⭕️کدام خبرها تاثیرگذارترند؟
▫️تحقیقات نشان میدهند سه ویژگیِ «پیشبینیناپذیری و غیرمنتظره بودن» اخبار، «ارتباط خبر با غرایز» و «مرتبط بودن خبرها با بقا، حفظ حیات و صیانت نفس»، بیش از سایر اخباری که رسانهای میشوند تأثیرگذارند و برانگیختگی عاطفی ایجاد میکنند. زمانی که یک خبر تهییجکننده که آسیبهای جامعه را بازنمایی میکند رسانهای میشود، پدیدهای به نام «واگیری هیجانی» یا «emotional contagion» رخ میدهد.
این دست از پیامها، چه از طریق محتوا و چه از طریق فرم، بر مخاطبان تأثیر میگذارند. ویژگیهای شخصیتی و شناختی کاربران نیز در تأثیرگذاری یک خبر و رسانهای شدن آن نقش دارند. به همین دلیل نقش رسانهها در گزارش یک رویداد بیش از خود آن رویداد ارزش خبری پیدا کند.
گزیدهای از مقالهی به نام «رسانه، بیخیالیِشناختی و راه گذر از آن ـ ماهنامه مدیریت ارتباطات، آبان ۱۳۹۹
تاثیر دعا.mp3
4.14M
💠تأثیر دعا
🔹 توسلات خیلی موثره؛ سرنوشت آدم را عوض میکنه‼️
🔹 فراموش نکنیم
[ حجت الاسلام عالی ]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#برش_یک_دقیقهای #تقوا
🎥 تقوا یعنی چه؟
🎙 حجتالاسلام والمسلمین ناصری
⏱ یک دقیقه
12.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ : سه گناهی که مجازات آن به آخرت نمیرسد و در همین دنیاست!
#حجت_الاسلام_والمسلمین_حسینی_قمی
16.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ #نشانه_های _حتمی/ظهور
👈پنج علامت حتمی ظهور
🌬صیحه آسمانی
استاد رفيعي
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرازی از وصیت نامه شهید ربانی املشی:
از همه بندگان خوب خدا مخصوصا مراد و عشقش معلم و مربی اش امام خمینی عزیز استدعا دارد از خدا بخواهد که با لطف عمیقش با این بنده مقصر عمل نماید...
#وصیت_نامه_علما
#چراغ_راه
🔰 تفکر زیاد
«اوصیه بدوام الذکر و کثرة التفکر و الشکر و اوصیه بمخالفة النفس و الهوی و الزهد فی الدنیا و زخارفها و جاهها و ریاستها.»
✅ فرزندم را به ذکر مدام، تفکر فراوان، و شکرگزاری، و مخالفت با نفس و هوی، و به زهد در دنیا و بیرغبتی به زخارف دنیا و مقام و ریاست آن توصیه میکنم.
🔺برشی از وصیت نامه حضرت آیت الله مصباح یزدی
از بچه گی با احمد بودم. یک روز بهش گفتم: دلیل اینکه در سالهای اخیر شما در #معنویات خیلی رشد کردی؛ اما من نتوانسته ام به گردپای شما برسم.
نمی خواست جوابم دهد. اصراش که کردم، حاضر شد بگوید:
یک روز با بچه های مسجد رفته بودیم #اردوی_دماوند. بچه ها که مشغول بازی بودند، یکی از بزرگ ترها کتری را بهم داد و جایی را با انگشت نشانم داد و گفت:
آنجا #رودخانه است. برو از آنجا آب بیاور تا چایی درست کنیم.
راه زیاد بود. نزدیکی های رودخانه صدای آب و نسیم خنکش را احساس می کردم. از لای بوته ها تا چشمم به رودخانه افتاد، سرم را پایین انداختم. همانجا نشستم. بدنم شروع کرد به #لرزیدن. نمی دانستم چه کار کنم.
عده ای از #دختران مشغول #شنا بودند. در آن خلوت که جز خدا هیچ کس نبود زمینه گناه برایم فراهم بود. همانجا خدا را صدا زدم و گفتم: خدایا کمکم کن. الان شیطان به شدت وسوسه ام می کند که نگاه کنم؛ اما من به خاطر تو از این گناه می گذرم.
برگشتم و رفتم از یک جای دیگر کتری را پر کردم. آمدم پیش بچه ها و شروع کردم به آماده کردن چایی. چشم هام پر از اشک شده بود. ظاهرش از دود چوب ها بود و باطنش حالم از این داستان منقلب بود. در همان حال خیلی با خدا مناجات کردم. خیلی با توجه گفتم: یاالله یالله
به محض تکرار نام خدا همه اشیای پیرامونم از سنگریزه ها و کوه و درختان یک صدا می گفتند: #سبوح_قدوس رب الملائکة و الروح؛ پاک و مقدس است خداوندی که پروردگار روح و فرشتگان است.
با شنیدن این صدا تمام بدنم شروع کرد به لرزیدن. در آن غروب با بدنی لرزان به هر طرف که می رفتم از #همه_ذرات این عالم آن صدا را می شنیدم. از آن موقع به بعد کم کم درهایی از #عالم_بالا به رویم باز شد.
در آخر هم بعد از تأکید بر رازداری، گفت: این ها را گفتم تا بدانی انسانی که #ترک_گناه می کند چه مقامی پیش خدا دارد.
#شهید_احمدعلی_نیری
#سیره_تهذیبی_شهدا
#نگاه_به_نامحرم
#روش_رشد_معنوی
راوی: دکتر محسن نوری
#کتاب_عارفانه ؛ ناشر: انتشارات شهید ابراهیم هادی، صفحه 27-29.