شجر
#دشمن_شناسی #مجاهدین_خلق #روشنگری ✅ همسران مسعود و شوهری که زنش را هدیه داد! 🔸 #به_قلم_اساتید:
#دشمن_شناسی
#مجاهدین_خلق
#روشنگری
✅ همسران مسعود و شوهری که زنش را هدیه داد!
🔶 مسعود رجوی همسر اولش اشرف بود، پادگانی که صدام بعثی در اختیار مسعود قرار داده بود را به یاد همسر اولش پادگان اشرف نامید. همسر دوم مسعود فیروزه بود، دختر ابولحسن بنی صدر، پس از پیوستن مسعود به صدام برای جنگیدن با ایران، دختر بنی صدر از مسعود طلاق گرفت و در فرانسه ماند. اما اصل داستان در ازدواج سوم است. مریم قجر عضدانلو، سال ۱۳۵۸ با ابریشمچی (همین فردی که در ویدئو مسعود را به آغوش کشیده است) ازدواج کرد، از افراد رده بالای سازمان، به ناگاه در سال ۱۳۶۴ مریم قجر عضدانلو که تا همین ساعتی پیش همسر ابریشمچی بود، از او جدا و به عقد مسعود درآمد!!!! مریم از آن زمان شد، مریم رجوی، دستور فرمان آتش در عملیات مرصاد را داد و سال ۱۳۷۲ مسعود او را بعنوان رئیس جمهور ایران معرفی کرد.
🔶 این ویدئو، روز جشن طلاقِ مریم از ابریشمچی و همزمان ازدواج با مسعود است! ابریشمچی پایین نشسته بود، هنگام دادن هدیه بالا میرود و پس از هدیه دادن همسرش به مسعود، این چنین او را به آغوش میکشد!
🔶 پس از شکست رجوی و سازمانش در عملیات "فروغ جاویدان" که با حمایت صدام بعثی شکل گرفت، عملیاتی که سازمانِ رجوی از ارتش و صیاد شیرازی متحمل شکست سنگینی شد؛ رجوی در جمع یاران سخنرانی دارد که در آن علت شکست را توضیح میدهد. مسعود می گوید: علت شکست شما از جمهوری اسلامی در عملیات تعلق خاطر بود، آنگاه که دستان بر روی ماشه بود بجای اندیشیدن به آزادی خلق، بفکر زن و فرزند و تعلقات خاطرتان بودید! مسعود انقلاب ایدئولوژیک و از بین رفتن این روابط را اعلام می کند. بعدتر در آدابی ایجاد کردند به نام "غسل هفتگی" بدین شکل که اعضای سازمان در مقابل هسته های رهبران میانی سازمان افکار جنسی طول هفته را با صدای بلند بیان می کردند و رهبران سازمان افکار آنان را غسل و پاک می کردند!
🔶 امروز این سازمان، با این گذشته توسط دولت آمریکا بعنوان جانشین جمهوری اسلامی معرفی میشود و وزیر خارجه سابق آمریکا در کنفرانس آنان سخنرانی می کند! عجیب تر اینکه امروز این سازمان در فضای مجازی و حقیقی شعار حقوق زن سر میدهد و میدانداری می کند.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای دکتر علیرضا زادبر
🆔 @tahlil_shjr
فناوری هستهای میتواند زیرساختهای علمی و فنآورانه ایجاد کند.pdf
110.9K
#علم_و_فناوری
#پیشرفت #تحریم
#انرژی_هستهای
✅ فناوری هستهای میتواند زیرساختهای علمی و فنآورانه ایجاد کند
🔶 دستیابی به فناوری هستهای، قدرت ژئوپلیتیکی ایران را به میزان بسیار زیادی افزایش داده است و این موضوع در مذاکرات هستهای که از سال 82 آغاز شده، تا کنون ادامه دارد. صرفنظر از فراز و فرود این مذاکرات در طول زمان، متناسب با عمق و سطح پیشرفت فناوری هستهای قدرت چانهزنی و قدرت ژئوپلیتیکی ما نیز افزایش یافته است. ما باید درخصوص ایجاد آزمایشگاههای ملی و مرجع در حوزه فناوری هستهای، عملکرد بهتری داشته باشیم و این آزمایشگاهها را مکانی برای حفظ دانشمندان، پژوهشگران و نخبگان این حوزه بدانیم. ایجاد چنین زیر ساخت های پیشرفته ای در کشور نه تنها مانع خروج نخبگانمان شده، بلکه باعث جذب دانشمندان ایرانی خارج از کشور میشود و همچنین سبب ایجاد پیوند با دانشمندان کشورهای دوست و همسو خواهیم شد.
