دیدی هیاهو ختم شد آخر به خاکستر؟
دیدی نشستم در شب محشر به خاکستر؟
تبعید شد یک شادی دیگر به آینده
تبدیل شد یک خانهٔ دیگر به خاکستر
پروانهها از زنده ماندن شرمگین بودند
وقتی بدل شد گیسوی دختر به خاکستر
ای گل! نسیم از صبح دنبال تو میگردد
خیمه به خیمه… آه… خاکستر به خاکستر
سجادهام آتش گرفته، تا قیام بعد
هنگام سجده میگذارم سر به خاکستر
تا کی از آوار دلم ققنوس برخیزد
زل میزنم با چشمهای تر به خاکستر
آغاز یک معماری تازهست ویرانه
با من «هوالحی»ای بگو… بنگر به خاکستر
#فاطمه_عارفنژاد
#اردوگاه_النصیرات
#فلسطین
بسم الله الرحمن الرحیم
پرونده ویژه
اگر اسرائیل به لبنان حمله کند
ص١از٢
اینکه «آیا اسرائیل به لبنان حمله خواهد کرد؟»، یک بار دیگر و این بار پس از حمله بیسابقه دوشنبه گذشته حزبالله لبنان به شمال سرزمینهای اشغالی بر سر زبانها افتاده است. در آن حملات شبکه تلویزیونی الجزیره اعلام کرد، حزبالله لبنان با استفاده از یک موشک ایرانی به نام «الماس» منطقه وسیعی از شمال اسرائیل را به آتش کشید. صهیونیستها در کریات شمونه و جولان اشغالی دچار چنان خساراتی شدند که بلافاصله، سران این رژیم برای بررسی اوضاع از نزدیک، خود را به آن نقاط رساندند. همین حضور شتابزده سران صهیونیست برای بررسی میزان خسارت و موضعگیریهای بعدی آنها نشان میداد، این حملات حزبالله در نوع خود «بیسابقه» بوده است. از اینجا بود که موج تازه تهدیدها علیه حزبالله شروع و به تَبَعِ آن، موج تحلیلها با طرح سؤالی که در ابتدای این یادداشت آوردیم، آغاز شد. در این یادداشت، میخواهیم، با نیمنگاهی به تحلیل کارشناسان همین رژیم، به جنگ احتمالی حزبالله لبنان و اسرائیل بپردازیم. اینکه احتمال حمله اسرائیل به لبنان و حزبالله چقدر است؟ و نتیجه این حمله چه خواهد بود؟ بخوانید:
1- حملات حزبالله لبنان به شمال سرزمینهای اشغالی لحظهای قطع نمیشوند. این حملات که بلافاصله پس از آغاز جنگ غزه شروع شد-تا امروز که بیش از 8 ماه از این جنگ میگذرد- نهتنها کمتر نشده بلکه شدیدتر، غیرقابل پیشبینیتر و پیچیدهتر هم شده است. نگاهی به گزارشهای رسانههای عبری نیز نشان میدهد، مناطق وسیعی از شمال اسرائیل کاملا خالی از سکنه شده و دهها هزار صهیونیست از آنجا گریختهاند و بعید است به این زودیها برگردند. میخواهیم بگوییم، اگر صهیونیستها توان حمله گسترده به لبنان و شکست حزبالله را داشتند، 8 ماه حملات ویرانگر حزبالله را تحمل نمیکردند و در یک «جنگ کنترل شده» در یک «محوطه بسته جغرافیایی» آن هم در جنوب لبنان، محدود نمیماندند. این ناتوانی چه از ترس ورود ایران به جنگ باشد چه از ترس تواناییهای به میدان نیامده حزبالله، به هر تقدیر وجود دارد فلذا، احتمال آغاز جنگ گسترده با لبنان و حزبالله، اگرچه هنوز هست اما بالا نیست.
