✍چون فقر حل نشده پس بشویم پاتایا؟
🔻حجاب بازیچهای شده تا هر کس میخواهد عوامفریبی کند دستش بگیرد و در شبکههای اجتماعی که عمدتا تحت تأثیر مخالفان هستند جلب توجه کند. سالهای سال زائری با حرفهای ژورنالیستی و صد من یک غاز در این حوزه خودنمایی کرد و حالا نصیری که او هم ژورنالیست حرفهای است همان حرفها را عینا تکرار میکند.
🔻صدا و سیما هم به بخشی از این بازی تبدیل شده و برای بار چندم برنامهای تکراری با قالب تکراری (مناظره یک ژورنالیست زباندار با یک مدافع پژوهشگر) برگزار میکند و تا به حال موفق نشده دو نفر که هر دو الگویشان حرفهای عوامانه و تعمیمِ مثالهای جزیی است (مثلا مطهری دربرابر زائری یا نصیری) را در برابر هم قرار بدهد.
🔻الگوی اینها یک حرف ثابت است که چون در فلان حوزه وضعمان خراب است پس قانون حجاب را هم رها کنید. مثالهای دلخراش میزنند تا احساسات مخاطب را تحریک کنند بعد نتیجه میگیرند که پس قانون حجاب را بردارید! چون فقر حل نشده و عدالت نداریم پس اجازه بدهید تا جماعت رها مملکت را تبدیل به ترکیه و تایلند کنند. مغالطه که ما بهش میگوییم: جابجایی.
🔻مسخرگی به حدی رسیده که نصیری در مناظره جدید زاویه میگوید ما مسائل مهمتری داریم مثل سقط جنین و طلاق و فروپاشی خانواده پس قانون حجاب را برداریم! کدام عقل سالمی حاضر است انکار کند که با وا دادن فضای فرهنگی مشکلات ناشی از آزادی و سبک زندگی غربی ممکن است کمتر شود؟ در ترکیه که دائم مثالش میزنند این چیزها را ندارند؟!
🔻رسما دروغ میگویند که قانون حجاب است که دوقطبی درست کرده و اینطور القا میکنند که اگر برش داریم مسئله حل و تمام میشود! دوقطبی را اما رضاخان درست کرد که طبقه جدید غربزده ساخت. دوقطبی را محمدرضا و فرح ساختند که برهنگی و هرزگی را تشویق میکردند.
🔻خیال میکنند اگر حجاب را بردارند دوگانهای که خودشان دامن میزنند و بهش میگویند منکر تمام خواهد شد اما تازه دعوا به حوزههای دیگر کشیده میشود؛ که چرا مشروب ممنوع شده؟ چرا ربا قانون نشود؟ چرا زنا جرم است؟ چرا قصاص اجرا میشود؟ چرا هرزهنگاری آزاد نیست؟ سادهلوحی جز با نقض غرض تمام نمیشود.
🔻همیشه این دوگانه چرک و نخنما مصرف دارد که آنها دیوند و به گرسنگی اهمیت نمیدهند ولی ما فرشتهایم و به بیحجابی اهمیت نمیدهیم. حکایت نومن ببعض و نکفر ببعض در کشور ما و نگاههای سیاه و سفید ظاهرا تمامی ندارد. سابقه فرهنگیمان پر از پیچیدگی است اما افکار عمومیمان به شدت سادهاندیش.
✅ جنس اول
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
📣 نکاتی درباره تازهترین حاشیه پیرامون مجلس یازدهم
📍عدالتخواهان به ترکیب اتاق فکر امنیتی دولت اضافه شدند
🔻بخش اول
♦️مجلس یازدهم با همه حواشی و چالشهای درون جبهه انقلاب که نیاز به تکرار ندارد، بالاخره با ترکیب کامل شکل گرفت و مجلس یازدهم رسما پوست اندازی کرد و آنچنان شد که "مجلس انقلابی" نام گرفت؛ مجلسی که به تعبیر رهبری " یکی از قویترین و انقلابیترین مجالس پس از انقلاب" است.
