4_5845725191669286635.mp3
1.74M
🔸ترتیل صفحه 260 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام رست
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
قرآن ترجمه المیزان
سوره 14
سوره مبارکه ابراهيم
صفحه 260
وَآتَاكُمْ مِنْ كُلِّ مَا سَأَلْتُمُوهُ ۚ وَإِنْ تَعُدُّوا نِعْمَتَ اللَّهِ لَا تُحْصُوهَا ۗ إِنَّ الْإِنْسَانَ لَظَلُومٌ كَفَّارٌ (34)
و از همه آنچه از او خواستيد به شما داد، و اگر نعمت خدا را بشماريد، شمردن [همه]آن را نمى توانيد. بى ترديد انسان بسيار ستمکار و ناسپاس است. (34)
وَإِذْ قَالَ إِبْرَاهِيمُ رَبِّ اجْعَلْ هَٰذَا الْبَلَدَ آمِنًا وَاجْنُبْنِي وَبَنِيَّ أَنْ نَعْبُدَ الْأَصْنَامَ (35)
و [ياد کن] هنگامى را که ابراهيم گفت: اى پروردگار من! اين شهر (مکه) را [مکان] امن قرار ده و من و فرزندانم را از پرستش بتها دور بدار. (35)
رَبِّ إِنَّهُنَّ أَضْلَلْنَ كَثِيرًا مِنَ النَّاسِ ۖ فَمَنْ تَبِعَنِي فَإِنَّهُ مِنِّي ۖ وَمَنْ عَصَانِي فَإِنَّكَ غَفُورٌ رَحِيمٌ (36)
پروردگارا! آنها (بت ها) بسيارى از مردم را گمراه کرده اند; پس هر کس از من پيروى کند، حتماً او از من است و هر کس نافرمانى من کند، حقّاً که تو آمرزگار و رحيمى. (36)
رَبَّنَا إِنِّي أَسْكَنْتُ مِنْ ذُرِّيَّتِي بِوَادٍ غَيْرِ ذِي زَرْعٍ عِنْدَ بَيْتِكَ الْمُحَرَّمِ رَبَّنَا لِيُقِيمُوا الصَّلَاةَ فَاجْعَلْ أَفْئِدَةً مِنَ النَّاسِ تَهْوِي إِلَيْهِمْ وَارْزُقْهُمْ مِنَ الثَّمَرَاتِ لَعَلَّهُمْ يَشْكُرُونَ (37)
اى پروردگار ما! من بعضى از فرزندانم را در دره اى بى کشت [وزرع]نزد خانه حُرمت يافته تو ساکن کردم، پروردگارا! تا نماز را برپا دارند، پس دل هايى از مردم را هواخواه آنان گردان و از ثمرات (فراورده ها) نصيب آنان کن، شايد سپاسگزارى کنند. (37)
رَبَّنَا إِنَّكَ تَعْلَمُ مَا نُخْفِي وَمَا نُعْلِنُ ۗ وَمَا يَخْفَىٰ عَلَى اللَّهِ مِنْ شَيْءٍ فِي الْأَرْضِ وَلَا فِي السَّمَاءِ (38)
اى پروردگار ما! بى شک تو آنچه را ما پنهان مى کنيم و آنچه را آشکار مى سازيم، مى دانى و هيچ چيز ـ نه در زمين و نه در آسمان ـ از خدا پنهان نيست. (38)
الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي وَهَبَ لِي عَلَى الْكِبَرِ إِسْمَاعِيلَ وَإِسْحَاقَ ۚ إِنَّ رَبِّي لَسَمِيعُ الدُّعَاءِ (39)
ستايش از آنِ خدايى است که اسماعيل و اسحاق را با وجود پيرى به من عطا کرد. بى شک پروردگارم شنونده [و مستجاب کننده] دعا است. (39)
رَبِّ اجْعَلْنِي مُقِيمَ الصَّلَاةِ وَمِنْ ذُرِّيَّتِي ۚ رَبَّنَا وَتَقَبَّلْ دُعَاءِ (40)
پروردگارا! مرا برپادارنده نماز قرار ده و از فرزندانم نيز، اى پروردگار ما، و دعاى مرا مستجاب کن. (40)
رَبَّنَا اغْفِرْ لِي وَلِوَالِدَيَّ وَلِلْمُؤْمِنِينَ يَوْمَ يَقُومُ الْحِسَابُ (41)
اى پروردگار ما! روزى که حساب به پا شود، مرا و پدر و مادرم و مؤمنان را بيامرز. (41)
وَلَا تَحْسَبَنَّ اللَّهَ غَافِلًا عَمَّا يَعْمَلُ الظَّالِمُونَ ۚ إِنَّمَا يُؤَخِّرُهُمْ لِيَوْمٍ تَشْخَصُ فِيهِ الْأَبْصَارُ (42)
و هرگز خدا را از آنچه ستمکاران مى کنند، غافل مپندار. جز اين نيست که [کيفر] آنان را تأخير مى اندازد براى روزى که چشم هايشان در آن خيره مى ماند. (42)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
نکته تفسیری صفحه ۲۶۰
پروردگارا، من و فرزندانم را از نمازگزاران قرار ده:
همه ی ما می دانیم که یکی از مهم ترین اعمال دینِ اسلام، «نماز» است. این عبادت بر هر انسان بالغ و عاقلی واجب است و تکلیفی است که در هیچ حالی از انسان برداشته نمی شود؛ تا آنجا که بر اساس روایات اهلبیت، حتّی کسی که در حال جنگ با دشمن است و فرصت خواندن نماز ندارد ، یا کسی که در آب گرفتار شده و چیزی تا غرق شدنش نمانده است، باید با اشاره و توجّه به سوی خدا، نماز خود را به جای آورد . این واجب الهی چنان اهمیّت دارد که پیامبر گرامی اسلام ، کیفر ترک کننده ی نماز را هم ردیف شراب خوار برشمرده است و به خدا سوگند خورده که این دو گروه در قیامت نزد او نمی آیند و به بهشت وارد نخواهند شد. شاید راز این تأکید بی مانند این باشد که نمازِ انسان نشان می دهد که او همواره خدا را پروردگار خود می داند و خویش را بندهی او می¬شمارد و در پیشگاه او به خاک می افتد و بدین وسیله اعلام می کند که حاضر است همچون برده ای که گوش به فرمان ارباب خویش است، از فرمان خدا اطاعت کند.
آری، نماز، اعلام بندگی و بردگی انسان در پیشگاه خداست و اعتراف به اینکه تنها ارباب و حاکم انسان، ذات پاک اوست. به همین علت نیز در تمام ادیان آسمانی، نماز، عملی واجب شمرده شده، و اگر هماکنون در میان اهل کتاب، سخنی از نماز نیست، نتیجه ی تحریفِ دین آنان است. حضرت ابراهیم از خدا خواست که او و فرزندانش را از نمازگزاران قرار دهد. نخستین فرمان خدا به حضـرت موسی، خواندن نماز بود، و مسیح در گهواره از فرمان خدا به نماز سخن گفت. نکته ی جالب توجه در این آیه این است که حضرت ابراهیم علاوه بر خود، به یاد فرزندان و نسلش نیز بود و از خدا خواست که آنان را نیز از نمازگزاران قرار دهد. آری، مردان بزرگ، همراه خودسازی و تربیت خویشتن، به فکر تربیت فرزندان خود نیز هستند و به مسائل دینی آنان به خصوص نمازشان بسیار حساس اند. در روایاتی که از پیشوایان معصوم ما رسیده، می خوانیم که پیروان خود را به آموختن نماز به کودکانشان و پیگیری خواندن آن توصیه کرده اند. در روایتی از امام باقر می خوانیم: «ما کودکان خود را در پنج سالگی به نماز وا می داریم؛ ولی شما کودکانتان را در هفت سالگی به نماز وادارید.» در روایت دیگری می خوانیم که شخصی به امام رضا علیه السلام عرض کرد که فرزندش گاهی یکی دو روز نماز نمی خواند. حضرت از او پرسید: «او چند سال دارد؟» عرض کرد: «هشت سال.» امام با تعجّب فرمود: «سبحان الله! [با این سن] نمازش را ترک می کند؟!» آن شخص عرض کرد: «[گاهی بیمار می شود و] نمی تواند نماز بخواند.» امام فرمود: «هر طور که می تواند، آن را انجام دهد.» البته این فرموده، به معنای واجب بودن نماز بر کودکان و قبل از رسیدن به سنّ تکلیف نیست؛ بلکه نشان دهنده ی اهمّیّت زیاد نماز و لزوم آمادگی هر مسلمان برای ادای آن پیش از رسیدن به سن تکلیف است تا پس از آن به این وظیفه ی الهی خود به درستی عمل کند.
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
🌸🍃﷽🍃🌸
✋سه دختر نمونه قرآنی
🔹 شاید جالب باشد برای عزیزان دختر هم مگر در قرآن داریم دو سه دختر که خدا در قرآن اینها را مثال زده زن در قرآن زیاد داریم
🔹یکی صفورا دختر شعیب است این دختر فهیم با درک قرآن دارد مدحش میکند میگوید.
🔹 حیا داشت «تَمْشِي عَلَى اسْتِحْيَاءٍ» (قصص/ 25) وقتی آمد پیش حضرت موسی با حیا راه میرفت دختران گرامی اینهایی که امروز میگویم میخواهم عظمت یک دختر به این نیست که خدای نکرده خودش را عرضه به نامحرم بکند موهایش را بیرون بگذارد آرایش بکند نامحرم را به خودش جلب بکند نه.
عظمت به اینهایی است که قرآن دارد میگوید یکی عفاف است
🔹دوم تشخیص قوی این دختر فهم عمیقش علم عمیقش یک ملاقات با حضرت موسی که بیشتر نداشته آمد پیش پدر به پدرش مشورت داد پدرش پیغمبر است گفت پدر این آقا را استخدام بکن این دو صفت دارد یکی قوی است یکی امین است زود فهمید با یک برخورد چطور میشود کسی کسی را بشناسد پدرش گفت دخترم قوی است قبول سطلها را از چاه آورد از کجا فهمیدی امین است به ما گفت من پشت سر شما راه نمیروم من جلو میروم شما پشت سر من راه بیایید چون پشت سر نامحرم عامل تحریک است
🔖 رسول خدا فرمود پشت سر شیر راه بروید پشت سر نامحرم راه نروید نگاه به پشت زن نکنید یعنی به درجه ی اولی یعنی به چهره هم نگاه نکنید این دو صفت این دختر است حرف زیاد است منتها یک برنامه است وقت هم کم است
2⃣👈دومین دختر در قرآن حضرت مریم است
🔹اولا که سوره به نامش است ثانیا این دختر چه ویژگیهایی دارد اول این که خادم بیت الله است خادم مسجد است مادرش او را نذر کرد به عنوان خادم مسجد
🔹دوم دائم در حال نماز و عبادت است سوم از آسمان برایش مائده میآید که حضرت زکریا وقتی این دختر را دید هوس بچه کرد گفت خدایا به من هم بچه بده که حضرت یحیی را به او داد چه مقامی دارد این دختر که قرآن میفرماید بالای محرابها غالبا این آیه را مینویسند هر وقت زکریا میآمد غذا بیاورد سر بزند میدید مائده ی آسمانی برایش آمده نکته ی مهم تر این که این خانم فرشته ی الهی فرشتهها به چهره ی مرد هم در میآیند به چهره ی مردی میآید به طرفش پیام خدا را به او بدهد که خدا میخواهد به تو فرزندی بدهد بدون همسر مریم که نمیدانست تا نگاهش افتاد دید مرد دارد میآید فورا نهی از منکر کرد فرمود از خدا بترس دوری بکن برو یعنی نه تنها خودش را میخواهد نجات بدهد دارد او را هم نهی میکند ایشان گفت من فرشته ی الهی هم اینها مال قبل از اسلام است
3⃣👈سومین دختر در دختر «إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ« (کوثر/ 1) حضرت زهرا سلام الله علیها و جایگاهی که پیش پیغمبر گرامی اسلام دختر داشت که ام ابیها بود یک مادر بود برای پیغمبر وفایش پدر دوستی اش عبادتش صبرش تحملش بینندگان عزیز اولاد همه اش خوب است اولا دعا کنید خدا به شما اولاد سالم و صالح بدهد عاقبت به خیر بدهد این اساسی ترین نکته است بخواهید از خدا ممکن است یکی دختر بخواهد اشکالی ندارد ولی اگر خلافش شد ناراحت نشوید اگر چنانچه آن چه که شما میخواهید نشد کفر نگویید بد خلقی نکنید من چند روایت میخوانم
🔹 چقدر اهمیت دارد فرزند سالم و دختر. نِعْمَ الْوَلَدُ، الْبَناتِ (وسائل الشيعه، ج15، ص100) پیغمبر خدا فرمود بهترین فرزندها دخترها هستند آقا پسرها ناراحت نشوند امروز روز دختر است الْبَناتُ حَسَناتٌ (وسائل الشيعه، ج15، ص 104) دختر حسنه است آنهایی که دختر در خانه دارید آنهایی که ندارند غصه نخورند ولی مَا مِنْ بَیْتٍ فِیهِ الْبَنَاتُ إِلَّا نَزَلَتْ کُلَّ یَوْمٍ عَلَیْهِ اثْنَتَا عَشْرَةَ بَرَکَةً وَ رَحْمَةً مِنَ السَّمَاءِ وَ لَا یَنْقَطِعُ زِیَارَةُ الْمَلَائِکَةِ مِنْ ذَلِکَ الْبَیْتِ یَکْتُبُونَ لِأَبِیهِمْ کُلَّ یَوْمٍ وَ لَیْلَةٍ عِبَادَةَ سَنَةٍ (مستدرک المسائل، ج 15، ص 116) هر خانه ای که در آن دختر باشد روزی دوازده برکت در این خانه فرود میآید و رحمت از آسمان میآید دختر در خانه ای باشد فرشتهها مرتب میآیند به دیدن این خانه میگویم که ان شاء الله آنهایی که دختر دارند قدر بدانند آنهایی که پسر دارند دختر ندارند عروس خوب نوههای دختر گیرشان میآید ملائکه در خانه ای که قرآن خوانده میشود دعا خوانده میشود خانه ای هم که دختر در آن است لا ینقطع یعنی دائما ملائکه در آن خانه رفت و آمد میکنند
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
🟢 چرا نیازی به پرداخت نصف دیه نیست؟!🤔
ـ ـ ـ ـــــــــــــــــــــــ𑁍ـــــــــــــــــــــــ ـ ـ ـ
🔻تحلیل آیۀ قصاص 🧐
ـ ـ ـ ـــــــــــــــــــــــ𑁍ـــــــــــــــــــــــ ـ ـ ـ
↫ #زن_شناسی_در_قرآن
↫ #قصاص
↫ #شبهه
↫ #پارت5
ـ ـ ـ ــــــــــــــــــ𑁍ـــــــــــــــــــ ـ ـ ـ
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
🟢 اگه مرد نباشه مسئولیت خانواده با کیه؟
ـ ـ ـ ـــــــــــــــــــــــ𑁍ـــــــــــــــــــــــ ـ ـ ـ
🔻تحلیل آیۀ قصاص 🧐
ـ ـ ـ ـــــــــــــــــــــــ𑁍ـــــــــــــــــــــــ ـ ـ ـ
↫ #زن_شناسی_در_قرآن
↫ #قصاص
↫ #شبهه
↫ #پارت6
ـ ـ ـ ــــــــــــــــــ𑁍ـــــــــــــــــــ ـ ـ ـ
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍پنجاه سال نماز صبح اول وقت مش تقی در حرم حضرت معصومه
🆔 کانال یاوران نماز
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
انسان شناسی 140.mp3
10.9M
#انسان_شناسی
#استاد_شجاعی
#استاد_فرحزادی
💥 مهمترین مسئلهای که انسان بعد از وفات در مورد آن، بسیار جزئی و دقیق، مورد مؤاخذه قرار میگیرد چیست؟
🆔 لینک کانال 👇
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
صفحه ۲۶۱ مصحف شریف
سوره مبارکه ابراهیم علیه السلام
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
4_5848040453919737468.mp3
1.85M
🔸ترتیل صفحه 261 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام ماهور
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
قرآن ترجمه المیزان
سوره 14
سوره مبارکه ابراهيم
صفحه 261
مُهْطِعِينَ مُقْنِعِي رُءُوسِهِمْ لَا يَرْتَدُّ إِلَيْهِمْ طَرْفُهُمْ ۖ وَأَفْئِدَتُهُمْ هَوَاءٌ (43)
در حالى که با ترس [به سوى موقف حساب] شتابانند و سرهايشان را بالا گرفته اند و پلک هايشان به هم نمى خورد و دل هايشان خالى [و از وحشت فرو ريخته] است. (43)
وَأَنْذِرِ النَّاسَ يَوْمَ يَأْتِيهِمُ الْعَذَابُ فَيَقُولُ الَّذِينَ ظَلَمُوا رَبَّنَا أَخِّرْنَا إِلَىٰ أَجَلٍ قَرِيبٍ نُجِبْ دَعْوَتَكَ وَنَتَّبِعِ الرُّسُلَ ۗ أَوَلَمْ تَكُونُوا أَقْسَمْتُمْ مِنْ قَبْلُ مَا لَكُمْ مِنْ زَوَالٍ (44)
و مردم را بيم ده از روزى که عذاب به سوى آنان مى آيد; پس کسانى که ستم کرده اند مى گويند: پروردگارا! ما را تا زمانى نزديک (کوتاه) مهلت ده تا دعوتت را اجابت کنيم و از رسولانت پيروى نماييم. آيا [شما طغيان نکرديد] و شما نبوديد که پيش از اين سوگند ياد مى کرديد که هرگز براى شما زوالى نيست؟ (44)
وَسَكَنْتُمْ فِي مَسَاكِنِ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَنْفُسَهُمْ وَتَبَيَّنَ لَكُمْ كَيْفَ فَعَلْنَا بِهِمْ وَضَرَبْنَا لَكُمُ الْأَمْثَالَ (45)
و در مسکن هاى کسانى که به خود ستم کردند، ساکن شديد; در حالى که براى شما روشن شده بود که با آنان چه کرديم، و براى شما مَثَل ها زديم. (45)
وَقَدْ مَكَرُوا مَكْرَهُمْ وَعِنْدَ اللَّهِ مَكْرُهُمْ وَإِنْ كَانَ مَكْرُهُمْ لِتَزُولَ مِنْهُ الْجِبَالُ (46)
و همانا [آنان]نيرنگ خود را به کار بستند و نيرنگشان نزد خدا [آشکار]است; هر چند که از نيرنگ آنان کوه ها از جا کنده شود. (46)
فَلَا تَحْسَبَنَّ اللَّهَ مُخْلِفَ وَعْدِهِ رُسُلَهُ ۗ إِنَّ اللَّهَ عَزِيزٌ ذُو انْتِقَامٍ (47)
پس هرگز مپندار که خدا در وعده خود با رسولانش خلاف مى کند، بى ترديد خدا عزّتمند و انتقام گيرنده است. (47)
يَوْمَ تُبَدَّلُ الْأَرْضُ غَيْرَ الْأَرْضِ وَالسَّمَاوَاتُ ۖ وَبَرَزُوا لِلَّهِ الْوَاحِدِ الْقَهَّارِ (48)
روزى که زمين به غير اين زمين تبديل شود و آسمان ها نيز [ چنين شوند] و [همه] در پيشگاه خداى يگانه قهار حاضر گردند. (48)
وَتَرَى الْمُجْرِمِينَ يَوْمَئِذٍ مُقَرَّنِينَ فِي الْأَصْفَادِ (49)
و مجرمان را در آن روز مى بينى که در غل ها به هم بسته شده اند. (49)
سَرَابِيلُهُمْ مِنْ قَطِرَانٍ وَتَغْشَىٰ وُجُوهَهُمُ النَّارُ (50)
پيراهن هايشان از قطران (قير) است و چهره هايشان را آتش مى پوشاند. (50)
لِيَجْزِيَ اللَّهُ كُلَّ نَفْسٍ مَا كَسَبَتْ ۚ إِنَّ اللَّهَ سَرِيعُ الْحِسَابِ (51)
تا [بدين گونه] خدا هر کسى را در برابر آنچه کسب کرده است، سزا دهد. بى شک خدا زود حساب است. (51)
هَٰذَا بَلَاغٌ لِلنَّاسِ وَلِيُنْذَرُوا بِهِ وَلِيَعْلَمُوا أَنَّمَا هُوَ إِلَٰهٌ وَاحِدٌ وَلِيَذَّكَّرَ أُولُو الْأَلْبَابِ (52)
اين ابلاغى است براى مردم و براى اين که به وسيله آن هشدار داده شوند و براى اين که بدانند او معبودى يگانه است و براى اين که خردمندان هشيار گردند. (52)
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
نکته تفسیری صفحه ۲۶۱
حال و روز دشمنان خدا در قیامت:
شاید این سؤال بسیاری از ما باشد که «چرا خداوند که آفریدگار و فرمانروای هستی است، به دشمنان خود اجازهی زندگی و فساد و گناه می دهد، و آیا او از رفتار و کردار آنان بی خبر است؟!».
آیهی 42 در پاسخ این سؤال می فرماید که مبادا خیال کنید که خدا از ستمکاران و کارهای بدشان غافل است و آنان می توانند آزادانه به زندگی ننگین خود ادامه دهند؛ بلکه خداوند چنین خواسته که دنیا، سرای اختیار انسان ها باشد و آنان بدون اینکه مجبور باشند، خودشان راه حق یا باطل را انتخاب کنند. البته این دوران کوتاه، بزودی به پایان می رسد و دوستان و دشمنان خدا در دادگاه عدل الهی حاضر می شوند و به پاداش و کیفر اعمال خود می رسند. آری، خدا کاملاً از حال کافران ستمگر باخبر است و مجازات آنان را تا قیامت به تأخیر انداخته است. در آن روز امّا وضعیت آنان با دنیا متفاوت است؛ زیرا به فرمودهی آیهی 48، نظام آسمان ها و زمین در قیامت دگرگون می شود، و یکی از نمونه های آن دگرگونی، تغییر وضعیت جسمی و ظاهری انسان هاست.
شاید بسیاری از دشمنان خدا، با تکیه بر مال و ثروت خود و قدرت و نفوذ اجتماعی شان، در دنیا با غرور و تکبّر راه می رفتند و به افراد زیردست خود با تحقیر و کوچکی نگاه می کردند؛ شاید همیشه در دل، خودشان را مهم ترین افراد جهان می پنداشتند و گمان می کردند که هیچ گاه نابود نمی شوند؛ شاید آزادانه برای عیّاشی و گناه یا خونریزی و فساد، به هر جای جهان که می خواستند، سفر می کردند؛ امّا این آزادی و اختیار به زودی به پایان می رسد و آن نگونبختان گنهکار، با نکبت و شرمساری وارد صحرای محشر می شوند. آنجا دیگر اوضاع متفاوت است. قدرت و تسلّط خدا ـ که در دنیا از کافران پنهان بود ـ نمایان می شود و خصوصیات زشت کافران در ظهور می یابد: چشم هایشان از ترس و حیرت خیره می شود (تَشخَصُ فیهِ الاَبصار)؛ به سرعت به سوی جایگاهشان در دادگاه قیامت می دوند و با ذلّت و خواری به صحنه ی هولناک قیامت می نگرند(مُهطعینَ)؛ سرهایشان را به سوی آسمان می کشند تا عذاب را نبینند(مُقنِعی رُؤوسِهِم) و از هول و وحشت پلک نمی زنند (لایَرتَدُّ اِلَیهِم طَرفُهُم)؛ دلهایشان از ترس خالی می شود و قدرت هیچ گونه تصمیم گیری ندارند(اَفئِدَتُهُم هَواِّء). آنجا دیگر از آزادی خبری نیست؛ بلکه با غل و زنجیرِ آتشین بسته می شوند(مُقَرَّنینَ فِی الاَصفاد) و به جای لباس های پر زرق و برقی که با آن به دیگران فخر می فروختند، لباس هایی از مواد بدبوی مذاب و مشتعل بر تن هایشان پوشانده می شود (سَرابیلُهُم مِن قَطِران) و در آن حال، آتش، چهره هایشان را فرا می گیرد (تَغشیّْ وُجوهَهُمُ النّار). با این اوصاف، به نظر شما، آیا خدا از حال آنان بی خبر بوده یا آنان از خدا غافل بودهاند؟
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
✅ «حکومت جهانی حضرت مهدی»
✴ «لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّه»
🌸در سه آیه از قرآن، خداوند وعده داده است که اسلام کل کره زمین را فرا می گیرد. و این فراگیر شدن اسلام در زمان امام زمان صورت میگیرد.
✴ هُوَ الَّذِي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَىٰ وَ دِينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ و َلَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ(توبه/33)
ﺍﻭ ﻛﺴﻰ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺭﺳﻮﻟﺶ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﺪﺍﻳﺖ ﻭ ﺁﺋﻴﻦ ﺣﻖ ﻓﺮﺳﺘﺎﺩ ﺗﺎ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺑﺮ ﻫﻤﻪ ﺁﺋﻴﻨﻬﺎ ﻏﺎﻟﺐ ﮔﺮﺩﺍﻧﺪ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻣﺸﺮﻛﺎﻥ ﻛﺮﺍﻫﺖ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ. (توبه/33)
✴ هُوَ الَّذِي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَىٰ و َدِينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ و َكَفَىٰ بِاللَّهِ شَهِيدًا (فتح/28)
ﺍﻭ ﻛﺴﻰ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺭﺳﻮﻟﺶ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﺪﺍﻳﺖ ﻭ ﺩﻳﻦ ﺣﻖ ﻓﺮﺳﺘﺎﺩﻩ، ﺗﺎ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺮ ﻫﻤﻪ ﺍﺩﻳﺎﻥ ﭘﻴﺮﻭﺯ ﻛﻨﺪ، ﻭ ﻛﺎﻓﻰ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺧﺪﺍ ﺷﺎﻫﺪ ﺍﻳﻦ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﺑﺎﺷﺪ. (فتح/28)
✴ هُوَ الَّذِي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَىٰ وَدِينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ وَلَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ (صف/9)
ﺍﻭ ﻛﺴﻰ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺭﺳﻮﻝ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﺪﺍﻳﺖ ﻭ ﺩﻳﻦ ﺣﻖ ﻓﺮﺳﺘﺎﺩ ﺗﺎ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺑﺮ ﻫﻤﻪ ﺍﺩﻳﺎﻥ ﻏﺎﻟﺐ ﺳﺎﺯﺩ، ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻣﺸﺮﻛﺎﻥ ﻛﺮﺍﻫﺖ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ. (صف/9)
✅ اين آيه ها وعدهى حاكميّت اسلام بر جهان را بيان مىكند. مسألهى قيام جهانى حضرت مهدى، از مسلّمات اعتقادى شيعه و اهلسنّت است.
✅ حضرت علی فرمود: در زمان ظهور امام زمان هيچ خانهاى و هيچ قريهاى نخواهد بود، مگر آنكه اسلام وارد آن خواهد شد، چه بخواهند، چه نخواهند. و صداى اذان هر صبح و شام در هر قريهاى شنيده خواهد شد.
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd