📢 الگوی مواجهه با پدیدههای تمدنی، ازجمله کرونا (1⃣)
🔴 آیتالله میرباقری در دیدار تعدادی از فعالان طب سنتی:
🔷 بحمدالله خداوند در این مرحله از انقلاب اسلامی، نیروهایی که برای گذار از این مرحله نیاز داریم را تربیت کرده است. حضرت آقا همیشه دنبال تربیت این نیروها بودند و بهدنبال به نتیجه رسیدنش بودند؛ یادم هست فعالانی در سال ۱۳۹۲ خدمت حضرت آقا رسیدند و ایشان به این مضمون فرمودند که من منتظر شماها بودم. یعنی ایشان سرمایهگذاریهایی انجام دادهاند و منتظر به نتیجهرسیدنش بودند. جمعهای فعال آتشبهاختیار، محصول همان برنامهریزی است و امیدواریم کار انقلاب با اینها جلو برود.
🔷 این مرحله از انقلاب، مرحله تحقق #انقلاب_فرهنگی است. باید فرهنگ جامعه خودمان و زندگی بشر را از سطوح بنیادین تا سطوح روبنایی تغییر دهیم و این کار، نیاز به آدمهای اهل این میدان دارد که بتوانند انقلاب فرهنگی را، از جمله در حوزه #بهداشت و سلامت دنبال کنند. ما با یک امر بزرگ مواجه هستیم که باید با آن خوب برخورد کنیم و ظرفیت انقلاب اسلامی را برای ایجاد تغییرات بزرگ پیش ببریم. ما باید بدانیم در مواجهه با فرهنگ مدرن، بهخصوص در مواجهه با #فرهنگ_تخصصی مدرن چه باید کرد.
🔷 مأموریت کنونی حوزه، مأموریت رهبری حوادثی است که تاثیرگذار بر فرایندهای جهانی هستند. الآن ظرفیت حوزه ظرفیت #پاسخگویی_به #مسائل_مستحدثه است؛ یعنی حادثهای سیاسی یا حادثهای در حوزه سلامت و حوادث دیگر ایجاد میکنند و بعد میخواهیم نحوه مواجهه خودمان را با این حادثه بیان کنیم. همین مواجهه ما با حوادثِ ایجادشده هم بر اساس فقه فعال نیست. یعنی نهتنها #فقه #رهبری_حوادث نداریم، بلکه در مواجهه با حوادثِ ایجادشده هم مواجهۀ فعالی نداریم.
امام(ره) فرمودند که حوزه باید نبض زمان را در اختیار داشته باشد. در منشور روحانیت میفرمایند: استراتژی حاکم بر جهان را مستکبرین تعیین میکنند، ولی انقلاب اسلامی باید تعیین کند و حوزه باید در این مقیاس حضور پیدا کند.
پس جایگاه ما باید تغییر کند و برخوردمان باید برخورد ایجاد حادثه بشود و حوادث اثرگذار بر پیشرفتهای جهانی و فرایندهای جهانی ایجاد کنیم [و لااقل مواجهه ما با پیشامدها، مواجهه انفعالی نباشد.]
🔷 موقف ما باید موقف ایجاد و رهبری حوادث باشد (#حادثهسازی). اما در یک قدم قبلتر، در مواجهه با حوادث و مسائلی که دیگران ایجاد کردهاند، باید توجه داشته باشیم که این حوادث و مسائل را از سه زاویه میتوان بحث کرد:
۱. از زاویه تبیین حکمِ موضوع. یعنی آن را موضوعی ببینید که میخواهید حکمش را بیان کنید.
۲. آن مسئله را در یک ساختار کلان ببینید و نسبتهایش را ببینید و حکم بدهید.
۳. برای بهینه آن موضوع حکم بدهید.
ما معمولاً از زاویه تبیین حکمِ موضوعات با مسئلهها و حوادث مواجه میشویم؛ از جمله در حوزه سلامت. فرض کنید در یک پدیدهای در حوزه سلامت، ما آن را بهعنوان یک موضوع در نظر میگیریم و با آن مواجه میشویم و سعی میکنیم حکمش را استنباط کنیم؛ اما نسبتش را با بقیه موضوعات نمیبینیم و همچنین بهینه آن موضوع را نمیبینیم [و فارغ از اینها حکم میدهیم.]
