این اشتباه، علم مدرن را به سوی یک خواستهی ۵۰۰ ساله میفرستد که سین کارول در کتابش (۲۰۱۲) از آن با نام 📗«ذرهای در انتهای عالم» اسم میبرد. این اشتباه به ویژگیهای قابل ستایش طبیعت گرایان و ماده گرایان، جان بخشید، اما به هیچ یک از موضوعات تقلیل گرایی مکانیکی، فلسفهی عقلانی و تسلط آشکار انسان بر طبیعت در نوشتههای لاتین اصلی لوکرتیوس اشارهای نشده است. علاوه بر این، کسانی مانند نیوتن، ماکسول و حتی آلبرت اینشتین حتی زمانی که با پدیدههای به ظاهر پیوسته مانند گرانش، میدانهای الکتریکی و مغناطیسی و نهایتا فضا-زمان روبه رو شدند، از ایدهی اتر در اتم گرایی برای توضیح آنها عقبنشینی کردند. در تمام نظریهها از زمان باستان، اتر یک مادهی نامحسوسِ مایعمانند تصور میشد که از ذرات ریز منحصربفردی تشکیل شده است. امروزه دیگر ما به اتر اعتقادی نداریم و یا دیگر اثر لوکرتیوس را بعنوان یک متن علمی معتبر نمیخوانیم، ولی همچنان در مسیر خودمان، با همان مشکل پیوستگی و گسستگی که توسط دانشمندن مدرن در فیزیک کوانتوم به ما رسیده، مواجه هستیم.
فیزیک نظری امروزه در یک نقطهی عطف بحرانی قرار دارد. نسبیت عام و نظریهی میدان کوانتومی بزرگترین بخشهای مدل استاندارد هستند که موفقیتهای قابل پیشبینی زیادی داشتهاند. به هر حال، مشکل اینست که این دو بعنوان دو جنبه از یک نظریهی کلیدی، هنوز یکی نشدهاند. با اینکه نظریههای حال حاضر (نظریهی ریسمان و گرانش کوانتومی حلقه) کماکان مجبورند مستندات عملی تولید کنند، اما اکثر فیزیکدانان تصور میکنند که در چنین اتحادی، 👌فقط زمان، مهم است.
⭐️گرانش کوانتومی اهمیت فراوانی دارد. این نظریه، با توجه به طرفدارانش، باید آماده باشد تا به جهان نشان دهد که بنیان نهایی طبیعت (فضا-زمان) اصلا پیوسته نیست و دانهدانه و در نتیجه گسسته است. علیرغم منشا نظریهی اتم گرایی که یک خطای تفسیری است، ممکن است که سرانجام میراث اتم گرایان ایمن باقی بماند.
🎯اینجا یک مشکل آزاردهنده وجود دارد: نظریهی میدان کوانتومی ادعا میکند که تمام بستههای گسستهی انرژی (ذرات) صرفا برانگیختگیها یا افت و خیزهایی در میدانهای کوانتومی کاملا پیوسته هستند. میدانها اساسا دانهدانه نیستند. ⭐️برای نظریهی میدان کوانتومی، همه چیز باید از دانهها تشکیل شده باشد، اما تمام دانهها از میدانهای پیوستهی پیچخورده بوجود آمدهاند که ما به راحتی آنها را بعنوان دانه اندازهگیری میکنیم. این همان چیزی است که فیزیکدانان، نظریهی اختلال مینامند، مقدارهای گسسته از میدانی که بینهایت پیوسته است و بنابراین، همانطور که فرانک کلوز در معمای بینهایت (۲۰۱۱) آورده است، باعث اختلال در یک اندازهگیری کاملا پیوسته میشود. فیزیکدانان، همچنین یک نام برای حرکت زیردانهای میدان پیوسته دارند و آن افت و خیز خلا است. میدانهای کوانتومی، خیلی مهم نیستند اما در حرکت ثابت (انرژی و تکانه) اهمیت دارند. بنابراین آنها «هیچ» هستند، اما بیشتر شبیه یک خلا مثبت (شار خود خلا) یا یک اقیانوس مواج (دریای دیراک) هستند که در آن تمام چیزهای گسسته، همانطور که کارلو روولی در کتاب📗 «حقیقت چیزی نیست که به نظر میرسد» (۲۰۱۶) آورده، همان حبابهای پیچخوردهی انباشته در ساحل هستند. 👌به عبارتی، ذرات گسسته، چینهایی در میدانهای پیوسته هستند.
ادامه دارد...
علمی عرفانی👇
@wittj2
🔮🎷پاسخ سوال اصلی علم مدرن، یعنی «طبیعت پیوسته یا گسسته است؟»، به همان اندازه که ساده است، ریشهای نیز است.
فضا-زمان پیوسته نیست به این دلیل که از دانههای گسسته تشکیل شده است، اما خود دانههای گسسته، گسسته نیستند بلکه به شکل چین در میدانهای بینهایت پیوستهی مرتعش هستند، بنابراین طبیعت به سادگی پیوسته نیست، بلکه یک 👌پیوستگی پیچدار است.
این دقیقا ما را به خطای اصلی و لوکرتیوس بازمیگرداند. لوکرتیوس در یک زمان و در مقابل تفکر اتم گرایی ، اولین فلسفهی ماده گرایی یک طبیعت بینهایت پیوسته را در یک جریان و حرکت ثابت قرار داد. اینها برای لوکرتیوس، چیزی غیر از چین و شکنها، حبابها و یا حفرههایی در یک پارچهی یکپارچه نیستند که توسط نوسانات و امواج خودش بافته شده است. طبیعت، بینهایت مرتعش یا آشفته است، اما در کرانهها آرام میشود. اگرچه حدود ۲۰۰۰ سال گذشته، اما شاید سرانجام لوکرتیوس، هم عصر ما شده است!
علمی عرفانی👇
@wittj2
هر کسی اندر جهان مجنون لیلی شدند
عارفان لیلی خویش ودم به دم مجنون خویش
ساعتی میزان آنی ساعتی موزون این
بعد از این میزان خود شوتاشوی موزون خویش
مولانای جان🌻
@wittj2
🔮🎷معرفی کتاب
بررسی احکام و دستورات اسلام از دید علوم پزشکی و بیولوژی در کتاب: «اسلام علمی ترین دین بشریت»
علمی عرفانی👇
@wittj2
🔮🎷ده فرمان طلایی از حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام
⭐️فرمان اول:
در خوشحال کردن مردم بسیار بکوشید تا در قیامت خدا خوشحالتان کند.
⭐️ فرمان دوم:
تا می توانید سکوت اختیار کنید که سکوت موجب محبت می شود و راهنمای هر خیری است.
⭐️فرمان سوم:
در خواندن سوره حمد استمرار بورزید که جمیع خیر در امور دنیا و آخرت در آن گرد آمده است.
⭐️فرمان چهارم:
به روزی اندک خدا راضی باشید تا خدا نیز از عمل کم شما راضی باشد.
⭐️فرمان پنجم:
در برقرار کردن صله رحم ثابت قدم باشید که بهترین نوع آن خودداری از آزار خویشاوندان است.
⭐️ فرمان ششم:
به کسی که از خدا نمی ترسد امید نداشته باشید که نه تعهد دارد، نه نجابت و نه کرم.
⭐️فرمان هفتم:
بسیار احسان کنید که خداوند در قیامت یک نصفه خرما را مانند کوه احد بزرگ می کند.
⭐️فرمان هشتم:
حق الناس را رعایت کنید که دوستی محمد و آل محمد بدون آن پذیرفته نیست.
⭐️ فرمان نهم:
از بخششی که زیانش برای تو بیش از سودی است که به دیگران میرسد، حذر کن.
⭐️ فرمان دهم:
بسیار مراقب کردار خود باشید تا مورد تهمت و اتهام قرار نگیرید،که در آن صورت حق ملامت ندارید.
السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا.ع.🌹
علمی عرفانی👇
@wittj2
عشق جان.mp3
5.26M
🎷علامه مروجی سبزواری
⭐️عشق جان
علمی عرفانی👇
@wittj2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭐️عنایت ویژه امام رضا(ع) بہ علامہ حسن زاده آملے روحے فداه
واقعہ اے بسیار زیبا از ملاقات علامہ حسن زاده با امام رضا علیہ السلام در رویاے سحرے
علمی عرفانی👇
@wittj2
مبتلای بلای بالائیم
خوش بلائی که عشق او بالاست
می جام بقا اگر نوشی
خانهٔ میفروش دار بقاست
دُرد درش مدام می نوشم
چه کنم دُرد درد صاف دواست
شاه نعمت الله ولی🌻
@wittj2
روح سجودمیکندشکروجودمیکند
یافت زبندگی توسروری وسیادتی
برکرم وکرامت خنده آفتاب تو
ذره به ذره رابودنوع دگرشهادتی
جمله به جست وجوی تومعتکفان کوی تو
روی به کعبه کرم مشتغل عبادتی
مولانای جان🌻
@wittj2
🔮🎷عالم ذرّ
عالَم ذَرّ یا عالم اَلَسْت یا عالم قالوا بَلیٰ یکی از جهانهای آفرینش که در قرآن و روایات به آن اشاره شده است. بنا بر عقیده اندیشمندان اسلامی، این عالم مربوط به دوران پیش از خلقت آدم و یا همزمان با خلقت اوست. در عالم ذر تمام انسانهایی که قرار بوده تا روز قیامت به دنیا بیایند، به صورت «ذرّه» و به تعبیر بعضی از روایات به شکل مورچه در آنجا ظاهر شدند.
🎯در عالم ذر، از همه «ذرات» پیمانی بر توحید و ربوبیت خدا و نبوت پیامبران از جمله پیامبر اسلام(ص) و ولایت اوصیا، از جمله ولایت امیر المؤمنین(ع) گرفته شد و سپس آن افراد که به صورت ذره بوده از بین رفتند و یا به جایگاه اولی خود بازگشتند. دیدگاههای دیگری نیز در مورد این عالم ارائه شده است.
⭐️👌دیدگاههای مختلف در مورد عالم ذر
بسیاری از دانشمندان مسلمان معتقدند خداوند معرفت خود را در وجود انسان قرار داده است و همه انسانها با چنین معرفتی پا به عرصه وجود میگذارند و همین معرفت برای سعادت وی لازم و ضروری است.
آرای گوناگونی درباره تفسیر🌻 آیه میثاق ارائه شده است که به طورکلی مهمترین آنها را میتوان به چهار دسته تقسیم کرد:
میثاقی حقیقی از همه فرزندان آدم
محدثان اسلامی براساس فهم برخی از روایات، بر این باورند که خداوند به هنگام آفرینش حضرت آدم (ع)، تمام فرزندان آینده او را به صورت موجوداتِ ریز درآورد و به آنان گفت: 🌻"اَلستُ بربّکم" آنان گفتند "بلی" سپس همگی را به صُلب و پشت آدم بازگردانید. آنان هنگام خطاب الهی دارای عقل و شعور کافی بودند و سخن خدا را شنیدند و پاسخ او را گفتند. این پیمان به این خاطر از آنان گرفته شد که راه عذر در روز رستاخیز را روی آنان ببندد.
بیشتر دانشمندانی که گرایش تفسیر قرآن به روایات دارند، در تفسیر آیه میثاق نیز به روایات ناظر به آن توجه کردهاند؛ روایاتی که دلالت دارند بر اینکه همه انسانها در عالم ذر از پشت آدم به صورت ذراتی بیرون آمدند و خداوند بر ربوبیت خود از ایشان پیمان گرفت.
علمی عرفانی👇
@wittj2
🔮🎷فطرت توحیدی
گروهی از مفسران معتقدند باید مضمون آیه را به معنای توحید فطری حمل نمود. به عقیده این افراد، خدا انسانها را از پشت پدران و رحم مادران بیرون آورد و آفرینش آنها را با خصوصیاتی ترکیب داد که پیوسته پروردگار خود را بشناسند و نیاز خود را به او احساس کنند. هنگامی که انسانها به نیاز خود به خدا توجه پیدا کردند و خود را غرق در نیاز دیدند، گویی به آنان گفته میشود: من خدای شما نیستم؟ آنان میگویند: بله گواهی میدهیم که خدای ما هستی.
برخی نیز در توضیح گفتهاند که خداوند هنگام خروج فرزندان آدم به صورت نطفه از صلب پدران به رحم مادران که ذراتی بیش نیستند، 👌فطرت توحیدی را با وجود آنان آمیخته است و گفت وگوی خدا با انسان به👌 زبان تکوین بوده است.
علمی عرفانی👇
@wittj2
🔮🎷ملکوت عالَم
علامه طباطبایی دیدگاه خاصی دارد و معتقد است که این جریان مربوط به عالم ملکوت است که واقعیت این عالم و ورای آن است. در این عالم که ورای هر زمان و مکان است، همه انسانها و موجودات در محضر خداوند حاضرند و هیچ موجودی غایب نیست. در چنین فضایی، گویی همه فرزندان آدم یک جا از پشت پدران گرفته شده، گرد هم جمع آمدهاند و در برابر خدا حضور دارند. در این حالت هر انسانی خود را به صورت 👌علم حضوری درمییابد و یافتهاش گواهی روشن بر وجود خدا و خداوندگاری او است. اما با قرار گرفتن انسانها در گردونه زمان و تحولات و حوادث جهان و روزگار، آدمی را چنان مشغول و از خود بیخود میکند که از آن علم حضوری که به آفریدگار خود داشت، غافل میگردد.
علمی عرفانی👇
@wittj2
🔮🎷عالم ذر در آیات
بیش از 🎯ده آیه در سورههای قرآن آمده است که گفته شده به عالم ذر اشاره دارد. این آیات عبارتند از:
🌻👌سوره اعراف، آیه ۱۷۲: این آیه مهمترین و صریحترین آیات است:
وَ إِذْ أَخَذَ رَبُّک مِنْ بَنِی آدَمَ مِنْ ظُهُورِهِمْ ذُرِّیتَهُمْ وَ أَشْهَدَهُمْ عَلی أَنْفُسِهِمْ أَ لَسْتُ بِرَبِّکمْ قالُوا بَلی شَهِدْنا أَنْ تَقُولُوا یوْمَ الْقِیامَةِ إِنَّا کنَّا عَنْ هذا غافِلِینَ* أَوْ تَقُولُوا إِنَّما أَشْرَک آباؤُنا مِنْ قَبْلُ وَ کنَّا ذُرِّیةً مِنْ بَعْدِهِمْ أَ فَتُهْلِکنا بِما فَعَلَ الْمُبْطِلُونَ* وَ کذلِک نُفَصِّلُ الْآیاتِ وَ لَعَلَّهُمْ یرْجِعُونَ (ترجمه: و به یاد آور هنگامی که پروردگارت از پشت فرزندان آدم ذریه آنها را بر گرفت و ایشان را بر خود گواه ساخت که آیا من پروردگار شما نیستم؟ گفتند:آری، (و فرشتهها نیز گفتند ما هم) گواهی میدهیم که مبادا روز قیامت بگویید ما از این(پیمان) غافل بودیم* یا بگویید پدران ما پیش از ما مشرک شدند و ما هم از آنها بودیم (که به ناچار از آنان پیروی کردیم) آیا ما را به خاطرآنچه اهل باطل انجام دادند به هلاکت میرسانی* و این چنین آیات را شرح میدهیم شاید به سوی حق بازگرداند)
🌻سوره تغابن، آیه ۲: هُوَ الَّذی خَلَقَکمْ فَمِنْکمْ کافِرٌ وَ مِنْکمْ مُؤْمِن (ترجمه: او کسی است که شما را آفرید، گروهی از شما کافر و گروهی مؤمنید.)🌻سوره یونس، آیه۷۴: فَما کانُوا لِیؤْمِنُوا بِما کذَّبُوا بِهِ مِنْ قَبْلُ (ترجمه: به چیزی که از پیش آن را تکذیب کرده بودند ایمان نیاوردند)🌻سوره نجم، آیه۵۶: هذا نَذیرٌ مِنَ النُّذُرِ الْأُولی (ترجمه:این (پیامبر)بیم دهندهای از بیم دهندگان پیشین است)🌻سوره انعام، آیه۱۱۰: وَ نُقَلِّبُ أَفْئِدَتَهُمْ وَ أَبْصارَهُمْ کما لَمْ یؤْمِنُوا بِهِ أَوَّلَ مَرَّةٍ وَ نَذَرُهُمْ فی طُغْیانِهِمْ یعْمَهُون (ترجمه: و ما دلها و چشمهای آنان را واژگون میکنیم (و ایمان نمیآورند) همان گونه که در بار اول به آن ایمان نیاوردند)🌻سوره رعد، آیه۲۰: الَّذینَ یوفُونَ بِعَهْدِ اللَّهِ وَ لا ینْقُضُونَ الْمیثاق (ترجمه: کسانی که به عهد خدا وفا میکنند و پیمان را نمیشکنند)🌻سوره حج، آیه۵: یا أَیهَا النَّاسُ إِنْ کنْتُمْ فی رَیبٍ مِنَ الْبَعْثِ فَإِنَّا خَلَقْناکمْ مِنْ تُرابٍ ثُمَّ مِنْ نُطْفَةٍ ثُمَّ مِنْ عَلَقَةٍ ثُمَّ مِنْ مُضْغَةٍ مُخَلَّقَةٍ وَ غَیرِ مُخَلَّقَة (ترجمه: ای مردم! اگر در رستاخیز شک دارید، ما شما را از خاک آفریدیم، آنگاه از نطفه و سپس از خون بسته شده، و پس از آن از مضغه(چیزی نظیر گوشت جویده شده)که برخی دارای خلقت و شکل است و برخی این گونه نیست.)🌻سوره روم، آیه۳۰: فِطْرَتَ اللَّهِ الَّتی فَطَرَ النَّاسَ عَلَیها (ترجمه: سرشت الهی که خداوند انسانها را بر آن آفرید)🌻سوه واقعه، آیه۱۰-۱۱: وَ السَّابِقُونَ السَّابِقُونَ أُولئِک الْمُقَرَّبُونَ (ترجمه: سبقت گیرندگان مقدمند، آنها مقربانند)🌻سوره بقره، آیه۱۳۸: صِبْغَةَ اللَّهِ وَ مَنْ أَحْسَنُ مِنَ اللَّهِ صِبْغَة (ترجمه: رنگ خدایی (بپذیرید)و چه کسی است که رنگی بهتر از رنگ خدا دارد)🌻سوره انعام، آیه۱۵۸: لا ینْفَعُ نَفْساً إیمانُها لَمْ تَکنْ آمَنَتْ مِنْ قَبْلُ (ترجمه: ایمان آوردن کسی که از قبل ایمان نیاورده است سودی ندارد)
علمی عرفانی👇
@wittj2
🔮🎷یوگا در معنویت ویندایر
در آثار وینداير، #مديتيشن، يوگا و مراقبهی معمول، جايگزين #عبادت گرديده و اصولاً در نگاه او، مديتيشن، همان عبادت است كه به #معرفت_درونی منتهی میشود . وی می گوید: «اگر میخواهيد به تمرين مديتيشن بپردازيد، به تمام معنی آن را انجام دهيد و سعادت و خوشی را در خلوت اين عمل ببيند و اگر میخواهيد نام #دعا برآن بگذاريد و آن را به عنوان گفتوگو با خداوند تلقی كنيد، چنين نامی را بگذاريد و با تمام وجود دعا كنيد.» #منبع؛ خود حقیقی، ص 159
وی كرامات ادعایی خود را مرهوم مديتيشن ميداند و به كرّات مديتيشن و يوگا را به ديگران توصيه میكند. ناگفته پیداست مدیتیشن همان سوغات #آیینهای_شرقی به تمدن غرب است. بعد از آنکه عدهای خلاء عظیم #معنویت در غرب را دریافتند، این خوراک نامرغوب را با ذوق زدگی به غرب بردند؛ عرفانی که وین دایر عرضه میکند. غایت چنین مراقبهای تعالی معنوی و رشد ابعاد مختلف روح نیست و ارتباطی با عرفان و عروج روح ندارد و صد البته با شناخت خدا و رسیدن به معرفت خدا و رضایت خدا کوچکترین نسبتی ندارد.
#آشنایی_با_عرفان_های_نوظهور
علمی عرفانی👇
@wittj2
11 naghd va baresie taroze elm va din dar jahane gharb.mp3
6.38M
#عرفان_عملی_اسلامی
#ضرورت_دین_نبوت_امامت
#مهدی_طیب
@wittj2
🔮در ثواب نشر شریک باشید
کانال علمی عرفانی👇👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/2515861505C45d2328c8f
رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود
رهرو آنست که آهسته و پیوسته رود
سعدی🌻
@wittj2
آیه ۱۰۵ سوره توبه 🌻
✨وَقُلِ اعْمَلُوا فَسَيَرَى اللَّهُ عَمَلَكُمْ وَرَسُولُهُ وَالْمُؤْمِنُونَ ۖ وَسَتُرَدُّونَ إِلَىٰ عَالِمِ الْغَيْبِ وَالشَّهَادَةِ فَيُنَبِّئُكُمْ بِمَا كُنْتُمْ تَعْمَلُونَ✨
🎷اگر این آیه را باور کنیم
کار ما درست میشود
متحول میشویم
به راحتی اقدام به معصیت نداریم🎷
👈 ای پیامبر به بندگان من بگو هر کاری که می خواهید انجام بدهید.
🎯فقط بدانید که سه طائفه دائم شما را میبینند:
⭐️#الله_تعالی
⭐️ #رسول_اکرم_صلی_الله_علیه_و_آله_و_سلم
⭐️ #مومنون_ائمه_اطهار_بویژه_امام_زمان(عج)
📗استاد ضیایی معرفت نفس
علمی عرفانی👇
@wittj2
هژیر مهر افروز-چشم در راه [Persian].mp3
5.12M
🎷هژیر مهر افروز
⭐️چشم در راه
@wittj2
🔮🎷امام_صادق(علیه السلام) چنین نقل کرده است که " از چهار گروهی که از چهار چیز می ترسند و نسبت به آن نگران هستند تعجب میکنم که چرا به👌 چهار ذکر از #قرآن_کریم پناه نمی برند: "
⭐️۱.آنکه از #ترس می نالد، چرا به این کلام خداوند عزّوجل پناه نمی برد که فرموده است: 🎯«حسبنا الله و نعم الوکیل(آل عمران-۱۷۳) [لطف و یاری]خدا برای ما بس است ،
و چه خوب وکیلی است!». زیرا خدای جلّ جلاله به دنبال این آیه فرموده است:«آنان که چنین گفتند، با پیروزی و سرافرازی، بی آنکه اندکی به آنها برسد،از جهاد برگشتند»؛
⭐️۲.در شگفتم از کسی که از #غم در هراس است، چرا به دعای یونس(علیه السلام) پناه نمی برد، آنجا که خداوند عزّوجل از قول او فرمود: 🎯«لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین؛
جز تو خدایی نیست،تو از اینکه مورد اعتراض باشی،منزّهی.به راستی که من از ستمکاران بودم».(سوره انبیاء،ایه ۸۷)؛ زیرا خداوند،به دنبال این آیه فرموده است:«یونس این گونه به خدا پناه برد،ما او را از غم رهایی دادیم و این گونه،مؤمنین را از غم نجات می دهیم»؛
⭐️۳.در تعجبم از شخصی که درباره اش #مکر_و_حیله شده است، چرا به این گفتار خداوند پناه نمی برد که فرمود: 🎯«و افوض امری الی الله انّ الله بصیر بالعباد؛کار خود را به خدا واگذار می کنم،بی شک او نسبت به بندگان بیناست».(سوره مؤمن،ایه ۴۴)؛ زیرا خداوند درباره گوینده این سخن فرمود:«فوقاه الله سیئات ما مکروا؛خداوند از بدی هایی که درباره اش اندیشیده بودند،او را نگه داشت»؛
⭐️۴.و در شگفتم از کسی که #دنیا و #زینت آن را می خواهد که چرا پناه نمی برد به آیه🎯 «ما شاء الله لا قوة الا بالله( کهف، ۳۹)زیرا خداوند از قول شخص مؤمنی که در حال «مناظره» با رفیق ناسپاس خود بود،می فرماید:«چرا وقتی داخل باغت شدی،این جمله را نگفتی.«هر چه خدا خواست و نیرویی نیست جز از سوی خداوند».
زیرا من از امام صادق(علیه السلام) شنیدم که خداوند به دنبال این گفتار، از قول آن مؤمن،به یار همراهش گفت:اگر می بینی من مال و فرزند کمتری دارم،پس،امیدوارم که خداوند بهتر از باغ تو را نصیبم کند:«فعسی ربّی ان یؤتین خیراً من جنّتک؛ممکن است،خداوند بهتر از باغ تورا به من ببخشد».(سوره کهف،ایه ۴۰) و امیدش به تحقق پیوست؛ زیرا عسی در آیه موجبه است.
📗الخصال، #شیخ_صدوق، صفحه ۲۱۸
.
علمی عرفانی👇
@wittj2