🔘رهروی عاشق(۳)
🔹تجدید عهد با امام است (تکلیف سوم)
▫️چنانکه در انتهای همة زیارتنامههای یاد شده و در وقت خروج از زیارتگاهها، مرسوم است، زائر رو به آن امام و مزور میکند و از خداوندگار میخواهد که این زیارت را آخرین زیارت و تجدید عهد او قرار ندهد؛
▫️همانطور که در انتهای «زیارت عاشورا» میخوانیم:
🔹«وَ لٰا جَعَلَ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکُم»
▫️آمد و شد روزگار، عهدها را سست میکند، وسوسة شیطان و ترسی که در دلهای انسانها میافکند، جانها را متحوّل میسازد.
▫️ابلیس، شکوه و جلالِ صاحبان قدرت و شوکت دنیوی را در چشمها آرایش میدهد و آدمی را وادار به کرنش و اظهار عبودیّت و چاکری میسازد و گاه، بندگان را روزیرسان و رازق معرّفی میکند و چشم سر و [چشم] دل مردم را متوجّه دستان آنان میسازد.
▫️از این رو، تجدید عهد، تذکّری است برای همة فراموشکاریها و فرو گذاشتن حقّ مردانی که جانبداری از حقّشان را خداوند بر همگان واجب ساخته است.
▫️در سنّت بسیاری از عالمان عارف و اولیای الهی بوده است که هر صبح، پس از اقامة نماز، با امام زمان(ع) تجدید عهد میکردهاند.
▫️«دعای عهد» از زیباترین «عهدنامهها»یی است که از سوی معصومان: روزی مؤمنان شده است.
▫️در این دعا، مانند همة ادعیه و زیارات، پس از حمد و ثنای خداوند و بزرگداشت اسماء جمال و جلال، آنکه تجدید عهد میکند، میگوید:
🔹«اللّهُمَّ إِنِّي أُجَدِّدُ لَهُ فِي صَبِيحَةِ هَذَا الْيَوْمِ، وَ مَا عِشْتُ بِهِ فِي أَيَّامِي عَهْداً وَ عَقْداً وَ بَيْعَةً لَهُ فِي عُنُقِي لَا أَحُولُ عَنْهَا وَ لَا أَزُولُ أَبَدا ...؛
خداوندگارا! من در این صبحگاهان تجدید میکنم عهدم را از برای او و هر روز که زنده باشم عهد و بیعت و پیمانی برای او بر گردنم باشد که امید دارم هیچ چیز آن را دگرگون و زائل نسازد ...»
▫️آنکه عهد نو نکند، محرم نیست؛ بیگانهای است که به ناگهان، به سان دزدی از دیوار بالا میآید. به قول حضرت امیرالمؤمنین(ع) «کسی که از غیر در وارد شود، سارق است.»
▫️محدودة تصرّف در همة امور و میان عموم مناسبات در سراسر جهان، به محدودة خویشی و پیوند و محرمیّت بستگی دارد. از این مطلب میتوان دریافت که چرا میدان حضور، عمل و حقّ تصرّف اولیای الهی و به ویژه حضرات معصومان: دربارة عموم خلق خدا (اعمّ از نباتات و جامدات و حیوانات و انسانها) وسیع و ولایت آنها گسترده است.
▫️آنان در تقرّب و پیوند با خداوند به جایی رسیدهاند که حضرت جبرئیل نیز نرسیده است.
پیش از این، دربارة معراج رسول اکرم(ص) و گذار ایشان از مرتبهای ویژه، سخن گفتهایم. مرتبهای که حضرت جبرئیل نیز قادر به گذار از آن نبود.
▫️چه کسی میتواند دربارة مبسوط الید بودن خداوند در امور جزیی و کلّی همة آفریدهها و ولایت ایشان و میزان قدرت و دخل و تصرّفش در همة هستی تردید کند؟!
▫️این میزان و میدان عمل و دخل و تصرّف از آنجاست که خدای متعال خالق، رازق، صاحب و ربّ مخلوقات خود است و تنها اوست که «فعّال ما یشاء» است.
▫️به این ترتیب، از آنجا که حضرات معصومان(ع) میفرمایند: «وَلَايَتُنَا وَلَايَةُ الله»، میزان تقرّب آنان به خداوند یکتا، این مجال و میدان فراخ را فراهم آورده است که به اذن الله، بر کلّ موجودات ولایت و حقّ سرپرستی و دخل تصرّف داشته باشند.
