فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شب جمعه است، دلم دور و بر کرب و بلاست...
#السلام_علی_الحسین
@toubaefaf
🌷ختم #صلوات این هفته کانال #طوبای_عفاف تقدیم به ساحت نورانی همه انبیا و اولیای الهی به ویژه حضرت #سیدالشهداء علیه السلام و همه شهیدان به ویژه شهدای #دفاع_مقدس ، #امام_خمینی و عالمان و اساتید، #شهیدحاج_قاسم_سلیمانی ره و ...
#امام_حسین علیه السلام از #رسول_خدا صَلَی اللهُ علیه و آله نقل کرده اند که #پیامبرخدا صلی الله علیه و آله فرمودند:
«بخیل واقعی كسی است كه نام مرا بشنود ولی بر من #صلوات نفرستد
البَخِیلُ حَقّاً مَنْ ذَُكِرْتُ عندَه فَلَمْ یصَلِّ عَلَی».
بحار الأنوار، ج73، ص306، ح28
حضرت #امام_هادی علیه السلام فرمودند:
«خدای متعال حضرت ابراهیم (عَلَی نَبِینا وآلهِ و علیه السلامُ) را دوست و خلیل خود انتخاب کرد، به خاطر آنکه ایشان #برمحمدوآل_محمدصلوات بسیار می فرستاد.
إنّما اتَّخَذَ اللهُ إبراهیمَ خلیلاً لِكَثْرَةِ صَلاتِهِ علی محمّدٍ و أهلِ بیتهِ صلواتُ اللهِ عَلَیهم».
علل الشرائع، ج۱، ص۳۴
از بهره ها و برکات عظیم این ختم #صلوات در شب و روز جمعه و یا در طول هفته بی نصیب نمانیم. سهم ما ۳۰۰۰ #صلوات و شما؟
@toubaefaf
درخواستهای سادهی #امام_زمان و ائمه علیهم السلام از شیعیان
🔸اما مهمترین وظیفه شیعه از بین تمامی اینها دعا برای فرج امامش است که این دعا از واجبات دینی در زمان غیبت معصوم است چنانکه امام جواد علیه السلام میفرمایند:
« مهدی ما آن امام هدایت گری است که واجب است در دوران غیبت انتظار او را کشید و در زمان ظهور از او اطاعت کرد.»
📚 کمال الدین ج۲، ص ۳۷۷
🔸و فرمایش امام حسن مجتبی علیه السلام به مرحوم فقیه ایمانی که دعا برای فرج را مثل نمازهای پنج گانه واجب دانستهاند نیز مؤیّد این معناست.
📚مکیال المکارم ج۱، ص۳۳۳
🔸دعا برای ظهور امام عصر ارواحنا فداه از راههای نجات در دوران ظلمانی غیبت نیز هست؛ زیرا امام حسن عسکری علیه السلام فرمودند:
«سوگند به خدا ـ فرزندم ـ دارای غیبتی خواهد بود که هیچ کس در آن دوران از هلاکت و نابودی رهایی نمییابد، مگر کسی که خداوند او را بر اعتقاد به امامت وی استوار ساخته و بر دعا برای تعجیل ظهور آن حضرت توفیقش ببخشد.»
📚کمال الدین، ج۲، ص۳۶۸
یعنی اولاً دعا کردن برای فرج از راههای نجات از هلاکت و گمراهی در زمان غیبت است و دوماً دعا برای ظهور یک توفیق است که خدا نصیب انسان میکند و شاید نصیب همه کس نشود.
بعضی میگویند ما گنهکاریم چه فایدهای برای ظهور دعا کنیم دعای ما مستجاب نمیشود. اگر بَنا بود دعای گناهکاران مستجاب نشود و از درگاه رحمت الهی مأیوس شویم، خداوند باب توبه را پیش روی بندگان خویش نمیگشود. مگر قرآن نمیفرماید که حسنات، سیّئات و را از بین میبرد؟ آیا #حسنهای بالاتر از #دعا_برای_فرج که افضل اعمال در دوران غیبت شمرده شده هست؟
@toubaefaf
سخنرانی عید بیعت استاد شجاعی.mp3
13.64M
※ دنیا در حال غربالهای آخر است
برای تشکیل حکومت صالحان
سخنرانی #استاد_شجاعی
در اجتماع بزرگ #عید_بیعت ۱۴۰۲
در #شهرری
«صوتی کوتاه با بینهایت نکته مهم»
پیامی از #امام_زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
«بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ لَا لِأَمْرِهِ تَعْقِلُونَ وَ لَا مِنْ أَوْلِیائِهِ تَقْبَلُونَ حِکْمَةٌ بالِغَةٌ فَما تُغْنِ النُّذُرُ عَنْ قَوْمٍ لَا یؤْمِنُونَ السَّلَامُ عَلَینَا وَ عَلَى عِبَادِ اللَّهِ الصَّالِحِینَ»
نه در امر خداوند تعقل میکنید و نه از اولیاء او میپذیرید، اوامر اولیای الهی حكمتي است رسا و رشددهنده؛ اما این هشدارها برای گروهی که ایمان نمیآورند نافع نیست.
الاحتجاج علی أهل اللجاج، شیخ طبرسی ره، ج۲، ص۴۹۲
@toubaefaf
طوبای عفاف
پیامی از #امام_زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف «بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ لَا لِأَمْرِه
توضیح پیامی از #امام_زمان علیه السلام که جای تفکر بسیار دارد👇
در ابتدای زیارت #آل_یس این پیام از #امام_زمان علیه السلام آمده:
«بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ لَا لِأَمْرِهِ تَعْقِلُونَ وَ لَا مِنْ أَوْلِیائِهِ تَقْبَلُونَ حِکْمَةٌ بالِغَةٌ فَما تُغْنِ النُّذُرُ عَنْ قَوْمٍ لَا یؤْمِنُونَ السَّلَامُ عَلَینَا وَ عَلَى عِبَادِ اللَّهِ الصَّالِحِینَ»
نه در امر خداوند تعقل میکنید و نه از اولیاء او میپذیرید، اوامر اولیای الهی حكمتي است رسا و رشددهنده؛ اما این هشدارها برای گروهی که ایمان نمیآورند نافع نیست.[١]
این توقیع از حضرت #بقیةالله عج است که در اول آن پس از یاد و نام خدای متعال، از عموم انسانها - که به طور طبیعی شامل برخی از شیعیان هم میشود - گلایه نموده و میفرماید: «شما نه نسبت به امر پروردگار تعقل میکنید و نه از اولیای او حرفشنوایی دارید»
این سخن در حقیقت، بیانی دیگر از آیه ۱۰ سوره ملک است که دلیل دوزخی شدن افراد را آن میداند که آنان نه از عقل خود بهره جسته و نه به سخن اولیای خدا گوش فرا میدهند.
سپس در ادامه، با استفاده از ترکیبی از دو آیهی مرتبط قرآن[۲] میفرماید: حکمتی بس کامل و تمام، ولی برای افرادی که ایمان نمیآورند، چه سودی دارد؟!
مراد حضرتشان از بیان این آیات نیز آن است که #قرآن و سخن اولیای الهی، شامل اندرزهایى عمیق و رسا است و هیچ نقصی ندارد، اما بندگان لجوج این سخنان را نپذیرفته و این انذارها براى آنان مفید قرار نمیگیرد.[۳]
همچنین، با توجه به اینکه خداوند متعال از روی لطف، در هر زمانی چراغ هدایتی تعیین فرموده تا مردم را از ظلمات جهل رها سازد، از جمله مصادیق آشکار حکمت بالغه، میتواند خود ائمه علیهمالسلام و سخنان ایشان باشد که در برخی روایات نیز به آن اشاره شده است:
الف) امام صادق علیه السلام درباره آیه شریفه «وَ مَنْ یؤْتَ الْحِکْمَةَ فَقَدْ أُوتِی خَیراً کَثِیراً»، فرمود: مراد از #حکمت ، اطاعت از خدا و شناخت امام است.[۴]
ب) امام باقرعلیه السلام: «...نَحْنُ الْحُجَّةُ الْبَالِغَةُ...»؛[۵] ما حجت رسانای پروردگاریم.
از اینرو بیم دادنها، برای انسان بیمعرفت و لجوج مفید نبوده، بلکه شرط پیشرفت معنوی، تواضع در برابر ثقلین و پذیرش آیات قرآن و سخنان معصومان علیهمالسلام میباشد.
پس شاید مناسبت این جملات در ابتدای زیارت آل یاسین توجه دادن به مخاطب باشد که نسبت به امر پروردگار تعقل بیشتر انجام دهد و به فرمایشات نقل شده از طرف اولیای الهی عمل نماید و ادعای اسلام و تشیع او فقط ادعایی ظاهری نبوده بلکه در عمل خود را نشان دهد.
چنانچه در ادامه میفرماید: «إِذَا أَرَدْتُمُ التَّوَجُّهَ بِنَا إِلَى اللَّهِ وَ إِلَینَا فَقُولُوا کَمَا قَالَ اللَّهُ تَعَالَى سَلَامٌ عَلَى آلِ یس»؛
پس هر گاه شما ارادهی توجّه به خداى تعالى و به سوى ما نمایید، بگویید چنانچه خدای متعال میفرماید: «سلام على آل یاسین».
گفتنی است که این فراز از زیارت، ناظر به اختلاف قرائتی از قرآن کریم در آیه ۱۳۰ صافات بوده و قرائت حفص از عاصم، «سَلامٌ عَلى إِلْیاسین» میباشد. [۶]
[۱]. شیخ طبرسی، احمد بن علی، الاحتجاج علی أهل اللجاج، ج۲، ص۴۹۲، مشهد، نشر مرتضی، ۱۴۰۳ق.
[۲]. «حِکْمَةٌ بالِغَةٌ فَما تُغْنِ النُّذُرُ»: سوره قمر، ۵؛ «وَ مَا تُغْنِی الْآیاتُ وَالنُّذُرُ عَنْ قَوْمٍ لَا یؤْمِنُونَ». یونس، ۱۰۱.
[۳]. ر. ک: آیةالله مکارم شیرازی، ناصر، تفسیر نمونه، ج ٢٣، ص ٢١، تهران، دار الکتب الإسلامیة، چاپ اول، ۱۳۴۷ش.
[۴]. «طَاعَةُ اللَّهِ وَ مَعْرِفَةُ الْإِمَامِ»؛ کلینى، محمد بن یعقوب، کافی، ج۱، ص۱۸۵، ح ۱۱، تهران، دار الکتب الإسلامیة، چهارم، ۱۴۰۷ق.
[۵]. همان، ج۱، ص۱۹۲، ح۳.
[۶]. زیارت آل یاسین، مفاتیح الجنان
@toubaefaf