هدایت شده از محصنات
✏️ متن کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار نمایندگان مجلس شورای اسلامی منتشر شد. ۱۴۰۲/۳/۳
🔍 بخوانید👇
khl.ink/f/52934
🔻متن «لایحه حجاب» منتشر شد
🔹لایحۀ حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب که به پیشنهاد قوۀقضائیه به دولت ارسال شده بود، پس از تصویب در دولت به رئیس مجلس تقدیم شد.
🔹براساس این لایحه مأموران پلیس که ضابط قضایی محسوب میشوند مکلفند به اشخاصی که در ملأعام یا اماکن عمومی یا فضای مجازی کشف حجاب میکنند یکبار با استفاده از فناوریهای نوین و سامانههایی مثل پیامک تذکر دهند.
🔹در صورت تکرار کشف حجاب، بار دوم متخلف یکششم حداکثر جزای نقدی درجه ۸ و بار سوم معادل یکسوم حداکثر جزای نقدی درجه ۸ توسط پلیس جریمه میشود.
🔹اگر این کار باز هم تکرار شود علاوه بر جریمهای معادل یکدوم جزای نقدی درجه ۸ فرد مرتکب به مرجع قضایی معرفی و به جزای نقدی درجه ۷ محکوم خواهد شد.
🔹در صورت برهنگی بخشی از بدن و یا پوشیدن لباسهای نازک بدننما و یا چسبان در ملأعام یا اماکن عمومی یا فضای مجازی فرد مرتکب، بار اول معادل حداکثر جزای نقدی درجه ۷ جریمه خواهد شد.
🔹درصورت تکرار علاوه بر تکرار جریمه، فرد مرتکب به مرجع قضایی معرفی و به حداکثر جزای نقدی و محرومیت از حقوق اجتماعی درجه ۶ محکوم خواهد شد.
🔹اشخاصی که در ملأعام یا اماکن عمومی یا فضای مجازی بهطور کامل برهنه شوند یا با پوششی ظاهر شوند که عرفاً برهنگی کامل محسوب میشود به حداکثر یا جزای نقدی و محرومیت از حقوق اجتماعی درجه ۶ محکوم میشوند.
🔹درصورتیکه مرتکب ظرف یک ماه جریمه را ندهد، علاوه بر دو برابر شدن جریمه این موضوع به اطلاع بانک مرکزی میرسد تا از طریق حساب بانکی فرد متخلف، مبلغ جریمه وصول شود. اگر هم امکان وصول جریمه وجود نداشت، آن فرد تا زمان پرداخت جریمه از دریافت تمام خدمات بانکی محروم میشود.
🔹حداکثر جزای نقدی درجه ۸ یک میلیون تومان، حداکثر جزای نقدی درجۀ ۷ دو میلیون تومان و حداکثر جزای نقدی درجۀ ۶ هشت میلیون تومان است.
✾═┅┄┈
🔊 بی تفاوت نباشید.
#ایلام
#محصنات
✍ارتباط با ادمین ها:
@BANOOYE_IRANI11
@hejab_ilam
┄┅┅┅┅❁🇮🇷❁┅┅┅┅┄
@motalebegari_hejab
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پلیس در نقش عکاس خیابانی!
🔹لایحه عفاف و حجاب که توسط قوهقضاییه تدوین شده است، بعد از تایید دولت، به مجلس شورای اسلامی ارسال شده تا پس از رایگیری به قانون تبدیل شود، اما این لایحه از ایرادات بسیاری برخوردار است!
✅ @Rajanews
.
♻️ «محمد» ایمانمان در حال سقوط است
🔰 جملهای به این مضمون از شهید سید محمد علی جهانآرا (فرمانده سپاه خرمشهر) نقل شده که :
«بچهها، اگر شهر سقوط کرد آن را دوباره فتح خواهیم کرد؛ مواظب باشید که ایمانتان سقوط نکند.»
🔹امروز باید به شهید جهان آرا بگوییم که شهر را پس گرفتیم اما امروز به دلیل نفوذ گفتمانهای التقاطی در میان انقلابیون، ایمانمان دارد سقوط میکند و ظاهرگرا و عرفیزده شدهایم!
🔹حمله دشمن و وضعیت فضای مجازی یله و رها و وضعیت حجاب و عفاف را می بینیم و #سکوت میکنیم؛ #توجیه می آوریم؛ #بی_تفاوت از کنار آن رد میشویم!
🔹به جای ترس از خدا، ترسی شیطانی به جان برخی از ما افتاده و از مشتی #بی_بند_و_بار و شهوتران حساب میبریم!
«محمد» ایمانمان در حال سقوط است ...
🔺از یادداشتهای حمید رسایی
بی تفاوت نباشید.
#ایلام
#محصنات
✍ارتباط با ادمین ها:
@BANOOYE_IRANI11
@hejab_ilam
┄┅┅┅┅❁🇮🇷❁┅┅┅┅┄
@motalebegari_hejab
هدایت شده از حوزه انقلابی
⚡️لایحه سکولار حجاب و عفاف
جریمه نقدی برای برهنگی آغاز جدایی قوانین حکومت دینی از مبانی شرع مقدس است
1-ما باید بدانیم پدیده بی حجابی که برهنگی و نیمه برهنگی از آثار آن است یک هجمه فرهنگی به باورهای دینی و سبک زندگی ایرانی و اسلامی محسوب میشود و فرهنگ دینی را در درجه اول و حاکمیت دینی را در درجه دوم نشانه رفته است
2- اگر برای برهنگی و نیمه برهنگی که تاکنون در فرهنگ ایرانی و اسلامی هیچ جایگاهی نداشته و موضوعی ضد دینی و ضد فرهنگی محسوب میشده است مجازات هایی مانند جریمه نقدی تعیین شود حکایت از این دارد که جریانی در کشور درصدد است جدایی دین و شرع را از قوانین حاکمیت دینی کلید بزند و راه را برای سکولاریزاسیون جامعه اسلامی هموار سازد اینکه به کسی که با برهنه شدن فرهنگ دینی را نشانه رفته جریمه نقدی کنیم به این معناست که شخص میتواند یک سبک ضد دینی را ترویج عملی کند و در نهایت جریمه و پول آن را بپردازد بنابراین ما باید توجه کنیم که اینگونه رویکردها در قبال پدیده ضد دینی راه را برای جدایی دین از قوانین حکومت دینی هموار میکند . نکته دیگر آن است که خطرناک ترین هجمه به حاکمیت دینی هجمه به ساختارهای الهی آن است و نظام سلطه با جنگ ترکیبی خود قصد دارد حکومت دینی را دچار استحاله کند. اکنون باید بدانیم هدف اصلی ماجرای مهسا امینی و آشوب های اخیر جدا کردن دین و شرع مقدس از ساختارهای نظام اسلامی است که مقدمه ای برای اجرای سند توسعه پایدار 2030 در جمهوری اسلامی خواهد بود
دکتر حجت عسکری زاده
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 @howzehenghelabi
╰┅───────────┅╯
هدایت شده از محصنات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 حضور مردم انقلابی از سراسر کشور در اعتراض به لایحه منحوس قوه قضائیه در مورد حجاب
🔻فروش #تکشف را جایگزین #توقف مکشفه نکنید
@mohsanat_ir
✾═┅┄┈
🔗 به کانال خبرگزاری زنان عفیفه جهان مُحصَنات بپیوندید
@mohsanat_ir
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
♻️ جریمه بیحجابی چقدر بود، الان چقدر هست؟
بعضی از منابع اقتصادی قیمت سکه را در طول ۴۴ سال گذشته درج کردهاند. سال ۱۳۷۵ قیمت سکه تمام، حدود ۴۲ هزار تومان بوده.
در همان سال ۱۳۷۵ تبصرهای به ماده ۱۴۱ قانون مجازات اسلامی اضافه شده: «زنانی که بدون حجاب شرعی در معابر و انظار عمومی ظاهر شوند به حبس از ۱۰ روز تا دوماه یا از ۵۰ هزار تا پانصد هزار ریال جزای نقدی محکوم خواهند شد.»
یعنی در سال ۱۳۷۵، جریمه نقدی بیحجابی از حدود یکدهمِ یک سکه، تا بیش از یک سکه بوده.
اگر آن جریمه را الآن به ارزش روز تبدیل کنیم؛ جریمهی هر مورد بیحجابی بایستی از حدود ۳ میلیون تا بیش از ۳۰ میلیون تومان باشد.
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
https://eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻خرمشهر اینجاست! جهانآرا کجاست؟
🖊 مهدی جمشیدی
۱. یک هفتۀ اول پس از بیستوششم فروردین، شاید کشف حجاب بیش از پنج درصد کاهش پیدا کرد. شال هم نه بهعنوان حجاب، بلکه برای احتیاط به دور گردن اضافه شد. اما بعد از این یک هفته، و احساس شعاری و تبلیغی بودن هشدار سردار رادان، وضع به گذشته بازگشت؛ بلکه جسارت و بیحیایی، فزونی بیشتری گرفت. اکنون تا حد زیادی، وضع کشف حجاب، عادی و بهنجار شده است. مشاهدۀ روزانۀ حدود ده درصد کشف حجاب و حتی کشف بدن، در حال تثبیتشدن از نظر روانی و فکری است. کشف حجاب، آشکار و آسوده و در همهجا است. البته بعضی از اینان در درونشان، حس نگرانی به وجود آمده که نظام قصد برخورد دارد و در کمین ما نشسته است و چهبسا از راه برسد. با این حال، وضع همچنان مانند گذشته است؛ به این معنی که روند، دوباره صعودی شده است اما با شیب کم.
۲. در حال حرکت به سمت طبیعیشدگی و هنجارشدگی هستیم. آنقدر تعلل کردند که تا حدی وضع، به نفع آنها تثبیت شده است. غیرتها و حساسیتها، ساییده شدهاند و این گروهکهای فرهنگی، بخشی از جامعه شدهاند. در واقع، خودشان را در جامعه جا کردهاند و در پی جایابی ساختاری نیز هستند. اینان جامعه را از آنِ خود کردهاند و بخش متدین نیز بیش از گذشته، ناچار است در فضاهای گلخانهای بخزد و از واقعیتهای فرهنگیِ بیرونی بگریزد، مبادا که دامنش به معاصی اینان، آلوده شود. این همان کاری است که دربارۀ «مدارس» انجام شد و در اثر آن، مدارسِ خاصِ حزباللهیها و مؤمنان ایجاد گردید. مدارس اینان از مدارس دیگران جدا شد و اینک کار جدایی، به «جامعه» هم کشیده شده است. انقلابیها، هرچه بیشتر در حال منزویشدن هستند و خود را پنهان میکنند. مدسه و جامعه را نمیپسندند اما به جای «مواجهه» و «اصلاح»، میگریزند و برای خود، «باغچههای فرهنگی» ایجاد میکنند؛ ناکام در جامعهپردازی توحیدی و راضی به باغچهپردازی مصنوعی. از خودسازی به جامعهپردازی عبور نکردهاند، چه رسد به اینکه بخواهند تمدّنسازی کنند. منطق تقیّه و گریختن و پنهانشدن و بیرونکشیدن گلیم خویش را از آب آموختهاند و بس.
۳. نیاز نیست که قانون حجاب در مورد همه «اجرا» شود تا سخن از «امکان» و «قابلیت»، معنا داشته باشد. شاید دربارۀ حدود بیست درصد، اعمال «قدرت» (اجرای قانون) موضوعیت داشته باشد. بقیۀ افراد با مشاهدۀ اِعمال قدرت، تمکین و همراهی خواهند کرد. برای اینان، «اقتدار» کافیست و حاجت به قدرت نیست. ازاینرو، بیست درصد اِعمال «قدرت» و هشتاد درصد تجلی «اقتدار»، ما را از گردنه عبور خواهد داد. کار دولت، بسته به اقتدار است؛ اقتدار که فرویخت، همهچیز مباح میشود. واقعیت اجتماعی، صفر و صدی نیست، بلکه با مواجهههای پیوستاری و متنوّع، گرههایی که به ظاهر کور هستند، گشوده میشوند. در جنگ ترکیبی، باید چندلایه و چندسویه عمل کند و اهرمهای مختلف را به کار گرفت.
۴. بسیاری از ساختارها، چندان در خدمت غایات دینی نیستند. تسهیلگر نیستند، بلکه گاه مانع هستند؛ هرچه که بتوانند بازدارندگی ایجاد میکنند. سبک زندگیِ ما نیز در بخش مهمی، زیر نفوذ «ساختارهای تجدّدی» هست؛ حتی در لایۀ خُرد. فقط تحلیل ارزشهای معطوف به ازدواج و انتخاب همسر، کافی است که تغییر ساختارهای ذهنی را نشان بدهد. از ازدواج تا اشرافیت در زندگی تا فرزندآوری تا پوشش تا مصرف و خرید و پاساژ و سلبریتی و فضای مجازی و لذت و بدن و بینی و گونه و ... در هم تنیده شدهاند و تجدّد را میزایند؛ آن هم در ابعاد ساختاری. در بند هفتمِ بیانیۀ گام دوم، تعبیر «نفوذ سبک زندگی غربی» به کار برده شده است. اولاً نفوذ و ثانیاً نفوذ ساختاری. تجدّد، ما را محاصره کرده است و میخواهد بیش از گذشته، سرزمینهای فرهنگی ما را اشغال کند. خرمشهر اینجاست. جهانآرا کجاست؟!