▫️اینان محرمترین آفریدهها به خداوند هستند، به همین ترتیب محرمترین افراد دربارة همة آفریدهها نیز میباشند.
📚#جانجهان/#ازقلهعاشوراتادریایظهور
@tarikh_farda
🔘یاد پدر
شيخ مفيد از حضرت علی بن الحسين(ع) روايت ميكند كه فرمود:
«در آن شبی كه پدرم صبح آن شهيد شد، من نشسته بودم و عمّهام زينب مرا پرستاری ميكرد. ناگاه ديدم پدرم داخل خيمه خود شد و جوين كه غلام ابوذر بود، نزد پدرم بود. جوين شمشير پدرم را آماده و اصلاح ميكرد. پدر بزرگوارم اين اشعار را ميخواند:
«يَا دَهْرُ أُفٍّ لَكَ مِنْ خَلِيلٍ
كَمْ لَكَ فِي الْإِشْرَاقِ وَ الْأَصِيلِ
مِنْ طَالِبٍ وَ صَاحِبٍ قَتِيلٍ
وَ الدَّهْرُ لَا يَقْنَعُ بِالْبَدِيلِ
وَ إِنَّمَا الْأَمْرُ إِلَی الْجَلِيلِ
وَ كُلُّ حَيٍّ سَالِكٌ سَبِيلِي؛
ای روزگار اف بر تو باد! چقدر صبح و شام.
دوست و جوينده (حق و حقيقت) را مقتول و شهيد ميكنی؟ روزگار به عوض و بدل گرفتن قانع نمیشود.
جز اين نيست كه اختيار امر (به دست قدرت) خدای جليل است و هر شخص آگاه بيداری طريقه مرا خواهد پيمود.»
▫️پدرم اين اشعار را دو يا سه بار تكرار كرد تا من كاملاً آنها را شنيدم و فهميدم و دريافتم كه منظور پدرم چيست. گريه راه گلوی مرا مسدود نمود، از گريه خودداری كردم و ساكت شدم و دانستم كه بلا مقدّر شده است!
▫️عمّهام زينب نيز آنچه را كه من شنيدم او هم شنيد. او زن بود، شأن زنان اين است كه رقيقالقلب و كمطاقت هستند و نتوانست خودداری كند. لذا از جای برجست و در حالی كه دامن لباسش به زمين كشيده ميشد و پا برهنه بود، خود را به امام حسين(ع) رسانيد و فرياد زد:
▫️«ای كاش مرگ زندگی مرا نابود ميكرد! گویا امروز مادرم فاطمه مرده باشد و پدرم علی شهيد شده است و برادرم حسن از دست رفته است! تویی باقيمانده گذشتگان و پناهگاه بازماندگان مایی.»
▫️امام حسين(ع) متوجه حضرت زينب شد و به وی فرمود:
«ای خواهرم! مبادا شيطان صبر تو را ببرد.»
▫️سپس چشمان مبارك امام(ع) پر از اشك شد و فرمود:
«اگر پرنده قطا را يك شب آزاد ميگذاشتند ميخوابيد.»
▫️زينب كبرا گفت: وا ويلاه! آيا تو خويشتن را مظلوم مقهور ميدانی؟! اين خبر بيشتر قلب مرا جريحهدار ميكند و بر من ناگوارتر است.
سپس لطمه به صورت خود زد و متوجّه دامن خويشتن گرديده، آن را پاره كرد و به حال غش افتاد! امام حسين(ع) برخاست و آب به صورت آن بانوی مظلومه پاشيد و به وی فرمود:
▫️«ای خواهرم! نسبت به خدا پرهيزكاری را پيشه كن و به شكيبایی كه خدا به تو عطا كند، صبور باش. بدان كه اهل زمين خواهند مرد و اهل آسمان باقی نمیمانند. هر چيزی غير از ذات مقدّس پروردگار هلاك خواهد شد. همان خدایی كه خلق را به قدرت خود آفريده است و خلق را خواهد برانگيخت و يكّه و تنها است.
پدرم از من بهتر بود، مادرم از من نيكوتر بود، برادرم از من بهتر بود، وظيفه من و هر مسلمانی اين است كه بر رسول خدا(ص) تأسی نمایيم.»
