11.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مجموعه کلیپ های روایتگری 👌
هر روز روایتی از شهدا بشنوید❤️
#روایتگری
شماره ۱
کاری از گروه راویان سردار شهید حاج عبد الحسین برونسی 🌹
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
مالک و خازن و رضوان قوله: وَ مَالِکٍ، وَ الْخَزَنَةِ، وَ رِضْوَانَ، وَ سَدَنَةِ الْجِنَانِ. «وَ الّ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سدنه بهشت
و « سدنه جنان » در کلام معصوم علیه السلام به معنای خدمه است. و این خدمه چنان که اقتباس از آیه شریفه نموده اند: « لاَ یَعْصُونَ اللَّهَ مَآ أَمَرَهُمْ [۳] »، آن اشاره به مدارک و مشاعر سبعه، أعنی خمسه ظاهره و دو حاسّه باطنه است از قوه خیالیه - که مدرک صور جزئیه است - و قوه واهمه - که مدرک معانی جزئیه باشد - و باقی دیگر مدرک نیستند، بلکه حافظ و متصرّف اند.
پس این مشاعر و خدمه سبعه - چنان که هر گاه استعمال نماید انسان آنها را
در طاعات و تحصیل معارف حقّه و فیما خلق لأجله - أبواب و سدنه جنان اند، نیز بوّاب و سدنه نیرانند برای نفسی که صرفها فی جلب شهوات الدنیا و تسخیر العقل للهوی و تسخدمها الشیطان، حتی صار کلّ مشعر باب من أبواب النیران التی لها سبعة أبواب، لکل باب منهم جزء مقسوم ؛ و للجنة باب الثامن و هو باب القلب [۱]، و اذا غلقت أبواب النیران فتحت أبواب الجنان.
« و الذین لایعصون اللّه ما أمرهم »: صفات این ملائکه سدنه است که آنچه خدا به آنها تکویناً امر نموده در عبادت فطری و اطاعت انسان ابا و عصیان ندارند.
و «یَفْعَلُونَ ما یُؤْمَرُونَ [۲] »: یعنی در هر مورد که آنها را استعمال نمود مطیع و منقاداند، نه متمرّد، و أشاره تعالی الی ابواب الجنان بقوله: « جَنَّاتِ عَدْنٍ مُّفَتَّحَةً لَّهُمُ الاْءَبْوَابُ [۳] » و أبواب النیران هی أشار الیه بقوله: « ادْخُلُوا أَبْوَابَ جَهَنَّمَ خَالِدِینَ فِیهَا [۴] ».
----------
[۳]: ۴ - سوره مبارکه تحریم، آیه ۶.
[۱]: ۱ - بسنجید: الأسفار، ج ۹، ص ۳۳۰ ؛ اسرار الآیات، ص ۲۱۸.
[۲]: ۲ - سوره مبارکه تحریم، آیه ۶.
[۳]: ۳ - سوره مبارکه ص، آیه ۵۰.
[۴]: ۴ - سوره مبارکه غافر، آیه ۷۶.
.......:
📚✍ #شرحی بر صحیفه سجادیه
میرزا ابراهیم سبزواری وثوق الحکماء
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
کریم همت خود را به سوی غیر روان مکن که کریم مطلق، آرزوی تو را از خاطر نمی برد. تواضع حقیقی هر کس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فقر، حال عبادت
از اسراری که خدا به موسی علیه السلام داد، این بود: ای موسی، وقتی دیدی فقر میآید به او خوش آمد گو که شعار صالحان است، و چون دیدی ثروت میآید، بگو: گناهی کردهام که خدا عقوبتش را به تعجیل انداخته است.
در هنگام عبادت خود، به بی نیازی خدا از آن عبادت ننگر، چرا که اگر خدا به بی نیازی خویش مینگریست، عبادتی از تو نمی خواست. بلکه به عبادت از آن نظر که خود به آن نیازمندی و در پی تحصیل کمال هستی بنگر. بنگر به چیزی که خدا برای تو خواسته، و در اصلاح آن کوشا باش. که او نیازی به تو ندارد. اگر این حقیقت را رعایت نکنی، مقام عبادت و نظام آن را ضایع ساخته ای.
وجود و عدم
عارفی گوید: نگاه کننده به عقل خود در مییابد که وجود بر عدم سبقت جسته است؛ چون همه ی موجودات به این گواهی میدهند. چه اینکه اگر عدم بر وجود سابق میشد، وجود موجود محال میشد و خداست که آغاز و پایان و آشکار و نهان است و هر چیزی نشانه وحدانیت اوست.
و فی کل شیء له آیه
تدل علی انه واحد
#کشکول شیخ بهاء
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
ویژگی های #دوران_نوجوانی (قسمت ۶) 11_خود مرکزیت در اثر رشد جسمي، نوجوانان حساسيت زيادي نسبت به بدن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ویژگیهای #دوران_نوجوانی (قسمت ۷)
12- تصور آسیب ناپذیری خود
نوجوانان در این سن فکر می کنند اتفاقات بد فقط برای دیگران می افتد و فقط دیگران آسیب می بینند. آنها به اندازه کافی عاقل هستند و به خوبی می توانند از مشکلات بگریزند. البته این افکار چیزی نیست جز یک توهم مخصوص دوران نوجوانی. این توهم می تواند پایه خطرات و انحرافات بسیاری در دختر نوجوان شما باشد. مثلا «اگر سوار ماشین یک غریبه هم باشم برای من هیچ اتفاقی نخواهد افتاد. من می دوم چطوری باید رفتار کنم.»
#رفتاربانوجوان
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
فایل صوتی شماره 33 #کفشهای_نو 👧 موضوع:اهمیت ونتیجه صبر، احترام به والدین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
audio%3A1000050749.MP3
6.69M
فایل صوتی شماره 34
#پسته_اخمو 🤨
موضوع:اهمیت دادن به دندان