#عزت_ملی
#تحلیل_کننده
#خرمشهر
✅ خرمشهر آزاد و خرمشهرهای پیش رو
🔶 سوم خرداد سالروز گرامیداشت ایثار مجاهدین انقلاب در آزادسازی خرمشهر است. اگر به این جمله امام راحل(ره) اعتقاد داشته باشیم که فرمودند «فتح خرمشهر، فتح خاک نیست، فتح ارزشهای اسلامی است»، آنچه به نظر میرسد مغفول مانده است، تلاش برای روزآمدسازی آموزههای آن مطابق با نیازهای روز و ویژگیها و ظرافتهای پدیدههای هر عصر است. بر همین اساس رهبر معظم انقلاب در بیاناتشان در سوم خرداد سال ۹۵ فرمودند: «خرمشهرها در پیش است؛ نه در میدان جنگ نظامی، [بلکه] در یک میدانی که از جنگ نظامی سختتر است».
🔶 برای شکلگیری اینهمانی و تطابق شرایط انقلاب با آزادسازی خرمشهر، آنچه نیاز است، تطبیق مؤلفههای درون گفتمانی آن با هر عصر است:
1⃣ اولین اصل درون گفتمان سوم خرداد، فهم این موضوع است که اختلاف ما با دشمن و نظام استکبار یک اختلاف ماهوی است نه تاکتیکی.
این فهم خصوصاً در جوانان موجب تعمیق دشمنشناسی و شناخت ماهیت استکبار میشود.
2⃣ دومین اصل قابل احصاء در آزادسازی خرمشهر و گفتمان سوم خرداد، شناخت خط تحریف و نفاق است. یکی از دلایل اشغال خرمشهر، نگاه بنیصدرهای حاکم بر ارکان نظام در برهه جنگ است. البته شناخت این خط صرفاً بر شناخت تاکتیک «زمین دادن و زمان خریدن» بنیصدر محدود نمیشود، بلکه میتوان به مصادیق متعددی مانند کارشکنیهای نهضت آزادی و فرزندان پلید این نهضت یعنی سازمان منافقین هم اشاره کرد. قطعاً شناخت جریان تحریف بهعنوان ابزارهای نظام سلطه میتواند کمک شایانی به جریان شناسی انقلاب خصوصاً در عصر حاضر نماید.
3⃣ هرچند برخی تلاش نمودهاند که اعتقاد به درونزایی و تکیه بر داشتههای داخلی را کمرنگ نمایند ولی آنچه موجب برونرفت از چالشها و تحریمها در برهههای مختلف بوده است، همین روحیه خودباوری و خوداتکایی است که در آزادسازی خرمشهر نیز نمود داشت؛ فتح خرمشهر در زمانی اتفاق افتاد که دنیا از دادن سیم خاردار به ایران بهعنوان نازلترین ابزار نظامی هم امتناع میکرد.
4⃣ روحیه انقلابی و جهادی نکته چهارمی است که در خرمشهر به کمک آمد و امروز حلقه گمشده همه مشکلات پیش رو و تکمیلکننده آنچه گفته شد است.
🔶 نکته پایانی
🔸 إِنَّ الَّذينَ قالوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ استَقاموا تَتَنَزَّلُ عَلَيهِمُ المَلائِكَةُ نخ تسبیح و گردآورنده همه این اصلهاست؛ چراکه نصرت الهی در پدیدههای سیاسی و اجتماعی، نه یک ادعا، بلکه باوری است که در برهههای مختلف به اثبات رسیده است و باید بهعنوان یک امر اثبات شده، ملکه ذهن سیاستمداران و سیاستگذاران نظام باشد.
🔸 #به_قلم_اساتید: یعقوب ربیعی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
شجر
#اقتصاد #تحلیل_کننده #دانش_بنیان ✅ اقتصاد مبتنی بر دانش، پایدار و پویاست 4⃣ دانشبنیانها چه نقش
#اقتصاد
#تحلیل_کننده
#دانش_بنیان
✅ اقتصاد مبتنی بر دانش، پایدار و پویاست
5⃣ رهبر انقلاب همواره از پیشرفت جریان علم و فناوری در کشور حمایت کردهاند. با توجه به مسئولیتتان در حوزه نانو تکنولوژی، خاطرهای از این حمایتها دارید؟
🔸 رهبر انقلاب در هر شرایطی که پیش آمده، بحث توسعه علم و فناوری را مطرح کردند و به ایجاد فضای مناسب برای رشد فناوری و فعالیتهای شرکتهای دانشبنیان توصیه کردند.
