🔴 پایان ضربالاجل نزدیک است و اروپاییها هنوز به دنبال خدعه و مکر هستند!
گویا طبق گزارش وال استریت ژورنال قرارست دولتهای اروپایی تا امروز (جمعه) خطی اعتباری به منظور کمک به برقراری مکانیسم ویژه مالی ایجاد کنند. قطعا این امر یا دوباره وعدهای ناشی از خدعه و نیرنگ بیش نیست، در جهت فریب ایران برای ماندن یک طرفه در برجام...
نکتهای که نباید از آن غافل شد، نقش غربزدگان جاده صاف کنهای آمریکاییها در فریب افکار عمومی و تحمیل زهرجامهای دیگر به ایران است!
دلیل "شهید مظلوم" خواندن بهشتی این نبود که بنی صدر و منافقین به او سرمایه دار و انحصار طلب و چماقدار میگفتند.
این بود که مثلاً پس از فتح لانه جاسوسی، موسوی خوئینی به میردامادی و اصغرزاده و حجاریان و عباس عبدی میگفت: «در اسناد سفارت بگردید، ببینید چیزی علیه بهشتی پیدا می کنید؟»
"فرید ابراهیمی"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرا آمریکاییها به دنبال جمعآوری قطعات پهپاد آمریکایی بودند؟
نکاتِ مهم فنی درباره شکار پهپاد آمریکایی
رئیس کمسیون امنیت ملی مجلس:
🔹اگر پس از خروج آمریکا از برجام قیمت دلار افزایش پیدا کرد به خاطر خیانت برخی افراد در داخل بود و قصد داشتند مردم را نگران کنند.
🔹یکی از مسئولان که در ابتدای انقلاب وضع مالی بسیار ضعیفی داشت، امروز دارای اموال بسیار زیادی است که باید مشخص شود این ثروتها از کجا آمده است
🔹یکی دیگر از وزرا که 1600 میلیارد تومان سرمایه دارد باید روشن شود که این ثروت هنگفت را از کجا آورده و اگر مشخص شود از راه نامشروع است از وی پس گرفته شود.
📝 عیسی کلانتری، رئیس سازمان محیط زیست: اطفای حریق آتشسوزی جنگل ها توجیه اقتصادی ندارد!
🔸این ها حرفهای #کلانتری است. وقتی رییس سازمان محیط زیست کشور میگوید «گر بخواهیم کشور را بسیج کنیم تا با هر آتشسوزی مقابله کنیم، باید حداقل سالانه یک میلیارد دلار برای آتشنشانی هزینه کنیم.. معتقدم سرمایهگذاری در این زمینه توجیه اقتصادی ندارد» چه طور باید از دیگر نهادها انتظار داشت که به حال این محیط زیست فلک زده دل بسوزانند؟
🔹کسی که می گوید آتش سوزی ها بخشی از طبیعت است و نباید به همه چیز بدبین باشیم را می توان به عنوان حامی و نگهبان محیط زیست این کشور پذیرفت؟
🔸چرا باید پذیرفت چنین فردی برای جلوگیری از پروژه های جنگل خواری و کوه خواری به بهانه توسعه زیرساخت های حمل و نقل حساسیتی از خود نشان دهد؟
🔹آیا اساسا دولت می تواند با وجود تعارضات منافع گسترده، با میل به توسعه راه کشی، با میل به ایجاد کار ذیل سدسازی و انتقال آب، سکاندار حفاظت از محیط زیست کشور باشد؟ آیا وقت آن نرسیده نهادی مردم نهاد و قدرت مند و حزبی شاخص کار را به دست بگیرد؟
#سرطان_اصلاحات
🔴 کدام یک از شما وزیر ارتباطات را می شناختید؟
🔹وقتی رهبری زمزمه زمینه سازی برای روی کار آمدن #رئیس_جمهور_جوان را مطرح کردند مطمین بودم که توی ذهن خیلی ها کسی جز آقای بذرپاش نمی آید!! ولی واقعا چرا چنین وضعیتی داریم!؟
🔺 سؤال من از همه دلسوزان انقلاب این است که مگر یک نفر از شما وزیر ارتباطات فعلی را قبل از تصدی وزارت می شناختید؟ فارغ از نقد و ارزیابی عملکرد ایشان - که در قبال همه باید صورت پذیرد- آیا این اقلا به این معنا نبود که ما نیروی جوان بسیاری در کشور داریم که می توانند در حد وزیر باشند ولی اینک ما هیچ نامی را نمی توانیم بشماریم!؟
🔹 این ناتوانی یا محدود شدن به اسامی یک عده چهره سیاسی و رسانه ای به چه دلیل ایجاد شده است!؟ آیا جز این است که ما بیشترین رشد جمعیتی را در اوایل انقلاب داشتیم که آنها اینک بین 35 تا 45 سال سن دارند و حال در نام بردن از آن جمعیت گسترده توانمند عاجز هستیم!؟
مساله را می توان به عوامل مختلفی ارجاع داد :
1️⃣ نسل اول و دوم بیش از زمان لازم در مسوولیت های کلان ماندند و اجازه نقش آفرینی به بقیه ندادند.
