فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شما سال ۹۵ گفتید اگر دولت احمدینژاد ادامه پیدا میکرد، دلار به ۱۰ هزار تومان میرسید، نظرتان درباره دلار ۲۶ هزار تومانی در دولت روحانی چیست؟
و سوالهایی که به غیر از مغلطه و شلوغ کاری، جوابی برای آن وجود ندارد
ویدیوچکـ / zil.ink/videocheck_media
💢 رسانه ای متفاوت برای شما☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 #پیش_بینی_حکیمانه| به بهانه قانونی شدن رابطه جنسی با محارم در فرانسه از ۱۸ سال به بالا
🔺 رهبر حکیم انقلاب: در آینده ای که ما نمی دانیم کی خواهد بود، بحث به ازدواج با محارم خواهد رسید، بحث به کارهای حساس تر خواهد رسید یعنی دنیای فساد اخلاقی در غرب به این سمت ها خواهد رفت
ویدیوچکـ / zil.ink/videocheck_media
💢 رسانه ای متفاوت برای شما☝️
📸 این دفعه فقط عمل
👤رهبر انقلاب خطاب به آمریکایی ها از واشنگتن تا تهران: ما حرف و وعده خوب خیلی شنیدیم که در عمل آن حرفها و وعدهها نقض شده و ضدش عمل شد. حرف فایده ندارد.
🔹وعده فایده ندارد.
🔸این دفعه فقط عمل، عمل! عمل از طرف مقابل ببینیم ما هم عمل خواهیم کرد.
🔹با حرف و وعده و این که ما این کار را خواهیم کرد ما آن کار را خواهیم کرد، جمهوری اسلامی این دفعه قانع نخواهد نشد. مثل گذشته نخواهد بود.
ویدیوچکـ / zil.ink/videocheck_media
💢 رسانه ای متفاوت برای شما☝️
🔴 #سرخط_تحلیلے| از مشارکت حداکثری تا پایان وعده درمانی
🔻 رهبر معظم انقلاب(۲۹بهمن۹۹):
1⃣ #راهبر_مشارکت_حداکثری: «وقتی مردم در انتخابات شرکت کنند و شور انقلابی خودشان را نشان بدهند، این موجب امنیت کشور می شود. این موجب پس زدن دشمنان می شود، طمع کشور را در دشمن کم می کند. انتخابات هر چه که پرشور تر هر چه که با اقبال عمومی مردم بیشتر همراه باشد، اثرات و منافعش برای کشور، برای خود مردم بیشتر خواهد بود»
2⃣ #راز_پیشرفت: هر جا انقلابی عمل نکردیم، عقب مانده ایم
3⃣ #پایان_وعده_درمانی: « من میخواهم امروز فقط همین یک کلمه را درباره برجام بگویم. حرف و وعده خوب خیلی شنیدیم. این دفعه فقط عمل»
🖌 #شورای_تحلیلی_زمانه
ویدیوچکـ / zil.ink/videocheck_media
💢 رسانه ای متفاوت برای شما☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لیله_الرغائب
🔴صحبت های سردار شهید دکتر حسن طهرانی مقدم در لیله الرغائب
🔺در شب آرزوها به نیابت از شهیدی نماز بخوانیم که به نیابت از هممون نماز لیله الرغائب خواند...
#پدر_موشکی_ایران
#پارسای_بی_ادعا
#ما_میتوانیم
ویدیوچکـ / zil.ink/videocheck_media
💢 رسانه ای متفاوت برای شما☝️
🌼 ایران « #چهارشنبه » پاسخ داده است
🔴 #بازی_پوچ | "بازی پوچ" اروپا و آمریکا از جنس" وعده درمانی" است
🔻 بدنبال اعلام تصمیم ایران برای توقف اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی و تسلیم نامه رسمی کشورمان به آژانس بین المللی انرژی اتمی در این خصوص، تحرک جدید تروئیکای اروپایی و آمریکا بر اساس مدل قدیمی "بازی پوچ" از دیروز( پنج شنبه ۳۰ بهمن)مجددا آغاز شده است.
🔹 اروپا و آمریکا از طریق آغاز بازی جدیدی به دنبال متقاعد سازی افکار عمومی داخلی و خارجی در مورد قصد آمریکا برای تغییر مسیر گذشته وبازگشت به برجام بوده و تلاش می کنند اراده ایران برای توقف اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی را تحت تاثیر قرار بدهند
🔹طرف های غربی با اعلام پذیرش دعوت اروپا از آمریکا براى شركت در نشست ۱+۵ و گفتگوی آمریکا با ایران، مجددا عملیات تاخیری را با اجرای بازی قدیمی برای حفظ وضع موجود و وادار سازی ایران به اجرای تعهدات برجامی را بدون دریافت هیچ امتیازی آغاز کرده اند
🔹 رهبر حکیم انقلاب با هوشمندی و پیش بینی رفتار طرفهای قانون شکن و بدعهد ایران در برجام که معمولا سیاست بی عملی و لفاظی های بی حاصل را به جای حل مسئله و عمل به تعهدات قانونی اشان،دنبال می کنند، روز #چهارشنبه (۲۹ بهمن) موضع صریح و قاطع ایران را اعلام کردند و فرمودند: «تا به حال وعده دادید و دیگر وعده اثری ندارد. امروز ایران فقط منتظر عمل است.»
➖➖➖➖➖➖➖➖
http://zil.ink/videocheck_media
سه خبر از دولت آمریکا در آستانه نطق فردای بایدن در نشست مونیخ و سفر مدیرکل آژآنس به تهران:
۱. نامه به شورای امنیت برای پسگرفتن ادعای دولت قبلی درباره بازگشت تحریمهای سازمان ملل علیه ایران؛
۲.پذیرش دعوت طرف اروپایی برای مذاکرات با ایران؛
۳.لغو محدودیت تردد دیپلماتهای ایران در نیویورک
#مواظب_آب_نباتها_باشیم_باعث_خفگی_نشود
http://zil.ink/videocheck_media
🔴 #کنفرانس_مونیخ| حرفی نزد‼️
🔻 جو بایدن در کنفرانس امنیتی مونیخ فقط به این موضع بسنده کرد که آماده تعامل با ۱+۵ هست و حرفی از لغو تحریمها نزد!
🔹 همه ی صحبت #بایدن در #مونیخ جبران افول و ضعف های آمریکا در جهان، از طریق به خدمت گرفتن اروپایی ها بود...
🔹همچین انگیزه ی به خدمت گرفتن اروپا علیه چین و روسیه بسیار برجسته بود!
🔹بایدن در این اجلاس علیه چین و روسیه شمشیر را از رو بست و گفت : "ما باید خود را برای یک رقابت راهبردی طولانی مدت با چین آماده بکنیم. روسیه دنبال جلوگیری از اتحاد بین اروپا و آمریکا است. ما باید با تهدیدهای روسیه مقابله کنیم، حملات روسیه به دموکراسی، تلاشی است رای تضعیف نظام های سیاسی غرب، می خواهند بگویند نظام های سیاسی ما هم مثل روسیه فاسد است"
➖➖➖➖➖➖➖➖
ویدیوچکـ / zil.ink/videocheck_media
💢 رسانه ای متفاوت برای شما☝️
🔴 سه خبر از دولت بایدن در آستانه نطق بایدن در نشست مونیخ و سفر مدیرکل آژانس به تهران و پایان ضرب الاجل ایران که در رسانه ها در حال پخش است:
⏪ اول: نامه به شورای امنیت برای پسگرفتن ادعای دولت قبلی درباره بازگشت تحریمهای سازمان ملل علیه ایران
⏪دوم: پذیرش دعوت طرف اروپایی برای مذاکرات مجدد و بیشتر با ایران؛
⏪سوم: لغو محدودیت تردد دیپلماتهای جمهوری اسلامی در نیویورک!
🔵 #تحلیل :
📍اولین خبر که مربوط به مکانیسم ماشه است که در دوران ترامپ پیشنهاد شد و در سازمان ملل اصلا رای نیاورد و قاطعانه رد شد. یعنی آمریکا روغن ریخته را نذر امام زاده کرده.
📍دومین خبر هم عملا پیشنهاد رد به ایران برای لغو تحریمها به عنوان پیش شرط بازگشت به برجام هست. پاسخ هم خطاب به ایران نبوده و با بی اعتنایی تنها به طرف های اروپایی گفته است که ایران باید برگردد به مذاکرات! این هم همان سیاست ترامپ برای خروج از برجام بود که علی رغم اتمام توافق و امضای برجام بدعهدی کرد و با برگرداندن همه تحریمها باز هم خواستار مذاکره و اصلاح برجام و امتیازات بیشتر شد.
📍سومی هم به نظر می رسد که تنها به درد پیاده روی دیپلماتها در نیویورک و حفظ تناسب اندام آنها می خورد و عملا یک خبر و نوع امتیاز توهین آشکار به ملت ایران است.
🔹گرچه اثر بخشی طرح راهبردی مجلس برای لغو تحریمها با کاهش تعهدات برجامی در مواضع منفعلانه اروپا و آمریکا ملموس است و نشان می دهد برخلاف خودتحقیری و ابراز ولع حقیرانه برای مذاکره که نتیجه ای جز فشار و تحریم حد اکثری نداشت، موضع عزتمندانه می تواند راهبرد بی اثر کردن تحریمها باشد.
============
ویدیوچکـ / zil.ink/videocheck_media
💢 رسانه ای متفاوت برای شما☝️
🔵معمولا در ارزیابی عملکرد اقتصادی نظام جمهوری اسلامی ایران، به ویژه این روزها، اعداد و ارقامی ارائه می شود که بعضا چندان محسوس نیست. یا درباره این که چقدر از این رشد ها حاصل عملکرد آگاهانه نظام بوده است سوالات و ابهاماتی مطرح می شود، برخی می گویند این پیشرفت ها نتیجه طبیعی رشد دنیاست و اگر رژیم پهلوی هم بود شاهد همین پیشرفت ها بودیم. در سوی دیگر، انبوه رسانه های معاند هم بیکار ننشسته اند و برخی نیز به دلیل ناآشنایی با ادبیات و شاخص های اقتصادی، تعابیر یا تفاسیری از وضعیت اقتصادی کشور، در مقایسه با گذشته یا دیگران، ارائه می کنند که بر حجم ابهامات و سوالات می افزاید. نتیجه این شرایط گم کردن مطالبات اصلی و مهیا کردن زمینه برای ارائه آدرس های غلط درباره مسیر پیش رو و نحوه حرکت اقتصاد است. در این باره و بنا به درخواست اکثریت مخاطبان عزیز ما چند سوال اساسی را که ممکن است ابهاماتی برای شما ایجاد کرده باشد برگزیده و تشریح خواهیم کرد.
@videocheck_media
ادامه👇
۱_درآمد سرانه کم شد، رفاه زیاد؟!
میزان کل تولید سالانه اقتصاد (GDP) و کل درآمد ایجاد شده برای همه افراد جامعه (GNI) و مقدار سرانه آن (GNI Per Capita) مهم ترین شاخص نشان دهنده عملکرد اقتصادی یک کشور است. همین شاخص، ابزاری برای مقایسه عملکرد اقتصادی جمهوری اسلامی ایران نیز شده است. به ویژه نموداری در فضای مجازی دست به دست می شود که نشان می دهد درآمد سرانه کشور هم اکنون کمتر از درآمد سرانه در سال 1355 است. البته قطعا کسی ادعا نمی کند که رفاه مردم نسبت به آن زمان بدتر شده است؛ بلکه واضح است که دسترسی به انواع زیرساخت های ارتباطی (راه ، جاده، فرودگاه، بندر و ...) بهداشتی، آموزشی و رفاهی (آب، برق، گاز و ...) به مراتب بهبود یافته است. با توجه به اینکه اصل آمار درست است پس این تناقض کجاست و چگونه باید کاهش درآمد سرانه را در عین افزایش نسبی رفاه توضیح داد؟ در پاسخ باید به چند نکته مهم توجه کرد، نکاتی که البته عمدتا به ماهیت درآمد ملی و درآمد سرانه و نحوه محاسبه آن بر می گردد:
* اثر انتخاب نقطه مرجع: معمولا در این اظهارنظرها، مقایسه با سال 1355 انجام می شود؛ یعنی سالی که هم مقدار فروش نفت(حدود ۶ میلیون بشکه در روز) و هم قیمت نفت به شدت رشد کرد. در این سال به صورت جهش وار، درآمد سرانه رشد کرده و بعد از رسیدن به یک قله رویایی در سال 1355 به سرعت (در همان سال های پایانی حکومت پهلوی دوم) سقوط کرده است.
* اثر توزیع درآمد: در توضیح علل رشد رفاه با وجود کاهش درآمد سرانه، نحوه توزیع درآمد هم مهم است. رشد شدید درآمد ملی کشور در سال 1355 ناشی از درآمدهای نفتی بود که تاثیری در درآمد اکثریت مردم جامعه نداشت و از این رو آثار رفاهی آن هم مشهود نشد.
* اثر زیرساخت های رفاهی: نکته دیگری که در توضیح این تناقض باید مورد توجه قرار گیرد نحوه محاسبه تولید ناخالص داخلی است. مثلا وقتی در یک محله یا شهر یک بیمارستان ساخته می شود، برای سال های متمادی، در آن منطقه آثار رفاهی (از جهت سهولت دسترسی به خدمات درمانی) ایجاد می کند، اما فقط یک بار (همان سال احداث) در محاسبات تولید ملی لحاظ می شود. بنابراین انبوه امکانات زیرساختی ایجاد شده (مدرسه، بیمارستان، تجهیزات گازکشی، زیرساخت های ارتباطی و ...) بعد از انقلاب با وجود ایجاد رفاه مستمر، اثر مستمر در درآمد سرانه ندارد.
* اثر تکنولوژی: تولید ناخالص به صورت ارزش پولی کالاها و خدمات تولیدشده در یک اقتصاد در یک سال محاسبه می شود. حال اگر به دلیل رشد تکنولوژی و استفاده از آن در جامعه، قیمت کالایی کاهش یابد و رفاه رشد کند، این رشد رفاه نه تنها در تولید ناخالص و درآمد سرانه لحاظ نمی شود بلکه به خاطر کاهش قیمت آن در اثر رشد تکنولوژی، میزان درآمد ملی و سرانه را هم در محاسبات کاهش می دهد. بهترین مثال در این حوزه، ارتباطات است. تکنولوژی (و البته بسترسازی برای استفاده از آن) باعث شده است شما به مراتب راحت تر و ارزان تر از گذشته بتوانید گفت وگوی تلفنی داشته باشید. البته اثر تکنولوژی با اثر زیرساخت ها در هم تنیده است، چرا که باید زیرساخت ها (مثلا آنتن های مخابراتی و ...) مهیا شود تا امکان استفاده و کسب رفاه از تکنولوژی جدید فراهم شود.
🔹ادامه مبحث در قسمت های بعد...
ویدیوچکـ / zil.ink/videocheck_media
💢 رسانه ای متفاوت برای شما☝️