🔸 #گفتگو_با_اساتید: آقای دکتر جواد کریمی ثابت؛ استاد تمام و عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم و فنون هستهای
🆔 @tahlil_shjr
#انتخابات
#آمریکا #دموکراسی
#دموکرات #سند2030
✅ دموکراسی حزبی به سبک آمریکا!/ از حذف سندرز در 2016 تا حمایت از هریس در 2024
🔰 قسمت اول
🔶 البته هریس از سال 2022 میلادی و با نمایان تر شدن علایم بیماری و ناتوانی در بایدن قصد حضور در کاخ سفید را داشت اما هر بار با سد محکمی به نام بایدن و اطرافیانش رو به رو شد. حتی رئیس جمهور کنونی آمریکا عزم راسخی جهت حضور در انتخابات ریاست جمهوری پیش رو داشت اما گافهای مکرر وی در مناظره مستقیم با ترامپ و متعاقبا وقوع ترور رئیس جمهور سابق آمریکا و تاثیر آن بر افکار عمومی، سبب شد تا بایدن دیگر هیچ شانسی برای تکرار پیروزی سال 2020 در مقابل خود نبیند.
🔶 دموکراسی حزبی!
در این میان، دموکراسی حزبی ادعایی آمریکا جای بسی تامل دارد! اینکه قبل از برگزاری کمیته و کنوانسیون رسمی حزب دموکرات، از کامالا هریس به عنوان نامزد قطعی دموکراتها یاد می شود و شانسی برای بقیه نامزدها از جمله میشل اوباما در نظر گرفته نمی شود! به عبارت بهتر، سران حزب دموکرات در گردهمایی خود طی روزهای آینده، اساسا رای گیری خاصی در خصوص حضور یا عدم حضور هریس در انتخابات ریاست جمهوری نکرده و صرفا حضور وی در این رقابتها را مورد تایید قرار می دهند.هنوز بسیاری از رای دهندگان حزب دموکرات، خیانت سران این حزب در جریان انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 را فراموش نکرده اند:جایی که برنی سندرز نسبت به هیلاری کلینتو وضعیت بهتری در میان رای دهندگان دموکرات پیدا کرده بود اما سران این حزب، صحنه کنوانسیون حزبی و رقابتهای انتخاباتی درون حزبی (خصوصا در ایالاتی حساس مانند نیویورک) را به گونه ای چیدند که سندرز شانسی برای پیروزی در برابر کلینتون نداشته باشد. بعدها، منابع آگاه خبری و امنیتی در آمریکا وقوع تقلب در انتخابات درون حزبی دموکراتها در سال 2016 میلادی را تایید کردند.
🔶 زمینهسازی برای حذف رقبای هریس
جریان رسانه ای حزب دموکرات به گونه ای از سوی سران این حزب هدایت و مدیریت شده که امکان ظهور و بروز نامزدهای دیگر در این روند اساسا وجود نداشته باشد. به عبارت بهتر، دموکراتها نام کامالا هریس را به عنوان نامزد نهایی خود از الان بر سر زبانها انداخته اند.از آنجایی که به واسطه کناره گیری بایدن از رقابتهای انتخابات ریاست جمهوری امسال، نتایج انتخابات درون حزبی دموکراتها نیزکان لم یکن تلقی می شود، این بار سران حزب دموکرات حتی نسبت به سال 2016 میلادی ( که تقلب در انتخابات درون حزبی علیه سندرز را در دستورکار قرار دادند)، از قدرت مانور بیشتری در تحمیل گزینه مورد نظر خود به جامعه رای دهندگان این حزب و ایالات متحده آمریکا برخوردار هستند.اما اصل ماجرا تغییری نکرده است! دموکراسی حزبی در آمریکا رسما پوششی برای دیکتاتوری محسوب می شود و در این معادله، اساسا تفاوتی میان دو حزب دموکرات و جمهوریخواه وجود ندارد.
🔶 خیال هریس راحت است!
در حالی که کمتر از ۱۰۰ روز تا انتخابات ریاستجمهوری سال ۲۰۲۴ آمریکا باقی مانده است، نتایج یک تحقیق که توسط خبرگزاری آسوشیتدپرس انجام شده نشان میدهد کامالا هریس حمایت کافی نمایندگان دموکرات را برای نامزدی از سوی حزبش برای رقابت در برابر دونالد ترامپ از حزب جمهوریخواه به دست آورده است.
🔶 بر اساس آمارهای غیررسمی تا دوشنبه شب، هریس حمایت بیش از۲۵۰۰ نماینده را در کنوانسیون ملی دموکراتها کسب کرده است. این تعداد رای برای انتخاب او به عنوان نماینده رسمی حزب در انتخابات پیش رو کافی خواهد بود، چرا که بسیار بیشتر از حدنصاب ۱۹۷۶ رای حداقلی مورد نیاز است.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای فخرالدین اسدی؛ تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#انتخابات #آمریکا #دموکراسی #دموکرات #سند2030 ✅ دموکراسی حزبی به سبک آمریکا!/ از حذف سندرز در 2016
#انتخابات
#آمریکا #دموکراسی
#دموکرات #سند2030
✅ دموکراسی حزبی به سبک آمریکا!/ از حذف سندرز در 2016 تا حمایت از هریس در 2024
🔰 قسمت دوم
🔶 کامالا هریس در واکنش به این خبر گفت: «از رئیسجمهور بایدن و تمامی اعضای حزب دموکرات که قبلاً به من اعتماد کردهاند سپاسگزارم و مشتاقانه منتظر هستم تا مستقیماً نظراتم را پیش مردم آمریکا طرح کنم. قصد من این است که بروم و این نامزدی را به دست بیاورم و برنده شوم. قول میدهم حزب دمکرات ما را متحد کند، ملت ما را متحد کند و در این انتخابات پیروز شود.»