🔹اما از روزهای اول مجلس یازدهم، به دلایل مختلف که کم تجربگی نمایندگان راه یافته به پارلمان از مهمترین آنهاست، نمایندگان با چالشها و حواشی متعددی روبرو شدند که عمدتا نیز حاصل عملکرد خودشان در فضای رسانهای/مجازی بود.
♻️ از ماجرای نحوه دریافت ودیعه مسکن و ایجاد جو غیرضروری در مجلس و این مطالبه که نمایندگان آن را دریافت نکنند (حال آن که اکثر نمایندگان مجلس از اقصی نقاط کشور به تهران میآیند و قطعا به حداقلی برای تامین مسکن نیاز خواهند داشت)
🔹یا نماینده ای که در روز تعطیلی ایستگاه بهارستان، با انتشار تصویری از ورودی آن، استفاده از مترو را در فضای مجازی تبلیغ کرد.
♦️بازیهای توییتری نمایندگان در روزهای ابتدایی آغاز به کار مجلس نیز حاشیه دیگری بود که به البته به نظر میرسد با تدبیر صورت گرفته در رأس مجلس، به سرعت مدیریت شد...
🔸اینها تنها چند نمونه بود که هریک تا چند روز و گاهی تا چند هفته، حواشی را حول مجلس ایجاد میکرد.
🔹به این فهرست ماجرای اعتبارنامه تاجگردون و انتخاب رئیس دیوان محاسبات را نیز باید اضافه کرد.
🔅تازه ترین موضوع نیز ماجرای خودروهای نمایندگان است که روز گذشته با اعلام انصراف یک نماینده از دریافت "دنا پلاس اتومات"، توسط گروه موسوم به عدالتخواه مطرح شد و نمایندگان مجلس به رانتخواری، عدم شفافیت، دریافت ماشین لوکس و ... متهم شدند.
♻️ فارغ از این که در دورههای گذشته مجلس، خودروهایی نظیر سوزوکی ویتارا و سراتو به نمایندگان مجلس واگذار میشد و با مد نظر قرار دادن اینکه اساسا نحوه واگذاری خودروها به نمایندگان هنوز قطعی و نهایی نشده است که حالا بر سر آن بحث و جدل شکل گرفته، باید کمی از این موضوع فاصله گرفت و تصویر بزرگتری را ترسیم کرد. آنگاه میتوان دریافت بهتری از آنچه این روزها در فضای سیاسی/رسانهای کشور، پیرامون مجلس یازدهم و دولت میگذرد داشت.
🔻این روزها مردم ایران، بیش از آنکه از فشار حداکثری آمریکا در سختی باشند، از ناکارآمدی حداکثری دولت برآمده از جریان اصلاحات دچار مشقت اقتصادی شدهاند.
🔹فهرست آثار این ناکارآمدی طولانی و از شمارش خارج است اما عجالتا، بورس، قیمت ارز، مسکن، تورم، بیکاری، رکود، نابسامانی و عدم نظارت بر قیمتها، برجام، فساد اقتصادی و سوء مدیریتهایی نظیر ارز ۴۲۰۰ تومانی، گم شدن میلیاردها دلار، خسارت دهها هزار میلیاردی وزیر نفت به کشور و ... تنها بخشی از آسیبهای دولت اعتدال-اصلاحات به کشور و مردم است.
♦️اما امروز جریانی که خود را "عدالتخواه" میخواند و پیشتر شائبه انحراف آنها مطرح بود، گویا رفتهرفته راه را کاملا گم کردهاند و ۱۸۰ درجه مسیر را اشتباه میروند.
🔸این روزها اگر کسی باید خطاب مطالبه بابت عملکرد ۷ سال گذشته باشد، دولتی است که با حمایت اصلاحات و جهالت برخی جریانات ظاهرا انقلابی بر سر کار آمد.
🔹عدالتخواهان بازمانده از مجلس یازدهم، حالا تمام ظرفیت خود را برای از کار انداختن مجلس و منحرف کردن آن به کار بستهاند.
🔻 ادامه دارد..
