🔻برکات #زیارت_اربعین
🔻حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر #ناصری حفظهالله :
🏴 گاهی یکی از این زیارتها مثل زیارت #اربعین کافی است که کار انسان را راه بیندازد. تأثیر و تغییر و برکات زیاد دارد.
🤲 خدا نصیبمان کند...
@tarbiatemanavi
🗓🏴روز بیست و هفتم محرم، به یاد جناب #قارب_بن_عبدالله و توسل به ایشان
🏴اَلسَّلَامُ عَلَی قَارِبٍ مَوْلَی الْحُسَینِ بْنِ عَلِی
🔹 «قارب» فرزند «عبدالله» است. عبدالله کسی است که به هنگام هجرت از مکه و خروج رسول خدا صلیاللهعلیهوآله از غار ثور به سوی مدینه، در نزد او به اسلام تشرف یافت و با آن حضرت از بیراهه به مدینه رفت.
▫️مادر #قارب هم افتخار خدمت در محضر #امام_حسین علیهالسلام را داشته است. از چنین پدر و مادری با این افتخارات، این گونه فرزندی هم تربیت میشود.
▪️ قارب در حمله نخستین (در روز عاشورا)، به فوز #شهادت نائل گشت.
📓ابصارالعین، ص۹۶؛ منتهی الآمال، ج۱، ص۶۵۴
@tarbiatemanavi
#حدیث_نور
#زیارت امام#حسین علیهالسلام
🔅 امام#باقر علیهالسلام میفرمایند:
▫️ پيروان ما را به زيارت قبر #حسين عليه السلام، فرمان دهيد كه آمدن به آن جا . . . بر هر باايمانى كه امامت او را از سوى خداوند عزّ و جلّ باور دارد، واجب است.
▫️مروا شيعَتَنا بِزِيارَةِ قَبرِ الحُسَينِ عليهالسلام؛ فَإِنَّ إتيانَهُ ... مُفتَرَضٌ عَلى كُلِّ مُؤمِنٍ يُقِرُّ لَهُ بِالإِمامَةِ مِنَ اللّهِ [عَزَّ و جَلَّ]
📚 تهذيب الأحكام : ج ۶ ص ۴۲ ح ۸۶
@tarbiatemanavi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بمناسبت شب ارتحال یکمین سال حضرت آیتالله ناصری رحمت الله علیه
مدت: ٢٢ ثانیه
موضوع: سریع الرضاست...
@tarbiatemanavi
🗓🏴روز بیست و هشتم محرم، به یاد #جون، #غلام جناب #ابوذر و توسل به ایشان
🏴السَّلَامُ عَلَی جَوْنٍ مَوْلَی أَبِی ذَرٍّ الْغِفَارِی
◼️ﺟﻮن در روز #ﻋﺎﺷﻮرا در ﻣﻘﺎﺑﻞ #اﻣﺎم_ﺣﺴـﯿﻦ ﻋﻠﯿﻪاﻟﺴـﻼم اﯾﺴـﺘﺎد و از آن ﺣﻀﺮت اﺟﺎزه رزم ﺧﻮاﺳﺖ. اﻣﺎ اﻣﺎم ﺑﻪ او اذن ﺟﻬﺎد ﻧﺪادﻧﺪ و ﺣﻀﺮت ﻓﺮﻣﻮدﻧﺪ: «ﻣﺎ ﺗﻮ را ﺑﺮاي اﯾﺎم ﻋﺎﻓﯿﺖ و آﺳﻮدﮔﯽ ﺧﺮﯾﺪاري ﮐﺮدﯾﻢ؛ وﻟﯽ اﻵن ﺧﻮد را ﮔﺮﻓﺘﺎر ﻧﮑﻦ.»
