🔴 اعتراف تاریخی ظریف: با خوشخیالی، دوستان دوران سختی را در "سراب طمع سرازیر شدن شرکتهای غربی پس از برجام" از خود رنجاندیم!
وزیر امور خارجه در نامهای به رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس
در آخرین گزارش برجامی وزارت خارجه به مجلس با عنوان "وآخر دعوانا" نوشت:
🔸اگر در مورد ضرورت کار متوازن با شرق و غرب به یک اجماع ملی رسیده بودیم و با خوش خیالی، دوستان دوران سختی را در سراب طمع سرازیر شدن شرکتهای غربی از خود نرنجانده بودیم، دوستانمان سرخورده نمیشدند و در دوران سختی رهایمان نمیکردند.
🔸و اگر به عوض مناقشه و مجادله بر سر اینکه برجام پیروزی قطعی بود و یا شکست کامل که حتماً هیچ یک نبود، همگی کوشیده بودیم بیشترین منفعت را از برجام ببریم، چه بسا شرایط به گونهای دیگر رقم خورده بود.
✅ این جملات بالا را باید در تاریخ ثبت کرد دولتی که ادعای بلد بودن زبان دنیا را داشت و در برابر گفتمان مقاومت و اقتدار به وزیر مرعوبش لقب سردار دیپلماسی داده بود حالا با دست خالی و خزانه خالی و یک دنیا حسرت و برجام نافرجام و مذاکراتی بی نتیجه تا چند روز دیگر دولت را تحویل خواهد داد و این اعترافات نشان دهنده درست بودن حرف دلسوزان و منتقدانی بود که مشفقانه و مودبانه نقد کردند و دولت مردان غربزده بی ادبانه و گستاخانه پاسخ دادند
@talabe_rahi
هدایت شده از حوزه انقلابی
20Howzeh Engelabi1400.04.21.pdf
2.81M
ایران قوی و جنگهای هیبریدی
ماهنامه حوزه انقلابی شماره 20 تیر۱۴۰۰
@howzehenghelabi
6.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیانات شنیدنی مرحوم آیت الله آقا مجتبی تهرانی درباره جایگاه و قدر شب و روز عرفه
@talabe_rahi
طلبه راهی
آمار عجیب و خطرناک سقطجنین در کشور «محمدپور» پزشک عمومی: 🔹روزی بیش از ۱۰۰۰ سقط جنین در کشور داریم.
روز گذشته ۵ مرداد به طور اتفاقی برنامه #فقه_پویا رادیو معارف را دنبال کردم .درباره مسائل فقهی و حقوقی #سقط_جنین مطالب خوب و مفید و متقنی بیان شد.
برنامه فقه پویا یکی بهترین برنامه های رادیویی است که شنیده ام، از جهت پرداختن به موضوعات به روز و جدید که نیاز جامعه هستند و دعوت از فقها و متخصصین حوزه ای که موضوع مورد بحث برنامه است.
این برنامه معمولا بعد از اخبار ساعت دو ظهر پخش می شود.
@talabe_rahi
هدایت شده از KHAMENEI.IR
14000506_41603_1281k.mp3
7.2M
🎙بشنوید | صوت کامل بیانات امروز رهبر انقلاب در آخرین دیدار با رئیسجمهور و هیئت دولت دوازدهم. ۱۴۰۰/۰۵/۰۶
💻 @Khamenei_ir
حس و حال معنوی یا #تجربه_دینی
هر کدام از ما در لحظات و آناتی از زندگی حسی معنوی را درک کرده ایم که با هیچ چیز قابل مقایسه نیست. این حس معنوی ممکن است در یک سفر زیارتی در حرم ائمه معصومین یا امام زادگان بزرگوار باشد یا در مجلس روضه در ایام محرم و یا مراسمات مذهبی در شب قدر و ...
گاهی هم ممکن است چند رکعت نماز در یک مسجد انسان را سرشار از حس نشاط و انرژی معنوی بکند.
ماه رمضان و محرم بیشترین زمانی است که ما این حس و حال را درک می کنیم حتی آمار هم نشان می دهد تخلفات و دزدی ها و شرارت ها در این ماه ها کمتر است.
