☀️بسم الله الرحمن الرحیم
☀️اللهم صل علی محمد و آل محمد
#ذکر_روز__شنبه
🌹 یا رب العالمین🌹
صد مرتبه
📗 ۲۰ مهر ١٣٩٨ شمسی
📒 ۱۳ صفر ١۴۴١ قمری
📙 ۱۲ اکتبر ٢٠١٩ میلادی
☘️ألـلَّـهُـمَــ عَـجِّـلْ لِـوَلـیِـکْ ألْـفَـرَج☘️
🔴 #اربعین، #تجافی برای ظهور
🔻چرا می گوئیم پیاده روی اربعین، مقدمه ظهور امام زمان(عج) است؟
1️⃣ اول؛ حالت تجافی را حتماً شنیده اید؛ وقتی مأموم دیر به نماز جماعت رسید و در رکعات بعد، وقتی امام جماعت در حال خواندن تشهد است نمازگزار حالت نیم خیز می گیرد به شکلی که فقط انگشتان پا و انگشتان دستش روی زمین است. این حالت را تجافی می گویند. «تَجافی» در لغت هم یعنی «قرار نداشتن در جاى و برداشتن چیزى از جاى خود».
🔹امام سجاد در دعای شب بیست و هفتم ماه مبارک رمضان اینگونه دعا می کند: «اللّهمّ ارزقني التّجافى عن دار الغرور و الإنابة إلى دار الخلود، و الإستعداد للموت، قبل حلول الفوت ، خدایا دورى از خانه فریب، و بازگشت به خانه جاویدان، و آمادگى براى مرگ پیش از رسیدن آن را روزی ام گردان».
🔸بلاتشبیه شاید بتوان حالت تجافی را به حالت نیم خیز ورزشکاری تشبیه کرد که حالت نیم خیز به خود گرفته تا با سوت داور، شروع به دوومیدانی کند.
🔹تجافی در نماز به نوعی آمادگی است تا امام جماعت بعد از تشهد بلند شود و نمازگزار به تبعیت از او قیام کند.
2️⃣ دوم؛ در روایت مختلفی آمده وقتی امام مهدی(عج) ظهور کند خود را فرزند امام حسین علیهم السلام و منتقم خون او معرفی می نماید. نقل است که حضرت اینگونه خود را معرفی می کند: ألا یا أهل العالم أنا الإمام القائم؛ ألا یا أهل العالم أنا الصمصام المنتقم؛ ألا یا أهل العالم إن جدّی الحسین قتلوه عطشان؛ بیدار باشید ای اهل عالم که جد من حسین را تشنه کام کشتند. ألا یا أهل العالم إنّ جدّی الحسین علیه السّلام طرحوه عریانا؛ بیدار باشید ای اهل عالم که جدّ من حسین را برهنه روی خاک افکندند.
3️⃣ سوم، بی تردید اگر این روایت موثق باشد یعنی قبل از ظهور، جهانیان از امام حسین علیه السلام شناختی پیدا خواهند کرد که امام عصر وقت آمدن، خود را فرزند او معرفی می کند تا جهانیان به حضرتش شناخت پیدا کنند.
🔸حالا مسئله کمی روشن تر شده؛ مردم عالم چه ادیان الهی اعم از مسیحی و یهودی و چه ادیان غیرالهی نظیر بودا و هندو و غیره، باید قبل از ظهور امام زمان (عج)، شناختی از حضرت اباعبدالله الحسین بدست آورند.
🔹هم شناخت اسمی از حضرت اباعبدالله علیه السلام که ایشان که بود فرزند که بود در چه مقطعی از تاریخ می زیست، هم شناخت از راه و هدف حضرت اباعبدالله، هم شناخت نسبت به عاشورا و شهادت او و فرزندان ویارانش و هم شناخت از مصیبت های حضرت اباعبدالله.
4️⃣ چهارم، حالا بهترین راه برای اینکه جهانیان حضرت اباعبدالله را بشناسند، چه راهی است؟ بهترین راه همین تجمع و راهپیمایی اربعین است. در طول تاریخ چند هزار ساله و در تمام مکاتب و ملتها و کشورها، همچنین تجمع بزرگی سابقه ندارد لذا وقتی سالانه این راهپیمایی باشکوه برگزار می شود جهانیان برایشان سؤال می شود که جریان چیست؟ این تجمع و راهپیمایی علیه چه چیزی است؟ در حمایت از چه مکتب یا شخصی است؟ اعتراض به چه چیزی است؟
🔹لذا همین کنجکاوی و ایجاد سؤال برای اذهان جهانیان باعث می شود تا با امام حسین(ع) آشنا شوند که بله این راهپیمایی اعتراضی در حمایت از فرد بزرگواری است که هزارسال قبل علیه طاغوت و مستکبر زمان خود قیام کرد و ناجوانمردانه او و فرزندان و اصحابش را به شکلی فجیعی به شهادت رسانده اند. دلهای جهانیان با شنیدن این داستان حقیقی قطعاً بهم می ریزد...
🔸همین مقدمه آشنایی با حضرت اباعبدالله الحسین(ع) کافی است؛ همین شناخت اندک از امام حسین کافی است تا زمانیکه حضرت امام مهدی(عج) ظهور فرمودند خودشان را با نام «حسین» و فرزند حسین و منتقم خون حسین بن علی معرفی کنند.
🔹لذا از این جهت است که می گوئیم پیاده روی اربعین مقدمه ظهور است، تجافی جهانیان و آمادگی شیعه برای ظهور است؛ مانور و تمرین شیعه قبل از ظهور است؛ تا وقتی حضرت قیام کرد شیعه و جهان به تبعیت از حضرت قیام کنند...
در غمت من سرور می بینم/من فرج را نه دور می بینم
از نجف تا به شهر کرب و بلا/جاده ای تا ظهور می بینم
#الحسین_یجمعنا
🔘ارزش ریال ایران به رغم تشدید تحریمها در حال بازگشت است
🔹بلومبرگ با اشاره به افزایش ۴۰ درصدی ارزش پول ملی ایران طی ماههای اخیر نوشت: به رغم تشدید تحریم های آمریکا و در پی برخی اقدامات از سوی ایران برای حفظ ذخایر ارزی و راهاندازی سامانه مبادله ارز خارجی، وضعیت پول ملی ایران رو به بهبودی گذاشته است.
@uphjnv
⭕️پنتاگون: نیروهای آمریکایی در سوریه زیر آتش خمپاره ای ترکیه قرار گرفتند
🔺نیروهای آمریکایی در شمال سوریه روز جمعه از طرف مواضع ترکیه زیر آتش خمپاره ای قرار گرفتند اما هیچکدام از نیروها زخمی نشده اند؛ موضوعی که در خطر بودن نیروهای آمریکایی در حمله ترکیه علیه نیروهای کرد سوریه را تایید می کند.
🔺بروک دیوالت، سخنگوی پنتاگون: انفجار در چند صد متری یک مکان بیرون از منطقه موسوم به «مکانیزم امنیتی» رخ داد و این منطقه ای است که نیروهای ترکیه می دانند نیروهای آمریکایی در آنجا حضور دارند.
@uphjnv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ رسانهها و پروپاگاندای سیاسی میتواند کاری کند که شما برای ورزشگاه رفتن و دیدن فوتبال از نزدیک گریه کنید و اشک شوق بریزید ولی دهها حقوق اساسی شما در جامعه پایمال شود و متوجه نشوید
آری، چون با اینها میشود بر افکار عمومی حاکم شد
#آزادی_زنان
#ورزشگاه_آزادی
👤 حامــــــد یاری
🔴 کدام نماینده مجلس مسافرکشی میکند؟
✔️حجت الاسلام ذوالنوری، نماینده مردم قم و رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس در بخشی از گفتگوی خود در برنامه «دستخط» به ماجرای جالبی اشاره کرده است که در ادامه می خوانید:
🔸برخی مواقع لباس روحانیت را درمیآوردید و پشت فرمان مینشینید و مسافر سوار میکنید. همینطور است. (میخندد) شما را نمیشناسند؟
🔹گاهی مواقع از این ماسکهای سرماخوردگی میزنم. گاهی اوقات احساس میکنم کسی نمیشناسندم.
🔸در قم یا در تهران؟
🔹به چند انگیزه این کار را انجام میدهم. در مسیر قم به تهران، جاهای دیگر، در تهران، در شهرهای دیگر که میروم به کرات اتفاق افتاده است. یکی اینکه مسیر را میروم و میبینم مسافری ایستاده است به ویژه اگر خانواده، پیرمرد، بچه باشد سوار میکنم. اینکه مسیر را میروم و دو نفر هم به مقصد برسانم.
🔹صلواتی سوار میکنم و در ماشین مینشینند. گاهی اوقات رادیوی من روشن است مثلا یک مسئولی میگوید الحمدالله امسال این مقدار رشد اقتصادی بوده است، سفره دل طرف باز میشود و میگوید پدربیامرز تورم کمر من را شکسته است، شما چه میگویید؟ سر بحث به این طریق باز میشود. آن فرد هم نمیداند من مسئولیتی دارم، سفره دلش را باز میکند چون من را نمیشناسد دلیلی ندارد دروغ بگوید. بزرگنمایی نمیکند. این راه باعث میشود من کاملاً با لایههای پایین جامعه و مردم بدون حجاب و حاجب ارتباط دائم برقرار میکنم و از ته دل مردم اطلاع پیدا میکنم و به کرات این اتفاق افتاده است.
🔴 پایان پالرمو
🔹۳مهرماه ۹۷ بود که مجلس، لایحه الحاق به کنوانسیون مبارزه با جرائم سازمانیافته ملی (#پالرمو) را پس از اصلاحاتی به تصویب نهایی رساند و به شورای نگهبان فرستاد؛ اما شورای نگهبان در تاریخ ۱۸ مهرماه ۹۷، بار دیگر این مصوبه را بهدلیل عدم اِعمال نظرات هیأت عالی نظارت مجمع درباره این لایحه رد کرد و آنرا خلاف بند ۲ اصل ۱۱۰ قانون اساسی تشخیص داد. علی لاریجانی نیز در تاریخ ۱۹ مهرماه ۹۷ در نامهای به رئیس #مجمع_تشخیص مصلحت نظام، مصوبه مذکور را بهدلیل اصرار مجلس برای بررسی به مجمع تشخیص فرستاد.
🔹وفق ماده الحاقی- ۲۵ مکرر آییننامه داخلی مجمع تشخیص مصلحت نظام که طبق اصل ۱۱۲ قانون اساسی به تأیید رهبر معظم انقلاب رسیده، فرصت این مجمع در خصوص اظهار نظر درباره مصوبات مجلس که نظر شورای نگهبان را تأمین نکرده است، تا سه ماه کاری است و در موارد ضرورت قابل تمدید بوده اما مدت نهایی اظهار نظر #حداکثر تا یک سال خواهد بود و در صورتی که تا پایان یک سال نظر مصلحتی مجمع ابلاغ نشد، نظر شورای نگهبان محکم خواهد بود.
✅ فلذا در تاریخ ۱۸مهرماه ۹۸، فرصت یکساله مجمع تشخیص مصلحت نظام برای بررسی لایحه پالرمو به پایان رسیده است و متعاقباً نظر شورای نگهبان مبنی بر رد لایحه پالرمو به دلیل تعارض با بند ۲ اصل ۱۱۰ قانون اساسی قطعی شده و مجمع دیگر #صلاحیت قانونی درباره اظهارنظر مصلحتی در باب این لایحه را ندارد فلذا میتوان گفت پیوستن به کنوانسیون پالرمو در نظام قانونگذاری جمهوری اسلامی ایران رد شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥⭕️ ببینید|رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس: مسئولین باید در اتاق شیشهای باشند/ مردم از تبعیض و فساد ناراحت هستند
⭕️انتقاد کمسابقه آیتالله سیستانی نسبت به خشونتهای اتفاق افتاده در اعتراضات اخیر عراق
🔹 دولت و سرویس های امنیتی آن مسئول خونریزی عظیمی هستند که در تظاهرات روزهای گذشته اتفاق افتاد است، دولت نمی تواند از این مسئولیت شانه خالی کند.
🔸 در حالی که مقامات رسمی اعلام كردند كه برای جلوگیری از شلیک مستقیم به تظاهر كنندگان به نیروهای امنیتی دستورات محکمی صادر كرده اند ، هزاران نفر شهید و مجروح در بغداد ، ناصریه ، دیوانیه و دیگر شهرها که بر اساس مشاهدات و شنیده های بسیاری از افراد مستقیماً با اسلحه گرم مورد هدف قرار داده شدند از پای درآمدند. صحنه هایی وحشتناک در نهایت ظلم که از همه حدود فراتر رفت.
🔹 دولت مسئول است وقتی که عناصر مسلح خارج از قانون، زیر دید نیروهای امنیتی، تظاهرات کنندگان را به ضرب گلوله مورد هدف قرار داده و به برخی رسانه ها حمله می کنند تا کارکنان خود آنها را مرعوب کنند.
🔸 مرجعیت دینی ریختن خون های بی گناه و حملات سنگین در همه اشکال آن را به شدت محکوم و با خانواده های شهدا و مجروحان ابراز همدردی می کند همبستگی خود را با مطالبات مشروع معترضان مسالمت آمیز اعلام می کند همانطور که در تظاهرات سالهای گذشته آن را نشان داده است
🔹 مرجعیت به شدت از دولت و قوه قضاییه می خواهد كه تحقیقات كامل را در مورد آنچه كه در میدانهای تظاهرات صورت گرفته است، انجام دهند و سپس عناصری را كه دستور تیراندازی به تظاهركنندگان یا دیگران داده اند را برای عموم مردم افشا كنند و از تعقیب آنها دریغ نکنند.
کانال ܝوܢܚ݅ܝ̇ߺܭَـــܝܨ و ܢ̣صــــیܝࡅ߳ߺߺܙ
🌍 #بین_الملل 🔹کاهش 2 میلیارد دلاری درآمد نفتی عربستان پس از حمله انصارالله به آرامکو @uphjnv
سرویس خارجی-
پیش از این اعلام شده بود که حمله انصارالله یمن به آرامکوی عربستان باعث وارد آمدن خسارت میلیاردی به عربستان شده است. آن طور که «فایننشال تایمز» نوشته، عربستان پس از این حمله بیش از 2 میلیارد دلار درآمد نفتی خود را از دست داد. این اتفاق بزرگترین حمله به بخش نفت عربستان در تاریخ این کشور بود.
طبق گزارش فارس، اطلاعاتی که تحلیلگران و مشاوران به سازمان اوپک ارائه دادهاند نشان میدهد تولید نفت عربستان حدود 1.3 میلیون بشکه در روز در ماه سپتامبر(شهریور) نسبت به ماه قبل از آن کاهش یافته است. این در حالی است که عربستان به بخش تحقیقات اوپک اعلام کرده تولید آن تنها 660 هزار بشکه در روز ضربه خورده است.
طبق این گزارش، عربستان بر توانایی خود برای برگرداندن تولیدش به شرایط قبل از حملهها و تاب آوری بالای گروه انرژی آرامکو تاکید دارد. مقامات عربستان میگویند با استفاده از ذخایر نفتی به صادرات نفت خود ادامه میدهند. ولی مشاوران انرژی، تحلیلگران و مقامات اجرایی صنعت نفت توانایی بازگشت تولید و صادرات این کشور را زیر سؤال بردهاند و نمیدانند مقامات عربستان چگونه میخواهند جلوی تکرار این حملهها را بگیرند.
البته خسارتهای عربستان به دنبال حمله آرامکو فقط محدود به این نشده و هزینه بازسازی تاسیسات آرامکو نیز باعث ضربه اقتصادی بزرگی به آلسعود شده است. چندی پیش نیز اعلام شد، جنگ یمن چیزی بالغ بر 800 میلیارد دلار هزینه روی دست سعودیها گذاشته است.
@uphjnv
🔵 چرا ترامپ، کردها را رها کرد؟
خروج ناگهانی سربازان #آمریکایی از شمال #سوریه به دستور #ترامپ، نه فقط برای کردها که برای #اسرائیل، #عربستان و حتی خود دولتمردان آمریکایی غافلگیر کننده بود. اما چرا ترامپ که چند ماه پیش خروج اشغالگران آمریکایی را منوط به خروج #ایران کرده بود، ناگهان چنین تصمیمی گرفت؟
1️⃣ اذعان به شکست #آمریکا در سوریه و فرار از هزینه های مالی جنگ: ترامپ صراحتا اعلام کرد 8 تریلیون دلار در منطقه خرج کرده و این جنگ احمقانه (به تعبیر او) که هیچ دستاوردی برای آمریکا نداشته، دیگر به صرفه نیست.
2️⃣چالش های داخلی و شخصی ترامپ: ترامپ اینک با دو چالش داخلی #استیضاح و #انتخابات 2020 مواجه است و مجبور است دست خالی خود از شکست های متوالی در سیاست خارجی اش را با حداقل عمل به یکی از وعده ها (خروج آمریکا از جنگ ها) التیام بخشد. استعفای" جیمز متیس "وزیر دفاع آمریکا نشان می دهد ترامپ شخصا تصمیم به این کار گرفته و حتی توجیهاتش، نتوانسته راس قدرت نظامی این کشور را هم مجاب کند.
3️⃣بی ثباتی سوریه: هدف اصلی آمریکا درگیری و #بحران دائمی در منطقه و توازن قدرت برای سلطه و هژمونی خود و اسرائیل است و چه بهتر که این بی ثباتی بدون بار مالی بر آمریکا صورت پذیرد. خروج آمریکا، سوریه را که در حال رفتن به آرامش و مرحله پسابحران بود دوباره درگیر جنگ میکند. آمریکا منافع خود را با هیچ گروهی گره نمیزند، از این رو گاه میشود هم پیمان #کردها، گاه شریک #ترکیه، گاه هم منجی #تکفیری ها و منفعت آمریکا یعنی جنگ دائمی اضلاع مختلف درگیر در سوریه و خاورمیانه.
4️⃣معامله پشت پرده با ترکیه: نیروهای آمریکایی درست بعد از تماس تلفنی ترامپ با #اردوغان عقب نشینی کردند. ارتش ترکیه چند هفته است که آرام آرام در حال لشکرکشی به مرزهای سوریه است و اینها یعنی چراغ سبز آمریکا به ترکیه. همچنین ارتش آمریکا از مناطقی در شمال سوریه که ترکیه قصد عملیات نظامی دارد تخلیه شده، نه از همه سوریه. میادین نفتی شرق رود فرات همچنان در اشغال آمریکایی هاست. آمریکا خواهان دور شدن بیشتر ترکیه و چرخش آن به سوی #چین و #روسیه نیست. مخالفت های آمریکا با حمله ترکیه به #کرد ها هم بیشتر مخالفت هایی لفظی و زرگری و برای فرار از فشارهای رسانه ای است و نه حقیقت.
5️⃣ #اشغالگر بالاخره باید برود، به اختیار خودش بهتر. آمریکا به خوبی میداند بعد از شکست از جبهه #مقاومت، چنانکه در افغانستان و عراق چنین شد، باید از سوریه هم خارج شود. چه بهتر وقتی برود که عده ای در داخل همچنان صدایش می زنند و به وجود آن مشروعیت می دهند. نه اینکه با تظاهرات و شورش و حمله به پایگاه هایشان از کشورشان برانند.
کانال ܝوܢܚ݅ܝ̇ߺܭَـــܝܨ و ܢ̣صــــیܝࡅ߳ߺߺܙ
🔵 چرا ترامپ، کردها را رها کرد؟ خروج ناگهانی سربازان #آمریکایی از شمال #سوریه به دستور #ترامپ، نه فق
💠 اردوغان به دنبال چیست؟
🔷اردوغان درصدد است برای همیشه خطر تجزیه طلبی کردهای ترکیه را دفع کند. چگونه؟ با اشغال یک نوار مرزی به طول 500 کیلومتر و عرض 30 کیلومتر در شمال سوریه. با پاکسازی کامل کردها و اسکان عرب ها بجای کردها با سیاست جابجایی جمعیتی. اردوغان بر این باور است که با اسکان 2 میلیون آواره سوری در ترکیه در این منطقه و با تغییرات دموگرافیک آن (درست به شیوه عفرین)، برای همیشه ارتباط کردهای ترکیه با سوریه و عراق و ایران قطع خواهد شد و رویای کشور واحد و پیوسته کردستان به تاریخ خواهد پیوست. و پس از آن، ایران و عراق و سوریه می مانند با کردهایشان.
🔹سناریوهای احتمالی:
🔸کردهای سوریه دو سناریو بیشتر در مقابل خود ندارند:
جنگ همه جانبه و تنها با ترکیه. سران کرد باز هم میتوانند با تحریک رگ غیرت و تعصب نژادی، افراد خود را به کام مرگ بفرستند و همچون عفرین و کوبانی از دم تیغ بیرحم اردوغان بگذرند. اما سرنوشت آنها مشخص است. در برابر ارتش مجهز ترکیه که هیچ ابایی از جنایت های جنگی و حتی اتحاد به نیروهای تکفیری ندارد، آنها مثل تجربه های عفرین و کوبانی قتل عام خواهند شد. و اینک دیگر نه برای استقلال و خودگردانی می جنگند بلکه با چالش بقا و موجودیت خود مواجه اند. همچنین اگر پیش از این دلخوش به حمایت های سیاسی متحد خیانتکار خود (آمریکا) بودند، اینک دیگر آن را هم ندارند و به تعبیر خودشان از پشت خنجر خورده اند. ناسپاسی شان باعث شده ایران نیز که در کوبانی و اربیل خالصانه به کمک آنها در جنگ تکفیری ها و ترکیه آمد و سپس آنها به مزدوران و سرباز پیاده های نیروی زمینی آمریکا مبدل شدند، آنها را جماعتی ناسپاس و غیروفادار بداند
کانال ܝوܢܚ݅ܝ̇ߺܭَـــܝܨ و ܢ̣صــــیܝࡅ߳ߺߺܙ
💠 اردوغان به دنبال چیست؟ 🔷اردوغان درصدد است برای همیشه خطر تجزیه طلبی کردهای ترکیه را دفع کند. چگون
🔷سناریوی دوم که می تواند حداقل بقای آنها را حفظ کند و از نسل کشی دسته جمعی در شمال سوریه جلوگیری کند، توافق سریع با دولت سوریه و بازگرداندن حاکمیت حکومت مرکزی به مناطق تحت سلطه کردهاست. با این اقدام، آنها حمایت روسیه و ایران و دولت سوریه را به دنبال خواهند داشت و با پیروزی بر ارتش ترکیه، در معادلات قدرت و حکومت سوریه نیز نقش و جایگاه خواهند داشت. چنانکه «مظلوم عبدی» فرمانده کل شبهنظامیان موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» SDF به شبکه آمریکایی «ان.بی.سی نیوز» گفته: «یکی از گزینههای روی میز، شراکت با بشار اسد جهت مقابله با نیروهای ترکیه است... این یکی از گزینههای ماست.»
🔹اما آیا سران کردها به چنین عقلانیتی رسیده اند که دیگر بیش از این به اسم «خلق کرد» و.. با مردم خود بازی نکنند و به جای عیاشی در کشورهای اروپایی قوم خود را به مسلخ نفرستند؟ آیا به این عقلانیت رسیده اند که پس از خیانت آمریکا که هنوز باور نمی کنند یادگاری نوشتن بر دیوارش تا چه حد احمقانه بوده، بجای دلبستن به بیگانگان، به جنگ و خونریزی در سرزمین و با همسایگان خود پایان دهند و در روندی مسالمت آمیز با دیگر اقوام زندگی کنند؟ آیا به این عقلانیت رسیده اند؟! زمان مشخص خواهد کرد.
@uphjnv
🔴 رئیس موساد سرلشکر «قاسم سلیمانی» را به ترور تهدید کرد
🔶«یوسی کوهن» در ادعاهایی، دبیرکل حزبالله و فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را به ترور تهدید کرد.
🔸کوهن ادعا کرد: سلیمانی میداند که نابودی وی غیرممکن نیست اما او تاکنون اشتباهی انجام نداده که نامش در فهرست ترور موساد قرار بگیرد.
🔷فعالیتهای سلیمانی در تمام مکانها آشکار و ملموس است و او سیستمی عملیاتی ایجاد کرده که تهدیدی بزرگ برای اسرائیل به شمار میرود.
🔹میخواهیم برای همه روشن کنیم که ما هر کاری انجام میدهیم تا ایران قدرت نظامی هستهای نداشته باشد، خواه با توافق باشد یا ابزار دیگری؛ همه گزینهها روی میز است.
🔹کوهن در پاسخ به این سوال که چرا موساد از ترور نصرالله امتناع کرده، گفت: این سوال، درست نیست. سوال (درست) این است آیا نصرالله میداند ما گزینهای برای نابودی وی داریم و پاسخ به این سوال، مثبت است.
@uphjnv
✍️نامه تاج به فیفا؛ انتقاد از تحریمها و تاکید بر حل مشکل پرداخت مطالبات فوتبال
🔸رئیسفدراسیون فوتبال در پیامی خطاب به رئیسفیفا ضمن انتقاد از تحریمهای بیاساس آمریکا، خواهان رفع مشکل پرداخت مطالبات فدراسیون فوتبال ایران از سوی فیفا شد.
بعد از پیروزی پر گل تیم ملی فوتبال ایران برابر کامبوج در انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، مهدی تاج، رئیسفدراسیون فوتبال به جیانی اینفانتینو، رئیسفیفا نامه نوشت. متن نامه رئیسفدراسیون فوتبال به رئیسفیفا به شرح ذیل است:
جناب آقای جیانی اینفانتینو رئیسمحترم فدراسیون بینالمللی فوتبال(فیفا)
با سلام
ضمن تقدیر و تشکر از ابراز محبت جنابعالی به فدراسیون فوتبال و اینجانب درباره موضوع ورود بانوان، مایلم مسائلی را درباره موضوعات مالی فدراسیون فوتبال به اطلاع شما برسانم. همانطور که مستحضرید علیرغم پیگیریهای مستمر فدراسیون فوتبال و دستورات مثبت جنابعالی هنوز هیچگونه وجهی از سوی فیفا توسط فدراسیون فوتبال وصول نشده است. این مشکل که تاکنون به دلیل تحریمهای بیاساس آمریکا به فوتبال ما تحمیل شده است، مشکلات جدی را برای فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران ایجاد کرده است که حتی فدراسیون حقوق سرمربی تیم ملی و کادر فنی و پاداش بازیکنان را در دور جدید پرداخت نکرده است. ادامه این روند مشکلات جدی را در مسیر رو به پیشرفت و گسترش فدراسیون فوتبال به وجود خواهد آورد. انتظار من و خانواده بزرگ فوتبال کشور از جنابعالی این است که به هر شکل ممکن دستور فرمایید وجوه فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران از طرف فیفا یا به کنفدراسیون فوتبال آسیا پرداخت شود و یا بانکی را متقاعد کنید تا این مهم جهت انتقال مرتفع گردد. منتظر مساعدت و پاسخ فوری حضرتعالی در این باره هستیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ماجرای معدنی که صرفه اقتصادی نداشت و نزدیک انتخابات صرفه اقتصادی پیدا کرد!
🔹فعال جهادی: کلنگزنیهای مدیران کت و شلواری در مناطق محروم فقط در بازه انتخابات است!
کانال ܝوܢܚ݅ܝ̇ߺܭَـــܝܨ و ܢ̣صــــیܝࡅ߳ߺߺܙ
🔹سخنی با رئیسجمهور حقوقدان
🔴 سخنی با رئیسجمهور حقوقدان
🔹ا آقای روحانی اخیرا در اظهاراتی ضرورت نظارت استصوابی شورای نگهبان را نفی کرده و غیرضروری دانستهاند. در این وجیزه سخنی با جناب ایشان در میان است و آن، طرح این پرسش است که آقای رئیسجمهور از اظهارات اخیر خود چه منظور و مقصودی را دنبال میکرده است؟! چرا که؛
1️⃣ آقای روحانی به عنوان یک حقوقدان به خوبی میدانند که هرگاه سخن از تاسیس یک تشکیلات در میان است، پای شرایط کسانی که قرار است عضو آن تشکیلات باشند هم به میان کشیده میشود بنابراین الزاماً باید کسانی باشند تا انطباق خصوصیات داوطلبان حضور در آن تشکیلات را با شرایطی که برای آن در نظر گرفته شده است بررسی کرده و نظر مثبت یا منفی خود را اعلام کنند. این نکته از بدیهیترین و ابتداییترین مبانی و اصول علم حقوق است و بسیار بعید به نظر میرسد که رئیسجمهور محترم از آن بیخبر باشند!
2️⃣ نظارت شورای نگهبان بر انتخابات «مجلس خبرگان رهبری، ریاست جمهوری، مجلس شورای اسلامی و مراجعه به آراء عمومی» نص صریح اصل ۹۹ قانون اساسی است. بنابراین جناب روحانی میدانند که مخالفت با آن، مخالفت با قانون اساسی است. از این روی با جرأت و به یقین میتوان گفت آقای روحانی میدانستهاند که نظر ابراز شده ایشان قابل اجرا نیست.
3️⃣ وقتی به خوبی میدانند که آنچه خواستهاند اولاً با بدیهیات منطقی و ثانیاً با متن صریح قانون اساسی در تضاد است، به وضوح و بدون کمترین تردیدی میتوان نتیجه گرفت که مقصود و منظور ایشان از آنچه ابراز کردهاند همان نیست که در اظهاراتشان آمده است! چگونه میتوان باور کرد رئیسجمهور حقوقدان خواستهای داشته باشد که یقین دارد ناممکن و ناشدنی است؟! هیئت دولت هم که جای رسیدگی به امور اجرایی کشور است و جای بیان آرزوها نیست! پس منظور ایشان چه بوده و چیست؟!
4️⃣ با عرض پوزش باید گفت، تنها خاصیت و اثری که اظهارات ایشان میتواند داشته باشد «شبهه افکنی» ! و مشغول کردن دیگران به پاسخ شُبههای است که به میان آورده است! آیا غیر از این، میتوان خاصیت دیگری برای آن قائل بود؟! به یقین در دورترین افق ذهنها نیز برای آن هیچ خاصیت دیگری قابل تصور نیست!
5️⃣ حالا به طرح این پرسش میرسیم که آیا جناب روحانی از این نکته بدیهی بیخبر بوده است؟! پاسخ این سؤال بدون کمترین تردیدی منفی است و با جرأت میتوان گفت محال است شخصیتی در جایگاه ریاست جمهوری و با عنوان «حقوقدان» از نتیجه آنچه مطرح کرده است بیخبر باشد!
6️⃣ اگر بپذیریم که آقای رئیسجمهور به خوبی از ناشدنی بودن و غیرمنطقی بودن سخنان خود و مغایرت و تضاد آشکار آن با قانون خبر داشته است - که به یقین خبر داشته است- پای سؤال بعدی به میان کشیده میشود که جناب روحانی چرا و با چه انگیزه و منظوری اصرار بر شُبههافکنی داشتهاند و از این رهگذر در پی دور کردن افکار عمومی از کدام رخداد و یا مسئله و موضوعی بودهاند؟!
💢 تنها پاسخی که برای این سؤال به ذهن میرسد آن است که شبههافکنی در بدیهیات برای دور کردن افکار عمومی ملت از وعدههای برزمین مانده دولت و مشغول ساختن مردم به مسائلی نظیر آنچه به آن اشاره شد بوده است!
🔴 جز راست نباید گفت، هر راست نشاید گفت...
قطعا هدف دولت و حامیانش اینروزها از ایجاد جاروجنجال، سروصدا و انواع دوقطبی، فرار از #پاسخگویی بابت وضعیت موجود و سرپوش گذاشتن بر بیدستاوردی و بیتدبیریهای دولت محترم است و تیتر امروز #روزنامه_کیهان در اینباره کاملا درست است اما بنظر میرسد نوع پرداختن به آن (مخصوصا در زمینه موضوع ورزشگاه رفتن زنان و حماسه اربعین) نوعی #بدسلیقگی میباشد چراکه ناخودآگاه میتواند باعث دامن زدن بیشتر به این جاروجنجالها و تکمیل همان پازلی شود که #فرصتطلبان طراحیاش کردهاند!!
#تدبیرم_آرزوست
کانال ܝوܢܚ݅ܝ̇ߺܭَـــܝܨ و ܢ̣صــــیܝࡅ߳ߺߺܙ
🔴 جز راست نباید گفت، هر راست نشاید گفت... قطعا هدف دولت و حامیانش اینروزها از ایجاد جاروجنجال، سرو
هر چه قدر کیهان درسیاست دقیق عمل میکنه (برجام، دوتابعیتیها، تعطیلی صنعت فضایی)، برخی مواقع در مواضع "فرهنگی/اجتماعی"منفعل میشه
من جای سردبیر کیهان بودم سرحضور بانوان در ورزشگاه تیتر میزدم "بازگشت اصلاح طلبان به مصوبه ۱۴سال قبل اصولگرایان" (پیگیری احمدینژاد برای حضور زنان در ورزشگاه)
علی قلهکی
کانال ܝوܢܚ݅ܝ̇ߺܭَـــܝܨ و ܢ̣صــــیܝࡅ߳ߺߺܙ
🔴 جز راست نباید گفت، هر راست نشاید گفت... قطعا هدف دولت و حامیانش اینروزها از ایجاد جاروجنجال، سرو
دیگه دوران بزن و در رو تمام شده!
یه زمانی بزرگان جریان انقلابی هرکاری می کردن عده ای از انقلابیون در دانشگاه ها و حوزه ها و مساجد فکر می کردند باید توجیه کنند! باید دفاع کنند!
چون اهل تحلیل نبودن، اشخاص براشون ملاک بود نه مبانی و شاخص ها.
امروز اما اینجور نیست. اگر بزرگی اشتباه کرد و با اشتباهش برای جریان انقلاب هزینه درست کرد باید بهش تلنگر زد، گوشزد کرد، نهی کرد و ... .
هنوز هم هستند البته افرادی که فکر می کنند چون فلانی، شخصیت با سابقه و بزرگی هست نباید او را نقد کرد؛ نباید اشتباهاتش رو گوشزد کرد..
خدا میدونه این دوقطبی سازی های کاذب طی 20 سال اخیر مدیریت استاد شریعتمداری عزیز چقدر تکرار و تکرار شده.
باید امروز حضرات مجاب بشن و دست از هزینه تراشی برای جریان انقلاب بردارند.
نباید مدعیان پوچ اندیش را طلبکار کنند. مدعیان پوچ اندیش با همین حرکات اشتباه، با تجمعات غلط، با تسخیر غلط سفارهای انگلیس و سعودی و ...، طلبکار ما میشن و ما هی باید دفاع کنیم!
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹مرعشی ضد اصلاحات است؛ اختلافها بیشتر میشود
🔸روزنامه زنجیرهای آفتاب یزد در گزارشی نوشت: «اصلاحطلبان در میان چنین اوضاعی، اکنون بحث انتخاب رئیس ستاد انتخاباتی اصلاحطلبان را مطرح کردهاند. نکته جالبتر اینکه دراین رابطه شخصی بهعنوان رئیس ستاد انتخاباتی احتمالی مطرح شده است که خود میتواند اختلافات کنونی میان اصلاحطلبان را افزایش دهد، این شخص کسی نیست جز حسین مرعشی سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی.»
در ادامه این گزارش آمده است: «انتخاب سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی بهعنوان گزینه احتمالی ریاست ستاد انتخاباتی اصلاحطلبان در حالی مطرح میشود که طی هفتههای گذشته، دبیرکل حزب کارگزاران یعنی غلامحسین کرباسچی بارها درباره اختلافات دیدگاههایش با اصلاحطلبان گفته، بهصورت کلی مفهوم اصلاحطلبی را زیر سؤال برده، رئیس شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان را به سخره گرفته و رهبریت رئیس دولت اصلاحطلب بهعنوان جریان اصلاحطلبی را انکار کرده است. دبیرکل حزب کارگزاران با تأکید بر اینکه کسی نقش رهبری اصلاحات را برعهده ندارد، سخن از نیاز به ورود فردی درقامت رهبری به این جریان میکند. مطلبی که ماهیت جریان چپ که در دوم خرداد 76 به ثمر نشسته است را زیر سؤال میبرد. بدیهی است که تشکیک در بحث رهبری اصلاحات، به معنای عبور وی و حزب کارگزاران سازندگی از جریان اصلاحات تلقی شود و این در حالی است که بارها این حزب از خروجش از شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان خبر داده بود و همچنین کارگزاران و او مدتهاست به نام دلسوزی در زمین رقیب بازی کردهاند و در لحظات حساس با کاشتن بذر نفاق در میان جریان چپ، زمینههای شکست جریان سیاسی اصلاحطلب را فراهم ساختهاند...