وَلْيَعْفُوا وَلْيَصْفَحُوا
أَلَا تُحِبُّونَ أَنْ يَغْفِرَ اللَّهُ لَكُمْ
وَاللَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ
@vasvasee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔅 يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا ارْكَعُوا وَاسْجُدُوا وَاعْبُدُوا رَبَّكُمْ وَافْعَلُوا الْخَيْرَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ ﴿۷۷﴾
🔸 ای اهل ایمان، در برابر خدا رکوع و سجود آرید و (با توجه و بیریا و خالص) پروردگار خود را پرستید و کار نیکو کنید، باشد که رستگار شوید.
دلتون پر نور
صبحتون بخیر
@vasvasee ضیایی.mp3
12.01M
نکته طلایی درمان وسواس
👈افراد وسواسی تحمل بلاتکلیفی و نداشتن اطمینان را در خود بالا ببرند.
👈روش بالا بردن قدرت تحمل بلاتکلیفی در افراد وسواسی تصور بلاتکلیفی و تحمل اضطراب بلاتکلیفی بدون خنثی سازی است.
✍ صوت رو دوباره گوش کردم دو یا سه تا اشتباهات لفظی در صوت وجود داره که بگذارید بحساب اینکه ترکی فکر میکنم و فارسی صحبت و نصف شب و بین خواب و بیداری صوت رو پر میکنم😂
#وسواس
اضطراب
#درمان_وسواس
@vasvasee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مراقب فانتزی هایی که به خوردمون میدن باشیم ....👌👌👌
@vasvasee
هدایت شده از مهارتکده(وسواس،اضطراب و..)
━💠🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃💠━
#
💔ارزش فوقالعادهی شکست
وقتی یک مرمتکار ژاپنی میخواهد جسم شکستهای را مرمت کند، ترکهای آن را با طلا پر میکند. آنها معتقدند که وقتی چیزی دچار صدمه میشود و آسیب میبیند، آنگاه بسیار زیباتر از قبل میشود. این هنر باستانی، اتصال طلایی یا کینتسوگی نام دارد.
اما دلیل این کار چیست؟ فلسفهی این هنر بسیار جالب و آموزنده است. کینتسوگی بر مفاهیمی مانند پذیرش کاستیها و شکستها در زندگی و خارجنشدن از چرخهی زندگی تاکید دارد.
حال چرا شکستگی را با طلا پر میکنند؟
کینتسوگی میگوید که شما بعد از شکست نه تنها دچار کاستی و ضعف نمیشوید، بلکه بسیار ارزشمند شده و میدرخشید. شکستها، نتایج بسیار ارزشمندی هستند که افراد موفق کولهباری از آنها را جمع کردهاند.
🤲در شبهای قدر برای آنها که دلمان را شکستند دعا کنیم، چرا که باعث شدند قیمت پیدا کنیم.
━💠🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃💠━
@vasvasee
هر طور خودت صلاح میدونی...!
رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلّم:
ما قالَ عَبدٌ: «اللَّهُمَّ رَبَّ السَّماواتِ السَّبعِ ورَبَّ العَرشِ العَظيمِ ، اكفِني كُلَّ مُهِمٍّ مِن حَيثُ شِئتَ ، مِن أينَ شِئتَ» إلّا أذهَبَ اللَّهُ تَعالى هَمَّهُ»: هيچ بندهاى نگفت «اللَّهُمَّ رَبَّ السَّماواتِ السَّبعِ ورَبَّ العَرشِ العَظيمِ ، اكفِني كُلَّ مُهِمٍّ مِن حَيثُ شِئتَ ، مِن أينَ شِئتَ»؛ خداوندا! اى صاحب اختيار آسمانهاى هفتگانه و صاحب عرش بزرگ! همه همّ و اندوه مرا كفايت كن از هر جهت كه تو مىخواهى، و هر گونه كه مىخواهى و از هر جا كه مىخواهى» مگر آن كه خداوند، اندوه او را از بين خواهد بُرد.
📚کَنز الدعاء، ج ۱، ص ۴۸۷.
توصیه های آیتالله قرهی(مدّ ظلّه العالی) برای بهرهمندی از لیالی قدر
ذیل نکاتی که حاج شیخ عبّاس قمی(اعلی اللّه مقامه الشّریف) در مفاتیحالجنان، سیّدبنطاووس(اعلی اللّه مقامه الشّریف) در اقبال و آیتالله میرزا جواد آقای ملکی تبریزی(اعلی اللّه مقامه الشّریف) در المراقبات خود فرمودند، موارد زیر را نیز مدّنظر قرار دهید:
🌹تا میتوانیم فکر و ذکر و لسانمان را در همه لحظات، مشغول آقا جان، حضرت حجّت(روحی له الفداء) کنیم، حالا یا به خواندن دعای سلامتی، دعای فرج و ...، یا به همین صحبتهای خودمانی با آقا جان. بگوییم: آقا! ما کاسه گداییمان را آوردیم تا خودتان آن را پر کنید و إلّا ما هیچ نداریم.
🌹از یکدیگر حلالیّت بطلبیم، به خصوص از پدر و مادر خود. اگر پدر و مادرتان در قید حیات هستند، خوش به سعادتتان، بروید و دست و پاهایشان را ببوسید و بخواهید شما را حلال کنند. اگر هم فوت کردند و مزارشان نزدیک نیست، در قبرستان بروید و بهتر است در کنار قبور یکی از اولیاء خدا، خطی شبیه قبر بکشید و بنشینید برایشان فاتحه بخوانید و با آنها صحبت کنید و حلالیّت بطلبید. همسایهها، دوستان، زن و شوهر، خانواده(برادر، خواهر، فرزند) و ... از هم حلالیّت بطلبند تا بتوانند به لیالی قدر ورود پیدا کنند.
🌹صدقه زیاد بدهیم. قصد درست کردن عسر و حرج ندارم، ولی اگر کسی میتواند برای سلامتی آقا جان، ذبح هم کند، بسیار خوب است.
🌹قبل از رسیدن شب قدر زیاد استغفار کنیم.
🌹آنچه را هم که استغفار را بیمه و تضمین میکند، ذکر صلوات بر محمّد و آل محمّد است که موجب آمرزش گناهان کبیره هم میشود. لذا ذکر صلوات هم خیلی بگیرید.
🌹ذکر (آیه) «أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ» را هم خیلی بگویید. بگویید: خدایا! من خودم را به تو سپردم تا بهترین مطلب برایم رقم بخورد و إلّا خودم که هیچ نمیدانم.
🌹نزدیک غروب آفتاب غسل کنید، به این نیّت که خدایا! غسل میکنم تا از همه ذنوب، پاک و طاهر شوم و مرا در این شب با عظمت بپذیری.
🌹احیاء لیالی قدر را از دست ندهید. حتّی اگر شده در روز هم استراحت کنید امّا در شب، ولو به لحظهای پلکهایتان را روی هم نگذارید. ولو به مریضی هم شده در مساجد و مجالس شرکت کنید. خدا گواه است اگر پردهها کنار رود، حتّی شده از خانههایمان سینهخیز به سمت مجالس شب قدر میرفتیم.
🌹اوّل برای دیگران دعا کنیم و بعد برای خودمان. البته فردی و مادی هم دعا کنید؛ چون در شبهای قدر بریز و بپاش زیاد است، امّا اگر یکی از دعاهایتان را یادتان رفت، وقتی اوّل برای دیگران دعا کرده باشید، چه بخواهید، چه نخواهید، آن دعاها را در حقّ شما هم مستجاب میکنند.
#امیرالمومنین
#ولیعصر ارواحنافداه
#شب_قدر
@salavatnameh
@vasvasee
@vasvasee قمردرعقرب.mp3
5.76M
وسواس انجام امور در ایام و روز های خاص؛
تاکید و افراط بر رعایت تمام جوانب امر در همه امور به گونه ای که فرد را مضطرب و زندگی را مختل نماید.
@vasvase
پیش بینی پذیری.mp3
9.02M
👈احساس امنیت و پیش بینی پذیر بودن برای داشتن حال خوب ضروری است.
👈افراط و تفریط در آن باعث اضطراب و اسیب می شود.
👈انعطاف پذیری در برنامه های زندگی برای حال خوب ضروری است.
#عوامل_اضطراب
@vasvasee
در مقابل گره گشایی به شدت می تونه حالمون رو خوب کنه.
دیدم که میگم
┄┅┅✹🌺✹┅┅┄
@vasvasee
تشکر و قدردانی ویژه از آقا سید حمید از همراهان عزیر کانال که تجربه خودشون رو برای ما ارسال کردند👇👇
یک تکنیک مهم : تسویف : حضرت علی ع یکی از مکرهای شیطان را تسویف می دانند و تسویف یعنی : به آینده موکول کردن . شیطان وقتی می بیند ما آدمها تصمیم گرفته ایم که یک کار خوبی را انجام دهیم و شیطان نمی تواند ما را منصرف کند ، از این تکنیک استفاده می کند و می گوید : این کار را بعدا انجام بده و آنقدر بعدا بعدا می کند تا ما فراموش کنیم و منصرف شویم . جالب آنکه از همین تکنیک می توان بر ضد خود شیطان استفاده کرد و بسیار هم موثر است و افکار منفی یا اضطراب آور یا شهوانی یا . . . را می شود با این تکنیک از خود دور کرد . در مورد وسواس هم همینطور است . وسواسی ها چون اضطرابشان خیلی زیاد است نمی توانند به اضطراب ( نه ) بگویند ، وقتی کاری را به صورت متعارف انجام می دهند ، شیطان با ابزار اضطراب می آید سراغشان و می گوید : هنوز خیلی مانده تا کار تمام شود و کار تو ناقص است و این اضطراب آنقدر زورش زیاد است که وسواسی توانایی ( نه ) گفتن را ندارد . اینجا باید با خودش بگوید : بعدا در مورد اینکه اینکار را ادامه دهم یا متوقف کنم ، تصمیم می گیرم ، ولی فعلا آن را متوقف می کنم ( و خودش را با کارهای دیگر مشغول کند ) . و ۴۸ ساعت بعد ، وقتی به کارش فکر کند می بیند خیلی راحت با خودش می گوید : کارم درست و کامل بود و نیاز به اضافه کاری نداشت . علتش هم این است که آن اضطراب حین انجام کار را ، الان ندارد و کار متعارف را کافی می داند . یا وقتی که شک می کند که چیزی یا جایی نجس شده ، باید بگوید فعلا در موردش نظری نمی دهم و ۴۸ ساعت بعد که به آن فکر کند می بیند که به راحتی می گوید چون شک در نجاست داشتم ، پاک است .
این تسویف بسیار پر کاربرد است و وسواسی باید حتما و همیشه تا آخر عمر از آن استفاده کند ، حتی زمانی که دیگر وسواس ندارد . و البته آدم های سالم هم چون همیشه در معرض افکار منفی یا یاس آور یا غرور آمیز و . . . قرار می گیرند بهتر است از این تکنیک استفاده کرده و افکار را به آینده ( بعدا ) موکول کنند تا یادشان برود و آن فکر به آنها صدمه نزند .
توضیحات تکمیلی در مورد تکنیک تسویف در پست های بعدی خواهد آمد.
@vasvasee