📌سوالات استاد عبدالحسین خسروپناه در پاسخ به نامهی اخیر جناب #سید_محمد_موسوی_خوئینی به مقام معظم رهبری #امام_خامنهای
🔰 بسم الله الرحمن الرحیم
نامهای جناب #سید_محمد_موسوی_خوئینی در روزهای اخیر خطاب به مقام معظم رهبری ناظر به آسیب مشروعیت و مقبولیت نظام نوشتند. بنده ناظر به این نگاشته چند نکته را عرض میکنم:
۱. نگارنده نامه انشاءالله با قصد خیر و صلاح به نوشتن این نامه پرداختند.
۲. ای کاش نگارنده نامه به علل و عوامل این حوادث ناگوار میپرداخت و اینکه چرا کشور به لحاظ معیشتی به اینجا رسید و مردم را با مشکلات اقتصادی مواجه کرد آیا صرف بیان معلول بدون بررسی علتهای اساسی دردی را دوا میکند؟
۳. جناب خوئینی باید این نامه را پیشتر خطاب به ریاست محترم جمهوری و هیات دولت مینوشت تا نه تنها تمام هم و غم خود را به سیاست خارجی و همه تلاشهای سیاست خارجی را به برجام منحصر نسازند بلکه در کنار برجام با کشورهای دیگر غیر اروپایی و آمریکا ارتباط برقرار کنند و از همه مهمتر به نیروهای داخلی اعتماد نمایند و مردم سالاری اقتصادی و اقتصاد مقاومتی را تحقق بخشند که مطابق نظر کارشناسان این وضعیت اسفبار اقتصادی حاصل نیاید.
۴. جناب خوئینی بیش از هر شخص دیگری میداند که انحصارگرایی اقتصادی و قدرتهای مافیای وارداتچیها بیشترین آسیب را به اقتصاد کشور زدند؛ حال خودشان بفرمایند که این قدرتهای مافیای اقتصادی چه کسانی هستند و از چه احزابی هستند و رفقا و همراهان چه افرادی هستند؟ ای کاش جناب خوئینی در کنار این نامه به رهبری، چند نامه به رفیقان و هم سیاسیون و هم رازان و همراهان خویش مینوشت و از آنها میخواست مکیدن خون مردم بس است جنایت اقتصادی بس است تهاجم معیشتی بس است؛ سوال این است ایشان با چه عقلانیت و شرعیتی رهبری را مخاطب نامه خود قرار میدهد تا با دلالت التزامی ذهنیت مردم را مخدوش سازد؛ در حالی که منشا مشکلات افراد معلوم الهویه هستند؟
۵. مشکل دیگر ساختارهای معیوب و فسادساز اقتصادی و معیشتی است که مرتبط با مجلس شورای اسلامی است؛ حال سوال این است چرا تاکنون هیچ پرسش و درخواست و رهنمودی برای اصلاح ساختارهای اقتصادی و معیشتی و قوانین بانک و گمرک و واردات و صادرات و غیره به مجلس ندادند؟
🔻 امیدوارم جناب خوئینی که سالهاست قدرت اقتصادی کشور در اختیار احزاب خویش و دوستانش بوده به این پرسشها پاسخ دهد.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
عبدالحسین خسروپناه
حوزه علمیه قم
هفتم تیر ۱۳۹۹
@tollabolkarimeh 🌷
هدایت شده از طلاب الکریمه
194614.pdf
6.6M
دانلود کتاب بخش کودک مسابقه حدیث کرامت
#مسابقه_بزرگ_حدیث_کرامت
⚘حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها را بیشتر بشناسید.
🔹دانلود اپلیکیشن🔹
👌با شرکت در مسابقه بزرگ حدیث کرامت که برای تمام اعضای خانواده ایرانی طراحی شده برنده صدها هدیه متبرک آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه علیها سلام شوید.
🗂بخش ها
۱. بچه های بهشت (کودکان)
📅زمان:
دهه کرامت (۲ تا ۱۲ تیرماه)
روش شرکت در مسابقه:
مسابقه آنلاین و بر خط حدیث کرامت.
https://keramat.amfm.ir/koodak-q/
مخاطبین عزیز کانال جهت شرکت در مسابقه حتما نام کانال و کد اختصاصی کانال مطالعات اسلامی را با کد ۷۸۷۴ وارد کنید.