2️⃣ سیاست زدگی رسانه های ما مانع شناخت افراد توانمندی است که اتفاقا با عرضه و موفق بوده اند ولی طبعا بروز سیاسی نداشته اند!
4️⃣ أساسا نگرش ایجابی در بدنه انقلابی ما حاکم نیست. از الگوها تا بقیه همه أهل نقد و غرزدن اند نه اهل عمل و الگوی اقدامات موفق!
5️⃣ باور لازم در بدنه جوان انقلابی برای تصدی امور کلان کشور نیست
🔰 و آنچه اینک می تواند عامل جلوگیری از تکرار آسیب های فوق باشد ایجاد #جریان_معرفی افراد موفق جوان هر موضوع در کشور است. از بدنه دولت تا سایر نهادها بسیارند کسانی که تجربیات خوبی در نفت و کشاورزی و صنعت و بانک و... داشته اند ولی کسی سراغ آنها نمی رود!
💢 اینان می توانند اقلا یک هییت دولت جوان و انقلابی را برای کشور شکل دهند که یک #نفس_جدید را در این شرایط حساس ایجاد خواهد کرد.
📝 #علیرضا_کمیلی
🔺 عیسی کلانتری: اطفای حریق آتشسوزی جنگل ها توجیه اقتصادی ندارد!
🔹 وقتی رییس سازمان محیط زیست کشور میگوید «اگر بخواهیم کشور را بسیج کنیم تا با هر آتشسوزی مقابله کنیم، باید حداقل سالانه یک میلیارد دلار برای آتشنشانی هزینه کنیم.. معتقدم سرمایهگذاری در این زمینه توجیه اقتصادی ندارد» چه طور باید از دیگر نهادها انتظار داشت که به حال این محیط زیست دل بسوزانند؟
🔹کسی که می گوید آتش سوزیها بخشی از طبیعت است و نباید به همه چیز بدبین باشیم را می توان به عنوان حامی و نگهبان محیط زیست این کشور پذیرفت؟
🔹چرا باید پذیرفت چنین فردی برای جلوگیری از پروژه های جنگل خواری و کوه خواری به بهانه توسعه زیرساخت های حمل و نقل حساسیتی از خود نشان دهد؟
💢 آیا دولت میتواند با وجود تعارضات منافع گسترده، با میل به توسعه راه کشی، با میل به ایجاد کار ذیل سدسازی و انتقال آب، سکاندار حفاظت از محیط زیست باشد؟ آیا وقت آن نرسیده نهادی مردم نهاد و قدرتمند و حزبی شاخص کار را به دست بگیرد؟
📝 #آن_سوی_سیاست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا رسانههای بیگانه سنگ FATF را به سينه میزنند؟
پشت پردههای يک فضاسازی جديد
🔷🔶 ( @amoofidel ) 🔷🔶
🔴دوباره کلاه گشاد اینستکس برای حفظ کلاه گشادتر برجام
⏪ عراقچی: اینستکس عملیاتی شد
🔹مهمترین موضوعی که در این جلسه بحث شد، موضوع اینستکس و کانال مالی که اروپایی ها درست کردند، بود. سه کشور اروپایی توضیحات مبسوط و مفصلی را در این زمینه دادند.
اینستکس الان دیگر عملیاتی شده و ۲ سه تا کیس (مورد) کاری هم الان در حال انجام شدن است و به زودی ظرف روزهای آینده تبادل مالی از طریق اینستکس انجام خواهد شد.
⏪نکته : از اینستکس بعنوان برنامه نفت در برابر غذا یاد شده است. جریان غربگرا اساسا هدف پذیرش برجام را جلوگیری از رسیدن کشور به وضعیت نفت در برابر غذا عنوان میکردند . خودشان حالا اما برای حفظ برجام کشور را بسمت ننگ نفت در برابر غذا سوق میدهند.
13.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥🔸اف ای تی اف را در جایگاه شورای امنیت ننشانیم، استانداردهای این نهاد به هیچ وجه برای هیچ کشوری الزامآور نیست.
🔸اینستکس اروپایی، که هیچ ارتباطی به مبادلات بانکی ما با اروپا ندارد و محدود به غذا و داروست، طعمهای برای اجرای FATF و خودتحریمی است.
🔸وزیر خزانهداری آمریکا صراحت دارد که از طریق FATF قصد مقابله با دور زدن تحریمهای آمریکا را دارند.
🔸چطور ممکن است شرکایی نظیر چین و روسیه از ما اقداماتی را بخواهند که موجب لو رفتن همکاری شرکتهایشان با ایران و تحریم آنها توسط آمریکا خواهد شد؟
🔷 کانال تخصصی اندیشکده ایمان تا یقین
🍁 @AndishkadehFCT
از صحبتهای جناب عراقچی بعد از نشست #وین، اینگونه بنظر میرسد که هنوز جماعتی در ایران هستند که قصد دارند به هر نحوی شده در #برجام بمانند و به همین روند ادامه بدهند؛ ایجاد طمع درباره #اینستکس صرفاً یک خود فریبیِ خطرناک محسوب میشود که میتواند اندک امیدی هم که بعد از کاهش تعهدات برجامیِ کشورمان برای تغییر محاسبات اروپاییها ایجاد شده بود را کاملاً ناامید کند!!
➕ البته بماند که اساساً هدف از برجام، گسیل کردن سیل عظیم سرمایهگذاری به کشور، جلوگیری از رسیدن کشور به وضعیت نفت در برابر غذا، رفع تمام تحریمها و... بود، نه تعلیق فعالیتهای هستهای کشورمان در اِزای دریافت کالاهای غیرتحریمی، آنهم از پول فروش نفت خودمان به کشورهای غیر اروپایی و (احیاناً) به شرط پذیرش FATF !!
#مهدی_قاسم_زاده
🔴مراقب این نیرنگ اروپاییها باشید
بايد بشدت نگران بود خدای ناکرده کسانی در کشور راه اندازی #اینستکس را به منزله عمل اروپا به تعهدات هسته ای به ملت و نظام بفروشند و برداشتن فشار از روی اروپایی ها را موجه جلوه دهند
آنچه اروپا قصد دارد در دالان اینستکس مبادله کند-غذا و دارو-خود آمریکایی ها هم به ما می دهند
#عبدالله_گنجی
d1737081t14109781(web).mp3
4.62M
📍 شبکه ملی اطلاعات چیست؟
🔊 مهندس مومن نسب
#فضای_مجازی
#بصیرت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️مناظره جنجالی استاد مومن نسب با شبکه من و تو ♦️
#روح_الله_مومن_نسب
#سواد_رسانه
🔴چرا اتحادیهاروپا #اینستکس را فعال کرد؟!
🔹بالاخره بعد از مدتها بدقولی اتحادیهاروپا سرانجام «هلگا اشیمت» معاون مسئول سیاست خارجه این اتحادیه خبر راه اندازی #INSTEX را اعلام کرد.
🔹اینستکس نام ابزاری است که قرار است بر مبنای آن و در سایه #تحریمهای اقتصادی آمریکا ، تبادلات اقتصادی ایران و اروپا حفظ شود.
🔹۱۱ بهمن سال گذشته سه کشور اروپایی آلمان و فرانسه و انگلیس متعهد به راه اندازی این سازوکار شدند اما تا امروز خبری از عملیاتی سازی آن نبود و حتی در طی ماه های گذشته همواره از تعهدات اجرایی تعیین شده برای آن هم کاسته شد و فعلا هم بنا بر ادعای اروپایی ها گویا صرفا قرار است که متمرکز بر حوزهای انسان دوستانه از جمله غذا و دارو یا همان «humanitarian trade» باشد که البته مورد قبول طرف ایرانی نیست.
🔹البته اروپایی های مایل به راهاندازی هم بخش محدود از اینستکس هم نبودند اما در هفته های اخیر به خوبی به این نکته پیبردند که نظام ایران در پیتشدید #تحریم ها و تداوم انفعال اتحادیه در تامین منافع اقتصادی ملت ایران مصمم به لغو برخی محدودیتهای داوطلبانه خود در عرصههای تعریف شده ذیل JCPOA است، لذا به نظر می رسد که اتحادیهاروپا با اعلام خبر فعال سازی اینستکس به دنبال دو هدف زیر است:
1️⃣ ممانعت از خروج ایران از #برجام
2️⃣ترغیب ایران به تصویب و اجرای لوایح #FATF
✍ #نوید_کمالی (کارشناس زمانه)
#بازنشر_مطالب_مجاز_است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ تلاش تعدادی از نمایندگان مجلس برای حذف قانون #حجاب
افشاگری مهمان گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما
👤 جنس اول
💠 کانال توییتر انقلابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استاد روح الله مومن نسب
راجع به فضای مجازی و تلاش مدیران و
آتش به اختیاران این عرصه چه میگوید ؟؟؟
دشمن در این عرصه روی کدام گزینه افراد در ایران دست گذاشته است ؟؟
پیشنهاد دانلوووووود
#نشر_دهید .
🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حمایت از پیام رسان های داخلی از حرف تا عمل
✴️ تلگرام در 14 ماه به 12 میلیون کاربر رسید ولی سروش در یک ماه به این تعداد کاربر دست یافت.
#گزارش
#چوب_خط
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فیلمی دیده نشده از اشکهای مرحوم آیت الله العظمی میرزا جواد تبریزی در سوگ شهادت امام جعفرصادق علیه السلام
@farsna
امام_صادق_عليه_السلام_و_داعیه_تشکیل_حکومت (5).mp3
3.68M
🎙 امام صادق و داعیه تشکیل حکومت اسلامی
🏴رهبر انقلاب: امام صادق علیهالصلاةوالسلام، ماهیت مبارزهاش یک ماهیت سیاسی بود، کار فرهنگی او هم کار سیاسی بود.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹ببينيد| رهبرانقلاب: فرزندی تربیت کنید که پس از مرگ برایتان طلب مغفرت کند
▪️شرح حديثی از امام صادق(ع)
💻 @Khamenei_ir
⭕️بورکینافاسو یا پهپاد؟
🔻بخشهای خبری رسانه ملی بهلحاظ "سرعت انتشار" [موضوع پهپاد را ] خوب پوشش دادند... اما بهلحاظ کیفی عملکرد رسانه ملی در پوشش این موضوع، قابل نقد و بررسی است.
💢شبکه خبر در بخشهای ۷، ۷:۳۰، ۸:۳۰، و ۹ صبح پنجشنبه، این خبر را در اولویت نخست اما فقط ۴۰ ثانیه پخش کرد. در بخش خبری ۸ صبح، هدف گرفتن پهپاد بعد از خبرهای "تأکید نماینده ایران در سازمان ملل بر حمایت از فلسطین، سفر رییس جمهور چین به کره شمالی، حمله تروریستی به شمال بورکینافاسو و نجات بیست و هفت مهاجر بدونمجوز در آبهای مدیترانه" پخش شد.
👤گوینده بخش خبری سیزده همین شبکه هم بعد از حدود نه ساعت از هدف قرارگرفتن این پهپاد جاسوسی، آن را در اولویت ششم خواند (البته در اولویت دوم، اصل خبر را خیلی کوتاه و اشتباه خواند).
💢همچنین در روزی که پهپاد جاسوسی آمریکا هدف قرار گرفت و شبکههای خبری و حرفهای دنیا، کنداکتور برنامههای عادی را قطع کردندو برنامههای خود را زنده به پوشش این موضوع مهم اختصاص دادند، اما شبکه خبر در برنامه زنده "روی خط خبر" (ساعت ۱۰:۴۵) موضوع "لزوم توجه به نشانگرهای رنگی روی بستههای محصولات غذایی" را روی آنتن برد.
💢شبکه خبر، برنامه زنده "تیتر امشب" را بهروال پنجشنبهها پخش نکرد و برنامه "شهر فرنگ" را پخش کرد.
"تیتر امشب" شبکه خبر در فردای سرنگونی پهپاد، یعنی جمعه سی و یک خرداد نیز بهجای اینکه به تحلیل ابعاد حقوقی و بینالمللی و سیاسی پهپاد اختصاص یابد، موضوع "عملکرد و مشکلات در مناطق سیلزده" را بررسی کرد.
🔺و اما پخش اخبار سیما در بخش خبری ۲۲:۳۰ شبکه دو، اولاً خبر هدف قرار گرفتن پهپاد را در اولویت ششم بعد از خبرهای "کنگره شهدای کردستان و سفر روتین وزیران دولت به اصفهان، همدان و استان مرکزی" حدود ۱ دقیقه پوشش داد و در مهمترین و باسابقهترین بخش گفتگومحور و تحلیلی صداوسیما یعنی "گفتگوی ویژه خبری"، آخرین اقدامات در مناطق سیلزده را بررسی کرد و جمعهها هم گفتگوی ویژهایها تعطیل هستند.
🔻پنج نکته مهم:
💢یک. بیتردید هدف قرار گرفتن پهپاد آمریکایی مهمترین خبر پنجشنبه و جمعه ایران و جهان بود و ضرورت داشت هم در چینش بالا و هم با اختصاص زمان مناسب پوشش داده میشد.
💢دو. مردم علاوه بر خبر، به تحلیل نیاز دارند و اگر تحلیلها را از زبان کارشناسان و رسانههای ملی نشنوند به کدام رسانه رجوع کنند؟ چرا برنامههای گفتگومحور در روز حادثه به موضوع دیگری غیر از پهپاد پرداختند؟
💢سه. بارها گفته و نوشتهام کنداکتور اخبار رسانه ملی باید انعطافپذیر باشد تا سردبیران و مدیران آن بتوانند مهمترین موضوع خبری روز را بررسی کنند. مردم منتظر نمیمانند هر وقت رسانهای دوست داشت به موضوع مهم روز بپردازد.
💢چهار. تعطیلی "گفتگوی ویژه خبری" در شرایط بحرانی و یا وقوع رویدادی بسیار مهم قابلتوجیه نیست. همه بخشهای خبری و برنامههای تحلیلی و سرگرمی رسانه ملی تحت مدیریت سازمان صداوسیما هستند و با هماهنگی ساده میتوان در صورت ضرورت ظرفیت برنامههای گفتگومحور را فعال کرد.
این مشکل در سیل فروردین ۹۸ هم دیده شد و متأسفانه بخش خبری ۲۰:۳۰ و گفتگوی ویژه خبری کنار مردم نبودند.
💢پنج. بیتردید مدیریت افکار عمومی اگر مهمتر از مدیریت میادین دیگر مثل زدن پهپاد نباشد کماهمیتتر نیست. لطفاً طرحی نو در افکنید، در سیاستگذاریتان تجدیدنظر و به افکار عمومی، آرایش جدید رسانهای، نیاز مخاطبان و دسترسیهای متعدد و متکثر مخاطبان توجه کنید.
👤اکبر نصرالهی
#مدیریت_رسانه
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️وقتی ارزشها عوض میشن و عوضیها با ارزش!😐
نسلی که الگوشون امثال نوید محمدزادهها و تتلوها باشه وضعیتمون از این بهتر نخواهد بود😕
‼️قبل از بعثت پیامبر اعراب جاهل #بت میپرستیدن، ۱۴۰۰ سال گذاشت و در #جاهلیت_مدرن امروز مردم بتهای انساننما را میپرستن!!
#بت_پرستی_مدرن
@Afsaran_ir
⭕️ اینستکس به زبان ساده...
🔻 صرفا کالاهای غیرتحریمی
🔻 فعلا فقط غذا، دارو، تجهیزات پزشکی
🔻 بدون هرنوع تراکنش بانکی، با تبادل حواله بین واردکننده و صادرکننده اروپایی
🔻 صرفا پوشش دهنده تجارت اروپا با ایران
🔻 هیچ اجباری به تجارت شرکتهای اروپایی با ایران نیست
🔻 بدلیل عدم توازن واردات و صادرات ایران-اروپا با مشکل عدم توازن مالی دوطرف روبروست
🔻 راه حلی برای فروش نفت ندارد
🔻 هیچ راه حلی برای تراکنش بانکی ندارد
🔻هیچ راه حلی برای تجارت با چین و هند و دیگر شرکای بزرگ تجاری ایران ندارد
🔻 بدلیل تهاتر، مشکلات تجار ایرانی دوچندان میشود!
حالا اروپا بعد از یک سال، امروز از یک خط اعتباری چند میلیون دلاری برای تجارت با ایران رونمایی کرده!
@Afsaran_ir
🔴 آیا دستگاه دیپلماسی با آبنبات چوبی اروپاییها دوباره وا میدهد؟!
🔺عراقچی: حاصل نشست مثبت بود. اینستکس الان عملیاتی شده و دو سه تا مورد کاری هم الان در حال انجام شدن است و ظرف روزهای آینده تبادل مالی انجام می شود. کشورهای دیگر هم قبول کردند که به عنوان سهامدار به این کانال بپیوندند.
جریان غربگرا منتظر کوچکترین بهانهای است تا خود را در بغل اروپاییها بیاندازد، حتی شده با یک آبنات چوبی! موضع گیریهای اخیرشان هم در مقابل آمریکا و اروپا برای این است که اروپاییها در دادن این بهانه تعلل میکنند!
@Afsaran_ir
از صحبتهای جناب عراقچی بعد از نشست #وین، اینگونه بنظر میرسد که هنوز جماعتی در ایران هستند که قصد دارند به هر نحوی شده در #برجام بمانند و به همین روند ادامه بدهند؛ ایجاد طمع درباره #اینستکس صرفاً یک خود فریبیِ خطرناک محسوب میشود که میتواند اندک امیدی هم که بعد از کاهش تعهدات برجامیِ کشورمان برای تغییر محاسبات اروپاییها ایجاد شده بود را کاملاً ناامید کند!!
➕ البته بماند که اساساً هدف از برجام، گسیل کردن سیل عظیم سرمایهگذاری به کشور، جلوگیری از رسیدن کشور به وضعیت نفت در برابر غذا، رفع تمام تحریمها و... بود، نه تعلیق فعالیتهای هستهای کشورمان در اِزای دریافت کالاهای غیرتحریمی، آنهم از پول فروش نفت خودمان به کشورهای غیر اروپایی و (احیاناً) به شرط پذیرش FATF !!
💢 چرا اتحادیه اروپا #اینستکس را فعال کرد؟!
🔹🔸اروپا به خوبی می داند که ایران در پیتشدید #تحریم ها و انفعال اتحادیه مصمم به لغو محدودیتهای داوطلبانه خود است لذا اروپاییها با این اقدام دو هدف زیر را دنبال میکنند:
1️⃣ ممانعت از خروج ایران از #برجام
2️⃣ترغیب ایران به تصویب لوایحFATF
✅ #کانال_جوانان_انقلابی
🆔 @naslechaharome
🔘 #تاریخ_بصیرت_افزای_معصومین
◾️ امام صادق(ع)؛ رهرو و راهبر مصمم و آگاه در همه احوال
▪️ از نخستین روز برانگیختگی امام تا لحظه بدرودِ زندگی پرتلاش و پرثمرش 33 سال طول کشید.
▪️ در این مدت، فراز و نشیبها و تحولات سیاسی و اجتماعی، شرایط زندگی امام و شیعیان را بارها تغییر داد. شاهین ترازوی پیکار، بهسود و بهزیان جبهه تشیع، نوسانها دید.
▪️ گاه چنان شد که خوشبینترها پیروزی شیعه را بسی نزدیک و در دسترس دیدند و حتی در آمادگی اوضاع برای قدرتنمایی نظامی مبالغه کردند؛ و گاه چنان شد که اختناق و فشار، مجال تنفس نیز به امام و و یاران نزدیکش نمیداد و همه آرزوها را بربادرفته وانمود میکرد.
▪️ امام صادق(ع) در همه این احوال، همان رهرو و راهبر مصمم و آگاه و نستوهی بود که در میان صدها آیت و آهنگ امید، تنها و تنها به رفتن و راه دراز را هرچه بیشتر طی کردن و مرحلههای ناگزیر را پشت سر نهادن میاندیشید و بس.
▪️ امام مایههای عشق و اخلاص و ایمانش را در همه حال و هر زمان و با شیوه متناسب، بیدریغ مبذول میداشت و بار سنگین تکلیف الهی را به سرمنزل نزدیک میساخت.
📗 حضرت آیتالله سیدعلی خامنهای، پیشوای صادق، صص56-57
@tarikhbasiratafza