🔶 در پی کنارهگیری جو بایدن از نامزدی انتخابات ریاستجمهوری سال ۲۰۲۴ آمریکا، بخش قابل توجهی از شخصیتهای برجسته و رهبران سازمانهای حزب دموکرات به سرعت در پشت سر کامالا هریس معاون رئیسجمهور جمع شدهاند.در همین حال روز دوشنبه تیم کارزار انتخاباتی او رکورد جدیدی را در دریافت کمکهای مالی ثبت کرد.در شرایطی که موجودی صندوق انتخاباتی کارزار بایدن-هریس تا پایان ماه ژوئن تقریبا ۹۶ میلیون دلار بود، در ۲۴ ساعت نخست پس از اعلام حمایت بایدن از او ۸۸۸ هزار نفر رقمی معادل ۸۱ میلیون دلار به این موجودی اضافه کردند تا حدنصاب جدیدی برای جمعآوری کمکهای مالی ریاست جمهوری به ثبت برسد.
🔶 با این حال مقامات ارشد حزب دموکرات در راستای حفظ ظواهر ماجرا، مدعی هستند نامزدی کامالا هریس هنوز به صورت رسمی قطعی نیست، چرا که ممکن است نامزدهای دیگری مطرح شوند و نمایندگان دموکرات همچنان آزادند به نامزد مورد نظر خود در کنوانسیون در ماه اوت رای دهند. جو بایدن در اولین اظهارات عمومی خود پس از اعلام تصمیم خود مبنی بر انصراف از نامزدی، گفت: «نام نامزد تغییر کرده، اما مأموریت اصلاً تغییر نکرده است.»
🔶 کامالا هریس، در صورت انتخاب، اولین زن و اولین فردی با تبار جنوب آسیا خواهد بود که رئیسجمهور آمریکا میشود. کنوانسیون ملی دموکرات ها قرار است در روزهای ۱۹ تا ۲۲ اوت در شیکاگو برگزار شود، اما این حزب قبل از انصراف بایدن اعلام کرده بود که یک فراخوان مجازی را برای معرفی رسمی نامزد حزب قبل از شروع جلسههای حضوری برگزار خواهد کرد.جیمی هریسون، رئیس کمیته ملی دموکرات، در یک کنفرانس تلفنی با خبرنگاران گفت: «ما میتوانیم سریع و منصفانه! عمل کنیم و این نامزدی را اجرایی کنیم.»
🔶 برای واجد شرایط بودن، نامزدها باید امضای الکترونیکی ۳۰۰ نماینده کنوانسیون را داشته باشند. در چنین وضعیتی کامالا هریس دغدغه ای جهت حضور خود در رقابت نهایی با دونالد ترامپ نامزد جمهوریخواهان ندارد، هر چند که در رقابت مستقیم با ترامپ، متغیرهای دیگری وجود دارد که کار را تاحدود زیادی برای او و حزب متبوعش سخت و دشوار خواهد ساخت....
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای فخرالدین اسدی؛ تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr
برائتیهای محبوب استکبار.pdf
96.3K
#عدالت
#امامت #اسلام_ناب
#استکبار #طوفان_الاقصی
✅ برائتیهای محبوب استکبار
🔶 اختلاف اسلام با تحجر، صرفاً اختلافی در اولویتها نیست؛ بلکه اختلاف در فهم روح اسلام و جوهرهٔ امامت و ولایت است. چنین نیست که ما با آنان در ولایت مشترک و در توافق باشیم و در چند تشخیص سیاسی دچار تفاوت باشیم؛ نخیر. او چون اساساً از خود مقولهٔ ولایت درک غلط و تحریفشدهای دارد، در تشخیص اولویتها هم صم و بکم و عمی است. اولویتهای متفاوت ما حاصل درک متفاوت ما نه از سیاست، بلکه از خود ولایت است. ولایت و امامت برای ما مقامی است که بر حبّ مستضعفان استوار است و برای آنان -چنانکه قبلا ذکر شد- امامت یک دعوای تاریخی و کلامی است.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای حمیدرضا میررکنی بنادکی
🆔 @tahlil_shjr
#رئیس_جمهور
#مردمسالاری_دینی
#قانون_اساسی #تنفیذ
#دموکراسی
✅ در کدام کشورها حکمی مثل تنفیذ داریم؟
🔰 قسمت اول
🔶 بند نهم اصل یکصد و دهم قانون اساسی که مربوط به وظایف و اختیارات رهبری است، از امضای حکم ریاستجمهوری پس از انتخابات مردم توسط رهبری سخن میگوید که در واقع از مفهوم رسمیت بخشیدن و نافذ کردن «حکم ریاستجمهوری» به کلمهی «تنفیذ» یاد میشود.