اینهم خلأ دوم در حوزه است؛ یعنی غیر از اینکه رهبری حوادث نداریم، در مواجهه با موضوعات هم #مواجهه_موضوعی میکنیم [و تناسبات موضوع و بهینه موضوع را در نظر نمیگیریم].
استاد ما _ خدا رحمتش کند _ میفرمود که برای این مداد، سه لایه حکم میتوانید بدهید؛ یکی اینکه این مداد را ابزار ارتباط و ابزار کتابت در نظر بگیرید و حکمش را بیان کنید؛ بگویید آیا کتابت با این مداد جایز است؟ آیا میتوانیم با آن با نقاشی بکشیم؟ و... و حکم تولیدش و فروشش و خریدش چیست؟ این میشود احکام این موضوع.
اما لایه دوم این است که بگویید نسبت این مداد با سایر ابزارهای ارتباطی چیست و چه سهمی را باید به این مداد در بین ابزارهای ارتباطاتی بدهیم؛ یعنی نظام نسبتها و نظام اولویتها را باید مشخص کنیم وسپس حکمش را بیان کنییم. این حکم هم حکم همین موضوع است. صدور چنین احکامی، الآن در دست نظام کارشناسی است نه در دست نظام فقاهت. ما حکمی در این زمینه نداریم و نظام کارشناسی با یک نگاه سیستمی دراینباره نظر میدهد. لایه سوم حکم این است که بهینه این موضوع چگونه باید واقع شود. آیا همیشه باید با خودکار بنویسیم؟ یکموقعی با چکش روی سنگ مینوشتند، کمکم کاغذ آمد و بعد صنعت چاپ شکل گرفت و حالا میگویند این قلم باید به قلم نوری و... تبدیل بشود. آیا در این بهینهها حکم داریم یا خیر؟ ما دنبال حکم بهینه موضوعات نیستیم.
این الگو، در همه موضوعات، از جمله در موضوعات سلامت هم وارد میشود.
ادامه دارد...
☑️ @mirbaqeri_ir
📢 الگوی مواجهه با پدیدههای تمدنی، ازجمله کرونا (2⃣)
🔵 آیتالله میرباقری در دیدار تعدادی از فعالان طب سنتی:
با توجه به نکاتی که عرض شد، ما در مواجهه با موضوعاتی مثل #کرونا، باید جایگاه موضوعات را بفهمیم. پدیده کرونا #پدیده_تمدنی است و یک موضوع خُرد در داخل یک تمدن نیست. پدیده کرونا پدیدهای است که با آن میخواهند جهان را بازسازی کنند و آن #نظم_قدیمی را که ایجاد کرده بودند و تحت تأثیر انقلاب اسلامی شکسته شد، میخواهند خودشان به هم بریزند و بنای جدید بسازند. قبلاً هم عرض کردهام که آنها در در جنگهای جهانی، #امنیت جامعه جهانی را به گروگان گرفتند و ساختار جهانی و نظم جدید بینالمللی را بر محور سازمان ملل درست کردند، و امروز هم میخواهند #سلامت مردم را به گروگان بگیرند و با آن نظم جدید جهانی ایجاد کنند. البته در این دور، بهشدت منفعل از انقلاب اسلامی هستند. شاید هم «وَقَذَفَ فِي قُلُوبِهِمُ الرُّعْبَ ۚ يُخْرِبُونَ بُيُوتَهُمْ بِأَيْدِيهِمْ» دارد اتفاق میافتد! حالا خراب کنند، ببینیم آیا میتوانند دوباره درستش کنند یا خیر!
علیایحال این پدیده در مقیاس تغییر نظم جهانی است؛ میخواهند #نظم_جدید و نظام جدیدی ایجاد کنند؛ شاید بتوان گفت که این نظم جدید، سه متغیر اصلی دارد؛ یکی اینکه میخواهند محور را از غرب به شرق ببرند و دوم اینکه فرهنگ حاکم بر جهان را به یک فرهنگ ترکیبی تبدیل کنند و یک نوع معنویت مبهم نظیر معنویت کنفوسیوسی و... را تقویت کنند و سوم اینکه این نظم جدید را از جهان حقیقی به جهان مجازی انتقال دهند و رؤیای امریکایی را به رؤیای حکمرانی مجازی تبدیل کنند. شاید بتوان گفت که این سه تحول، متغیرهای اساسیِ نظم جدیدی است که میخواهند ایجاد کنند.