2- تصمیمهای «سخت» برای لحظات سخت است و امروز
رژیم صهیونیستی بنابر گزارش اخیر روزنامه عبری زبان «هاآرتص» در سختترین شرایط خود قرار دارد چرا که «در همه جبههها شکست خورده و به سمت فاجعه پیش میرود.» یواف گالانت وزیر جنگ رژیم صهیونیستی نیز چندی پیش و در کنست گفت که اسرائیل با 7 محور[مقاومت] در جنگ است نه دو جبهه حزبالله و حماس. تمام این 7 جبهه اکنون در حال جنگ با صهیونیستها و وارد کردن ضربات بیسابقه به این رژیم هستند. این را گفتیم تا نتیجه بگیریم، با ادامه این روند، اگرچه احتمال حمله گسترده رژیم صهیونیستی به لبنان افزایش مییابد، اما احتمال افزایش و تشدید حملات هر 7 جبهه به این رژیم نیز افزایش خواهد یافت. به این نکته توجه کنید که بنابر اعلام صهیونیستها، حزبالله تاکنون فقط با 5 درصد توانش وارد جنگ شده و اوضاع 6 جبهه دیگر نیز تقریبا به همین شکل است! در این صورت-یعنی اگر دو طرف جنگ با تمام توان وارد جنگ با یکدیگر شوند، چه خواهد شد؟ بگذارید پاسخ این سؤال مهم را با رجوع به رسانههای عبریزبان دنبال کنیم. اما قبل از رجوع به این پاسخها، یادآوری این نکته نیز ضروری است که، هم نتانیاهو
و هم وزیر جنگ او پس از حملات دوشنبه حزبالله به شمال سرزمینهای اشغالی تهدید کردند، به زودی به لبنان حمله کرده و با آغاز جنگ بزرگ حزبالله را نابود خواهند کرد!
3- «سالهای متمادی سران اسرائیل در طرح تهدیدهای توخالی درباره نابودی حزبالله تخصص یافتهاند همانگونه که حماس را تهدید به نابودی کردند اما دشمن مدتها است میداند این حرفها توخالی است و به همین دلیل است که ما اکنون به این نقطه رسیدهایم...دیدیم که در 2 هفته اخیر شاخه نظامی حزبالله بر حملاتش در طول مرزهای شمالی افزوده و حملات پهپادی آن دقیقتر و حملات توپخانهای آن سنگینتر شده و البته در آنها موفق هم بوده است. [حزبالله لبنان] موشکهایی که شلیک کرد موجب آتشسوزی در زمینهای نزدیک به مرزها شد. آیا امروز کسی هست که آتشسوزیهای گستردهای را که این هفته در چند خانه واقع در شهرکهای ارتفاعات نفتالی رخ داد و آنها را با خطر ویرانی مواجه کرد، ندیده باشد؟!» این، بخشی از گزارش جدید روزنامه عبری زبان «معاریو» است که در پاسخ به تهدیدهای نتانیاهو و گالانت و دیگران سران رژیم صهیونیستی علیه حزبالله لبنان منتشر کرده است. آنها نیز مثل سید حسن نصرالله به این نتیجه رسیدهاند که این تهدیدها توخالی و صرفا برای حفظ روحیه صهیونیستهاست.
ص٢از٢
ادامه گزارش معاریو اما خواندنیتر است: «ارتش اسرائیل اگر میتوانست کل لبنان را به آتش بکشد یا بیروت را اشغال کرده و یا ویران کند، این کار را در همان ابتدای جنگ کرده بود و اگر این کار را نکرده، پس احتمالاً نمیتواند این کار را انجام دهد یا اینکه توجیهی برای این کار وجود ندارد و اگر نمیتواند و یا نمیخواهد (این کار را انجام دهد) بهتر است سکوت کند، دشمن متوجه تردیدها و اختلافنظرها میشود...»
