#عاقبت_شوم
در تاریخ آمده است که حضرت علی علیه السلام در آخرین ساعات زندگی به مدارا با ابن ملجم فرزندانش را وصیت فرمود.
و پس از وفات امیرالمومنین علی علیه السلام، ابن ملجم را برای قصاص نزد امام حسن علیه السلام آوردند
و ایشان نیز با یک ضربه شمشیر ابن ملجم را قصاص فرمود و این واقعه در 21 رمضان روی داد و چنانچه مشهور است ام الهیثم دختر اسود نخعی جنازه او را گرفته، آن را به آتش کشید.
منابع📚 ارشاد، جلد1، صفحه22
بحارالانوار، جلد42، 232، 246، 298
اما قطام دختری که لقب زیباروی کوفه را یدک میکشید عاقبتی بهتر از ابن ملجم نیافت به نحوی که آمده است
بعد از کشته شدن ابن ملجم، مردم به سوی قطامِ ملعونه فاسقه هجوم آوردند و او را با شمشیر به درک فرستادند و جنازه اش را بیرون کوفه سوزانیدند.
📚منابع
بحارالانوار، جلد42، صفحه298
انوار العلویة، صفحه 390
نفائح العلام، صفحه 410
🍃
🌺🍃 @takhooda
✨﷽✨
✅مقدمات دعا
✍در روایات اسلامی به عواملی به عنوان مقدمات استجابت دعا اشاره شده است که چند مورد آن را بیان می کنیم :
1⃣ مقدمات دعا باید با استغفار ، و نام بردن خداوند به اسماء حسنی ، و صلوات فرستادن بر محمد و آل او باشد. و نیز توجه و عنایت به عظمت حضرت حق .
2⃣ دعای بعد از نماز: حضرت امام صادق (ع) فرمودند : بر شما باد به دعا بعد از نماز که به اجابت خواهد رسید .
3⃣ دعا برای همه کردن: حضرت پیامبر اکرم (ص) فرمودند : ( چون یکی از شما دعا می کند همه را دعا کند که این گونه دعا به اجابت نزدیکتر است و اگر کسی پیش از دعا برای خود برای چهل تن از برادران دینی دعا کند برای خودش و آنها به اجابت می رسد).
4⃣ دعا هنگامی که دل نرم و شکسته باشد: حضرت پیامبر اعظم (ص) فرمودند: دعا را هنگامی که دلتان شکسته می شود غنیمت دانید که رقت قلب ، رحمت است .
5⃣ با بسم الله الرحمن الرحیم شروع شود ، حضرت پیامبر اكرم (ص) فرمودند : دعائی که با بسم الله الرحمن الرحیم شروع گردد مردود نشود .
📚 بحار الأنوار ، جلد ۵۹
📚 بحار الأنوار ، جلد ۹۳
🍃
🌺🍃 @takhooda
✍خدایا!
شاد کن دلی را که گرفته و دلتنگ است! بی نیاز کن کسی را که به درگاهت نیازمند است! امیدوار کن کسی را که ناامید به آستانت آمده! بگیر دستانی که اکنون بسوی تو بلند است!
مستجاب کن دعای کسی که با اشکهایش تو را صدا می زند! حامی آن دلی باش که تنها شده است! با دستهای مهربانت ، با تمام قدرت و عظمت و تواناییت. ببار رحمتت را بر بندگانت ...
💥آمین اى مهربان ترين ...
🍃
🌺🍃 @takhooda
﴾﷽﴿
✅ حکایتهای پندآموز
♥️💫 نماز بیوضو
فردی تعریف می کرد که در وضو خانه مسجد شاهد بودم امام جماعت از دستشویی بیرون آمد و یکراست به محراب مسجد رفت و بدون وضو نماز خواند!! از آن مسجد بیرون رفتم و جای دیگری نماز خواندم! از آن به بعد به همه دوستان و آشنایان گفتم که در فلان مسجد نماز نخوانید چون امام جماعت آن آلزایمر گرفته!! و نماز بی وضو می خواند!!
♥️💫این رویداد گذشت تا یک زمان به علت بیماری؛ آمپولی تزریق کردم و هنگام نماز با خود گفتم یکبار دیگر محل تزریق را در دستشویی ببینم تا از طهارت لباس و بدن اطمینان داشته باشم. وقتی از دستشویی بیرون آمدم و آماده نماز شدم؛ گویی به من الهام شد:
♥️💫 شاید آن روز هم امام جماعت مسجد؛ مشابه من به قصد دیگری وارد دستشویی شده است. از خودش این را پرسیدم. حرفم را تایید کرد.
اما چه فایده من آبروی او را پیش افراد زیادی برده بودم!
📚مجموعه شهرحکایات
🍃
🌺🍃 @takhooda
مرحوم دولابی:
منطق اهل سلوک :
✔️ انسان پنج نفس دارد؛ ظاهر انسان، باطن انسان، قلب انسان، روح انسان و سِرّ انسان...
✔️ اللهم نَوِّر ظاهری بطاعتک و باطنی بمحبتک و قلبی بمعرفتک و روحی بمشاهدتک سِرّی باستقلال اتصال حضرتک...
.
🔸 دعا کنید و از خدا بخواهید. اگر موفق هستید خوشا به حال شما. گوارایتان باد! بروید میان خلق و این پنج خصوصیت را نشان بدهید. به اهلش نشان بدهید، ائمه (ع) را نشان بدهید. یک روش اخلاقی که به اخلاق ائمه (ع) نزدیک است و از شما سر میزند نشان بدهید، به برادرانتان، به همسایهتان...
فرمودند: ما را بنمایید! ما را نشان بدهید! زینت ما باشید! عیب ما نباشید!
📚 طوبای محبت جلد 1 صفحه 96
🍃
🌺🍃 @takhooda
﴾﷽﴿
#حکایت
✅جواب امام زمان را چه بدهم؟
✍شیخ زین العابدین مازندرانى از شاگردان صاحب جواهر و شیخ انصارى ساکن کربلا بوده است در مورد سخاوت و انفاق او نوشته اند: تا مى توانست قرض مى کرد و به محتاجان مى داد، و هر چند وقت که بعضى از هند به کربلا مى آمدند قرضهاى او را مى دادند.
🍁🍂روزى بینوائى به در خانه او رفت و از او چیزى خواست. شیخ چون پولى در بساط نداشت، بادیه مسى منزل را برداشت و به او داد و گفت: این را ببر و بفروش! دو سه روز بعد که اهل منزل متوجه شدند که بادیه نیست فریاد کردند که: بادیه را دزد برده است. صداى آنان در کتابخانه به گوش شیخ رسید؛ فریاد برآورد که: دزد را متهم نکنید، بادیه را من برده ام.
🍁🍂در یکى از سفرها که شیخ به سامرا مى رود، در آنجا سخت بیمار مى شود. میرزاى شیرازى از او عیادت مى کند و او را دلدارى مى دهد. شیخ مى گوید: من هیچگونه نگرانى از موت ندارم ولیکن نگرانى من از این است که بنا به عقیده ما امامیه وقتى که مى میریم روح ما را به امام عصر علیه السلام عرضه مى کنند. اگر امام سئوال بفرمایند: زین العابدین ما به تو بیش از این اعتبار و آبرو داده بودیم که بتوانى قرض کنى و به فقرا بدهى، چرا نکردى؟ من چه جوابى به آن حضرت مى توانم بدهم؟!
🍁🍂گویند میرزاى شیرازى پس از شنیدن این حرف متاثر مى شود به منزل مى رود هر چه وجوهات شرعى در آنجا داشته میان مستحقین تقسیم مىکند.
📚یکصد موضوع ۵۰۰ داستان؛ سید علی اکبر صداقت
🍃
🌺🍃 @takhooda
خدایا
کاش بتوانم بیشتر خود را به تو نزدیک کنم
کاش بتوانم بیشتر تو را و با
تو خودم را بشناسم، بدانم چرا آمدم؟ چرا زندگی میکنم ؟چرا باید بروم؟ و
هزاران هزار چرای دیگر... بفهمم تا غفلت نکنم، بفهمم تا بیراه نروم، بفهمم
تا از تو دور نشوم، گم نشوم
خدایا میخواهم شکر گویم تو را که خالق بی همتایی
به این می اندیشم که مهربانیت تا چه اندازه بی حد است که مرا با این
همه خطا و اشتباه میبخشی، بدون هیچ منتی
شرمسارم، شرمسارم که از مهربانیت سو استفاده میکنم و مدام خطا میکنم و تو
از آن میگذری و باز هم تکرار و تکرار... ازاین همه تکراربیهوده بیزارم، از این همه خطا که مرا به جایی نمیرساند
پس چرا؟ چرا باز هم به بیراه میروم؟ نمیدانم، اما این را میدانم که نمیخواهم.
گفتی خطا نکن من مهربانم، شنیدم اما گوش نکردم
چه شد که چنین شد؟ آیا تابلوی راه و بیراه را کسی جابه جا کرده بود؟
نمیدانم.. اما میدانم خطا از من است.. تو بزرگی کن..
🍃
🌺🍃 @takhooda