بزرگترین تهدید آینده اقتصاد ایران
#دیوید_گلدمن، نظریه پرداز سیاسی_اقتصادی #صهیونیست: "نيمه قرن جاري ميلادي، يك سوم جمعيت ايران بيش از ٦٠ سال خواهند داشت، كه اين بسيار بيشتر از ۱۰ درصد كنونی است و هزينه نگهداري از اين جمعيت #سالمند #اقتصاد_ايران را له خواهد كرد.
معاونت تهذیب حوزه علمیه کرمان
زن بايد مانند مرد پيوسته #راه_تقرّب را بپيمايد، وآن وقتي است كه: دوش به دوش مرد نماز بخواند و روزه بگيرد و طواف كند؛ و اين فقط در وقتي است كه #حامله باشد و يا طفل خود را #شير دهد.
اين زن قرين رحمت خداست كه حائض نيست؛ و اجازه ركوع و سجود و قيام و طهارت به وي داده شده است. و اجازه صيام به وي داده شده است. و اجازه طواف گرد كعبه به وي داده شده است.
بنابراين، زنان بايد پيوسته يا حامله باشند و يا شير دهند، تا در كاروان انسانيّت و حركت به سوي معبود و محبوب، و قبله مشتاقان و كعبه عاشقان و پويندگان به سوي حرم و حريم امن و امان او، با مردان هم آهنگ باشند.
حائض شدن زنان موقعي است كه در اين كاروان نشستهاند و از حركت افتاده و متوقّف گشتهاند. بنابراين، اصل در زنان عبادت است؛ يعني اصل در زنان حمل و رضاع است. حيض زنان خلافِ اصل است؛ يعني عَدم حمل و عدم رضاع خلاف است. فتَأمَّلْ در اين نكته دقيق.
اين حقير روزي به يكي از پزشكان حاذق و بصير و متعهّد كه سخن از اين موضوع به ميان آمده بود، گفتم: سلامت و سعادت زن در اينست كه: يا حامله باشد و يا بچّه در زير سینه خود داشته باشد.
قدري تأمّل كرد و گفت: آقا اين گفتار، مطابق #آخرين_نتيجه كنگرههاي پزشكي است كه امسال در #آمريكا برگزار شده است. و من تز دكتري خود را در امريكا در همين موضوع قرار دادهام.
آنگاه گفت: طبق آخرين مدارك و آمار، دختراني كه قبل از هجده سال بچّه بزايند سرطان سینه نمي گيرند. و هر چه ديرتر بچّه بزايند، درصدِ خطر تهديد سرطان سینه در آنها زياد ميشود؛ تا چون از سنّ #سي_سالگي بگذرند خطر سرطان سینه به نحو مضاعف بالا ميرود.
امّا زناني كه اصلاً ازدواج نكنند و بچّه نياورند، درصد خطر سرطان سینه در آنها سرسامآور است.
اين مطالب را كه عين واقعيّت است، قياس كنيد با تبليغات و انتشارات استعمار كافر كه بر در و ديوار نوشته بود: «زندگي خوشتر، #فرزند_كمتر» و يا «فرزند فقط يكي يا دو تا» و در يك صفحه پوستر يا پلاكارد، عكس يك مرد و يك زني را كشيده بود، كه در دستشان يك دختر و يك پسر بود، و بطور شادابي و خوشحالي در حركت بودند و دست راست را بلند كرده، فقط انگشت وُسْطَي و مُسَبِّحه (سَبّابه) را بطرف بالا باز نموده، تا نشان دهند كه أوّلاً فقط فرزند بايد دو تا باشد و بس، و ثانياً اين را با حرف 7 كه رمز موفّقيّت است، خاطر نشان نموده باشند.