خاطره ای شنیدم که فرمانده ناجا این آمار را در یکی از کشور های خارجی بیان می کند و رییس پلیس آنجا می گوید:"در این دو ماه چه می کنید؟ خوب توی ده ماه دیگر هم همان کار ها را انجام دهید."
سوال اینجاست که حس و حال معنوی آیا درنگی است برای تخلیه آلام روزمره و اندکی کسب آرامش و مثل مخدر و آرامش بخش است؟ یا این حس و حال باید سر منشائی باشد برای تحول و تغییر و دگرگونی و تلاش برای تقرب به خدا در روزها و مراحل بعدی در زندگی؟
نگاه سکولاریستی و حداقلی که به دنبال #حال_خوب است به هر قیمتی از این حس و حال معنوی جهت تخلیه و کاستن از بار عذاب وجدان و پرداختن دوباره به زندگی مادی و احیانا کم فروشی ها و خیانت ها و شرارت هاست که زر ورقی از جنس دنیای مدرن امروزی گرفته و مردم است. خیریه ها در کشور های غربی و سفیران صلح هالیوودی دقیقا همین کارکرد را دارند.
اما حرکت امام حسین یک حرکت تخدیری و انفعالی نبود بلکه یک حرک اصلاحی و پرتکاپو برای ایجاد تحول در جامعه از جنس #امر_بمعروف و #نهی_از_منکر بود تا جامعه را به سمت اجرای احکام الهی و دوری از معصیت سوق دهد .حکومت الهی را به جای حاکمیت شیطان و طاغوت گسترش دهد.
مجلس روضه و هیئت هم باید محلی باشد برای ترویج #تفکر_دینی و پیاده سازی #احکام_الهی در جامعه به همین دلیل از گذشته منبر رکن اساسی مجالس روضه بوده است.
@talabe_rahi
حکومت علوی اصلاح گری حسینی
جریان عظیم انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی دودمان جبت و طاغوت زمان را برچید و نظام اسلامی را حاکم کرد اما سال هاست در مرحله دولت اسلامی متوقف مانده ایم و گرفتار مشکلات ریز و درشتی هستیم که گاهی شکل بحران هم به خودشان گرفته اند بارزترین آنها مشکلات اقتصادی چند سال اخیر و ناامیدی فزاینده مردم است تا جایی که چالش #جمهوریت در آستانه انتخابات دل و فکر اندیشمندان و تحلیلگران را به تکاپو انداخت.
برای اینکه بتوانیم از این مرحله هم با موفقیت عبور کنیم باید دولت از حیث نظر و عمل به معنی واقعی اسلامی شود. بعد نظری وظیفه حوزه و دانشگاه است که حقا و انصافا دین خود را به اسلام نپرداخته اند و در نظریه پردازی و استخراج مدل های بومی-اسلامی برای اداره جامعه کم گذاشته اند در عمل هم که شاهد نواقص بسیاری هستیم.
دولت اسلامی باید رنگ و بوی حکومت علوی را داشته باشد.سه عنصر اصلی حکومت علوی عبارتند از
۱- توجه به رای مردم و جمهوریت نظام
۲-انتخاب مدیران شایسته
۳- عدالت و تامین نیاز های اولیه همچون مسکن و تغذیه و سلامت و آموزش و ازدواج و ...
رکن دیگر که برای اسلامی کردن دولت لازم است اصلاح اشتباهات و زدودن خطاها از سیستم حکمرانی است.
نیم قرن بعد از وفات پیامبر وقتی انحراف و فساد به حدی رسید که اسلام در خطر نابودی قرار گرفته بود و دین رسول الله را با سبک زندگی اموی جایگزین کرده بودند . امام حسین با همه دارایی خود قیام کرد و به جنگ این فکر فاسد رفت و اسلام را احیا کرد.
امروز هم شاهد این هستیم که تفکرات دنیایی و سبک زندگی سکولار و مدل های اقتصادی لیبرال سعی می کنند دین را در کل دنیا منزوی و نابود کنند.
