هدایت شده از سید محمد
🌹22بهمن سالروزشهادت ابراهیم هادی
🌹وصیتنامه:خدايا عشق به انقلاب اسلامي ورهبرانقلاب چنان دروجودم شعلهوراست كه اگرتكهتكهام كنندويازير سختترين شكنجههاقرارگيرم،اوراتنهانخواهم گذاشت
هدیه به روح پاکشان صلوات 🌷🌷
#دهه_فجر
#لبیک_یا_خامنه_ای
🌷🌺🌷🌺🌷🌺🌷🌺🌷🌺
هدایت شده از سید محمد
1_3098284685.mp3
9.08M
🌷🌿🌷
🌿🌷
🌷
#سبک_زندگی_شاد ۲۱
🕊 رها کن خودتو؛
از رقابت
چشم و هم چشمی
مقایســه و ...
حتماً زندگی شادتری رو تجربه خواهی کرد .
#ایران_قوی زیر سایه و توجهات آقا و مولایمان #امام_زمان عجلاللهفرجه
─┅═༅🌼𖣔🌺𖣔🌼༅═┅─
✅ ما را در ایتا دنبال کنید👇 https://eitaa.com/tolidemohtawayghadir
✌🏽در تبلیغ معارف علوی همراه شوید ...
─┅═☘️༅💎یاعلی💎☘️༅═┅─
❇️ اختتامیه چهلویکمین جشنواره بینالمللی فیلم فجر
🔹جایزه بخش مقاومت اهدا شد به فیلم غریب ساخته محمدحسین لطیفی
🔸سیمرغ بلورین بهترین فیلم مقاومت به محمد عسگری برای فیلم اتاقک گلی اهدا شد.
🔹سیمرغ بلورین بهترین دستاورد جلوه گاه شرق به سبحان رخشانی برای بازی در فیلم هوک اهدا شد.
🔸سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه بخش جلوه گاه شرق به آسل ژوراوی برای فیلم هدیه خدا از قزاقستان رسید.
🔹سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی به بویان کیشیگ از چین برای اثر هارهو رسید
🔸سیمرغ بلورین جایزه ویژه داوران به باسل الخطیب از سوریه برای فیلم حکیم اهدا شد.
🔹سیمرغ بلورین بهترین فیلم به آمار سیخان بالجینیام برای فیلم ماه کامل از کشور مغولستان اهدا شد.
🔸جایزه بهترین دستاورد هنری به الکساندر ساخاروف برای فیلم افسانه پریان از روسیه اهدا شد.
🔹سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه به لیوبوف باریسوا از روسیه برای فیلم بدون ایوان دفنم نکن اهدا شد.
🔸سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی به کارگردان جوان هندی جای شانکار برای فیلم شیواما اهدا شد.
🔹سیمرغ بلورین ویژه هیات داوران به ناهید عزیزی صدیق برای فیلم آه سرد اهدا شد .
✅ ما را در ایتا دنبال کنید👇 https://eitaa.com/tolidemohtawayghadir
☀️امام على (عليه السلام) :
💠 زكات قدرت، انصاف داشتن است
🔹 زكاةُ القُدرَةِ، الإنصافُ
📗منبع : غررالحكم، حدیث ۵۴۴۸
✅ ما را در ایتا دنبال کنید👇 https://eitaa.com/tolidemohtawayghadir
✌🏽در تبلیغ معارف علوی همراه شوید ...
─┅═☘️༅💎یاعلی💎☘️༅═┅─
هدایت شده از طرح و برنامه
15.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جشن ۴۴ سالگیِ انقلاب از خزر تا خلیجفارس
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ شامگاه ۲۲ بهمن ماه، پرچم و نشان جمهوری اسلامی ایران، بر فراز ساختمان نورعالم و اکسپو در پایتخت قزاقستان به نمایش در آمد.
این سازه بزرگ کروی و شیشه ای تقریبا از بخش عمده شهر آستانه قابل مشاهده است و در آن، چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و روز ملی کشورمان به ایرانیان تبریک گفته شد .
♨️ عملیات انتحاری در پاکستان/ ۲۶نفر کشته و زخمی شدند
🔹رسانههای پاکستانی اعلام کردند بر اثر انفجار یک عامل انتحاری در منطقه قبیلهای ایالت وزیرستان شمالی، دستکم۴ سرباز کشته و۲۲ نفر دیگر از جمله۱۵ کارمند شرکت نفت نیز زخمی شدند.
پلیس پاکستان:
🔹عامل انتحاری که سوار بر یک سهچرخه پر از مواد منفجره بود، به خودروی حامل نیروهای امنیتی برخورد کرد که در حال محافظت و اسکورت کارکنان شرکت نفت بودند .
♦️ #یادداشت |چند نکتۀ جالب در گفتههای اخیر رهبر انقلاب
۱. دأب بنده، «ورود در مسائل اجرائی» نیست، بلکه تأکید بر اجرا است. حتّی در زمینههای نظامی ــ که بنده مسئولیّت مستقیم دارم ــ من ورود نمیکنم؛ بلکه «راه» را نشان میدهم و «پیگیری» و «سؤال» میکنم(در دیدار کارآفرینان، تولیدکنندگان و دانشبنیانها، ۱۴۰۱/۱۱/۱۰). این در حالی است که عدّهای بیخبر، ایشان را «دیکتاتور» معرفی میکنند و میگویند زمام و عنان همهچیز در اختیار ایشان است. دیکتاتور کسی است که از سیاستگذاری تا اجرا، همهچیز در اختیار خویش میگیرد و تمامیّتخواهانه، هیچ جایی را برای اظهار وجود دیگران باز نمیکند.
۲. ما در دهۀ نود به دلایل مختلف، «تعطیل نسبیِ اقتصاد» داشتیم. نمیشود همه را منسوب کرد به «ضعف مدیریّتها»؛ چون بخشی مربوط به عوامل خارجی و بیرونی است و بخشی مربوط به عوامل درونی. تحریمها، کاهش ارزش نفت در یک برههای از زمان، تمرکز بر روی مسئلۀ هستهای که اقتصاد را شرطی کرد، مؤثّر بود. نتیجه این شد که ما «یک دهه عقبماندگی» و «شاخصهای منفیِ زیاد» داریم(همان). «انتخاب غلط»، میتواند اینچنین، مشکلساز باشد و یک جامعه را برای مدّتها درگیر و اسیر خود کند. «آثار» و «نتایج» رأی جاهلانه و لجوجانه، بهسادگی رفع نخواهند شد؛ چه رسد به اینکه تفکّر برآمده از آن انتخاب، یک دهه حاکم باشد. آنچنان انتخابی، اینچنین دشواریها و تلخیهایی را نیز به دنبال دارد؛ تا آن حد که باید از «تعطیل نسبیِ اقتصاد» سخن گفت.
۳. ما به طور «محسوس»، مشکل معیشت مردم را داریم(همان). تصریح به محسوس بودن مشکل معیشتی مردم، یعنی ایشان نه بیخبر است و نه انکار میکند.
۴. اسراف آب، اسراف گوشت و اسراف نان، چیزهایی است که مربوط به آحاد مردم است(همان). جالب است که ما با وجود دشواریهای معیشتی، همچنان نیز «اسراف» میکنیم و سبک زندگیمان در زمینۀ مصرف اقتصادی، تغییر نکرده است.
۵. اشتباه مهمّی که در سالهای اوّل انقلاب اتّفاق افتاد و مبالغ زیادی از آثارش همین طور ماند، این بود که «بخش خصوصی» را کنار زدند و همۀ کارها، حتّی فروش اجناس خُرد را به دستگاههای دولتی سپردند؛ خطای بزرگی بود که ما انجام دادیم(همان). این خطای بزرگ، خطای «دولت دهۀ شصت» بود، امّا آیتالله خامنهای در وقوع آن هیچ نقشی نداشت، بلکه مخالف سرسخت آن نیز بود. این میرحسین موسوی بود که به دلیل گرایش به «اقتصاد سوسیالیستی»، انقلاب را نیز درگیر تمرکزگرایی و دولتمحوری کرد و به این واسطه، موجب رنجوری اقتصاد شد.
۶. بنویسید «ساخت ایران»؛ «MADE IN IRAN» هم ننویسید؛ بنویسید «ساخت ایران» با خطّ فارسی(همان). این نگاه، نقطۀ اوج «اعتماد به نفس» است که رهبر یک جامعه میتواند به آن جامعه هدیه کند و حس حقارت تاریخی را از آن بزداید. ایشان حتّی این اندازه از وابستگی و خودکمتربینی را نیز برنمیتابد و درج عبارت فارسی را بر عبارت انگلیسی در کالای ایرانی ترجیح میدهد.
۷. من این را گواهی و شهادت میدهم که مسئولین محترم دولتی با همۀ وجود دارند کار میکنند؛ یعنی واقعاً تلاشی که دارد انجام میگیرد، تلاش بسیار خوبی است؛ منتها جهتگیریها را مراقبت کنند و کار را جوری انجام بدهند که انشاءالله نتایج مطلوبی داشته باشد(همان). «گواهی» و «شهادت» رهبر انقلاب که اهل انصاف و حقّ و عدالت است، کافی است. پس کار متراکم و انبوه و جدّی، در جریان است، ولی جهتگیریها و نحوۀ انجام کارها را نیز نباید از نظر دور داشت.
🖊 فعال رسانه