🔶 شبههای مطرح است و آن این که وقتی مردم شخصی را انتخاب میکنند دیگر چه نیازی به تنفیذ وجود دارد؛ نظر شما در این خصوص چیست؟
بر اساس اصل ۱۱۳ قانون اساسی جمهوری اسلامی مصوب سال ۱۳۶۸، رئیسجمهور بعد از مقام رهبری، دومین مقام رسمی کشور و اولین مقام اجرایی کشور است. در مقامات سیاسی کشورها، یک رئیس کشور یا head of state و یک رئیس قوه مجریه یا head of government داریم. ایران از جمله کشورهایی است که در آن ریاست کشور از ریاست قوه مجریه تفکیک شده است. در برخی از کشورها مثل نظامهای ریاستی و نیمهریاستی، ریاست کشور و ریاست قوه مجریه برعهده یک نفر است؛ مانند آمریکا، روسیه، فرانسه و ترکیه که رئیسجمهور هم رئیس کشور و هم رئیس قوه مجریه است. در نظامهای پارلمانی که از این جهت ایران شبیه نظامهای پارلمانی است، ریاست قوه مجریه برعهده یک نفر و ریاست کشور برعهده یک نفر دیگر است؛ مثلا در انگلستان رئیس کشور ملکه یا پادشاه و رئیس قوه مجریه نخستوزیر است، در آلمان رئیس کشور رئیسجمهور و رئیس قوه مجریه، صدراعظم است، در ژاپن رئیس کشور امپراتور و رئیس قوه مجریه، نخستوزیر است و در ایران رئیس کشور رهبر و رئیس قوه مجریه رئیسجمهور است.
🔶 عمدتا در نظاماتی که این تفکیک میان رئیس کشور و رئیس قوه مجریه هست، اختیارات مقام دوم که رئیس قوه مجریه است از مقام اول که رئیس کشور است بیشتر است؛ یعنی اختیارات صدراعظم در آلمان از رئیسجمهور آلمان بیشتر است، اختیارات نخستوزیر در ژاپن از امپراتور بیشتر است و اختیارات رئیسجمهور در ایران از رهبر بیشتر است. رهبری در عید سال ۱۴۰۰ فرمودند که رئیسجمهور در کشور ما دارای هزاران مدیریت است و پراختیارترین مدیریتها را دارد. رئیسجمهور در مقابل ملت، رهبری و مجلس پاسخگو است و مسئولیت دارد.
🔸 #گفتگو_با_اساتید: آقای سید محمدرضا مرندی؛ عضو هیئتعلمی گروه فقه سیاسی دانشگاه شهید بهشتی
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#رئیس_جمهور #مردمسالاری_دینی #قانون_اساسی #تنفیذ #دموکراسی ✅ در کدام کشورها حکمی مثل تنفیذ داری
#رئیس_جمهور
#مردمسالاری_دینی
#قانون_اساسی #تنفیذ
#دموکراسی
✅ در کدام کشورها حکمی مثل تنفیذ داریم؟
🔰 قسمت دوم
🔶 تنفیذ در لغت چندین معنی دارد؛ از جمله اجرا کردن، نفوذ دادن، اعتبار دادن و مشروعیت بخشیدن. قوه مجریه به زبان عربی السلطه التنفیذیه است که سلطه یعنی قوه و تنفیذیه یعنی اجرایی. وقتی گفته میشود مقامی یک مقام دیگر را تنفیذ میکند، یعنی به او مشروعیت، اعتبار و اجازه انجام کار را میدهد و نزدیک ترین معنی، اجازه انجام کار است. طبق اصل ۱۱۰ قانون اساسی از جمله اختیارات مقام رهبری، تنفیذ حکم ریاست جمهوری است؛ یعنی به او اجازه اجرای مسئولیتش را میدهد. عمدتاً در نظامهای تفکیکی و نه تجمیعی این تنفیذ وجود دارد؛ یعنی نظامهایی که بین ریاست کشور و ریاست قوه مجریه تفکیک قائل شدهاند، در نظامهای پارلمانی و جمهوری اسلامی ایران، رئیس کشور، رئیس قوه مجریه را تنفیذ میکند. این تنفیذ از جانب رئیس کشور نسبت به رئیس قوه مجریه انجام میشود؛ مانند امپراتور در ژاپن که نخستوزیر منتخب مجلس نمایندگان را تنفیذ میکند یا ملکه و پادشاه در انگلستان نخستوزیر را که منتخب مجلس عوام است، تنفیذ میکند یا در ایران، رهبر رئیسجمهور منتخب مردم را تنفیذ میکند؛ یعنی به این افراد برای شروع مسؤولیت، اعتبار و مشروعیت میدهند.
🔶 در نظام مردمسالاری دینی، دو پایه برای مشروعیت نظام سیاسی پیشبینی شده یکی پایه مردمی و دیگری پایه الهی؛ که پایه مردمی از طریق انتخاب مردم و رأی آنان به رئیسجمهوری تأمین میشود؛ اما پایه الهیاش از طریق تنفیذ رهبری نسبت به انتخاب مردم، احراز میشود؛ یعنی پایه مشروعیت الهی در اینجا تنفیذ است و رئیسجمهوری با تنفیذ، دارای مشروعیت الهی- مردمی میشود.
🔶 پس از دریافت تنفیذ ازسوی رئیسجمهور چه الزاماتی برای او به وجود میآید؟
زمانی که رئیسجمهور تنفیذ میشود به اصل ۱۲۲ قانون اساسی میرسیم که میگوید «رئیسجمهوری در حدود اختیارات و وظایفی که به موجب قانون اساسی و یا قوانین عادی به عهده دارد در برابر ملت، رهبر و مجلس شورای اسلامی مسئول است»؛ یعنی تنفیذ از یک طرف به او مشروعیت و از طرف دیگر به او مسئولیت میدهد و بایستی پاسخگو باشد رئیس جمهور، پس از اینکه تنفیذ شد نسبتبه رهبری هم پاسخگو میشود و باید انتظاراتی را که رهبری در چارچوب قانون اساسی از رئیسجمهور دارد برآورده سازد.
🔶 آیا رئیسجمهور بدون حکم تنفیذ، امکان شروع فعالیت را دارد؟
از جهت قانونی خیر؛ یعنی در هر جایی که بحث تنفیذ وجود دارد مثل ایران، انگلستان و ژاپن که معنای تنفیذ اجازه اجرای حکم است، هنگامی که این اجازه را نداشته باشد از جهت قانونی و شرعی امکان شروع فعالیت برای رئیسجمهور وجود ندارد و این رکن هم باید انجام شود و بایستی رهبری نیز آن را تنفیذ کند. طبق قانون اساسی، رهبری میتواند تنفیذ نکند. درست است طی این 45 سال امامین انقلاب تنفیذ کردند ولی ممکن است در شرایطی قرار بگیریم که رهبری تنفیذ نکند؛ چون بعد الهی هم در نظام جمهوری اسلامی فقط جمهوری و فقط اسلامی و فقط مردمسالاری یعنی دموکراسی و فقط دینی هم نیست و مردمسالاری دینی است و برای تکمیل بعد دینی و اسلامی بودن تنفیذ نیاز است و بدون تنفیذ اجازه شروع مسئولیت به رئیسجمهوری داده نمیشود.
🔸 #گفتگو_با_اساتید: آقای سید محمدرضا مرندی؛ عضو هیئتعلمی گروه فقه سیاسی دانشگاه شهید بهشتی
🆔 @tahlil_shjr
#مسائل_اولویت_دار
#دستاوردهای_دولت_سیزدهم
#صنعت_برق
✅ سیاهنمایی از روشناییهای برقی
🔶 این روزها موج شدیدی از گرما وارد کشور شده و رکوردهای جدیدی از افزایش دما را به ثبت رسانده است. افزایش بیسابقه دما موجب فشار بر نیروگاههای کشور و تأمین برق خانگی و صنایع شده است؛ اما با وجود تلاش کارگران و متولیان امر، و همچنین همیاری هموطنان عزیز در مصرف، شبکه برق کشور پایدار است.
🔶 مسئله تأمین برق کشور ابعاد گوناگونی دارد که به برخی از آنها اشاره میکنیم:
🔶 نادیده گرفتن زحمات بیسابقه دولت سیزدهم در توسعه نیروگاههای برق و رکوردشکنی در تأمین برق با وجود افزایش بیسابقه مصرف، و نادیده گرفتن زحمات کارگران نیروگاهها برای پایداری شبکه برق، از جمله مواردی است که این روزها در برخی رسانهها دیده میشود، اما باید گفت جایگاه ایران از منظر افزایش ظرفیت تولید برق در سه سال گذشته مستند به ارزیابیهای بینالمللی (نشریه فوربس در سال قبل) هفتم جهان، رتبه اول تولید برق منطقه غرب آسیا و چهارم در آسیاست. البته منظور این نیست که اکنون مشکل ناترازی برق در کشور وجود ندارد، بلکه سخن آن است که با بررسی موانع و امکانات موجود و آنچه به دولت سیزدهم به ارث رسید، نباید زحمات این دولت را نادیده گرفت و سیاهنمایی کرد؛ بلکه انصاف است که آن را تقدیر کرد.
🔶 در برنامه ششم توسعه، دولت مکلف بود طی سالهای ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰، ظرفیت شبکه برق کشور را ۲۵ هزار مگاوات افزایش دهد، اما در این مدت فقط ۱۱ هزار مگاوات افزایش یافت و دقیقاً نقطه ناترازی برق کشور از همین جا شروع شد. در واقع، در این دوره توسعه و تولید نیروگاهها مطابق برنامه پیش نرفت. توقف احداث نیروگاههای جدید فسیلی (به بهانه قرارداد پاریس) و عدمنوسازی سیستم انتقال و توزیع قدرت برق در همین دوره بود و در نتیجه ارثیهای شدیداً ناتراز به دولت سیزدهم رسید.
🔶 دولت سیزدهم باید هم ناترازیها را برطرف میکرد و هم اضافه تقاضای ۵ تا ۶ درصدی را جبران میکرد. در فاصله سه ساله دولت شهید رئیسی حدود ۹هزار مگاوات (در قالب توسعه و تولید) به ظرفیت نیروگاه کشور افزوده شد و با مدیریت مصرف برای اولین بار در سال قبل، میزان تأمین برق صنایع از برق خانگی بیشتر شد و عمق ناترازی برق از ۲۲.۳ درصد در سال ۱۴۰۰ به ۱۳.۴ درصد در سال ۱۴۰۲ رسید. ضمن اینکه ۲۲ هزار مگاوات برق نیز در دستور کار قرار دارد و چنانچه ادامه یابد، در کوتاهمدت بخشی مهمی از ناترازی حل و فصل میشود. در مجموع، صنعت برق طی دهه اخیر با چهار ناترازی زیر روبهرو بوده است که باید سریعاً برای آن برنامه عملیاتی کوتاهمدت و بلندمدت تدوین کرد: ناترازی تولید و مصرف، ناترازی هزینه درآمد، ناترازی تأمین سوخت و ناترازی تدریجی نیروی انسانی و بخش خصوصی.
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#آمریکا #فلسطین
#رژیم_صهیونیستی
#دشمن_شناسی
✅ سفر برای فرار رو به جلو
🔶 به طور کلی چهار هدف عمده را می توان در سفر نتانیاهو به آمریکا دید:
1️⃣ اینکه نتانیاهو در حالی به آمریکا سفر کرده است که در فلسطین اشغالی اختلافات سیاسی عمیقی بین او و حزبش با سایر احزاب و جریانات سیاسی وجود دارد. برخی از چهرههای مطرح اسرائیل خواستار کنارهگیری نتانیاهو بابت عملکرد ضعیف و افتضاح وی در جنگ غزه می باشند. از آنجایی که آمریکا کشور دلالیهاست نتانیاهو تا جایی که ممکن است می خواهد در ازای ارائه برخی امتیازهای مالی و حمایتی به نامزدهای انتخاباتی در آمریکا، در قدرت نخست وزیری خود باقی بماند و بقای سیاسی اش تضمین گردد.
2️⃣ اینکه نتانیاهو این سفر را برای خود انحصاری و استراتژیک میداند چرا که قبلاً نیز شاهد بودیم که در اسفند ماه سال گذشته رقیب وی بنی گانتز (وزیر جنگ سابق) در خصوص تحولات جنگ در غزه، سفر هماهنگ نشده ای به آمریکا داشته که نتانیاهو بابت این کار او عصبانی شد و آن را در راستای تضعیف موقعیت و قدرت سیاسی خود دانست و حتی از سفیرش در آمریکا خواست که دیدارهای وی با مقامهای آمریکایی را با چالش روبرو کند و به آسانی این دیدارها صورت نگیرد.
3️⃣ جلب حمایت بیشتر مالی و تسلیحاتی در ادامه جنگ با حماس و کسب مجوز بمنظور ادامه کشتار وحشیانه در غزه و حتی تسری دادن جنگ در خارج از غزه در منطقه میباشد. با گذشت قریب به ۹ ماه از عملیات طوفان الاقصی تاکنون، اسرائیل بازدارندگی سابق را دیگر ندارد و این رژیم در شرایطی است که به نوعی در محاصره حماس و سایر نیروهای مقاومت قرار گرفته و نتانیاهو میخواهد محاصره را با خرید اسلحه و امکانات تسلیحاتی بیشتر، بشکند و در واقع نیاز خود را برای رایزنیها به عنوان یک راهبرد مطرح کند.
4️⃣ سخنرانی وی در کنگره آمریکا به منظور ارائه چهره ای مظلوم از اسرائیل و توجیه جنایات صورت گرفته در غزه و همچنین تلاش برای انداختن توپ به زمین ایران به عنوان مقصر اصلی در تشدید تنش ها در غرب آسیا می باشد تا بلکه بتواند فشار افکار جهانی را نسبت به خود و اسرائیل کاهش دهد و به نوعی فرار رو به جلو داشته باشد چنانچه در سخنان دروغینی عنوان نمود که تظاهر کنندگان بر ضد رژیم صهیونیستی در اروپا و آمریکا «احمق های سودمند» برای ایران هستند! جالب است بدانید که نتانیاهو در این سخنرانی حدود ۲۰ بار کلمه ایران را گفت و فقط یک بار از عبارت جمهوری اسلامی استفاده نمود!
4️⃣ بهرحال نتانیاهو میداند که جنگ در غزه را تا الان باخته است و خسارات انسانی، مادی و نظامی فراوانی را بر اسرائیل تحمیل نموده است و همانطور که گفته شد هدف وی از این سفر دستاوردسازی شخصی است تا بلکه بتواند افکار عمومی را از جنایات صورت گرفته در غزه منحرف کند و اینکه بیشتر در قدرت بماند.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محسن صیاد قنبری
🆔 @tahlil_shjr
باید سهم فناوری هستهای، به طور ملموس در زندگی مردم افزایش یابد.pdf
116.3K
#علم_و_فناوری
#انرژی_هستهای #تحریم
#امنیت_غذایی #صادرات
✅ باید سهم فناوری هستهای، به طور ملموس در زندگی مردم افزایش یابد
🔶 نگاه ما در دولت سیزدهم این بود که سهم فناوری هستهای، به طور ملموس در زندگی مردم افزایش یابد. یعنی مردم ما بدانند فناوری هستهای در کجای زندگیشان بیشتر اثرگذار است. شاید ما اگر چند سال پیش صحبت از حضور فناوری هستهای در عرصهی غذایی میکردیم، برای خیلیها ابهام داشت و جای سؤال بود. اما امروز مردم ما میدانند، یکی از مهمترین عرصههای حضور فناوری هستهای، در بخش غذا و محصولات کشاورزی است.
🔶 رویکرد ما در رابطه با تجاریسازی محصولات، نتیجهمحوری بر اساس نیازهای کشور است. رویکرد ما این است که نیازهای کشور را ابتدا احصا کنیم و در آن بخشهایی که حوزهی هستهای میتواند ورود پیدا کند و آن نیاز را مرتفع کند، به صورت جدی حضور پیدا کنیم و آن مشکل را برطرف کنیم.
🔸 #گفتگو_با_اساتید: آقای دکتر سید پژمان شیرمردی؛ معاون سازمان انرژی اتمی ایران و مدیرعامل شرکت توسعه کاربرد پرتوها
🆔 @tahlil_shjr
#بیداری_ملت_ها
#المپیک #ورزش
#رژیم_صهیونیستی
✅ المپیک دوگانه!
🔶 در منشور المپیک آمده است: «المپیزم فلسفه زندگی است در راستای تعالی بخشیدن و ترکیب ویژگیهای جسم، اراده، ذهن و ایجاد کلیتی متعادل. المپیزم با تلفیق ورزش و آموزش و پرورش به دنبال ایجاد روشی برای زندگی مبتنی بر لذتِ تلاش، ارزشِ آموزشی، بنا نهادن نمونههای مثبت، مسئولیت اجتماعی و احترام به اصول اخلاقی و بنیادی جهانی است.»
🔶 سوال این است آیا واقعاً به این منشور در المپیک عمل می شود؟! آنچه که این روزها باعث تعجب افکار عمومی جهان گردیده و بازی های المپیک ۲۰۲۴ را تحت الشعاع قرار داده است حضور جنایتکاران صهیونیستی در این رویداد جهانی است و وجدان جهانی را از کمیته بین المللی المپیک ناامید نموده است! در طول تاریخ به خصوص از زمان جنگ جهانی اول تا به الآن چندین کشور به دلایل مختلف از حضور در بازی های المپیک منع شده اند:
▫️آلمان، اتریش، مجارستان، بلغارستان
▫️ترکیه (۱۹۲۰ آنتورپ)
▫️آلمان (۱۹۲۴ پاریس)
▫️آلمان و ژاپن (۱۹۴۸ لندن)
▫️آفریقای جنوبی (۱۹۶۴ تا ۱۹۹۲)
▫️زیمبابوه (۱۹۷۲ مونیخ)
▫️افغانستان (۲۰۰۰ ملبورن)
▫️کویت (۲۰۱۶ ریو)
▫️کره شمالی (۲۰۲۲ پکن)
▫️روسیه (۲۰۱۶، ۲۰۱۸ و ۲۰۲۰)
🔶 بدلیل اطاله کلام، شرح دلایل محرومیت این کشورها در این یادداشت اشاره نشد و قضاوت آن با شما مخاطبان گرامی. در واقع تعجبی ندارد که صهیونیستها از بازی های المپیک منع نشدند. تاریخ به ما می گوید از سازمانهای بین المللی که مؤسسان اصلی آنها، آمریکا، کشورهای اروپایی و حتی صهیونیسم بین الملل می باشد نمیتوان توقع عدالت، انصاف و وجدان را داشت چراکه جنایتکار بودن یا نبودن فرد، افراد یا کشوری، باید با مصالح و منافع خودشان سنجیده شود نه با شریعت، وجدان و ارزش های دینی و انسانی.
🔶 المپیک سالهاست به یک تجارتخانه سیاسی و اقتصادی مبدل گردیده و آن جایگاهی که برایش تعریف شده را از دست داده است. مثل سازمان ملل که بر روی سردر آن، شعر معروف سعدی بزرگ «بنی آدم اعضای یکدیگرند...» حک شده است ولی جایگاهی در این شعر ندارد!
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محسن صیاد قنبری
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #آمریکا
#فلسطین #لبنان
✅ صحنهسازی قاتل
🔶 در پی حادثه انفجار در روستای مجدل شمس که به کشته و زخمی شدن شماری غیرنظامی در جولان اشغالی انجامید، صهیونیستها تلاش فراوانی کردند که این حادثه را به حزبالله لبنان نسبت دهند. حزبالله از روز هشتم اکتبر، یعنی یک روز پس از عملیات طوفانالاقصی، در راستای دفاع از مردم مظلوم فلسطین حمله به مقرهای نظامی و تجهیزات جاسوسی رژیم صهیونیستی را آغاز کرده و تا به امروز مسئولیت این حملات را با شجاعت و رسماً پذیرفته است؛ لذا انتساب حمله به منطقه غیرنظامی و بدون پذیرش مسئولیت حزبالله غیرقابل قبول است.
🔶 حمله حزبالله به این منطقه دروزینشین با توجه به اینکه برخی رهبران دروزی، مانند «وئام وهاب» و «طلال ارسلان» از متحدان جریان مقاومت هستند، نه تنها منفعتی برای آنان نداشته؛ بلکه موجب تضعیف مقاومت نیز میشود. وقوع این حادثه در منطقهای دروزینشین، نشان از دسیسهای است که هدف از آن همراه کردن دروزیهای لبنان و سوریه با تلآویو است. مسئله تأملبرانگیز این است که هیچ یک از کشتهها یهودی نبوده و همچنین اکثریت غالب روستای مجدل شمس، مخالف رژیم صهیونیستی و خدمت در ارتش آن هستند.
🔶 «وليد جنبلاط» رهبر جامعه دروزی در لبنان نیز اعلام کرد با توجه به اینکه حزبالله حمله به مجدل شمس را تکذیب کرده است، نسبت به تلاشهای دشمن برای ایجاد تفرقه و سوءاستفاده هشدار میدهیم. برخلاف حملات متعدد جریان مقاومت به مواضع صهیونیستها که با سانسور شدید رژیم مواجه بوده است، انتشار گسترده تصاویر و آمار کشته شدههای این انفجار امری غیرطبیعی و مشکوک است. رژیم صهیونیستی در حالی از حمله به مجدل شمس به وسیله موشک «فلق 1» سخن میگوید که هیچ تصویری از بقایای موشکی که زمین فوتبال را هدف قرار داده، در رسانهها منتشر نکرده است! آنقدر این حمله از سوی حزبالله غیرواقعی مینماید که حتی رسانه عبری «یسرائیل هیوم» اذعان کرد، تحقیقات اولیه نشان میدهد پدافند هوایی این رژیم در رهگیری موشکهای شلیک شده در فضای مجدل شمس جولان دچار خطای محاسباتی شده است.
🔶 همچنین تحلیلگر «الجزیره» معتقد است، یکی از موشکهای گنبد آهنین راه گم کرده و در مجدل الشمس سقوط کرده، موشکهای گنبد آهنین بارها به این دلیل مورد انتقاد قرار گرفتهاند. به نظر میرسد، سفر نتانیاهو به آمریکا و دیدار با ترامپ، هریس و بایدن، که با حضور نتانیاهو در مجلس سنای آمریکا و تشویق شرمآور وی از سوی سناتورهای آمریکا همراه بود، در کنار هیاهوی مسابقات المپیک و فضاسازی رسانهای گسترده غولهای خبری غربی، زمینه یک صحنهسازی با چراغ سبز آمریکا برای شروع حملات جدید و گسترده علیه لبنان و ارتکاب جنایتی دیگر است. در واقع، رژیم صهیونیستی به منزله متهم اصلی این حادثه با این دستاویز بهدنبال نابودی تجهیزات و زیرساختهای حزبالله و کاهش فشارهای بینالمللی ناشی از جنگ ۱۰ ماهه و بدون دستاورد غزه است. قطعاً حزبالله و محور مقاومت با هوشیاری اوضاع حساس منطقه را رصد میکند و آماده هرگونه مقابله با دشمن صهیونیستی است.
🆔 @tahlil_shjr