یکی از ابزارهای اصلی آنها برای ایجاد این نظم جدید، گروگان گرفتن سلامت جامعه جهانی از طریق کروناست. لااقل یکی از سناریوها این است؛ سناریوهای تندتر هم قطعاً قابلفرض است.
پس در مواجهه با موضوعاتی مثل سلامت و کرونا و سایر موضوعات، باید سطح موضوعات را بشناسیم و در سطح خودشان با آنها روبهرو شویم والا آن موضوعات قابل کنترل و مدیریت نخواهد بود.
مثلاً بهنظر میآید اگر با ادبیات حضرت آقا بخواهیم بیان کنیم، اصل #انقلاب_اسلامی امام(ره) یک حادثهسازی در مقیاس #رنسانس بود. آنها یک دوران جدید ایجاد کردند، امام هم یک #عصر_جدید ایجاد کرد. مرحله دوم آن هم ایجاد یک نظام است که نه سوسیالیستی است نه سرمایهداری. کمااینکه انقلاب امام نه سرمایهداری بود نه مبارزه مسلحانه و نه مبارزه پارلمانتاریستی.
پس حادثهسازی، باید در وِزان آن حوادثی باشد که دشمن ایجاد میکند. آنها دوران جدید ایجاد کردند و امام هم یک عصر جدید ایجاد کرد که عصر امامخمینی(ره) است.
در باب واکسن هم یک نکته کوتاه عرض کنم که: ممکن است نقدهای زیادی بر واکسنهایی که در جهان تولید میشود وارد باشد، اما باید بدانید که نمیتوان همه ابعاد واکسن را کاملاً و همهجانبه رد کرد.
یکی از اتفاقاتی که در اینگونه دستاوردها میافتد امتزاج حق و باطل و ترکیبشدنِ جنبههای مثبت و منفی و مضار و منافع است تا قابلپذیرش بشود. امیرالمؤمنین(ع) در خطبه پنجاه نهجالبلاغه میفرمایند: «وَ لَكِنْ يُؤْخَذُ مِنْ هَذَا ضِغْثٌ وَ مِنْ هَذَا ضِغْثٌ فَيُمْزَجَانِ فَهُنَالِكَ يَسْتَوْلِي الشَّيْطَانُ عَلَى أَوْلِيَائِهِ وَ يَنْجُو الَّذِينَ سَبَقَتْ لَهُمْ مِنَ اللَّهِ الْحُسْنى». بنابراین، دنیای استکبار آنجایی که حق و باطل را ترکیب میکند دنبال حق نیست، بلکه اراده باطل میکند و با این آمیختگی میخواهد در کنار حقش، باطلش را القا و محقق کند؛ اما از این طرف، شما باید جنبههای حق و باطل و آثار مثبت و منفی را در این محصولات، تفکیک کنید؛ وگرنه اگر همه آثار واکسن را بالکُل نفی کنید، از شما قبول نمیکنند. (۱۴۰۰/۷/۲۹)
☑️ @mirbaqeri_ir
⛔️⛔️مک دونالد عامل ناباروری
🔹محققان دانشگاه جرج واشنگتن با آزمایش متوجه شدند، ۸۰ درصد از غذاهای مک دونالد و پیتزا هات حاوی ماده شیمیایی فتالات است که مستقیما به بیماری آسم، ناباروری و کوچکی بیضه مربوط است.
@Farsna
لیست سازمانهایی که کارمندانشان اجباری به واکسن زدن ندارند!
1. کاخ سفید
2. سازمان CDC (مبارزه با بیماری)
3. سازمان FDA (سازمان دارو)
4. سازمان بهداشت جهانی
5. شرکت مدورنا
6. شرکت فایزر
7. شرکت جانسون&جانسون
⁉️آیا شما بیدار شده اید
💡برای مشکلات موقت تصمیمات خطرناک دائمی نگیرید
💡برده شیطان و گلوبالیستها نشید
.