4- «حاییم تومر»، از مقامات اطلاعاتی ارشد و سابق سازمان موساد است. او هم مخالف وقوع جنگ بین لبنان و اسرائیل است؛ این مخالفت نه به دلیل «صلح دوستیِ» تومر که به خاطر نگرانی او از تبعات این جنگ است. به گفته تومر، جنگ گسترده با حزبالله لبنان، توانایی رژیم صهیونیستی را برای مدیریت سرزمینهای اشغالی تضعیف خواهد کرد. این مقام امنیتی صهیونیست، جنگ تمامعیار با محور مقاومت را تهدیدی برای موجودیت اسرائیل و چشمانداز تعریف شده توسط صهیونیسم جهانی برای آینده آن ارزیابی کرده است. (اسرائیل هیوم)
تا دلتان بخواهد از این تحلیلها و هشدارها در رسانههای عبری زبان وجود دارد. در این تحلیلها، صرفا از خطرات «ورود مستقیم و جدی به جنگ با حزبالله لبنان» گفته شده است و غالبا، به این نکته که «آغاز این جنگ باعث ورود جدی 6 جبهه دیگر مقاومت علیه اسرائیل خواهند شد» اشارهای نشده است. طبیعی است صهیونیستها با وضعیتی که در آن گرفتار شدهاند، توان ورود همزمان به جنگ با این جبهه عظیم مقاومت را به صورت گسترده ندارند. اما اگر این جنگ اتفاق بیفتد چه خواهد شد؟ حزبالله لبنان دیروز پاسخ این سؤال را طی چند جمله کوتاه داد. «نواف الموسوی»، مسئول پرونده منابع و مرزها در مقاومت اسلامی لبنان گفت:
«جنگ آتی با اسرائیل جنگ پایانی خواهد بود و بعد از هرگونه جنگی با لبنان منطقه دیگر مثل قبل نخواهد بود... ما سلاحهایی داریم که هنوز آن را اعلام نکردهایم.»
5- بند پایانی این یادداشت شاید در نگاه اول بیارتباط با موضوع این یادداشت باشد، اما ارتباط مستقیمی با موضع دارد. این بند را به مهمترین موضوع این روزهای کشورمان یعنی انتخابات ریاست جمهوری اختصاص میدهیم. کلیت این یادداشت میگوید، رژیم اسرائیل در «سستترین»، «آسیبپذیرترین» و «ضعیفترین شرایط» تاریخ 76 سالهاش قرار دارد آن هم به لطف سیاست خارجی کم نظیر دولت شهید رئیسی - که اگرچه خودش نیست اما هنوز کار میکند - وضعیت کشورمان در منطقه نیز به لطف زحمات این دولت، شرایط خوبی را تجربه میکند. از کاهش کم سابقه تنشها با کشورهایی مثل عربستان (که در دولتهای یازدهم و دوازدهم پرتنشترین روابط را تجربه میکرد و میرفت که با تشکیل ناتوی عربی امنیت ملیمان را تهدید کند) تا درخواست کشورهایی مثل بحرین برای نزدیکی بیشتر به ایران و جبهه بزرگ مقاومتی که یک تنه، در حال محو رژیم صهیونیستی است. همه اینها به لطف «مقاومت» حاصل شده نه سازش. در چنین شرایطی یک انتخاب غلط میتواند علاوهبر تبعات خسارتبار اقتصادی و فرهنگی که در دهه نود شاهدش بودیم، به صهیونیستها تنفس مصنوعی داده و از این مهلکه نجاتشان دهد. هنوز فراموش نکردهایم آن پیامی را که آقای ظریف خطاب به صهیونیستها نوشت: «مردی که هولوکاست را نفی میکرد رفت» تا به خیال خود با این پیام که دل جبهه بزرگ مقاومت را به درد آورد، به آمریکاییها پیام دهد که در موضوع «فلسطین و اسرائیل» نیز به دنبال تنشزدایی است... اما از دل این مدل تنشزدایی چیزی خارج نشد جز تحقیر و تحریم و....
جعفر بلوری
@tabibdavvar
هدایت شده از در محضر قرآن
🌹با سلام، ثواب تلاوت آیه امروز را هدیه می کنیم به ارواح طیبه شهدا و درگذشتگان بالاخص شهید دفاع مقدس بهرام عابدی
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
✍️بررسی آیات دربرگیرنده #آیات_الأحکام و #حج در قرآن کریم
۵.۲- سوره بقره آیه ۱۹۸:
•┄❁بِـسْـمِاللّٰهِالرَّحمنِالرَّحیمْ❁┄•
💠لَيْسَ عَلَيْكُمْ جُنَاحٌ أَنْ تَبْتَغُوا فَضْلًا مِنْ رَبِّكُمْ فَإِذَآ أَفَضْتُمْ مِنْ عَرَفَاتٍ فَاذْكُرُوا اللَّهَ عِنْدَ الْمَشْعَرِ الْحَرَامِ وَاذْكُرُوهُ كَمَا هَدَاكُمْ وَإِنْ كُنْتُمْ مِنْ قَبْلِهِ لَمِنَ الضَّآلِّينَ
🌿گناهی بر شما نیست كه از فضلِ پروردگارتان (و از منافع اقتصادی در ایّام حج) طلب كنید (كه یكی از منافع حج، پی ریزیِ یك اقتصادِ صحیح است). و هنگامی كه از «عرفات» كوچ كردید، خدا را نزد «مشعَر الحرام» یاد كنید! او را یاد كنید همانطور كه شما را هدایت نمود و قطعاً شما پیش از این، از گمراهان بودید.
❇️پیامها:
۱- مبارزه با تحجّر از برنامههای قرآن است. گروهی فكر میكردند دین امری یك بُعدی و حج یك عبادت خشك است، اسلام این تفكّر را ردّ میكند. «لَیْسَ عَلَیْكُمْ جُناحٌ»
۲- درآمد حلال، فضل الهی است. قرآن بجای واژه «كسب»، كلمهی «فضل» را بكار برده تا بگوید: درآمد حلال فضل الهی است. «فَضْلًا مِنْ رَبِّكُمْ»
۳- انجام عبادات باید طبق دستور باشد. «وَ اذْكُرُوهُ كَما هَداكُمْ»
۴- توجّه به توفیق الهی از یك سو و خطاها و گناهان گذشتهی خود از طرف دیگر، عشق و علاقه انسان را به الطاف خداوند زیاد میكند. «هَداكُمْ وَ إِنْ كُنْتُمْ مِنْ قَبْلِهِ لَمِنَ الضَّالِّینَ»
📚برگرفته از تفسیر نور حجت الاسلام قرائتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوان سنی فلسطینی:
به ما می گویند شیعه اید!
بله همه شیعه ایم.
✅اطلاعاتی مفید در خصوص جنگ نرم :
↩️جنگ نرم حداقل در شش سطح بررسی می شود:
↩️1️⃣- ویژگی های جنگ نرم :
۱-پیچیده بودن
۲-آرام و بی صدا
۳-غافلگیر کننده
۴-پیشرفته
۵-هنرمندانه
۶-سازماندهی شده
۷-سریع و پرشتاب
۸-دقیق نبودن مرزهای خودی و غیر خودی.
↩️2️⃣- روش های اعمال جنگ :
۱-فریب مردم
۲-شایعه پراکنی
۳-شبهه افکنی در جامعه
۴-کارشکنی در برنامه ها
۵-نفوذ (نفوذ در اشخاص- نفوذ در ارکان- نفوذ در برنامه ها و تصمیمات).
۶-برخی اغتشاشات صنفی
↩️3️⃣- ابزارهای جنگ نرم :
۱-رسانه؛ به عنوان مهمترین ابزار جنگ نرم شامل : ماهواره، اینترنت، فضای مجازی
۲-سلبریتی ها از هر قشری (هنرمند، ورزشکار، شاعر، خواننده و...)
