🪴 شکوفایی استعدادها با ورود به میدانهای سخت
🌿 «ما وقتی وارد یک میدانی نشدهایم، احساس خوف میکنیم، هراس داریم؛ استعدادی هم اگر در ما هست، #سرپوشیده باقی میماند؛ اما وقتی این هراس را شکستید، خطر کردید و وارد میدان شُدید، این استعدادها هم شروع میکند به سربرآوردن؛ این جوری میشود که ناممکنها #ممکن میشود...
🌿 بدون #خودسازی نمیشود وارد این میدانها شد. بعضیها میترسیدند. بعضیها از پیش قضاوت میکردند که نمیشود؛ ... اما وقتی که وارد شدند، دیدند این ورود، #امیدآفرین است؛ همهی این استعدادها را #جوشش میدهد.»
۹۱/۰۷/۲۴
📗 منبع: کتاب تشکیلات توحیدی، ص ۳۰۴ و ۳۰۵
#استعداد
#خودسازی
📲کانال تشکیلات توحیدی
🆔 @tashkilat_ir
▫️▫️▫️
بخش تاریخی سخنان رهبر انقلاب.ppsx
18.82M
👆🌷
شاید کسی باور نکنه ولی این پردهنگارِ (پاورپوینتِ) ارائه، توسط 4 نفر از دانشآموزان مقطع دوم متوسطهی اول کار شده و برای دانشآموزان دیگه ارائه هم دادند.
محتوا هم مربوطه به سخنرانی حضرت آقا به مناسبت 13آبانِ پارسال.
من در مورد بچههای دههی 60 و اوایل انقلاب و جنگ صحبت نمیکنم. در مورد دهه نودیایی حرف میزنم که غالباً فکر میکنیم چون خیلی سرشون توی گوشی و بازیهای رایانهای و ... هست، درکی از مسائل پیرامونی و انقلاب ندارند و نمیتونن هم داشته باشند.
درحالیکه این تصور کاملا اشتباهه.
در نسل امروز، استعدادهای پنهانی نهفته است که ما به راحتی از کنارشون رد میشیم و محلی بهشون نمیدیم در حالیکه حضرت آقا اونا رو برای شناخت عمیق مبانی انقلاب مورد خطاب قرار میدهند و می فرمایند:
"شما دانشجویان و #دانشآموزان و جوانان #انقلاب را با #ریشهها و #مبانیفکری و #منطقیش به درستی بشناسید."
خلاصه اینکه مربیان و معلمان و مبلغینی که در زمینهی دانشآموزی و نوجوان در حال فعالیت هستند و علیالخصوص والدین، توجه بفرمایند که میشود مباحث تربیتی و بصیرتی و سیاسی عمیقتری هم به بچهها گفت.
منتها در قالبهای مختلف و جذّاب و با مراعات اقتضاء سنّ.
فکر نکنیم که متوجه نمیشن یا درکی از این قضایا ندارند و یا به دردشون نمیخوره؛ نه؛ هم میفهمن و هم به دردشون میخوره و هم دستگاه تحلیلی بهشون میده.
#تربیتی
#بصیرتی
حسن رزمی
📲کانال تشکیلات توحیدی
🆔 @tashkilat_ir
▫️▫️▫️▫️
👆🌷
این نماهنگ ( کلیپ)ها رو یک خانم معلم بزرگواری از شیوهی تدریسشون برای بچههای ابتدایی در مدرسهای در اسلامشهر برامون فرستادن.
ایدههای خلاقانه و خوب برای تبیین و تفهیم برخی ارزشهای دینی و انقلابی و اندیشهی ولیّ جامعه به نسل فعلی.
متاسفانه یک آفت اساسی که ما در ایران بهش گرفتار شدیم، علی الخصوص بچه حزباللهیها؛ اینه که تا یه اتفاق بدی در یک گوشه ای از کشور میفته، اینقدر هیاهو به پا میکنیم و اینقدر پخش میکنیم که ملت اینطور تصور میکنن که کل کشور رو فساد گرفته و حس ناامیدی بهشون دست میده.
ولی کارهای خوب که بیشمار در جاهای مختلف کشور انجام میگیره توجهی بهشون نمیشه.
چند روز پیش توی یکی از مدارس تهران جشن هالووین برگزار شده بود و یه عده از والدین معترض شده بودند. 3 بار هم در برنامهی پاورقی گفته شد.
بنده رد نمیکنم این کنشگریها و مطالبات رو. اتفاقا باید پیگیری کرد تا همچین اتفاقاتی تکرار نشه ولی کارهای خوب رو هم باید گفت. باید منتشر کرد، باید تقویت کرد.
یه عده از ما کارمون شده فقط غُر زدن و نق زدن که واویلا، وااسلاما، بچههامون از دست رفتن، جامعه از دست رفت و... ؛ بله، دشمن بیکار ننشسته، شب و روز با ایدهها و طرحهای مختلف داره حمله به فکر و دل بچههای ما میکنه. امّا ما هم به جای نق زدن و ناامید شدن باید ایدهپردازی کنیم، خلاقیت به خرج بدیم، فعّال باشیم.
من عاشق این جملهی حضرت آقا هستم و هر روز برا خودم تکرار میکنم:
#هر که فعّالتر ، موثرتر"
📲کانال تشکیلات توحیدی
🆔 @tashkilat_ir
▫️▫️▫️▫️
«معیارهای من را برای #محترمدانستن یک انسان تغییر داد. مشاورش بودم و نیرو و حقوقبگیری بیستوپنج سال کوچکتر از او.
توی هفته چندین بار برای پیگیری کارها و گزارشها ملاقاتش میکردم؛ اما یک بار اتفاق نیفتاد که وقتی از در وارد میشوم، جلوی پایم بلند نشود و یک بار نشد موقع رفتن، بدرقهام نکند.
اگر بعد از ساعتها جلسهی تخصصی خسته میشد و میخواست برای لحظاتی استراحت، عمامهاش را از سر دربیاورد، چند بار عذرخواهی میکرد.»
📖 منبع: کتاب «رئیسی عزیز»، ص ۹۵ | راوی: اسماعیل سقاب اصفهانی، دبیر ستاد تحول دولت سیزدهم
#اسوههای_مدیریت
#تکریم_انسان
📲کانال تشکیلات توحیدی
🆔 @tashkilat_ir
▫️▫️▫️
📚 #معرفی_کتاب
📖 کتاب «غرب شناسی» نوشته آقای سید احمد رهنمایی، تلاش فشرده و موجزی است برای آشنایی نسل جوان، با آنچه فرهنگ غرب براساس آن شکل گرفته است.
تلاش نویسنده بر این بوده است که با نگاهی اجمالی مخاطب خود را با کلیات و فصول مهم این تاریخ طولانی و این عقبه، آشنا سازد.
📖 فصل اول کتاب به غرب باستان به عنوان عصر تأثیرپذیری از تمدنهای شرقی و ظهور و تکوّن مبانی اندیشههای غربی؛
فصل دوم به قرون وسطی به عنوان عصر جاهلیت فرهنگی- سیاسی؛
فصل سوم به دوره رنسانس به عنوان عصر اصلاح طلبی، بازیابی و بازسازی اندیشهها بر مبنای بیارزش دانستن نقش دین؛
فصل چهارم به مدرنیسم به عنوان گریز شتابان از مذهب و معنویت و انسان جدای از عقیده و ایمان.
و فصل پنجم به پُست مدرنیسم (فراسوی نوگرایی) به عنوان عصر تنگناهای فکری و واماندگی اندیشههای معرفت شناختی میپردازد.
📖 کتاب در پایان به یک بخش جمعبندی و نتیجهگیری میرسد که در آن مباحثی چون تمدن و توحش غرب، تأثیر تمدن اسلامی بر تمدن غرب، بلای تمدنی که تحت نظارت دین و معنویت نباشد، جنبش اصلاحطلبی در غرب، آزاداندیشی در حوزه معرفت دینی، انزوای دین و فروپاشی اخلاق و فرهنگ و گذر از دوره نوگرایی به عصر فراسوی نوگرایی میپردازد.
📲کانال تشکیلات توحیدی
🆔 @tashkilat_ir
▫️▫️▫️
خلاصه غرب شناسی سید احمد رهنمایی ویرایش اسفند 97 (1).pdf
1.9M
🗞 خلاصه کتاب «غربشناسی»
✍ نویسنده: سید احمد رهنمایی
فصل اول: غرب باستان
فصل دوم: قرون وسطی
فصل سوم: رنسانس
فصل چهارم: مدرنیسم
فصل پنجم: پُستمدرنیسم
#غربشناسی
#بصیرتی
📲کانال تشکیلات توحیدی
🆔 @tashkilat_ir
▫️▫️▫️