۵. ما دچار فقر «فهم عالمانه و دینی» هستیم. چندان شناخت درستی از گرهها و گرانیگاهها در دست نیست. باید این فهم را تولید و تکثیر کرد؛ چون ادبیات متناسب با این فهم، ذهنیتها را تغییر خواهد داد. باید تعبیر دینی و انقلابی از دردها و درمانها ارائه داد. رسالت نخبگان فکری، آفرینش همین فهمهای قدسی است تا به واسطۀ آنها، راه گشوده شود. راهکارها هم وابسته و مشروط به فهمها هستند. حتی فهم ما از ماهیت حجاب هم متوقف مانده است و ازاینرو، روایتهای نو ایجاد نکردیم. تغییر انفسی، تغییر در فهم نیز هست و اغلب باید از «فهم» به «وجود» رسید.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
هدایت شده از ایران آینده🇮🇷
Bayati.mp3
21.7M
📢صوت نشست #یک_ماه_بعد
🖊(ارزیابی اثربخشی طرح اخیر عفاف و حجاب و بررسی لایحه پیشنهادی قوهقضائیه)
🔹🔸حجتالاسلام مهدی بیاتی
❇️ کانال #ایران_آینده👇🏻
🌐https://eitaa.com/joinchat/4069130343Cba3978c77a
هدایت شده از ایران آینده🇮🇷
Mahdiyan.mp3
21.6M
📢صوت نشست #یک_ماه_بعد
🖊(ارزیابی اثربخشی طرح اخیر عفاف و حجاب و بررسی لایحه پیشنهادی قوهقضائیه)
🔹🔸جناب آقای محسن مهدیان
❇️ کانال #ایران_آینده👇🏻
🌐https://eitaa.com/joinchat/4069130343Cba3978c77a
هدایت شده از ایران آینده🇮🇷
KhanMohammadi.mp3
20.78M
📢صوت نشست #یک_ماه_بعد
🖊(ارزیابی اثربخشی طرح اخیر عفاف و حجاب و بررسی لایحه پیشنهادی قوهقضائیه)
🔹🔸حجتالاسلام سیدعلیخان محمدی
❇️ کانال #ایران_آینده👇🏻
🌐https://eitaa.com/joinchat/4069130343Cba3978c77a
هدایت شده از ایران آینده🇮🇷
Eghbali.mp3
19.16M
📢صوت نشست #یک_ماه_بعد
🖊(ارزیابی اثربخشی طرح اخیر عفاف و حجاب و بررسی لایحه پیشنهادی قوهقضائیه)
🔹🔸دکتر ابوالفضل اقبالی
❇️ کانال #ایران_آینده👇🏻
🌐https://eitaa.com/joinchat/4069130343Cba3978c77a
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
Jamshidi.mp3
22.73M
🔹صوت نشست #یک_ماه_بعد
🔹نقد لایحه حجاب
🔹مهدی جمشیدی
🔹شامل:
۱. مقدمه: ذهنیت ویروسی نویسندگان لایحه
۲. جنبههای مثبت لایحه
۲.۱. عدمتفکیک کشف حجاب از برهنگی
۲.۲. در نظر گرفتن ساختارهای پیروانی مولد کشف حجاب
۳. جنبههای منفی لایحه
۱.۳.فروکاهیدن تهدید کشف حجاب از حرام سیاسی به تخلف سبکمایه
۲.۳. راندن نیروی انتظامی از خیابان و تبدیلکردن آن به عکاس و پیامکزن
مؤخره: ضرورت کنشگری حداکثری جبههی انقلاب برای تغییر این ریل غلط.
کانال #ایران_آینده
🌐https://eitaa.com/joinchat/4069130343Cba3978c77a
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نقد لایحه حجاب-۱
https://telewebion.com/episode/0x6a92f57
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
27.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نقد لایحهحجاب-۲
http://www.telewebion.com/episode/0x6a93f73