📚منبع: زندگانی حضرت امام حسين عليه السلام ( ترجمه جلد 45 بحار الأنوار)، صص 3-5.
@tarikh_farda
🔘از قله عاشورا تا دریای ظهور(۵)
▫️اتّصال دائم به امام حسین(ع)
بررسی رابطه واقعه جانسوز عاشورا با واقعه شریف ظهور
سخنرانی استاداسماعیل شفیعی سروستانی
📚#کلاماستاد/#ازقلهعاشوراتادریایظهور
@tarikh_farda
🔘رهروی عاشق (۴)
فراخوانی و دعوت مردم به سوی امام (تکلیف چهارم)
روایتی از امام باقر(ع) منقول است که میفرماید:
▫️«واجبات خدا یکی پس از دیگری نازل میشد و امر ولایت آخرین آنها بود که خداوند، عزّوجلّ، این آیه را نازل فرمود: «الْيَوْمَ أَكْمَلْتُ لَكُمْ دِينَكُم ...» امروز دین شما را کامل کردم و نعمتم را بر شما تمام کردم. خدای بعد از این واجبی را بر شما نازل نکرده و واجبات را بر شما کامل کرده است.»
▫️در روایت مشهور حضرت علیّ بن موسی الرّضا(ع) است که بیش از بیست هزار نفر آن را از ایشان، از پدر گرامیشان، از پدر پدرشان تا رسول خدا(ص) از جبرئیل و از خداوند متعال نقل کردهاند و به لحاظ گرامی بودن سلسلة راویان سند، حدیث را «سلسله الذّهب» نامیدند؛ مرحوم شیخ صدوق، این روایت را در «کتاب توحید» ذکر کردهاند.
▫️در روایت ماندگار و معروف «سلسلـ[ الذّهب» که از امام رضا(ع) در وقت ورود به «نیشابور» آمده است، به خوبی ارتباط میان دو عهد بزرگ فطرت و ولایت را میتوان دید، ایشان میفرمایند:
▫️کلمة «لَا إِلَهَ إِلَّا اللهُ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي، بِشَرْطِهَا وَ شُرُوطِهَا وَ أَنَا مِنْ شُرُوطِهَا» دربارة ولایت کلّیة امیرالمؤمنین(ع) نیز آمده است:
«وَلَايَةُ عَلِيِ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي»
▫️عهد و پیمان امامت، با کلمة «لا اله الّا الله» راست میشود؛ امّا به شرط حراست از میثاق ولایت.
▫️ولایت، شرط ورود به حصن حصین لا اله الّا الله و شرط ورود به خیل مؤمنان است.
▫️در تفسیر «آیات 34 و 35 سورة اسراء» (وَ أَوْفُوا بِالْعَهْدِ إِنَ الْعَهْدَ كانَ مَسْؤُلا...» از قول امام کاظم(ع) چنین آمده است:
▫️«عهد، پیمانی است که پیامبر(ص) از مردم اخذ کرد در مورد مودّت ما اهل بیت و اطاعت از امیرمؤمنان(ع) و اینکه با او مخالفت نکنند و هم از او سبقت نگیرند و پیوند خویشی او را قطع نکنند و به ایشان اعلام کرد که از آنها، در مورد این عهد پرسیده میشود.»
▫️واسپس این حضور و انعقاد عهد قلبی و جمعی است که امام مبسوط الید میشود و مهیّای بیرون آمدن از پس پردة غیبت و حضور آشکار در میان مردم خواهد شد.
▫️بسیاری از ما مردم، دربارة اهل بیت: میگوییم و مینویسیم و مجلس بر پا میکنیم و خطابه سر میدهیم؛ امّا در این گفتوگو و در دل، نیّت دیگری میپروریم.
▫️حبّ مال، حبّ جاه، حبّ جان و ترس از دست دادن این سه، مانع از آن است که به تمامی و خالصانه در این باره وارد گفتوگو شویم؛ ریا میورزیم، تظاهر میکنیم، در برابر اربابان زر و زور، تزویر [خضوع] میکنیم و دانسته و نادانسته خود را در ظلم به آل محمّد9 شریک میسازیم.
▫️امام(ع) پیش از آنکه به سرباز احتیاج داشته باشند، به رفیقانی صمیمی و بیریا احتیاج دارند. آنکه عهدی و پیمانی، غیر از عهد و پیمان با امام مبین بر گردن دارد، نمیتواند در جمع یاران غار وارد شود و تا این عهد و پیمان مبدّل به عهد قلبی جمعی نشود، تحوّلی بزرگ در جهان، حادث نخواهد شد.
▫️واسپس این امر، وظیفة چهارمی برای ما معلوم میشود:
فراخوانی و دعوت مردم به سوی امام (تکلیف چهارم)
از این رو، از زیارت به منزلة معنی زندگی در عصر غیبت یاد کردم؛ چنانچه این سنّت به حق پاس داشته میشد، غیبت امام تا به این روز، ادامه نمییافت.
▫️زندگی در عصر غیبت، زندگی در انتظار، طلب امام و ورود به عهد امام است.
📚#جانجهان/#ازقلهعاشوراتادریایظهور
@tarikh_farda
🔘آگاهی غرب از آخرالزّمان
در بخشهاي قبلي اشاره كرديم كه غرب از بنيه و توان شرق آگاهي دارد امّا در اين مبحث ميخواهيم موضوع اطّلاع غرب از اخبار آخرالزّمان را بررسي كنيم.
▫️در يك مسئله هيچ ترديدي نيست كه همهي ملل و همهي اديان در آثار خود، از آخرالزّمان سخن گفتهاند. يعني همهي اديان در موعود گرايي مشتركاند و تنها صورت و مصداق موعود آخرالزّمان در ميان آنها متفاوت است جملگي، در اين باور كه آخرالزّماني هست و در آخرالزّمان اتفاقاتي ميافتد و موعودي ميآيد با هم متّفق و يك نظرند.
▫️هم چنين در بين اديان مختلف اين مسئله مشترك است كه، پيش از آمدن موعود تحولاتي در دنيا رخ ميدهد. حوادث بزرگ و مهمّي كه بيان كنندهي نزديكي ظهور موعود هستند.
▫️در انسانها نيز عطش براي رسيدن به اين اخبار هميشه بوده چون ميخواستند از آينده اطّلاع پيدا كنند و از آن با خبر شوند و خود را براي آينده آماده كنند.
▫️اطّلاع از آينده ميل فطري بشر است او دوست دارد بداند كه سر انجام چه خواهد شد. به همين خاطر همواره براي با خبر شدن از آينده يا به سمت انبيا رفتند و يا به سمت مكاشفه و رؤيا، يا به قدّيسان تمايل نشان دادند، يا دست به دامن منجمان و طالع بيننان شدند.
▫️اينها راههاي مختلف براي به دست آوردن اطلاعات كم و بيش از آيندهاند.
مللي كه تابع اديان الهياند، اخبار ديني در اين زمينه به آنها مدد رسانده است.
▫️در غرب مسيحي، هم منبع تورات و هم انجيل در اختيار مسیحیان بوده، در ميان منابع توراتي و انجيلي پيشگوييهايي دربارهي آخرالزّمان به شدّت رواج داشته است.
▫️كتابهاي قوياي نيز در اين زمينه دارند؛ مانند پيشگوييهاي دانيال نبي، عليهالسّلام، ياحزقيال نبي، عليهالسّلام،. آنان مكاشفاتي داشتند كه در آنها دربارهي آخرالزّمان سخن گفتهاند. در اين جا روي سخن ما متوجه اصالت اين آثار نيست.
▫️در منابع غير ديني هم پيشگوييها دربارهي آخرالزّمان كم نیست، مانند پيشگوييهاي «نوستر آداموس».
اين پيشگوييها هم دربارهي آخرالزّمان صحبت كردهاند.
▫️ منابع كوچكتري نيز در اختيار است كه يا به حقيقت يا از روی گمان از وقایع آخرالزّمان صحبت كردهاند. در هر صورت بازار گفتوگو دربارهي آخرالزّمان هميشه گرم بوده چه در شرق و چه در غرب.
▫️در ميان عموم اقوام، دو قوم بيشتر از ساير اقوام دربارهی آينده سخن گفته و روي موضوع پيشگوييها بررسي كردهاند. يكي يهوديان و ديگري مسلمانان.
▫️بقيهي اقوام در حدّ اين دو گروه نيستند. در ميان اين دو، بسياري از پيشگوييهاي يهوديان مخلوط با سحر و جادو، طالع بيني و نجوم و رويا است، امّا در ميان مسلمانان كمتر اين گونه بوده.
▫️اختلاط راست و دروغ در ميان اخبار يهوديان به دليل پيشينهي آنها در حيلهگري و دسيسه و استفادهي نادرست از علوم غريبه و جادو و طالعبيني براي به دست آوردن اخبار، زياد است.
▫️شايان ذكر است كه بني اسرائيل ولع زیادی براي كسب آگاهي از آينده داشته امّا نه، براي بندگي بلكه براي سلطه و حيله؛ و اين نكته قابل توجّه است.
📚#سخنروز/#مثلثمقدّس
@tarikh_farda
🔘از قله عاشورا تا دریای ظهور(۶)
▫️واگذاردن زیارت امام حسین(ع) و...
بررسی رابطه واقعه جانسوز عاشورا با واقعه شریف ظهور
سخنرانی استاداسماعیل شفیعی سروستانی
📚#کلاماستاد/#ازقلهعاشوراتادریایظهور
@tarikh_farda
🔘حیله گری بنی اسرائیل وآخرالزّمان شناسی
بني اسرائيل وقتي كه ملعون و از درگاه خداوند رانده شد و از فلاح و رستگاري نا اميد، توبه نكرد؛ بلكه به جاي بازگشت به حيله و نيرنگ متوسّل شد.
▫️پيشينيهي اين قوم از قديم الايّام نشان ميدهد كه بني اسرائيل هميشه به سحر و جادو و طالع بيني اهميت ميداده. در تعاليم اوّليهي حضرت موسي كليماللّه، عليهالسّلام، نيز اطّلاعات و علوم بسياري بين يهوديان جاري بوده كه بعداً آنها از اين اخبار سوء استفاده كردند.
▫️بنابراين سابقهي يهود براي شناسايي اخبار آخرالزّمان بيش از ساير اقوام است و از آنجايي كه در پشت سلطهجوييهاي غرب بني اسرائيل قرار دارد، بيشك همهي منابع حلال و حرام، پاك و كثيف دربارهي آينده در غرب موجود است و غرب از اين اخبار كاملاً اطّلاع دارد.
▫️علاوه بر اين، غربيها صرف نظر از منابع مسيحي و يهودي عموم منابع مسلمانان را نيز در اختيار دارند؛ يعني بيشك، يهود تلاش كرده كه همهي اخبار مربوط به آخرالزّمان را از ميان آثار همهي ملل و نحل جمعآوري كند.
▫️پس دور از ذهن نيست كه همهي منابع مربوط به مسلمانان را نيز جمع آوري كرده باشند.
زمانی، آنچنان بحث آخرالزّمان و گفتوگو از آن در غرب داغ شد و بازار گرمي پيدا كرد كه محقّق ارجمند جناب آقاي شيخ«عليكوراني» در كتاب «عصر ظهور» نوشت:
▫️آن قدر گفتوگو دربارهي آخرالزّمان شايع شد كه گفتند در انگلستان پروندهي قطوري دربارهي آخرالزّمان وجود دارد كه فقط عكس امام مهدي، عليهالسلام، را كم دارد.
▫️به هر صورت اين اخبار، جمع آوري شده و يهود نیز تكيهاش بر همين اخبار است. بنابراين ميشود اين طور نتيجهگيري كرد كه در عموم اين منابع از آيندهاي سخن به ميان آمده كه در آن معنويت بر جهان حاكم ميشود، موعود آسماني ميآيد و بساط شيطان و سلطهجويياش جمع ميشود.
▫️همهي شواهد و همهي مدارك و همهي پيشگوييها، سقوط غرب در برابر شرق را پيش بيني كرده و با سند و دليل و مدرك اين موضوع را به اثبات رساندهاند. همان طور كه ادبا، انديشمندان، فلاسفه و فلاسفهي تاريخ در غرب اين سقوط را پيش بيني كرده بودند و هم چنين وضعيت فرهنگي و اخلاقي غرب در شرايط فعلي نيز بيانگر اين سقوط است.
▫️همهي اين اطّلاعات باعث شده كه غرب دربارهي اين موضوع آگاهي داشته باشد كه: ستيز جدي و آيندهي او در شرق اسلامي است. و از آنجا كه بنا ندارد از مسير خود توبه كند و باز گردد. بنابراين در راه ستيزهجويي و دشمني گام بر ميدارد.
▫️همان طور كه ميدانيد در آستانهي پيروزي انقلاب اسلامي ناگهان پيشگوييهاي «نوستر آداموس» مطرح ميشود.
▫️«نوستر آداموس» پزشكي يهوديزاده بوده كه در دربار امپراتوري فرانسه، زندگي ميكرده و در پانصد و اندي سال پيش، بعضي وقايع را پيشبيني كرده است.
▫️پيشبيني او به زبان عبري در نزد يهوديان باقي ماند تا در سالهاي اخير اين پيش بيني از لابهلاي متون بيرون آمد و مطرح شد و حتي در ايران، پس از پيروزي انقلاب اسلامي به طور جدي مطرح گرديد.
📚#سخنروز/#مثلثمقدّس
@tarikh_farda
🔘از قله عاشورا تا دریای ظهور(۷)
▫️ای حسین! یاری من برای توست تا...
بررسی رابطه واقعه جانسوز عاشورا با واقعه شریف ظهور
سخنرانی استاداسماعیل شفیعی سروستانی
📚#کلاماستاد/#ازقلهعاشوراتادریایظهور
@tarikh_farda
🔘محبّت به آليس
آيات فراواني در «قرآن مجيد»، دربارة شئون، منزلت و مقامات اهل بيت نبيّ اكرم(ص) وارد شده است.
▫️بسياري از مفسّران و محدّثان و راويان عامّه و خاصّه نيز در منابع خود، انطباق آن آيات را با آن خاندان مكرّم و معزّز آليس اعلام و بر آنها، تأكيد داشتهاند. «آية مودّت» در «سورة شوري» يكي از آنهمه است.
▫️اي پيامبر! بگو: من هيچ پاداشي از شما بر رسالتم در خواست نميكنم؛ جز دوست داشتن نزديكانم [اهل بيتم] و هركس كار نيكي انجام دهد، بر نيكياش ميافزایيم؛ چرا كه خداوند آمرزنده و سپاسگزار است.»
▫️در «تفسير مجمع البيان» براي اين آيات، شأن نزولي از پيامبر اکرم(ص) نقل شده است که حاصل آن چنين است كه:
▫️وقتي پيامبر اكر م(ص) وارد مدينه شد و پايههاي حكومت اسلامي محكم گشت، انصار گفتند: ما خدمت رسول خدا(ص)ميرسيم و عرض ميكنيم اگر مشكلات مالي پيدا شد، اين اموال ما بدون هيچگونه قيد و شرطي در اختيار تو قرار دارد.
▫️هنگاميكه اين سخن را خدمت ايشان عرض كردند، آية «قُلْ لاأَسْئَلُكُمْ عَلَيْهِ أَجْراً إِلاَّ الْمَوَدَّةَ فِي الْقُرْبی» نازل شد و پيامبر(ص) آن را براي آنها تلاوت كردند. سپس فرمودند:
🔹«نزديكان من را بعد از من، دوست بداريد.»
آنها با خوشحالي، رضا و تسليم از محضرش بيرون آمدند؛ امّا منافقان گفتند:
▫️اين سخني است كه او بر خدا افترا بسته و هدفش اين است كه ما را بعد از خود، در برابر خويشاوندانش ذليل كند.
سپس اين آيه نازل شد:
🔹«أَمْ يَقُولُونَ افْتَری عَلَی اللهِ كَذِبا؛
آيا میگويند: بر خدا دروغی بسته است؟ پس اگر خدا بخواهد بر دلت مُهر مینَهد.»و به آنها پاسخ گفت.
▫️پيامبر(ص) شخصي را به سوي آنان فرستاد و آيه را براي آنان تلاوت كرد؛ گروهي پشيمان شدند؛ گريه كردند و سخت ناراحت شدند. سپس اين آيه نازل شد:
🔹و هُوَ الَّذي يَقْبَلُ التَّوْبَةَ عَنْ عِبادِه؛
و اوست كسی كه توبه را از بندگان خود میپذيرد و از گناهان درمیگذرد و آنچه میكنيد، میداند.»
▫️پيامبر(ص) شخصي را نزد آنها فرستاد و به ايشان بشارت داد كه توبة خالصانة شما مقبول درگاه خداست.»
#جانجهان/#آلیس
@tarikh_farda
🔘نوستر آداموس و انقلاب ایران
فيلمهايي كه براساس پيشگوييهای نوسترآداموس ساخته شده بود در ايران نیز منتشر گرديد.
▫️در يكي از اين فيلمها نشان داده شده كه مطابق اين پيشگوييها، امام خميني (ره) به ايران برميگردد و بعد از آن تصاويري نشان ميدهد از مردي با لباس زيباي عربي كه از عربستان ظهور ميكند و حكومتي را تشكيل ميدهد و با موشكهاي اتمي خود غرب را نشانه گيري ميكند.
▫️ پاريس و لندن و نيويورك را ميزند. و آنها – غربيها - نيز حملهي متقابل ميكنند و جنگ بزرگي درميگيرد و در نهايت غرب پيروز ميشود و حيات هزار سالهي آنها همراه با صلح و نعمت زير پرچم حكومتي در اسراييل آغاز ميشود.
▫️در سالهاي اوّل پس از پيروزي انقلاب، اين فيلم به بهانهي طرح پيشگوييهاي نوسترآداموس، - كه يك سناريوي از پيش طرّاحي شده و با هدف خاصّي نيز ساخته شده بود- در ايران منتشر شد.
▫️در پيشگوييهاي نوستر آداموس آمده كه مرداني از فارس ـ ايران يا پرشيا ـ بر ميخيزند، از گرانادا ميگذرند و بر بيتالمقدّس مسلّط ميشوند.
▫️در عموم اين پيشبينيهاي مذهبي و غير مذهبي از حاكم شدن مردم پرشيا خبر داده شده است. به همين دليل نتيجهگيري ميشود كه آنها كاملاً مطّلعاند؛ كه آينده از آن شرق اسلامي است و مركز تأثيرگذار در شرق اسلامي در آينده، ايران است و لذا براي جلوگيري از اين مسئله به يك اقدام بازدارندهي شديد دست زدهاند.
▫️نوسترآداموس، در پيشگوييهاي خود بارها به آخرالزّمان اشارهي مستقيم و صريح دارد. «ظهور مردي از عربستان»، يكي از مشهورترين قطعات پيشگوييهاي اوست كه با ذكر شماره يا همان سانتوري براي شما نقل ميكنم، در سانتوري 55/5آمده است كه:
▫️«از كشور عربي خوشبت شخص قدرتمند و مسلط به شريعت محمد(ص) زاده خواهد شد، اسپانيا را به دردسر انداخته و بر گرانادا مستولي ميشود و توسط دريا بر مردم نيكوزيا ظفر مييابد.»
▫️نوستر آداموس در سانتوري 75/10 اشاره ميكند كه:
اين منجي موعود پادشاهي پرقدرت خواهد بود كه از شرق به سوي غرب ميرود. و از تمامي پادشاهان مشرق زمين (و مغرب زمين) برتر و والاتر خواهد بود.
▫️مرد شرقي از محلّ استقرار خود خارج ميشود براي ديدار فرانسه از كوه آپونين خواهد گذشت از برفها، درياها و كوهها گذر خواهد كرد و همگان را با عصايش مرعوب خواهد كرد. (29/2)»
در سانتوري 25/5، اشارهي مستقيم به ايران و فروپاشي حكومت كليسا دارد:
▫️شاهزادهي غرب، مريخ، خورشيد، ناهيد، شير حكومت كليسا از طريق دريا از پا درخواهد آمد. از جانب ايران بيش از يك ميليون پرهيزگار به بيزانس و مصر به سوي شمال هجوم خواهند آورد.
▫️آيا همين عبارات نوستر آداموس براي غرب و يهوديت صهيونيستي كه تمامي آمال و آرزوهاي دراز خود را در سلطه بر جهان ـ از طريق ابزار دست قرار دادن غرب مسيحي ـ جستوجو ميكنند كافي نيست تا با تمام قدرت عليه شرق و مسلمانان قيام كنند و راه هر گونه پيشروي و پيشرفت را بر آنان ببندند؟
📚#سخنروز/#مثلثمقدّس
@tarikh_farda
آيا همين عبارات نوستر آداموس براي غرب و يهوديت صهيونيستي كه تمامي آمال و آرزوهاي دراز خود را در سلطه بر جهان ـ از طريق ابزار دست قرار دادن غرب مسيحي ـ جستوجو ميكنند كافي نيست تا با تمام قدرت عليه شرق و مسلمانان قيام كنند و راه هر گونه پيشروي و پيشرفت را بر آنان ببندند؟
@tarikh_farda
🔘از قله عاشورا تا دریای ظهور(۸)
▫️زیارت سرخ؛ زیارت ...
بررسی رابطه واقعه جانسوز عاشورا با واقعه شریف ظهور
سخنرانی استاداسماعیل شفیعی سروستانی
📚#کلاماستاد/#ازقلهعاشوراتادریایظهور
@tarikh_farda
🔘راز بزرگ مقابله
راز مقابلهي غربیان در اين سالها به اين مسئله برميگردد و هر چه غير از اين گفته ميشود بهانهاي بيش نيست.
▫️ نفت، عراق، بن لادن و جلوگيري از تحقيقات هستهاي ايران و ... همه بهانههايي هستند كه مطرح ميكنند. راز اصلي دشمني و ستيزهجويي غرب در همين موضوع است كه آنها ميدانند جهان دارد مستعدّ حادثهي بزرگي ميشود و آن حادثهي بزرگ به ظهور منجي از شرق اسلامي و سقوط غرب ميانجامد.
▫️ و براي آنكه بتوانند جلوي آن را بگيرند اقداماتي بازدارنده را در پيش گرفتهاند، كه در پشت اين اقدامات، مردان نظامي و سياسي غربي نشستهاند؛ زيرا اهل فرهنگ در غرب - اگر در حقيقت اهل فرهنگ باشند- ميدانند كه هيچ اقدامي براي بازدارندگي به نتيجه نميرسد.
▫️پس دشمني غربیان با شرق اسلامی يك تاكتيك و با برنامهاي كوتاه مدّت نيست. آنها حتّي براي آيندهي دور پيش بيني دارند و ميدانند كه اگر مسلمانان مجال پيدا كنند تا به انتها پيشروي خواهند كرد.
▫️لذا، دشمني با شرق تبديل به يك استراتژي دراز مدت شده و بايد مسلمانان هم از همين منظر به موضوع نگاه كنند.
▫️در جايي نوشتهام كه غرب درگيرودار با دو بيم و هراس است.
بيم قريب و نزديك او مربوط به احتمال شكلگيري قطب قدرت و دوم در شرق اسلامي ـ به ويژه با مركزيت ايران ـ است و بيم بعيد و دور او مربوط به احتمال ظهور منجي موعود از شرق اسلامي و از ميان خاورميانهي عربي است.
▫️اين دو احتمال غرب را وادار كرده كه با تمام قوا و قدرت و پيش از آن كه فرصت از دست رود در شرق اسلامي و صحن خاورميانه حاضر باشد. اقدامي بازدارنده كند و از شكلگيري كانون قدرت و زمينههاي ظهور مقدس جلوگيري نمايد و به پندار خود مسير آتي تاريخ را به صورت دلخواه و به نفع غرب ترسيم كنند.
▫️اگر چه طيّ دويست سال گذشته غربيان به صورت مستمر به مناطق مختلف دنيا حمله و لشكركشي كرده و وارد جنگهاي كوتاه مدّت و بلند مدّت شدهاند.
▫️ چنانكه امريكا در كره جنگيده، در ويتنام جنگيده و دخالتهاي بسيار زيادي در عموم مجادلات و جنگهاي منطقهاي و فرا منطقهاي داشته، ليكن نگاهش به منطقهي خاورميانه و حضورش در اين منطقه منحصر به فرد است و قابل مقايسه با هيچ كدام از عرصههاي تجربه شده نيست.
▫️از نظر ژئوپوليتيكي اين منطقه از مناطق بسيار حسّاس جهان است. تعبير بسيار زيبايي آقاي «شمس الدّين رحماني» براي اين منطقه به كار بردهاند كه عنوان يكي از كتابهايشان نيز هست: «لولاي سه قارّه». يعني منطقهي خاورميانه مانند یک لولا، سه قارّه را به هم پيوند زده. قارّهي آسيا، اروپا و آفريقا.
▫️پل ارتباطي اين سه قاره، منطقهي خاورميانه است. به همين دليل اين منطقه نقش بسيار مهمي در معادلات سياسي، اجتماعي و اقتصادي جهان در طول ساليان طولاني ايفا كرده است.
📚#سخنروز/#مثلثمقدّس
@tarikh_farda