↩️4️⃣- اهداف جنگ نرم :
۱-تغییر باورها و اعتقادات
۲-تغییر افکار و اندیشه ها
۳-تغییر رفتار
۴-تغییر ساختار (هدف غایی)
↩️5️⃣- پیامدهای جنگ نرم :
۱-سست کردن مقاومت ملی
۲-از بین بردن وحدت و انسجام
۳-به هم ریختن آرامش روانی جامعه
۴-ایجاد دوقطبی های کاذب و عمیق کردن برخی شکاف های سطحی و جزئی موجود
۵- تقویت گرایشات به خارج از مرزها
۶-تغییر سبک زندگی از شیوه بومی، سنتی و اسلامی به لوکس گرایی و مصرف زدگی
۷-تغییر نگاه طهارتی مردم به برداشت صرفا بهداشتی (سگ چون واکسن زده و با شامپوی لوکس شستشو می شود پس نگهداریش در منزل بلا اشکال است!)
۸-ترویج بی تفاوتی نسبت به محیط اطراف و اطرافیان، چه این اطراف، همسایه یا شهر دیگری باشد یا کشوری دیگر.
و...
↩️6️⃣- راههای مقابله با جنگ نرم :
۱-تکیه به خداوند و رعایت تقوا و تعبد
۲-بصیرت افزایی
۳-نیکوکاری
۴-تقویت همبستگی
۵-خدمت به مردم
۶-شایسته گزینی
۷-مبارزه با فساد
۸-صداقت با مردم
۹-حضور در مراسم
۱۰-تقویت روحیه ایثار
۱۱-تقویت امید در جامعه
۱۲-باور به نقش جوانان
۱۳-توجه جدی به پرورش کودکان و دانش آموزان
۱۴-تسهیل ازدواج
۱۵-توجه به معیشت مردم
۱۶-اعتقاد به اصل "ما می توانیم"
۱۷-ساده زیستی و پرهیز از اسراف
۱۸ -مصرف کالای داخلی
۱۹-تلاش در جهت رفع محرومیت
✍و مهم تر از همه جهاد تبیین
#سلام_امام_زمانم💚
دعا برای ظـــــهورش چه لذتــی دارد
غلام درگه مــهـــدی چه عزتـــی دارد
بمان همیشه مـنـتــظر و بیقرار دیدارش
که انتظـار ظــــهورش چه قیمتی دارد
♥️¦⇠#امام_زمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دکتر سعید جلیلی پس از انتخاب شهید آیت الله رئیسی به ریاست جمهوری:
اگر دولت اسلامی شکل بگیرد ، من افتخار می کنم رفتگر اون دولت اسلامی بشوم👏
#گفتمان_انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ وقتی عبارتِ "hardliner human iranian" ( #تندرو_ترین افراد ایرانی) را در گوگل جستجو میکنید،
در کنار تمام عکسهای موجودِ از #شهید_جمهور، یک عکس دیگر را نیز میبینید : #دکتر_جلیلی✋
⁉️این یه چیزیو میرسونه🔰
🟢 او #مثل_ابراهیم است...👌
و جالب تر از همه،کلیپ حضرت امام خامنه ای در مورد این مسئله که راه رو بهتر به ما نشون میده...
#اصلح
#دکتر_جلیلی
.
🗒 «دولت سایه»، یک بدیل غیررسمی است که بهصورت موازی با دولت مستقر، در «میدان واقعیت» است و «فهم عینی» از مسألههای حاکمیت و جامعه پیدا میکند.
این دولت، نمادین نیست، بلکه طعم تدبیر و حکمرانی را میچشد و با چالشها، «ارتباط مستقیم» مییابد. سعید جلیلی، سالها این «موقعیت درسآموز» را تجربه کرده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 صحنه انتخابات، صحنه عزت و حماسه است...
┏━━ °•🖌•°━━┓
@jahad_tabein
┗━━ °•🖌•°━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 اینجا عربستان سعودی است؛
چند روز بعد از آنکه خائن الحرمین اعلام کرد کسی حق اعتراض به اسرائیل را ندارد، هیئت یمنی مراسم برائت از مشرکین را کلید زد
سعودی ها برای ترساندن مخالفین اسرائیل تعدادی از حجاج را در هفته های اخیر بازداشت کرده و برخی را تحت فشار قرار داده بودند.
با این وجود هیئت انصارالله در حرم مکی به صورت دسته جمعی، با تصریح بر ولایت امیرالمومنین و اهل بیت پیامبر و نام بردن از سید عبدالملک بدرالدین و نیز با تبری جستن از دشمنان پیامبر و اهلبیتش، مراسم برائت از مشرکین را به جای آوردند.
نکته قابل تامل حضور افراد برجسته ای از صف اول انصارالله همچون سرلشکر یحیی الرزامی، از فرماندهان برجسته میدانی انصارالله است.
الرزامی فرمانده نیروهایی است که کنترل نوار مرزی یمن و سعودی در منطقه نجران را به عهده دارند و این نیروها به طور مستقیم عامل مرگ بسیاری از نیروهای سعودی هستند. الرزامی فرمانده محور همدان و گردانهای مرگ یمن است...
#محور_مقاومت
.
[#دستاورد_دولت_مردمی`📃🤝]
دولت سیزدهم برای «پارس جنوبی» چه کرد؟📉
❗️پ.ن:
با دقت بخوانید!
اینها فقط اعداد و ارقام نیستند، روایت پیشرفت یک کشورند✌️
#شبیه_رئیسی را انتخاب کنیم
#دادهنگاری
#دولت_مردمی
#جلیلی
نتایج جالب نظر سنجی در ۶ کانال تلگرامی: (روز اول تبلیغات)
آقای سعید #جلیلی در #تلگرام اول هستند‼️
(در ایتا که با اختلاف، اول هستند و بالای 80 درصد آرا به ایشان اختصاص دارد)
درصدهاي بالای آقای جلیلی را جمع کنید با درصدهای سایر کاندیداهای جبهه انقلاب🤩
پیروزی قطعی است؛ اما با #وحدت ✌️
وحدت جبهه انقلاب بر یک کاندیدا، ضروری است
#نظرسنجیانتخابات
👆آغاز به کار منصوری بعنوان رئیس ستاد جلیلی
♦️«محسن منصوری» با انتشار مطلبی در صفحه شخصی خود، ضمن مرخصی از دولت، کار خود را به عنوان رئیس ستاد انتخاباتی دکتر سعید جلیلی آغاز کرد.
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حمایت استاد عزیز حجةالاسلام #شجاعی از دکتر سعید جلیلی در انتخابات ریاست جمهوری؛
من به ایشون رای میدهم.
و ایشان را تبلیغ می کنم
#گفتمان_اصلح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پزشکیان: "زمان شاه، آدم خیلی راحت از امام حسین و حضرت علی و اسلام و دین میگفت"
پ.ن:
ایشون هستن که اومدن برای رئیس جمهوری اسلامی ایران !
🌀دو گفتمان رقیب اقتصادی ریاست جمهوری
🔹 محور اختلاف: تعیین مشکل ریشهای اقتصاد ایران و راه درمانش؟
🔹 دو گفتمان رقیب
1⃣ گفتمان #اقتصاد_درونزای_مردمی
🔹 مشکل ریشهای: ضعف بنیه اقتصاد داخلی، جانمایی غلط در اقتصاد جهانی، سیاست ارزی نادرست، سیاست پولی و مالی اشتباه
🎯 راهحل: تقویت تولید مردمی، حفظ ارزش پول ملی، توانمندسازی مردم پیش از اصلاح قیمتها، جانمایی درست اقتصاد ایران در نظم شرقی جدید، ...
