✝ سفر پاپ به عراق و امضای سند برادری با آیتالله سیستانی
🔹پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیکهای جهان ۵ تا ۸ ماه مارس سال جاری میلادی (۱۵ تا ۱۸ اسفندماه ۱۳۹۹) سفری زیارتی به منطقه اور در عراق؛ سرزمین حضرت ابراهیم(ع) انجام خواهد داد.
🔹به نقل از رایزنی فرهنگی کشورمان در ایتالیا، با انتشار احتمال خبر این سفر، گمانهزنیها در خصوص ملاقات پاپ فرانسیس با آیتالله سیستانی طی این سفر نیز قوت گرفته است تا وی نیز، در مقام رهبر شیعیان جهان، سند برادری انسانی یا سند مشابهی با پاپ فرانسیس به امضا برساند.
🔹سند برادری انسانی، فوریه سال گذشته میلادی، میان پاپ فرانسیس به عنوان رهبر کاتولیکهای جهان و احمد الطیب، شیخ اعظم دانشگاه و مسجد الازهر، به نمایندگی از مسلمانان اهل تسنن، در ابوظبی به امضا رسید.
🔹سند راهبردی «برادری انسانی» سنگبنای برنامه جامع اقدام مشترک در تقویت صلح جهانی است که اسفندماه ۹۷ با سفر پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیکهای جهان به ابوظبی میان الازهر و واتیکان امضا شد.
🆔https://eitaa.com/IC_Sqazvin
📌روز غزه (نماد مقاومت فلسطین)
🔻رژیم صهیونیستی با هدف ضربه زدن به جنبش مقاومت حماس و حذف آن از سرزمینهای اشغالی به منطقه غزه یورش برد و زن و مرد و پیر و جوان را به خاک و خون کشید.
🔻مقاومت ساکنان محدود، محصور و مظلوم غزه با دستان خالی مقابل نظامیان صهیونیست به ملتهای عرب زبان نشان داد که میتوان با توکل به خدا، عزم و بردباری، زورگویان عالم را به خاک زبونی و مذلت نشاند.
🔻هر حرکت آزادیبخش و ضداستکباری در جهان آثار و برکاتی دارد که در گذر زمان مشخص میشود، از این رو پیروزی انقلاب اسلامی در ایران روح تازهای به کالبد گروهای مقاومت در خاورمیانه بخشید به طوریکه تابوی شکست ناپذیری رژیم صهیونیستی در دو میدان جنگ ۳۳ روزه و ۲۲ روزه در هم شکست.
🔻هفتم دی ماه ۸۷ روز حمله رژیم صهیونیستی به غزه و آغاز عملیات سرب گداخته علیه مقاومت بود. این رژیم باور داشت طی یک دوره کوتاه ۷ تا ۱۰ روزه میتواند جریان مقاومت را از بین ببرد یا آنکه آن را تا حد زیادی تضعیف کند به طوریکه توانایی مخالفت با طرحهای اسرائیلی، آمریکایی را نداشته باشد اما پس ۲۲ روز مفتضحانه از نوار غزه مجبور به عقب نشینی شد.
https://eitaa.com/IC_Sqazvin
📝راهبرد جدید آمریکا در مسأله فلسطین
✍احسان کیانی، دانشجوی دکتری مطالعات غرب آسیا
🔹 آمریکا با تحریم حماس و رژیم صهیونیستی نیز با محاصره غزه، ضمن تشدید بحران انسانی در متراکمترین منطقه جهان از لحاظ جمعیتی، عملاً مانع ایجاد یک راهحل برای وحدت گروههای فلسطینی شدهاند.
🔹 راهبرد دو دولت در فلسطین تنها راهکاری است که پیرامون آن اجماع [نسبی] بینالمللی وجود دارد. هدفی که هم در میان احزاب صهیونیستی و هم تشکیلات خودگردان بدان تعهد وجود دارد.
🔹 در صورتی که راهحل دودولتی به نتیجه نرسد، راستگراهای صهیونیست راهبرد خود مبنی بر تداوم وضعیت موجود با تقلیل وضعیت فلسطینیان به نوعی خودمختاری محدود را اجرایی خواهند کرد.
لینک متن کامل مقاله👇
http://tabyincenter.ir/40520/
🆔https://eitaa.com/IC_Sqazvin
♦️موج محکومیت عرضه محصولات صهیونیستی در دبی
🔹فعالان شبکههای اجتماعی معتقدند حکومت امارات در حالی برای محصولات صهیونیستی در این کشور تبلیغ میکند که این محصولات در زمینهای به سرقت رفته از فلسطینیها کاشته شده است.
⬅️جزئیات و تصاویر بیشتر در لینک زیر:
📎 hamandishi.ir/news/419663/
🆔https://eitaa.com/IC_Sqazvin
13.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ طنزپرداز آمریکایی:
📍چیزی که امروز در آمریکا درجریانه هر جای دیگه اتفاق میافتاد، آمریکا به اونجا حمله میکرد....!