——————————
✅ بروزترین پایگاه خبری طب اسلامی
@t_124ir
#حقایق_را_نشر_دهیم
#دانستنیهای_سبز
✅علت سفیدی گوشه لب و کم رنگ شدن خط لب کمبود ویتامین B2 است
بادام،گوشت،غلات،سبوس گندم،قارچ،سویا،شیر و اسفناج سرشار از ویتامین B2 هستند
🌿 TebbolAeme 🌿
✅ کاهش فرایند پیری در زنان با مصرف گردو:
محققان بوستون آمریکا
مصرف ۲-۱ وعده گردو در هفته ،ضدفرایند پیری برای زنان است.روغن گردو چربی مفیدی برای کاهش وزن است.
🌿 @TebbolAeme 🌿
تسکین ناراحتی #معده 🤔
چند قطره عرق نعناع را بر روی شکم ماساژ دهید(❿دقیقه)
👈مالش عرق نعناع بر روی شکم موجب کاهش نفخ و ناراحتی معده میشود و حالت تهوع رو هم ازبین میبره👌
🌿 @TebbolAeme 🌿
⛔️⛔️⛔️بسم الله الرحمن الرحیم
نقش مواد نشاسته ای و قندی و روغن های مضّر در ایجاد سکته های مغزی و قلبی :
از علل سکته های مغزی و قلبی افزایش صفرا ست .
برای پیشگیری و درمان سکته های مغزی و قلبی باید اصلاح کبد کرد . ( با عنوان کبد سرد در بحث سرطان آمده است .)
حذف مواد نشاسته ای و استفاده از واحد های کوچک مناسب ، ماساژ با روغن سیاهدانه ایرانی و انجام ورزش های کششی منجر به بازتوانی عزیز سکته مغزی شد .
الحمدلله علی ما هدانا
🔴عصبانیت صدای آمریکا و شبکه سعودی اینترنشنال از انتشار مقاله علمی واکسن برکت در نشریه معتبر بینالمللی
🔹سارا دهقان خبرنگار تلویزیون صدای آمریکا و مهرنوش جعفری کارشناس تلویزیون ایران اینترنشنال پس از تایید و انتشار مستندات علمی نخستین واکسن ایرانی کرونا در نشریه مدیکال وایرولوژی در روزهای اخیر با تماس با سردبیر این نشریه تلاش کردند تا پروفسور گریفیتس اظهاراتی علیه واکسن برکت داشته باشد. اما پروفسور گریفیتس با تایید اینکه این مقاله مراحل داوری از جمله داوری همپا را کاملا طی کرده، مجددا بر اعتبار مقاله واکسن برکت صحه گذاشته است.
🔹از روزهای ابتدایی مطالعات پیش بالینی برکت این دو رسانه آمریکایی و سعودی بارها با انتشار مطالب خلاف واقع علیه واکسنهای ایرانی تلاش داشتند تا اعتبار این واکسن و دستاورد دانشمندان نخبه کشور را مخدوش کنند.
🚩@sepah_news1
#رب_به و خواص دارویی آن
#Quince_paste
فصل بالندگی میوهی #به (#Quince) در پیش است. یکی از فرآوردههای ارزشمند غذایی-دارویی از میوه شیرین به، رب به است که با توجه به خواص آن توصیه میشود برای مصرف خانوار تهیه و در ظروف مناسب شیشهای در یخچال و حداکثر تا دو سال نگهداری شود.
♨️روش تهیه رب به؛
📍میوه به را رنده یا چرخ کنید و درصورت تمایل به ماندگاری بهتر چند قاشق عسل به آن بیفزایید.
📍سپس به آن کمی آب و گلاب اضافه کرده، روی حرارت ملایم با شعله پخش کن قرار دهید تا به کاملاً پخته شود و به غلظت مناسب برسد. در طی پخت نیز آن را به هم بزنید.
✅خواص درمانی رب به؛
ربی که از میوه شیرین به تهیه شود طبیعتی #گرم_و_تر دارد و مصرف یک قاشق سوپخوری از آن "نیمساعت بعد از هر وعده غذایی" نشاطآور و ضد کمخونی است و موجب بهبود ریفلاکس و ضعف گوارشی، رفع خستگی و تقویت عضلانی در بیماران مبتلا به کرونا (#COVID_19) میگردد.
