❇️ با استغفار باطن خود را شستشو دهیم
حضرتآیتالله جوادیآملی در یکی از جلسات درس اخلاق:🔻
◻️ #ماه_رجب، ماه استغفار است. وجود مبارک پیغمبر(ص) فرمودند: خودتان را با استغفار معطّر کنید. بوی بد گناه شما را رسوا نکند یک وقت میبیند انسان کاری میکند، حرفی میزند، جایی میرود، چیزی مینویسد یا چیزی امضا میکند که آبرویش ریخته است لذا فرمود: «تعطّروا بالإستغفار لا تفضحنّکم روائح الذنوب»
◻️ ماه رجب، ماه درخواست #ظرفیت است، درست است که بعضی از کارهای بدی که کردیم از ما ظرفیت را گرفته است ولی ظرفیتده، همچنان بخشنده است لذا از او ظرفیت طلب کنید، استحقاق طلب کنید، لیاقت طلب کنید و بعد از خداوند مسئلت کنید که به این ظرفیت، پاسخ مثبت بدهد و مظروف را عطا کند.
@tollabolkarimeh 🌷
🚨 به تیتر نگاه کنید خبر است. اما پدرسوختگی bbc را در عکس میتوان یافت. بیشتر خبرهایی که کلید واژه کرونا دارد دارای عکسی از اماکن مذهبی است. هدف تزریق موذیانه ذهنیت به ضمیر ناخودآگاه مخاطب است بدون آنکه خودش بفهمد. چگونه؟هروقت ازبیماری و بلا صحبت شد بطور اتوماتیک تصویر اماکن مذهبی درذهن مجسم شود!
🔻وقتی از شستشوی مغزی سخن گفته میشود قرار نیست گروهی را تداعی کنید که دور یک نفر حلقه زده وبه فرامین او گوش می سپارند. شستشوی مغزی مدرن اینگونه است و توسط رسانهها اتفاق میافتد.
/تخریبچی۱۱۰
@tollabolkarimeh 🌷
🔘جنگ رسانهای با کرونا علیه #قلب_اسلام
🔹وقتی از #جنگ_رسانه_ای علیه کشور سخن به میان میآید یعنی جنگ ذهنیتها برای تغییر عینیتها.
👈برای رسیدن به این منظور متن، عکس، فیلم و نشانههای گوناگون بهکار گرفته میشوند تا هدف محقق شود.
🔹 رسانه های غربی در نحوه پوشش #اخبار_کرونا در ایران خصوصاً شهر #قم در پازل جنگ رسانهای خود بهخوبی ایفای نقش میکند و ۶۱ ابتلا به کروناویروس و۱۴ تن جان باخته را اینگونه منتشر میکند: « افزایش۶۰ درصدی تعداد قربانیان و۵۴ درصدی تعداد مبتلایان در ۲۴ ساعت گذشته»
🔹 اینکه چرا دشمن قم را هدف جنگ رسانهای خود قرار داده است نشانه اهمیت داشتن قم به عنوان قلب اسلام وتشیع است، آنها میخواهند به این طریق اسلام را از بین ببرند. از این رو مراجع انقلابی باید با بصیرت نگذارند دشمن به اهداف شوم خود برسد.
🖋 #مهدی_باقری
/رحا
@tollabolkarimeh 🌷
⚫️ سالروز شهادت امام هادی (علیهالسلام) تسلیت باد
🚩 صلوات خاصه امام هادی علیه السلام:
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِيِّ بْنِ مُحَمَّدٍ وَصِيِّ الْأَوْصِيَاءِ وَ إِمَامِ الْأَتْقِيَاءِ وَ خَلَفِ أَئِمَّةِ الدِّينِ وَ الْحُجَّةِ عَلَى الْخَلائِقِ أَجْمَعِينَ اللَّهُمَّ كَمَا جَعَلْتَهُ نُورا يَسْتَضِيءُ بِهِ الْمُؤْمِنُونَ فَبَشَّرَ بِالْجَزِيلِ مِنْ ثَوَابِكَ وَ أَنْذَرَ بِالْأَلِيمِ مِنْ عِقَابِكَ وَ حَذَّرَ بَأْسَكَ وَ ذَكَّرَ بِآيَاتِكَ وَ أَحَلَّ حَلالَكَ وَ حَرَّمَ حَرَامَكَ وَ بَيَّنَ شَرَائِعَكَ وَ فَرَائِضَكَ وَ حَضَّ عَلَى عِبَادَتِكَ وَ أَمَرَ بِطَاعَتِكَ وَ نَهَى عَنْ مَعْصِيَتِكَ فَصَلِّ عَلَيْهِ أَفْضَلَ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِيَائِكَ وَ ذُرِّيَّةِ أَنْبِيَائِكَ يَا إِلَهَ الْعَالَمِينَ.
از #ماه_رجب قدردانی کنید
رهبر انقلاب اسلامی:
باید همه به یکدیگر تبریک عرض کنیم [این] توفیق الهی را که توانستیم بار دیگر وارد #ماه_رجب بشویم. #ماه_رجب یک فرصت تقرّب به ارزشهای الهی و تقرّب به ذات مقدّس پروردگار و فرصت خودسازی است. این ایّامی که در روایات ما بهعنوان ایّام برجسته معرّفی شدهاند، اینها همه فرصتند؛ هر فرصتی هم نعمت است و هر نعمتی هم نیازمند شکر و سپاس است. شکر و سپاس نعمت هم این است که انسان نعمت را بشناسد، بر طبق اقتضای این نعمت رفتار کند، از آن بهره ببرد، نعمت را از خدا بداند و آن را در راه خدا به کار ببرد؛ ماه رجب از این نعمتها است. بعد هم ماه شعبان است که آن هم نعمت دیگری است و این دو ماه از نظر کُمَّلین و اهل توحید و اهل معنا مقدّمهی ماه رمضانند؛ و ماه رمضان ماه عروج است، ماه رفتن به معراج است، ماه تزکیه است، ماه تصفیه است که همهی ما به اینها احتیاج داریم. از #ماه_رجب قدردانی کنید؛ در این ماه توسّلات خودتان به درگاه پروردگار عالم را هرچه میتوانید بیشتر کنید؛ به یاد خدا باشید و کار را برای خدا انجام بدهید؛ این تلاشی که میکنید، این زحمتی که میکشید، برای خدا قرار بدهید.
۱۳۹۴/۲/۶
@tollabolkarimeh 🌷
هدایت شده از طلاب الکریمه
📝 بازی با جان مردم با برداشتهای سطحی از روایات
✍ محمدصادق علمالهدی
بعد از شیوع ویروس خطرناک کرونا در کشور، رسانهای که ناشر اصلی نسخههای یکی از مدعیان طبّ اسلامی محسوب میشود، با انکار مُسری بودن ویروس مزبور، در یک اقدام قابل پیگرد قضایی، به مردم توصیه کرده است که به دستورات بهداشتی اعتناء نکنند و در جمعهای فامیلی و مذهبی حاضر شوند!
در حدیث معروف بین شیعه و سنّی، نبی اکرم ص در پاسخ به عرب بادیهنشینی که از واگیری مرض جَرَب (گری) میان احشام خود اظهار نگرانی میکرد، فرمودند: «لَا عَدْوَى وَ لَا طِيَرَةَ وَ لَا هَامَةَ وَ لَا شُؤْمَ وَ لَا صَفَر...» (الکافی، ج۸، ص۱۹۶).
فرد مدّعی طب اسلامی طبق این حدیث ادّعا کرده است که #هیچ_مرضی (و از جمله ویروس کرونا) قابل واگرفتن نیست و بر این اساس، مردم را تشویق به «حضور در مجامع عمومی» کرده است، و حال آنکه:
اولاً: در لغت عرب، اطلاق «عدوی» به هر نوع واگیر مرض ثابت نیست، بلکه به نظر میرسد فقط در مورد بیماری جرب و نهایتاً جزام و بَرَص ـ که عرب جاهلیت آنها را شوم و واگیردار میپنداشت و از مجالست با متبلایان به آن پرهیز میکرد ـ به کار میرفته است.
مراجعه به عبارات لغتشناسان متقدّم در مورد واژه «عدوی»، گواه عرض ما است؛ مثلاً ابن دُرَید (م ۳۲۱ ق) در جمهرة اللغة (ج۳، ص۱۲۳۰) مینویسد: «عَدْوى: من عَدْوى الجَرَب و ما أشبهه». همچنین ازهری (م۳۷۰ ق) در تهذيب اللغة آورده است: (ج۳، ص۷۳): «و العَدْوى أن يكون ببعير جَرَب أو بإنسان جُذَام أو بَرَص فتتّقي مخالطته أو مؤاكلته حِذار أن يعدوه ما به إليك أي يجاوزه فيصيبك مثلُ ما أصابه. و يقال إن الجرب ليُعدى أي يجاوز ذا الجربِ إلى من قاربه حتى يَجْرَب».
به نظر میرسد وحشت اعراب از مرض جرب و جزام، نه صرفاً به جهت خود بیماری، که به جهت شومی موهوم آن در فرهنگ جاهلیّت بود، به گونهای که تقدیر الهی را در ابتلای به آن ندیده میانگاشتند، به این گفته ازْدی (م ۴۶۶ ق) در كتاب الماء (ج۲، ص۷۷۴) توجّه کنید: «و معنى" لا عَدْوَى" أنّه نفى لِما كانت تعتقده العرب من أنّ المرض يُعدى بطبعه من غير اعتقاد تقدير الله».
به این جهت بود که رویکرد مزبور با واکنش سلبی نبی اکرم ص مواجه شد. از این رو شاید بتوان گفت: «نفی عدوی» از سوی پیامبر، به منظور التفات دادن اعراب جاهلی به نقش خدا و خواست او در وقایع زندگی بود.
شاهد دیگر این قضیه، موارد نفیشده بعدی در حدیث فوق است که به قرینه «وحدت سیاق» میتواند بر مقصود پیامبر از «لا عدوی» دلالت کند:
«طیره»: پرندگانی که اعراب با دیدن آنها فال بد میزدند.
«هامّة»: حشراتی که به اعتقاد آنان، از استخوان اموات پدید آمده بودند.
«صَفَر»: کرمهای موجود در شکم انسان.
عرب جاهلی همه اینها را نحس میدانست و در صورت مواجهه، بدون آنکه حسابی برای مشیت الهی باز کند، منتظر واقعه ناگواری مینشست.
ثانیاً: بر فرض که «عدوی» لغتاً «واگیری در همه امراض» را معنی دهد، به مقتضای اینکه سؤال مرد عرب در مورد خصوص «جرب» است، اطلاق حدیث نبوی ـ به تعبیر فقها، به جهت وجود «قدر متیقن در مقام تخاطب» ـ قابل تمسّک نبوده و نمیتوان به استناد آن، اصل واگیری را در مورد هر مرضی انکار کرد!
ثالثاً: با همه اینها، وجود بیماریهای مسری، از #قطعیات مورد اتّفاق همه اطبّای کهن و مدرن، بلکه از وجدانیات هر انسان عاقلی است، و #ضروریات و وجدانیات قطعی، حتی از دید خود اخباریان سنّتی نیز حجّت بوده و نمیتوان با تمسّک به ظاهر یک حدیث، آنها را نادیده گرفت.
رابعاً: همانطور که بارها گفتهایم، حدیث مزبور و امثال آن، «بر فرض تمامیت سندی و دلالی» یک حجّت ظنّی تعبّدی بیش نیست که در حوزهای که از آن، صرفاً آثار تکوینی و وضعی توقّع میرود، فاقد اعتبار است.
🌐 eitaa.com/alamolhoda_ir/112
@tollabolkarimeh 🌷
💢 عملکرد امام هادی(ع) الگویی برای حیات امروز شیعیان است
📌 کامیار صداقت ثمر حسینی، عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگویی، مطرح کرد:
📚 یکی از وجوه مهم در سخنان امام هادی(ع)، توجه شیعیان به انتظار فرج، ایمان به ظهور حضرت حجت (عج) و یادآوری وعده حتمی و قطعی دین اسلام بر آن است.
📚 امام هادی(ع) با وجود اختناق شدیدی که با آن مواجه بودند، همواره به مساله ظهور حضرت حجت(عج) اشاره میکردند و عملکرد حضرت نسبت به این مؤلفه الگویی برای شیعیان امروز است.
📚 پایبندی عملی به فرمایشات ائمه اطهار(ع) تنها راه نجات جامعه ماست. هراندازه در زندگی روزمره خود به عدل نزدیک شویم، به امام هادی(ع) نزدیک شدهایم. هراندازه از باطل دوری گزینیم به همان میزان به آن حضرت نزدیک میشویم.
📖 متن کامل در:
🌐 http://meftaah.com/?p=15313
@tollabolkarimeh 🌷
❗️فقط یه درد و دله
توجه کردین همه شبکههای تلوزیون و استوریها و زیر نویسها و کامنتها و... یکی درمیان شده ستایش و تشکر از دکترها و پرستارهایی که درحال مراقبت از بیماران در بیمارستان هستند 🙄 که چه خبر شده؟ (اونا با کلی تجهیزات و.... )جانشان را گرفتند کف دستشان و دارند فداکاری میکنند و در مقابله با ویروس کرونا میجنگند 🦠🦠🦠🦠
یادم افتاد زمانی که مدافعان حرم در سوریه با یک مشت وحشی بیدین و ایمان میجنگیدند در حالی که نه لباس ضد گلوله میپوشیدند و نه حقوق نجومی میگرفتند و نه پول خونشان را به آنها میدادند و نه .....
تازه خانواده و بچههای در راه و چند روزهشان را به امانت پیش خدا میگذاشتند ومیرفتند تا ویروس که🦠 نه بلکه دااااااعش🧟♂️🧟♂️ نیاد بالا سر ناموس ایران و ایرانی
تا فریاد بزنند انا عباسک یا زینب س
اون موقع یه عده استوری و کامنت میگذاشتند که اینها شهید نیستن 😒😒😒
چون بهشون ربطی نداره .....
چون......
من منکر زحمات دکترها و پرستارها نیستم. در ابادی وسربلندی یک کشور هر کسی یک نقشی ایفا میکند
یکی با علم اش📚📚
یکی با خون اش 🩸🩸
ولی کاش همیشه همین جور باشیم
مثل الان که قدر دانستن و تشکر کردن از افراد در خط مقدم مبارزه با یک ویروس را افتخار میدانیم و تند تند کامنت و استوری میگذاریم
قدر شهدای خط مقدم دفاع از حرم ایران را هم بدانیم
به خانوادههایشان سر بزنیم
سر مزارشان برویم
عکسشان را استوری بگذاریم
وصیت نامههایشان را بخوانیم
و عمل کنیم
اونها بدون هییییچ دست مزد و منتی
آرامشی را برای ما اوردند که ما نگران یک ویروس🦠 باشیم نه نگران یک حمله انتحاری💣🧨🔥🔥......
فقط یه درد و دل بود همین 😔
#آزاده_مرتضیعلی
@tollabolkarimeh 🌷
🔰 رهبر انقلاب در پیامی تصویری خطاب به جامعه پزشکی کشور؛
👈 زحمت پزشکان و پرستاران قطعاً ثواب الهی دارد
🔻 کارتان بسیار با ارزش است. هم ارزش جامعهی پزشکی و پرستاری را در جامعه بالا میبرد که برده، هم مهمتر از این، ثواب الهی است که خدای متعال قطعاً به شما اجر خواهد داد و ثواب خواهد داد و امیدواریم که انشاءالله این کار برجسته و سنگین خیلی هم طولانی نشود و انشاءالله زودتر کلک این ویروس منحوس گرفته بشود. ۹۸/۱۲/۸
@tollabolkarimeh 🌷
7.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻پاسخ منطقی به جسارت و شبههافکنی یک شبکه وهابی؛
🎬 چرا امام زمان کرونا را از قم دور نکرد؟!
/خبرگزاری رسمی حوزه علمیه
@tollabolkarimeh 🌷
آیت الله جوادی آملی: رغائب به معنای آرزو نیست! بلکه به معنای گرایش و میل و مجذوب شدن است، چرا مفهوم بلند رغائب را به آرزوها تحریف کرده و «طول آرزو» را در چنین فرصتی تبلیغ میکنند؟! آفتی که پیامبر صلی الله علیه و آله از آن بر ما می ترسیدند!
شب رغبت ها است، ازخدا بخواهید رغبت های یک سال شما رو هدایت و اصلاح کند! فاستبقوا الخیرات شویم که بالاترین خیرات زمینه سازی ظهور مولاست که باید به سمتش سبقت بگیریم.
@tollabolkarimeh 🌷