✍امام حسن (علیه السلام ):
قوی ترین اسباب کشی و روزی،اقامه نماز همراه با تعظیم و خشوع .....و حضور یافتن در مسجد قبل از اذان می باش.
📚بحارالانوار ج ۷۳ص۳۱۸
🏴 لینک کانال👇
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
15.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ | امیدبخش ترین آیه قرآن
نسخه با کیفیت
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
در مشکلات، ناراحتیهای درونی و غصههایتان از نماز کمک بگیرید؛ «وَ اِسْتَعِینُوا بِالصَّبْرِ وَ اَلصَّلاٰةِ ». نماز یک قدرت و انرژی بزرگ است.🌱
_استاد انصاریان
#روح_سالم_دربدن_سالم
در روایات متعدد روغنهای مختلف معرفی شدند
از جمله
⚘روغن بنفشه ⚘
🤕 که ماساژ و روغن مالی سر، پیشانی ، ابرو ،محاسن و کل بدن باعث درمان و پیشگیری از بیماری هاست 💆♂️
⚘ پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله
می فرمایند:⚘
🏺 روغن بنفشه بهترین روغنهاست ⚘
و هرگاه مبتلا به سردرد میشدند ابروهای خود را با روغن بنفشه روغن مالی میکردند
🏺روغن بنفشه پایه زیتون
برای روغن مالی موضعی بدن💆♂️
🏺روغن بنفشه پایه کنجد
برای داخل بدن🤧
مانند گوش و بینی
برا سردرد هم عالیه🤕
#روغن_مالی
🆔 لینک کانال 👇
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
صفحه ۴۸۱ مصحف شریف
انتهای سوره مبارکه فصلت
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
1_1646627280.mp3
1.98M
🔸ترتیل صفحه 481 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده مقام حجاز - رست
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
قرآن ترجمه المیزان
سوره 41
سوره مبارکه فصلت
صفحه 481
وَمِنْ آيَاتِهِ أَنَّكَ تَرَى الْأَرْضَ خَاشِعَةً فَإِذَا أَنْزَلْنَا عَلَيْهَا الْمَاءَ اهْتَزَّتْ وَرَبَتْ ۚ إِنَّ الَّذِي أَحْيَاهَا لَمُحْيِي الْمَوْتَىٰ ۚ إِنَّهُ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ (39)
و از نشانه هاى [قدرت] او اين است که تو زمين را پژمرده مى بينى، پس هنگامى که آب بر آن نازل کنيم جنبش مى کند و برمى آيد، همانا آن کس که زمين را زنده کرد حتماً زنده کننده مردگان است، به يقين او بر هر چيزى توانا است. (39)
إِنَّ الَّذِينَ يُلْحِدُونَ فِي آيَاتِنَا لَا يَخْفَوْنَ عَلَيْنَا ۗ أَفَمَنْ يُلْقَىٰ فِي النَّارِ خَيْرٌ أَمْ مَنْ يَأْتِي آمِنًا يَوْمَ الْقِيَامَةِ ۚ اعْمَلُوا مَا شِئْتُمْ ۖ إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ (40)
بى گمان کسانى که درباره آيات ما کج انديشى مى کنند از ما پنهان نيستند، پس آيا حال کسى که در آتش افکنده مى شود بهتر است يا حال آن که روز قيامت مى آيد و [از آتش] در امان است؟ هر کارى مى خواهيد انجام دهيد که او به آنچه مى کنيد بينا است. (40)
إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا بِالذِّكْرِ لَمَّا جَاءَهُمْ ۖ وَإِنَّهُ لَكِتَابٌ عَزِيزٌ (41)
بى شک کسانى که به قرآن ـ وقتى که به آنان رسيد ـ کفر ورزيدند [کيفر خود را خواهند ديد ]و همانا آن کتابى عزّتمند است. (41)
لَا يَأْتِيهِ الْبَاطِلُ مِنْ بَيْنِ يَدَيْهِ وَلَا مِنْ خَلْفِهِ ۖ تَنْزِيلٌ مِنْ حَكِيمٍ حَمِيدٍ (42)
[کتابى که] باطل نه از پيش روى آن و نه از پشت سرش (از هيچ طرف) نمى تواند آن را مغلوب سازد، فرود آمده اى است از سوى حکيمى ستوده. (42)
مَا يُقَالُ لَكَ إِلَّا مَا قَدْ قِيلَ لِلرُّسُلِ مِنْ قَبْلِكَ ۚ إِنَّ رَبَّكَ لَذُو مَغْفِرَةٍ وَذُو عِقَابٍ أَلِيمٍ (43)
[از سخنان ناروا مانند نسبت دادن سحر و جنون چيزى] به تو گفته نمى شود مگر آنچه به رسولان پيش از تو گفته شد، همانا پروردگار تو داراى آمرزشى [ارجمند] و عقوبتى دردآور است. (43)
وَلَوْ جَعَلْنَاهُ قُرْآنًا أَعْجَمِيًّا لَقَالُوا لَوْلَا فُصِّلَتْ آيَاتُهُ ۖ أَأَعْجَمِيٌّ وَعَرَبِيٌّ ۗ قُلْ هُوَ لِلَّذِينَ آمَنُوا هُدًى وَشِفَاءٌ ۖ وَالَّذِينَ لَا يُؤْمِنُونَ فِي آذَانِهِمْ وَقْرٌ وَهُوَ عَلَيْهِمْ عَمًى ۚ أُولَٰئِكَ يُنَادَوْنَ مِنْ مَكَانٍ بَعِيدٍ (44)
و اگر آن را قرآنى به زبان غيرعربى قرار مى داديم، مى گفتند: چرا آيات آن تبيين نشده است؟ آيا کتابْ غيرعربى و مخاطبْ عربى؟! بگو: آن براى کسانى که ايمان آورده اند هدايت و شفا است و کسانى که ايمان نمى آورند در گوش هايشان سنگينى است و قرآن برايشان مايه کورى است، اينان گويى از جايى دور ندا مى شوند [و صدا را نمى شنوند]. (44)
وَلَقَدْ آتَيْنَا مُوسَى الْكِتَابَ فَاخْتُلِفَ فِيهِ ۗ وَلَوْلَا كَلِمَةٌ سَبَقَتْ مِنْ رَبِّكَ لَقُضِيَ بَيْنَهُمْ ۚ وَإِنَّهُمْ لَفِي شَكٍّ مِنْهُ مُرِيبٍ (45)
و همانا به موسى کتاب داديم پس در باره آن اختلاف شد و اگر قبلاً سخنى از پروردگارت صادر نشده بود [که قضاوت ميان مؤمن و منکر در قيامت خواهد بود] بين آنان قضاوت مى شد [و منکران قرآن هلاک مى شدند] و به راستى آنها در باره قرآن در شکى شديد هستند. (45)
مَنْ عَمِلَ صَالِحًا فَلِنَفْسِهِ ۖ وَمَنْ أَسَاءَ فَعَلَيْهَا ۗ وَمَا رَبُّكَ بِظَلَّامٍ لِلْعَبِيدِ (46)
هر کس کار شايسته انجام دهد به سود خود او است و هر کس بدى کند به زيان خود او است و پروردگار تو هرگز به بندگان ستم نمى کند. (46)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
🌷 نکته تفسیری صفحه ۴۸۱🌷
قرآن؛ کتابی که هیچ باطلی در آن را ندارد:
کتاب، یکی از مهم ترین ابزاری است که انسان ها برای کسب علم و دانش از آن بهره می برند. هر کتابی، علاوه بر ویژگیهای مثبت، دارای ایرادها و اشکالاتی است که بعضی اوقات نویسندگان دیگر به آنها اشاره می کنند؛ به طوری که می توان گفت از میان میلیون ها و شاید میلیاردها کتابی که تاکنون نوشته شده، کتابی را سراغ نداریم که بدون هیچ گونه ایراد و نقصی به حضور خود در عالم انسان ها ادامه دهد؛ برخی بر اثر مرور زمان، با نسخه ی اصلی خود سازگار نیستند؛ بعضی بهکلّی تحریف شده اند؛ برخی با علوم روز همخوانی ندارند و اشکالات آن ها با پیشرفت علم آشکار می شود؛ بعضی دیگر نیز به بارها ویرایش و اصلاحات نیاز دارند. از این رو مشاهده می کنیم که بسیاری از نویسندگانِ معروف، در چاپ-های مجدد کتاب هایشان، با افتخار می نویسند «با ویرایش مجدّد»؛ یا «همراه با اضافات»؛ یا «با اصلاحات جدید» و... . در حقیقت این خاصّیتِ آثار بشری است که پیوسته نیازمند رفع عیوب و نقایص، و حرکت به سوی رشد و کمال است.
کتابی امّا در دست بشر وجود دارد که پدیدآورنده ی آن با اطمینانِ کامل ادّعا کرده که هیچ عیب و نقصی در آن وجود ندارد و اثرش از هر گونه تحریف، خطا و اشتباه مبرّاست و هیچگاه به ویرایش و اصلاحات نیاز ندارد. این اثر هرچند در دستان ما قرار دارد، از سنخ کتاب های ما نیست و آن را یک یا چند انسان ننوشته اند؛ بلکه خدای فرزانه و ستوده نازل کرده است؛ خدایی که در زمان و مکان محدود نیست و به رشد و کمال نیاز ندارد؛ بلکه خود، کمال مطلق است و هر گونه رشد و کمالی از او سرچشمه می گیرد. آری، آن منبع علم و قدرت، کتابی را از جانب خود بر بهترین بنده ی خویش نازل فرموده و تضمین کرده که از آن در برابر هر گونه تحریف و تغییری محافظت می کند؛ چنان که در آیه ی 9 سوره ی حجر می خوانیم: «ما قرآن را نازل کردیم و خودمان هم از آن محافظت می کنیم.» آیات مورد بحث نیز به روشنی گویای این حقیقت است که قرآن از هر گونه تحریف و خطا مصون است و تا پایان دنیا همچون خورشیدی فروزان در آسمان علم و دانش نورافشانی می کند. البتّه به یاد داشته باشیم که به فرموده ی پیامبر اسلام ، آیاتِ ارزشمند قرآن باید همیشه در کنار خاندان معصوم آن حضرت قرار داشته باشند. در این صورت است که هیچ¬کس نمی تواند هیچ گونه ایرادی از قرآن بگیرد؛ و الّا جدایی قرآن از اهل بیت باعث می شود که معنای بسیاری از آیاتِ آن برای ما همچنان مبهم و نامفهوم بماند. البته تاکنون بسیاری از مدّعیان علم و دانش، به گمان خود، ایراداتی از قرآن گرفته است اند؛ امّا خیلی زود معلوم شده که آن ایرادات، یا ناشی از اطلاعات ناکافی آنان از احکام اسلامی و فرموده های پیشوایان معصوم بوده، یا از روی دشمنی با قرآن و برای فریب افکار مسلمانان بیان شده است.
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4