🌷 عمل
اگر بخواهیم خلاصه دین اسلام را در یک کلمه عرض کنیم اینست:
🌸 «عمل»
🌺 البته برای کسی که اهل عمل است سه علامت است:
حماد بن عیسی از امام صادق نقل کرده است: «لِلْعَامِلِ ثَلَاثُ عَلَامَاتٍ الصَّلَاةُ وَ الصِّيَامُ وَ الزَّكَاةُ» (الخصال ؛ ج1 ؛ ص121)
برای عامل سه ویژگی است: نماز، روزه و زکات
@toubaefaf
محبوبترين كارها نزد #خدای_متعال
#امام_صادق عليه السلام:
أحَبُّ الأعمالِ إلى اللّهِ عَزَّوجلَّ الصَّلاةُ، و هي آخِرُ وَصايا الأنبياءِ؛
محبوبترين كارها نزد خداوند عز و جل، #نماز است و آن آخرين سفارش پيامبران مى باشد.
من لا يحضره الفقيه: ۱/۲۱۰/ ۶۳۸
@toubaefaf
3.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اولین ویدیو از روحانی مظلومی که امروز در قم مورد سوء قصد قرار گرفت و عیادت حضرت آیتالله اعرافی از طلبه مصدوم حادثه قم
حضرت آیتالله اعرافی مدیر حوزههای علمیه که شخصا پیگیر حادثه امروز قم بود، با حضور در بیمارستان از حجتالاسلام سجاد جهانگیری که صبح امروز دچار حمله با خودرو و چاقو شده بود، عیادت کرد.
✍نکته قابل عرض این است که مسئولان قبلی و بعضاً فعلی مقصر مشکلات فعلی کشورند و طلبه های مستأجر و دنبال علم و فضیلت و پای کار انقلاب مانده، باید ضربه ببینند.
تا به حال نشنیدم مسئولی در کوچه و خیابان چنین و چنان شود؛ چون یا سواره هستند یا مسلح و یا با چند محافظ.
بالاخره سوراه می گردند و استفاده ها دارند، اما متلک ها، گرانی ها، مستأجری ها، روشنگری ها، از جان مایه گذاشتن برای راه امام و انقلاب برای طلبه مظلوم و غریب است.
وا اسفاه به حال جامعه ای که لباس علم و فضیلت را هتک کنند.
وا مصیبتاه به حال مسئولی که از
مسئولیتش رانت و قدرت و رفاه زدگی استفاده کند
و واحسرتاه به حال کسانی که می بینند و می دانند اما با سکوت رد می شوند...
@toubaefaf
#حیا و ثمره های آن
یکی از ثمره های #حیاوعفاف #تواضع است و گویای تجسّم عملی این صفت اساسی و زیباست.
در موضوع تواضع به این نکته مهم از امام #أمیرالمؤمنین_علی علیه السلام توجه فرمایید:
«تاج #تواضع و فروتنى را بر سر نهيد و تكبر و خود پسندى را زير پا بگذاريد و حلقههاى زنجير خود بزرگ بينى را از گردن باز كنيد و تواضع و فروتنى را سنگر ميان خود و شيطان و لشكريانش قرار دهيد؛ زيرا شيطان از هر گروهى لشكريان و يارانى سواره و پياده دارد و شما همانند قابيل نباشيد كه بر برادرش تكبّر كرد، خدا او را برترى نداد؛ خويشتن را بزرگ مىپنداشت و حسادت او را به دشمنى واداشت.»
#نهج_البلاغه، خطبه۱۹۲
(۷۰) هزار و یک نکته پیرامون حیاوعفاف و ثمره های آن
@toubaefaf
✅ ثمره های #حیاوعفاف
حضرت #رسولُ_اللّه صلى الله عليه و آله فرمودند:
«آنچه از #عفّت منشعب مى شود: خشنودى است
و خضوع
و بهره مندى
و آسايش
و دلجويى
و فروتنى
و تذكّر
و تفكّر
و بخشندگى
و سخاوت.
اينها خصالى است كه به سبب پارسايى براى خردمندى كه از خدا و قسمت او خشنود است، حاصل مى شود.
أمّا العَفافُ: فيَتَشَعَّبُ مِنهُ الرِّضا و الاستِكانَةُ و الحَظُّ و الرّاحَةُ و التَّفَقُّدُ و الخُشوعُ و التَّذَكُّرُ و التَّفَكُّرُ و الجُودُ و السَّخاءُ فهذا ما يَتَشَعَّبُ لِلعاقِلِ بِعَفافِه رِضىً بِاللّه ِ و بِقِسمِهِ».
تحف العقول
✍توضیح مطلب در کتاب «طوبای عفاف» و مقاله «عفاف و مفاهیم مرتبط» که قبلاً در همین کانال toubaefaf@ ارسال شد.
(۷۱) هزار و یک نکته پیرامون #حیاوعفاف و ثمره های آن
@toubaefaf
3.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
استاد رحیم پور ازغدی:
مدیرانی که با ته ریش، یقه آخوندی، سه انگشتر عقیق و جای مهر برای خودشان حقوق صدمیلیونی مینویسند...
اسلامی که مستحبات باشد ولی اشرافیگری هم باشد، اسلام تحریف شده است..
#انقلابی_نماها