🔷🔸💠🔸🔷
🌷 کانال طلاب الکریمه
🆔با کد اختصاصی شرکت در مسابقه ۷۸۷۴
@tollabolkarimeh 🌷
هدایت شده از طلاب الکریمه
کتاب-زندگی-حضرت-معصومه.pdf
11.42M
🗂مسابقه کتابخوانی حدیث کرامت ویژه نوجوانان
📥دانلود رایگان کتاب
#حدیث_کرامت
📥دانلود اپلیکیشن
https://cdn.amfm.ir/amfm-static/sites/14/app.apk
✏️جهت پاسخ به سوالات مسابقه به لینک زیر مراجعه کنید
Keramat.amfm.ir/nojavan
مخاطبین عزیز کانال جهت شرکت در مسابقه حتما نام کانال و کد اختصاصی کانال طلاب الکریمه را با کد اختصاصی ۷۸۷۴وارد کنید.
🔷🔸💠🔸🔷
🌷 کانال طلاب الکریمه
🆔با کد اختصاصی شرکت در مسابقه ۷۸۷۴
@tollabolkarimeh 🌷
طلاب الکریمه
🗂مسابقه کتابخوانی حدیث کرامت ویژه نوجوانان 📥دانلود رایگان کتاب #حدیث_کرامت 📥دانلود اپلیکیشن https://
عزیزان فرصت شرکت در این مسابقات را از دست ندهید
👆👆👆
🔸واکنش آیت الله فاضل لنکرانی به ادعای خلاف خانم ابتکار
🔹آیت الله فاضل لنکرانی در ابتدای درس خارج اصول گفت: یک مطلب غیر صحیحی توسط مسؤولی در رسانهها مطرح شود، هم باید این فرد پاسخگوی آن باشد، هم آن فردی که این شخص را به مسؤولیت گمارده است.
👇👇👇
@tollabolkarimeh 🌷
آیت الله محمد جواد فاضل لنکرانی رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) و عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در درس خارج دیروز خودشان طی سخنانی به موضوع مالکیت پدر بر فرزند پرداخت و اظهار نظرهای اشتباه و غلط و منافقانه معصومه ابتکار در این باره پاسخی کوبنده دادند که در ادامه می بینیم:
به دنبال قضیه قتل دختری که چندی پیش توسط پدرش اتفاق افتاد، اخیراً مطلبی پیرامون «حکم عدم قصاص پدر در صورت قتل فرزندش»، از سوی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در رسانهها منتشر شده است که باید عرض کنیم؛
این مطلب کاملاً غیر صحیح است و تعجب این است که چرا یک مسئول رسمی در نظام جمهوری اسلامی نسبت غیر صحیح به فقه و فقها میدهد. البته نظایری هم از افراد دیگر از اول انقلاب تا حالا داشتهایم و متأسفانه این مشکل هنوز هم وجود دارد، مسئولیتهایی را به افراد میدهند و این افراد اظهارنظرهایی میکنند که صلاحیت آن را ندارند. تعبیری که از ایشان در رسانهها پخش شده خیلی ناراحتکننده بود.
این تعبیر که «برخی از فقها قائل به مالکیت پدر بر فرزند هستند، در نتیجه پدر میتواند هر کاری که بخواهد با فرزند انجام دهد، با مال فرزندش معامله کند و حتی اگر به قتلش هم برساند مانعی ندارد»، بعد هم میگوید «این یک برداشت فقهی است که برخی از فقها قائلاند اما ریشه قرآنی ندارد».
هر دو مطلب ایشان کاملاً ناصحیح است و غیر مطابق با میزان صحیح فقهی و اجتهادی است.
اولاً هیچ فقیهی نه از قدما و نه از متأخرین فتوا نداده که پدر مالک فرزندش است، در هیچ متن فقهی شما چنین مطلبی را پیدا نمیکنید که یک فقیهی بگوید پدر مالک فرزندش هست و میتواند با این فرزند مثل سایر اموال خود معامله و برخورد کند.
چطور میشود کسی بگوید فقه شیعه یا فقه اسلام اجازه میدهد که پدر فرزندش را بکشد، چون مالک اوست؟ این یک نسبت کاملاً غیر صحیح است.
لذا قسمت اول کلام این مسئول، کاملاً یک نسبت ناروا به فقه و فقهاست و من به ایشان توصیه میکنم اسلام را درست بفهمند. ما به جای اینکه اسلام را درست بفهمیم، میآئیم یک مطلب و یک اتهام غیر صحیح را به اسلام و فقه نسبت داده و دین و فقه را در أنظار دنیا خراب میکنیم. اینها مسئولیت أخروی دارد. اگر من از فقه درست خبر ندارم، حق اظهار نظر ندارم، همینطور میگوئید «برخی از فقها»؟! به ما بگوئید این «برخی از فقها» کدامند و در کدام کتاب است؟
اینکه یک مطلب غیر صحیحی توسط یک مسئول در تریبونها و رسانهها مطرح شود، بدون هیچ تردیدی؛ هم باید این فرد پاسخگوی آن باشد، هم آن مسئولی که این شخص را به مسئولیت گمارده است.
فقه ما بسیار فقه بالنده، قوی و پویایی است؛ منتها بعضی معنای فقه پویا را درست نمیفهمند و فکر میکنند پویا یعنی دائماً باید احکام را تغییر دهیم، حلال را حرام و حرام را حلال کنیم، در حالی که فقه پویا یعنی در هر زمانی فقه میتواند مطابق با خصوصیات آن زمان و بر طبق ضوابط فقهی نظر بدهد.
اما قسمت دوم؛ که آن هم حرفی است به یک معنا بدتر از قسمت اول و گفتهاند که این مطلب ریشه و مستند قرآنی ندارد.
اولاً شما از کجا میگوئید مستند قرآنی ندارد؟ چه مقدار آیات قرآن را بررسی کردید که بگوئید مستند قرآنی ندارد؟
ثانیاً مگر شما حدیث ثقلین را قبول ندارید؟ بر اساس حدیث ثقلین، قرآن و عترت برای بشر تا روز قیامت معیار است. تمام افتخار حوزههای علمیه هم به این است که محور مطالعاتشان؛ قرآن و عترت است.
اگر کسی هم امامت و وصیّ بودن ائمه اطهار(ع) را بعد از پیامبر(صلوات الله علیه) به دستور خدای تبارک و تعالی قبول نداشته باشد، این روایت «أنت ومالک لابیک» را که در کلام خود پیامبر(ص) آمده است، قبول دارد.
این چه نسبت ناروایی به فقه، اسلام، پیامبر(ص) و ائمه معصومین(ع) است؟! بعد هم این مطلب دوم را بگوئیم که مستند قرآنی ندارد!
این فرد یک حرفی زده که حتی اهلسنت هم نمیزنند؛ ما فقیهی را در اسلام از شیعه و سنی سراغ نداریم که بگوید فقط و فقط قرآن مستند برای احکام است. بنابراین هر دو مطلب نادرست است و توصیه میکنم گوینده این سخن حرف خود را اصلاح کند و نگذارند چنین مطالبی از اینها بماند و موجب اشتباه هزاران نفر بشود و اشتباه آنها از نظر اخروی بر ذمه ایشان قرار گیرد. شما که به حوزه و فقها دسترسی دارید اول سؤال کنید، بعد که مطلب برایتان روشن شد آن را مطرح کنید.
@tollabolkarimeh 🌷
⭕️ نقش خانواده در ختثی سازی حربه های فرقه ها
🔹از ديد كارشناسان آسيبهاي اجتماعي، جوانان در محدوده خانواده از #آسيبهای_روانی مصون و در امان هستند. هرچهقدر روابط خانوادگي و عاطفي محكمتر باشد میزان آسيب نیز کاهش می یابد. تلاش فرقهها اين است كه با كمرنگ كردن روابط وعواطف خانوادگي افراد را بهصورت ايزوله نگه دارند، هرچهقدر ارتباط آنها با خانواده و جمعيت كمتر باشد آنها بهتر مقاصد خود را پيش ميبرند.
🔻تناقض عبارت از خط و خطوطی است كه فرقه القا ميكند اما با منطق و تفكر فرد مغايرت دارد، تناقضات در درون فرد با بحث و استغنا حل نميشود بلكه با سركوب روانی حل میشود.فرقه ها با ايزوله كردن افراد جنبههای تناقض پيش آمده را بهتر توجيه می کنند.
◽️ جدا شدن از يك #فرقه كنترل کننده ذهن، كاری مشكل است اما اثرات مغزشويی فرار بوده و برقراری عواطف خانوادگی آثار مغزشويی را از بين میبرد و هويت ساختگی فرقه بعد از مدتی جای خود را به هويت فطری میدهد.
/فرق و ادیان
@tollabolkarimeh 🌷
✍️دکتر ابوالفضل ساجدی
🔷غفلت از واقعيات متمايز آموزش دينی
يكي از آسيبهايي كه ميتواند دامن آموزش ديني را آلوده سازد، كاستي در فهم چيستي آموزش ديني و يكسانانگاري آن با آموزش غير ديني است.
هر گاه از آموزش ديني سخن ميرود، ابتدا ممكن است چنين به نظر آيد كه آموزشهاي ديني و غير ديني از وضعيت به طور كامل مساوي و اصول واحد آموزشي برخوردارند.
آيا ميتوان بر همسانانگاري اين دو فتوا داد؟
پاسخ منفي است، چرا كه آموزشهاي ديني به دليل ويژگيهاي خاص محتواي آموزشي و وجوه تمايز آن از ساير دروس (رياضي، فيزيك، بيولوژي و ...) اقتضاءات ويژهاي دارد؛ در نتيجه افزون بر لزوم رعايت اصول علمي آموزشهاي غير ديني، رعايت اصول ديگري نيز ضروري است.
برخي از خصائص تعليم دين عبارتند از: اختلاط با اهداف تربيتي، اصطكاك با تعصبهاي قومي، عقايد خرافي و زيادهطلبيهاي مادي و دنيوي سلطه جويان، مقابله با موج گسترده دينگريزي دوران رنسانس و مدرنيسم غرب، و شنا در مقابل حركت موج.
توجه به اين ويژگيها رعايت اصول خاصي را براي آموزش موفق ديني ميطلبد.
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ پدیده ای جدید و افتخار آفرین!! برای تاریخ بشریت: “سگ های انسانی”
🔹جدیدا یک سری افراد به شکل سگ لباس میپوشند و رفتار میکنند و همچنین شما میتوانید اون ها رو به قیمت های گزاف به عنوان حیوان خانگی خریداری کنید.
🔸مسیر تمدن غرب به سوی #حراج_انسانیت
@tollabolkarimeh
44.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 سلسله کلیپ های #خان_انگلیسی 10
🔰 بررسی دوران سیاه 20 ساله #رضاشاه از کودتا تا سقوط
📚 بر اساس کتاب " تاریخ بیست ساله ایران " نوشته "حسین مکی" ( یکی از معتبرترین کتب نوشته شده درباره #رضاشاه )
🎤 با توضیحات استاد احسان عبادی از اساتید مهدویت کشور و پژوهشگر تاریخ
✳️ جلسه 10
🔰 کاری از کانون مهدویت قائمشهر و دفتر مطالعات سیاسی و تاریخی اندیشکده آفاق
👈 نشر این فایلها با هر اسم و نامی ، آزاد هست.
#استادعبادی
@tollabolkarimeh 🌷
🔘 دریایی با عمق بند انگشت
♦️ این روزها که مردم شدیدا درگیر تکنولوژی های مدرن و به ویژه پیام رسان ها و شبکه های اجتماعی شده اند توجه به کارکرد و نقش آنها اهمیت بیشتری پیدا می کند.
♦️ این ابزارها علاوه بر کارکرد سرگرمی که دارند، مبتنی بر تولید انبوه پیام و سطحی سازی آن هستند و اصولا هر پدیده ای که در فرایند تولید انبود قرار گیرد، دچار سادگی، سطحی سازی و عوام پسندی خواهد شد.
کافی است تاریخچه نقاشی، موسیقی، ادبیات، معماری یا پوشاک را در جهان و حتی پدیده های صد در صد بومی، نظیر هیئت های عزاداری در جامعه خودمان را بررسی کنید تا به عینه دریابید که تولید انبوه از طریق سطحی سازی، چگونه سرنوشت عوام پسندی را بر همه این عرصه ها رقم زده است.
♦️ کمترین پیامد تولید انبوه پیام و بمباران مخاطب با حجم عظیمی از داده های متفاوت، متنوع، متعارض و بعضا متضاد با یکدیگر، آن است که قدرت اندیشه و تحلیل از او سلب شده و در بهترین حالت، او را تبدیل به دریایی وسیع از اطلاعات با عمق یک بند انگشت، می کند.
📚 « #دشمنان_آنلاین_مسئولان_آفلاین »
#سواد_رسانه_ای
@tollabolkarimeh 🌷
❗️سواد رسانهای یعنی فهم همین تکنیکهای رسانهای برای شبههافکنی در ذهن مخاطب
اگرچه فریب افکار عمومی برای ایجاد تنشهای سیاسی و اجتماعی، امری غیراخلاقی است ولی انگار توسل به مغالطه و استفاده از تکنیک مقصرنمایی، تنها حربه اصلاحطلبانی شده است که برای دفاع از واقعیت، هیچ ندارند...
پینوشت:
انتخاب تیتری منفی و مربوط به خبر دیگر که پیشنهادی از سوی دولت بودهاست، بالای عکس رهبری نشان از این دارد که قرار است مثل همیشه مسئولیت تصمیمات نادرست دولتی، بر دوش رهبری نشانده شود.
همین قدر وقیح
@tollabolkarimeh 🌷