eitaa logo
تبیین
2.7هزار دنبال‌کننده
4.9هزار عکس
425 ویدیو
34 فایل
🔺اهداف: 🔹تهذیب نفس 🔹امام شناسی و مهدویت 🔹روشنگری و بصیرت‌افزایی 🔹ارتقاء بینش دینی و سیاسی 🔹دشمن شناسی و جنگ نرم 🔹ارتقاء مهارت‌های تربیتی 🔹و... 🔸هدف ارائه‌ی الگوست؛ با شبکه‌های اجتماعی کسی متفکر نمی‌شود، باید #کتاب خواند.
مشاهده در ایتا
دانلود
مفتون خویشم کردی از حالی که آن شب داشتی بار دگر آن حال را کردی اگر پیدا بیا.. #شهریار #شبتون_سرشار_از_آرامش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
+ امروز یازدهم ذی الحجه سال دهم هجری قمری • • • 🔴این روز، روز ستیز با شیطان است ••• + به همراه پیامبرخدا (ص) و یارانش پس از انجام اعمال در منا، شب را در همان جا بیتوته کرده و اینک به رمی جمرات سه گانه، به نشانه نفرت از شیطان مشغولیم ••• 💠 ۷ روز تا عید سعید غدیر خم 💠 #روایت_غدیر #روزشمار_غدیر ۷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
از همه سپاسگزارم که‌مارو مورد‌محبت قراردادن هدف این جناح و اون جناح نیست داریم‌میگم به انقلابی رای بدین اگر مشتاق ظهور هستید! این مطالب بر ضد دو حزب است!! انچه برای یک منتظر مهمه شناخت فتنه هاست و چون سیاست ما دیانت ماست باید سیاسی باشیم . رهبر تاکید کردن که سیاست رو خوب بفهمیم و بصیرت داشته باشیم!! فهمید که اگر دین با سیاست ادغام بشه پیشرفت علم رو در پی داره و شکست ناپذیر میشه به همین دلیل نقشه جدایی دین از سیاست را اغاز کردن! اسرائیل بر اساس دین یهود تشکیل شده و خود را برتر و وارث زمین و ارض موعود می دانند و به همین دلیل در دنیا فساد کردن! تنها کسی که توانست جلوی استعمار و جهانخواری انها را بگیرد انقلاب ایران بود که علما از انقلاب به عنوان ظهور صغری امام زمان عج یاد می کنند!! اصلی ترین قاعده ظهور و ستون های اصلی تمدن اسلامی است و این انقلاب را یک نفر سکان دار است که کشتی را هدایت می کند !! و ان کسی نیست جز ولایت فقیه و دشمن با طرح نقشه هایی به این نتیجه رسیده است که تنها راه براندازی نظام نشانه رفتن ولی فقیه است!!که زهی خیال باطل!
👇👇👇
⚠️‼️پروژه حذف رهبری‼️⚠️ ➰🍁 قسمت اول 🍁➰ ⚠️‼️در این متن در صدد آشکار ساختن پروژه نفوذ واقعی هستیم که علیرغم طولانی بودن، توصیه به مطالعه دقیق و با حوصله آن می شود. 🔴وقتی انقلاب اسلامی ایران پیروز شد، دنیا در شوکی عظیم و عجیب فرو رفت. بعد از آنکه به خود آمدند، اولین قدم این بود که سعی کنند تا در رهبری نظام نفوذ کنند. بهترین کار مذاکره بود. لذا یک هیئت آمریکایی به ترکیه آمد تا وارد ایران شده و با چند شخصیت برجسته از جمله امام خمینی، دیدار و مذاکره کنند. برخی نیز از این قضیه خوشحال بودند. اما اما در نامه ای قاطع به همه مسوولین نظام هشدار داد که هیچ کسی حق ملاقات و مذاکره با این هیئت آمریکایی را ندارد که اگر چنین کند، عواقبش پای خودش. این اولین و آخرین نامه ای بود که از سوی امام خمینی بدون « بسم الله الرحمن الرحیم » شروع می شد. هشداری قاطع و نکوهنده، همانند سوره برائت. قدم اول دشمن شکست خورد. امام کسی نبود که بتوانند در او کوچکترین نفوذی بکنند. ⚠️در قدم دوم دشمن پیشبینی می کرد که به خاطر سن بالای امام، او چند سالی بیشتر بر جایگاه ولایت تکیه نمی زند و پس از او لاجرم باید جانشینی باشد. لذا در صدد بر آمده و رصد کردند که کدام یک از افراد سرشناس نظام می تواند به عنوان جانشین امام مطرح شود. 