✍ امیر حسین عاصف
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
🔺 نکاتی درباره تازهترین حاشیه پیرامون مجلس یازدهم
📍 عدالتخواهان به ترکیب اتاق فکر امنیتی دولت اضافه شدند
🔻بخش دوم
♦️این طراحی البته یک سر دیگر نیز دارد و آن امنیتیهای دولت هستند که خرداد سال آینده فرصت دارند پیکان مطالبه و انتقاد از وضع موجود را از سمت دولت به سمت مجلس تازه تشکیلشده بچرخانند.
🔹این روزها اصلاحطلبان که به دنبال آب و صابون برای شستن دست و رویشان از بابت عملکرد دولت، شورای شهر و مجلس دهم هستند، عدالتخواهان را به نیابت از خود به این معرکه فرستادهاند.
🔻آنچه در شخصیت گروه موسوم به عدالتخواه وجود دارد و اصلاح طلبان نیز بر آن دست گذاشته اند برجسته کردن مسائل فرعی و حواشی برای نادیده گرفتن مسائل اصلی است کینه این گروه از جریان انقلابی راه یافته به مجلس و وحدت انتخاباتی به حدی است کوچکترین این مسائل را طوری بزرگ نمایی می کنند که گویی اولویت اول کشور است.
♻️ رهبر انقلاب نیز تاکنون در موارد مختلفی نسبت به اصلی و فرعی کردن مسائل کشور بارها تذکر داده و نخبگان را از پرداختن به امور فرعی بر حذر داشته اند.
🔹این تذکر متوجه نمایندگان محترم مجلس هم هست. باید فرصت ها برای خدمت به مردم و گره گشایی از مشکلات کشور را مغتنم بشمارند و متوجه باشند گروههایی در بیرون برای زمین گیر کردن مجلس در ابتدای راه به وحدت رسیده و کمر همت بسته اند.
♦️بهترین پاسخ به این گروهها و تنها راه مقابله با آنها اهتمام بیشتر به رسیدگی به مشکلات مردم است. همانند سفرهای میدانی نمایندگان و رئیس مجلس که نتوانستند عصبانیت خود را از آن پنهان کنند
🔸گرچه وجود نسل جوانان متخصص انقلابی در مجلس یازدهم فرصتی بزرگ برای کشور فراهم آورده است اما نقش پیشکسوتان و نمایندگان با تجربه مجلس نیز اهمیتی دو چندان یافته که باید ظرفیت این گروه جوان و پر انگیزه را در مسیر صحیح رسیدگی به دردهای ملت راهبری کنند.
🔹این انتظار عمومی هم از نمایندگان انقلابی وجود دارد که از استفاده از امکانات مجلس که قانون حق نمایندگان است، در صورت عدم نیاز حقیقی (به عنوان مثال در صورتی که خودروی شخصی دارند) انصراف دهند.
✍ امیر حسین عاصف
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
✅ انصاف درگرفتن اجرت
🌹 شیخ در گرفتن اجرت براي کار خیاطی، بسیار با انصاف بود. به اندازه اي که سوزن می زد و به اندازه کاري که می کرد مزد می گرفت. به هیچ وجه حاضر نبود بیش از کار خود از مشتري چیزي دریافت کند. یکی از روحانیون نقل می کند که: عبا و قبا و لباده اي را بردم و به جناب شیخ دادم بدوزد، گفتم چقدر بدهم؟ گفت: دو روز کار میبرد ،چهل تومان. روزي که رفتم لباسها را بگیرم گفت: اجرتش بیست تومان می شود. گفتم: فرموده بودید چهل تومان!؟ گفت: فکر کردم دو روز کار می برد ولی یک روز کار برد!
🍀روایت است که امام علی (ع) فرمود:
« الانصاف افضل الفضائل»
یعنی؛ انصاف برترین فضیلتها است.