🔸 این نگاه خاصی است که رهبر انقلاب بهصورت مستمر در کشور دنبال میکنند که موجب دلگرمی فعالان مخصوصاً جوانان در این عرصه است. واقعاً برایشان خیلی ارزش دارد که عالیترین مقام کشور در این زمینه توجه خاصی دارند و همیشه حمایت میکنند. این برای ما هم یک دنیا ارزش دارد.
🔸 من افتخار داشتم چندین جلسه در رابطه با بحثهای نانوتکنولوژی خدمت رهبر انقلاب باشم و خاطرات زیادی دارم که ایشان چقدر با دقت مسائل را برای آینده پیشبینی و مسیر را برای ما مطرح میکردند و بنیهها را نشان میدادند.
🔸 من از سال ۸۴ افتخار داشتم در جلسهای خصوصی راجع به برنامه راهبردی فناوری نانو خدمت ایشان باشم. آنچه ایشان در رابطه با نانوتکنولوژی مطرح کردند بسیار مهم و راهگشا بود. وقتی این مسیر را برای ما تبیین کردند و به تصویر کشیدند ما در بازه زمانی دهساله واقعاً به تمام رهنمودها و مسائلی که مطرح کرده بودند، پی بردیم.
🔸 #گفتگو_با_اساتید: دکتر سعید سرکار، دبیر ستاد ویژه توسعه فناوری نانو
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #عمان
✅ فرصتهای سفر به عمان
🔶 پنجمین سفر حجتالاسلام رئیسی به دعوت رسمی «هیثم بنطارق آلسعید» سلطان عمان در هفته جاری صورت گرفت.
🔶 گزارههای خبری
🔸 دکتر رئیسی روز گذشته و پس از بازگشت از سفر رسمی یکروزه به عمان، با اشاره به امضای ۱۳ سند همکاری میان دو کشور اظهار داشت: «با وجود افزایش حدود دو برابری حجم تجارت میان دو کشور، از رقم ۷۰۰ میلیون دلار به ۱, ۳ میلیارد دلار، این سطح از تعاملات تجاری همچنان با ظرفیتهای متنوع موجود در دو کشور فاصله دارد و باید برای افزایش آن تلاش کرد».
🔸 دربار سلطنتی عمان با صدور بیانیهای در خصوص سفر رئیسجمهور کشورمان به مسقط، اعلام کرد: «حسن همجواری و روابط حسنه بین عمان و جمهوری اسلامی ایران در چارچوب توجه ویژه «سلطان هیثم بن طارق» و جناب آقای دکتر «ابراهیم رئیسی» رئیسجمهوری اسلامی ایران، به توسعه در زمینههای مختلف که در خدمت منافع دو کشور دوست باشد، مجسم است».
🔶 گزارههای تحلیلی
🔸 هرچند کشور عمان به لحاظ جایگاه بینالمللی، جایگاهی بیطرف و صلحجو همچون کشور سوئیس معرفی میشود، اما واقعیت آن است که این کشور در انزوای جغرافیایی و مذهبی و رقابت با امارات و برخی از کشورهای عربی منطقه است و برای افزایش توان تأثیرگذاری، به دنبال متحد قدرتمند منطقهای است. به همین دلیل تلاش میکند که رابطه خوبی با ایران داشته باشد و طی سالهای گذشته نیز روابط سیاسی دو کشور در جایگاه خوبی قرار داشته است.
🔸 برخی از تجار و افراد منفعتطلب داخلی که بعضاً منافعی در دبی دارند، مایل نیستند که عمان در تجارت با ایران، جانشین دبی شود. بااینوجود، این کشور ظرفیتهای بالایی برای فعال شدن تجارت جهانی ایران و کاهش تحریمهای پولی و بانکی دارد.