از اين تابلوها بر هر ادارهاي و كانوني، بالاخصّ در سالن بيمارستانها و درمانگاهها و محلّ اجتماع مردم زده ميشد و مردم ميديدند. بيچارهها هم باور مي كردند و از زيادي بچّه خودداري مي كردند. و زنها دسته دسته به درمانگاه ها ميآمدند و قرصهاي ضدّ حاملگي را به عنوان هديه و تُحفه، مجّاني مي گرفتند و با خوشحالي همراه خود ميبردند. غافل از اينكه اين قرصها همچون قرص اِسْتِرِكْنين، سمّ قاتل است كه بر روي آن لعاب شيرين كشيده باشند.
#رساله_نکاحیه صفحه 43-44.
18.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️ این سه دقیقه حرف حق طوفانی رو از دست ندیم...
#حرف_حساب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ #بدون_توقف ...!
🔰 تفاوت همکاری ایران با چین و آمریکا
✔️ هدف آمریکا از ارتباط با ایران به روایت دکتر سید یاسر جبرائیلی
7.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️ #بدون_توقف ...!
🔰 ریشههای گرانی ارز
✔️ارزهای کشور صرف چه اموری میشود؟
هدایت شده از بسیج مرکز مدیریت
🔰چگونه انقلابیِ مثبت باشیم
👈🏼 تعریف شاخصهای انقلابی گری و اثرات آن
🔻«علاج مسائل کشور پافشاری بر همین مسائل انقلابی و شعارهای انقلابی و راه انقلابی است.» ۹۸/۷/۴ این جملهی رهبر انقلاب خط روشنی را در فهم مسائل کشور و انتخاب رویکرد و مسیر صحیح در اختیار ما میگذارد: «پایبندی به تفکر و روحیه و عمل انقلابی». اما انقلابیگری چه تعریفی دارد و شاخصهای انقلابی بودن چیست؟ این تفکر و روحیه چه عرصههایی برای ظهور و بُروز و عملیاتی شدن دارد؟ و این جهتگیری چه نتایج و ثمراتی در پی دارد؟
⬇️ مطالعه نسخه کامل این شماره خط حزبالله:
farsi.khamenei.ir/news-content?id=47667
🇮🇷کانال رسمی پایگاه مقاومت بسیج مرکز مدیریت حوزههای علمیه
eitaa.com/joinchat/2142634072C384cd9186e
هدایت شده از بسیج مرکز مدیریت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تفاوت اینترنت ایران و آمریکا از زبان استاد #کهوند
#حوزه_انقلابی
🇮🇷کانال رسمی پایگاه مقاومت بسیج مرکز مدیریت حوزههای علمیه
eitaa.com/joinchat/2142634072C384cd9186e
25.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ دکتر #محمود_دهقانی، اقتصاددان و استاد دانشگاه:
📺 دولت در مذاکرات کنونی #وین، حداکثر در پی رفع بخشی از تحریمهای دوران ترامپ است و مسیر رفع همه تحریمها، مخصوصا تحریم سیستم بانکی که اهمیت خاصی دارد و از زمان اوباما وضع شده را، طی نمیکند. در واقع دولت آگاهانه یا از سر غفلت، راهی را میرود که #آمریکا میخواهد!
📺 پس از تصویب قانون راهبردی رفع تحریمها در #مجلس شورای اسلامی، دولت با رئیس سازمان بین المللی انرژی اتمی وارد مذاکره شد و با این کار غلط، فرصت بیشتری به آمریکا و اروپا داد و عملا لغو تحریمها را به تعویق انداخت!
📺 روحانی هشت سال است که به بهانههای گوناگون، از جمله مذاکره، #برجام و...، اقتصاد کشور را به حال تعلیق درآورده و در حالت #انتظار قرار داده است.
📺 تورم شدید، رکود عمیق، بیکاری و سایر معضلات اقتصادی، همگی نتیجه ناکارآمدی و سوء مدیریت آقای #روحانی و بویژه در حالت انتظار گذاشتن اقتصاد در این دوران است و جبران این خسارات وارده از سوی دولت، حداقل ۲۰ سال زمان میبرد.
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
دوشنبه 23 فروردین 1400
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper