مادر بود و سه ماهه باردار محمد ابراهیم بود. عازم کربلا بودم و او هم هوایی شده بود.
آنقدر اصرار کرد که به بردنش راضی شدم. سختی سفر و دوری راه مریضش کرد. دکتر پس از معاینه گفت که محمد ابراهیم بی محمد ابراهیم. مقداری هم دارو داد برای سقط بچه مرده و گفت اگر دارو ها مؤثر واقع نشد، بیایید تا عمل کنم.
مادر گفت: داروی پزشک را نمی خورم. مرا برسان کنار ضریح #امام_حسین (ع).
از حرم که برگشت احساس سبکب عجیبی داشت. خوابش برد.
صبح شادمانه از خواب بیدار شد. در عالم رؤیا خانمی نقاب دار، بچه ای زیبا را توی بغلش گذاشته بود و گفته بود: «این بچه را بگذار لای چادرت و به کسی هم نده. برش دار و برو».
دوباره رفت پیش همان دکتر. او فقط متعجانه نگاه می کرد. وقتی جریان را فهمید همه پول ویزیت و نسخه را پس داد و داروی تقویتی نوشت.
بالاخره « محمد ابراهیم همت» با عنایت امام حسین (ع) به دنیا آمد.
#شهدا_و_امام_حسین ع
#شهید_محمد_ابراهیم_همت
راوی: پدر شهید
#کتاب_خط_عاشقی ۱، حسین کاجی، انتشارات حماسه یاران، چاپ دوم ۱۳۹۵، ص ۷.
معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
🔰بدان ایدک الله (7) فصل اول: کلیات 🔰یک) طلبه در تراز انقلاب اسلامی 🔆روزیکه در جامعه و کشور ما صد
🔰بدان ایدک الله (8)
🔆دو: گذر سریع زمان برای انجام کار
🔺نکته دیگری که لازم است به آن توجه شود، #زمان است. «وقت کم است» یعنی چه؟ یعنی عملی وجود دارد که ما حداکثر تا ده سال دیگر میتوانیم آن را انجام دهیم؛ بیشتر نمیتوانیم؟ نه! اینگونه نیست. به فضل پروردگار، تا دهها و صدها سال و تا همیشه میشود کار کرد. منتها چیزی که در مقابل وجود دارد، سیر سریع، شتابنده و رو به افزایشی است که امروز #فرهنگ_مادی_و_مهاجم به معنویات-بهصورت رقیب ما و در مقابل ما-در فضای جهانی دارا است. لذا، ما باید همیشه احساس کنیم که وقت تنگ است. اینگونه نیست که ما از لحاظ زمان، بگوییم «دو سال، پنج سال یا بیست سال وقت داریم» ، هر قدر که کسی زنده بماند، همان قدر وقت دارد.
🔺فرهنگی که امروزه در کشورهای غربی حاکم است، فرهنگی مادی است که با کمالات انسانی و معنویت، بیگانه است. به این معنا به یک معنا، #تمدن_غربی رو به شکست است و نقصها و قصورها آن، بهتدریج بر همه آشکار میشود. بااینکه آدمهای هوشمند غربی در سطوح بالا، بهطرف #معنویات گرایش پیدا میکنند، هنوز تبلیغات و تهاجم آن کشورها علیه معنویت، به حال خود باقی است.
🔺اگر آقایان خوب #مطالعه داشته باشید، میدانید که در قرن نوزدهم، #تهاجم_به_معنویات و دین، در تمدن اروپایی خیلی شدید بود. اروپاییها در قرن نوزدهم، به هر چه که نشان مذهب و مبانی مذهبی داشت و معنویت در آن بود-و از جمله به اسلام-حمله کردند و کتابها نوشتند. بعد در اواسط قرن نوزدهم، #مارکسیسم هم به این جبهه اضافه شد و در حقیقت #مسابقه_ای_علیه_معنویت، بین اردوگاه چپ و راست به وجود آمد. الان اگرچه آن سروصداها و گرد و غبار پراکنیها، دیگر نیست و با گذشت دو قرن، در آستانه قرن بیست و یکم هستیم، اما همان تهاجم، امروز هم بهصورت #سازمان_یافته تری وجود دارد.
🔺البته من حدس قوی میزنم که امروز بخشی از تهاجم دشمن، ناشی از حضور اسلام، تحرک دوباره و #بیداری_مسلمین و از همه بالاتر و والاتر، #اقامه_نظام_اسلامی در ایران است. بنابراین، #وقت_کم_است. کارها را خیلی بطیء نمیشود انجام داد؛ بلکه باید با سرعت انجام داد. البته #عجله_مذموم موردنظر نیست؛ بلکه « وَسَارِعُوا إِلَى مَغْفِرَةٍ » . #سرعت_ممدوح موردنظر است. ... یکسال، زمان خیلی زیادی است. نگوییم حالا امسال هم که گذشت. در یکسال خیلی کار باید انجام بگیرد. در دو سال، دو برابر، بلکه بیشتر از دوبرابر، باید کار انجام گیرد و بههمینترتیب... . اصل غرض ما، این بود که «دیر میشود» . هر کاری که باید انجام گیرد، انشاءالله باید هرچه زودتر انجام گیرد. بهنظر من، اساس این است.
(نرمافزار حوزه و روحانیت صفحهی 609. دیدار مجمع نمایندگان فضلا و طلاب حوزه علمیه قم 4 اردیبهشت 1374)
#کتاب_بدان_ایدک_الله ؛ صفحه 4-5.
#طلبه_تراز_انقلاب_اسلامی
#مقام_معظم_رهبری
.
🕌 #رهبر_معظم_انقلاب 🕌
🕌 فضای شهر در وقت نماز باید یکسره صدای اذان باشد 🕌
چرا بنده بايد بشنوم كه در تهران با اين عظمت، براى نماز صبح در اول اذان، چندان مسجدى باز نيست و چندان نماز جماعتى برقرار نمىشود؟! ما بايد صبحها و ظهرها و شبها برويم و با مردم نماز بخوانيم؛ اين اوّلىترين و ضرورىترين كار ما در مساجد است. چرا بايد در اين شهر با اين عظمت، با اين همه هياهوهاى گوناگون از اطراف و اكناف، نغمهى اذان در همه جاى شهر شنيده نشود؟! اذان، علامت مسلمانى است.
... وقت اذان كه مىشود، بايد تهران يكسره صداى اذان باشد. مگر اينجا قبةالاسلام نيست؟ مگر ما اين حرف را نمىگوييم؟ اينكه ظهر بشود، از ظهر يك ساعت هم بگذرد، كسى در خيابان راه برود، اما احساس نكند كه ظهر شده است، آيا اين قضيه با آن ادعا مىسازد؟!
#راهکار_اذان
#اذان
#یمن
نقشه: آخرین وضعیت نظامی در استان البیضاء و جنوب استان مارب؛ ۱۲ مرداد ۱۴۰۰
🔸 ” انصارالله و کمیته های مردمی یمن در آخرین عملیات نظامی خود در شمال استان البیضاء، موفق به آزادسازی مساحتی نزدیک به ۳۸۰ کیلومتر مربع در مدیریت های ناطع و نعمان شدند.
نقشه آنلاین البیضاء
#افغانستان
عملیات ترور وزیر دفاع افغانستان ناکام ماند!
🔸عملیات ترور "بسم الله خان محمدی" وزیر دفاع افغانستان در شهر کابل ناکام ماند.
براساس آخرین اخبار از این سوءقصد تا این لحظه سه انفجار در منطقه شیرپور و در نزدیکی منزل بسم الله خان در شهر کابل رخ داده و افراد مسلح ناشناس به منزل وی حمله مسلحانه کردهاند.
"فواد امان" سخنگوی وزارت دفاع و سایر مقامات دولتی از نجات و سالم ماندن شخص وزیر دفاع خبر دادهاند و رسانههای محلی آمار تلفات را ۴ نفر کشته و ۶ نفر زخمی عنوان کردهاند.
تا این لحظه هیچ گروهی مسئولیت عملیات ترور بسم الله خان را به عهده نگرفته است. اما با توجه به پیشینه حملات گذشته گروه تروریستی داعش در کابل، احتمال انجام عملیات توسط عناصر داعش محتملتر است.
📚 مواردی که پاک بودن بدن یا لباس نمازگزار لازم نیست
✅ اول: خون زخم، جراحت و دمل
اگر در بدن یا #لباس_نمازگزار، خون زخم، #جراحت یا #دمل باشد، چنانچه آب کشیدن بدن یا لباس یا عوض كردن لباس برای بيشتر مردم يا برای شخص او سخت و مستلزم حرج و مشقت است، تا وقتی که زخم، جراحت یا دمل خوب نشده است، میتواند با آن خون نماز بخواند؛ همچنین چرکی که با خون بیرون میآید یا دوایی که روی زخم میگذارند و نجس می شود، همین حکم را دارد.
✅ دوم: خون کمتر از یک بند انگشت اشاره
اگر بدن یا لباس نمازگزار به خون آلوده باشد، درصورتی که مقدار آن کمتر از یک #بند_انگشت اشاره باشد، نماز با آن اشکال ندارد، ولی اگر به اندازۀ بند انگشت اشاره یا بیشتر از آن باشد نماز با آن اشکال دارد.
✅ سوم: متنجس بودن لباسهای کوچک
اگر لباس¬های کوچک نمازگزار، مانند جوراب، دستکش و عرقچین که با آنها نمیتوان عورت را پوشاند و نیز انگشتر، دستبند و مانند آن، با نجاستی تماس پیدا کند و نجس شود، نماز با آن صحیح است.
✅ چهارم: اضطرار به پوشیدن لباس نجس
کسی که بهخاطر سرما یا نداشتن آب و مانند آن ناچار شود که با بدن یا #لباس_نجس نماز بخواند، نمازش صحیح است.
#احکام_لباس_نمازگزار