🔻تهاجم فرهنگی علیه جهان اسلام
💢 تهاجم فرهنگی غرب علیه جهان اسلام بسیار زیرکانه از حمله نظامی و اشتغال مستقیم سرزمینهای اسلامی بود. حرکتیکه تلفات آن به مراتب بیشتر تلفات جنگ نظامی بهشمار میرود که به بهانه اصلاحات اداری، آموزشی و نظامی جایگاه خود را در ممالک اسلامی تصویب کرده بود.
🏛 به مرور زمان با تشکیل دانشگاهها، مدارس و لژهای فراماسونری به پرورش نیروهایی در راستای اهداف خود پرداخت. غرب ضمن روان ساختن آنها به دیار خود برای تکمیل آموختهها، آنان را با زندگی فرنگی آشنا ساخت.
✖️ اینکار موجب شد تا غربزدگان بازگشته از غرب با اندیشه و زندگی غربی با ورود به سرزمین خویش درصدد برآیند بدون توجه به اعتقادات و باورهای مذهبی مردم و هنجارهای حاکم بر جامعه یک نظام فرنگی را جایگزین نظامهای حاکم بر جامعه خود سازند.
✍🏻 حسن ابراهیمزاده /فرهنگ پویا
@tollabolkarimeh 🌷
⭕️ بازخورد گیری تقلید و تلقین
👤 دکتر علی کرمی(فعال سیاسی)
🔸 لایویی اینستاگرامی که در آن شیادی در کسوت پزشک جنسی بیمار خود را معاینه و بازجویی می کند و اثربخشی صدر در صدی نسخه تجویزی خود را به رخ دیگر رقبا می کشاند بهانه ای شد برای نوشتن این برداشت تحلیلی.
🔹 پیامی که در لایو به صورت روتین وجود دارد این است که نوجوانی در اثر تلقین های این شیاد و سایر رقبا فکر، احساس و رفتارش واکنش و انعکاسی شده است از کنش این پزشک جنسی.
🔸 انسان به فکر فرو می رود که رفتار آن دختر نوجوان مخاطب این شیاد جنسی چگونه است؟ احتمالا میل به تقلید 100 درصدی سراسر وجود او را نیز فرا گرفته است و کلاً آرزوی همانی شدن پیدا کرده است. اما لایه ای دورتر را نیز می توان در این رابطه استاد و شاگرد و یا پزشک و بیمار دید. این که عقبه اجتماعی بروز این رفتارها در اینستاگرام به کجا بر می گردد؟ آیا فضای مجازی را بایستی مقصر اصلی دانست؟ بی شک نه. زیرا این رقابت جنسی شکل یافته ی جامعه است که ادامه ان را در فضای مجازی شاهدیم.
🔹 رقابتی که اشاره شد میان دو گروه است: گروهی که در راس هستند و حکم استادی و پزشکی دارند و نسخه می نویسند و به خود می خوانند و گروهی نیز شاگرد و دنباله رو و به اصطلاح خودمان بیمار.
🔸 شاگرد موفق شاگردی است که آنقدر تقلید کند که باعث افتخار استادش شود و یا آن قدر تحت تاثیر نسخه استادش قرار گیرد که بیشترین علائم بیماری را در خود به وجود اورد.
▪️وقتی جاذبه ها و محرک¬های طبیعی و غیر طبیعی جنسی از محیط ارسال می شود و تحت تاثیر فضای مجازی و مشخصا اینستاگرام نگرش ها و ارزش های افراد جامعه را درباره امر جنسی دچار تغییر می کند وضعیتی پیش می آید شبیه وضعیت امروزی که باید ان را «کشف جنسی» نامید.
🔹 مساله این است که فضای مجازی و اینستاگرام شده است پایگاه اجتماعی شدن که نتیجه ان اشفتگی نگرش ها و ارزش های اجتماعی بوده و از جمله حوزه هایی که این اتفاق در آن بیشترین بسامد را داشته و دارد حوزه امر جنسی است.
/ نسرا
#اینستاگرام
#پورنوگرافی
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا ..
حمایت استاد اخلاق حوزه علمیه از روح الله زم ❗️
#امجد
#روحالله_زم
👇👇👇
@tollabolkarimeh 🌷
⭕️آخرین منبر آیت الله امجد...
آقای امجد گردن خیلی از ما حق دارند. چه شب هایی که پای منبرکوی دانشگاه ایشان مقدرات شب قدرمان رقم خورد. استاد اخلاق و عرفان و زندگی. اما سالهاست که روزگار تلخی پشت سر می گذرانند. روزهایی که البته باز هم برای همه ما درس است و آموزنده.
آقای امجد عزیز سالهاست تحت تاثیر آقازاده و غیره بارها و بارها ناروا و ناسزا و ناحق علیه انقلاب موضع گرفتند و ناشایست و نامعقول بر رهبری نظام تاختند؛ اما اخیرا کار بدانجا رسیده است که از یک تروریست رسانه ای دفاع می کنند.
دفاع از روح الله زم با کدام حجت؟ کسی که حتا قبل دستگیری اش معترف بود برای تحریم اقتصادی مردم به دشمن گرا داده و برای موشک های دشمن آدرس و برای ترور سردار دل ها نقشه و مسیر راه شده است. کسی که برای تخریب اموال مردم و آدم کشتن در تجمعات دستورالعمل آموزشی منتشر می کرد تاآنجا که آش آنقدر شور شد که رسانه اش را نهادهای غیرایرانی مسدود کردند.
کسی که خودش معترف بود رهبر آشوب دی ماه است. همان آشوبی که دهها تن در آتشش سوختند و به اعتراف استکبار بهانه تحریم بیشتر مردم می شود.
دفاع از یک تروریست رسانه ای که علیه مردم ایران شرارت داشت دارای چه منطقی است؟
این روزهای جناب امجد هم برای ما آموزنده است. چه آنکه حقیقتا اگر شناخت و چارچوب سیاسی نباشد، استاد کامل اخلاق و عرفان هم به خدمت اهریمن می رود.
جناب امجد این چند روز تیتر یک رسانه های خناسی است که کمترین خواسته شان خفت ملت ایران است. اگر به حقانیت جمهوری اسلامی تردید دارند، آیا سوت وکف شیاطین رسانه ای و ناخن تیز کردن دیوهای خبیث و آب ریختن از دهان عفریته های خبری را هم نمی بینند؟
این روزها خواهد گذشت. اما در روز افتادن پرده ها و به وعده موعود با کدام ادب اخلاقی و داشته عرفانی شان، تاب پاسخ به این ظلم ها را خواهند داشت؟
فارغ از تعیین مصداق، رهبرانقلاب خوش فرمود: « خاک بر سرِ آن عالم اعلم و افقه! خاک بر سرِ آن عالِمی که قلباً خوشحال شود از اینکه ببیند رادیوهای دشمنان اسلام، در مقابل نظام اسلامی، از او تمجید و تعریف میکنند! باید گریه کند! حالا گیرم از لحاظ فقاهت و علم هم خیلی بالا باشد، که آن هم علم نیست، جهل است. نور نیست، ظلمت است»
آخرین منبر جناب امجد انذار از عاقبت به شری است، هرچند دعا می کنیم واپسین منبرشان را حق، خیر و توبه و انابه قرار دهند.
✍ محسن مهدیان
@tollabolkarimeh 🌷
📸 تحریف سخنان رهبرانقلاب به سبک عمر و عاص
🔸روزنامه های اعتماد، آرمان، همشهری، شرق، تعادل، شهروند، مردمسالاری و... فرازی از بیانات رهبرانقلاب را بصورت ناقص و با اغراض جناحی خود که بوی مذاکره از آن میآمد با تیتر درشت کار کردند!
🔹این تحریف در حالیاست که رهبرانقلاب روز گذشته در جملهای انتقادی به بینتیجه بودن مذاکرات با دشمن اشاره کردند و با صراحت فرمودند: باید بیش از آنکه به فکر رفع تحریم باشیم بر #خنثی کردن آن تمرکز کنیم. البته نمیگوییم دنبال رفع تحریم نباشیم، چرا که اگر بتوان تحریم را رفع کرد، حتی یک ساعت هم نباید تأخیر کنیم، اگرچه اکنون چهار سال است که تأخیر شده و از سال ۹۵ که بنا بود همه تحریمها یکباره برداشته شود، تا امروز نه تنها تحریمها برداشته نشد بلکه زیادتر هم شد.
@tollabolkarimeh 🌷
🎓 فقیهان شیعه، در ابواب قضاء، حدود و شهادات، بر اساس روایات معتبر امامان معصوم (علیهمالسلام) احکام متعددی برای «دیوث» و «دیاثت» مطرح کردهاند... «دیاثت» از گناهان کبیره است؛ بهگونهای که در روایتی از وجود مقدس رسول اکرم (صلیالله علیه و آله و سلم) آمده است که: «دیوث بوى بهشت را استشمام نمىکند» و امام صادق (علیهالسلام) نیز مىفرماید: «بهشت بر دیوث حرام است». از این رو شهادت دیوث نیز در محاکم شرعی پذیرفته نیست.
⚠ آیتاللهالعظمی #جوادی_آملی (دامظلّه) با تبیین معنای غیرت در فرهنگ اسلامی میگویند:
«در فرهنگ قرآنی، غیرت را معرفت، هویت و غیرزدایی تشکیل میدهد و غیرزدایی هم به این معنا است که اولاً اجازه ندهیم بیگانه به حریم ما نفوذ کند و ثانیاً خودمان هم در کار دیگران تجسس نکنیم. بیگانه را در حریم خود راه دادن و وارد حریم غیر شدن، با غیرت سازگار نیست». براساس چنین معنای فقهی و اخلاقی، معظمله با بیان اینکه کشور ما، کشوری غنی و برخوردار از نعمات و مواهب الهی است، اظهار داشتند: «با وجود این همه منابع غنی در داخل کشور، واردات برخی کالاها که در کشور امکان تولید آن وجود دارد، دلیلی جزء سوءءمدیریت و در برخی موارد بیغیرتی ندارد». ایشان در چنین فضایی بحث غیرت دینی را مطرح نموده و با توسعه مفهومی نسبت به کلمه دیاثت و دیوث فرمودند: «کسانی که راه نفوذ بیگانگان را درفضای اقتصادی و یا سیاسی بهروی کشور می گشایند از غیرت اقتصادی و یا سیاسی برخوردار نبوده و دیوث هستند». آیتالله جوادی آملی با بیان اینکه واژهای به شکوه و عظمت «غیرت» کم دیدهام، بیان داشتند: «در غیرت باید سه عنصر جمع شود تا آن را بسازد؛ عنصر اول «غیرزدایی» است؛ به این معنا که اجازه ندهیم بیگانه نفوذ کند و خودمان هم در کار دیگران تجسس نکنیم». آیتالله جوادی آملی با بیان اینکه دیاثت یا اخلاقی است و یا سیاسی عنوان کرد: «کسی که بیگانه را راه میدهد، #دیوث_سیاسی است. بیگانه را در حریم خود راه دادن و وارد حریم غیرشدن با غیرت سازگار نیست».
💣 با توجه به این توضیحات، بیتردید واردات بیحساب پهنایباند و اجازه دادن به فعالیت شبکههای ضداجتماعی خارجی و... مصداق قطعیِ دیاثت مسئولین مربوطه است؛ اگر به دسترسی این سرویسها توجه کنیم که بدون اجازه از نوامیس کشور عکس و فیلم میگیرند و صدا را بیاجازه ضبط و ارسال میکنند و بدون اجازهٔ مردم، با شمارهٔ آنها پیام میفرستند و پیامهای ارسالی به مردم را قبل از اینکه به آنها نشان دهند، حذف میکنند و... این یعنی سلطه تمام عیار دشمن بر حریم خصوصی امّت اسلامی، که جز «دیوث» کسی نمیتواند پشت چنین اتفاقاتی باشد.
✍🏻 حجتالاسلام محمد #کهوند
@tollabolkarimeh 🌷
10.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💚جذب حداکثری و دفع حداقلی در مکتب حاج قاسم🌷
یادبگیریم که چطور جمهوری اسلامی وانقلاب رو حفظ کنیم
@tollabolkarimeh 🌷
به مناسبت جمادی الاول سالروز انتشار حکم تحریم تنباکو
🎤گفتگوی اختصاصی با #موسی_نجفی؛
🛑 نهضت تنباکو ماجرای زندگی هر روز ماست.
🔺قضیه #تحریم_تنباکو، یک واقعه مهم تاریخی مربوط به ۱۳۳ سال پیش است و ۱۵ سال قبل از نهضت مشروطیت رخ داده است. این جنبش نوعی بیداری اسلامی مهم در تاریخ ایران محسوب می شود که زمینه ساز جریان های مهم تاریخی مثل نفی استبداد و #مشروطیت در ایران گردید.
🔻بحث #تولید_ملی و حمایت از آن یک بحث زیر بنایی است که استقلال و «ما میتوانیم» را در اذهان عموم مردم القا می کند. این مطلبی است که #استعمار قرن هاست در ملل شرق روی آن کار کرده که «شما نمی توانید»؛ که امروز هم رویکرد اصلی غرب همین است.
🔺 نهضت تنباکو صرفا یک ماجرای تاریخی گذشته نیست، بلکه ماجرای زندگی هرروز ماست. در ابعاد مختلف این ماجرا تکرار می شود. ما همان مردم زمان میرزا هستیم و کمپانی رژی در قالب های مختلف در زندگی ما ظهور و بروز دارد. این نهضت نشان داد که اگر درک و شعور و اراده ملی در مردم و مسئولین وجود داشته باشد، بازهم می توان پوزه استعمار را به خاک مالید.
متن کامل این گفتگو را در لینک زیر بخوانید👇
http://mesdaq.ir/?p=64217
@tollabolkarimeh 🌷
📖 هر چه شهوت فعالتر، عقل خاموشتر
🔹صحنههای مبتذل، مثل میخ در ذهن بیننده فرو خواهند رفت، در تمام طولِ روز مدام در ذهن بیننده مجسم شده و تکرار میگردند. سر کلاس درس، سر نماز، هنگام خواب، وقت مطالعه و مخصوصاً زمانهای بیکاری.
🔸شما حساب کنید وقتی ذهن یک جوان در طول روز مدام درگیر صحنههای شهوتانگیز باشد، این جوان به چه کار دیگری خواهد رسید؟
🔹سیستم بدن به شکلی است که هرچه شهوت فعالتر شود، عقل خاموش تر خواهد شد، خب عقل هم که خاموش شود، صدها نتیجه مضر دیگر پیش خواهد آمد.
🔸علاوه بر آن، تماشای صحنههای مبتذل، تمامی نتایج مخرب چشمچرانی که از ابتدای کتاب گفتیم را داراست، البته با تاثیر دهها برابری. نتایجی مانند اضطراب، افسردگی، تندخویی، نارضایتی از همسر، بیماریهای جسمی و روحی و ...
🔹شبکههای اجتماعی نظیر اینستاگرام به شکلی طراحی شده که مخاطب خود را آهسته آهسته به سمت محتوای جنسی میکشاند، یعنی در مرحله اول، تماشای یک فیلم مبتذل را به شما پیشنهاد نمیدهد. در ابتدا تصاویری ساده از افراد بدون پوشش را به نمایش میگذارد. آنقدر زمینه تماشای این تصاویر را برای شما فراهم میکند و همچون رگبار این تصاویر را به سمتتان میفرستد که اگر اولی و دومی و سومی را باز نکنید، چهارمی را باز خواهید کرد و اگر خیلی مقاومت کنید، آنقدر به کارش ادامه خواهد داد تا مقاومت شما را بشکند و درنهایت گناه نگاه به نامحرم و تصاویر نامناسب را پیش چشم شما عادی می کند، همین که شما با باز کردن تصاویر پیشنهادی به اینستاگرام چراغ سبز نشان دهید، در مرحله بعد تصاویری با پوششهای نامناسب تر به نمایش خواهد گذاشت. این روال ادامه پیدا خواهد کرد و نهایتاً به نمایش محتوای برهنه و حیوانی خواهد رسید.
🔸به احتمال زیاد بادی به غبغبتان انداختهاید و میگویید ما کاری با تصاویر آنچنانی اینستاگرام نداریم. بله قبول! اما حاضرید قسم بخورید حتی یکبار هم تصویری نامناسب در اینستاگرام ندیدهاید و یا بعداً نخواهید دید؟
🔹حاضرید ماشینتان را چسبیده به پرتگاه یک دره خطرناک پارک کنید؟ قطعاً نه! پس چطور خودتان را کنار پرتگاه دره ی اینستاگرام مستقر میکنید؟ ما که میدانیم این فضا ما را به سمت گناه خواهد کشاند از همان ابتدا از آن فاصله بگیریم. البته ما فقط اینستاگرام را مثال زدیم، ممکن است دهها برنامه مشابه آن هم موجود باشد. تشخیص با خود شماست.
✂️ #برشی_از_کتاب : تَرگُل (بيست دليل عقلي و روانشناسي براي حجاب) ؛ ص ۷۶
✍🏻 عماد داوري دولت آبادی
@tollabolkarimeh 🌷
15.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سید علیرضا آل داود دبیر نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی در گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما:
پشت پرده شبکه امنیتی قمار و شرط بندی سازمان های اطلاعاتی غربی، اسکورت سرویس ها و قاچاقچیان مواد مخدر قرار دارند
فضای مجازی رها شده با شبکه های اجتماعی و ارتباطی تحت مدیریت سازمان های اطلاعاتی غربی بستر جنگ شناختی ادراکی ترکیبی ضد مردم و کشور ما هستند
شرط بندی و قمار یعنی تزریق مال حرام به جامعه و در کنار آن بازیگران فاسدی قرار دارند که علاوه بر کلاهبرداری های اقتصادی، به ترویج فحشا و منکرات و مسائل جنسی می پردازند
هدف دشمن از گسترش موضوع شرط بندی و قمار در داخل کشور توسط تلگرام و اینستاگرام تغییر سبک زندگی جوانان و نوجوانان است.
خانواده های درگیر موضوع شرط بندی با آسیب های جدی اقتصادی، اجتماعی، روحی و روانی روبرو خواهند شد.
@tollabolkarimeh 🌷
🔺اصول 18گانه محافظت از کودکان انلاین:
⁉️چگونه از کودکان خود در دنیای دیجیتال محافظت کنید؟
📎امروزه با وجود توسعه کمی و کیفی استفاده کودکان از موبایل و تبلت و اینترنت یکی از دل مشغولی های جدی والدین نگرانی از مواجهه کودکان با آسیب های اخلاقی و فکری در این فضای ولنگار می باشد....
✅برخی اقدامات ضروری برای تحقق امنیت کودکان و خانواده...
1. بعنوان والدین فرزندان نسل دیجیتال اطلاعات خود را به روز نگه دارید...
2. بر مبنای اصل همراهی ، با وجود شلوغی های کاری حتما همراه با آنها وارد دنیای مجازی شوید
3. بر مبنای اصل وضع قانون ،قوانین در خانه و بیرون از خانه را برای شیوه استفاده از گجت ها وضع نمایید(زمان،مکان،مقدار،نوع محتوا)
4. آموزش شیوه حفظ حریم خصوصی به عهده شما پدر و مادر گرامی می باشد پس بهتر است ابتدا خودتان و بعد به اعضای خانواده آموزش نمایید.
⭕️هرگز بدون اجازه شما، نام، شماره تلفن، آدرس پستی، نام مدرسه یا عکسشان را برای شخصی یا در شبکههای اجتماعی منتشر نکنند.
⭕️ایمیل اشخاصی را که نمیشناسند اصلا باز نکنند.
⭕️به پیغامهای عجیب و اذیت کننده جواب ندهند.
⭕️هرگز با شخصی که در دنیای مجازی میشناسند، قرار ملاقات نگذارند.
5. بر ای استفاده از اینترنت مکان عمومی در خانه را معین نمایید.
6. استفاده از گجت ها را در اتاق خواب و مکان های خصوصی ممنوع نمایید.
7. بر مبنای اصل رفاقت ،اجازه بدهید با شما راحت صحبت کنند
به کودکانتان گوشزد کنید که هر اتفاق ناراحت کنندهای در اینترنت برایشان افتاد، مستقیما و در اسرع وقت با شما در میان بگذارند. به آنها این اطمینان را بدهید که سرزنششان نمیکنید و دوستشان هستید
8. پیش از استفاده و خرید هر محصول فناوری متصل به اینترنت از آسیب های جسمی و روحی و رفتاری آن مطلع شده و آن ها با اعضای خانواده در میان بگذارید.
9. برای کودکان از ابزارهای نظارتی در گوشی و تبلیت و رایانه استفاده نمایید.(با جستجوی عنوان Parental Control میتوانید به موارد متعددی از نرم افزارهای مفید در این حوزه دسترسی پیدا کنید)
10.اصول رژیم مصرف رسانه ای را فراگرفته و منظبق بر شرایط خانوادگی در وضع قوانین خانگی استفاده نمایید.
11. با مطالعه محتوای آموزشی در وب سایت ها و کانال های آموزشی با عنوان سواد رسانه خود و خانواده خود را به سپر تفکر انتقادی و مهارت مدیریت مصرف رسانه ای مجهز نمایید.
12. در استفاده از هر نرم افزار، وب سایت، اپلیکیشن، بازی های کنسول و آنلاین ابتدا با جستجوی دقیق و مطالعه از مزایا و مضرات آن مطلع شده و منطبق بر رده بندی سنی از آن استفاده نمایید.
13. کارکردهای مثبت و مفید از فضای مجازی را فراگرفته(اعم از بازی های فکری و سایت های مفید و ... ) و بر مبنای استفاده اصولی با مدیریت زمان دقیق آن را در خانواده نشر دهیم .
14. پیش از بروز بحران و گرفتار شدن اعضای خانواده توسط شبکه دوستان در مدرسه و یا ... با طراحی هوشمندانه زمان هایی را برای گفتگو در این مورد در بین اعضای خانواده معین نمایید و شما اولین فرد معرفی کننده استفاده صحیح از این ابزارهای جذاب باشید.
15. به عنوان یک اصل از اپلیکیشن ها و برنامک های رایگان با توجه به تجارت نابرابر و نا عادلانه با توجه به نقض حریم خصوصی ، کمترین استفاده را نمایید و در صورت ضرورت پیش از استفاده و نصب اطلاعات حریم خصوصی آن را مطالعه نمایید.
16. رمز وای فای خانه تنها در اختیار پدر خانواده قرار گیرد.تا استفاده های غیر اصولی پرهیز شود.
17. به هیچ عنوان از اینترنت های شبانه با وجود (وسوسه گری شرایط هزینه پایین آن)با توجه به خسارت های متعدد روحی و رفتاری و همچنین جسمی و اختلالات فیزیولوژی استفاده ننمایید.
18. تا حد ممکن گجت ها را به صورت مشترک میان اعضای خانواده استفاده نمایید و از خرید لپ تاپ شخصی و موبایل شخصی ،تبلت شخصی بویژه برای کودکان به جد پرهیز کنید.
✍️سید علیرضا آل داوود
#سواد_رسانه
#تربیت_فرزند
@tollabolkarimeh 🌷