فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
🌺 والله والله والله یکی از شئون عاقبت بخیری...
#شهیدسلیمانی #امام_خامنهای #ولایت_فقیه #مقام_معظم_رهبری #حاج_قاسم #سردار_دلها #عاقبت_بخیری
@yousof_e_moghavemat
🗓۴دی ۱۳۹۴سالروز شهادت
رزمنده تخریبچی دفاع مقدس
فرمانده گردان حضرتابوالفضل(؏)
تیپ ۴۵ جوادالائمه (؏) گرگان
در منطقه العیس سوریه
#رزمنده_دیروز_مدافع_امروز
#جانباز_شهید_قاسم_تیموری
@yousof_e_moghavemat
#شهید_ذکریا_شیری
ذکریا شیری، یکم آذرماه سال ۱۳۶۵ در روستای گرماب خدابنده به دنیا آمد. پدرش شعبانعلی و مادرش رقیه آقائی نام داشت. تحصیلاتش را تا مقطع کارشناسی و رشته ی مدیریت دفاعی ادامه داد. در تاریخ ۱۱ فروردین ماه سال ۱۳۸۷ ازدواج کرد و دارای دو فرزند پسر و دختر بود. پاسدار بود و توسط سپاه صاحب الامر(عج) قزوین و به عنوان فرمانده دسته و مدافع حرم در جبهه دفاعی سوریه حضور یافت. چهارم آذرماه سال ۱۳۹۴، در حلب سوریه و بر اثر انفجار تله ی انفجاری و اصابت ترکش و جراحات وارده شهید شد و تاکنون اثری از پیکرش به دست نیامده است.
بخشی از وصیت نامه : و ای همسر گرامی آنگونه که شایسته شما بوده نتوانستم در زندگی مشترک به وظیفهام عمل کنم و بار سنگین تربیت فرزندانم بر دوش شماست و از شما میخواهم فاطمه را فاطمی و زینبی تربیت کنی و در سختیها و مشکلات، زینب کبری(س) را به یادآوری تا آرامش معنوی به دست آوری.
و خوب میدانی که برای دفاع از حرم سه ساله امام حسین(ع) باید سه ساله خودم را تنها بگذارم. پس صبوری کن همچون زینب کبری(س).
#مدافع_حرم
@yousof_e_moghavemat
✍ اگر حضرت عیسی مسیح (علیهالسّلام) امروز در میان ما میبود، لحظهای را برای مبارزه با سردمداران ظلم و استکبار جهانی از دست نمیداد و گرسنگی و سرگردانی میلیاردها انسانی را که بهوسیلهی قدرتهای بزرگ، استثمار و به جنگ و فساد و ستیزهخویی سوق داده میشوند، تحمّل نمیکرد.
🌸 آیت الله خامنه ای
#ولادت_حضرت_عیسی (ع)
#بیانات
#مقام_معظم_رهبری
@yousof_e_moghavemat
یاد مردانی بخیر
که در اقیانوسِ دلشان
صید خدا شدند ...
از راست:
#غواصان
#لشکر_41_ثارالله
#شهید_علی_عابدینی
#شهید_مهدی_عربنژاد
#شهید_محمد_قنبری
@yousof_e_moghavemat
رزمندگان گردان جعفرطیار
لشکر هفت ولیعصر (عج)
عکاس : علی کاوه
#شیمیایی
#دفاع_مقدس
#لشکر_7_ولیعصر
#گردان_جعفر_طیار
@yousof_e_moghavemat
💠منَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا
🔸برخی از آن مؤمنان، بزرگ مردانی هستند که به عهد و پیمانی که با خدا بستند کاملا وفا کردند،از آنان برخی پیمانشان را به انجام رساندند[ و به شهادت رسیدند] و برخی از آنان [شهادت را] انتظار می برند
📗آیه 23 سوره احزاب
#شهید_قاسم_سلیمانی
#شهید_ابو_مهدی_المهندس
#شهدا
#یک_آیه_قرآن
@yousof_e_moghavemat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میگفت : جاموندی از #کربلا ؟
نگران نباش ، خیالت راحـت باشه
مادر همیشه سهمِ بچه ای که نیامده
رو کــــنار مــیـــذاره ؛
بیشتر از سهمش هم کنار میذاره ...
#السلام_علیک_یا_ابا_عبدالله_الحسین
#اللهم_ارزقنا_زیارت_کربلا
#استوری
@yousof_e_moghavemat
🍁 #بسیج_لشکر_مخلص_خداست 🚩
🛰
🚀
«... #بسیج ، شجره طیبه و درخت تناور و پر ثمری است که شکوفه های آن بوی بهار وصل و طراوت یقین و حدیث عشق می دهد.
☘
#بسیج مدرسه عشق و مکتب شاهدان و شهیدان گمنامی است که پیروانش بر گلدسته های رفیع آن، اذان شهادت و رشادت سر داده اند.
🌱
#بسیج میقات پابرهنگان و معراج اندیشه پاک اسلامی است که تربیت یافتگان آن، نام و نشان در گمنامی و بی نشانی گرفته اند. #بسیج لشکر مخلص خداست که دفتر تشکل آن را همه مجاهدان از اولین تا آخرین امضا نموده اند.
🌿
من همواره به خلوص و صفای #بسیجیان غبطه می خورم و از خدا می خواهم تا با بسیجیانم محشور گرداند، چرا که در این دنیا افتخارم این است که خود بسیجی ام». (صحیفه امام؛ جلد ۲۱، صفحه ۱۹۴)
💟
✔
📸 تیرماه ۱۳۶۱ ، محوطه پادگان زبدانی سوریه، فرمانده در قلب نیروها با سربند #الی_بیت_المقدس .😍
☆
♡
#حاج_احمد_متوسلیان
#قوای_محمد_رسول_الله (ص)
#باز_نشر
@yousof_e_moghavemat