◽️ﺟﻮن ﺧﻮد را ﺑﺮ ﻗﺪمﻫﺎي اﻣﺎم اﻧـﺪاﺧﺖ و ﺑﺮ آن ﺑـﻮﺳﻪ ﻣﯽزد و ﻣﯽﮔﻔـﺖ: «اي ﻓﺮزﻧـﺪ رﺳـﻮل ﺧـﺪا! ﻣﻦ ﺑﺮاي آﺳـﻮدﮔﯽ ﺧـﺎﻃﺮ ﺧـﻮﯾﺶ در ﮔﺮﻓﺘـﺎري از ﺷـﻤﺎ ﮐﻤﮏ ﻣﯽﮔﺮﻓﺘﻢ، ﻣﻦ ﺧﻮد ﻣﯽداﻧﻢ ﮐﻪ ﺑﻮي ﺧﻮﺷـﯽ ﻧﺪارم، ﺧﻮﯾﺸﺎﻧﻢ اﻓﺮادي ﻓﺮوﻣﺎﯾﻪاﻧﺪ و رﻧﮕﻢ ﺳـﯿﺎه اﺳﺖ. اﻣﺎ ﺷﻤﺎ بر ﻣﻦ از آن ﻧﻔَﺲ ﺑﻬﺸﺖﮔﻮﻧﻪﺗﺎن ﺑﺪﻣﯿـﺪ ﺗﺎ ﮐﻪ ﺧﻮش ﺑﻮ ﺷﻮم، ﺷـﺮاﻓﺖ ﺧﻮﯾﺸﺎوﻧﺪي ﯾﺎﺑﻢ، و ﺳـﯿﻤﺎیم ﺳـﻔﯿﺪ ﺷﻮد. ﺑﻪ ﺧﺪا ﻗﺴﻢ از ﺷـﻤﺎ ﺟﺪا ﻧﺨﻮاﻫﻢ ﺷﺪ ﺗﺎ اﯾﻦ ﺧﻮن ﺗﯿﺮهام ﺑﺎ ﺧﻮن ﭘﺎﮐﺘﺎن ﻣﺨﻠﻮط ﮔﺮدد.»
◼️زﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺟﻮن ﺑﻪ زﻣﯿﻦ ﺧﻮرد، ﺣﻀﺮت اﺑﺎﻋﺒﺪﷲ اﻟﺤﺴﯿﻦ ﻋﻠﯿﻪاﻟﺴﻼم ﺑﺮ ﺑﺎﻟﯿﻨﺶ آﻣﺪند و ﺑﺮ ﺣﻖ او اﯾﻦ ﮔﻮﻧﻪ دﻋﺎ ﻓﺮﻣﻮدند: «اﻟﻠﻬﻢ ﺑﯿﺾ وﺟﻬﻪ، و ﻃﯿﺐ رﯾﺤﻪ و اﺣﺸـﺮه ﻣﻊ اﻻﺑﺮار، و ﻋﺮف ﺑﯿﻨﻪ و ﺑﯿﻦ ﻣﺤﻤـﺪ و آل ﻣﺤﻤـﺪ ﺻـﻠﯽ ﷲ ﻋﻠﯿﻪ و آﻟﻪ»
📓مقتل مقرم ص ۲۵۲
@tarbiatemanavi
#محرم
☑️ بیتابی زینب(سلامالله) از فراق امام #حسین(علیهالسلام)
امام #سجاد(ع) می فرمود:
▫️در شب #عاشورا عمه ام #زینب(س) مشغول #پرستاری از من بود.
▫️پدرم به خیمه ما داخل شد، در حالیکه اشعاری را - درباره روزگار و سرنوشت انسان- می خواند.
من مقصود پدرم را دریافتم.
بغض گلویم را گرفت، ولی از گریه خودداری کردم و فهمیدم فردا چه خواهد شد.
⬅️ اما عمه ام وقتی آنچه را که من شنیده بودم، شنید،
نتوانست خود را نگهدارد.
ازجا پرید و فریاد زد:
وای براین #مصیبت، ای کاش #مرگ من رسیده بود و زنده نبودم.
▪️گویی امروز مادرم #فاطمه(س)، پدرم #علی(ع) و برادرم #حسن(ع) را از دست می دهم.
📚یعقوبی، التاریخ، ج۲، ص۲۴۳
📚طبری، تاریخ الامم، ج۵، ص۴۲۰
@tarbiatemanavi