🌺🌹🌺🌹🌺
🌹🌺🌹🌺
🌺🌹🌺
🌹🌺
🌺
🌸#کلام_بزرگان 🌸 #شیخ_جعفر_ناصری
💠 توجه و توسل به امام زمان
🔻 در مدیریت و انجام امور و در مشکلات و سختیها، نیتها را باید خالص کرد. توجه را به سمت حضرت بقیة الله روحی له فداء باید برد، عنایتی از او شامل شود کارها را بسیار پیش خواهد برد.
🔸 دشمن را دفع میکند، امور را سامان خواهد داد. تمام اسباب «يَدُ اللهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ» در اختیار آن بزرگوار هست. فقط درخواست بشود، دعا بشود و با عنایتی از آن بزرگوار امور سامان بگیرد.
╭─┅─•🍃🌸🍃•─┅─╮
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
╰─┅─•🍃🌸🍃•─┅─╯
؛🌺
؛🌹🌺
؛🌺🌹🌺
؛🌹🌺🌹🌺
؛🌺🌹🌺🌹🌺
#یادداشت
بسم الله الرحمٰن الرحیم
سلام به همراهان گرامی
این روزها بازارِ بحث در مورد «شورای نگهبان» در محافل مجازی و حقیقی داغ است.
امام کاظم علیه السلام فرمودند: «حق را بگو، اگرچه که (به ظاهر) موجب هلاکت تو باشد، زیرا (در حقیقت، این حقگویی) موجب نجات توست» (تحف العُقول/ ص ۴۰۸). عهد طلبگی من بر این است تا جایی که میتوانم حق را بیان کنم، اگرچه بر خلاف جوّ موجود باشد. بنابراین یادداشتی در قالب چند نکته پیرامون مسائل اخیر مینویسم، در صورت تمایل منتشر کنید
#یادداشت
🤔 برخی معتقدند شورای نگهبان باید «مصلحتسنجی» میکرد تا «مشارکت» در انتخابات بالا برود؛ آیا صحیح است؟
💠 یکی از مهمترین مسائل دین اسلام این است که «هدف، وسیله را توجیه نمیکند»؛ یعنی اگر یک هدف خوب داشته باشیم، حق نداریم از راه باطل به سمت آن هدف حرکت کنیم.
👈🏻 هربار رهبری میفرمایند «مشارکت» بالا، اولین و سادهترین کاری که به ذهن برخی میرسد این است که شورای نگهبان باید فلانی و فلانی را تایید کند تا مشارکت بالا برود، اما آیا واقعا تاکید رهبری بر «مشارکت بالا» به این معناست که شورای نگهبان، بر خلاف قانون، صلاحیت برخی افراد را –ولو واقعا صلاحیت ندارد- تایید کند؟! اصولا وظیفۀ شورای نگهبان، بالا بردن مشارکت به واسطۀ «تایید کاندید بی صلاحیت» است؟!
همان رهبری که تاکید بر مشارکت بالا دارد، به شورای نگهبان تاکید دارد «مُرّ قانون» را عمل کنید! این سخن رهبری خطاب به شورای نگهبان را ببینید: «مرّ قانون باید رعایت شود. گاهی ممکن است انسان به نظرش برسد که اگر اینجا بر طبق قانون عمل کنیم، مصلحت نباشد. در همانجا رعایت قانون از رعایت آن مصلحت بالاتر و لازمتر است؛ چون اگر چنانچه بنا شد که با نظر اشخاص و افراد و مصلحتاندیشىِ این و آن، معیارها و ضابطهها به هم بخورد، دیگر ضابطهای باقی نخواهد ماند؛ یک روز یک کسی یک جور مصلحت میداند، یک روزِ دیگر کس دیگری جور دیگری ممکن است مصلحت بداند، یا در یک روز دو نفر دو جور مصلحت بدانند؛ لذا دیگر قانونی باقی نمیماند، ضابطهای باقی نمیماند. ضابطه مقدم است بر هر مصلحتاندیشی، بر هر نگاه و دید و بینش».