🔷🔹 تنها شخصی که در آن ایام می توانست در چنین جایگاهی قرار بگیرد، مرحوم آقای منتظری بود. لذا پس از شکست پروژه اول _ نفوذ در امام _، پروژه دوم _ نفوذ در رهبر آینده _ را کلید زدند. 👇👇
. نفوذ سید مهدی هاشمی، برادر داماد و رییس دفتر آقای منتظری _ سید هادی هاشمی _، در بیت ایشان و مخابره اخبار محرمانه نظام به دشمنان داخلی و خارجی، در همین راستا انجام شد. متاسفانه آقای هاشمی رفسنجانی _ خواسته و نخواسته، دانسته و ندانسته _ در این دوران، آب به آسیاب دشمن ریختند و آن قرار دادن قائم مقامی آقای منتظری و تعیین ایشان به عنوان رهبر آینده، در دستور کار مجلس خبرگان بود. کاری که بدون اطلاع امام و مخفیانه صورت گرفت و وقتی امام توسط یکی از اعضای مجلس خبرگان _ آیت الله محمدی گیلانی _ مطلع می شوند و به صورت پیغام و حتی حضوری آقای هاشمی رفسنجانی را از این کار منع می کنند، ایشان نمی پذیرند و کار خود را ادامه می دهند. این تنها موردی نیست که آقای هاشمی در مقابل رای صریح ولی فقیه ایستادگی می کند. پس از انتخاب آقای منتظری به عنوان قائم مقام رهبری و جانشین امام، دشمن دلشاد شده و امیدوار به پیروزی گشت.
🔶🔸و اتفاقا در این راستا پیروز هم شده بود و به خوبی پروسه نفوذ در رهبر آینده را کامل کرده بود. به گونه ای که آقای منتظری در مقابل نظام و امام ایستاد و از خط خارج شد. و این خواست خدا بود و از الطاف خفیه حق که در زمان امام از خط خارج بودن ایشان محرز شد و به دوران پس از امام نکشید که اگر پس از رحلت امام بود، کشور و نظام و انقلاب از دست می رفت. همانطور که امام در آخرین نامه خود به ایشان، علاوه بر اینکه ایشان را فردی ساده لوح خطاب می کنند، می فرمایند: شما بعد از من کشور را به دست لیبرال ها می دهید. این گفته امام به خوبی خبر از موفقیت دشمن می دهد. اما این پروژه هم با حرکت هوشمندانه و الهی امام و لطف حق، به شکست انجامید. امام تنها چند ماه قبل از رحلتش آقای منتظری را برکنار نمود و دشمن را در شوکی بزرگ فرو برد. دشمن همه تلاش های خود را بر باد رفته می دید و نمی دانست چه بکند. از طرفی دیگر بعد از آقای منتظری شخص شاخصی در میان یاران امام وجود نداشت که بتوان او را جانشین امام معرفی نمود تا پروسه نفوذ در مورد او هم جاری شود. اقدام انقلابی امام و عدم وجود فردی شاخص، دشمن را سردرگم کرد و تنها می توانست امیدوار باشد که ایران بعد از امام به خاطر نبود رهبری شاخص، خود به خود سقوط خواهد کرد. 🔷🔹امام به ملکوت اعلی پیوست و علیرغم کارشکنی های آقای هاشمی رفسنجانی، با لطف و عنایت خاصه الهی، سید علی خامنه ای به عنوان امام و ولی فقیه جامعه معرفی شد. دشمن پروژه سوم را کلید زد و آن نفوذ در رهبری بود. هر چه بیشتر تلاش می کرد، کمتر نتیجه می گرفت.