بخش عظیمی از نظام بانکداری و اقتصادی ما التقاطی و برگرفته از الگوهای فاسد غربی است و برخی مدیران و دولتمردان تفکرات سکولار و ضد دینی دارند. حتی جدایی دین از سیاست و اقتصاد و علم و زندگی را در حوزه های علمیه هم ترویج می کنند. اختلاف طبقاتی در درآمد و سطح زندگی و آموزش و ... به وضع نگران کننده ای رسیده است و جامعه نیاز به تغییر و تحول دارد.
هر کدام از ما وظیفه داریم تا همچون سیدالشهدا دست به اصلاح بزنیم و در زندگی شخصی سبک زندگی دینی را عملی کنیم و در حوزه اجتماعی بنابر جایگاهی که داریم در حوزه نظر و عمل تفکر دینی و اسلامی را گسترش بدهیم.
#اصلاح_گری حسینی یا امر به معروف و نهی از منکر نسبت به مسئولین که مطالبه گری و #عدالت_خواهی از مصادیق آن هستند در کنار حکومت علوی رمز تشکیل و بقای دولت اسلامی و رسیدن به جامعه اسلامی است
#حکومت_دینی
#فقه_الحکومة
#الفقه_الحكومي
#تمدن_اسلامی
@talabe_rahi
هدایت شده از پردیسان
9.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نوحه خوانی محمود کریمی برای سردار شهید قاسم سلیمانی
@pardiesan
آخرین تحلیل از وضعیت افغانستان
سه رویکرد به جریانات و تحولات افغانستان وجود دارد
رویکرد اول
برخی که اصرار دارند که طالبان امروز همان طالبان گذشته است و هیچ تغییری نکرده و افغانستانی ها را بر علیه
ایران تحریک می کنند که چرا ایران به عراق و سوریه کمک کرده اما به شما کمک نکرده
کما اینکه دو سه روز گذشته قم شاهد فعالیت جوان های افغانی و تجمع و راهپیمایی و شعار و ... بود.
دومین رویکرد و زاویه دید هم کسانی هستند که معتقدند طالبان کلا تغییر کرده و خیلی بهتر قبل شده است و انها هستند که آمریکا را بیرون کردن و ...
رویکرد سوم طالبانی ها را یک دست نمی داند و نه کاملا قابل اعتماد هستن نه میشه کاملا ردشان کرد.
اعتماد صد در صد نمیشه کرد چون احتمال داره که چند صباحی فیلم بازی کنند و ژست عفو و آزادی بگیرن دوباره افراطی گری کنند و روند تکفیری خود را از سر گیرند.
نمیشه هم ردشان کرد و به رسمیت نشناختشان چون باعث تحریک امثال احمد مسعود میشود و موجب درگیری و جنگ داخلی و بازگشت مداخله آمیز آمریکا و حتی موجب نا آرامی مرزهای شرقی ما بشود.
پس بهترین کار برخورد نسبی و با آرامش و دعوت به تشکیل حکومت فراگیر است . صحبت های رییسی و سخنگوی وزارت خارجه حاکی از این رویکرد سوم است.
نخبگان افغانستانی هم چه آنها که ساکن ایرانند چه آنها که در وطن خود هستند، همین دیدگاه خاکستری را به اتفاقات دارند و معتقدند با کار فرهنگی و مطالبه رسانه ای باید مانع بازگشت افراطی گری یا غربگرایی به عنوان دو قطب محور نابودی افغانستان شوند.
@talabe_rahi
msad sarmast:
عاشورای ۱۴۴۳ هم تمام شد. حسین علیه السلام کشته شد و یارانش هم همه فدای او شدند. اسبها را هم نعل تازه زدند و ابدان مبارک را پایمال کردند. تن بی سر سیدالشهدا و اصحابش سه روز بر بیابان رها شد. سرها به نیزه شد. دخترکان و زنان آل الله به اسیری رفتند.
دشمنان امام حسین نه یهودی و مسیحی بودند ، نه زرتشتی و صابئی، مشرک و بت پرست هم نبوند. همه مسلمان بودند. نماز می خواندند روزه می گرفتند حتی حافظ قرآن هم بودند. برخی ادعا داشتند که همرزم و صحابی رسول الله و امام علی بوده اند. امام حسین را اما به جرم خارجی بودن و خروج از دین و ولایت حاکم اسلامی به شهادت رساندند.
عاشورا تمام شد اما #جدال_دو_اسلام پایان نیافت. یک اسلام اسلام رسول الله و امام حسین بود . اسلام مستضعفان و زجر کشیده ها. اسلام رعایت حلال و حرام الهی ، اسلام امر به معروف و نهی از منکر، اسلام فریب دنیا را نخوردن اسلام غیرت و جوان مردی و آزادگی.
آن سو اسلام لاابالی گری، اسلام مرفهین بی درد، اسلام بی تفاوتی نسبت به ظلم ظالمان، اسلام بی غیرتی، اسلام حلال کردن حرام و حرام کردن حلال،اسلام دین فروشی و راحت طلبی، اسلام دنیاگرایی و خود پرستی.
دهه محرم تمام شد اما جنگ حق و باطل تمام نشد. هنوز صدای #هل_من_ناصر امام به گوش می رسد. هنوز فریاد #هیهات_منا_الذله غریب کربلا دل ها می لرزاند . هنوز دشمنان قسم خورده، اسلامِ نماز و روزه و مال مردم خوری را تبلیغ می کنند . هنوز هستند کسانی که به اسم دین کاسه لیسی آمریکا و اسرائیل را می کنند.
خدایا مسلمانی ما را از جنس اسلام امام حسینی و علوی و محمدی قرار بده. خدایا را ما را شیعه بنی امیه و آمریکا و اسرائیل نمیران.
@talabe_rahi
جنگ روانی برای فرار
حدود بیست سال قبل حمله به برجهای دو قلو بهانه ای شد برای اشغال عراق و افغانستان . طالبان در افغانستان و صدام در عراق مهره های دست نشانده آمریکا بودند و اتفاقا هدف حملات آمریکایی ها و ناتو .
حالا بعد از بیست سال آمریکا و هم پیمانهایش با دست آلوده به خون میلیون ها انسان بدون هیچ دست آورد قابل توجهی مجبور به ترک افغانستان هستند.
دولت ایالات متحده همیشه برای تصمیمات کلان و اقداماتی از این دست تدابیر رسانه ای و روانی گسترده ای می اندیشد و حتما قبل از حمله بهانه ای سیاسی یا حقوق بشری دست و پا می کند و با فشار رسانه ای افکار عمومی را برای اقدام خود مجاب می کند.
اما این دفعه هدف #جنگ_روانی آمریکا آماده سازی مردم کشورش و حتی دنیا برای #فرار است. باید صحنه را جوری ترسیم کند که شکستش را پیروزی و خروجش را قدرتمندانه جلوه بدهد.
از طرفی ژست کمک و دست گیری نسبت به افغانستانی هایی که قصد خروج از کشور دارند از خود نشان می دهد. مثل تصاویر بچه داری سرباز آمریکایی و کمک به بعضی خانواده های حاضر در فرودگاه.
از طرفی خود را دلسوز مردم و امنیت کابل نشان می دهد و از چند روز قبل مدام درباره خطرات امنیتی هشدار می دهد و می گوید احتمال حملات انتحاری و بمب گذاری در اطراف فرودگاه هست.
اما حقیقت پرتاب چند انسان از هواپیما به بیرون است و تیراندازی به مردمی که به امید او به فرودگاه آمده اند و انفجار دیروز #فرودگاه_کابل هم دقیقا نشان داد دولت آمریکا هدفی جز ناامنی کابل و هرج و مرج ندارند. امریکا به دنبال این است که به مردم کشور بگوید که دیگر افغانستان جای ماندن نیست و برای سربازان آمریکایی و حتی مردم افغانستان نا امن است بعد مقتدرانه و انسان دوستانه افغانستان را ترک کند.
خون چندین بی گناه بر زمین ریخته شد و انفجار را داعش به عهده گرفت. داعشی که ولد نا خلف آمریکاست و قرار است جنایات آمریکا را در افغانستان از سر بگیرد.
خروج آمریکا از افغانستان می تواند برای افغانستانی ها بزرگ ترین پیروزی باشد به شرطی که دست از جنگ داخلی و تعصبات قومیتی و مذهبی بردارند و فریب بازی های رسانه ای جنگ روانی آمریکا و متحدانشان را نخورند.
@talabe_rahi