○○○
⚠️ نشر این نوشتار بدون کم و زیاد و با ذکر نام نویسنده و لینک کانال مجاز است؛
✍🏻 #دکتر_مریم_مصفا
http://t.me/dr_mosaffa
طرز تهیه #رب_به 🍂
🟠روش اول
سه کیلوگرم #به را رنده یا چرخ کرده، میتوانید روی آن کمی #شکرسرخ یا #عسل بریزید،
سپس به آن کمی آب (در حدی که “به“ غوطه ور شود و میزان آب زیاد نشود) و #گلاب اضافه کرده، روی حرارت کم (بهتر است از شعله پخش کن استفاده کنید) قرار دهید تا کاملاً به پخته شده و له شود
در طی پخت آن را به هم بزنید.
در صورتی که از رب به برای #حالت_تهوع در بارداری و غیربارداری میخواهید استفاده کنید، به آن مقداری #زنجبیل رنده شده در حین پخت اضافه کنید.
برای جلوگیری از کپک زدن رب، در یخچال نگهداری شود.
🟠روش دوم
میوه به را قطعه قطعه کرده و چند ساعت در آب بخیسانید. سپس آب به را گرفته، صاف کنید.
شما میتوانید تفالههای ناشی از آبگیری اولیه به را مجدداً در آبی که ابتدا در آن به راخیسانده بودید ریخته و آن را نیز صاف کرده و به آب در مرحله اول اضافه کنید.
سپس بر روی حرارت ملایم قرار داده تا بجوشد. حرارت دادن تا زمانی که به غلظت مناسب برسد را ادامه دهید.
میتوان در صورت تمایل برای ماندگاری بهتر، چند قاشق عسل به آن اضافه کرد.
🟠ربی که از به شیرین بدست آید، گرم و تر و خونساز است و از خواص خوبی برخوردار میباشد، از جمله:
🔘تقویت کننده حرارت غریزی بدن بوده و میتواند از ریزش مواد زائد به اعضای مختلف جلوگیری کند.
🔘شادی آور و تقویت کننده #قلب است.
🔘خوردن #رب به، موجب کاهش خونریزی قاعدگی در زنان میشود.
🔘کمک به هضم غذا میکند و خوردن آن بعد از غذا، برای #رفلاکس_معده مفید میباشد.
🔘اگر رب به قبل از غذا خورده شود، موجب #یبوست و ضد#اسهال و اگر بعد از غذا خورده شود، #ملین است.
🔘مکیدن رب به، بعد از غذا، میتواند #ویار و حالت تهوع در بارداری را کاهش دهد.
🔘در هفتههای ابتدایی بارداری، خوردن رب به، بعد از غذا، برای تشکیل قلب #جنین توصیه میشود.
🔘خوردن رب به، با تقویت کردن #معده و اصلاح #گوارش، موجب خوشرنگی صورت میشود.
🔘اگر دچار سردرد شدید مشارکتی با معده به همراه سنگینی سر، تهوع و یبوست شدهاید، میتوانید چند عدد تخم گشنیز را روی رب به ریخته و یک قاشق غذاخوری بعد از غذا، هنگام سردرد مصرف نمایید، این ترکیب جلوی بخارات معده به سر را گرفته و #سردرد و #سرگیجه را کم کرده و به تدریج از بین میبرد.
°Join: @Soudavi
t.me/Soudavi
✳️طرز تهیه #لواشک "به"
👈آب #انار ... دو لیوان
👈به بزرگ ... یک عدد
👈 #آبلیمو ... سه قاشق غذاخوری
1️⃣ "#به " را به قطعات کوچک خرد کنید، سپس همراه آب انار و آبلیمو داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
2️⃣پس از اینکه به جوش آمد اجازه دهید به مدت 30 دقیقه آرام بجوشد.
3️⃣سپس مواد را با میکسر بزنید تا ترکیب یکنواختی شود .
4️⃣مواد را به صورت لایه نازکی روی سینی پخش کنید و در معرض هوا خشک کنید ،می توانید سینی را چند ساعت روی شوفاژ یا داخل فر قرار دهید تا لواشک زودتر آماده شود.
✅به و انار از میوه های مقوی #معده بوده، به خصوص برای #کودکان می تواند مفید باشد.
🖋 دکتر منیره سادات مطهری فرد (متخصص طب ایرانی)
#انجمن_علمي_طب_سنتي_ايران
👉 @persianmedicine 👈
🌐 www.itma.ir