☑️ @Kavoshplus
💠 اهمیت رویکرد جهانی در فعالیت های علمی و تبلیغی
🔵 رسول گرامی(ص) فتح خیبر را با فعالیتهای تبلیغی جعفر [طیار] در سرزمین مسیحیان حبشه هم طراز میداند و این یعنی ممکن است اهمیت کار علمی یک طلبه با رویکردی جهانی، از فتح خیبر هم ارزشمندتر باشد.
↙️ذات اقدس الله گفت قرآن باید جهانی باشد و پیامبر مسئول جهانی کردن این کتاب بود و علما وارثان انبیا هستند
♻️ رسول(ص) یک زبان محلی دارد با مسلمانان و یک زبان منطقی با موحدان و برای سایرین یک زبان عقلی و فطری دارد که برهان است. دلیل، محور و زبان جهانی است فلذا باید با حکمت با جهانیان سخن گفت.
↩️ 23 آبان 98، همایش بزرگداشت علامه طباطبایی ره
#جوادی_آملی
#زبان_جهانی
https://eitaa.com/IC_Sqazvin
#خاطرات_تبلیغی
📌خندیدن در سوگ عزیزان
🔷داشتم آماده می شدم تا برای یکی از دبیرستان های برزیلی بصورت آنلاین با موضوع اسلام و قضیه فرانسه سخنرانی کنم،
گوشی رو که باز کردم مرتب با این موضوع پیام می اومد «جناب رحیمی درگذشت پدرتون رو تسلیت عرض میکنم»
باورش سخت بود، بیش از دو سال بود که بابا رو ندیده بودم.
خانمم خیلی کمکم کرد که بتونم سخنرانیم رو انجام بدم،بین ۱۵ تا ۱۸ سال سن داشتن و اولین بار بود در عمرشون یک شیخ براشون صحبت می کرد
برزیلیا مردم شادی هستن و از افراد غمگین نفرت دارند. چقد سخت بود که یک ساعت و نیم باید خنده مصنوعی بر لب داشته باشم! تازه گفتن فارسی و کردی هم حرف بزنم.
✈️ خاطرات مبلغین خارج از کشور
🆔https://eitaa.com/IC_Sqazvin
♦️آنتونی بلینکن: برای ترور سلیمانی اشک نمیریزم، اما این اقدام ما را امنتر نکرد
🔻نامزد پیشنهادی تصدی سمت وزیر خارجه آمریکا:
🔹هیچکس برای حذف قاسم سلیمانی اشک نمیریزد. هیچکس از این بابت که او دیگر آنجا نیست تأسف نمیخورد.
🔹اما مسئله این نیست که آیا حذف او کار صحیحی بود یا خیر بلکه مسئله پیشبینی تبعات چنین اقدامی بود و پرسیدن اینکه آیا این اقدام ما را ایمنتر میکند یا خیر؟
🔹دولتهای قبلی از جمله دولتهای بوش و اوباما به این نتیجه رسیدند که ما [با چنین اقدامی] ایمنتر نخواهیم شد.
🔹فکر میکنم آنچه بعد از مرگ او شاهد بودیم از جمله حمله به مواضعمان در عراق که اگر نگوییم صدها سرباز آمریکایی، دهها نفر از آنها را به صدمات مغزی دچار کرد، اینکه نیروهایمان در عراق مجبور شدند از بیم حمله شبهنظامیان مرتبط با ایران به عقب برگردند، اینکه صحبتهایی از بستن سفارتمان در بغداد مطرح شد و اقدامات متنوعی که ایران انجام داد... اینها نشان میدهند که ایمنیمان کمتر شد نه بیشتر.
✅eitaa.com/safir_channel
https://eitaa.com/IC_Sqazvin
📌معرفی کتاب 📖
📗 الأزهر و الشیعه: التقریب الإسلامی فی القرن العشرین
🔹ترجمه کتاب «الازهر و الشیعه» اثر راینر برونر، نویسنده آلمانی، نخستینبار توسط بتول عاصی و فاطمه زراقط در سال ۲۰۱۵ م در لبنان به زبان عربی انجام پذیرفت و «مرکز الحضاره لتنمیه الفکر الاسلامی» آن را منتشر کرد و نیز در سال ۲۰۱۷م محمد صفار از کشور مصر ترجمه دیگری از آن مکتوب کرد که انتشارات تنویر در ۵۲۵ صفحه آن را انتشار داد.
🔹با وجود مباحث بسیاری که میان وحدت گرایان و تقریب پژوهان شیعه و اهلسنت در قرن بیستم در مسیر ایجاد رویکرد همگرایی و یافتن زمینه مشترک همزیستی مسالمتآمیز صورت گرفته است، اثری همانند این اثر نوشته نشده است که به بررسی دقیق این تلاشها و نتایج آنها پرداخته باشد.
🔸 اهمیت کتاب برونر، در به تصویر کشیدن تلاشهای شیعه و اهلسنت در قرن بیستم برای ایجاد روابط نزدیک و یافتن نقاط مشترک است. همچنین این کتاب آیینهای از روابط تقریبی میان دو کشور ایران و مصر است. بخش زیادی از کتاب وضعیت روابط دو مذهب (شیعه و اهل سنت) در پیش از انقلاب اسلامی در ایران و حوادث مصر قبل و بعد از انقلاب جمال عبدالناصر ۱۹۵۲م را بررسی میکند.
🔸 نکته مهم کتاب اینکه تنها به ارتباط اهل سنت با شیعیان اثنی عشری میپردازد. کتاب دارای یک مقدمه، ده فصل و یک نتیجه گیری است و با فهرست جامع و مفیدی از منابع دست اول و مآخذ به پایان میرسد.
ادامه مطلب 👈
https://b2n.ir/307004
🆔https://eitaa.com/IC_Sqazvin
♦️ ایلهان عمر: تحریمها علیه ایران، موجب مرگ هزاران نفر شده است
🔹 ایلهان عمر نماینده مجلس نمایندگان آمریکا با هیولا خطاب کردن مایک پومپئو وزیر خارجه آمریکا، نتایج برخی از سیاستهای وی را اینگونه برمیشمرد: «این مرد، یک هیولاست. ما هرگز هزاران انسانی که از ظلم وی زجر کشیدند فراموش نخواهیم کرد. پومپئو تحریمهای فلجکننده بر مردم ایران اعمال کرد و آنها را از مایحتاج دارویی ضروری، در میانه همهگیری کرونا محروم ساخت و موجب مرگ هزاران نفر شد. ایران هماکنون 12 برابر بیشتر از حد تعیین شده در برجام، اورانیوم غنیشده دارد و دولت ایران از هر زمانی قدرتمندتر است.»
♦️ انواع رویکردها در آمریکا به مذاکرات منطقهای و موشکی با ایران
#تحلیل_کوتاه
🔹 طبق پیشنویس سیاستهای حزب دموکرات و همچنین مواضع مشاوران بایدن و یادداشت او در سیانان، سیاست راهبردی دولت وی در قبال ایران، تلاش برای ایجاد محدودیت بر برنامههای منطقهای و موشکی ایران، مانند برنامه هستهای خواهد بود، اما نگاهها و رویکردهای مختلفی در این رابطه در آمریکا وجود دارد که به برخی از آنها اشاره میشود.
🔸 رویکرد نومحافظهکاران، تداوم سیاست «فشار حداکثری» است. آنها معتقدند با گروگانگیری برجام میتوان علاوه بر تمدید غروبهای برجام، ایران را مجبور کرد که از برنامههای موشکهای بالستیک و حمایت از جبهه مقاومت، عقبنشینی نماید.
🔸 رویکرد دیگر این است که پس از اعلام بازگشت به برجام و اعطای برخی مشوقهای اقتصادی موقت و محدود، این پیام به ایران مخابره شود که در ازای برخی امتیازها مانند تصویب برجام در کنگره و رفع مکانیسم ماشه، توافقهای تکمیلی، ضروری است.
🔸 در این نگاه، کنگره، عربستان و رژیم صهیونیستی نقش مخالفخوانی با هر توافق را ایفا میکنند تا ایران به مذاکرات مطلوب غرب تن بدهد. بازگشت کامل آمریکا به برجام و رفع تحریمهای هستهای و همچنین تحریمهای اضافی دوران ترامپ به آغاز مذاکرات منطقهای و موشکی منوط خواهد شد.
🔸 رویکرد سوم این است که آمریکا ضمن اعلام رسمی بازگشت به برجام، به تعهداتش در این توافق نیز به طور کامل عمل کند، اما لغو تحریمهای غیرهستهای مانند کاتسا و همچنین رفع موانع سرمایهگذاریهای خارجی، به مذاکره درباره فعالیتهای منطقهای و برنامه موشکی موکول شود.
🔸 در این حالت، با توجه به حساسیت ایران نسبت به برنامه دفاعیاش، به مذاکرات منطقهای اولویت داده میشود. بهویژه از این جهت که مسائل عراق، جنگ یمن و سوریه با منافع بازیگران متعددی همپوشانی دارد. بهبود روابط ایران با عربستان و متحدانش و همچنین کاهش تنشها در خلیج فارس در این خطمشی دنبال میشود.
🔸 رویکرد اخیر به دلیل احتمال جلب همراهی چین و روسیه، امکان تحقق بیشتری دارد. بنابراین به نظر میرسد ایران علاوه بر تقویت اهرمهای فشار در جهت توسعه برنامه هستهای و موشکی و عدم عقبنشینی منطقهای، بایستی به جلوگیری از اجماع آمریکا و این دو کشور در مسائل منطقهای بپردازد.
🆔https://eitaa.com/IC_Sqazvin