2⃣ گفتمان #اقتصاد_تعاملی_بازاری
🔹 مشکل ریشهای: واگذار نکردن همه چیز به بازار، عدم تعامل با غرب، فشردن فنر ارز، یارانه پنهان، ناترازی انرژی، کسری بودجه
🎯 راه حل: آزادسازی قیمتها از جمله ارز، کوچک کردن دولت،یارانه زدایی، تعامل با غرب در نظام جهانیسازی شده، ...
✍️توکلی https://eitaa.com/eqmoq2
✍دقیق باید کاندیداها موضع خودشان را نسبت به این دو سناریو مشخص کنند چه اصلاحطلبان چه اصولگرایان
اصولگرایی که دنبال سناریوی دوم است عند اصلاحطلبی و بدتر، درجه آخر نفاق است .
این موضوع از اصلیترین محورهای تمایز واقعی تفکر ناب دینی انقلابی با تفکر لیبرالیستی وابسته غربگرایی است .
بیاییم یک بار هم شده موضع خود را مشخص کنیم و شفاف سازی داشته باشیم.
|○دربین این شش نفر تنها دکتر جلیلی گفتمان اول را با پوست و گوشت و خون خود قبول دارد .
🌹به عضویت شما افتخار میکنیم 👈https://eitaa.com/mohsendoaei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ آقای پزشکیان برخلاف تصوری که تلاش میکند از خود نشان دهد، اصلا دارای سعهصدر برای مواجه با منتقدان نیست. نمونه آن عصبانیت و خشم وی در برابر انتقاد یک شهروند از تشکیل فراکسیون ترک زبانان مجلس شورای اسلامی است.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
🔺️ سه استعفا در سه ساعت!
زلزله در کابینه نتانیاهو ...
ۚ تَحْسَبُهُمْ جَمِيعًا وَقُلُوبُهُمْ شَتَّىٰ
فکر میکنید متحدند ولی قلبهاشون متفرق هست.
ـــــــــــــــــــــــ
🚨پایگاه خبری #پاسدار_نیوز 💠
@passdar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🏴 این انقلاب آدم کم نداره اما ما یک آدم باشرف از دست دادیم.
▪️◾️▪️
▪️این دخترخانم چه خوب حرف میزنه، کاش بعضی از بزرگانِ ما حداقل نصفِ این دختر بصیرت داشتن...
▪️بینش درست و بصیرت کافی رو به دخترانمون بیاموزیم...
#انتخابات | #روشنگری
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
⛔ جبهه انقلاب باید مراقب باشد تجربه تلخ انتخابات سال۹۲ تکرار نشود
🔸️ کسی رئیسجمهور شد که حتی خوابش را هم نمیدید
🔹️ از هماکنون تا لحظه آخر انتخابات به این مهم فکر کنیم.
🔻بایدها و نبایدهای انتخاباتی جبهه انقلابی چیست؟
🔹️ چند نکته فعلا به نظر میرسد:
۱. تمرکز بر تکاپوی سیاسی جریان غربگرا
۲. پرهیز از دامن زدن به دعواهای داخلی بیمبنا در جبهه انقلاب
۳. تحقیق عمیق در مورد کارنامه همه کاندیداها
۴. اظهارنظر منصفانه، عالمانه و متکی بر تقوای سیاسی
۵. مراعات اقتضائات حکمت، کیاست و عقلانیت سیاسی (که نشانه سیاستورزی مؤمنانه است) لوازمی دارد از جمله؛
🔸️دیدن دست خدا بالای همه دستها
🔸️دعوت همه مؤمنین به اخوت و برادری و مراعات اخلاق در فضای رقابت
🔸️تلاش و مجاهدت برای حضور حداکثری
🔸️تلاش حداکثری برای شناسایی کاندیدای اصلح منطبق بر شاخصهای مدنظر آقا
🔸️اعتقاد و التزام به مبانی انقلاب در تشخیص اصلح، تعیین کننده است.
🛑@TABEIN_14