فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیانات مهم حجتالاسلام #اراکی در مورد #تشیع_انگلیسی (سید صادق شیرازی) :
انگلستان پول هنگفتی به آن ها می دهد ... و تا قم هم آمده اند ... خیلی [از علما و ...] نسبت به آن ها ناآگاه اند ...
_ اراکی؛ نماینده سابق ولی فقیه در انگلستان
@tollabolkarimeh 🌷
سال ۹۹، سال توجه به «دیگری»
در حال گذراندن تجربهای شگفت هستیم. همه ما ایرانیان احساس غریبی داریم. «نوروز» که بزرگترین جشن مهرورزی و شادی ماست، امسال به سبب شیوع کرونا، صورت دیگری پیدا کرده است. «نوروز» هنگامهٔ باهم بودن است و کرونا ما را از «یکدیگر» جدا ساخته. این وضع شاید بهانه مناسبی باشد که اندکی در باره «دیگری» درنگ کنیم.
در بحران کرونا باید از «دیگران» دور باشیم و از خود در مقابل آنها مواظبت کنیم. خطر ابتلا به بیماری، باعث شده که با دقت و وسواس به «دیگری» بنگریم. اما «دیگری» همیشه اینگونه نیست و حتی در همین شرایط بحرانی برای رهایی از بحران، چشم به «دیگرانی» دوخته ایم که درمان کنند و دارویی برای بیماری بیابند. پس هر چه هست در دایره «دیگران»یم. «دیگری» هم بهشت من است و هم جهنم من، هم دردم هست و هم درمانم. «دیگری» از شگفتآورترین موضوعاتی است که هر کس به گونهای آن را درک و تجربه می کند. «دیگری» در هزار چهره ظاهر میشود و بر من تأثیرات متفاوتی می گذارد. من همواره در دایرهای سیر میکنم که «دیگری» با من است و همه احوال، احساسات، افکار و رفتارهایم نسبتی با او دارد.
حال میتوانیم به وجوه دیگری از نسبتداری با «دیگری» بنیدیشیم. نسبت من با «دیگری» تابع چه اموری است؟ در چه شرایطی و با چه زمینه هایی «دیگری» باعث آرامش و شادی و مهربانی من می شود و چرا و چگونه «دیگری» باعث ناآرامی و خشم و پرخاش و ستیزهگری من؟ این گونه پرسشها را به صورتهای مختلف میتوان پیش برد و مایهای برای تفکر قرار داد. اما در اینجا بگذارید این رشته را به شرایط امروز ایران پیوند دهیم. کرونا نگاه ما به جسمِ «دیگریِ» مبتلا را حسّاس کرده، اما لازم است که این تجربه را به تجربه بنیادیتری تبدیل کنیم و به «دیگری» با تمام وجوه و مراتبش بنگریم.
بگدارید پرسشها را کمی ملموستر کنیم. چرا آمار طلاق و مشاجرات خیابانی اینقدر زیاد است؟ چرا سیل مهاجرت از ایران به روندی عادی تبدیل شده است؟ چرا فضای وسایل ارتباط جمعی، به خصوص رسانههای اجتماعی مقابلهجویانه و «دیگرستیزانه» است؟ چرا به محض هر رویداد جدیدی صفکشی و جدال آغاز میشود؟ چرا پرخاش و تمسخر و دشنام رواج دارد؟ چرا فضای ذهن و فکر ما اینقدر درگیر چالشهاست؟ چرا در هر رویدادی اغلب در جستجوی «دیگری»های مقصر،توطئهگر و جنایتکارند؟…. آیا این شرایط عادی است؟ آیا از این وضع گریزی نیست؟
تجارب تاریخ معاصر جهان نشان داده که قدرتِ ملتها نسبت مستقیمی با همگرایی، وفاق و تابآوری در مقابل تفاوت و اختلاف دارد. اگر جز این باشد، روندها به سوی افزایش تقابل و خشونت پیش خواهد رفت. شرایط امروز جهان، به خصوص خاورمیانه مقتضی حساسیت نسبت به نحوه رفتار با «دیگری» است. قرار گرفتن در چرخه خشونت بزرگترین بلای بیشتر کشورهای جهان است. در کشورهای مبتلا به رفتارهای ستیزهآمیز باید به فکر راههای خروج از چرخه خشونت و مقابلهجویی بود. چطور میتوان رفتارهای ستیزهآمیز و خشونتبار را به رفتارهایی تبدیل کرد که باعث مفاهمه، نوعدوستی و مشارکت شود؟ باید اینگونه پرسشها را بارها و بارها و در موقعیتهای متفاوت تکرار کرد.
در شرایط ناشی از بحران کرونا از «یکدیگر» دوریم و در نزدیک شدن به «دیگری» احتیاط میکنیم. میتوانیم این وضع را بهانهای قرار دهیم و به نحوه نسبتی که با «دیگران» داریم ژرفتر بیندیشیم. در این صورت شاید وقتی که این شرایط به پایان رسید و دوباره به هم نزدیک شدیم، با دقّت بیشتری به «دیگری» بنگریم. نه تنها به جسم «دیگری» بلکه به «دیگری» با تمامی وجوه و آثارش. از اکنون به این بیندیشیم که چطور میتوانیم در کنار «یکدیگر» زندگی کنیم، در حالی که از خشم و نفرت خالی باشیم. چطور میتوانیم آرامتر به یکدیگر بنگریم؟ چطور میتوانیم تفاوت و اختلافهای «یکدیگر» را برتابیم. چطور میتوانیم رقابت کنیم اما در دام خشونت نیفتیم؟ چطور میتوانیم بنویسم و سخن گوییم، اما نوشته و سخنمان خالی از نفرت باشد و موجب برافروختن و برانگیختن «دیگران» نشود؟ چطور میشود به جامعه ای آرامتر، امیدوارتر با همبستگی بیشتر رسید؟
نوروز بزرگترین جشن ملی ما ایرانیان است و ما همراه با تحول در طبیعت، تحول در خویشتن را درخواست میکنیم. میتوانیم سال نو را با درخواست تحوّل در نحوهٔ نسبتمان با «دیگران» آغاز کنیم. میتوانیم برای تقویت مهرورزی و شفقت، با یکدیگر اتفاق کنیم.
ما میتوانیم «یکدیگر» را بیشتر دریابیم.
علی اصغر مصلح
منبع یادداشت: http://amosleh.com/fa/99-2/
@tollabolkarimeh 🌷
💟یک جمله ی بسیار زیبا و دلنشین از رهبر عزیز درسال۹۹؛
🔸به حضرت بقیة الله عرض میکنیم:
🍃کشور خودش را به ساحل نجات برساند...!!
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹بررسی روایتی قابل تامل از
#امام_کاظم علیه السلام که لازمه اش نصرت انقلاب اسلامی است:
🌹امام کاظم علیه السلام فرمودند :مردی از قم مردم را به حق فرامی خواند و بر گرد او مردمانی فراهم می آیند که چونان پاره های آهن استوارند، طوفان ها آنها را به لرزه نمی اندازد و از جنگ خسته نمی شوند و بزدلی نشان نمی دهند، به خدا توکّل دارند و فرجام از آنِ پرهیزگاران است.
📚بحارالانوار ج ۶۰؛ص۲۱۶؛ و
میزان الحکمة ؛حدیث ۱۲۰۰
🔰گفتنی است که در این حدیث عنوان مردی از اهل قم آمده است، و از شخص خاصی نام برده نشده است، اما با توجه به قیام ملت ایران در سال های ۱۳۵۶ و ۱۳۵۷و شروع آن از شهر قم، به رهبری امام خمینی (ره) برخی این روایت را بر ایشان تطبیق داده اند.
📌پس اینکه ما دعا میکنیم که خدایا خدایا تا #انقلاب_مهدی از #نهضت_خمینی محافظت بفرما ،برای این است که ان شاءالله انقلاب ما زمینه ای فراهم سازد؛برای ظهورهرچه زودتر آقا امام زمان عج ،
🌹شهید مدافع حرم محمود رضا #بیضایی در این #فیلم موقع صحبتش به این روایت و این شعار "خدایا خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت ما محافظت بفرما" اشاره میکنه و بعد ادامه میده " کارمون سخته باید از حواشی کم کنیم سریع قضیه را جمع و جور کنیم ان شاءالله #مرضی رضای امام زمان قرار بگیره این حرکت ما "
@tollabolkarimeh 🌷
استاد مطهری.چون دلم می خواد.mp3
2.06M
💢 پاسخ جالب و کوتاه استاد مطهری به یک پرسش:
❓چرا برخی افراد «مذهبی» از دستورات «مراجع دینی» در انجام مراسم مذهبی تبعیت نمیکنند؟
🔹پاسخ: اینها میخواهند کاری را که «دلم میخواهد» و با هوای نفسشان جور در میآید انجام دهند و به این منظور اسم دین روی آن میگذارند. صوت استاد را بشنوید👆
@tollabolkarimeh 🌷
🔴 سید حسن نصرالله: لبنانی های مستقر در ایران برای مقابله با ویروس کرونا به میدان بیایند/ جمهوری اسلامی ایران قلب جبهه مقاومت و قلب جهان اسلام است
🔷 شیخ معین دقیق نماینده حزب الله لبنان بیان داشت سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان پیرامون کرونا در ایران سخنانی داشته اند که بخشی از آن بدین شرح است:
🔶 جمهوری اسلامی ایران قلب جبهه مقاومت و قلب جهان اسلام است، هرکس با هر توانی وظیفه دارد از این قلب حفاظت کند.
🔶 حزب الله لبنان برای نابودی ویروس کرونا در کشور لبنان تمام تلاش خود را کرده و خواهد کرد اما جوانان حزب الله لبنان مستقر در ایران به میدان بیایند و در کنار نیروهای جهادی این کشور از تمام توان و امکانات خود برای مقابله و نابودی این ویروس بهره بگیرند و از هیچ تلاشی فرو گذار نباشد.
@tollabolkarimeh 🌷
📌پیشنهادی برای ایام نوروز
🔸یکی از دستورات بسیار مهم دین-که آنرا برای ایام نوروز پیشنهاد میدهم- محاسبه نفس است. البته دستور محاسبۀ نفس در پایان هر روز باید انجام بگیرد اما حداقلش این است که انسان سالی یکبار بنشیند و خودش را محاسبه کند؛ همانطوری که ادارات در آخر سال، اموال خود را محاسبه و جمعبندی میکنند.
🔸محاسبۀ نفس سه اثر مهم دارد: اول اینکه آدم محبوب خدا میشود. چون خدا از انسانِ مراقب و حسابگر خوشش میآید. دوم اینکه انسان به عیوبش آگاه میشود و میتواند برای رفع آنها اقدام کند. سوم اینکه هرکسی در دنیا محاسبۀ نفس کند، روز قیامت از او آسانتر حسابرسی میکنند.
🔸اگر مدام محاسبۀ نفس کنیم و به عیوب خودمان نگاه کنیم، افسرده نمیشویم؟
نه؛ چون ما در این کار تنها نیستیم، بلکه در آغوش خدا به عیوب خودمان میپردازیم و از خدا میخواهیم عیوبمان را برطرف کند، مثل بچهای که لباسش کثیف شده و به آغوش مادرش پناه میبرد و گریه میکند. و خدا قطعاً بیشتر از یک مادر، بندگانش را دوست دارد.
🔸البته در وقت تفکر، نباید به سراغ حسرت از گذشته یا غصۀ آینده برویم یا به حساب دیگران برسیم! باید به احوال نفس خودمان فکر کنیم.
🔸امیرالمؤمنین(ع) میفرماید: محاسبۀ نفس خودت را یادداشت کن(غررالحکم/ص۴۵۳) محاسبۀ نفس کن و بنویس؛ جمعبندی آنرا هم به عهدۀ خدا بگذار! یعنی بعد از حساب و کتاب، صادقانه به خدا بگو: «خدایا! من از پسِ این نفس بر نمیآیم! نمیتوانم درستش کنم، خودت درستش کن!»
🔸یکی از وجوه معنویت نوروز این است که ما در پایان هر سال، نفس خودمان را محاسبه کنیم. مثلاً در محاسبۀ نفست بگو: «من چند سال از عمرم را گذراندهام؟ چه خلقیات و رفتارهایی دارم؟ این کارها را برای چه انجام دادهام؟ در این ده-بیست سالی که از عمر تکلیف من گذشته، چه تغییری در خودم ایجاد کردهام؟ چرا خطاهای من تکرار شده؟» چون آدم وقتی مرتکب خطایی میشود باید متوجه نقطه ضعف خودش بشود و آن خطا را تکرار نکند.
👤 علیرضا پناهیان
👈🏼متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/3808
@tollabolkarimeh 🌷
🔴ژرف نگری در شعارهای انقلاب
آیت الله خامنه ای:
🔹شعارهای انقلاب را باید حفظ کرد؛ این یکی از هدفها است. یکی از کارهای بزرگ و [یکی] از بخشهای بزرگ این جهاد عظیم -جهاد بزرگ- عبارت است از حفظ شعارهای انقلاب. شعارها هدفها را نشان میدهند، شعارها راه را به ما نشان میدهند، شعارها مثل علامتهایی هستند که در راه میگذارند برای اینکه انسان راه را اشتباه نکند؛ اَلیَمینُ وَ الیَسارُ مَضَلَّةٌ و الطَّریقُ الوُسطی هِیَ الجادَّة؛(۱) به چپ و راست نغلتند، راه مستقیم و صراط مستقیم را بروند؛
🔹 هنر این شعارها این است، نقشش این است. در مورد این شعارها و حقایق هم فقط به احساسات اکتفا نشود.
🔹من البتّه برای احساسات نقش زیادی قائلم، برای عواطف نقش زیادی قائلم، امّا کافی نیست؛ لازم است امّا کافی نیست.
🔹عمق، تعمّق و ژرفنگری در همهی این شعارها باید وجود داشته باشد.
🔹سعی کنید در مسائل تعمّق کنید؛ وقتی عمقیابی کردید، این ایمانِ مستقر با هیچ نیرویی از شما جدا نخواهد شد.
🔹مشکل اینهایی که میبینید یک روز تندتر از همهی تندهایند و یک روز ۱۸۰ درجه به اینطرف میغلتند، عمق نداشتن آن ایمان است.
🔹داشتیم ما؛ اوایل انقلاب بعضیها بودند که آنچنان تند و آتشی بودند که انقلابیهای اصلی و قدیمی و سابقهدار را هم قبول نداشتند و به آنها هم ایراد میگرفتند امّا سطحی بودند؛ این سطحیبودن بلای جانشان شد، از اینطرف ۱۸۰ درجه غلتیدند؛ مَمشایشان عوض شد.
🔹عمق و ژرفا [داشته باشید]؛ بروید در اعماق فکر و اندیشه و از راهنمایی استادهای صالح در این راه استفاده کنید.
۱۳۹۵/۰۳/۰۳
بیانات در دانشگاه افسرى و تربیت پاسداری امام حسین علیهالسلام
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ
🎬 استدلال جالب و شنیدنی در اثبات اسلام و ایمان #حضرت_ابوطالب علیه السلام
🎙 آیت الله #سبحانی
💥ببینید و انتشار دهید
🏴۲۶رجب سالروز وفات #حضرت_ابوطالب
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شیعه انگلیسی از لیسیدن ضریح تا تکفیر آیت الله العظمی بروجردی!
🔹 #تشیع_انگلیسی ، کلیدواژهای است که چندسال پیش توسط حضرت آیت الله خامنهای (مد ظله العالی) برای کسانی که در بین شیعه به دنبال ترویج افکار و رفتارهای انحرافی هستند بکار برده شد.
🔸تشیع انگلیسی در واقع وصف یک اندیشه است.
💠پیروان این تفکر، با ترویج افکار و رفتارهای #انحرافی در واقع چهرهای بسیار افراطی و زشت از شیعه به دنیا معرفی میکنند.
❌ از جمله شاخصههای فکری و رفتاری تشیع انگلیسی میتوان موارد زیر را نام برد:
1⃣ #تکفیر مراجع و علما و بسیاری از شیعیان
2⃣ #افراطگرایی در شعائر مذهبی
3⃣ #عقل_ستیزی و تقابل با علوم عقلی
4⃣ مخالفت و تقابل با #حکومت_اسلامی
5⃣ تفرقهافکنی بین مذاهب اسلامی و #توهین به مقدسات سایر مذاهب
و ...
👆در این ویدیو مشاهده میکنید که یکی از پیروان تشیع انگلیسی با ترویج افراطگرایی در شعائر دینی چه چهره افراطی از شیعه معرفی میکند! و بعضی تفکرات همین شخص در تکفیر مراجعی همچون آیت الله العظمی #بروجردی ره را در ادامه مشاهده خواهید کرد.
@tollabolkarimeh 🌷
⚠️ تخریب و هجمه سکولارها به شهر قم به بهانه کرونا⏫
❓❓❓سایت انصاف نیوز که یکی از پایگاه های رسانه ای سکولارهای ایرانی در فضای مجازی است کاریکاتور بالا⬆️ را برای تخریب قم نشر داده است.
🔆 در چنین فضای مسموم رسانه ای است که شایعه می کنند با بالگرد، هفتاد بیمار کرونایی را از قم به شهر میناب برده اند و جو این شهر را متشنج می کنند تا تصویری منفی از قم را در اذهان مردم تثبیت کنند.
⏺ هدف از قم هراسی و تخریب چهره قم در اذهان عمومی که یکی از پروژه های سکولارها در این ایام است مبارزه با دین و ولایت فقیه و جمهوری اسلامی می باشد که پایگاه اصلی آن، قم و حوزه علمیه قم است.
@tollabolkarimeh 🌷
940296.mp3
3.18M
🎙 | آیا خدمترسانی طلبهها با لباس روحانیت ریا است؟
سلسله مباحثی در موضوعات دعا و بهداشت و آرامش روانی و معنوی جامعه از حجتالاسلام والمسلمین وزیری فرد، استاد حوزه و دانشگاه
@tollabolkarimeh 🌷
✍ جگر شیر نداری سفر عشق نرو؟!
خبرگزاری حوزه از بانوان غساله متوفیان کرونا در قم گزارش میدهد:🔻
...شبیه فضانوردها شدهاند. مردی از پشت در صدا میزند «خانمهای کرونایی!»
لبخندشان بعد از شنیدن این کلمه تعجبم را بیشتر میکند.
نگاه متعجبم را که میبیند میگوید:
«این اسمیه که آقایون وقتی میخوان اموات کرونایی رو تحویل بدن صدامون میکنن».
...آنطور که جعفری میگوید بعد از شیوع کرونا غسالهها راضی نمیشوند که تغسیل و تکفین اموات مبتلا به کرونا را انجام دهند و از طرفی هم در روزهای اول تجهیزات حفاظتی وجود نداشت و به همین خاطر با حکم شرعی اموات با تیمم دفن میشدند
اما حالا اوضاع فرق میکند و بعد از توصیه رهبری در مورد لزوم تغسیل کامل اموات کرونایی آنها داوطلب شدهاند که واژه «بیغسل و کفن» برای عزیز کسانی کنار هم نیاید.
دو واژه ای که شیعه خاطره خوبی از آن ندارد.
...انگار چند سالی هست که باهم آشنا هستند.
سلام گرمی میکنند و از حال هم میپرسند.
چادر مشکیاش را برمیدارد زیر لب «بسم الله»ی میگوید و سراغ لباسهایش میرود.
یک لباس سرهمی ضخیم زرد رنگ.
از جنسش خبر ندارد اما میگوید که گفتهاند این لباسها ضدآب است. آخرنباید آبی به بدنشان برسد.
شنیدهاست که واگیر کرونا با آبی که به بدن متوفی میرسد ضریب تصاعدی پیدا میکند و این لباسها سنگر آخر است. زیپ لباسش را که میبندد میرود سراغ سایر تجهیزات، چکمهها، دستکشها و ماسک و آخر سر هم شلید محافظ صورت.
حالا صدایش را به سختی میشنوم.
از پشت چندلایه حفاظی که مجبور است ساعتها بارشان را تحمل کند.
...اینجا غسالخانه بهشت معصومه قم است.
همانجا که حالا پررفت و آمدترین روزهای سالش را میگذراند، یک قدم مانده به منزل آخر، که با مهمان ناخواندهای به اسم کرونا روزهای شلوغی دارد و طلبهها و نیروهای جهادی آمدهاند تا به قول خودشان نگذراند هیچ میتی در این شلوغی روی زمین بماند.
کاور را باز میکنند.
نزدیکشان نمیشوم. میترسم.
هم از دیدن میت و هم از احتمال ابتلا.
برای اینها اما انگار اوضاع فرق میکند.
پشت لباس زینب نوشته «جگر شیر نداری سفر عشق مرو»
جگر شیر دارند انگار.
روی صورتش قطرات عرق نشسته، لباسهایشان ضخیم است و ساعتها ماندن در آنها اذیتشان میکند شیلدش را جلوی صورتش تکان میدهد که باد قطرات عرق روی صورتش را خشک کند.
انگار که ذهنم را خوانده باشد میگوید:
«همه بچه هایی که اینجا داوطلب شدن حتی تا قبل از این جسد کسی رو از نزدیک ندیده بودن.
حتی غسل پدر و مادرهاشون رو هم انجام ندادن اما اینجا انقدر سعه صدر و آرامش دارند که آدم متعجب میشه.»
...خانم جعفری میرود و میت را از مسئولان آقایی که دم در حضور دارند میگیرد و به دوستانش تحویل میدهد. هنوز به سمت من نیامده که دوباره صدای یا اباعبدالله شان بلند میشود این بار بلندتر از دفعه قبل و با حزنی بیشتر.
از بین حرف هایشان می فهمم که جوان است.
گوشه چشمهای زهرا هم خیس است میگوید:
«جوانترها را که میآورند دلمان بیشتر به درد میاد، همین چند روز پیش هم نرگس رو آوردن، خودم کاورشو باز کردم» اشکی که گوشه چشمش مانده بود بالاخره سرازیر میشود...
/استاد گرجی
@tollabolkarimeh 🌷
❤️ در سالروز #عید_مبعث، بیانات رهبر معظم انقلاب با ملت شریف ایران فردا (یکشنبه) ساعت ۱۱:۳۰ به صورت زنده از شبکه خبر پخش میشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎯نکاتی در مورد مبعث🎯
❤️شب و روز مبعث، قله ماه رجب و از شبهای قدر است...
🎙استاد فیاضبخش
@tollabolkarimeh 🌷
51.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تحلیل آیت الله جوادی آملی در مورد بیماری کرونا و راه های برون رفت از آن
#حتما ببینید
@tollabolkarimeh 🌷