🔴 مجری المیادین تو توییتش نوشته:#سید_حسن_نصرالله گفته صدهزار مجاهد دارد مرا نیز اضافه کنید تا صد هزار و یک نفر بشوید.
یکی ازاعضای انصارالله منشن گذاشته: ما هم ۲۵میلیون یمنی با اشاره انگشت او حرکت میکنیم. پس الان بیست و پنج میلیون و صدهزار و یک نفر دارید.
[از خون تو لاله دمیده حاج قاسم]
🔸سال ۱۳۷۷ به عنوان رایزن فرهنگی در کشور بوسنی و هرزگوین مشغول خدمت بودیم
🔸برادران سپاه آن جا عملیات بازسازی به عهده شون بود و بعد از جنگ، در حال بازسازی بودند. یک بار حاج قاسم تشریف آوردند آن جا و شب مهمان ما شدند. سوال کردم از تعداد فرزندانشان. دهه هفتاد بود.
🔸حاج قاسم گفت: ما رعایت قانون جمهوری اسلامی رو نکردیم. (یعنی کنترل جمعیت که دوتا بیشتر نشه) بعد خاطره ای نقل کرد که : من خدمت مقام معظم رهبری رسیدم ، بحث فرزند شد من گفتم که ما رعایت قانون جمهوری اسلامی رو نکردیم. آقا فرمودند: این قانون رو ما خودمون هم قبول نداریم.
📚منبع: کتاب حاج قاسم
8.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌تصاویر تلخ #زندان_اوین هیچ جای دفاعی ندارد و هرچه سریعتر باید مقابل این تخلفات ایستاد اما حالا که بحث حقوق زندانیان است جا دارد یادی هم کنیم از شکنجهها و زندان آمریکاییها.
📍حقیقتا کدام زندان وحشتناک است؟ زندان ایران یا آمریکا؟😱😱
#حقوق_بی_بشر
#غرب_وحشی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬دوستان لطفا این کلیپ را اینقدر دست به دست کنید تا به دست مسئولین کشورمان برسد...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ظاهر و باطن
سردار دلها
@yade_ayyam