ایستادگی و ثبات اعتقاد و قدم رهبری، دشمن را ناامید کرد و پروژه سوم دشمن برای نفوذ در رهبری نظام را ناکام گذاشت و به شکست منجر کرد. ➰‼️⚠️ پروژه حذف رهبری⚠️‼️ 🔴 غیر قابل نفوذ بودن رهبری و نیز جوان بودن ایشان، امید دشمنان را ناامید ساخت. آنها نه می توانستند در رهبری نفوذ کنند و نه می توانستند تا از دنیا رفتن او بایستند، چرا که او جوان بود و سلامت و بر حسب ظاهر قرار بود مدتها زمام امامت جامعه را به دست بگیرد. از سوی نیز نمی توانستند حدس بزنند که بعد از این رهبر چه کسی رهبر خواهد شد که در او نفوذ کنند. لذا راه نفوذ در رهبری نظام تا ده ها سال به روی دشمن بسته شد. لذا پروژه چهارم از سوی دشمن کلید خورد که همان: نفوذ در ارکان و مسوولان نظام بود. طبیعی است که بعد از رهبری که از نفوذ در او ناامید ب دند، شاخص ترین فرد نظام آقای هاشمی رفسنجانی بود که اینک ریاست جمهوری را نیز به عهده داشت. 🔷🔹به صورت خلاصه بگویم: نفوذ فرهنگی شروع شد و فرهنگ اقتصادی و فرهنگ ارتباط در زمان آقای رفسنجانی به شدت دستخوش نفوذ گشت. به اینگونه که ایشان و دولت ایشان در اقتصاد، تکنوکرات بودند و این تفکر با عدالت اسلامی ناسازگار بود و تفکری لیبرالی بود. لیبرال، همان مکتبی که امام خمینی از ترس اینکه آقای منتظری کشور را بعد از او به لیبرال ها ندهد، او را عزل نمود. و اینک بلافاصله پس از امام اقتصاد کشور توسط آقای رفسنجانی و همفکرانش، اقتصادی لیبرالی و غیر اسلامی و ضد اسلامی شد. اشرافیت توسط ایشان نهادینه شد، به گونه ای که در نماز جمعه همان زمان ها رسما اعلام میکرد که ما باید مانور تجمل و اشرافیت بدهیم.
( همین کاری که اکنون فرزندان ایشان مرتکب می شوند، مانور تجمل، اما به پول چه کسانی ؟؟؟ ....). فرهنگ اقتصادی کشور به شدت مورد نفوذ دشمن قرار گرفت و دشمن در این راستا موفق شد. 🔶🔸قدم دیگر نفوذ در فرهنگ زندگی و اعتقادی مردم، و به اصطلاح نفوذ در سبک زندگی مردم بود. این قدم با همراهی های آقای خاتمی _ خواسته و نخواسته _ با دشمن برداشته شد و فرهنگ کشور و سبک زندگی مردم آنچنان دستخوش تغییر و تبدل شد که به واقع به راحتی نمی توان این دوره را با قبل از این دوره مقایسه نمود. با حمایت های دولت اصلاحات و مجلس اصلاحات و روزنامه های زنجیره ای، قدم نفوذ در سبک زندگی مردم نیز تا حدود زیادی با موفقیت برداشته شد. 🔷🔹در این دو دوره _ هاشمی و خاتمی _ همزمان با نفوذ در فرهنگ اقتصادی و فرهنگ سبک زندگی، پروژه نفوذ در اشخاص نیز کلید خورد. خیل عظیم اصلاحاتی هایی که امروزه مهمان و میزبان شبکه های ماهواره ای دشمن هستند، از همین عناصر مورد نفوذ هستند. و صد البته نفوذی های دیگری ماندند تا در زمان خود به کار بیایند. 🔶🔸با همیه این نفوذها، باز هم قطار نظام و انقلاب از ریل مستقیم خود منحرف نمی شد و این مساله دوباره دشمن را سر در گم کرد. دانستند تا ولی فقیه هست، هرقدر هم که نفوذ کنند، ولی فقیه قطار انقلاب را هدایت خواهد کرد. خصوصا که با سر کار آمدن آقای احمدی نژاد که شعارهای انقلاب را بر سر دست گرفته بود، قدرت گفتمان سازی رهبری را به عیان دیدند. پروژه چهارم آنها اگر چه کشور را عقب انداخت، اما باز هم به پیروزی نهایی که استحاله درونی نظام بود،نرسید. لذا پروژه پنجم را کلید زدند.
