#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#برجام #مذاکره
✅ آمادگی ایران برای حرکت به سمت توافق
🔸 مذاکرات وین در آخرین ساعات روز جمعه وارد یک تنفس نهچندان کوتاهمدت شد و هیئتهای مذاکرهکننده برای تصمیم سیاسی به پایتختهای خود بازگشتند.
🔸 توقف موقت در مذاکرات وین در حالی صورت گرفته که به نظر میرسد تصمیم نهایی ایران در توافق احتمالی پیش رو مشخص است.
🔸 این موضوع را یک منبع مطلع ایرانی نیز تأیید کرده و همین منبع به خبرگزاری فارس گفته است که اگر طرفهای مقابل پس از بازگشت از پایتختها تصمیمات لازم را اتخاذ کنند، امکان حرکت سریعتر به سمت توافق وجود دارد.
🔸 روز جمعه همچنین علی باقری، رئیس هیئت مذاکره کننده جمهوری اسلامی ایران و انریکه مورا در هتل کوبورگ وین به گفتگو نشستند و بعد از این دیدار، نشستی هم با حضور مذاکرهکنندگان ارشد ایران، اتحادیه اروپا و سه کشور اروپایی عضو برجام برگزار شد تا تیم ایرانی مواضع خود را برای توافق نهایی احتمالی اعلام کند.
🔸 دیپلماتهای ایرانی در وین پیش از توقف موقت مذاکرات، علاوه بر دیدار با دیپلماتهای اروپایی با هیئتهای سیاسی چین و روسیه نیز برای مقایسه کردن یادداشتهایشان با یکدیگر دیدار کردند و این دیدار را میخائیل اولیانوف، نماینده ویژه روسیه هم در حساب توئیتری خود تأیید کرد.
🔶 اختلاف در آمریکا بر سر توافق با ایران
🔸 توقف موقت در مذاکرات وین در همان هفتهای اعلام شد که جدایی حداقل چهار دیپلمات آمریکایی از تیم مذاکرهکننده این کشور تأیید شد.
نیویورکتایمز در این ارتباط گزارش داد که جدایی این دیپلماتها از هیئت آمریکا به دلیل اختلافنظر بر سر چگونگی توافق با ایران بوده و آن گونه که گزارشها نشان میداد میان دیپلماتهای آمریکایی بر سر توافق با ایران هماهنگی و همسویی وجود ندارد.
🔸 از سوی دیگر، در واشنگتن نیز بر سر توافق با ایران اختلافات عدیدهای جریان دارد و در حالی که تیم مذاکرهکننده این کشور در وین مشغول مذاکره بوده، سناتورهای جمهوریخواه با ارسال نامهای از بایدن خواستند اجرای تحریمهای نفتی علیه جمهوری اسلامی و خریداران نفت ایران را تشدید کند.
🔸 سناتورهای جمهوریخواه به رهبری کاتن در نامه خود به بایدن نوشتند: «رشد فروش نفت، خزانه ایران را که زمانی خالی بود، مجدداً پر کرده و اهرم مهم امریکا در قبال ایران را از بین برده است.»
🔸 اختلافات در آمریکا بر سر توافق با ایران در حالی است که نشریه «پولیتیکو» در گزارشی در خصوص مذاکرات وین نوشت: هیچکس نباید تعجب کند که ما در حال رسیدن به مرحله نهایی هستیم و در سختترین مسائل به تصمیمگیریهای سیاسی نیاز داریم، بنابراین همه (مذاکرهکنندگان) به پایتختها برمیگردند.
پولیتیکو به نقل از منابع آمریکایی در گزارش خود گفته است که پیشرفتهایی در موضوعات کلیدی از جمله نحوه برداشته شدن تحریمهای اعمال شده مجدد و چگونگی محدود کردن دوباره برنامه هستهای ایران و از همه مهمتر نحوه ترتیببندی این مراحل به دست آمده است.
🔸 اما طبق این گزارش، مسئله توالی هنوز به طور کامل حل نشده است. مشکل این است که روند توالی نیازمند این است که مذاکرهکنندگان به طور دقیق گامهایی را که در صورت بازگشت به توافق باید دو طرف ایران و آمریکا طی ماهها بردارند، ترسیم کنند.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#ولایت_فقیه
#اقتصاد
#تحلیل_کننده
#تولید_ملی
✅ مروری بر بیانات رهبر انقلاب در دیدار تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی ۱۴۰۰/۱۱/۱۰
🔶 دو کار اصلی مسئولین در زمینهی اقتصاد و تولید:
1⃣یکی مسئلهی ایجاد نقشهی راهبردی برای صنعت
2⃣ یکی هم مدیریّت جامع
🔸 درباره جنگ اقتصادی:
اقتصاد کشور ما در سال ۹۰ دچار یک جنگ بسیار مهم و بزرگی بود. البته از سال ۹۷ این معارضه و مبارزه از طرف دشمن شدیدتر شد.
هدف آنها [دشمنان] از این جنگ، فروپاشی اقتصاد ایران بود، تا با نابود کردن آن، مردم را در مقابل نظام جمهوری اسلامی قرار بدهند.
آن لشکری که در مقابل دشمن ایستاد، شماها بودید؛ افسران این دفاع مقدس، کارآفرینان و مدیران شایستهی اقتصادی بودند؛ رزمندگانش هم کارگران بودند.
🔸 یکی از کارهای دشمن، جنگ روانی است.
🔸 خرسندکننده نبودن آمارهای اقتصادی دههی ۹۰ مثل:
رشد تولید ناخالص داخلی
آمار مربوط به تشکیل سرمایه در کشور
آمار مربوط به تورم
آمار مربوط به رشد نقدینگی
آمار مربوط به تأمین ماشینآلات
عامل این مشکلات هم صرفاً تحریم نیست؛ البته تحریم مؤثر بوده؛ بخش مهمّی ناشی از برخی تصمیمگیریهای غلط یا کمکاریها و امثال اینها است.
من همیشه تکرار میکنم که اقتصاد کشور و فعالیتهای اقتصادی کشور را شرطی نکنید.
🔸 انعکاس نظرات کارشناسان به مردم و مسئولان توسط رهبری مثل توصیه در زمینهی:
بهبود فضای کسب و کار
حذف مقررات غیرضرور و مزاحم
آسانسازی دریافت مجوزهای اشتغال
ایجاد پنجرهی واحد برای اخذ مجوز
ثبات قوانین
قابل پیشبینی کردن اقتصاد
امنیت سرمایهگذاری
تأکید بر سیاستهای تشویقی برای فعالیتهای مولد
تأکید مکرر بر دانشبنیان کردن زنجیرهی تولید در کشور
مبارزه با فساد
حمایت از صنایع داخلی
جلوگیری قاطع از قاچاق و مبارزه با آن
ایجاد بازارهای بینالمللی جدید برای تولیدات خودمان
حل کسر بودجه و انضباط مالی دولت
کاهش مقرّرات
🔶 دربارهی تولید
🔸 تولید یک جهاد است
🔸 دشمن از دو طرف وارد شد که تولید کشور را به زانو در بیاورد:
1️⃣ از جهت نفت و گاز، بهعنوان مهمترین منبع ارزی کشور
2️⃣ از ناحیهی مبادلات
🔸 اگر نیّت شماها خدمت به کشور، خدمت به مردم برای خاطر خدا باشد، این بزرگترین عبادتها است.
🔸 امروز خود آن دشمن اعتراف میکند که سیاست فشار حداکثری به شکست خفتبار آمریکا منتهی شد.
🔸 درباره جهش تولید:
اگر واقعاً بتوان تولید را جهش داد:
همهی شاخصهای اقتصادی مهم کشور تغییر و تحول پیدا میکند.
مثل: اشتغال پایدار، کاهش بیکاری، رونق صادرات، ایجاد درآمد ارزی، کاهش نرخ تورم
استقلال اقتصادی در کشور به وجود میآید که این: موجب تأمین عزت و امنیت ملی و حراست از اقتصاد در مقابل تکانههای بیرونی میشود.
🔸 درباره مسئلهی کیفیت:
مسئلهی ما فقط انبوهسازی نیست؛ کیفیت مسئلهی اساسی است.
این همه حمایت در طول این سالها از صنعت خودرو در کشور شده، کیفیت خودرو خوب نیست، مردم ناراضیاند.
اینکه قیمت را بالا ببرند، کیفیت بالا نرود، خیلی چیز بدی است.
🔸 درباره تولید اشتغالآفرین:
دستگاههای دولتی، دستگاههای بانکی [باید] کاری بکنند که تولید در جهت ایجاد اشتغال باشد.
ایجاد زنجیرهای از صنایع اشتغالآفرین و پاییندستی در حول و حوش صنایع مهم
🔸 درباره صنایع دانشبنیان:
ما صنایع بزرگ خودمان را دانشبنیان کنیم. صنعت نفت [باید] دانشبنیان بشود.
🔸 درخشیدن جوانهای ما در موارد مختلف مثل:
در مورد واکسن کرونا بهترینش را فراهم کردند.
در مورد موشک نقطهزن هم دقیقترینش را تولید کردند.
در مورد صنعت نانو جزو ردیفهای اول قرار گرفتند.
در زمینهی سلولهای بنیادی، خودشان را توانستند در ردیفهای جلو قرار بدهند.
🔸 وظیفه مهم مسئولین دولتی:
اعتبارات بانکی را به سمت تولید هدایت کنید؛ بانکها را موظّف کنید.
🔸 دربارهی مسائل مربوط به کشاورزی:
کشت گلخانهای مهم است لکن با کشت گلخانهای کشور را نمیشود اداره کرد. کشاورزی را فناورانه کنیم و صرفهجویی در آب را به معنای جدی کلمه دنبال کنیم.
🔸 امسال ما گفتیم «پشتیبانیها و مانعزداییها»؛ به نظر من مانعزدایی از پشتیبانی هم بالاتر است.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#اقتصاد
#تحلیل_کننده
#رسانه #فضای_مجازی
✅ درآمد ۹ میلیون نفر از اینستاگرام
🔶 آمارها و گزارشها نشان میدهد اینستاگرام یکی از پرکاربردترین شبکههای اجتماعی در ایران به حساب میآید.
🔸 مقایسه آمار منتشر شده از سوی مرکز پژوهشی بتا، نشان میدهد از بهمن سال گذشته تاکنون یک میلیون کاربر ایرانی به این اپلیکیشن اضافه شده و از ۴۷ میلیون به ۴۸ میلیون رسیده است.
🔸 اما اهمیت این شبکه اجتماعی به همینجا ختم نمیشود و بررسیها نشان میدهند تعداد زیادی از صفحات موجود در این شبکه، به فعالیتهای تجاری اختصاص دارند و این صفحات تجاری عمدتا متعلق به کسبوکارهای خانگی، بومی و غیررسمی هستند و فضای این بستر اجتماعی به تدریج به سمت یک بازارگاه بزرگ برای کسبوکارهای خرد و خانگی رفته بهطوریکه ارتزاق تعداد زیادی از خانوارها حالا به وجود اینستاگرام گره خورده است.
🔶 یک میلیون و ۷۰۰ هزار کسب و کار
🔸 درحقیقت اینستاگرام و بعضی دیگر از شبکههای اجتماعی، سبب حذف هزینههایی مانند اجاره مغازه یا فروشگاه، سرمایهگذاری کلان ابتدای کار و حتی حذف هزینه سربار و ... شدهاند.
🔸 بررسیهای مرکز پژوهشی بتا نشان میدهد که در سال گذشته بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار کسب و کار در اینستاگرام فعالیت داشتهاند که حداقل ۲۰۰ هزار کسبوکار بزرگ و متوسط را شامل میشده و ۵۰۰ هزار کسبوکار استانی و بومی که هر کدام از این صفحات، منبع درآمد ماهانه یک یا چند نفر بوده است.
🔸در این بین یک میلیون صفحه هم در اینستاگرام وجود دارد که درآمد حداقلی دارند.
🔸 پیش از این هم تجارت نیوز، گزارشی به نقل از مرکز آمار منتشر کرد که نشان میداد ۶۵ درصد مردم ایران از شبکههای مجازی و پیامرسانها استفاده و ۲۰ درصد آنها (معادل ۱۱ میلیون نفر) از طریق شبکههای مجازی کسب درآمد میکنند. یعنی درآمد و اشتغال ۱۱ میلیون ایرانی وابسته به اینترنت و این شبکههاست.
🔸 نکته مهمتر این که اینستاگرام با ۸۳ درصد در صدر استفاده کسبوکارها قرار دارد که این یعنی حدود ۹ میلیون نفر از طریق اینستاگرام در حال کسب درآمد هستند.
🔸 آن چه مشخص است فضای پیش روی اینستاگرام نه فقط بهعنوان یک شبکه سرگرمکننده و تفریحی، بلکه بهعنوان بستری برای انجام فعالیتهای تجاری مطرح است؛ از آن جا که مرجعی قانونی و رسمی برای مدیریت مبادلات انجام شده در اینستاگرام وجود ندارد، میزان گردش مالی حاصل از مبادلات کالا و خدمات در این پلتفرم قابل محاسبه نیست.
🔶 اصلیترین مشاغل اینستاگرامی
🔸 اصلی ترین حوزه کسب و کاری در اینستاگرام، پوشاک و بعد از آن آرایشی و بهداشتی و در رتبه سوم مشاغل حوزه مشاوره و خدمات و در چهارمین جایگاه لوازم منزل و کسب و کارهای مرتبط با آن و بعد از آن مواد غذایی قرار دارد.
🔸 لوازم ساختمانی و دکور منزل و زیورآلات در جایگاه بعدی و همچنین در انتهای نمودار، لوازم خودرو و کسب وکارهای مرتبط با گل و گیاه و حیوانات و در سه عنوان آخر کتاب، موبایل و لوازم الکترونیکی و دیگر کسب و کارها که به تنهایی سهم جدی نداشتهاند قرار دارد.
🔶 گزاره تحلیلی
🔸 متأسفانه علی رغم استفاده گسترده مردم ایران از اینستاگرام، این فضا به حال خود رها شده و در کنار چند مزیتی که دارد تبدیل به یک فضای آشوب زده و پر از فساد شده است که امیدواریم مسئولان در دولت جدید، هم به فکر ایجاد پلتفرمی مشابه اینستاگرام باشند و هم با وضع قوانینی با راه اندازی شبکه ملی اطلاعات به این آشفتگی و رهابودن فضای مجازی سرو سامانی بدهند.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#اقتصاد
#تحلیل_کننده
#ارز
✅ تصمیم نگیری برای حذف ارز ۴۲۰۰ !
🔶 کمیسیون تلفیق با حذف ارز ۴۲۰۰ و جایگزینی یارانه نقدی یا کالایی به جای آن مخالفت کرد، تا ارز ۴۲۰۰ با وجود مشکلات و ناکارآمدی که دارد همچنان باقی بماند و حذف آن به زمانی دیگر موکول شود.
🔸 پس از افزایش نرخ ارز در اواخر سال ۹۶ و ابتدای سال ۹۷، هیئت دولت در ۱۹ فروردین ، قیمت ارز را برای همه مصارف ۴۲۰۰ تومان تعیین کرد اما تبعات این تصمیم موجب شد تا در مرداد همان سال، ارز ۴۲۰۰ فقط به ۲۵ قلم محدود شود.
🔸 طی سالهای ۹۸ و ۹۹ به تدریج برخی اقلام خوراکی و غیرخوراکی از این فهرست حذف شد تا هم اکنون ارز ۴۲۰۰ فقط به نهادههای دام و طیور، روغن و دانههای روغنی، دارو و گندم محدود شود.
🔸 سال گذشته مجلس بر حذف ارز ۴۲۰۰ اصرار داشت، اما دولت قبل به دلیل ترس از تبعات این تصمیم، اقدامی در این خصوص نکرد. از ابتدای استقرار دولت سیزدهم، بحث حذف ارز ۴۲۰۰ و جایگزینی یارانه نقدی یا کالایی به جای آن مجدد داغ شد و طی ماههای گذشته خبرهایی در این باره نیز رسانهای شد و حتی گمانهزنیها از آغاز این فرآیند در ماههای پایانی سال داشت.
🔸 در نهایت لایحه بودجه ۱۴۰۱ نشان داد که دولت حذف این ارز را برای سال آینده پیش بینی کرده و ۱۰۶ هزار میلیارد تومان برای جبران آثار آن در نظر گرفته است که به عقیده بسیاری از کارشناسان رقم اندکی است و نشان میداد که بخشی از منابع حذف این ارز به جبران کسری بودجه دولت اختصاص یافته است.
🔸 در نهایت با وجود اذعان به ناکارآمدی نسبی ارز ۴۲۰۰ در مهار قیمت مواد غذایی و رانت گستردهای که این ارز به نفع واردکنندگان ایجاد کرده است، کمیسیون تلفیق فعلا با حذف ارز ۴۲۰۰ مخالفت کرد اما به نظر میرسد این مسئله پایان کار نیست و در زمان تصویب بودجه در صحن علنی یا شاید در سال آینده، پرونده تبدیل ارز ۴۲۰۰ به یارانه مجدد باز شود.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #امارات #رژیم_صهیونیستی
✅ سفر برای دفع تهدید!
🔸 «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی برای اولین بار به امارات سفر کرد. این سفر بعد از سفر اخیر نفتالی بنت به این کشور، صورت میگیرد.
البته از زمان امضای توافقنامه «ابراهیم»، سفرهای متعددی بین مقامات سیاسی و نظامی امارات و رژیم صهیونیستی صورت گرفته و همه این موارد هم نشئتگرفته از موضوعات و شرایط منطقهای جدید است.
🔶 گزارههای خبری
🔸 هرتزوگ در رابطه با اهمیت سفرش به امارات گفته است: «این سفر یک سفر تاریخی است و میتوان آن را سفر برکت صلح نامید».
(برکت صلح برگرفته از همان توافق صلح ادعایی میان امارات و رژیم صهیونیستی است)؛
🔸 ازآنجاییکه این سفر همزمان شده با عملیات نیروهای یمنی در امارات، وبگاه یدیعوت آحارونوت نوشت: «با توجه به همزمانی سفر هرتزوگ با عملیات نیروهای یمنی در امارات، اطلاعات اسرائیل از وی خواسته که فوراً امارات را ترک کند».
🔶 گزارههای تحلیلی
🔸 سفر رئیس رژیم صهیونیستی را باید از چند منظر موردبررسی قرار داد:
1⃣ فرهنگی
قرار بر این بوده است که رئیس رژیم صهیونیستی با جامعه یهودیان امارات دیداری داشته باشد و علاوه بر این با حضور در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۰ رسماً غرفه رژیم صهیونیستی در این نمایشگاه را افتتاح کند.
به همین منظور بود که امارات این سفر را یک سفر تاریخی اعلام کرده بود.
2⃣ نظامی
بعد از حملات موشکی و پهپادی نیروهای مردمی یمن به امارات، در پاسخ به تجاوزگری و مداخلات این کشور در امور یمن، رژیم صهیونیستی به تکاپو افتاده که خلأ امنیتی شکلگرفته در امارات را پوشش دهد.
به همین منظور نفتالی بنت هفته گذشته با مسئولان اماراتی تماس گرفت و برای کمکهای نظامی به امارات اعلام آمادگی کرد.
این هفته نیز رئیس این رژیم قول مساعدتهای نظامی به امارات را داده است.
یکی از این مساعدتها فروش سامانه گنبد آهنین است که بعید است رژیم صهیونیستی به این وعده جامه عمل بپوشاند. البته خود این رژیم نیز از پاسخهای نیروهای یمنی هراس دارد و سخنگوی انصارالله اعلام کرد چنانچه نقشی از حضور این رژیم در جنگ یمن وجود داشته باشد، با پاسخ کوبنده همراه خواهد شد.
3⃣ ایران
این گزاره بیشتر به پرونده هستهای برمیگردد که رژیم صهیونیستی تمام توان خود را برای کارشکنی نسبت به این موضوع به کار برده است.
صهیونیستها تمام تلاش خود را به کار بستهاند که ایران را تهدید درجه اول در منطقه برای خود و کشورهای عربی معرفی کنند و به دنبال متقاعدسازی کشورهای منطقه برای عدم همراهی با هرگونه توافق احتمالی در مذاکرات هستهای هستند.
🔸 درمجموع این سفر با هدف نفوذ نظامی و امنیتی بیشتر رژیم صهیونیستی در امارات به بهانه کمک نظامی به آن در برابر حملات یمن صورت گرفته است.
بااینحال این رژیم توان چندانی برای مساعدت و حمایت از امارات ندارد؛ زیرا اگر این رژیم توان دفع تهدیدها را داشت، در جنگ ۱۲ روزه غزه از خود دفاع میکرد.
🔸 #به_قلم_اساتید: محمدرضا فرهادی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#امید_به_آینده
#تحلیل_کننده
#تبیین #جهاد_تبیین
✅ لزوم آرایش مناسب در جنگ شناختی
🔶 مردم عزیزمان در حالی آماده میشوند تا ورود به چهل و چهارمین فجر پیروزی را جشن بگیرند که با انبوهی از مشکلات و نابسامانیها در حوزه اقتصادی و معیشت مواجهاند و همین امر فرصتی کمنظیر به دست بدخواهان انقلاب داده است تا با تمام عِده و عُده و امکانات و ابزارهای رسانهای مکتوب و مجازی، جبهه جنگ ترکیبی تازهای به روی ملت ایران و تمام علاقهمندان انقلاب اسلامی در جهان بگشایند.
🔸 فازی از این جبهه، «جنگ شناختی و ادراکی» است که با هزینهای بهمراتب کمتر از سایر جنگهای سخت نظامی و نیمه سخت اقتصادی انجام میشود؛ جنگی که آورده و نتایج بهمراتب بیشتری برای بدخواهان ملت ایران دارد.
🔸 این جنگ مستقیم و غیرمستقیم مغزافزار انقلاب را که همان سه عامل و سه ستون مستحدثه و بقای انقلاب و نظام اسلامی است، آماج خود قرار میدهد؛ اسلام، رهبری و مردم.
🔸 دشمنان انقلاب در طول این سالها برای به شکست کشاندن انقلاب اسلامی راهها و شیوههای گوناگونی را آزمودند و با هزینه وقت و سرمایههای هنگفت دریافتند که هر چه بیشتر فشار بیاورند و حلقه محاصره اقتصادی را تنگتر کنند، ملت ایران مقاومتر و قدرتمندتر میشود؛
🔸 لذا خروجی و طراحی اتاقهای فکر آمریکایی و صهیونیستی امروز این است که باید انقلاب اسلامی را از درون به شکست کشاند! چگونه؟ با سرودن سمفونی یاس و ناامیدی از آینده و بنبست نمایی از مسیری که در طول چهار دهه ایران عزیز را به این قله رسانیده است.
🔸 ابزارهای این راه، تحریف واقعیات و تردید در درستی و نتیجهبخش بودن راههای طی شده در مسیر عزت و استقلال است. آنها به مدد ابزارهای جدید در عصر انفجار اطلاعات میکوشند اتفاقاً ارزشهای اساسی انقلاب ملت همچون حاکمیت دین، استقلال از غیر و عزت و اقتدار و قرار گرفتن در مسیر عدالت را زیر سؤال ببرند.
🔸 البته از طرفداران و تطهیرکنندگان رژیم ستمشاهی که بیگانهساخت و وابسته به قدرتهای انگلیسی و آمریکایی بود و افتخارش حافظ منافع و ژاندارمی قدرتهای سلطهگر جهانی در منطقه بود، انتظاری جز درک نکردن و ناراحتی از تحول انقلابی در رویکردها و عملکردها نباید داشت.
🔸 دشمن در جنگ شناختی در یک کلمه مردم را از راه آمده پشیمان مینماید و به دنبال برگرداندن ملت از نیمهراه انقلاب به دامن و مدار غرب است! کمپین رسانهای غرب به همراه مخالفان همسوی داخلی در این راه بهراحتی دروغ میبافند تا روایت غلط خود از گذشته، حال و آینده کشور را به خورد افکار عمومی دهند.
🔸 این جنگ مسلماً برای مقابله، نیاز به آرایش جنگی خاص دارد که جهاد تبیین و روایت درست گذشته و حال و ایجاد امیدواری به آینده گام اساسی آن است.
🔸 #به_قلم_اساتید: فتح الله پریشان؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#دهه_فجر
✅ اهداف دستيافتنی انقلاب
🔶 ساعت ۹ و ۲۷ دقيقه و ۳۰ ثانيه روز ۱۲ بهمن سال ۱۳۵۷ بود که هواپيمای رهبر کبير انقلاب اسلامی در فرودگاه مهرآباد بر زمين نشست.
🔸 پيشوای مبارزه پس از ۱۵ سال تبعيد، قدم به اين سرزمين میگذاشت و اين پیامآور اين حقيقت بود که کار رژيم پهلوی تمام شده است!
🔸 ۴۳ سال از آن رخداد باشکوه تاريخ ایرانزمین میگذرد و نهال انقلاب اسلامی امروز به شجره طیبهای بدل شده است که خواب را از چشم زياده خواهان عالم ربوده است!
🔸 انقلاب اسلامی ملت ايران با محوريت شعارهايی چون استقلال و آزادی و عدالت شکل گرفته است؛
اصول بنيادينی که جهتگيری جمهوری اسلامي را معين نموده و در طول بيش از چهار دهه اخير همه توان مسئولين نظام اسلامی برای تحقق آن آرمانها صرف شده است.
🔸 البته در اين مسير هم موفقيتهای فراوانی کسبشده و هم ناکامیهايی تجربه شده است و آنچه مشخص است اين است که هنوز تا تحقق کامل همه اهداف انقلاب اسلامی فاصله بسيار داريم.
علیرغم عدم تحقق کامل آرمانهای انقلاب، بدون شک انقلاب اسلامی در عرصههای مختلفی توانسته دستاوردهای ارزشمندی کسب نمايد که حاصل آن تبدیلشدن به قدرتی منطقهای و فرامنطقهای است؛ پيشرفت و تحولی که نه مبتنی بر الگوهای توسعه برونزا، بلکه مبتنی بر توسعه درونزا و با تکیهبر توان داخل ممکن شده است.
🔸 وجود ضعفها و ناکامیها بدان معنا نيست که اهداف انقلاب اسلامی ملت ايران، ذهنی – انتزاعی و دست نايافتنی است؛ بلکه علت را بايد در وجود موانع و ضعفهای درونی و برونی جستجو نمود.
🔸 با شناخت اين ضعفها و ارائه راهکار برای عبور از آنها است که میتوان به مسير ادامه داد و با همه توان برای دستيابی کامل به اهداف انقلاب تلاش نمود.
ضعفهايی چون؛ نقش نفوذیها، بیتدبيریها، بیتجربگیها، تکرویها و خود برتربينیها، عدم شایستهسالاریها، تشتت و واگرايیها و ... که هرکدام بهتنهایی برای تشريح ناکارآمدیها کافی است!
🔸 نقش مؤثر دشمنیهای تمامعیار دشمنان ملت ايران را نمیتوان در ارزيابی وضعيت کنونی جمهوری اسلامی ناديده گرفت. دشمنان پرکينهای که دشمنیشان از همان ابتدای پيروزی انقلاب کليد خورد و تا به امروز با همه توان در عرصههای مختلف سياسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، امنيتی و رسانهای در حال پيگيری است.
🔸 حقيقت آن است که انقلاب اسلامی با محوريت مردم شکل گرفته و تداوم يافته و امروز برای عبور از مشکلات نيز بايد با تکیهبر مردم قدم برداشت. در کنار این مهم، راهحل مشکلات کشور، تکیهبر تفکر انقلابی است و هر جا که بر آن تأکید ورزيديم، موفق شديم و هر جا از آن فاصله گرفتيم، ناکام مانديم!
🔸 #به_قلم_اساتید: مهدی سعیدی؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
این موج کرانه ندارد.pdf
390.2K
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#دهه_فجر
✅ این موج کرانه ندارد
🔸 انقلاب اسلامی ایران در آستانه چهل و سومین سالگرد و چهل و چهارمین سال پیروزی قرار دارد. انقلابی به اتفاق صاحبنظران، بزرگترین «رویداد سازنده» قرن بیستم و بزرگترین تحول محتوایی در جهان کنونی بوده است.
🔸 وقتی اسلام متولد شد، جهان به مثابه دو بخش بین غرب و شرق تقسیم شده بود و در هیچکدام از دو بخش، انسان منزلتی نداشت و طواغیت بر او خدایی میکردند.
🔸 انقلاب اسلامی هم چهارده قرن بعد در هنگامهای متولد شد که دنیا میان دو قدرت طاغوتی تقسیم شده بود.
🔸 امروز ایران در میان معرکه جهانی به پرطنینترین نام تبدیل شده و شکلدهنده معادلات جهانی است.
🔸 #به_قلم_اساتید: سعدالله زارعی؛ کارشناس مسائل منطقه
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#اقتصاد
#تحلیل_کننده
#تولید_ملی
✅ دولت بنگاهدار یا دولت سیاستگذار؟!
🔶 اقتصاد ایران دهه پرچالش ۹۰ را پشت سر گذاشت، دههای پر از فراز و نشیب که میتواند آینه عبرتی برای سیاستمداران و سیاستگذاران ایرانی باشد. دههای که رهبر معظم انقلاب در بیاناتشان بهصراحت فرمودند، آمارهای اقتصادیاش «حقاً و انصافاً خرسندکننده نیست».
🔸 مؤلفههای بسیاری را از دهه ۹۰ میتوان استخراج نمود که باعث شده است تا امروز رهبر معظم انقلاب از وضعیت صنعت و تولید در این دهه گلایه کنند؛ از سرگردانی در راهبرد صنایع تا قوانین بیثبات و مقررات غیرقابلپیشبینی، از دوران انتظار برای رفع تحریم تا شرطی شدن اقتصاد و صنعت به تکانههای گاهوبیگاه سیاسی و بینالمللی؛
🔸 اما سؤال این است که راهکار پایان دادن به این مشکلات صنعت سوز و اقتصاد برافکن چیست؟
🔸 همین مشکلات موجود در اقتصاد و صنعت بود که موجب شد تا رهبری بهصراحت از لزوم تدوین نقشه راهبردی صنعت کشور سخن بگویند. نبود راهبرد و نقشه راه در صنعت ایران عامل اصلی خردهفروشی، خام فروشی، فعالیت جزیرهای، آسیبپذیری از تکانههای سیاسی و بینالمللی و ... است.
🔸 لذا برای رهایی از این سردرگمی، اولین وظیفه دولت انقلابی، رهایی از بنگاهداری و ورود به عرصه سیاستگذاری است. دولت زمانی میتواند موفق جلوه کند که از نقش بنگاهداری به توانمندساز، پشتیبانیکننده، هماهنگکننده، پایشگر و هدایتگر، تغییر مسیر دهد. اگـر قوه مجریه سیاستگذار قوی باشـد، نتایـج آن میتواند بـه حصـول منافـع فراگیـر ملـی، بهبـود فضـای کسبوکار، رونـق اقتصـادی و درنهایت افزایـش رفـاه اجتماعی بینجامد.
🔸 آنچه بـا بررسـی اقتصاد کشـورهایی چون کره جنوبی، مالـزی، چین و ... نمایـان میشود، این است که این کشورها با برنامهریـزی و سیاسـتگذاریهای مناسـب جهـت تولیـد کالاهای بـا ارزشافزوده بـالا و بیشینهسازی اقتصادی، بر زنجيره ارزش داخلی تمرکـز کـردهانـد و موجب خلق آمارهای بهتر اقتصادی شدهاند.
لذا تدوین یک نقشه راهبردی برای صنعت میتواند موجب ارتقای سطح كيفيت محصولات در سطح جهانی، دستيابی به دانش فنی و فناوریهای جديد، حداكثر استفاده از توان داخلی، ارتقای بهرهوری و ... گردد.
🔸رهبر معظم انقلاب فرمودند که ما در جنگ اقتصادی هستیم و لازمه پیروزی در این جنگ تمامعیار، داشتن کالک عملیات و نقشه راهبردی است؛
لذا به نظر میرسد مهمترین وظیفهای که از امروز به عهده متولیان حوزه سیاستگذاری صنعت گذاشته شده است، تدوین همین نقشه راهبردی است تا گره از پای افسران دفاع مقدس تولید بگشاید.
🔸 #به_قلم_اساتید: یعقوب ربیعی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#مذاکره #برجام
✅ صدای آمریکا در تهران!
🔶 یکی از موضوعاتی که در جمهوری اسلامی حائز اهمیت است، قدرت رسانهای غربگرایان داخلی است؛ افرادی که خواستههای غرب و آمریکا را در کشور تبلیغ میکنند، این افراد بهجای آنکه به منافع ملی کشور توجه کنند، اولویتشان منفعت غرب است.
🔶 گزارههای خبری
🔸 «ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه در خصوص مذاکره مستقیم با ایران اظهار داشت: «ما آمادگی داریم مستقیماً دیدار کنیم. موضع ما طبق معمول این بوده است که تعامل مستقیم با ایران هم در زمینه مذاکرات وین و هم در زمینه مسائل دیگر، پربارتر خواهد بود».
🔸 دستور آمریکا در خصوص اهمیت مذاکره مستقیم با ایران باعث شد تا رسانههای غربگرای داخلی، گزارشات، یادداشتها و تیترهای متعددی در خصوص لزوم مذاکره مستقیم با آمریکا در کشور انتشار دهند؛
روزنامه آرمان با تیتر «مذاکره ایران با آمریکا راه برجام را میگشاید»، در خصوص لزوم مذاکره مستقیم با آمریکا نوشت: «برای حل جامع و کامل مسئله، گفتوگوی مستقیم ایـــران و آمریکا اجتنابناپذیر است و نباید این مسئله را بهصورت تابو درآورد. میتوان گفت که به لحاظ بینالمللی گفتوگوهای اینچنینی طبیعتاً بهصورت مستقیم و رودررو زودتر به نتیجه میرسد و نتیجه و دستاورد آن نیز حتماً بهتر خواهد بود تا اینکه از طریق واسطه عمل شود».
🔸 روزنامه جمهوری اسلامی هم در مطلبی نوشت: «مخالفت با این روش عقلائی و منطقی، جایی در افکار عمومی و مصالح و منافع کشور و ملت ندارد. این روشی است که عموم مردم نیز آن را تأیید میکنند و میتواند گره کور سیاسی مزمنی که باعث پدید آمدن مشکلات زیادی برای کشور شده است را باز کند».
🔶 گزارههای تحلیلی
🔸 شرایط امروز کشور نتیجه امید بستن بیجا به غرب است.
در ۸ سال دولت اعتدال قدرت اجرایی کشور در اختیار جریان حامی مذاکره مستقیم با آمریکا قرار گرفت. آنها با شعار «هم چرخ سانتریفیوژها باید بچرخد و هم چرخ کارخانهها»، کشور را معطل نتیجه مذاکرات و تصمیم کدخدا کردند که نتیجه آن شرطی شدن اقتصاد کشور و تورم و فشار اقتصادی بیسابقه شد که جامعه تا به امروز درگیر آن است.
🔸 این افراد در فعالیت سیاسی از خود ایده و اصول فکری ندارند و صرفاً صدا و خواسته غرب را در کشور فریاد میزنند.
محمد مرندی، تحلیلگر مسائل سیاسی و مشاور تیم مذاکرهکننده کشورمان در وین، در گفتگو با شبکه بیبیسی انگلیس در این خصوص گفته است: «صدای آمریکاییها بهواسطه رسانههای ایرانی حامی غرب در ایران پخش میشود. ما در ایران رسانههای بزرگ حامی غرب داریم، آنها باوجودآنکه در ایران در اقلیت هستند ولی صدایشان را به گوش همه میرسانند».
🔸 #به_قلم_اساتید: فرهاد کوچک زاده؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#ولایت_فقیه
#اقتصاد
#دیدارنگار
#تولید_ملی
✅ از رزمندگان جنگ اقتصادی حمایت کنیم
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
دیدارنگار ۹۲.pdf
2.22M
#ولایت_فقیه
#اقتصاد
#دیدارنگار
#تولید_ملی
✅ از رزمندگان جنگ اقتصادی حمایت کنیم
🔶 ویژه بیانات در دیدار تولیدکنندگان و فعالین اقتصادی
🔸 «سرخط»، «مطالبه رهبری»، «بحث روز»، «کلیدواژههای مهم»، «جملات طلایی»، «یادآوری»، «برشمردنیها»، «نظام فکری»، «روایت تاریخی»، «آیات و روایات» و «دعا» از جمله بخشهای «دیدارنگار» است.
🔸 در «یادداشت بیاناتی» این شماره با عنوان «از رزمندگان جنگ اقتصادی حمایت کنیم» توصیه ها و تذکرات رهبر انقلاب درباره ی حمایت از تولید ملی بازخوانی شده است.
🔸 دیدارنگار؛ شماره ۹۲
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab