⭕ سیاست اگر از اخلاق سرچشمه بگیرد، از معنویت سیراب بشود، برای مردمی که مواجه با آن سیاستند، وسیلهی کمال است، #راه_بهشت است؛
اما اگر سیاست از اخلاق جدا شد، از معنویت جدا شد، آن وقت سیاستورزی میشود؛ یک وسیلهای برای کسب قدرت، به هر قیمت؛ برای کسب ثروت، برای پیش بردن کار خود در دنیا.
این سیاست میشود آفت؛ برای خود سیاستورز هم آفت است، برای مردمی هم که در عرصهی زندگی آنها این سیاست ورزیده میشود هم آفت است.
مقام معظم رهبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فروپاشیتمدنغربی
🔸🔸🔸🔸
🔰لوئیس فراخان:
🔻کشوری که به آن آمریکا میگویند از اول محکوم به نابودی بوده...!
🔻این کشور را چگونه ساختید؟ جز با کشتار بومیان و برده داری؟
🔸جهان به کشوری مینگرد که دارد به درک واصل می شود، این عصر فروپاشی آمریکا است...!
🔸چرا می خواهی به کشوری بیایی که به پایانش رسیده است؟؟
🔸ما در عصر فروپاشی این کشور زندگی می کنیم.
✳️ پدران زائر Pilgrim Fathers
آمریکای مدرن بر خلاف اروپا، در همراهی و حمایت دین، ساخته و پرداخته شده است.
جمع حدود چهارصدنفره مومنین انگلیسی معترض به کلیسای انگلستان که بواسطه اصرار بر پاکسازی کلیسای انگلیکان از رسوبات کاتولیسم، "پیوریتن" و بواسطه تمایل به جدایی از کلیسای انگلیکان، "جدایی طلب" نامیده شده اند در سال ۱۶۰۸ به هلند مهاجرت کردند اما بدلیل مشکلات، عزم مهاجرت به سرزمین نو ( قاره آمریکا ) نمودند.
در اولین موج سفر، ۱۰۰ نفر از قوی ترین و سالم ترین پیوریتن ها در سال ۱۶۲۰ با کشتی MayFlower عازم قاره نو شدند تا به منطقه مستعمره ویرجینا ، اولین و تنها مستعمره آن زمان انگلیس در شمال آمریکا بپیوندند . آنها پس از سه ماه سفر سخت، به محل فعلی شهر پولیموت در ایالت فعلی ماساچوست در شمال شرق آمریکا رسیدند و نیمی از ۱۰۰ نفر مهاجر، در برابر بیماری های ویروسی ناشی از محیط، از بین رفتند و بقایای آن مهاجرین سرسخت، عاقبت از رفتن به ویرجینا خودداری و مستعمره پولیموت را به عنوان دومین مستعمره انگلستان در شمال آمریکا بنا نهادند.
این گروه پیوریتن های مومن که به قرینه هجرت موسی و پیروانش از مصر به سرزمین نو مهاجرت کرده بودند هویتی جدید از مذهب پروتستان در دو مستعمره آن زمان انگلیس در شمال آمریکا بنانهادند و ادامه این روند و توسعه مستعمرات انگلیسی و جنگ استقلال و..... به بنای ایالات متحده آمریکا منجر گردید تا جاییکه پولیموت را زادگاه ایالات متحده و جمع مهاجرت کننده به پولیموت را که بنیانگذار هویت و هسته اصلی تمدن آمریکایی شدند پدران زائر نامیدند.
*۱۲ خاطره زیبا از شهید مظلوم بهشتی*
🔹گفتند حالا که «مرگ بر شاه» همهگیر شده؛ شعار جدید بدیم. «شاه زنازاده است، خمینی آزاده است». آشفته شدهبود. گفت: رضاخان ازدواج کرده، این شعار حرام است. از پلکان حرام که نمیشود به بام سعادت حلال رسید.
🔸از بهشتی پرسید؛ روحانی هم میتونه تو شورای شهر بره؟ گفت: روحانی همه جا میتونه بره به شرط اینکه علم اون رو داشته باشد نه اینکه تکیهاش به علوم حوزوی باشه.
گفت: صرف روحانی بودن به فرد صلاحیت ورود به هر کاری رو نمیده.
🔹بنیصدر که فرار کرد زنش رو گرفتند. زنگ زد که زن بنیصدر تخلفی نکرده باید زود آزاد بشه. آزادش نکردند. گفت با اختیارات خودم آزادش میکنم. بهشتی میگفت: هر یک ثانیه که در زندان باشه گناهش گردن جمهوری اسلامیه.
🔸به جمع رو کرد و گفت: قدرت اجرایی و مدیریتی رجوی به درد نخستوزیری میخوره. حیف که التقاط و نفاق داره، اگر نداشت مناسب بود.
تو بدترین حالت هم، انگشت میگذاشت روی نکات مثبت.
🔹الآن بهترین موقعیته، برای کمک به پیروزی انقلاب هم هست! نیت بدی هم که نداریم. آمار شهدای ١۵خرداد رو بالا میگیم، خیلی بالا، این ننگ به رژیم هم میچسبه!
بهشتی بدون تعلل گفت: با دروغ میخواهید از اسلام دفاع کنید؟ اسلام با صداقت رشد میکنه نه دروغ!
🔸بهشتی اسم جوان رو داده بود برای شورای صدا و سیما. گفته بودند ولی این مخالف شماست، کلی علیه شما دنبال سند بوده! گفت: او جویاست و کنجکاو. چه اشکالی دارد که سندی پیدا کند و مردم رو آگاه کند.
🔹همه جمع شده بودند برای جلسه. باهنر رو فرستاده بودند که بهشتی رو بیاره. اومده بود که آماده شید بریم؛ همه منتظر شمایند. بهشتی عذر خواسته بود. گفته بود جمعه متعلق به خانواده است، قرار است برویم گردش.
اخم باهنر رو که دید گفت: بچهها منتظرند، سلام برسونید، بگید فردا در خدمتم
🔸به قاضی دادگاه نامه زده بود که: «شنیدم وقتی به مأموریت میروی ساک خود را به همراهت میدهی. این نشانه تکبر است که حاضری دیگران را خفیف کنی.»
قاضی رو توبیخ کرده بود. حساس بود، مخصوصاً به رفتار قضات…
🔹مترجم ترجمه کرد؛ «هیأت کوبایی میخواهند با شما عکس یادگاری بگیرند». همه ایستاده بودند تو کادر جز مترجم! پرسید مگه شما نمیآیی؟ گفت: همه میدونند من تودهایم، برای شما بد میشود. خندید؛ باید شما هم باشید، دقیقاً کنار من! کادر کامل شد.
🔸بهش میگفتند انحصارطلب، دیكتاتور، مرفه، پولدار. دوستانش دوستانه گفته بودند چرا جواب نمیدهی؟ تا كی سكوت؟ میگفت مگر نشنیدهاید قرآن میگوید «ان الله یدافع عن الذین امنوا». یعنی وظیفه من این است كه ایمان بیاورم، كار خدا این است كه از من دفاع كند. دعا كن من وظیفه خودم را خوب انجام بدهم. خدا كارش را خوب بلد است.
🔹رفته بودند سخنرانی، منافقین هم آدم آوردهبودند. جا نبود. بیرون شعار میدادند. آخر سر گفتند، حاج آقا از در پشتی بفرمایید که به خلقیها نخورید. گفت: این همه راه آمدهاند علیه من شعار بدهند. بگذارید چند «مرگ بر بهشتی» هم در حضور من بگویند. از همان در اصلی رفت…
🔸با بیادبی بلند شد به توهین کردن به شریعتی. بهشتی سرخ شد و گفت: حق نداری راجع به یک مسلمان اینطور حرف بزنی.
هول شدند و چند نفر حرف تو حرف آوردند که یعنی بگذریم. گفت: شریعتی که جای خود! غیر مسلمان را هم نباید با بیادبی مورد انتقاد قرار بدیم.