پروژه پنجم حذف رهبری است که اکنون در آن به سر می بریم. دشمن دید نمی تواند با وجود رهبر مقتدر انقلاب کاری از پیش ببرد، لذا در صدد بر آمد تا او را هر طوری که شده از سر راه بردارد. برای اینکار باید چند مرحله در نظر گرفته می شد: 🔷🔹1_ یک مرحله کاهش محبوبیت رهبری در میان مردم است. این پروژه را با تهمت بستن و افترا زدن کلید زدند. ‼️⚠️ پروژه حذف رهبری ⚠️‼️ 🍁➰قسمت سوم➰🍁 ⚠️ لطفا بدون تعصب و بدون جناح بندی مطالعه کنید!! 🔴.... ساختن مستندهایی بر ضد مقام معظم رهبری که در بی بی سی پخش شد، و تهمت های اقتصادی به ایشان، در همین راستا صورت گرفت. این کار آنقدر سخیف و ذلیلانه بود که جز در دل آنهایی که خود با نظام دشمنند، تاثیری نذاشت. چنانکه حتی تحلیلگر دائمی شبکه های دشمن، عطاء الله مهاجرانی در شبکه بی بی سی می گوید: در پرونده اقتصادی آقای خامنه ای نه تنها یک نقطه سیاه، بلکه حتی یک نقطه خاکستری هم دیده نمی شود. الفضل ما شهد الأعداء. خوشتر آن باشد که سر دلبران، گفته آید در حدیث دیگران. تهمت های اقتصادی و اختلاس ها و سرمایه های آنچنانی پسران رهبری، سکانس دیگری از این پروژه بود که شاید به این واسطه از محبوبیت رهبری بکاهند. این پروژه هم به دلایلی موفقیت آمیز نبود و به شکست انجامید. ⚠️2_ مرحله بعدی، شکستن اقتدار و فصل الخطاب بودن رهبری و تبدیل او به عنوان یک مقام تشریفاتی است. موسوی خوئینی ها، پدرخوانده اصلاحات، راه کنتر زدن رهبری را شکستن فصل الخطاب بودن ایشان معرفی می کند. در این راستا نیاز بود کسی بر سر کار باشد که بتواند با رهبری به مقابله برخیزد.
خانه نشینی احمدی نژاد و مقاومت در برابر نظر رهبری _ خواسته و نخواسته _ در همین راستا کلید خورد و این مورد _ اگر نگوییم اولین مورد _، یکی از شاخص ترین مواردِ ایستادگی در برابر فرموده جانشین امام زمان و شکستن جایگاه فصل الخطابی ایشان بود. عدم عزل مشایی _ علیرغم امر رهبری _ و به تاخیر انداختن آن تا اینکه خود مشایی استعفا داد، مورد دیگری از حرکت نمودن احمدی نژاد در این راستا بود. احمدی نژاد به عنوان یک شخص انقلابی در برابر رهبر ایستادگی نمود و سر تسلیم فرود نیاورد. 🔶🔸 لذا راه برای غیر انقلابی ها برای مخالفت علنی با رهبری، باز شد. کاری که قرار بود موسوی در انتخابات 88 انجام دهد، احمدی نژاد انجام داد. موسوی همان شخصی بود که در دوران امام و ریاست جمهوری رهبری، به عنوان نخست وزیر دائما در تضاد و مخالفت با رهبری به سر می برد. تا آنجا که در دور دوم رهبری حاضر به پذیرش او نشد و فقط زمانی که مجبور شد، او را به اکراه پذیرفت. استعفای ناگهانی موسوی از نخست وزیری و نامه توبیخ آمیز امام به او و نپذیرفتن استعفای او، نشانگر عمق تضاد و شکاف میان موسوی و رهبری است. موسوی به دلیل مخالفت شدید با رهبری، پس از اینکه ایشان به عنوان رهبر معرفی شد، بیست سال خانه نشین شده، از هرگونه مقام اجراییِ درون نظام دوری جست تا نکند که مجبور شود نظر آقا را بپذیرد و یا با ایشان همکاری کند. در 88 موسوی را آوردند تا در مقابل رهبری قد علم کند. رای که نیاورد، آن فتنه را بر پا نمودند. احمدی نژاد کار نیمه کاره موسوی را _ دانسته یا ندانسته _ تکمیل کرد و در مقابل رهبری ایستادگی کرد. این نشانه خوبی برای دشمن بود.
⚠️‼️ پروژه حذف رهبری‼️⚠️ 🍁➰قسمت چهارم➰🍁 🔷🔹می توانست لااقل در این مورد پیروز شود. لذا گزینه بعدی انتخاب شد: روحانی. همان شخصی که در سال 65 با مقام اسراییلی در فرانسه دیداری مخفیانه می کند و خواهان اعمال فشار بیشتر بر امام خمینی است و امام را شخصی تندرو معرفی می کند و خود و همفکرانش را افرادی معتدل که خواهان دست دادن به دشمن هستند. روحانی رای می آورد.از پس تمام حرکات و گفتار و کردار روحانی، در راستای قداست زدایی از ولی فقیه و شکستن فصل الخطابی او است. ولی فقیه می گوید:به مذاکره به آمریکا خوشبین نیستم، روحانی می گوید: خوشبینی و بدبینی در مسائل سیاسی اجمقانه است، باید واقع بین بود. رهبری مذاکره در غیر موارد هسته ای را ممنوع می کند، ظریف و کری همانند دوستی دوران نوجوانی دائم در ارتباطند. رهبری دست دادن به دست چدنی که دستکش مخملی دارد را منع می کند، ظریف دست می دهد. رهبری اقتصاد مقاومتی می گوید، درهای واردات باز می شود. رهبری اعتدال را اسلام معرفی می کند، روحانی مومنان و انقلابی ها را تندرو می نامد، رهبری خط قرمز مشخص می کند برای مذاکرات، دولت خط قرمزها را می شکند. 🔶🔸رهبری بازدید از مراکز نظامی را ممنوع می کند، اجازه بازدید از مراکز نظامی را دولت می دهد، و ... . عملا در این دولت هیچ گفته رهبری عمل نشده و در عمل بر خلاف آن صورت گرفته است. این کارهای دولت به مرور زمان، و با همراهی عناصری چون رفسنجانی، لاریجانی، مطهری و ... _ خواسته و ناخواسته _ فصل الخطاب بودن رهبری را لااقل در کلان شهر تهران، به شدت کاهش داد.
. به گونه ای که در انتخابات اخیر، تقریبا صد در صد توده مردم خلاف نظر رهبری عمل کردند. 🔷🔹رهبری فرمود که ببینید دشمن چه می خواهد، شما خلاف آن عمل کنید. اما مردم تهران چه کردند؟، کاملا ب عکس فرمایش رهبری، مخالف نظر رهبری و موافق نظر دشمن پیش رفتند و به لیستی رای دادند که نه تنها مورد حمایت انگلیس و اسرایل و داعش و وهابیت و ... بود، بلکه حتی اعضای این لیست به خودشان زحمت اعلام برائت از حامیانشان را ندادند. آری، دشمن در پروژه عبور از رهبری تا اینجای کار موفق بود و امت به اصطلاح حزب الله، همچنان خواب ... ⚠️3_ همزمان به قداست زدایی از رهبری و شکست فصل الخطاب بودن ایشان، نیاز است که کم کم پروژه حذف فیزیکی رهبری کلید بخورد که خورد. @tabyinchannel
🍃من گریه میڪنم ڪه تماشا ڪنے مرا 🍂مانند طفل گمشده پیدا ڪنے مرا 🍃حَجّتـ‌‌ــ‌‌ قبول دلبر اِحرام بسته ام 🍂اے ڪاش در دعاے خودتـــ جا ڪنے مرا😔 🌷اللّهمّـ عجّل لولیّڪ الفرج🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✨💎✨💎✨💎✨💎✨ 💎✨ ✨ 🔺 ✅امتيازات نظام 💠ضرورت دارد كه با مقايسه كشورمان با ساير نظامهاي جهان كه امروزه به عنوان پيشرفته ترين نظامهاي حكومتي شناخته ميشوند، امتيازات نظام اسلامي را بر ساير نظامها بر شماريم: ⭕️الف ـ انسجام درونی 🔷اولين امتيازي كه ما بر ساير نظامها دارد، آن است. گفتيم كه در همه نظامهاي ، شاخص اصليِ پيشرفته و دموكراتيك بودن را، از يكديگر و عدم دخالت قوا در يكديگر معرفي ميكنند. ما به گوشه اي از تعارضهاي دروني آن اشاره كرديم و گفتيم با اينكه بنابراين است كه هيچ يك از قوا در ديگري دخالت نكند، اما عملاً نظامي را سراغ نداريم كه در آن، قوا كاملاً از همديگر مستقل باشند و در يكديگر دخالت نكنند و قانون تا حدي به اجازه دخالت در يكديگر را نداده باشد، گذشته از دخالت هاي غير قانوني و تخلفات و اعمال فشارهايي كه برخي از قوا دارند. عملاً مشاهده ميكنيم كه در اختيار يك قرار مي گيرد و آن قوه با استفاده از قدرت و امكانات گسترده اي كه جهت پشتيباني همه قوا در اختيار دارد، بر ديگران فشار وارد ميسازد. وقتي قواي نظامي و انتظامي، امكانات مالي و اقتصادي و بودجه يك مملكت در اختيار قرار گيرد، عملاً همه اهرمهاي فشار در اختيار يك قوه قرار گرفته است و هر وقت رئيس قوه مجريه بخواهد ميتواند از قدرت خود كند. 🔷پس يك نوع در دنيا مشاهده ميشود، اما در ، در عين اينكه از يكديگر شده اند و اختيارات مستقلّي دارند، آن ناهماهنگي وجود ندارد؛ چون در نظام ما يك عامل وحدت بخش و هماهنگ كننده اي وجود دارد به نام كه با اشرافي كه بر قواي حكومتي دارد، بين آنها هماهنگي و انسجام ايجاد ميكند و به عنوان از ايجاد بحران جلوگيري مي كند. حتّي ما مشاهده كرده ايم كه چگونه درمقاطعي از ايجاد تنش بين جلوگيري كرده اند و گاهي كه زمينه بحراني هم فراهم ميشد، رسماً رئيس قوه مجريه از ايشان مي خواست كه با اعمال قدرت جلوي بحراني را بگيرند و ايشان بخوبي بحران را مهار ميكردند. گرچه مستقيماً مسؤول هيچ يك از قوا نيست، اما مسؤولين قواي سه گانه يا مستقيماً توسط ايشان نصب ميگردند، و يا به تعبير ايشان رأي مردم را ميكنند و با و تنفيذ ايشان مسؤوليت و مقام سران قوا و مي يابد. 🔶نویسنده: آيت الله مصباح يزدي - با تلخيص از کتاب نظريه سياسي اسلام - ج ۲، ص ۱۶۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔯 ۵ گام تا (صهیون‌نیوز) یک وابسته به نظام سلطه است که در کنار هزاران رسانه صهیونیستی دیگر مأموریت دارند گام سوم از ۵ گام براندازی را عملیاتی کنند: 1️⃣ 👈 هیچ براندازی و فروپاشی شکل نمی‌گیرد مگر آنکه قبل از آن در و مردم شکل گرفته و اکثریت مطلق مردم منتظر براندازی باشند. 2️⃣ - براندازی و فروپاشی در ادراک و باور مردم شکل نمی‌گیرد مگر آنکه قبل از آن نسبت به نظام فروپاشیده باشد. 3️⃣ - باورهای مردم به نظام اسلامی فرونخواهد پاشید مگر آنکه قبل از آن به نظام فروپاشیده باشد. 4️⃣ - دیوار اعتماد مردم به نظام فرو نخواهد پاشید مگر آنکه قبل از در کشور رخ داده و در کشور رذیلت شوند و اخلاقی فضیلت شده باشند و: 👈👈👈، ، ، ، ، ، ، ، و... جای خود را به:👇👇👇 ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، و... داده باشد👉👉👉 5️⃣ - جابجایی (و تقلب ارزشی) هرگز رخ نخواهد داد مگر آنکه و عامل اصلی آن هستند که با رأی مردم بر سر کار می‌آیند اما در مسیر کردن ضدارزشها قدم برمیدارند ...و (صهیون‌نیوز ها) مشخصاً در مسیر قدم بر می‌دارند. ☫پژوهشکده مطالعات راهبردی @tabyinchannel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✨💎✨💎✨💎✨💎✨ 💎✨ ✨ 🔺 ✅امتيازات نظام 💠ضرورت دارد كه با مقايسه كشورمان با ساير نظامهاي جهان كه امروزه به عنوان پيشرفته ترين نظامهاي حكومتي شناخته ميشوند، امتيازات نظام اسلامي را بر ساير نظامها بر شماريم: ⭕️ب ـ 🔷امتياز دوم بر وجود ضمانت اجرايي دروني و رواني است كه در آحاد وجود دارد، و اين ضمانت اجرايي دروني در پرتو احساس در اطاعت از و اين نظام و به وجود مي آيد. چنين ضمانت و كنترل دروني در ساير نظامها وجود ندارد و در اكثر قريب به اتفاق نظامها قوانين با و بر مردم ميشود و هر كجا كه مردم احساس بيشتر و كنترل كمتري كنند، شانه از زير بار قوانين خارج ميكنند. 🔷كراراً شنيده مي شود كه افراد در باب رعايت و در سخن ميگويند. از جمله اين كه در و اروپايي مردم به صورت خودكار و اتوماتيك وار و را اجرا ميكنند و ميپردازند. اين در سايه حاصل آمده كه مردم را ملزم به رعايت قوانين مي كند و ماليات ها را وصول ميكند و كمتر كسي مي تواند كند. سيستم وصول ماليات در آنجا، در طول چند قرن و بخصوص با تجربياتي كه در نيم قرن اخير به دست آمده، از و پيچيده اي برخوردار است و بر اين اساس به صورت هاي مختلف ماليات را از مردم وصول ميكنند و توده مردم كه بار اصلي را به دوش دارند، عملاً براحتي ماليات را مي پردازند؛ البته شركت هاي بزرگ با زدوبند با مسؤولان مملكتي و روابطي كه با دارند، سعي مي كنند كه از پرداخت ماليات خودداري كنند. 🔷در اينجا بر خود لازم مي دانم به كساني كه شيفته هستند و از نظم و و والاي غرب سخن سر مي دهند، بگويم كه بسياري از ستايش ها و تعريفهايي كه از مي شود، بيش نيست و است. مثلاً گفته ميشود كه در كشورهاي غربي رانندگان كاملاً راهنمايي را رعايت مي كنند و از نظم و انظباط قابل تحسيني برخوردارند؛ اين ادعا واقعيتي ندارد. بنده نمونه اي را براي ادعاي فوق عرض مي كنم: من براي سخنراني در دعوت داشتم. براي اين كه شهرهاي بين راه را مشاهده كنم، با ماشين از نيويورك به سمت فيلادلفيا سفر كردم. در بين راه ملاحظه كردم كه ماشين هر از چند گاهي دستگاهي را جلوي ماشين ميگذارد و پس از مدتي آن را در داشبورد قرار ميدهد و كراراً اين كار را تكرار ميكرد. حس كنجكاوي من بر انگيخته شد و از او سؤال كردم كه اين دستگاه چه كاربردي دارد؟ او گفت: در ، سرعت بيش از نود مايل در ساعت ممنوع است و پليس براي جلوگيري از تخلّفات رانندگي در جاده ها رادار نصب كرده كه توسط آن ماشين هايي كه سرعت غير مجاز دارند شناسايي شوند. بعلاوه، نيروهاي پليس در قسمت هايي از جاده كمين مي كنند و راننده را مي كنند. با توجه به اين كه رفت و آمد و سرعت ماشين ها به وسيله رادار كنترل ميشود، عده اي اين دستگاه را كه رادار پليس را كور ميكند اختراع كرده اند و اكنون اين دستگاه براحتي در بازار خريد و فروش ميشود. پليس كه متوجه اين مسأله شده، در جاده ها كمين مي گذارد تا رانندگاني را كه با استفاده از اين دستگاه، رادار پليس را كور مي كنند و در نتيجه با سرعت غير مجاز حركت مي كنند، متوقف و كند. از اين رو، ما با نصب اين دستگاه با هر سرعتي كه بخواهيم رانندگي ميكنيم و هرگاه به پست برخورديم آن را مخفي ميسازيم و مجدداً آن را نصب ميكنيم! 👇👇👇
👆👆👆 🔷مينگريم كه آنها براي اين كه مقررات را رعايت نكنند و كنترل را بي اثر سازند، دستگاهي ميسازند كه رادار پليس را كور مي كند و آن را به وفور در بازار به فروش ميرسانند، آن وقت ما خيال ميكنيم كه از چنان پيشرفته اي برخوردارند كه به دلخواه و با ميل و رغبت را ميكنند و كاملاً در آنجا حاكم است. كه هر روزه در آنجا رخ ميدهد و به گوش ما ميرسد، خود حديث مفصّل دارد. يكي از دوستاني كه پس از چند سال اقامت در به ايران برگشت، ميگفت: هيچ در آمريكا نيست كه پليس مسلّح نداشته باشد، با اين وجود هر روز ما شاهد در آن بوديم، و مثلاً دانش آموز به روي و هم كلاسي هاي خود مي كشد و آنها را به مي رساند! اين نمونه و در آن كشور است! 🔷آري عامل عمده اي كه در افراد را و مطيع ميسازد، عامل بيروني و ترس از ، و است و اگر ترس نداشته باشد و به شكلي بتوانند كنترل را بي اثر سازند، در از مقررات غالباً شكي به خود راه نميدهند. اما در ، غير از اين عامل كنترل بيروني و ترس از و جريمه كه البته وجود دارد، عامل مهم ديگري نيز وجود دارد كه اگر در مردم تقويت شود، توانايي بالايي در رفع بسياري از مشكلات اجتماعي و حلّ آنها دارد. آن عامل عبارت است از و افراد در انجام و . اين عامل ناشي از به از مقررات و قوانين است و به واقع مردم انجام را خود ميدانند. طبيعي است كه اگر نظام و حاكم نبود و به عنوان و و مردم نفرموده بود كه اطاعت از مقررات شرعاً است، مردم فقط به انگيزه مصون ماندن از مجازات و جريمه از قوانين اطاعت ميكردند. امروزه، و مردم انقلابي به جهت اطاعت از به قوانين و مقررات دولت عمل مي كنند؛ گر چه در مواردي ميدانند كه آن به ضررشان هست. اين كه ناشي از افراد است و عامل بسيار مهم و ارزشمندي در كنترل مردم و ساختن آنهاست، در وجود دارد و ما قدرش را نميدانيم. عاملي كه موجب ميگردد مردم قوانين دولت اسلامي را و مورد او بدانند و در نتيجه، با احساس و به آنها گردن نهند و تخلّف از آن قوانين را موجب و الهي بدانند. البته ما انكار نمي كنيم كه در ما نيز تخلّفاتي صورت مي گيرد، اما اين نسبت به موارد و از قوانين ناچيزند؛ و اگر بنا بود كه شمار تخلّفات افزون از موارد اطاعت از قانون باشد، ديگر سنگ روي سنگ بند نميشد و از هم گسسته مي گشت. 🔶نویسنده: - با تلخيص از کتاب نظريه سياسي اسلام - ج ۲، ص ۱۶۹
📸 | نجات و تباهی یک ملت در دستان روحانیت 💠 (ره): یک شخص روحانی می‌تواند یک ملت را بدهد و یک شخص روحانی می‌تواند یک ملت را به بکشد! توجه داشته باشید که مبادا [شما روحانیون] از آن اشخاصی بشوید که یک ملت را به تباهی بکشید. (صحیفه امام، ج 8، ص 262)