چرا مهسا امینی طعمهی مطامع سیاسی-جناحی اصلاحطلبان و منافقین شد
✍ سید علیرضا آلداود
فوت مرحومه مهسا امینی را به خانواده محترم ایشان تسلیت عرض میکنم.
و اما بعد، پاسخ به یک سوال مهم میتواند در تحلیل ها راهگشا باشد:
چرا به بهانه فوت مرحومه مهسا امینی جنبش اجتماعی ضد کشور به محوریت جریان اصلاحات و اعتدال با حمایت مالی رسانه ای سعودی ها و آلبانی نشینان در فضای مجازی شکل گرفت؟!
نکته نخست عصبانیت محور عبری-عربی و غربی از حرکت تمدنی اربعین است که شاهد بودیم پیش از اربعین دست به دامن جریان صدر، سعودی و ترک و داعش برای اختلال در این مراسم عظیم شدند و دنبالههای آنان در داخل نیز ماموریت خود را با تحلیلهای مغرضانه ادامه دادند.
نکته دوم از برجسته سازی موضوع مهسا امینی، ایجاد یک کانال انحرافی رسانه ای پس از نمایش عظیم حضور مردم در اربعین بود که تلاشهای شبانه روزی جریانات معاند داخلی و خارجی را بر باد داده بود و آنها با عصبانیت تمام شروع به دروغ پردازی به بهانه مرحومه امینی کردند.
نکته سوم انحراف افکار عمومی از بازخوانی جنایات ملکه سفاک و خونآشام انگلیس بود که ارتش سری ملکه در ایران داغدار آن پیر جنایتکار بود و موضوع مهسا امینی را فرصتی برای عقده گشایی دانست.
نکته چهارم پنهان کردن جلوه های امید بخش مانند دستاوردهای عظیم دولت انقلابی در پیوستن به گروه شانگهای و دستاوردهای منطقه ای ایران بود.
نکته پنجم وجود صفت لاشخوری و مردارخواری جریان اصلاحات بود که هر وقت فرصتی پیدا کنند شروع به زدن اسلام و انقلاب میکنند که در فتنه های ۸۸ و ۹۸ شاهد آن به وضوح بودهایم.
و نکته ششم اینکه جریان اصلاحات و اعتدال در موضوع دادخواهی برای مهسا امینی دروغ میگوید چراکه در موضوع مشابه قتل همسر جوان هنر پیشه کُرد همفکرشان(مرحومه میترا استاد) بدست نجفی شهردار اسبق تهران شاهد بودیم در سکوت کامل خبری بودند و حتی به مرحومه تهمتهای بسیاری زن و مردشان زدند و نکته بسیار مهم اینجاست که این جریان سابقه بهره گیری از سناریوی کشته سازی مانند فتنه۸۸ را در کارنامهی خود برای مطامع سیاسی و حزبیاش دارد و بعید نیست در موضوع مرحومه امینی از این تکنیک استفاده کرده باشند.
نکته هفتم انتقام از تعطیلی اجلاس سالانه منافقین بود که جنجال خبری اش را هفتههای پیش از طرف رژیم آلبانی و اروپایی ها شاهد بودیم که همچون مار زخم خورده شروع به انتقام و تولید روایت های دروغ با موضوع مرحومه امینی کردند.
اما در این سمت ماجرا نیز شاهد موضوع تلخی بودیم و آن اینکه برخی در جبهه انقلاب نتوانستند جبهه حق را درست تشخیص داده و در عملیات شناختی دشمن گرفتار شدند و شروع به تضعیف نهادهای انقلابی کردند.
اما پس از شروع به تبیین اصل ماجرا از سوی رسانهی ملی مشخص شد طرح بحث ضرب و شتم از اساس داستان سرایی و دروغ آلبانی نشینان و اصلاح طلبان بوده تا جاییکه برخی از منصفان آنها توییت های خود را پاک کردند.
نکته مهم در این ماجرا اخلاق مداری پلیس بود و فراجا هوشمندانه درگیر احساسات و جو رسانهها نشد و با اجازه خانواده محترم امینی فیلم و اطلاعات پزشکی بیماری مغزی سابق مرحومه را منتشر کرد که بر عصبانیت جریانات معارض افزود.
گفتنی است در شرایط پیش رو اتحاد میان نیروهای انقلابی امروز بیش از پیش اهمیت دارد و باید جریان انقلابی اجازه ندهد دستاورد های دولت انقلابی و جریان رسانه ای عظیم اربعین با این هوچیگری ها به حاشیه رانده شود.
زمستان میرود و سیاهی به ذغال خواهد ماند، فقط این سوالها باقی است که تا چه زمانی باید با جریان برانداز بنفش یعنی سرمایههای رژیم صهیونسیتی در ایران مماشات شود؟ تا چه زمانی باید شاهد ترور امنیت روانی مردم در فضای مجازی ول باشیم؟ تا چه زمانی باید در این جنگ شناختی شاهد هجمه به دلهای پاک نوجوانان و جوانان باشیم؟! و این در حالی است که رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر خود با مسئولین قوه قضاییه به جد درخواست برخورد با کسانی را داشتند که امنیت روانی مردم را نشانه گرفته اند...تاکید میکنم هیچ کشوری اجازه تولید و گردش آزادانه این میزان فیک نیوز را در سطح سرمایه اجتماعیاش نمیدهد...هیچ کشوری...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ بیلد آلمان:
📍این غیرقابل تصور است، پهپادهای انتحاری ایران در میدان نبردِ اوکراین!
#آلمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبت های حجت الاسلام کاشانی در مورد مرحومه #مهسا_امینی
🔹چرا پلیس و گشت ارشاد ابتدا به سراغ بالاشهری ها ، سلبریتی ها و آنانی که سر و وضع بسیار بدتری نسبت به این دختر کُردمان دارند نمی رود!؟ ...
💢 واکنش منصفانه یا دغلبازی سیاسی؟ -۱
۱) شرع و قانون می گوید که نمی توان حتی به یک جنایتکار، سیلی اضافه زد، ولو محکوم به اعدام باشد. به طریق اولی، متهمی که به مراجع قانونیاحضار می شود، از هر نوع تعرض مصون است. جان و آبروی افراد -ولو متهم- محترم است و اگر ضابط قانونی در این باره مرتکب تخلف شود، مستوجب بازخواست است.
۲) این قاعده و حکم کلی است؛ اما این که در یک مصداق خاص، واقعیت چیست و تخلفی انجام گرفته یا نه، در صلاحیت مراجع قانونی و دستگاه قضایی است.
۳) در هر رویداد، دو گونه می شود قضاوت کرد. با داشتن صلاحیت و اطلاع کامل از جزئیات حادثه، یا بدون صلاحیت و اطلاع کافی. هر قدر که داوری نوع اول، ستودنی است، قضاوت نوع دوم، مذموم است.
۴) رویداد های تاثر برانگیز، با چند نوع واکنش مواجه می شود. "واکنش بی غرض، از سر اطلاع، و به اندازه"؛ واکنش بی غرض، اما فاقد اطلاع کافی و دچار زیاده روی یا تفریط"؛ و "واکنش مغرضانه و آلوده به افراط و تفریط".
۵) آنچه موجب قوام و استحکام جامعه بر مدار انصاف و عقلانیت می شود، واکنش از نوع اول است. واکنش از نوع سوم که معمولا واکنش نوع دوم را تدارک می کند و به خدمت در می آورد، جامعه را به هیجانی کور و آسیب آفرین سوق می دهد.
۶) فوت خانم مهسا امینی، قطعا اسباب تاثر است و مراجع قضایی باید ماجرا به طور دقیق بررسی کنند. نیروی انتظامی می گوید هیچ گونه برخورد فیزیکی انجام نشده و فیلم دوربینها در دقایق قبل از زمین خوردن او نیز، سلامت وی را تایید می کند.
۷) بر اساس اطلاعیه پلیس، این خانم به همراه تعدادی دیگر، به دلیل پوشش نامناسب و به منظور اخذ تعهد و توجیه، به یکی از مقرهای پلیس هدایت می شود و او در جمع سایر مراجعه کنندگان در سالن اجتماعات، به طور ناگهانی بیهوش شده و بر زمین می افتد.
۸) این ارجاع به پلیس، بر اساس قانون انجام شده است. هیچ قانونی در هیچ جای دنیا نیست که در کنار موافق، مخالف و منتقد نداشته باشد. اما معیار نظم اجتماعی، قانون است. و گرنه به عنوان مثال، رانندگان یا مالیات دهندگان فراوانی را می توان سراغ گرفت که اصل پرداخت مالیات یا محدودیت های رانندگی را بر نمی تابند.
۹) در سالنی که خانم امینی حضور یافته، حدود بیست نفر دیگر هم به علت مشابه حضور دارند. بنابراین نفس احضار و حضور در آن سالن، نمی تواند موجب بازخواست پلیس شود؛ مگر این که در بررسی قضایی، قصور و تقصیر یا تخلفی احراز شود.
۱۰) این، سوای بحثی است که درباره خود قانون، یا چند و چون اجرای آن و نحوه برخورد با متخلفان یا توجیه آن، می شود کرد. هر قانونی را پس از اجرا می توان ارزیابی کرد، قوت و ضعف آن را باز شناخت و ارتقا داد. این رویکرد اصلاحی، با رفتار هرج و مرج طلبانه و براندازانه ای که ضرورت ها و الزامات اصل قانون را انکار می کند، متفاوت است.
💢ادامه دار💢
💢 واکنش منصفانه یا دغلبازی سیاسی؟ -۲
۱۱) برای قضاوت دقیق و درست درباره ماجرای فوت مرحومه امینی، باید انصاف و اطلاع را با هم داشت. صرف تاثر از یک ماجرا، برای قضاوت و داوری کفایت نمی کند. تاثر از حوادث ناگوار، واکنش طبیعی است.
۱۲) در عین حال باید میان تاثر مردم عادی، با دغلبازان سیاسی و رسانه ای فاصله گذاشت. برای مثال، مقامات بدنام آمریکایی در حالی به بهانه این حادثه، نگران حقوق بشر در ایران شدند، که جنایات آشکار پلیس آمریکا در کف خیابان علیه شهروندان، اتفاقی روزمره و عادی است.
به گزارش روزنامه مورنینگ استار، "ماموران پلیس آمریکا، ظرف یک سال پس از قتل جورج فلوید سیاهپوست، ۱۰۶۸ نفر را به قتل رسانده اند". پایگاه خبری "ایندیپندنت" هم گزارش داده؛ "در سالهای ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹، سالانه تقریبا ۱۰۰۰ نفر جان خود را بر اثر شلیگ گلوله و ضرب و شتم پلیس آمریکا از دست داده اند".
نشریه آمریکایی نیویورک تایمز هم ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ نوشت: "از زمان آغاز دادگاه پلیس قاتل جورج فلوید، بطور میانگین بیش از سه نفر در هر روز، به دست پلیس آمریکا به قتل رسیدند. از سال ۲۰۱۳میلادی سالانه یکهزار و ۱۰۰ شهروند در خشونت های پلیس به قتل می رسند".
نشریه آمریکایی واشنگتن پست هم در گزارشی عنوان کرد: "ماموران پلیس در سال گذشته، ۹۸۵ شهروند آمریکایی را کشته اند که درهیچ یک، نیروهای پلیس مجرم شناخته نشدند. پلیس آمریکا به قتل می رساند اما محکوم نمی شود". پلیس آمریکا ظرف هفت ماه اول سال ۲۰۲۲ میلادی، بیش از ۷۰۰ نفر را کشته است.
۱۳) دغلبازی مشابهی از سوی طیف غربگرا انجام شده است. این طیف در حالی بلافاصله پس از انتشار خبر فوت مهسا امینی، حکم صادره کرده و علیه نیروی انتظامی عقده گشایی کردند که در موضوع قتل عمد خانم میترا استاد توسط همسرش محمد علی نجفی (با شلیک پنج گلوله)، بلافاصله از قاتلِ معترف به قتل دفاع کرده و تهمت های زشتی را متوجه مقتول کردند. آنها با وقاحت، زن قربانی را مهدور الدم خواندند!
۱۴) پاسخ پلیس به دغلبازانِ حامی قانون شکنی، چیزی جز اقتدار نمی تواند باشد و همین اقتدار بازدارنده هم هست که طراحان نا امنی را عصبانی می کند. اما در نسبت با افکار عمومی و قاطبه مردم، موضع نیروی انتظامی جز خدمتگزاری و فروتنی و مراعات نمی تواند باشد. به تعبیر رهبر انقلاب:
"نیروی انتظامی برای موفقیت در انجام وظیفه خطیر خود باید به صورت توأمان، مظهرِ «اقتدار و مهربانی» باشد. نیروی انتظامی، هم مظهر اقتدار نظام و نظمی است که می خواهد امنیت کشور را تأمین کند و از آن پاسداری کند، هم مظهر مهربانی و دلسوزی و روحیه رأفت و رحمت نظام نسبت به آحاد مردم است. این دو تا در کنار هم و توأم با یکدیگر باید مورد توجه قرار بگیرد".
۱۵) فرهنگ سازی، پیش نیاز اجرای هر قانون است. اقناع عمومی موجب تعمیق اجرای قانون و کاهش تخلف از آن می شود. اما اقناع و اقتدار، دو الزام اجرای قانون هستند که نباید یکی را فدای دیگری کرد. نه اعمال قدرت و الزام و اجبار، جای اقناع را پر می کند؛ و نه اقناع و فرهنگ سازی می تواند جایگزین اعمال قدرت قانونی شود. در اینجا مسئولیت پلیس، اعمال قانون و جلوگیری از نقض آن است. در عین حال، اعمال قانون را می توان و باید، هر چه حکیمانه تر و موثر تر و مفید تر انجام داد.
#محمد_ایمانی
✳️ خون بفروش، پول دربیار!
🔹«دایانا سایر» گزارشگر معروف شبکه ABC World News در گزارشی مینویسد همانطور که به سراسر آمریکا سفر میکردیم، هر صبح قبل از طلوع خورشید، افرادی را میدیدیم که در صفی طولانی انتظار میکشند. هر روز حدود ۹۷ هزار نفر آستینهای خود را بالا میزنند تا پلاسمای خود را #بفروشند.
🔸۵۰۰ مرکز پلاسما در ایالات متحده وجود دارد و تقریباً همهی آنها متعلق به خارجیهاست. آنها #پلاسما را از خون استخراج میکنند تا داروهایی بسازند که به درمان سرطان خون و بیماران پیوندی کمک میکند.
🔹این شرکتها ایالات متحده را به چیزی تبدیل کردهاند که #اوپیک_پلاسما نامیده میشود. فروشندگان آمریکایی ۹۴ درصد پلاسمای مورد استفاده در سراسر جهان را تامین میکنند.
🔸این فروشندگان نه معتاد هستند و نه بیکار، بلکه بیشترشان کارگران تماموقتی هستند که قادر به گذراندن زندگی خود از طریق حقوق ماهیانه نیستند.
🔹به این فروشندگان در هر بار حدود ۳۰ تا ۴۰ دلار پرداخت میشود؛ صنعتی ۲۰ میلیارد دلاری که هر روز بزرگتر هم میشود.
🔸شرکتهای خارجی به دنبال فروشندگان پلاسما در آمریکا هستند چون اکثر کشورهای مبدا پرداخت پول به ازای پلاسما را ممنوع کردهاند. آنها میتوانند در آمریکا به راحتی به تجارت بپردازند.
چند تصویر جدید از پرونده پزشکی مهسا امینی / دختر جانباخته، سابقه عمل جراحی مغزی داشته است؟
🔹تصاویری از پرونده پزشکی مهسا امینی در اختیار خبرفوری قرار گرفته که نشان میدهد او در کودکی عمل جراحی مغزی داشته است.
🚨 منبع: خبر فوری
#مهسا_امینی
#گشت_ارشاد
🚨سرکرده جریان مبتذل فمنیستی، کمپین قرآن سوزی به راه انداخت!!
این است نتیجه مماشات و احکام سبک ۶ ماهه ...
وقتی می گوییم مهسا امینی ها بهانه اند و هدف اینها زدن اسلام و احکام و حجاب و حیا و... است یعنی این!
خواهان بازداشت فوری و اشد مجازات برای این پست فطرت حرامی هستیم
#مهسا_امینی #گشت_ارشاد
#پروژه_ققنوس
🔻 کمپین برخورد جدی با استارت آپهای دیوار , دیجی کالا , فلایتو و اسنپ به دلیل تشویش اذهان عمومی درماجرای مهسا امینی
https://www.farsnews.ir/my/c/163695
🚨 باید هزینه حمایت از فتنه زا باید به شدت افزایش دهیم این یکی از این راه ها است، مطالبه کنید و به دیگران هم توصیه کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیزی رسانه به ما نشون نمیده 🚶♂💔
یاس پیامبران از رحمت خداوند !!!!!
🤔#پرسش :
❓یکی شبهه کرد که در قرآن گفته شده است که کافران از خدا مایوس می شوند و در جای دیگر گفته است که پیامبران از خدا مایوس شدند !!! یعنی طبق قرآن پیامبران کافرند !!!!!!
💠#پاسخ💠
👌قرآن در مورد یاس از رحمت خداوند می فرماید :
"از رحمت خدا مايوس نشويد كه از رحمت خدا جز قوم كافر مايوس نمىشوند " " لا تَيْأَسُوا مِنْ رَوْحِ اللَّهِ إِنَّهُ لا يَيْأَسُ مِنْ رَوْحِ اللَّهِ إِلاَّ الْقَوْمُ الْكافِرُونَ " (یوسف ٨٧ )
👌یاس از رحمت الهی از گناهان کبیره و در حد کفر به خداوند است , چنان که مرحوم دستغیب می نویسد :
"دوم از گناهان كبيره نااميدى از رحمت الهى است. «اليأس من روح اللّه» روح در لغت نسيمى را مىگويند كه انسان از آن لذت و راحت مىبرد. چون سبب يأس از پروردگار عالم اعتقاد نداشتن به قدرت و كرم و رحمت بىپايان او است در قرآن مجيد آن را از صفات كفار قرار داده و مىفرمايد «نااميد از رحمت الهى نمىشود مگر كسى كه كافر است»
حضرت صادق (ع) و حضرت كاظم و حضرت رضا و حضرت جواد عليهم السّلام آن را جزء گناهان كبيره شمردهاند "
📚گناهان كبيره، ج1، ص: 69
👌حال شبهه افکن مدعی شده است که پیامبران هم از رحمت الهی مایوس شده اند , استناد شبهه افکن به آیه ١١٠ سوره یوسف است : " حَتَّى إِذَا اسْتَيْأَسَ الرُّسُلُ وَ ظَنُّوا أَنَّهُمْ قَدْ كُذِبُوا جاءَهُمْ نَصْرُنا فَنُجِّيَ مَنْ نَشاءُ وَ لا يُرَدُّ بَأْسُنا عَنِ الْقَوْمِ الْمُجْرِمِينَ " در حالی که این آیه ارتباطی با یاس پیامبران از رحمت خداوند ندارد بلکه مورد آیه ناظر به یاس پیامبران از قومشان و عدم یاری شدن از سوی افراد قوم است و همینطور متذکر می شود که اقوام پیامبران بر پایه کمی ایمان به پیامبران و دعوت آنان سوء ظن می بردند اما خداوند با یاری پیامبران سوء ظن افراد را از بین می برد , چنان که در تفسیر نمونه در شرح آیه مورد بحث می خوانیم :
"كار پيامبران به جايى مىرسيد كه گمان مىكردند همه مردم بدون استثناء آنها را تكذيب خواهند كرد، و حتى گروهى از مؤمنان كه اظهار ايمان مىكنند آنها نيز در عقيده خود ثابت قدم نيستند!.
❕اين احتمال نيز در تفسير آيه داده شده است كه فاعل" ظنوا"، مؤمنان است يعنى مشكلات و بحرانها بحدى بود كه ايمان آورندگان، چنين مىپنداشتند نكند وعده نصرت و پيروزى كه پيامبران دادهاند خلاف باشد؟! و اين سوء ظن و تزلزل ناشى از آن براى افرادى كه تازه ايمان آوردهاند چندان بعيد نيست. "
📚تفسیر نمونه ج 10 ص 99
❕لذا در تفسیر نمونه آیه مورد اشاره چنین ترجمه می شود :
"(پيامبران به دعوت خود و دشمنان به مخالفت هم چنان ادامه دادند) تا رسولان مايوس شدند و گمان كردند كه (حتى گروه اندك مؤمنان) به آنها دروغ گفتهاند، در اين هنگام يارى ما به سراغ آنها آمد هر كس را مىخواستيم نجات مىداديم و مجازات و عذاب ما از قوم زيانكار بازگردانده نمىشود. "
❕آنچه گفتیم در روایتی مورد بیان امام رضا علیه السلام هم واقع شده است .
👌راوی می گوید :
"در مجلس مأمون حضور داشتم و امام رضا علیه السلام نیز نزد او بود. مأمون از او پرسید: ای پسر رسول خدا! مگر شما نگفته اید که پیامبران معصومند؟ فرمود: بله. مأمون به امام رضا علیه السلام عرض کرد: مفهوم آیه «حَتَّی إِذَا اسْتَیْأَسَ الرُّسُلُ وَظَنُّواْ أَنَّهُمْ قَدْ کُذِبُواْ جَاءهُمْ نَصْرُنَا» چیست؟ امام رضا ع فرمود :
"مقصود آن است که خداوند متعال میفرماید تا آن وقت که پیامبران از مردم قوم خویش مأیوس گشتند و مردمان قوم گمان بردند که پیامبران دروغ گفته اند، در این جا بود که یاری و نصرت ما به کمک پیامبران آمد. " " حضرت مجلس المأمون و عنده الرضا علي بن موسى (عليه السلام)، فقال له المأمون: يا بن رسول الله، أليس من قولك، إن الأنبياء معصومون؟ قال: «بلى» و ذكر الحديث إلى أن قال فيه: فقال المأمون لأبي الحسن (عليه السلام): فأخبرني عن قول الله تعالى: حَتَّى إِذَا اسْتَيْأَسَ الرُّسُلُ وَ ظَنُّوا أَنَّهُمْ قَدْ كُذِبُوا جاءَهُمْ نَصْرُنا. قال الرضا (عليه السلام): «يقول الله تعالى حتى إذا استيأس الرسل من قومهم، و ظن قومهم أن الرسل قد كذبوا، جاء الرسل نصرنا». "
📚عیون اخبار الرضا علیه السلام، ج ۱، ص ۱۷۹، باب ۱۰، ح ۱.
#پرسمان_اعتقادی
🖌 #یادداشت_روز
🔹 سلاحی قویتر از بمب هستهای!
#مسعود_اکبری
🔸 1- در زمان رژیم بعث و دورهای که صدام از پیادهروی اربعین ممانعت میکرد، زوار از وسط نخلستانها عبور میکردند. زائرین اباعبداللهالحسین(ع) در آن مقطع بهدلیل مسائل امنیتی در روز معمولاً استراحت میکردند و پنهان میشدند و شبها حرکت میکردند. آن زمان صدام تهدید کرده بود اگر کسی به این زائران خدمترسانی کند، دفعه اول دو پای او قطع و بار دوم اعدام میشود. بر اثر همین مسئله، بسیاری از این خادمان شکنجه شدند و خانههای عدهای خراب شد و تعدادی از عاشقان سید و سالار شهیدان نیز اعدام شدند. و حالا از خونهای جاری در طریقالعلما، رسیدهایم به سیل میلیونی زوار اباعبداللهالحسین(ع) در جاده نجف به کربلا.
به گفته مقامات مسئول در عراق، امسال بیش از 30 میلیون نفر از حدود 80 کشور و ملیت در این گردهمایی عظیم شرکت کردهاند. آن هم در زیر آفتاب سوزان و دمای بیش از 45 درجه و مسیری حدود 85 کیلومتر و 1452 عمود. «الَّذينَ قالَ لَهُمُ النّاسُ إِنَّ النّاسَ قَد جَمَعوا لَكُم فَاخشَوهُم فَزادَهُم إيمانًا وَ قالوا حَسبُنَا اللهُ وَنِعمَ الوَكيلُ»؛ اینها کسانی بودند که (بعضی از) مردم، به آنان گفتند: «مردم [= لشکر دشمن] برای (حمله به) شما اجتماع کردهاند؛ از آنها بترسید!» اما این سخن، بر ایمانشان افزود؛ و گفتند: «خدا ما را کافی است؛ و او بهترین حامی ماست.(سوره مبارکه آلعمران، آیه 173)
2- کار دشمن دلهره افکندن، تحقیر و ایجاد تردید است و این دقیقا کار شیطان نیز هست. در نقطه مقابل، اعتماد به وعده الهی موجب شجاعت، خودباوری، اعتماد به نفس و ثبات قدم میشود. به این نمونه توجه کنید: در دوران جنگ تحمیلی حتی «سیم خاردار» هم به ایران نمیفروختند. حتی اگر کشوری این کار را انجام میداد، آن کشوری هم که باید این سیم خاردار از داخلش عبور میکرد با ما همراهی نمیکرد و اجازه نمیداد. یک طرف ما بودیم، یک طرف هم مدرنترین وسایل جنگی آن روز را با کمیّت بالا در اختیار داشت...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/249737
🔻سلبریتی یعنی ...
۱. در این چند روز، بخشی از کسانیکه "سلبریتی" خوانده میشوند، چها که نکردند؛ هرچه توانستند در "آتش کجروایتها" دمیدند و آنچنان را آنچنانتر نشان دادند تا مبادا از قافلۀ "اصحابِ دروغ و سیاهنمایی" عقب بمانند. اعلام وفاداری کردند به جبهۀ رسانهای دشمن. "حرف دشمن" را تکرار کردند و به او "گرا" دادند که چه نقاطی را در چه زمانی بزند. چونان مار خوش خطوخال در آستین وطن هستند.
۲. "سلبریتی"! با خواندن این لفظ، چه چیزی در ذهن نقش میبندد؟! دربارۀ چه کسانی سخن میگوییم؟! نوکیسههای بیریشه. تازه به دوران رسیدههای بیاصالت. آنان که سخت تشنۀ "دیدهشدن" هستند. آری، محتاج "نگاههای ما" هستند، بلکه "نان"شان در تعلّق و تداومِ نگاه ماست. در حقیقت، ما از آنها سلبریتی ساختهایم و برای آنها اعتبار بافتهایم. میخواهند "اشرافیگری"شان را در چشم ما فرو ببرند؛ لذّت میبرند از "خویشبیانی" و "بهچشمآمدن". میل به "شهرت" همین است. ضلعی از "جاهطلبی" است؛ اینکه از نظر اجتماعی و در دیدۀ مردم، بزرگ و سرشناس به شمار بیایند. اینان هنر "بهرخکشیدن خود" را دارند؛ آن هم نه فضایلشان را، که فضیلتی ندارند. میخواهند همۀ لایههای زندگیشان دیده شود: خانهاشان، وسایل زندگیشان، جشن تولّدشان، سفرهای خارجیشان، شوهرشان، زنشان، لباسشان، ظاهرشان، آرایششان، چهرهشان، موی سرشان، سگشان، و حتّی هندسه و حجمِ اندامهای دستکاریشدهشان... . آخر، چیز دیگری ندارند! داشتههایشان همینهاست! و به خاطر همینها هم سلبریتی شدهاند. سلبریتیها، فقیرین انسانها هستند؛ چه از نظر احتیاج به دیگران، و چه از نظر بیچیزی و ضعف درونی. بیمایه و پُرمدّعا. سطحی و مغرور. بیاندیشه و حرّاف.
۳. به زندگی و هویّتشان نگاه کنید: میشود "چشمان زیبا" داشت و در عین حال، یک "احمق تمامعیار" بود! میشود فقط "خوشپوش" بود و امّا "بیاخلاق" و "خودخواه"! میشود "ثروتمند" و "مرفه" بود و امّا "بیمعرفت" و "نادان"! جز این است؟! آن یکی که فقط به خاطر رنگ چشمش وارد سینما شده، گمان میکند نصیبی از هنر برده است! دیگری که قلّۀ تواناییاش بازی با توپ است، متوهم شده که عقل کّل است و میتواند دربارۀ حقایق، اظهارنظر کند! و آن دیگری که از حضور در تلویزیون به شهرت دست یافته، دیگر خدا را هم بنده نیست و به عالم و آدم، فخر میفروشد! از رقمزدن یک زندگیِ شخصیِ ساده و طبیعی، عاجز هستند؛ کاری از تودۀ مردمِ بیادّعا ساخته است!
۴.مشغلۀ اینان، "اشرافیگری"و"سگبازی" و "خودشیفتگی" و "خودنمایی"و ... هست. دستکم ما خویش را بازیچۀ زندگی سطحی و بیمایۀ اینان نکنیم و نردبان جاهطلبی و پولپرستیشان نشویم: به جهنم که فلان سلبریتی به سفر خارج از کشور رفته... به جهنم که ازدواج کرده یا جدا شده... به جهنم که همسرش کیست... به جهنم که چه پوشیده و چه آرایشی دارد... به جهنم که چه نظری داده و چه گفته... به جهنم که کشف حجاب کرده است... .این جماعت مذبذب و هرهریمسلک، هر روز رو به قبلهای دارند و بندۀ خدایی هستند. تابع جهت وزرش باد هستند! بادبانهای منفعتشان، همیشه باز و در انتظار شکار است. به خدا که اینان لایق "توجّه" و "اعتنا"ی ما نیستند.وقتی نزدیکشان میشوی، تازه درمییابی که هیچ ندارند جز "نقاط ضعفِ پنهان نگاه داشتهشده"... میان "بود" و "نمود" اینان، فاصله و زاویه، بسیار هست. به همین دلیل است که حتّی کسانی از خودشان، خودشان را تحمّل نمیکنند و جز در ظاهر، به یکدیگر لبخند نمیزنند.از درون پوسیدهاند و ظاهرآرایی میکنند. به صورت پرداختهاند و سیرت را باختهاند. "زندگیهای سیاه" امّا "بازنماییهای سفید"در "رسانههای زرد" برای "مخاطبان بیرنگ"... بیش از این فریبِ بازیهای رواییِ رسانههای عوامپسند را نخوریم...
۵.میخواهند "منطقِ زیباییشناسانۀ" ما را دگرگون کنند تا خود در صدر بنشینند و تفاخر و تکبّر بورزند.زیبایی در "سادهزیستی" و "قناعت" و"زهد" است،نه در"تجمّل" و "اسراف" و"اشرافیگری". زیبایی در "ایمان" و "خلوص" و "پارسایی" است، نه در "جامۀ شاهانه" و "شهرت"و"کثرت هواداران".زیبایی در "نجابت" و "عفت" و "پوشیدگی" است، نه در "ولنگاری"و"برهنگی" و "گیسوی عیان". زیبایی در "لطافت روح" و"محبّت انسانی" و"قلب زلال" است،نه در "بینیِ عملشده" و "لبانِ فربه" و "پوستِ صیقلخورده".زیبایی در"غیرت"و "مردانگی" و "مروّت" است، نه در "بیناموسی" و "بیرگی"و"اباحهگری".
۶.شایدمحتاج تلنگر و تنبّه نباشد که سخن من دربارۀ "فضای غالب"است و نه"همه". همه، اینگونه نیستند،ولی فضای غالب، اینگونه است. سرشت و ذاتِ سلبریتیمآبی اینچنین است واندک هستندکسانیکه به آلودگیهای مشمئزکنندۀ آن آغشته نشده باشند.
✍ مهدی جمشیدی
🌍 #بین_الملل
🔹 کیهان بررسی میکند
پشت پرده سفر نانسی پلوسی به ارمنستان در بحبوحه جنگ با جمهوری آذربایجان
🔸 سرویس خارجی-
در بحبوحه درگیری خونین بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان، رئیسمجلس نمایندگان آمریکا شامگاه شنبه وارد ایروان شد تا پرسشهای جدی در مورد چرایی این سفر مطرح شود.
«نانسی پلوسی»، رئیسمجلس نمایندگان آمریکا، در اظهاراتی عجیب مدعی شده که سفر او به ارمنستان «نماد قدرتمندی از تعهد قاطع ایالات متحده به ارمنستان دموکراتیک و مرفه و منطقه باثبات و امن قفقاز است»؛ در حالی که نگاهی به گذشته نه چندان دور نشان میدهد که واشنگتن تاکنون پشتیبانی قابل توجهی از ایروان نداشته است. باید توجه داشت که پلوسی بالاترین مقام آمریکایی است که از زمان استقلال ارمنستان در سال ۱۹۹۱ از اتحاد جماهیر شوروی، به این کشور کوچک قفقاز جنوبی سفر میکند و اگر «تعهد قاطعی» بود باید ردی در تاریخ میداشت.
به نظر میرسد که دیدار نانسی پلوسی از ایروان برای لابی ارمنی-آمریکاییِ نسبتاً نیرومند در آمریکا که خواستار تمرکز سیاسی بیشتر واشنگتن بر قرهباغ شده و گفته میشود در برگزاری این سفر نقش داشته است، اهمیت زیادی دارد. «آنتونی بارسامیان»، رئیسمجمع ارامنه آمریکا، در اینباره گفته: «ارمنستان آن توجهی را که اوکراین بهدست آورد، دریافت نکرده است.» همچنین «آلن سیمونیان» رئیسپارلمان ارمنستان، پیش از ورود پلوسی و هیئت همراه به خبرنگاران مدعی بود که این سفر سه روزه «نقش بسزایی در تضمین امنیت ما خواهد داشت.»
دور از ذهن نیست که در سایه بیتوجهی روسیه به ارمنستان، آمریکا فرصت را مغتنم بشمرد و در کسوت حامیِ ارمنستان در برابر حملات گاه و بیگاهِ آذربایجان ظاهر شود. روسیه پیش از جنگ اوکراین خود را چندان درگیر این مناقشه نکرد و حالا در حین جنگ با اوکراین امکانِ ورود جدی در این مسئله را ندارد و به نظر میرسد این عدم حضور فرصت را برای آمریکا فراهم میکند تا با نزدیک شدن به ارمنستان یک پایگاه در مقابل روسیه برای خود فراهم آورد، آنهم در منطقه قفقاز که همواره حوزه نفوذ روسیه بوده است. در پس پردهای که بر رویش «تعهد قاطع ایالات متحده به ارمنستان دموکراتیک و مرفه» نوشته شده، چیز دیگری در جریان است...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/249771
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 وزارت اقتصاد خبر داد
صدها هزار شرکت فعال اقتصادی فرار مالیاتی دارند
🔸 بررسیهای اخیر وزارت اقتصاد نشان داده که صدها هزار شرکت فعال در اقتصاد طی 5 سال گذشته فرار مالیاتی داشتهاند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، بحث مالیات طی سالهای اخیر پر رنگتر شده است. شاید بتوان گفت که یکی از علتهای اصلی آن نیاز دولت به افزایش درآمدهای مالیاتی و کاهش وابستگی به منابع نفتی بوده است.
در همین راستا و از زمان آغاز به کار دولت جدید، سازمان امور مالیاتی، هوشمندسازی فرآیندهای خود را به سرعت و جدیت بیشتری پیگیری کرده است و با همکاری بانک مرکزی اقداماتی نظیر اتصال دستگاههای کارتخوان به پرونده مودیان در راستای اجرای قانون پایانههای فروشگاهی و سامانه مودیان انجام شده است.
همچنین دستورالعمل اجرایی برای جداسازی حسابهای تجاری و شخصی نیز تدوین شده و به نظر میرسد این مهم نیز به زودی عملیاتی خواهد شد.
اولویت مالیات بر اشخاص حقوقی
در این بین بحث تفکیک حسابهای شخصی و تجاری نیز ابهاماتی را مطرح کرده است. آن طور که به نظر میرسد در نهایت هدف از بحث تفکیک حسابها، شناسایی فرار مالیاتی در سطح اشخاص حقیقی است.
نکته جالب توجه اینکه هنوز ابهامات بسیار گستردهای درخصوص فرار مالیاتی در سطح بنگاههای بزرگ و به صورت مشخص اشخاص حقوقی و شرکتها، وجود دارد. مشخص نیست چگونه استراتژی سازمان مالیاتی، از شناسایی فراریان مالیاتی بزرگ (در سطح شرکتها و اشخاص حقوقی) که موضوع مطالبه بسیاری از اقشار مردم بوده به سطح شناسایی اشخاص حقیقی تغییر وضعیت داده است...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/249761
🔺 استوری گلشیفته فراهانی
اگر نمیدونین این پرچم تجزیهطلبان کردستانه
⚠️ اینها همونجوری که تیکه تیکه لباسشونو کندن، میخوان تیکه تیکه از خاک ایران رو تجزیه کنن ولی شتر در خواب بیند پنبهدانه!
#دیاثت_سیاسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تصاویری از حمله وحشیانه گشت ارشاد به زنان!!!! 😳😱
#گشت_ارشاد #مرگ #مهسا_امینی #دادستان_کجاست #دروغ_ضرب_و_شتم_مهسا #اکسپلور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸شمایی که حرف حاج قاسم رو در مورد دختران بدحجاب پخش میکنی و میخوای ازش نفع خودتو ببری اینو هم گوشکن حتما
✅حاج قاسم سلیمانی: بر محفوظ بودن دختر خودمان حریص باشیم اما بر ولنگاری جامعه بیتفاوت باشیم؟
که کسی جرات نکند در جامعه امر به معروف و نهی از منکر بکند...
🔸شمایی که حرف حاج قاسم رو در مورد دختران بدحجاب پخش میکنی و میخوای ازش نفع خودتو ببری اینو هم گوشکن حتما
🌥 پگاهنگار 🌥
هاشمی رفسنجانی و «کنترل رشد جمعیت
🔘 در حالی که امام خامنهای در ۳ مرداد ۹۱ صریحا میفرماید: «آنطوری که افراد متخصص و عالم و کارشناسان علمىِ این قسمت تحقیق و بررسی کردند و گزارش دادند، 👈ما در سال ۷۱ به همان مقاصدی که از تحدید نسل وجود داشت، رسیدیم. از سال ۷۱ به این طرف، باید سیاست را تغییر میدادیم👉»، اما متأسفانه هاشمی رفسنجانی (رئیسجمهور وقت) در سال ۷۴ نیز به دنبال تداوم «ترویج» سیاست کنترل رشد جمعیت بوده است:
آقای هاشمی در بخشی از خاطرهی ۱۴ مرداد ۷۴ مینویسد:
🔴 «خانم [نفیس صدیق] پاکستانی، مدیر اجرایی صندوق جمعیت سازمان ملل و حمایت از پیشبرد معیشت زنان و کنترل جمعیت آمد. از موفقیتهای ایران در این برنامه تشکر و تعریف کرد. بر استفاده از تجربه ایران و 👈ایجاد مرکز ترویج و آموزش در ایران👉 تأکید کردم.»
✍️ ابَرشاگرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☝️اگر میخواید بدونید فردای براندازی چطوریه ببینید وقتی این داعشیها قلادهشون باز میشه با مردم چیکار میکنن