هدایت شده از گل یاس
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: شنبه ۰۶ فروردین ۱۴۰۱
میلادی:Saturd 26 march 2022
قمری: السبت ٢٣ شعبان ۱۴۴۳
🌹 امروز متعلق است به:
🔸پبامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله وسلّم
💠 اذکار روز:
👈هزارمرتبه یا رب العالمین
👈 ۱۰۶۰مرتبه یاغنى بگوید تا غنى گردد.
🙏بارالها در فرج حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف تعجیل فرما و گره از مشکلات همه مردم باز کن
✅وقایع مهم روز:
🇮🇷زادروز زرتشت پیامبر
⏳🗓روز شمار تاریخ:
⬛️⌛️۱۷ روز مانده تا وفات حضرت خدیجه سلام الله علیها (۳ سال قبل از هجرت)
💐⌛️۲۲ روز تا ولادت باسعادت حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام (۳ه ق)
💐⌛️۲۴ روز تا معراج حضرت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم (۶ ماه قبل هجرت)
⬛️⌛️۲۵ روز تا اولین شب قدر
✅با ما همراه باشید...
هدایت شده از گل یاس
4_5884249566550689161.mp3
1.93M
🔸ترتیل صفحه 370 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام رست - سه گاه
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
هدایت شده از گل یاس
🌷 نکته تفسیری صفحه ۳۷۰ 🌷
خدا و اسباب و علل:
فرض کنید که شخصی تصمیم به ساختن خانه ای می گیرد. از این رو با یک مهندس قرارداد می بندد تا برای او نقشه ی خانه ای را طراحی کرده، آن را بسازد. آن مهندس نیز پس از طراحی نقشه، چند کارگر را استخدام می کند، و آن ها با راهنمایی و نظارت او، ساختمان را می سازند. پس از اتمام کار، یک نفر می گوید که آن شخص، خانه ی خوبی ساخته است. نفر دیگر می گوید: آقای مهندس، خانه ی خوبی ساخته است. فرد سوّم می گوید: کارگران، خانه ی خوبی ساخته اند. کدام یک از این افراد، سخن درستی گفته است؟ پاسخ روشن است؛ همه ی آن ها؛ زیرا نسبت دادنِ ساختنِ خانه به هر یک از این افراد، درست است. البتّه روشن است که سهم و نقش هر یک از آن ها در ساختن خانه، متفاوت است.
ساختمان جهان هستی نیز به فرمان خدای بزرگ ساخته شده است؛ امّا خواست آفریدگار فرزانه و نیرومند این است که آفرینش موجودات و اداره ی جهان هستی، به وسیله ی اسباب و عللی صورت پذیرد. نمونه این که برای خدا کاری ندارد که یک سیب شیرین و لذیذ را در یک لحظه بدون درخت و آب و خاک بیافریند؛ ولی او می خواهد که نهال سیب از خاک جوانه بزند؛ باران پرطراوت از آسمان ببارد؛ ریشه ی نهال، آب و مواد معدنی را از خاک، و برگ آن، نور خورشید و اکسیژن را از خورشید و هوا جذب کند و عوامل متعددی دست به دست هم دهند تا درخت سیبی رشد کند و میوه های خوشمزه ی خود را به ما عرضه کند. یا مثلاً همین نانی که بر سر سفره است، پس از گذراندن مراحلی به دست ما رسیده است. بذرافشانی کشاورز، بارش باران، تابش خورشید، رویش گیاه، برداشت محصول، آرد کردن دانه، پخته شدن نان و خرید آن از نانوایی، همه مقدمات این هستند که لقمه ی نانی به دست ما برسد. به قول سعدی شیرازی:
«ابر و باد و مه و خورشید و فلک در کارند
تا تو نانی به کف آری و به غفلت نخوری»
آری، بنای خدا بر این است که جهان را به وسیله ی اسباب و واسطه ها اداره کند. امام صادق(ع) فرموده است: «خداوند از اینکه تصمیماتش را جز با واسطه های مخصوص آن انجام دهد، پرهیز دارد.» در آیات مورد بحث می خوانیم که حضرت ابراهیم در توصیف خدای یکتا می فرماید: «او کسی است که به من غذا و آب می دهد، و هنگامی که بیمار می شوم، شفایم می بخشد، و او مرا می میراند و [در قیامت] زنده می کند.» بی شک حضرت ابراهیم می دانست که خدا مستقیماً به او غذا و آب نمی دهد و بیماری او را مداوا نمی کند؛ همچنین می دانست که علّت ظاهری مرگ انسان ها، عوامل متفاوتی مانند بیماری ها و حوادث است. آن پیامبر بزرگ امّا به این نیز توجّه داشت که تمام اسباب و واسطه های این جهان، به خواست و اراده ی خداوند، اثر می گذارند و در سیطرهی قدرت او هستند؛ از این رو آب و غذا دادن و شفا بخشیدن و میراندن را به خدا نسبت داد و سخن کاملاً درستی هم فرمـود. ما شیـعیان نیز در نـیازها و حاجاتمان به پـیشوایان معصوم خویش توجّه می کنـیم و از آن ها می خواهیم که خواسته های ما را برآورده کنند و بیمارانمان را شفا بخشند. از سوی دیگر، همین درخواست ها را از خدا نیز می کنیم؛ زیرا می دانیم که خداوند به اهل بیت اجازه ی برآوردن حاجات مردم و شفابخشی بیماران آنان را داده است و توسّل به امامان، با یگانه پرستی و توحید، هیچ منافاتی ندارد؛ همان طور که مراجعه ی به پزشک برای درمان و خرید نان از نانوا برای سیری، با توحید و یگانه پرستی منافاتی ندارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 استاد مسعود عالی
💥 نقش ایران در ظهور امام زمان(عج)
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰خط حزبالله ۳۳۳ | سفره تحریم و جنایت
🔻 شماره سیصد و سی و سوم هفته نامهی خط حزبالله منتشر شد.
🔹«گزارش هفته» این شماره خط حزبالله به مناسبت آغاز سال جدید، در مطلبی با عنوان «سفره تحریم و جنایت» ضمن مرور جنایتها و تحریمهای جبهه استکبار علیه ملت ایران، رفتار نمایشی سران آمریکا و رژیم صهیونیستی در تبریک عید نوروز به مردم ایران را بررسی کرده است.
📝 خط حزبالله در سخن هفته این شماره به مناسبت نامگذاری سال ۱۴۰۱ به نام سال «تولید؛ دانشبنیان، اشتغالآفرین» نگاهی به اهمیت شعار امسال و آسیبهای آن، از پولپاشی تا تلاش شعاری داشته است.
🌷 شمارهی این هفتهی خط حزبالله به روح مطهر شهید مدافع حرم سعید مسافر ماکلوانی، تقدیم میشود.
📥 نسخه PDF👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*⊰❀⊱━⊰﷽⊱═━━━═━⊰❀⊱*
*🎥کلیپ آمـ👌ــوزشی*
*#احڪ📚ـــام نمــ📿ــاز*
*┘◄ توجه کنید🧐*
‼️حرکت در نماز ممنوع 🚫🖐
هدایت شده از گل یاس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پادکست
🌼 نماز اول وقت 🌼
#استاد_عالی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #تماشایی | سروران دنیا و آخرت
🔆 در دنیا با پول دادن عزیز میشوید اما در آخرت...
⭐️ با اینکار میتوانید در دنیا و آخرت سروری کنید
🌺 #درس_اخلاق_آقا
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 لوح | تولید باید دانشبنیان باشد
🔻 رهبر انقلاب: «اقتصاد دانشبنیان» یعنی دانش و فنّاوری پیشرفته نقشآفرینیِ فراوان و کاملی در همه عرصههای تولید داشته باشد. حتّی انتخاب آن کار تولیدی؛ چون لزومی ندارد که انسان همهی کارهای تولیدی را انجام بدهد. انتخاب آن کار تولیدی هم باید برخاستهی از نگاه دانشی و بینشی و علمی باشد؛ این معنای اقتصاد دانشبنیان است.۱۴۰۱/۱/۱
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از گل یاس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ماجرای آخرین عکسی که به درخواست #حاج_قاسم هنگام خروج از منزل گرفته شد..
-سرداردلها-
یادش همیشه جاودان
#الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍ وَعَجِّلْفَرَجَهُمْ
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: یکشنبه ۰۷ فروردین ۱۴۰۱
میلادی:Sunda 27 march 2022
قمری: الأحد، ٢٤ شعبان ۱۴۴۳
🌹 امروز متعلق است به:
🔸مولی الموحدین امیر المومنین حضرت علی بن ابیطالب علیهما السّلام
🔸(عصمة الله الكبري حضرت فاطمة زهرا سلام الله عليها)
💠 اذکار روز:
👈۱۰۰۰ مرتبه یا ذَالجَلالِ و الاِکرام تا به فتح و نصرت برسی
🙏بارالها در فرج حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف تعجیل فرما و گره از مشکلات همه مردم باز کن
✅تقویم روز:
🇮🇷روز هنرهای نمایشی
⏳🗓روز شمار تاریخ:
⬛️⌛️۱۶ روز مانده تا وفات حضرت خدیجه سلام الله علیها (۳ سال قبل از هجرت)
💐⌛️۲۱ روز تا ولادت باسعادت حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام (۳ه ق)
💐⌛️۲۳ روز تا معراج حضرت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم (۶ ماه قبل هجرت)
⬛️⌛️۲۴ روز تا اولین شب قدر
4_5886731254488893717.mp3
2.14M
🔸ترتیل صفحه 371 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام سه گاه
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🌷 نکته تفسیری صفحه ۳۷۱🌷
ای کاش باز می گشتیم!:
این آیات از قیامت سخن می گوید و برخی از ویژگی های آن را توضیح می دهد و بعضی از صحنه هایش را برای ما ترسیم می کند؛ سرنوشتی قطعی که دیر یا زود با آن روبه رو خواهیم شد. در اینجا به چند نکته از نکات این آیات اشاره می کنیم:
1ـ آنچه در قیامت فایده دارد: در آیات 88 و 89 می خوانیم که مال و فرزند ـ هر قدر زیاد هم باشد ـ در قیامت فایده ای ندارد و تنها چیز مفید در آن روز، دل و جان پاک و سالم است؛ دل و جانی که از شرک و ریا، غرور و تکبّر، کینه و حسد و هر صفت ناشایستی پاک بوده، سرشار از عشق و محبّت به خدا باشد. به راستی اگر مردم این حقیقت را باور می کردند، باز هم حاضر می شدند برای کسب مال و مقام به یکدیگر دروغ بگویند، از هم متنفّر شوند و به گناه و خیانت آلوده شوند؟
2ـ بهشت را نزدیک می آورند: در آیه ی 90 می خوانیم که در قیامت، بهشت را برای پرهیزکاران نزدیک می آورند. این مطلب، نشان دهنده ی مقام بسیار والای آنان است؛ زیرا نفرموده که آنان به بهشت نزدیک می شوند؛ بلکه آنان همچون میهمانان عزیزی هستند که آب گوارا و غذای لذیذی را با احترام نزدشان می آورند.
3ـ شفاعت: در آیات 100 و 101 می خوانیم که دوزخیان با افسوس خواهند گفت: «ما نه کسی را داریم که برایمان شفاعت کند و نه دوست مهربانی داریم که به فریادمان برسد.»؛ چه اینکه آنان تمام درهای امید را به روی خود بسته اند و در زندگی دنیایی شان، با آگاهی از حقیقت، آن را انکار می کردند.
از این آیات فهمیده می شود که در قیامت، شفاعت وجود دارد و برخی از افراد باایمان که به سبب اشتباهاتی گرفتار هستند، شفاعت می شوند؛ در حالی که کافران لجوج از آن محروم اند. در روایـاتِ اهلبیت می خـوانیم کـه شفـاعت کنـندگان قـیامت(شافعین)، امامـان هـستنـد، و دوسـتان صمیمی(صدیق حمیم)، افراد باایمانی هستند که با مؤمنان دوستی داشته اند و قیامت نیز برای آنان در نزد خدا شفاعت خواهند کرد. 4ـ ای کاش باز می گشتیم: در آیه ی 102 می خوانیم که دشمنان خدا پس از پرتاب شدن در دوزخ و هم نشینی با شیاطین و نومیدی از هر نوع شفاعت و میانجی گری، با افسوس می گویند: ایکاش به دنیا باز می گشتیم و از مؤمنان می شدیم. آری، قیامت، زمانی است که ارزش دنیا و زندگی انسان در آن روشن می شود، و به فرموده ی آیه ی 39 سوره ی مریم، روزی است که همه ی انسان ها در آن حسـرت می خورند: کافران حسرت می خورند که چرا سرمایه ی عمر گران را به باد دادند و به جای قصرهای بهشتی، مالک زندان های دوزخ شدند، و مؤمنان حسرت می خورند که چرا از بوستان دنیا بیشتر توشه نچیدند تا نعمت های بیشتری داشته باشند. پس چه خوب است که قدر گوهر ناب عمر خود را بیش از پیش بدانیم و از دوران کوتاه و گذرای زندگی، بهترین بهره را ببریم.
#شرح_حکمت۱۸۱
❣️امير المومنين _عليه السلام _مي فرمايد :
✨ثَمَرَةُ التَّفْرِيطِ النَّدَامَةُ، وَثَمَرَةُ الْحَزْمِ السَّلاَمَةُ✨
💠 «ميوه درخت تفريط پشيمانى و ميوه درخت دورانديشى سلامت است»
✍ درست است كه تفريط غالباً در مقابل افراط ذكر مى شود و افراط را به معناى زياده روى و تفريط را به معناى كوتاهى و كم كارى تفسير مى كنند; ولى هرگاه تفريط به طور مستقل ذكر شود ممكن است هرگونه انحراف از حق و واقعيت را شامل گردد، لذا «تفريط» در اين كلام به معناى ترك دورانديشى و تدبير در امور و انحراف از حق است; خواه از طريق زياده روى باشد يا كوتاهى و كم كارى.
🔹اين كلام امام عليه السلام را بارها در زندگى خود و ديگران تجربه كرده ايم. مخصوصا بسيار مى شود كه انسان به امورى به ديده حقارت مى نگرد و سرانجام ضربه سنگينى از ناحيه آن مى خورد همان گونه كه بعضى از دانشمندان گفته اند:
شخص عاقل هرگز نبايد چيزى از خطاها و لغزش هايش را كوچك بشمرد، زيرا هنگامى كه انسان چيزى را كوچك مى شمرد در مشكلات بزرگى مى افتد. در تاريخ ديده ايم كه گاه دشمنانى كه به نظر كوچك مى آمدند حكومتى را زايل كردند و بسيار ديده ايم كه گاه بيمارى كوچكى كه مورد بى اعتنايى واقع مى شود ضربه سنگينى به سلامت ما مى زند
✔️لازم به ذكر است كه منظور از سلامت در اين كلام تنها سلامت دين نيست، بلكه سلامت دنيا، جسم، خانواده، كسب و كار و سلامت جامعه نيز است.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 تقدیر رهبر انقلاب از فیلم سینمایی «موقعیت مهدی» و دستاندرکاران آن
🔻 رئیس رسانه ملی از تماشای فیلم «موقعیت مهدی» توسط رهبر انقلاب و تقدیر ایشان از این اثر سینمایی خبر داد. آقای جبلی در یادداشتی نوشت که رهبر انقلاب عصر دیروز جمعه، این فیلم را تماشا کرده و نکات زیر را در تقدیر از آن بیان نمودهاند:
🔸 فیلم «موقعیت مهدی» عالی بود. پر از نکتههای دقیق و روایت درست. این فیلم شخصیت شهیدان باکری خصوصاً محور فیلم که «آقامهدی» است را به درستی و با ظرافت، تصویر و روایت کرده است. زاویهی روایت فیلم هم ابتکاری بود؛ خاصّه با محوریت خانه و خانواده.
🔸 برخی قسمتهای فیلم مانند «مواجهه آقامهدی با خانواده بعد از شهادت آقاحمید و برنگشتن پیکر برادر»، «من مهدی باکری نیستم» و یا «روایت شهادت خود آقامهدی باکری» پر از نکته است. البته از این نکات قابل تأمل در فیلم فراوان است؛ شاید بیست نکتهی اینگونه وجود دارد.
🔸 این فیلم از آن فیلمهایی است که آدم دوست دارد تا تمام شد، دوباره آن را ببیند. از تمام عواملِ دستاندرکارِ ساخت این اثر بسیار خوب، کارگردان و تهیهکننده فیلم، باید تشکر و قدردانی کرد.
✅چرا عبادتش میکنیم؟
✍️روزی جوانی از عارفی پرسید: خداوند که به عبادت ما نیازی ندارد، پس چرا عبادتش میکنیم؟ عارف گفت: ای جوان! فکر کن در اتوبوسی به سمتِ شهری حرکت میکنی و همسفری داری که از کلام تو حس میکند نیازمند هستی، هنگامی که تو در خواب هستی مبلغی پول در جیب تو قرار میدهد و تو نمیفهمی. او زودتر از تو پیاده میشود و میرود؛ و تو زمان پیادهشدن متوجه میشوی که او پول را گذاشته و رفته است.
آیا به دنبال او نمیگردی که نشانی از او داشته باشی تا از او تشکر کنی؟! هر چند اگر او نیازی به تشکر تو داشت همان اول کار از تو میخواست تشکر کنی تا بعد مبلغ را به تو بدهد. پس چرا دنبال خدایی که این همه نعمت به ما بخشیده است نمیگردیم تا بدانیم او کیست، و چه باید کنیم تا بتوانیم شکر نعمتهایش را هر چند که ممکن نیست؛ به جای آورده باشیم؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
*احکام نماز قضا*
🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