📚کتاب کیمیای سعادت
#شیخ_رجبعلی_خیاط
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
بشری
📣 روزنامه حامی دولت:اکثر مردم از عملکرد روحانی ناراضی اند
🔹روزنامه آرمان در مطلبی نوشت: «انتخابات مجلس یازدهم، هشدار و زنگ خطری درخصوص کم شدن مشارکت مردم در انتخابات بود. این کاهش مشارکت و عدم مشارکت توده مردم در انتخابات شاید تابهحال در تاریخ انتخاباتهای ایران اتفاق نیفتاده بود. این مشارکت در برخی حوزهها، در حد ۲۵-۳۰ درصد بوده است. این هشدار و زنگ خطر در انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰ هم ممکن است تکرار شود. علت این مساله بسیار روشن است. علتش این است که دولتمردان نتوانستهاند خواستههای مردم را کامل برآورده کنند. به این معنا که نه توانستند معیشت مردم را بهبود بخشند و نه مشکل اقتصاد، ارز و ... را درست حل کنند. در نتیجه، آن وعده و وعیدهایی که در طول دورههای گذشته به مردم داده شد، تحقق عملی در حد انتظار پیدا نکرد. این مسائل موجب دلسردی، دلزدگی، یاس و عدم مشارکت توده مردم در انتخابات میشود».
🔹این روزنامه اصلاح طلب در ادامه نوشت: «اکثر مردم ایران از دولت رضایت ندارند...ما امروز در کشور دو عامل نارضایتی عمومی داریم. یکی بیکاری و دیگری گرانی است».
🔸این روزنامه حامی دولت اذعان کرده است که علت اصلی کاهش مشارکت مردم در انتخابات مجلس یازدهم، عملکرد ضعیف دولت بوده است.
🔹کارشناسان بارها تاکید کرده اند که علت اصلی کاهش مشارکت مردم در انتخابات مجلس یازدهم، کارنامه بسیار ضعیف دولت و مجلس دهم بوده است.
🔹متاسفانه دولت آقای روحانی در کنترل بازار ارز، سهمیه بندی بنزین، تولید مسکن، مدیریت بازار خودرو، مدیریت نقدینگی، گسترش دیپلماسی منطقه ای، پیشبرد سیاست «اقتصاد منهای نفت»، بهره مندی از ظرفیت های آمریکای لاتین و قاره آفریقا و شرق آسیا، مبارزه با قاچاق، حمایت از تولیدکنندگان و...کارنامه قابل قبولی ارائه نداده است.
✅ مشرق
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
📌حضرت آیت الله العظمی حکیم فرمودند:
📍با شخصی دوستی فراوانی داشتم و با هم قرار گذاشته بودیم که هر کدام زودتر از دنیا رفتیم به خواب دیگری بیاییم.
🔸دوست من وفات یافت و حدود یک سال گذشت و به خوابم نیامد، پس از گذشت یک سال به خوابم آمد.
🔻گفتم: قرار بود زود به خوابم بیایی! گفت: هنگامی که مردم، به من گفتند: مت یهودیا او نصرانیا
♦️گفتم: چرا؟ گفتند: چون حج بگردن داری.
🔅بسیار ناراحت شدم، اما در آن حال حضرت فاطمه زهرا و ائمه اطهار را دیدم دست به دامن حضرت زهرا شدم آن بزرگوار سفارشم را به حضرت مهدی کرد. آن حضرت حجم را به گردن گرفت تا در سال آینده به جا آورد و من تا آن حضرت حج را انجام نداد، آزاد نشدم.
📚 روزنه هایی ازعالم غیب، ص۱۸۴
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
🔺ضربه شصت هکر جوان ایرانی به آمریکا
🔹پلیس فدرال آمریکا یک جوان ایرانی به نام بهزاد محمد زاده را به جرم هک کردن ۵۱ سایت و قرار دادن تصویر حاج قاسم سلیمانی و شعار مرگ بر آمریکا، تحت تعقیب قرار داد.
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
📌ترجیح اصلاحطلبان: رقابت با نامزدی مثل ناطق و لاریجانی!
🔸روزنامه زنجیرهای شرق در دوره سردرگمی افراطیون مدعی اصلاحطلبی برای اصولگرایان نامزد انتخاباتی تعیین کرد! شرق از قول عطریانفر عضو مرکزیت حزب کارگزاران نوشت لاریجانی رقیب شریف جبهه اصلاحات است؛ مانند رقابت ناطق نوری با خاتمی.