منبع: کتاب «صد دقیقه تا بهشت»
*۷ تیر سالروز شهادت شهید آیتالله بهشتی و ۷۲ تن از یارانش گرامی باد.*
🔻جشن همجنسبازان در اسرائیل زیر سایه کرونا
رژه افتخار همجنسبازان به دلیل ممنوعیت برگزاری اجتماعات بزرگ انسانی به دلیل شیوع ویروس کرونا، امسال در شهرهای بیتالمقدس و تلآویو اسرائیل جای خود را به تجمع سکوت و شرکت در کنسرت موسیقی داد.
📌همجنس بازان اسرائیلی معتقدند که وارثان قوم سَدوم هستند
🔹 رسول الله(ص) :بين دو جاهليت مبعوث شدم كه دومى بدتر از اوّلى است »
زبان عربی دومین زبان مادری پر گویشور در سوئد شد
بررسیهای جدید نشان داد که زبان عربی با کنار زدن زبان فنلاندی، توانست عنوان دومین زبان مادری در کشور سوئد از نظر تعداد گویشوران را به خود اختصاص دهد و زبان فنلاندی را که صدها سال زبان دوم در سوئد بود، در جایگاه سوم قرار دهد.
وبگاه رادیو سوئد به نقل از میکاییل پارکوال، استاد ادبیات و زبانشناس دانشگاه استکهلم گزارش کرد که زبان عربی به دومین زبان پرگویشور در سوئد تبدیل شده است.
پارکوال سه سال پیش کوشید آماری از زبانهایی که در سوئد به آنها سخن گفته میشود، تهیه کند. او در این بررسیهای خودر روشها و معیارهای آماری پیچیدهای را به کار برد. بر این اساس بیش از 200 هزار نفر در سوئد وجود دارند که زبان عربی را زبان مادری خود میدانند و این عدد میتواند به 300 هزار نفر نیز برسد. لازم به ذکر است که بخش اعظم ساکنان سوئد به زبان انگلیسی سخن میگویند، با این حال انگلیسی را نمیتوان زبان همه آنها تلقی کرد.
میکاییل پارکوال کوشید تعداد افرادی را که به زبانی غیر از زبان سوئدی سخن میگویند، مشخص کند. او اقوام دیگری، مانند کردها، سریانیها و آشوریهای را که به زبان عربی مسلط هستند را نیز در نظر گرفت. به اعتقاد او این امری طبیعی است که افراد دوزبانه باشند و برای نمونه زبان مادری آنها عربی و کردی باشد.
در پایتخت سوئد 34هزار دانشآموز وجود دارد که زبان مادری آنها سوئدی نیست. به همین دلیل زبانکده یا مرکز زبان Språkcentrum در استکهلم وجود دارد که زمینه آموزش 132 زبان را سوئد فراهم میآورد. این امکان براساس حق دانشآموزان برای تحصیل_به_زبان_مادری فراهم شده است. قانون آموزش سوئد این امر را در نظام آموزشی این کشور لحاظ کرده است.
کتابخانه بینالمللی استکهلم Internationella biblioteket نیز در حال حاضر مشغول ارائه خدمات به زبانهای خارجی متعدد، علاوه بر زبان اقلیتهای موجود در این کشور است. تا کنون بیش از 200 هزار جلد کتاب به زبانهای خارجی مختلف نیز در سرتاسر سوئد توزیع شده است.
هولوکاست سرخپوستان
به نوشته برخي محققان هنگامي که دوران کريستف کلمب به پايان رسيد، از اين جمعيت تنها صدهزار نفر باقي مانده بودند که همين تعداد هم تا سال 1542 به تنها 200 نفر رسيدند. تخمين زده ميشود طي يک نسل بعد از ورود کريستف کلمب، حدود 15 ميليون بومي آمريکايي در سرتاسر جزائر کارائيب نابود شده باشند؛ اين نسلکشي است، يعني کشتار کل مردم يک نژاد در مقياس وسيع.
برجستهترين لکه ننگ استعمارگران در مستعمرات کشتار عظيمي است که در طول حضور خود در سرزمينهاي اشغالي به جاي گذاشتند. اسپانياييها به عنوان پيشگامان استعمارگري در اين زمينه پيشگام بودند. به نوشته ارنست ماندل: وحشيگري هولناک "فاتحان" (کانکوئيستادورها - کنکيستادورها) اسپانيايي را در آمريکا همه ميدانند. اينان در يک فاصله زماني پنجاه ساله، 15 ميليون سرخپوست را نابود کردند و اين رقم بنا به عقيده مورخين "محافظه کار" بر 12 ميليون نفر بالغ ميشد. مناطقي مانند هائيتي، کوبا، نيکاراگوئه و سواحل ونزوئلا، که تراکم جمعيت بسيار داشت، کاملاً از جمعيت خالي شد.
تعداد نفوس آمريکاي لاتين در لحظه هجوم اروپاييها بين 20 تا 40 ميليون نفر تخمين زده شده است. انهدام سريع اين نفوس در اثر بيرحمي زياده از حد سودجويان شبه جزيره ايبري چنان بود که در 1800 با آنکه تعداد کثيري اروپايي بدانجا مهاجرت نموده و جمع بيشماري از بردگان سياه را بدانجا برده بودند بيش از پانزده ميليون نفوس در آن سرزمين نميزيست. در واقع فتح اسپانياييها موجب از بين رفتن دو سوم تا سه چهارم نفوس بومي شده بود.
هولوکاست سرخپوستان
محمد مرادی
تعداد نفوس آمريکاي لاتين در لحظه هجوم اروپاييها بين 20 تا 40 ميليون نفر تخمين زده شده است. انهدام سريع اين نفوس در اثر بيرحمي زياده از حد سودجويان شبه جزيره ايبري چنان بود که در 1800 با آنکه تعداد کثيري اروپايي بدانجا مهاجرت نموده و جمع بيشماري از بردگان سياه را بدانجا برده بودند بيش از پانزده ميليون نفوس در آن سرزمين نميزيست. در واقع فتح اسپانياييها موجب از بين رفتن دو سوم تا سه چهارم نفوس بومي شده بود. اعمال شاقه در کشتزارها و معادن و بيماريهاي واگيردار اروپائيان مسئول اين جنايت منهدم کننده شناخته شده است.
اسپانياييها با روشهاي مختلفي به کشتار مردم بومي ميپرداختند. کتاب چندجلدي "تاريخ سرخپوستان" نوشته کشيش "بارتولومه دلا کاساس" است که به بررسي منطقهاي پرداخت که کريستف کلمب فرماندار آن بود. وي در اين کتاب اسپانياييها را توصيف ميکند که چگونه با ولع سيريناپذيري به کشتار، ترور، آزار و شکنجه مردم بومي با روشهاي مختلف، جديد عجيب خشونت ميپرداختند و اينکه اين خشونت دائمي به منظور جلوگيري از شکلگيري اين تفکر در ميان بوميان انجام ميشد که فکر نکنند انسان هستند. لاکاساس مينويسد: «اسپانياييها براي امتحان کردن تيزي شمشيرهايشان به غير از آزمايش آنها بر روي ده تا بيست سرخپوست و تکه تکه کردن آنها به چيز ديگري فکر نميکردند.»
به نوشته برخي محققان هنگامي که دوران کريستف کلمب به پايان رسيد، از اين جمعيت تنها صدهزار نفر باقي مانده بودند که همين تعداد هم تا سال 1542 به تنها 200 نفر رسيدند. تخمين زده ميشود طي يک نسل بعد از ورود کريستف کلمب، حدود 15 ميليون بومي آمريکايي در سرتاسر جزائر کارائيب نابود شده باشند؛ اين نسلکشي است، يعني کشتار کل مردم يک نژاد در مقياس وسيع. پيريزي اين سياستها، سياستهاي نابودگرانهاي که اروپاييها با استناد به آنها به توجيه حذف حدودا 100 ميليون بومي آمريکا در کل نيمکره غربي پرداختند را بنا گذارد. با هر معياري که حساب کنيم، کشتاري با اين رقم، يک هولوکاست به حساب ميآيد.
در آغاز قرن شانزدهم، بوميان 99 درصد جمعيت آمريکاي لاتين و کارائيب را تشکيل ميدادند. امروز اين رقم به فقط 30 درصد کاهش يافته است. در کشورهائي که داراي بالاترين درصد جمعيت بومي هستند (پرو، مکزيک، گواتمالا، بوليوي و اکوادور) اين رقم بيشتر از 27 درصد نميباشد. اکنون 770 تيره متمايز از بوميان در آمريکاي لاتين و کارائيب وجود دارد. ولي جمعيت هيچ يک از آنان از 5000 نفر تجاوز نميکند. و آنان جزو فقيرترين فقرا، محروم، به حاشيه رانده شده، غرق در بينوائي بوده، توسط ملاکان، صاحبان معادن و شرکتهاي چند مليتي، به طمع تصرف زمينشان، همچون حيوان قابل شکار سر به دنبالشان ميگذارند و آنها را به زور از زمين شان فراري ميدهند.
"ماريا پائز ويکتور "، استاد مطالعات آمريکاي لاتين و کارائيب در دانشگاه تورنتو کانادا ابراز ميدارد: «اين زنان سفيدپوست نبودند که با مردان بومي و يا سياه ازدواج کرده و يا در آميخته و توليد مثل ميکردند. بلکه فقط اين سفيدِ مذکرِ سلطهگر بود که زنان را، اغلب به عنوان زنان غير عقدي، از ميان زنان بردهي بومي و سياه انتخاب و تملک ميکرد. خود من از سلاله مستقيم يک برده مولاتو هستم. نام جده مادري من - سه نسل قبل - "فيلپا لوسنا " بود. پس از به دنيا آوردن پسري با رنگ روشنتر، توسط نياي ملاک من آزاد شد. سپس نياي من - لطف کرده - اين پسر را وارث خود ناميد.»
در دلنوشته يکي از قبيله شاوني در وصف جنايات اروپاييان بيان شده است: «امروز کجاست قبيله پکوت ؟ کجا هستند قبايل ناراگانست ، موهيکان ، پوکانوکت و بسياري از قبايل ديگر ملت ما که پيش از اين آن همه نيرومند بودند؟ آنان در زير يوغ سفيدپوستان چنان ناپديد شدند که برف در برابر خورشيد آب ميشود. آيا بيآنکه به مقابله برخيزيم و مقاومت کنيم خواهيم گذاشت که ملت ما از بين برود؟ آيا خانه و زندگي خود و سرزمين خود را که "روح بزرگ" به ما عطا فرموده است، و نيز گور مردگان خود و آنچه را براي ما عزيز و مقدس است رها خواهيم کرد؟ مي دانم که شما هم همصدا با من فرياد برخواهيد آورد، «هرگز! هرگز!»
حقوق بشر غربی
تمدن غربی
غرب، قطعه ای از بهشت سهمش نشد،
سهم شرق شد،
قسمت ایرانش!
غرب حرم مطهر امام معصوم، حرم امن، ندارد. فقط باید چندی در غرب زندگی کنی تا خلاء نداشتنشان را بچشی و از خود بپرسی به چه امید و اتصالی زنده اند...
شنیده ام و خوانده ام خیلی از غربی های هدایت شده، به عنایت امام رئوف ما شیعه شده اند.
کافیست با ایشان و با آن صحن و سرا آشنا شوند.
فطرت کار خودش را می کند و نور قلب هشتمین امام با قلبشان ارتباط می گیرد.
و چه توفیقی دارند آن ها که واسطه ی این آشنایی می شوند.
شمس الشموس آل محمد با ارض طوس دل ها چه می کند...
خوش به سعادت آن ها که به دست امام رضا سلام الله علیه به دین مبین اسلام مشرف می شوند.
امام رضاجانم،
نظری به مردم بی امام غرب بینداز
یا امام رئوف!
بند بند وجودشان احتیاج است اما راه به جایی نمی برند...
آیا مردم #کشورم_ایران، حواسشان هست چقدر خوشبختند؟
قلبشان دوازده امام و راه نما دارد که هشتمینش در وطنشان می تپد...
یک لحظه فکر اینکه ممکن بود در دوران بی کفایتی ها، خراسان هم از ایران جدا شود و ایران پایتخت معنوی اش را از دست دهد، قلب را بی تاب می کند...
شکر که سایه تان از سرمان کم نشد.
🌸 مشاهدات، تجارب و یادداشت های یک دانشجوی ایرانی 🇮🇷 در فرانسه
@ninfrance