اول انقلاب وقتی خبر شهادت آیةاللَّه صدر به ما رسید، ضربهی بسیار سنگینی بود. ایشان برای نظام اسلامی و جامعهی اسلامی واقعاً #عمود_فکری بودند. از قبل از انقلاب، ما از کتابها و فعالیتهای بسیار باارزشی که ایشان داشتند، مطلع بودیم. بعد هم که انقلاب پیروز شد، ایشان پیامهای بسیار خوبی دادند. به آقای صدر خیلی امید بود. خدا لعنت کند صدام را. الحمدللَّه ریشهی اینها کنده شد.
مرحوم آقای صدر به معنای واقعی کلمه یک #نابغه بود. ما در زمینهی مسائل فکری و اسلامی و در زمینهی فقه و اصول و بقیهی چیزها آدمهای پیشرفته زیاد داریم؛ منتها نابغه خیلی نادر است. ایشان جزو نادرهایی بود که حقیقتاً نابغه بود. ذهن و فکر ایشان فراتر از کارهایی که دیگران میکنند، حرکت میکرد. ایشان بحمداللَّه شاگردهای خوبی هم تربیت کرده بود.
۱۳۸۳/۰۳/۱۹
بیانات در دیدار خانوادهی شهید آیتالله سید محمدباقر صدر
🔰نصر #سایبری🔰
📝چرا كلاب هاوس رسانه مردم نیست؟
🔸این اپلیكیشن مبتنی بر متن و نوشتار نیست. میزان تاثیرگذاری روابط نوشتاری بیش از ارتباط شفاهی یا تصویری نیازمند استدلال و قدرت اقناع است.
🔸در كلاب هاوس شما میتوانید حرافی كنید و از سیاست، حقوق بشر و مناسبات درهم تنیدهی اجتماعی و اقتصادی ساعت ها حرف بزنید، بدون اینكه امكان قابل توجهی برای به چالش كشیده شدن به دیگران داده شود.
🔹در كلاب هاوس امكان گفتگو و ایجاد روابط دو سویهی غیرسلسهمراتبی ممكن نیست. شما میتوانید به دیگران گوش دهید و تنها در صورت داشتن مجوز حرف بزنید.
🔹این ایراد آنجا بیشتر مشكل ساز میشود كه روابط محفلی به سرعت به منطق اصلی كاربران تبدیل شود.
🔸 كلاب هاوس دشمن حافظه عمومی است. شما در آنجا دیگر نمی توانید مخاطب را به گذشته ارجاع دهید و مسئولیت پذیری راوی و سخنران را به او گوشزد كنید.
🔹 این اپلیكیشن بر خلاف توییتر و فیسبوك، نگاه از بالا به پایین به مخاطب دارد. یعنی اظهارنظر مخاطب و حضور غیرمنفعلانهی او مستلزم ارادهی دیگری است. وضعیتی كه در تقابل اشكار با منطق رسانههای جدید و شبكههای اجتماعی قرار دارد. در تقابلی شدید با آنچه «قیام مخاطبان» مینامند.
🔸فردیت در كلاب هاوس بی معنی است. شما یا به مدد «سرمایهی اجتماعی و فرهنگی» و امتیازات مبهمی كه دارید و یا به دلیل تعلق به محافلی از این دست، میتوانید متكلم و در كانون «گفتگوها» باشید، یا باید به انبوهی از مخاطبانی بپیوندید كه قرار است به اعدادی برای افزایش مخاطبان گروه اول تبدیل شوند. منتقدان، نویسندگان منزوی و مخاطبان پیگیر اوضاع اجتماعی و سیاسی باید «دستشان را بالا بگیرند» تا دیگران به آنها اجازه حرف زدن بدهند.
🔸كلاب هاوس به مسئولان این امكان را میدهد كه از یك طرف بدون مواجه با منتقدان جدی با «مخاطبان خاص» خود گفتگو كنند و از طرف دیگر ژست تعامل و حضور در میان «مردم» را بگیرند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گزارش خبر ۲۰۳۰ از وضعیت مدیریت فضای مجازی در ایران و گفتگو با تیم تبیان در این رابطه
🖌 #یادداشت_روز
🔹سوء مدیریت فضای مجازی غفلت یا...؟!
#عباس_شمسعلی
رهبر معظم انقلاب در سخنرانی نوروزی امسال خود فرمودند: «[دشمنان] از فضای مجازی هم حداکثر استفاده را دارند میکنند. خب متأسفانه در فضای مجازیِ کشور ما هم که آن رعایتهای لازم با وجود این همه تأکیدی که من کردم صورت نمیگیرد و در یک جهاتی واقعاً ول است، که بایستی آن کسانی که مسئول هستند حواسشان باشد. همه کشورهای دنیا روی فضای مجازیِ خودشان دارند اِعمال مدیریّت میکنند،
[در حالی که] ما افتخار میکنیم به اینکه ما فضای مجازی را ول کردهایم!...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/214029
تذکرات منتشر نشده رهبر معظم انقلاب در دیدار با اعضای شورایعالی فضای مجازی ۱۳۹۶
🔹در زمینه تولید محتوا نمیتوانیم اطمینان کنیم به تصادفات و آنچه پیش می آید... باید بنشینید روی این مسأله تولید محتوا طراحی کنید، فکر کنید.
🔸ما البته جوانهای خوشفکر متدین داریم، افراد به دردبخوری برای تولید محتواهای اجتماعی داریم، حوزههای علمیه را داریم که دستشان در این زمینه واقعا باز است. بعضی از دانشگاهیها را داریم. البته بانکهای اطلاعاتی را هم داریم. از اینها باید استفاده کنید.
✍️ متاسفانه علاوه بر سانسور و بی اهتمامی مسئولین به تذکرات رهبر انقلاب، ظرفیت تولید محتوای کشور در انحصار مافیای سیاسی - اقتصادی فعال در رگه های حیاتی کشور است
🔹این ولنگاری و تبدیل کردن فرصت فضای مجازی به تهدید توسط دولت کنونی در حالیست که مجلس و قوه قضائیه [با وجود تاکیدات مقام معظم رهبری] تحت تاثیر افکار هدایت شده فضای مجاز تاکنون از ورود به موضوع تقویت پیام رسانهای داخلی و شبکه ملی اطلاعات خودداری کرده اند؛ اما آیا مسئولین قضایی و مجلسی منتسب به انقلاب از خود پرسیده اند این وضعیت تا کی باید ادامه پیدا کند و مسئولیت اثرات سوء برخی ولنگاریهای منتج به بی اعتمادی عمومی و آشوب های اجتماعی بر عهده چه کسی است؟؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سید علیرضا آل داود در شبکه خبر
تبیین دیدگاه نخست وزیر سابق انگلیس در خصوص اینترنت
ببینید و برای دوستانتان ارسال کنید تا جریان غربگرا با جمله دروغ" #فیلترینگ فقط مختص ایران است" فریب تان ندهد...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تعبیر زیبای تقوی
👈 تعریف تقوی با بیان مثالی از پیراهن عربی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهید صدر در آخرین جلسه درس تفسیرش از چه سخن گفت؟
31.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
✍️سخنرانی حاج آقا #قرائتی
🎬موضوع: تو این وضع میشه ازدواج کرد؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 انسان مؤمن کارهایش را بر چه اساسی انجام می دهد؟...
🔹آیت الله #تحریری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️کلیپ♨️
🎥 ببینید | وقتی انسان دعا میکند، انگار دارد چک میکشد
🔹آیت الله حائری شیرازی رحمت الله علیه🔹
4_5983348596806780747.mp3
2.81M
🔊
🎼 پادڪست بســیار زیـبا
🎤حجت الاسلام ســـعیدی
✅ #مخـالفت_از_هوای_نفـس
⏱ ۴ دقـــیقه و ۱۵ ثانـــیه
4_5882173246215817649.mp3
1.6M
🎧 پاداش صبر در برابر مشکلات
🔸#علامه_حسن_زاده_آملی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ #استاد_شجاعی
توی سختیها، دست و پامو گم میکنم!
بداخلاق میشم !
چرا؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شفاعت امام حسین ع. استادانصاریان
فرازی از وصیت نامه شهید هادی بیگلری پور:
از همه پدران متعهد به انقلاب و اسلام عزیز می خواهم که فرزندانشان را به #حوزه بفرستند تا #کمبود_روحانی در منطقه برطرف شود خصوصا که ما دهات فراوان داریم که خیلی از برادران و خواهرانمان در روستاها مسائل اولیه اسلام را بر اثر نبودن روحانی نمی دانند
و کسانی که فرزند ندارند حداقل از جنبه های دیگر(کمک مادی، تبلیغی) بنمایند تا این حوزه رونق بیشتر پیدا کند.
دوستان انقلاب از این بابت شاد و دوستان نادان و دشمنان انقلاب ناامیدتر گردند که به فرمایش امام امت اسلام را #روحانیت نگه داشته است و برادران کوچکترم مخصوصا آن عزیزانی که از استعداد بهتر و هوش و ذکاوت بیشتری برخوردار هستند با پوشیدن #لباس_سرباز_امام_زمان(طلبگی) چشم دشمنان انقلاب را کور بنمایند.
نماز روز #پنج شنبه
آقا سید محمد رضی رضوی رحمة الله علیه نوه مرحوم سید مرتضی کشمیری رحمة الله علیه از قول پدرش سید محمد رحمة الله علیه نقل می کند:
این نماز برای قضای حوایج و ادای دیون و سایر امور مجرّب است و پدرم (سید مرتضی رحمة الله علیه) به آن بسیار سفارش می کرد.
ایشان صبح هر پنجشنبه، دخترانش را صدا می زد و آن ها را به خواندن این نماز امر می کرد. همسر آیت الله کشمیری رحمة الله علیه نقل کرده است:
هر گاه رزق جدیدی به ما می رسید، سید می فرمود: این از برکات نماز پنجشنبه است.
کیفیت آن، بنابر نقل سید بن طاووس رحمة الله علیه در جمال الأسبوع این گونه است:
این نماز چهار رکعت است [دو نماز دو رکعتی] در رکعت اول، حمد و یازده بار سوره اخلاص، در رکعت دوم، حمد و بیست و یک بار سوره اخلاص، در رکعت سوم، حمد و سی و یک بار سوره اخلاص و در رکعت چهارم، حمد و چهل و یک بار سوره اخلاص. پس از سلامِ رکعت چهارم، پنجاه و یک بار سوره اخلاص خوانده می شود و نیز پنجاه و یک بار «اللّهُمَّ صلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ»؛ سپس به سجده می رود و در این حال، صد بار می گوید: «یا الله» و هر چه می خواهد از خدا درخواست می کند.
مرحوم سید بن طاووس رحمة الله علیه در ادامه از رسول اکرم صلی الله علیه و آله نقل می کند که هر کس این دعا و نماز را بخواند، چنانچه جابجایی کوه ها را از خدا بخواهد، محقق خواهد شد و اگر بارش باران را درخواست کند، خواهد بارید.
پول ندارم ، قرضش را بدهد
در عراق وقتی مسأله ازدواج من پیش آمد ، وضع مالی ام خوب نبود و ارتباطم با ایران به درستی برقرار نبود.
در این مورد به آقای رضوانی گفتم:(( اگر می توانید از امام برای من پانصد دینار ( معادل ده هزار تومان ) قرض بگیرد.)) ایشان مطلب را به آقا رساند .
امام گفتند:(( پانصد دینار دو ماهه به او قرض بدهید و سر ماه پول را از او بگیرید.)) من پول را گرفتم و مقدمات ازدواج را فراهم کردم. نزدیک دو ماه شده بود که آقای رضوانی پیام آورد که آقا می گویند:(( به فلانی بگو که دو ماهش دارد تمام می شود پول ندارم ، باید قرضش را بدهد.))
واقعاً برای ما عجیب بود که اگر هرکس دیگر به جای امام بود و شخصی مثل ما آن کارها را برایش انجام داده بود ، او هرچه هم که بود ، خیلی کارها برایش انجام می داد ، اما امام می خواستند هم اخلاص ما حفظ شود و هم اخلاص خودشان ، لذا من سر دو ماه ناچار شدم قرض امام را پس بدهم.
به نقل از: حجة الاسلام والمسلمین محمدرضا ناصری- پابه پای آفتاب- جلد 4 - صفحه .264
#خاطرات_امام
#اینگونه_بود ...
🔻 خاطراتی کوتاه از سیره و سبک زندگی آیتالله بهجت قدسسره:
▫️آمده بود و با اصرار میگفت: «آقا، دستورالعمل بدهید!»
▪️پاسخی نشنید.
▫️باز تکرار کرد: «به من یک دستورالعملی بدهید!»
▪️آقا با تندی گفت: «دستورالعمل؟! دستورالعمل؟! دستورالعمل که چیزی نیست؛ کو عملکننده آقا؟!»
▫️مرد، باز خواستهاش را تکرار کرد.
▪️اینبار آقا گفت: «یک حرفی به شما میزنم که اگر هزار سال هم بگردید، همین است؛ و غیر از این نیست: بروید و گناه نکنید!»
📚 به شیوه باران، ص٢١
💠 نتیجهی یک ساعت فکر کردن!
🔹 آیت الله سید محمد حسین مسجدشاهی اصفهانی از علمای بزرگ بیت رفیع صاحب حاشیه، در نجف تحصیلات کافی کرده و ملّا و مجتهد شده بود. او با پایان تحصیل به اصفهان بازگشته بود و در آنجا مشغول به درس و بحث و امامت جماعت و ادارهی امور مردم اشتغال یافت. بعد از مدتی احساس میکرد، گاه و بیگاه شک و شبهه به سراغش میآید و گویا به وسواس خناس دچار شده بود. این حالات برای او ناگوار بود.
🔹 او نمیتوانست این حالات را تحمل کند؛ و لذا به فکر افتاده بود که برای آن باید چارهای بیاندیشد. با خویشتن قرار گذاشت که هر روز قبل از اینکه به نماز جماعت برود، ساعتی را به فکر مشغول باشد، تا بتواند به اخلاص برسد. از آنجا فکر به زندگی ایشان راه یافت و کم کم ملکه شد و سرانجام کار خودش را کرد؛ تا آنجا که توانست ایشان را به یکباره از ما سِوا جدا کند و او بتواند تمام همّ و فکر و توجه خویش را به خدای تبارک تعالی معطوف دارد. ایشان فرموده بود: من آنجا دریافتم که معنای حقیقی حدیث «تفکّر الساعة خیرٌ من عبادة السنة» چیست و چگونه فکر، اصل تمام عبادات و رأس تمام سعادات است.
🔹 از ایشان نقل شده است که فرموده بود: من به یاد نمیآورم، در تمام عمرم لحظهای معصیت خدا را کرده باشم. و این قدم اول همهی کمالات است.
📚 بخشی از کتاب «سیره و خاطرات علما» نوشته آیت الله جاودان، صفحه ۷۴