🔰موهبتی به نام مدرنیته❗️
✍ میلاد دخانچی
🔸همیشه در نقد دوران مدرن نوشتم و تولید اثر رسانه ای کردم، همچنان هم به بحران های مدرنیته واقفم. اما امروز و در اولین روز سال ۲۰۲۰ میخواهم درباره موهبتی به نام مدرنیته حرف بزنم، موهبتی شاید نه برای خودش، بلکه برای ما!
🔹مدرنیته امکان شناخت از بیرون را به ما عطا کرد، بدون مدرنیته ما هیچ وقت نقاط قوت و ضعف سنت خود را نمیافتیم. آری، سنت.
🔸 ما همیشه از سنت دو تلقی داریم: سنت به معنی مثبت آن که دالی است برای توصیف انباشت های ژرف فکری و فرهنگی و سنت به معنی منفی که به ساختارهای مریض اجتماعی و باور های خرافی گذشته ارجاع دارد. تا قبل از دوران مدرن، سنت فقط به معنی دوم آن جریان داشت و بر عکس تصور سنت به معنی اول چندان فعال نبود.
🔹باید مدرنیته بر ما حادث میشد تا ما از بیرون بر خود بنگریم. مدرنیته ما را وارد تضاد تاریخی کرد، مدرنیته ما را نسبت به داشته های خود، آگاه کرد، اری مدرنیته به ما این امکان را داد تا در جایگاه یک داور و ناظر بیرونی خود را بسنجیم.
🔸مدرنیته امر واقع ما بود. و بدین معنا ما به میزانی که درست مدرن شده ایم، امکان فهم بهتر سنت و تلاش برای احیای انرا پیدا کرده ایم. اگر مدرنیته سراغ ما نمی آمد ما همچنان در نظام استبدادی ارباب رعیتی فئودال بودیم و همه سرکوب های آن جهان را ادامه میدادیم.
🔹جهان گذشته ما هولناکی خود را داشت و سنت به معنی اول آن در حاشیه بود، اگر هم بود کاری نمیکرد. آری مدرنیته ما را تکان داد و به خود اورد، و ما تنها در تاریخ مدرن، زمانی میتوانیم پیشرو باشیم که از بیرون خود را بخوانیم. ما در ناخودآگاهمان میدانیم که مدرنیته غربی غایت ما نیست، لذا میدانیم که تنها راه بقای ما، تنها امکان مدرن بودن ما، در گرو خوانش سنت از بیرون است.فقط آشنایی و کاویدن سنت از بیرون است که ما را با خودمان آشنا میکند، ما را به خود بازگشت میدهد و ما را در تاریخ بازیگر میکند.
🔸ما امروز باید از دریچه هگل خود را بخوانیم، باید از زاویه ابن عربی و مارکس و مولوی و کانت و ملا احمد نراقی و امام صادق سراغ داشته های خود برویم و با واکاوی و احیای سنت ( معنی مثبت) به جنگ انفعال کنونی برویم. آری انحطاط ما، نتیجه رها کردن این پروژه خطیر تمدنی بوده است. ما به اسامی مختلف، مطالعه خود از بیرون را سرکوب کردیم و با یک اعتماد بنفس کاذب توهم کشف حقیقت از درون سنت بدون احتیاج به کوچ به بیرون سنت را بسط دادیم به اسم مبارزه با غربزدگی، غربزده ترین حالت را تمدنی را ایجاد کردیم. آنها، یعنی کلامیون هم بزرگترین مقصر این وضعیت اند و تا انها را به محاکمه نکشانیم کاری از پیش نخواهیم برد.
#مخزن_خالیست
⚜ @lotfi74
🔰طرح ماندگاری آمریکا در عراق
🔶درنگی در تسخیر سفارت آمریکا در عراق
🔸سفارت آمریکا در کشورهای مختلف یکی از بزرگترین ماموریت هایش جاسوسی به وسیله #فعالان_رسانه ای و خبرنگاران است ، آنها با ارسال اطلاعات از لایه های پایین و بالای اجتماع یک کشور به #سرجاسوس هایشان در سازمان مرکزی سیا در واشنگتن یا ویرجینیا دستورات مناسبی از آنها برای اجرای طرح هایی که عدم ثبات را در کشور هدف تامین کند دریافت می کنند ،
حال مساله تسخیر سفارت آمریکا در #بغداد به میان آمده ،
آمریکایی فقط و فقط می خواهند هر طور که شده در عراق بمانند و برای سالیان دراز برای عراق برنامه ریزی کرده، اند این طرح #ماندگاری_در_عراق پس از کودتای محمد سلام عارف علیه عبدالکریم قاسم در سال ۱۹۶۳ توسط #سازمان_سیا کلید خورد و در دوران بعد شدت و ضعف داشت تا آنکه #دیک_چنی معاون وقت #جرج_بوش_پسر طرح مبارزه با تروریسم و مجازات #صدام_تکریتی را مطرح کرد و با حمله به عراق قضیه ماندگاری آمریکا در عراق جدی تر از همیشه دنبال شد ،، آمریکایی ها میدانستند در صورت نبودن در خاورمیانه که حال فقط با بودن در عراق محقق می شد ،ارتباط آنها به دلیل وجود اقیانوس های وسیع با دنیا قطع می شد، و متحدانشان را از دست می دادند و از طرفی شاه کلید حیات آنها یعنی ۶درصد #نفت جهان را باید فراموش می کردند !
🔹آنها در دوران پساصدام با نفوذ اجتماعی و با موسسات و شبکه هایی همچون آیلپ در پی ساخت افرادی با قابلیت اندیشه غربی درعراق بودند که آینده عراق را به دست رهبرانی متولد عراق اما با ژنتیکی آمریکایی اداره کنند ، که این طرح را از نوجوانان دختر و پسر عراقی آغاز نمودند.
💎اما تسخیر سفارت آمریکا در بغداد حاکی از آن است که جوانان فهیم عراقی از #طرح_ماندگاری آمریکا مطلع شده اند و شعارهایی همچون دانشجویان پیرو خط امام در ایران ، در آبان ماه ۵۸ سر می دهند و قصد دارند برای همیشه پای جاسوسان و سیاستمداران آمریکایی را از کشور قطع کنند...
🔻آیا ایران ، عراق ، سوریه ، لبنان ، یمن آمریکار را برای همیشه از منطقه ی #استراتژیک_خاورمیانه بیرون خواهند کرد ؟!
(نقل از چارراه مجازی)
⚜ @lotfi74
13.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥⭕️نماد جوکر و جنگهای موج چهارمی
#جوکر_جنایتکار_محبوب
⚜ @lotfi74
کوشکی.mp3
34.13M
🔴توصیه #ویژه
حتما گوش کنید...
🔉 سخنرانی دکتر «محمدصادق کوشکی»
♦️خیانتهای وحشتناک مدیران نفوذی و غربگرایان به کشور.....
♦️کم کم پرده ها را باید کنار زد و خیانت های شبکه نفوذ را برای مردم فاش کنیم!
⚜ @lotfi74
🔰رمز پویا پولی شد؟!
🔹در حالیکه بانک مرکزی در اطلاعیه های مکرر اعلام کرده بود که رمز دوم پویا برای مشتریان بانکی هیچ هزینهای ندارد و بابت پیامک رمز دوم پویا نباید مبلغی از مشتریان بانکی کسر شود، اما فلاح جوشقانی معاون وزیر ارتباطات میگوید: تراکنش های پیامکی در شبکه اپراتورها هزینه دارد و تا به حال هر مبلغی که از مردم بابت پیامک دریافت رمزدوم کسر شده، قانونی بوده، چرا که هر مشترک باید هزینه آن را پرداخت کند. تاکنون مذاکره ای با بانک مرکزی برای رایگان بودن پیامک های دریافت رمز پویا صورت نگرفته است.
🔼 هزینه ارسال پیامک در اپراتورهای مختلف برای سیمکارتهای دائمی حدود ۹ تومان و برای سیمکارتهای اعتباری حدود ۱۱ تومان است و در صورتی که به طور میانگین هر ایرانی، روزانه یک پیامک درخواست #رمز_دوم_پویا ارسال کند، روزانه حدود ۸۰ میلیون پیامک میشود و درآمد ۲۴ میلیاردی در ماه برای اپراتورها دارد.‼️
🔸 چند هفته قبل هم شهرداری تهران خبر دادند که قرار است صندلیهای اتوبوسهای پایتخت پولی شود اما وقتی با واکنش افکار عمومی روبهرو شدند، از طرحشان عقبنشینی و آن را تکذیب کردند. 😤
⚜ @lotfi74
🔰 مدرنیته؛ مانع بزرگی برای زیست دینی
کتاب پرسش از امکان امر دینی در جهان معاصر مجموعه مقالاتی از بیژن عبدالکریمی است که به این مسئله میپردازد که آیا در جهان معاصر، امر دینی امکانپذیر است. بیژن عبدالکریمی، دانشیار گروه فلسفه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال و نویسنده این اثر در گفتوگو با خبرنگار مهر در پاسخ به این پرسش که مراد از امر دینی در این اثر چیست، گفت: وقتی ما در مورد امر دینی و تفکر و زیست دینی صحبت میکنیم، واقعاً معلوم نیست که در مورد چه چیزی حرف میزنیم و عموماً محل بحث در خصوص یک مشترک لفظی است. درست همان گونه که در مورد کلمه شیر به عنوان یک مشترک لفظی صحبت میکنیم، به این معنا که گاه شیر را در معنای شیرِ گاو به کار میبریم، گاه در معنای شیر آب و گاه در معنای شیر جنگل، اما این معانی هیچ ربطی به یکدیگر ندارند و دقیقاً در مورد دین و اسلام نیز مسئله به همین صورت است.
ادامه این گفتگو را در لینک ذیل دنبال کنید👇
🌐mehrnews.com/news/4813679
⚜️ @lotfi74
🔰 آیا سیلباریهای اخیر عمدی است؟
🔻جنگ اقلیمی علیه ایران چیست؟!
🔸روزهای اخیر به توصیهی یکی از دوستان، فیلم ژئو استورم یا طوفان جغرافیایی (GeoStorm) محصول 2017 آمریکا را کامل و با دقت بررسی کردیم. فیلم محصول کمپانی برادران وارنر است. این کمپانی، 101 سال قبل، در سال 1918 توسط چهار برادر لهستانیتبار و یهودی مقیم ایالات متحده با نامهای هری، سام، آلبرت و جک تأسیس شد؛ و بسیاری از محصولاتش از نوعی نگاه آیندهپژوهانه یا به عبارت بهتر پیشگویانه برخوردار است. چه اینکه شبکهی تحلیلگران و سازندگان فیلمهای این کمپانی از کلیت بسیاری از برنامهها و دستور کارهای پشتپردهی ایالات متحده آگاهند؛ و همراستای با این برنامهها، گام برمیدارند، و با اهداف خاص فیلم میسازند.
⚜️ @lotfi74 👇👇👇
تاملات
🔰 آیا سیلباریهای اخیر عمدی است؟ 🔻جنگ اقلیمی علیه ایران چیست؟! 🔸روزهای اخیر به توصیهی یکی از دوس
🔰 آیا سیلباریهای اخیر عمدی است؟
🔸ژئواستورم، یک برنامهی فراملی را نمایش میدهد که توسط ایالات متحده استارت خورده و تحت فشارهای جهانی در حال بینالمللی شدن است. در این برنامه، یک ایستگاه فضایی جهت تأثیرگذاری همزمان بر اقلیم تمام جهان ساخته شده است.
🔹در اثنای فیلم مشخص میشود که یک اختلالگر، در سطح راهبردی مسئولان آمریکا (مسئولان تیم امنیتی رئیسجمهور) تلاش دارد تا با تغییر جهت فعالیت ایستگاه، اهداف خاص خودش را دنبال کند. این اختلال، با برهم زدن دفعی دما و اقلیم و مرگ هزاران نفر در هند، هنگکنگ، امارات، افغانستان و بسیاری نقاط دیگر زمین آغاز میشود؛ که البته نهایتاً با قهرمانبازی خاص آمریکاییها این اختلال خاتمه مییابد و مردم دنیا نجات پیدا میکنند.
🔸 فیلم ژئواستورم، جدا از فرم و محتوا، یک پیام ویژه را به ما میرساند: «آمریکا برای دستکاری اقلیمی برنامههای مشخص دارد.» این برنامه، با توجه به ابعاد ماکرو در تأثیرگذاری، میتواند بسیار مخرب باشد. کافی است با بهکارگیری انواعی از شتابدهنده یا محرک، برخی از مؤلفههای اقلیمی تحت تأثیر قرار گرفته و تشدید شود، تا اثرات زیانباری مانند یخبندان، گرمای بیش از حد، بارانهای سیلآسا، تگرگ با ابعاد بزرگ، سیلهای غیرقابل مهار و این قبیل عدم توازنهای ناشی از اختلالهای اقلیمی رخ دهد.
✴️ عرصهی جنگ مدتهاست از جنگ سخت (سلاح و موشک و زمین) به حوزهی اقتصادی کشیده شده است (ترک خاورمیانه توسط آمریکا و تمرکز او بر شرق آسیا طی یک دههی اخیر نیز در همین پارادایم قابل تحلیل است) و جنگ دهههای آینده، در حوزههایی مانند «نبرد اقلیمی»، «نبرد ژنتیکی» و «“نبرد نرم و نیمهسخت در حوزههای متنوع سیاسی، امنیتی، اجتماعی و فرهنگی” مبتنی بر “هوش مصنوعی” و “علوم شناختی”» در حال تطوّر و تغییر است.
ادامه ذر لینک ذیل👇
🌐http://jscenter.ir/jewish-and-science/jewish-science/9609
⚜️ @lotfi74
14.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 #شب_های_دلتنگی
🔸#گره_گشا
با صدای #کربلایی_سید_رضا_نریمانی
💠اثری مشترک از موسسه فرهنگی #عقیق و #ماوا
⚜ @lotfi74
🔰گرچه اکنون چندان جای این حرفها نیست؛ ولی تنها به اشارت بسنده می شود که:
آن آمریکاپرست ایرانی که جنگ و دشمنی آشکارِ چهل ساله امریکا با ملت و نظام ایران را تازه به تصورِ ذهنِ ناقص خود درآورده است همان مقدار در شهادت #سردار_سلیمانی دخیل است که #مامور_ماشه_کش_امریکایی درون یک بالگرد.
شرع مقدس اجازه #اهمال و سستی در فکر و عمل در مقابل دشمن را به ما نمی دهد.
#سردار_شهید
⚜ @lotfi74