AUD-20220820-WA0000.mp3
12.83M
روشنگری موضع گیریهای اخیر پیرامون گشت ارشاد
حتما تا پایان گوش کنید و گسترده منتشر کنید. 👆
#جهادتبیین
#فتنه_ی_جدید
#هوشیارباش
#حجاب
#مرگ_برامریکا. #مرگ_براسرائیل
#مرگ_برعربستان_وهابی
#اللّٰهمَ_صَلِّ_عَلیٰ_مُحَمَّدوَآل_مُحَمَّد
🌸🍃🌸 #وَعَجِّل_فَرَجَهُم 🌸🍃🌸
https://eitaa.com/joinchat/
3212837055C8ba6127881
🔰 سخنرانی رهبر انقلاب اسلامی در دیدار جمعی از پیشکسوتان و فرماندهان دفاع مقدس آغاز شد.
📲 به صورت مستقیم ببینید👇
https://farsi.khamenei.ir/live/
🇮🇷
📝محور بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با جمعی از پیشکسوتان و فرماندهان دفاع مقدس
🍃🌹🍃
🔻اشاره به وظیفه همگانی برای تمجید از پیشکسوتان
🔹دانستن پیشکسوتان به عنوان مصداق السابقون السابقون و السابقون الاولون
🔸قابل بررسی بودن و شناخته شدن ابعاد دفاع مقدس در زمان حال
🔹تاکید بر شناساندن دفاع مقدس به نسل امروز
🔸بیان حقایق دفاع مقدس:
1⃣جنگ همه جانبه و کشورهای مختلف با ایران در زمان دفاع مقدس
2⃣ غیره منتظره نبودن حمله نظامی به کشور (حمله نظامی واکنشی به انقلاب بود)
🔹عدم باور انقلابیون به حمله همه جانبه علیه کشور (افراد باتجربه نظامی گمانه هایی بر جنگ را مطرح میکردند)
🔸روشنگری پیرامون انتقاد به تداوم جنگ با عراق و عدم پایان دادن جنگ
🔹اشاره به حمله مجدد عراق پس از فتح خرمشهر و صدور قطعنامه
🔸بیان عناصری همچون قدرت انقلاب، رهبری امام و خصوصیات برجسته ملت ایران سبب تبدیل شدن تهدید به فرصت گشت
🔹هدف حمله به ایران: تجزیه خوزستان از کشور، به زانو در آوردن ملت و براندازی جمهوری اسلامی(باب مقاومت و ایستادن مقابل آمریکا بسته شود)
🔸ایستادگی مردم شهرهایی که صدام قصد جداسازی از ایران داشت و عدم توانایی آنان برای سست کردن مردمان آن شهر
🔹اشاره به بروز و نمایش سجایا و خصوصیات اخلاقی ملت ایران در دفاع مقدس
🔸ایجاد اتحاد بین ملت ایران پس از شروع دفاع مقدس (اشاره به اختلافات در سطح بالای سیاسی)
🔺افزایش اقتدار نظامی ایران پس از آغاز دفاع مقدس
#روشنگری | #جهاد_تبیین
@yavaran_enghelab110
👌اعتراض یک نماینده مجلس به حضور فتنه گران ومفسدان اقتصادی در صداوسیما
@yavaran_enghelab110
May 11
#یادداشت_تحلیلی |دفاع همچنان باقیست؛
🍃🌹🇮🇷🌹🍃
⭕️در جهان معمولا پایان یا سالروز پیروزی در جنگ را گرامی می دارند و به علت تلفات و خسارات جنگ، یادآوری شروع آن جذابیتی ندارد.اما در کشور ما سالروز حمله ارتش بعث عراق به ایران در ۳۱ شهریور ،به عنوان یادبود دفاع مقدس گرامی داشته می شود،علت این امر را می توان این گونه تحلیل کرد:
1⃣ روز ۳۱ شهریور۱۳۵۹،عراق به ایران حمله نکرد،بلکه ارتش بعثی صدام به نمایندگی از ابرقدرت های شرق و غرب یک جنگ جهانی علیه انقلاب نوپای ایران به راه انداخت.لذا باید شروع این هجمه ی همه جانبه برای ثبت و حفظ در اذهان،هر سال یادآوری شود.
2⃣ شروع جنگ تحمیلی،موجب ایجاد وحدت بی نظیری بین مسئولان،اقشار مردم و نیروهای مسلح در کشور شد،که این الگو در سایر بحران های سیاسی، امنیتی و طبیعی نیز مورد بهره برداری قرار گرفت.
3⃣ شروع جنگ تحمیلی باعث ایجاد گفتمان مقاومت اسلامی،برگرفته از فرهنگ عاشورا شد،که این مقاومت اسلامی به عنوان نسخه ی موفق در سایر کشورهای اسلامی نیز استفاده می شود.
4⃣ دفاع مقدس ثابت کرد با رهبری الهی و همراهی امت فداکار و مسلمان،می توان بدون داشتن سلاح های پیشرفته و غیرمتعارف،استراتژی های ابرقدرت ها را با شکست روبرو ساخت.
5⃣ دفاع مقدس آغازی بر احیای اسلام سیاسی ،شکل گیری بیداری اسلامی و سقوط حکومت های دست نشانده استکبار است.
6⃣ دفاع مقدس پایان یافت،اما تهاجم دشمن علیه ملت ایران تمام نشده است.ماهیت جنگ علیه ملت ایران به جنگ ترکیبی که مجموعهای از جنگ سیاسی ،اقتصادی،امنیتی و رسانهای می باشد تغییر شکل داده است.
✅ تقابل حق و باطل دائمی و مستمر است و جنگ همواره مذموم و در مقابل دفاع امری مقدس است.لذا امروز باید در مقابل جنگ ترکیبی دشمن،دفاع ترکیبی انجام دهیم.دشمنی که در آخرین نمونه یک رخداد اجتماعی ( مرگ مهسا امینی) را به پدیدهای امنیتی تبدیل و کشور را چندین روز دچار چالش و حواشی کرده است.تجربه دفاع مقدس می تواند یک چراغ راه و الگویی مناسب برای دفاع ترکیبی در مقابل تهاجم هوشمند و ترکیبی دشمن باشد.
#دفاع_مقدس
✍#مصطفی_علیجانزاده
#ثامن25
#جهادتبیین
@yavaran_enghelab110
#یادداشت_تحلیلی
🔻"حذف عامدانه" یا "اشاره در لفافه"؟!
🖋 مهدی جمشیدی
۱. رهبر انقلاب در سخنرانی امروز خویش، با وجود همۀ برجستگیهای روانی و گستردگیهای رسانهایِ حادثۀ درگذشت مهسا امینی و شکلگیری موج اغتشاشها در برخی از شهرها، حتّی "کمترین اشاره"ای نیز به این واقعه نداشتند! چرا؟ بسیاری از ما انتظار داشتیم که در این باره، سخنی و خطی و جهتی از ایشان بشنویم و موضع ایشان را بدانیم، امّا تا پایان سخنرانی، ایشان به این مسأله نپرداختند. این "حذف آگاهانه" به چه دلیل بوده است؟
۲. فرضیۀ اوّل این است که ایشان بر این باور هستند که مسأله از "مجرای قانونی" در حال پیگیری هست و نیازی به موضعگیری ایشان نیست. یعنی از یک سو، مسأله در درون حاکمیّت از طریق نهادهای قانونی، در حال رسیدگی است و باید در انتظار نشست تا نتایج، مشخص شوند و از فضای ابهام، خارج شویم. از سوی دیگر، در خیابانها نیز نیروهای نظامی و امنیتی در حال مواجهه با جریان آشوب و اغتشاش هستند. بنابراین، باید همین مسیر "امتداد" یابد.
۳. فرضیۀ دوّم این است که رهبر انقلاب، موضعگیری آشکارِ خود را متوقف بر "مشخصشدن نتیجۀ تحقیقات" دربارۀ این مرگ کردهاند و نمیخواهند "پیشاپیش"، سخنی بگویند که به "روند طبیعی و تخصصی تحقیقات"، ناخواسته جهت بدهد یا بهانهای در اختیار جریان رواییِ دشمن قرار بگیرد تا مدّعی شوند که تحقیقات به گونهای رقم خواهد خورد که ایشان به صورت پیشینی، مطرح کرده است.
۴. امّا فرضیۀ سوّم بر این تصوّر تکیه دارد که از نظر ایشان، مسأله در "حد"ی نیست که "ایشان" به آن وارد شود و ورود مسئولانِ لایههای فروتر، کافی است. بهبیاندیگر، لازم نیست همۀ سطوح حاکمیّت، درگیر مسأله شوند و آشکارا و علنی دربارۀ آن موضعگیری کنند، چراکه در این صورت، جبهۀ رواییِ دشمن القاء خواهد کرد که مسأله، بسیار "بزرگ" و "جدّی" انگاشته شده و نظام جمهوری اسلامی، خود را در برابر آن ناچار به واکنش دیده است. گاهی ندیدن و نگفتن ونپرداختن، بر کوچکی و کماهمّیّت دلالت دارد و در مقابل، مطرحکردن به برجستگیِ هرچه بیشتر آن خواهد انجامید.
۵. فرضیۀ چهارم که جالب است، این است که ایشان در قالب "استعارۀ دفاع مقدّس"، به صورت غیرمستقیم به این مسأله پرداختند و و رویکرد کلّی و اساسی و خویش را عرضه داشتند، از جمله اوّلاً، در جاییکه "دوگانۀ مقاومت/ تسلیم" را مطرح و راه پیشرفت را مقاومت دانستند؛ ثانیاً در آنجا که به تعیینکنندگی "روایت حقیقت" پرداختند و "روایتهای مخدوش و غلط و دروغ" را ملامت نمودند، ثالثاً، در آن جمله که به آفت "خضوع و خودکمتربینی در میدان فرهنگی در برابر دشمن" اشاره کردند. این درسآموختههای دفاع مقدس باید در امروز و اکنون ما نیز بهکار گرفته شوند تا به همان فتوحات و توفیقات دست یابیم.
۶. البتّه این مواجهۀ رهبر انقلاب، بهطور ضروری، "قابلاقتباس" برای ما نیست؛ یعنی نباید نتیجه گرفت که چون ایشان در این "مورد خاص"، چنین کردند، و ما نیز باید همین منطق را به کار ببندیم. ازآنجاکه "موقعیّتهای اجتماعی" در زمینۀ اصل و نوع "موضعگیریها" مؤثّر هست و نباید "برداشت یکسان و یکنواخت" از کنشگری داشت و برای همه، یک "الگو و قالب واحد" را توصیه کرد، در اینجا ما باید به وظیفۀ قطعی و حتمی خود که دفاع از "نظام جمهوری اسلامی" و "کلّیّت عملکرد نیروی انتظامی" و "حجاب الزامی و قانونی" است، عمل نماییم و آشکارا و صریح، با "جریان غیرانقلابی" و "نیروهای معتقد به اسلام رحمانی"، مرزبندی کنیم.
#بیاناترهبری
#ایران_قوی
@yavaran_enghelab110