🔹این روزنامه از قول عطریانفر مینویسد: «آقای لاریجانی از منظر تاریخی متعلق به جریان اصولگرایی است، اما حداقل از سال ۸۴ تا به امروز، رفتار، منش و نوع سیاستورزی ایشان شباهتهای زیادی به رویکردهای اصلاحطلبانه داشته و تجربه سه دوره مجلس ایشان نیز نوعی رضایتمندی را از سوی اصلاحطلبان در کنار خود دارد. بنابراین عطف عنایت به امثال آقای لاریجانی، زمانی میتواند مطرح باشد که اصلاحطلبان از ارائه نیروی متحد و مشترک میان احزاب متبوع خود دچار امتناع یا محرومیت شوند. چهبسا در شرایط انقباضی و صعوبت برای اصلاحات در سال ۱۴۰۰ هم واقعهای مشابه آنچه در سال ۹۲ رخ داد، رقم بخورد. در آن شرایط از میان گزینههای موجود ممکن است گزینههایی مثل لاریجانی که از چهرههای معقول اصولگرایی است، مورد بحث و گفتوگو قرار گیرد، اما اصلاحات در این شرایط تأکید بر یک رقابت تمامعیار بین یک نیروی متصل به جبهه اصلاحات با یک شخصیت معقول از اصولگرایان دارد... اصلاحات علاقهمند است آقای لاریجانی رقیب شریف عرصه رقابت شرافتمندانه با نماینده منتخب و نامزد برگزیده جبهه اصلاحات باشد. در این حالت، زیباترین رقابت رخ خواهد داد که مشابه تاریخی آن را در سال ۷۶ بین آقای ناطقنوری و آقای خاتمی دیدیم و تجربه کاملا گویا و روشنگری بود».
🔻اظهارات عطریانفر در حالی است که برخی اصلاحطلبان متناوباً گفتهاند در صورت ضرورت، از نامزدی لاریجانی حمایت میکنند.
✅ کیهان
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
📌حیرت زدگی در جنگ عقل و جهل
🔻 بخش اول
🔸آقای مهدی نصیری در ادامه تشکیک درباره الزام قانونی حجاب، در توییتر نوشته است : "تعمیم وجوب حجاب به توریستهای خارجی در شرایطی که رواج هر چه بیشتر توریسم می توانست به رونق معیشت مردم بیانجامد از دیگر نتایج زیانبار سیاست حجاب در تمام سالهای پس از انقلاب بوده است".
🔻برادر نصیری، از ارادت نگارنده با خبر است. و اگر نبود حرمت حق که محترم تر از افراد است، نگارنده خود را موظف به نگارش این نقد گلایه آمیز نمی دید.
🔅کاش ایشان که با تشویق های مجازی، تخته گاز در حال حرکت است، لختی بایستد، نفسی تازه کند و از سر "غیرت عقل و شرع" از خویش بپرسد مرز من با "غیر" پا برجاست یا کمرنگ شده؟ و بعدا در عصر حیرتی که ادعایش را دارد، دوباره ادامه یا احیانا تغییر مسیر بدهد.
♻️ عجیب است. انسان در دوره ای، با کسانی در بستر رسانه، مصاف اعتقادی و فرهنگی کرده باشد؛ اما مدتی بعد، همان طاغوت ها و اشراف و رسانه های شان، برای رفتار متفاوت وی ذوق مرگ شوند و انسان از خود نپرسد که چرا برای من هورا می کشند! آنها دگرگون شده اند؛ یا من عقبگرد کرده ام؟!
🔸انسان در کنار جاذبه ها، با دافعه هایش هویت می یابد. ما اکنون دافعه های آقای نصیری را نوعا در نسبت با نظام و جبهه خودی می بینیم. اما حتی یک صدم آنها را در نسبت با جبهه مقابل نظام نمی یابیم.
📍ته این خط کجاست؟ احکامی را که ایشان درباره برداشتن الزام حجاب و عدم ممانعت از بی حجابی در ملا عام صادر می کند، آیا با همان استدلال غلط نمی توان درباره شراب و قمار و زنا و دزدی و جنایت صادر کرد؟!