🔸 اخبار دریافتی از سفر رئیسجمهور به عمان، موضوعات اسناد امضاشده و بیانیه دربار سلطنتی عمان، حاکی از آن است که این سفر بیشتر یک سفر اقتصادی بوده است. افزایش حجم مبادلات اقتصادی و تجاری، دسترسی به یمن و شرق آفریقا ازجمله زمینههای همکاری میان دو کشور میتواند باشد. البته موضوع صادرات گاز ایران به عمان نیز میتواند موضوع مهم در ادامه روابط اقتصادی دو کشور باشد که هم قراردادهایی از گذشته در این حوزه میان دو کشور به امضا رسیده و هم علاوه بر تأمین نیاز عمانیها، آنها به یک آلترناتیو دیگر در برای خط دلفین قطر دست مییابند.
🔸 #به_قلم_اساتید: فرهاد کوچک زاده؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#ولایت_فقیه
#تحلیل_کننده
#مجلس_شورای_اسلامی
✅ مروری بر بیانات رهبر انقلاب در دیدار نمایندگان مجلس ۱۴۰۱/۰۳/۰۴
🔶 توکّل و اخلاص و مجاهدت همراه با از خودگذشتگی، راه کسب پیروزی:
🔰مسئلهی فتح خرّمشهر در واقع نماد تغییر یک معادلهی تلخ به یک معادلهی شیرین بود که ملّت ایران نجات پیدا کرد.
💠این نجات ملی ناشی از چی بود؟ عامل چند چیز بود:
🔹جهاد
🔸از خودگذشتگی
🔹عزم راسخ
🔸ابتکار عمل
🔺روح همهی اینها هم اخلاص، اخلاص للّه و توکل علیاللّه بود.
📍اگر این ایمان و این جهاد و امثال اینها وجود داشته باشد، مسئله فقط این نیست که خدا شما را خواهد آمرزید، نه؛ پیروزی [یعنی] آن چیزی را که دنبالش هستید، خدای متعال به شما هدیه خواهد داد.
🏷 نکاتی دربارهی جایگاه و نقش مهم مجلس شورای اسلامی
🔸 مجلس شورای اسلامی یکی از ارکان اصلی مدیریت کشور است.
📍مدیریت کشور کار دشواری است، بخصوص این دشواری افزایش پیدا میکند در برخی از اوضاع و احوالی که در دنیا پیش میآید، مثل همین اوضاع و احوال امروز. مثلاً:
👈رقابتهای خصمانهی قدرتها با هم
👈وجود تحرّکات نظامی در یک نقطهی حساس دنیا
👈 تهدیدهای فزایندهی نظامی
👈بیماریهای فراگیر
👈تهدیدهای غذایی در سطح جهان
🔻ایران اسلامی علاوهی بر کشورهای دیگر یک مسئلهی دیگر هم دارد و آن این است که ما یک سخن نو را در مباحثات جهانی وارد کردیم: مردمسالاری دینی، مردمسالاری اسلامی
🔺بنابراین مدیریت کشور مدیریت آسانی نیست... هرکسی که نقشی در این مدیریت دارد باید بداند که چه کار بزرگ و مهمی را دارد انجام میدهد:
1️⃣اوّلاً از تواناییهای خودمان آگاهی داشته باشیم.
2️⃣ ثانیاً آسیبپذیریهای خودمان را درست بشناسیم.
❌علاوهی بر اینها بایستی سعی کنیم خطا نکنیم، اشتباه نکنیم. دشمن بیش از آنکه به تواناییهای خودش امیدوار باشد، به خطاهای ما امیدوار است. اگر غفلت کردید، دشمن دُور زد شما را، از پهلو به شما حمله کرد، هیچ کار نمیتوانید بکنید.
💠 درباره انقلابی ماندن و شاخصهای نمایندهی انقلابی:
📌ما گفتیم «مجلس انقلابی»! یک عدّهای خوششان نیامد... حقیقت همین بود که این مجلس با شعارهای انقلاب تشکیل شد؛ مردم نگاه کردند، گزینههایی را انتخاب کردند که حرکتشان، جهتگیریشان، شعارشان، حرفشان، حرف انقلاب بود.
❇️ شعارهای انقلاب به نفع کشور است؛ بر خلاف کسانی که میخواهند وانمود کنند که انقلاب برای کشور دردسر است، نه بعکس، انقلاب و شعارهای انقلابی و آرمانهای انقلابی درمان دردهای کشور است.
☑️البته نکتهی اساسی انقلابی ماندن است
🔘مشکلتر از انقلابی بودن و گرایش انقلابی داشتن، انقلابی ماندن است؛ چه فرد، چه جمع.
🔶 شاخصهای نمایندهی انقلابی:
🔹سادهزیستی؛ اسیر تجمّلات و اعیانمنشی نشدن
🔸امانتداری
🔹مسئولیّتپذیری
🔸مردمی بودن
🔹دنبال حلّ مشکلات اساسی کشور بودن
🔸اجتناب جدّی از تبعیض و فساد
🔹همکاری صمیمانه با دیگر دستاندرکاران مدیریّت کشور
🔸همراهی با عامهی مردم بدون عوامزدگی و جَوزدگی
🔹پایبندی به قانون اساسی
❌یکی از چیزهایی که نشانهی نمایندهی انقلابی نیست، عبارت است از نطقهای اعتراضی پُرشورِ میانبرنامه. اینکه یک نفر بِایستد آنجا بنا کند اعتراض کردن، این اصلاً علامت انقلابی بودن نیست.
💠 چند توصیه در زمینهی قانونگذاری و انجام وظایف مجلس:
🔹وضع قانون با نگاه جامع و بلند مدت
🔸قانونگذاری منطبق با این سیاستهای کلّی نظام
🔹جلوگیری از افزایش و تراکم طرحها
🔸اصلاح مسئله بودجه و اضافه نکردن به کسری بودجه
🔹تقویت بنیهی کارشناسی مجلس
🔸تنظیم برنامهی هفتم توسعه با رویکرد مسئلهمحور
🔹تبیین رسانهای قوانین
🔸تداوم حرکت چابک و فعّال دیوان محاسبات
🔹دخالت نکردن در انتصابها و توجه به مسئلهی تفکیک قوا
🔸مراقبت از آبروی افراد
🔹بیشتر شدن تضرع و توسل با بیشتر شدن مسئولیت
☘️ پروردگارا! به حقّ محمّد و آل محمّد، ما را با وظایف خودمان آشنا کن؛ ما را به وظایف خودمان عامل کن. پروردگارا! روح مطهّر امام بزرگوار را و ارواح مطهّر شهدای عزیز را و روح مطهّر این شهید اخیر پریروز را که اهل میانه بود (رضوان اللّه تعالی علیه)، با پیغمبر محشور کن و درجات آنها را روزبهروز عالیتر بفرما.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#اقتصاد
#تحلیل_کننده
#برجام
✅ سریالِ پرتکرار آزمون و خطای برجامی
🔶 با شروع طرح تحول اقتصادی توسط دولت که عقلانیت و ضرورت اجرای این طرح از سوی قاطبه کارشناسان اقتصادی مورد تأیید قرار گرفته، برخی عاملان وضع موجود، فرصت را غنیمت شمردند تا شاید در حرکت فرار به جلو با بندِ دوباره مشکلات کشور به خارج و گره زدن آبونان مردم به برجام، میراث بیعملی و بیتدبیری خویش را از اذهان و افکار عمومی پاک نمایند!
🔸 علی ربیعی، سخنگوی دولت تدبیر و امید در یادداشتی در سایت آفتاب نوشته است: «حالا قبول کردید دولت روحانی زیر فشار تحریمها بود؟ هر چه بود آن روزهای سخت گذشت و تاریخ قاضی منصفی است. پیشتر، وقتی از تأثیر مرگبار تحریمهای ظالمانه در تهدید زندگی، معیشت، نشاط و روان جامعه و نیز از همبستگی تحریم و FATF در به خطر انداختن جان انسانها سخن گفته میشد، باید ریسک انواع برچسبها به جان خریده میشد. این روزها آنچه انکار میشد، اندکاندک بر زبانها جاری میشود».
🔸 عباس عبدی، تحلیلگر اصلاحطلب نیز در روزنامه اعتماد نوشت: «پاسخ به حل مسئله امروزِ اقتصاد ایران را نباید در دانش اقتصادی دنبال کرد. متأسفانه امید به حل مسائل اقتصادی امروز ایران را باید در میدان سیاست جستوجو کرد که راه آن نیز باز نیست. از همه مهمتر اینکه بدون حل برجام چشمانداز روشنی نخواهد داشت!».
🔶 گزارههای تحلیلی
🔸 یکی از دلایل مهم مشکلات اقتصادی، درونزا نبودن اقتصاد کشور و تأثیرپذیری شدید آن از تکانههای بیرونی است که خود نتیجه پیروی از سیاستهای غرضآلود بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول- البته با طرحریزی و پیادهسازی توسط نئولیبرالهای کارگزارانی و اعتدالی در قالب برنامههای توسعه- است.
🔸 طرح مجدد تأثیر برجام و نپیوستن به FATF در تداوم این مشکلات، در حالی توسط سخنگوی دولت قبل ارائه میشود که تنگنای امروز معیشتی در کشور، نتیجه اتکا به کدخدا و امید به دشمنان موجودیت ملت ایران بوده که از فردای اجرای این سند مخدوش و با همه پیشپرداختهای طرف ایرانی، به اذعان خودِ مسئولین دولت سابق، هیچ گشایش اقتصادی توسط آمریکاییها و شرکای اروپایی آنها برای ایران فراهم نشد.
🔸 تغییر زمین بازی از اقتصاد به سیاست و ادعایِ راهحل سیاسی داشتنِ مشکلات اقتصادی در صورتی است که خروجی این نگاه در ۸ سال گذشته، موجب توجه بیش از حد به تک گزینه مذاکرات برجامی شد که در پی آن شاهد بیعملی و بیتدبیری در داخل و رها کردن ظرفیتهای بومی و بیکاری هر چه بیشتر جوانان تحصیلکرده کشور بودیم.
🔶 نکته پایانی
🔸 سریالِ پرتکرار «نگاه امیدوارانه به غرب» دولت قبل، با امید بستنِ با کدخدا و دموکراتهای مؤدب، درنهایت، به دستاورد «هیچ» منجر شد و بهجای تکیه بر درون و تلاش در تحقق اقتصاد مقاومتی و عمل به طرح تحول اقتصادی به عنوان سند بالادستی، به شرطیسازی و پیوند زدن مسائل و مشکلات اقتصادی به میز مذاکره با نظام استکباری انجامید. با توجه به نیاز مبرم این نظام زیادهخواه سرمایهداری به تأمین منابع ارزان انرژی از یکسو و بهرهبرداری از بازار مصرف منطقه از سویی دیگر، خندههای دیپلماتیک غربی بار دیگر قصد انحراف باور ایرانی از مسیر خودباوری عزتمندانه به سمت نگاه تکخطی به بیرون از مرزها و تأمین نیاز از ماحصل نیمنگاه دشمن بیرونی دارد؛ درحالیکه مسیر مشخص است و برنامه مطلوب، همانا اقتصاد درونزای بروننگر است و بس.
🔸 #به_قلم_اساتید: جواد خسروی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#معنویت_و_اخلاق
#تحلیل_کننده
#امام_صادق(ع)
✅ امام صادق(ع) مرد مبارزه، علم و دانش و تشکیلات
🔶 امام صادق(ع) مرد مبارزه بود، مرد علم و دانش بود و مرد تشکیلات بود.
🔸 مرد علم و دانش بودنش را همه شنیدهاید. محفل درس امام صادق(ع) و میدان آموزشی که آن بزرگوار به وجود آورد، هم قبل از او و هم بعد از او در تاریخ زندگی امامان شیعه بینظیر بود. همهی حرفهای درست اسلام و مفاهیم اصیل قرآن که در طول یک قرن و اندی به وسیلهی مغرضان و مفسدان یا جاهلان تحریف شده بود، همهی آنها را امام صادق(ع) به شکل درست بیان کرد.
🔸 اما مرد مبارزه بودنش را کمتر شنیدهاید. امام صادق(ع) مشغول یک مبارزهی دامنهدار و پیگیر بود. مبارزه برای قبضه کردن حکومت و قدرت و به وجود آوردن حکومت اسلامی و علوی. یعنی امام صادق(ع) زمینه را آماده میکرد تا بنیامیه را از بین ببرد و به جای آنها حکومت علوی را که همان حکومت راستین اسلامی است بر سر کار بیاورد.
🔸 اما آن بعد سوم را که اصلاً نشنیدهاید، مرد تشکیلات بودن امام صادق(ع) است که یک تشکیلات عظیمی از مؤمنان خود از طرفداران جریان حکومت علوی در سراسر عالم اسلام از اقصای خراسان و ماوراءالنهر تا شمال آفریقا به وجود آورده بود.
🔸 تشکیلات یعنی چه؟ یعنی این که وقتی امام صادق(ع) اراده میکند آن چه را که او میخواهد بدانند، نمایندگان او در سراسر آفاق عالم اسلام به مردم میگویند تا بدانند. یعنی از همه جا وجوهات و بودجه برای ادارهی مبارزهی سیاسی عظیم آل علی جمع کنند. یعنی وکلا و نمایندگان او در همهی شهرها باشند که پیروان امام صادق(ع) به آنها مراجعه کنند و تکلیف دینی و همچنین تکلیف سیاسی خود را از آن حضرت بپرسند.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#ولایت_فقیه
#تحلیل_کننده
#تبیین
✅ سیاستها و اقدامات کلان در خصوص تبیین بیانات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در دیدار نمایندگان مجلس شورای اسلامی
1⃣ تبیین این گزاره که: "مشکلتر از انقلابی بودن و گرایش انقلابی داشتن، انقلابی ماندن است؛ چه فرد، چه جمع، که کلّ مجلس باشد."
2⃣ تبیین "شاخصههای نماینده انقلابی" اعم از سادهزیستی، مسئولیّتپذیری، مردمی بودن، حلّ مشکلات اساسی کشور، اجتناب جدّی از تبعیض و فساد، همکاری صمیمانه با دیگر دستاندرکاران مدیریّت کشور، عوامزده نبودن، جَوزده نبودن و پایبندی به قانون اساسی.
3⃣ تبیین این گزاره که: "سراغ مسائل فرعی رفتن در حالی که ما مسائل اصلی را جلوی چشم داریم، جایز نیست. دنبال حلّ مشکلات اساسی و مسائل اصلی باشید."
و با عنایت به تبیین مسائل اصلی کشور از سوی حضرت آقا نظیر "دغدغهی اصلی و اساسیشان حلّ مشکلات مردم است؛ ۱۳۹۴" و "مسئلهی مدیریّت فضای مجازی جزو مسائل مهمّ ما است که این مسئله، مسئلهی بلندمدّت هم نیست؛ مسئلهی کوتاهمدّت و میانمدّت و جزو مسائل نزدیک ما است. ۱۳۹۹" حلّ این مسائل از نمایندگان مطالبه گردد.
4⃣ تقبیه نطقهای اعتراضی پُرشورِ میانبرنامه مجلس و تبیین غیر انقلابی بودن حرکات از این دست برای اصلاح رفتار نمایندگان.
5⃣ مطالبه احصاء قوانین مبتنی بر سیاستهای کلّی نظام.
6⃣ مطالبه تقویت بنیهی کارشناسی مرکز پژوهشهای مجلس و کنار گذاشتن نظرات نگران کننده این مرکز از مسیر تقنینی تا زمان رفع مشکل.
7⃣ مطالبه "عدم جَوزدگی و ایستادگی مجلس در مقابل هیاهوهای غیرمنطقی عدّهای فرصت طلب" علیه طرحها و قوانین در دست بررسی در مجلس نظیر طرح شفافیت و طرح صیانت از کاربران فضای مجازی.
8⃣ تبیین منظور حضرت آقا از طرح این مطلب که نمایندهی انقلابی آن کسی است که پای تصویب قانون میایستد و در فضای مجازی و جنجال علیه این قانون به زانو در نمی آید.(اشاره به عقب نشینی برخی نمایندگان نسبت به هیاهوی ایجاد شده علیه طرح صیانت کاربران فضای مجازی)
9⃣ مطالبه اصلاح ساختار رسانهای مجلس برای تبیین فوائد طرحها و قوانین در دست اقدام نظیر طرح تنظیمگری خدمات فضای مجازی برای مردم و ایجاد هجمه علیه پادوهای رسانهای به ظاهر انقلابی که در جهت عدم وحدت جریان انقلابی در مجلس علیه مطالبات اساسی نظام فعالیت میکنند.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#امام_صادق (ع) #حکومت_اسلامی
#مجلس_شورای_اسلامی #انقلابی
✅ انقلابی بمانید
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
خط حزب الله ۳۴۲.pdf
3.65M
#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#امام_صادق (ع) #حکومت_اسلامی
#مجلس_شورای_اسلامی #انقلابی
✅ انقلابی بمانید
🔶 خط حزبالله، در سالروز شهادت امام صادق علیهالسلام در سخنهفته خود با عنوان «جریانسازی برای برپایی حکومت اسلامی» مروری بر سیره مبارزاتی آن امام همام داشته است.
🔸 به مناسبت دیدار اخیر نمایندگان مجلس شورای اسلامی با رهبر انقلاب، خط حزبالله مروری بر ۲۰ توصیه مهم رهبر انقلاب به نمایندگان مجلس یازدهم برای انقلابی ماندن، داشته است.
🌷 شمارهی این هفتهی خط حزبالله به روح مطهر شهید، صیاد خدایی که هفته گذشته در تهران ترور شد، تقدیم میشود.
🔸 خط حزبالله؛ شماره ۳۴۲
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#توقیف_نفت_کش
✅ اقتدار سبزپوشان در خلیج همیشه فارس
🔶 روز گذشته توقیف دو نفتکش یونانی در آبهای خلیجفارس توسط نیروی دریایی سپاه به یکی از داغترین خبرهای رسانهای تبدیل شد. توقیف این دو نفتکش صرفاً در فضای رسانهای نماند و سیاستمداران دو طرف هم به این موضوع واکنش نشان دادند.
🔶 گزارههای خبری
🔸 روابط عمومی سپاه در اطلاعیهای اعلام کرد «نیروی دریایی سپاه دو فروند نفتکش یونانی Delta Poseido و Prudent Warrior را به دلیل تخلفات انجام گرفته، در آبهای نیلگون خلیجفارس توقیف کرد».
🔸 روزنامه آمریکایی واشنگتنپست به نقل از یک مقام دفاعی ایالاتمتحده، تلویحاً نظر روابط عمومی سپاه مبنی بر تخلف این دو نفتکش را تأیید کرده و نوشت: «به نظر میرسد این دو کشتی روز جمعه قبل از توقیف شدن، به آبهای سرزمینی ایران نزدیک شده و دستگاههای ردیاب خود را خاموش کرده بودند».
🔸 وزارت خارجه یونان طی بیانیهای، بدون اشاره به سرقت نفت ایران در فروردینماه سال جاری، اعلام کرد: «از ایران میخواهیم فوراً این دو کشتی و خدمه آن را آزاد کند. این اقدام ایران که با قوه قهریه برای توقیف این دو نفتکش صورت گرفت، باعث تأثیر بر روابط دوجانبه و همچنین کشورهای عضو اتحادیه اروپا خواهد شد که یونان هم یکی از اعضای آن است».
🔶 گزارههای تحلیلی
🔸 نیروی دریایی سپاه بزرگترین تأمینکننده امنیت خلیجفارس و شناورهای حاضر در این خلیج است. این صرفاً یک ادعا نیست؛ چراکه نیروی دریایی سپاه امنیت تنگه هرمزی را بر عهده دارد که با عبور سالانه ۲۰ هزار شناور و صادرات حدود ۲۰ میلیون بشکه نفت خام در روز که معادل ۴۰ درصد کل نفت حمل شده توسط کشتیهای نفتکش و معادل ۲۵ درصد کل عرضه جهانی نفت میباشد در ردیف حیاتیترین تنگههای عبور و مروری جهان بهحساب میآید.
🔸 از سویی نیروی دریایی جمهوری اسلامی هیچوقت ابتدائاً و بهصورت تهاجمی اقدام به عملیات ننمودهاند بلکه اقدامات آنها همیشه در پاسخ به شیطنتهای طرف مقابل بوده است؛ مثلاً نفتکش «استنا ایمپرو» انگلیس در قبال توقیف نفتکش ایرانی «گریس1» یا «آدریان دریای1» توقیف شد و توقیف نفتکش sothys در آبان ۱۴۰۰ هم دقیقاً بر این اساس بود.
🔸 هرچند عملیاتهای دریایی سپاه در مواجهه با شرارتهای دیگران ازجمله رژیم صهیونیستی، آمریکاییها و ارتش ملکه، ابتدایی و تهاجمی نبوده ولی آنچنان اقتدارآمیز بوده است که توانسته موازنه وحشت را در خلیجفارس و آبهای منطقهای و بینالمللی به نفع ایران تغییر دهد.
🔸 تغییر این موازنه وحشت به نفع ایران به نحوی بوده است که رژیم صهیونیستی و آمریکاییها اقدامات شیطنتآمیز خود را در شرایط فعلی متوقف یا به حالت تعلیق درآوردند. ولی تعجبآور است که مایه عبرت کشور کوچکی مانند یونان نگردیده است.
🔸 آنچه موجب تحیر است این است که وزارت خارجه یونان در بیانیهاش، ایران را به تغییر رویکرد اتحادیه اروپا به علت توقیف این نفتکش تهدید میکند؛ درصورتیکه که این اتحادیه نه مبادله اقتصادی خاصی با جمهوری اسلامی دارد که به خطر بیفتند و از سویی در توقیف نفتکش استنا ایمپرو بیخاصیتی و منفعلانه بودن خود را نشان داد و ثالثاً خصمانه بودن حرکتهای اتحادیه اروپا برای ایرانیان یک امر اثبات شده است.
🔶 نکته پایانی:
🔸 نیروی دریایی سپاه یادگار شهدای بزرگی همچون نادر مهدوی، بیژن گرد و ... است که در مواردی مانند منهدم کردن بریجتون و بدون امکانات مدرن نیروهای دریایی امروز به تن ژنرالهای چند ستاره آمریکایی لرزه انداختند و امروز هم آن روحیه از دوران دفاع مقدس به ارث رسیده و هم جزو مجهزترین نیروهای دنیاست و این موضوع لرزه بر اندام دشمن میاندازد و خواهد انداخت.
🔸 #به_قلم_اساتید: یعقوب ربیعی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#ولایت_فقیه
#اقتصاد
#دیدارنگار
#مجلس_شورای_اسلامی
✅ اصلی ـ فرعی کنید
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
دیدارنگار ۱۰۰.pdf
2.4M
#ولایت_فقیه
#اقتصاد
#دیدارنگار
#مجلس_شورای_اسلامی
✅ اصلی ـ فرعی کنید
🔶 ویژه بیانات رهبر انقلاب در دیدار نمایندگان مجلس شورای اسلامی ۱۴۰۱/۰۳/۰۴
🔸 «سرخط»، «مطالبه رهبری»، «بحث روز»، «کلیدواژههای مهم»، «جملات طلایی»، «یادآوری»، «برشمردنیها»، «نظام فکری»، «روایت تاریخی»، «آیات و روایات» و «دعا» از جمله بخشهای «دیدارنگار» است.
🔸 در «یادداشت بیاناتی» این شماره با عنوان «اصلی ـ فرعی کنید» مسائلِ دارای اولویتی که باید مورد توجه نمایندگان مجلس باشد مورد بررسی قرار گرفته است.
🔸 دیدارنگار؛ شماره ۱۰۰
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab