🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
🌿اللهم عجل لولیک الفرج وعافیه والنصروجعلنامن خیراعوانه وانصاره🌿
🌷سلام علیکم ورحمه الله 🌷
محتوای شماره ۴ 🎤
📌مربوط به مسابقه ی هفته ی عقیدتی استادشهیدمطهری 📎
حالا که ویژگی یاران امام زمان عجل الله تعالی
فرجه روازبیان استاد دیدیم و خوندیم
بایدبدونیم یاران ودرواقع منتظران چه
ویژگی هایی باید داشته باشندکه
منتظران واقعی باشند.📝📝
🌹🌹🌹🌹🌹
پاسخ این سوال را از بیان استاد مطهری در
کتاب درسنامه ی مهدویت صفحه ۱۰۸
مشاهده می کنیم.
⚘⚘⚘
💫شناخت امام 👇👇👇
اگر درک صحیح از جایگاه و رتبه امام
وجود داشته باشد می توان دروادی انتظار
استقامت داشت اگر این معرفت برای منتظران
حاصل شود که امام واسطه بین مردم وخداست
و به واسطه ایشان بلاها از مردم🍂🍂🍂🍃
می شودونعمت هابر آنان فرو می ریزد ...🌾🌾
در همه اوقات خود را در جبهه امام میبینند
درنتیجه برای تقویت جبهه کوتاهی نمی کند .🍃
🌺امام باقر علیه السلام فرمودند:
کسی که بمیرد در حالی که امام خود را شناخته باشد
جلو افتادن یا تأخیر امرظهوربه اوزیان
نمی رساند...مانند کسی که در خیمه امام
و همراه امام بوده است.🍀🍀
30.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید
فیلم کامل بیانات رهبر انقلاب در #دیدار_معلمان
۱۴۰۱/۰۲/۲۱
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
14010221_42705_16k.mp3
5.03M
🎙بشنوید
صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در #دیدار_معلمان
۱۴۰۱/۰۲/۲۱
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
🔰 باید کاری کنیم دانشآموز ما دارای هویت ملی بشود /در مدارس نظرخواهی کنید ببینید چند درصد کاظمی آشتیانی را میشناسند چند درصد رونالدو را
🔻 رهبر انقلاب: ما بایستی کاری کنیم که دانشآموز ما دارای هویت ملی بشود. مهمتر از علمآموزی یا لااقل در حد علمآموزی این است که او احساس هویت بکند، یک انسان با هویت ساخته بشود، یک هویت ملی، هویت احساس اعتماد به نفس ملی پیدا بکند. از عمق جان کودک ما با افتخارات کشور آشنا بشود این چیزی است که امروز وجود ندارد خیلی از افتخارات حالا ایشان اسم مرحوم آقای کاظمی آشتیانی را آوردند شما بین بچههای مدرسهتان، مدارستان نظرخواهی کنید ببینید چند درصد کاظمی آشتیانی را با آن همه خدمات، با آن ارزش وجودی که این مرد، این جوان، جوان هم بود داشت میشناسند چند درصد، رونالدو را چند درصد میشناسند، ما چرا افتخارات ملی خودمان را نمیشناسیم؟ این خیلی مهم است یک بخش از این چیزهایی که میگوییم هویت ملی همین است که افتخارات ملی را، گذشتهی علمی را، گذشتهی سیاسی را، گذشتهی بینالمللی را بشناسند. ۱۴۰۱/۲/۲۱
🏷 #بسته_خبری | #دیدار_معلمان
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از بصیرت سیاسی یک انقلابی
🔴 دکتر #سعید_کاظمی_آشتیانی که بود که کمتر از رونالدو شناخته شده است؟
🔻در نشست21 اردیبهشت ماه 1401 رهبر انقلاب از اینکه نام کاظمی آشتیانی برای نوجوانان و دانش آموزان این مرزوبوم کمتر از کریستین رونالدو شناخته شده است اظهار ناراحتی کردند. اما براستی کاظمی آشتیانی که بود و چه کرد؟
🔹بیش از 16 سال پیش، غروب چهاردهم دیماه خبری منتشر شد مبنی بر اینکه یکی از دانشمندان ایران به نام سعید #کاظمی_آشتیانی بر اثر ایست قلبی دار فانی را وداع گفته است. نام این دانشمند، چندان برای مردم آشنا نبود. همانطور که نام بسیاری از دانشمندان، تازه بعد از مرگشان بر سر زبانها میافتد یا شاید حتی بعد از مرگشان هم هیچوقت شناخته نشوند.
🔸تا زمان درگذشت کاظمی آشتیانی، جز جامعه پزشکی و علمی ایران، واقعا افراد زیادی او را نمیشناختند، اما پیام رهبر انقلاب در ۱۵ دی، اهمیت این چهره علمی را برجسته کرد و نام او بر سر زبانها افتاد.
🔹حضرت آیتالله خامنهای در پیام خود، ضمن ابراز «تأسف، تلخکامی و افسوس»، سعید کاظمی آشتیانی را «دانشمند مؤمن و جهادگر»، «شخصیت ارزشمند»، «کانون امید و ابتکار و نوآوری»، «یکی از فرزندان صالح انقلاب» و «از رویشهای مبارکی که آیندهی درخشان علمی در کشور را نوید میدهند»، توصیف کردند و «فقدان این عنصر خدوم و باارزش» را «ضایعهای دردناک» خواندند.
🔻اما کاظمی آشتیانی چرا دانشمند مهمی به شمار میآمد؟
🔸اگر نام «پژوهشکده رویان»، «سلولهای بنیادین»، «درمان ناباروری»، «بانک بند ناف» و اینجور چیزها را جستوجو کنید، در نتایجی که به دست میآید، قطعا جایی نام سعید کاظمی آشتیانی را خواهید دید.
🔹وی از سال ۶۱ با همکاری دو نفر از همکارانش، جهاد گروه پزشکی را در دانشگاه علوم پزشکی ایران تأسیس کرد. این گروه، هسته اولیه جهاد دانشگاهی علوم پزشکی ایران بود که ۴ سال بعد شکل و سامان گرفت و سعید کاظمی تا سال ۷۰ مسئول بخش طرحها و تحقیقات آن بود.
🔸از سال ۷۱ با تغییرات ساختار مدیریتی جهاد دانشگاهی، رئیس جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی ایران شد و تا آخر عمرش، در این مسئولیت باقی بود. او در همه این سالها مراکز درمانی متعددی تأسیس و گروههای مختلف پژوهشی را راهاندازی کرد، اما مهمترین جایی که راه انداخت، «پژوهشکده رویان جهاد دانشگاهی» در خرداد سال ۷۰ بود؛ جایی که در طول حدود ۳۰ سال گذشته، هزاران زوج نابارور را خوشحال و صاحب فرزند کرده است.
🔹او تا ۱۴ دی سال ۸۴ که در سن ۴۴ سالگی قلب و نفسش از حرکت ایستاد، در دو حوزه مدیریتی توانست گامهای اساسی و مهمی در گسترش روشهای پیشرفته درمان ناباروری، تولید و تکثیر و انجماد سلولهای بنیادی جنینی و همانندسازی (کلونینیگ) حیوانات رقم بزند. همه اینها، منهای تدریس در دانشگاه، برگزاری جشنوارههای بینالمللی، کارهای تئوریک، مقالهنویسی و ... است.
🔸پس از درگذشت او، هر از گاهی مقام معظم رهبری در نشستهای مختلف از او یاد میکردند. مثلا ۲۵ تیر سال ۸۶ در بازدید از پژوهشکدهی رویان از علت علاقه خود به او گفتند: «علت اینکه من به مرحوم سعید کاظمی اینقدر علاقه داشتم و الان هم در دلم و در ذهنم برای آن جوان عزیز، ارزش و جایگاه قائلم، حرکت او، نحوهی کار او، مدیریت او و پیگیری اوست که یک مجموعهی کاملی بود از آن چیزی که آدم دوست میدارد و آرزو دارد.»
🔹یا مثلا ۱۳ مهر ۸۵ در دیدار اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاهها، خود را مقید به نامآوردن از او دانستند و گفتند: «ما شخصیتهایی داریم از قبیل مرحوم دکتر کاظمی آشتیانی که حالا من مقیدم از این جوان پاکباختهی مؤمنِ فاضلِ کارآمد و مدیر حقیقتاً انقلابی و مؤمن اسم بیاورم.».
🔸اما برخی رسانهها به نقل از بعضی منابع اعلام کردند که در سال ۸۳ یعنی یک سال قبل از درگذشت سعید کاظمی، نام او به عنوان یکی از تاثیرگذارترین دانشمندان غرب آسیا که با توسعه دانش سلولهای بنیادی دست برتر علمی را برای ایران ایجاد کرده بود، در فهرست ترور موساد قرار گرفته است.
🔹این گمانهزنی، فرضیهها درباره ترور بیولوژیک این دانشمند را تقویت کرد و چنین تصوری باز هم رو به فراموشی بود تا اینکه حضرت آیتالله خامنهای در سخنرانی نوروزی خود در فروردین سال ۹۵ و در جمع زائران و مجاوران حرم رضوی، برای سعید کاظمی از لفظ «شهید» استفاده کردند و با آوردن نام او در کنار نام دانشمندانی مانند شهید طهرانیمقدم گفتند: «کاری که شهدای هستهای ما در زمینههای هستهای که بسیار هم حسّاس است پیشاهنگش بودند، کاری که شهید طهرانیمقدّم پیشاهنگش بود، کاری که شهید کاظمی در زمینهی سلّولهای بنیادی پیشاهنگش بود، کارهای بسیار بزرگی است.»
✍منبع: ایسنا
📣#اطلاع_رسانی
🌹دومین سالگرد شهادت فرمانده شهید مدافعحرم ابوالفضل سرلک
📆پنجشنبه ۲۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱
⏰ساعت ۱۶
📍شهر ری،مقابل ضلع شرقی حرم مطهر حضرت عبدالعظیم،درب۷،صحن مصلی،بر سر مزار شهید
برخى انسان ها به وجود خدا اعتقاد دارند، ولى مسأله ى نبوّت را نمى پذيرند و مى گويند خداوند به ما عقل داده و نيازى به وحى نداريم. اين اعتقاد ناشى از عدم شناخت صحيح خداست، چنانكه در آيه اى ديگر مى فرمايد: «و ما قدروا اللّه حقّ قدره اذ قالوا ما انزل اللّه على بشر من شى ء»(602)
-----
602) انعام، 91.
- گاهى بايد دعوت به حقّ و امر به معروف به صورت گروهى باشد. «ارسلنا... اثنين فعزّزنا بثالث»
- لجاجت، درد بى درمان است. (حتى انبيا را تكذيب كردند.) «كذبوهما»
- با تكذيب دشمن، دست از كار و هدف نكشيد، نفرات خود را تقويت كنيد. «فكذّبوهما فعزّزنا بثالث»
- گاهى چند پيامبر، هم زمان به سوى يك قوم اعزام مى شدند. «اثنين... بثالث»
- تعداد مبلّغان، به نياز جامعه بستگى دارد. «ارسلنا اليهم اثنين فعزّزنا بثالث»
- در مديريّت، وقتى كسى را به مأموريّتى مى فرستيد رهايش نكنيد و او را تأييد و تقويت كنيد. «فعزّزنا بثالث»
- كثرت افراد لايق، سبب عزّت است. «فعزّزنا بثالث»
- عزّت و ذلّت به دست خداست، گرچه فرد يا چيزى واسطه شود. «فعزّزنا»
- در مديريّت، هميشه نيروى ذخيره داشته باشيد. «بثالث»
- كفّار تمام كمالات را ناديده و همه چيز را با ديد ظاهرى مى نگرند. «بشر مثلنا»
- بعضى، تكليف و امر و نهى را مخالف رحمت الهى مى دانند و گمان مى كنند معناى رحمت، آزادى بى قيد و شرط و رها بودن انسان است. «ما انزل الرّحمن من شى ء»
- در برابر انكارهاى پى در پى دشمن، دل خود را با ياد خدا آرامش دهيد. «ربّنا يعلم...»
- وظيفه ى انبيا، روشنگرى و تبليغ آگاهى بخش است و ضامن نتيجه نيستند. «و ما علينا الاّ البلاغ»