♦️این احکام من در آوردی کجا متوقف می شود؟ اصلا حد یقف هم دارد یا باید به وضعیت جنگلی و غارنشینی و جاهلیت برگردیم؟ این گشاده دستی کی تمام می شود تا پس از آن، نوبت به دفاع از کیان اسلام و نظام برسد؟ آیا مسئولیت فرد، فقط در خدشه است، یا دفاع هم جزو مسئولیت هاست؟
🔹طبعا باز کردن این باب اگر با امثال آقای نصیری باشد، پایانش با آنها نخواهد بود و عبور از مرز شرع و عقل هیچ محدوده ای نمی شناسد. حتی غرب لیبرال هم ولنگاری تقنینی برآمده از چهارچوب نادرست مد نظر برادر نصیری را بر نمی تابد.
🔸اما اگر در این میان، ایشان غصه اشتغال و درآمد ملی و... دارد، چرا گریبان دولت و مثلا وزیر مستعفی راه و شهرسازی را نمی گیرد که برای پنج سال، بخش مسکن را در کام رکود تورمی (خود تحریمی) بردند؟
🔸با همت و تدبیر در این بخش می شد، هم نقدینگی تورم زا را به سمت تولید هدایت کرد، هم چرخ صدها صنعت تولیدی را چرخاند و اشتغال در تیراژ میلیونی فراهم ساخت، هم نیاز مسکن مردم را برطرف نمود و از فشار تورم به شکل محسوس کاست و هم مانعی بزرگ از سر راه ازدواج جوانان برداشت.
♦️ادامه دارد..
✍ محمد ایمانی
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
📌حیرت زدگی در جنگ عقل و جهل
🔻 بخش دوم
🔻برادر نصیری به یاد می آورد که آخرین بار، کی به نقد رویکردهای لیبرالی و خسارت بار دولت مستقر پرداخته؟ یا متعرض ده ها هزار میلیارد تومان واگذاری خسارت بار شرکت های دولتی و حراج ۱۸ میلیارد دلار ارز شده که احتمالا معادل درآمد توریستی دو دهه می باشد، شده است؟
🔹یعنی از همه مشکلاتِ کمبود درآمد و عدم رونق معیشت، الزام حجاب توریست ها، مسئله اول شده؟ در اینجا با "تضییع اصول و تمسک به فروع و حواشی" که معمولا مورد اشاره ایشان است، چه کنیم ؟!
📍روزنامه کیهان و سپس نشریه صبح که آقای نصیری در اواخر دهه ۶۰ و اوایل دهه ۷۰، به ویژه در حوزه مبارزه با تهاجم فرهنگی و ترویج بی حجابی اداره می کرد کجا؛ و ادبیات امروز او کجا؟
🔸خطی که او در آن وارد شده، همان خطی بود که دولت سازندگی و سپس تجدید نظر طلبان مدعی اصلاح طلبی (انقلابیون پشیمان) در پیش گرفتند و مورد اعتراض گسترده آقای نصیری بودند.
📌اکنون ممیزه ایشان با آن طیف اشرافی سکولار در دعوت به تنازل در زمینه اجرای احکام دین کجاست؟ شبکه مبتذل منو تو یا بی بی سی و... به همراه نشریات زنجیره ای، دگرگون شده اند یا...؟ استقبال آنها، از باب تنویر است یا مشتبه کردن امر و شارژ پروژه معارضه با احکام الهی؟
🔅در حالی که او دم از عصر حیرت می زند و منطقا باید توقف کند، این اجتهاد خود خوانده و تشریع جدید(!) از کجا می آید؟ تجویز متهوّرانه دست کشیدن از اجرای احکام دین تا کجا؟ و تفاوتش با نسخه استکبار، انجمن حجتیه، لیبرال ها کجاست؟ نظر ایشان، با رفتار "بن سلمان" که الزام حجاب را لغو کرد، چه تفاوتی دارد؟
♻️ ظاهرا آقای نصیری، از گارد معارضه شدید با مدرنیته، به گارد باز نشر همان نسخه تغییر موقعیت داده ؛ هر چند که ادعای "برداشتن الزام از یک حکم" به صرف تصور این که نظر اکثریت است، از مدرنیته قائل به چهارچوب های الزام آور هم جلو می زند!
🔹البته ادعای مخالفت اکثریت با الزام قانونی حجاب، ادعایی مجعول و خلاف واقع است که با شانتاژ پر حجم ناتوی فرهنگی واقع نما می شود. اما سخن مبنایی تر این است که هیچ حاکمیتی، تصویب و اجرای قوانین الزام آور را موکول به کسب و جلب نظر اکثریت نمی کند؛ هر چند که اقناع را ضروری می شمارد؛
♦️اولا طبع انسان نوعا با قبول محدودیت مخالف است. ثانیا امکان دستکاری نظر اکثریت بر خلاف مصالح عمومی هست. ثالثا نظر اکثریت غالبا بسیار سیّال است.
🔸رابعا در صورت پایبندی به این گزاره نا معقول، باید ماهانه بلکه هفتگی، تمام قوانین الزام آور را به نظرسنجی عمومی گذاشت و قبل از آن هم اجرای تمام قوانین مربوط به حقوق عمومی و خصوصی و تجاری و مدنی و کیفری و جزایی را متوقف کرد! چنین نسخه ای امتناع عقلی و اجرایی دارد؛ و احتمالا خبر از حیرت زدگی و گم کردن موقعیت در جنگ بزرگ "جنود عقل و جهل" می دهد.
🔹اللهم ارنی الاشیاء کما هی، ثم ارنی الحق حقاً و ارزقنی اتباعه و ارنی الباطل باطلا و ارزقنی اجتنابه. امام سجاد (ع)
♦️اللَّهُمَّ ... أَرِنِی الْحَقَّ حَقّا حَتَّی أَتَّبِعَهُ وَ أَرِنِی الْبَاطِلَ بَاطِلًا حَتَّی أَجْتَنِبَهُ وَ لَا تَجْعَلْهُمَا عَلَیَّ مُتَشَابِهَیْنِ فَأَتَّبِعَ هَوَایَ بِغَیْرِ هُدًی مِنْکَ.
امام صادق (ع)
✍ محمد ایمانی
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
🍀 برشی از کتاب #آفتاب_در_حجاب_۳۰
🌴یزید همه اعیان و اشراف شام و بزرگان یهود و نصاری و سران بنی امیه و سفرا را برای شرکت در این جشن بزرگ، دعوت کرده است، قصر را به انواع زینت ها آراسته و شرابهای گوناگون تدارک دیده است. پیداست که یزید به بزرگترین پیروزی زندگی خود، دست یافته است.
🌹هم اکنون نیز با غرور و تبختر بر تخت تکیه زده است و ورود کاروان شما را نظاره می کند. او که همهی تلاش خود را برای تحقیر این کاروان و تعظیم دم و دستگاه خود به کار گرفته است، اکنون به تماشای شکوه و عزت خود و خفت و خواری کاروان نشسته است.
🥀همه اهل کاروان را از بزرگ و کوچک، با طناب به یکدیگر بسته اند. یک سر طناب را بر گردن سجاد افکنده اند و سر دیگر را به بازوی تو بسته اند. طناب دیگر از بازوی تو به دستهای سکینه و طناب دیگر و دست دیگر و بازوی دیگر و همه اهل کاروان به گونه ای به هم وصل شده اند که اگر کسی کندتر یا تندتر راه برود، دیگران را با خود به زمین بیفکند و اسباب خنده و مضحکه شود.
🌷به محض ورود به مجلس، امام رو می کند با یزید و با لحنی آمیخته از شکوه و اعتراض و توبیخ می گوید: ای یزید! گمان می کنی که اگر رسول خدا ما را در این حال ببیند چه می کند؟
💐با همین اولین کلام امام، حال مجلس دگرگون می شود. یزید فرمان می دهد که بند از دست و پای شما و غل و زنجیر از دست و پا و گردن امام باز کنند.
🥀یزید در دو سوی خود امرا و بزرگان را نشانده است. برای شما جایی درست مقابل خویش، تدارک دیده است و سرها را در طبق هایی پیش روی خود چیده است. دختران و زنان تا می توانند به هم پناه می برند و به درون هم می خزند تا از شر نگاه ها در امان بمانند...
🍁ادامه دارد...
✍ سید مهدی شجاعی
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby