#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
محور ديگر اختلاف بين ملي گراها و روحانيون در شوراي انقلاب، انتخاب وزرا و معاونان وزرا و مساله پاكساز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
رياست جمهوري
مقام معظم رهبري كه تازه از بيمارستان مرخص شده بودند، تنها با اصرار دوستان متعهد خود، حاضر به داوطلبي پست رياست جمهوري شدند. بعضي از دوستان حتي به ايشان اظهار ميكنند كه اگر اين مسؤوليت را قبول نكنيد، پيش خداي متعال ممكن است پشيمان شويد كه چرا اين ماموريت خدايي را قبول نكرده ايد. اين حرف معظم له را تكان ميدهد و براي خاطر خدا قبول ميكنند. (۱) ملت بزرگ ايران، پس از تجربه تلخ رياست جمهوري بني صدر و هوشياريي كه از اين رهگذر و انفجار حزب جمهوري اسلامي و مقر رياست جمهوري رجايي به دست آورده بود، در تاريخ ۱۳ مهرماه ۱۳۶۰، يكپارچه در راي گيري رياست جمهوري شركت نمود و با راي قاطع، حضرت آيت الله خامنه اي را به رياست جمهوري خود برگزيد. حضور ۹۹۶/۸۴۶/۱۶ نفر در انتخابات سومين رياست جمهوري اسلامي ايران و راي ۹۷۲/۰۰۷/۱۶ نفر به آيت الله خامنه اي كه با ۰۱/۹۵ درصد، بالاترين نسبت را در تمامي انتخابات رياست جمهوري تاكنون به خود اختصاص داده است، يكپارچگي مردم در صحنه و اعتماد عظيم آنان را به ادامه انقلاب اسلامي و خط امام در شخص آيت الله خامنه اي، بخوبي نشان ميدهد. يك روز پس از اعلام نتايج انتخابات، شوراي نگهبان اعتبارنامه ايشان را تاييد و در روز ۱۷ مهرماه، همزمان با عيد سعيد «فطر» حكم رياست جمهوري معظم له توسط حضرت امام خميني قدس سره تنفيذ شد. متن حكم تنفيذ به شرح ذيل
است: بسم الله الرحمن الرحيم ما ننسخ من آيه او ننسها نات بخير منها او مثلها گرچه دست جنايتكاران و منافقان، رئيس جمهور متعهد و مؤمني را از ملت مجاهد ايران گرفت و يكي از خدمتگزاران صديق را به شهادت رساند و ملت عزيز را از خدمت او و او را از خدمت به ملت محروم كرد و گمان كرد كه با ترور اشخاص، ملت به پاخاسته، از تصميم خود عقب مينشيند و در خدمت به اسلام بزرگ، سستي ميورزد و در نتيجه راه براي قدرتهاي چپاولگر باز ميشود، ولي شركت بي سابقه مردم كشور، اميد بدخواهان را مبدل به ياس و طمع آزمندان را براي هميشه بريد. امريكا و تروريستهاي پيوسته و وابسته به آن، با تبليغات خود، ملت شريف ايران و ارتش وفادار به اسلام را از هدف بزرگ اسلامي شان منحرف معرفي مينمايند و وسايل ارتباط جمعي غرب، خصوصا امريكا و صهيونيسم براي جهانخواران و مزدورانشان كاخهاي سفيد خيالي ساخته تا با شكست ايران در انتخابات، به سوي ايران مهد شير زنان و شير مردان هجوم آورده و با محو اسلام، حكومت سلطنتي يا جمهوري دموكراتيك خلق برقرار و كشور را تا ابد مورد چپاول قدرتمندان، خصوصا امريكا قرار دهند. ولي شركت عمومي ملت شجاع و متعهد در انتخابات و پيروزيهاي پي در پي قواي مسلح در جنوب و غرب، و حضور مداوم ملت در سرتاسر كشور از طرفي و از طرف ديگر سركوبي اشرار وطن فروش در داخل و پشت جبهه، و به انزوا كشاندن ملي گرايان پيوسته به امريكا، كاخهاي تخيلي آنان را فرو ريخت. خداوند متعال بر ما
منت نهاد كه افكار عمومي را براي انتخاب رئيس جمهوري متعهد و مبارز و در خط مستقيم اسلام، و عالم به دين و سياست هدايت فرمود كه اميد است با حسن تدبير و كمك قواي سه گانه و پشتيباني ملت بزرگ، مشكلات يكي پس از ديگري، رفع و احكام مقدس اسلام به طور دلخواه در سطح كشور اجرا گردد......
#مجموعه_مقالات_مقام_معظم_رهبری
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
برپايي نهضت سو ادآمو زي لازم است تمام بيسوادان براي يادگيري و تمام خواهران و برادران باسواد براي يا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تهذيب اسلامي
من اميدوارم كه خواهران و برادراني كه در مدرسه عالي شهيد مطهري - رحمه الله- هستند و مشغول تحصيل و تبليغ هستند توجه داشته باشند كه مدرسه به اسم شهيدي است كه براي اسلام مفيد بود و نوشتههاي او وگفتار او مربي جوانان ما هست، و بايد باشد. شما خواهرها و برادرهاكه در اين مدرسه هستيد برنامه تان را آنطور تنظيم كنيدكه از بين شما مطهري ها، يا يك مطهري، پيدا بشود. عزمتان جزم اين معنا باشد، و توجهتان به خدا و اعمالتان خالص براي خداي تبارك و تعالي. جديت كنيدكه در آن مدرسه كه هستيد تحصيل كنيد.
و بالاتر از تحصيل، تهذيب اخلاق (است). اسلامي باشيد و علوم اسلامي را با نفوس اسلامي تكميل كنيد. دركنار تحصيل جدي در احكام اسلام و معارف اسلاميه، تهذيب اسلامي داشته باشيد. (۱۱۳)
۱۰/۱۲/۵۹
آموزش فرهنگ غني قرآن
درود بى پايان بر زنان متعهدي كه اكنون در سراسر كشور، به تربيت نوباوگان و تعليم بيسوادان و تدريس علوم انساني و آموزش فرهنگ غني قرآني اشتغال دارند. (۱۱۴)
۴/۲/۶۰
حضور در عرصههاي جامعه
زنها كه بكلي خارج بودند از همه چيز جامعه، هرگز حتي نمي توانستند راه پيدا بكنند، بحمدالله در اين سالهاي اخير، آنها هم وارد شدند و به طور شايسته با حفظ موازين شرعي وارد شدند و خودشان كلاسهايي دارند و- عرض كنم- تبليغات دارند. (۱۱۵)
۲۲/۱۰/۶۰
فعاليت در عرصه تعليم و تربيت
بحمدالله امروز آن بندهايي كه به عقايد ما بسته شده بود رها شد. امروز تمام قشرهاي ملت مشغول تربيت و تعليم هستند. بانوان مشغول هستند. الان بانوان جزو طلاب علوم دينيه در قم و در جاى ديگر هستند، و خودشان در هر جا هستند مشغول تربيت و تعليم هستند، و اين يك امري است كه در اين انقلاب تحقق پيدا كرد. آن وقت همچو محصور كرده بودند كه براي بانوان هيچ حق قائل نبودند كه حتي در يك مجمع ده نفري وارد بشوند و مسأله علمى بگويند يا مسأله عقيدتي بگويند. امروز اينها ميتوانند با همه حفظ جهات اسلام در همه جاي كشور تبليغات بكنند، بلكه در خارج ازكشور هم. ما بسيار عقب افتاده بوديم در اين امور، و امروز بايد تلافى كنيم، بايد نقيصهها را رفع بكنيم. (۱۱۶)
#جایگاه_زن_از_دیدگاه_امام_خمینی
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
#سکوت_و_جدل 18 🔻زبان وقتی پرکارباشه، تمومِ تمرکزِ نَفْسِ مون رو به خودش جلب میکنه. اونوقت روح توا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سکوت و جدل 19.mp3
6.14M
#سکوت_و_جدل 19
✍اولین قدم برای موفقیت در هـر کاری، مؤدّب شــدن به آدابِ اون کاره!
🔻اگه میخوای نَفْسِت رو تربیت کنی،
و به کمالِ انسانی برسی،
اولین قدم،رعایت ادب در کلامه
🕌در محضر امام روح الله (۲۰۵)
📌 امام خمینی (ره ):
اگر این مسجد و مرکز ستاد اسلام قوی باشد، ترس از فانتومها نداشته باشید. ترس از آمریکا و شوروی و اینها نداشته باشید. آنروز باید ترس داشته باشید که شما پشت بکنید به اسلام، پشت کنید به مساجد.
📚صحیفه نور، جلد ١٢، صفحه ٢٣۴
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جمهوری_اسلامی_حَرم_است
#امام_خمینی
📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر #صلوات، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
@zandahlm1357
هر روز با امام رضا
@zandahlm1357
@HashtominEmam
آرشیو
مطالب صفحه هرروز با امام رضا (ع)
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
حرم کاغذي روزي آقاي جواني در حرم کاغذي را به دست من داد و گفت: اين عريضه من به امام (ع) است به دليل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
حضور به ياد ماندنى
شفايافته: محمد حشمتى
متولد ۱۳۵۴ سنقر
تاريخ شفا: ۱۳ آبان ۱۳۷۴
نوع بيمارى: صرع
امامعلى، پدرى زحمتكش براى خانواده هشت نفرى اش بود.
او در روستاى "باولد" از حومه سنقر كرمانشاه زندگى مى كرد و از طريق كشاورزى بر روى زمين در روستا به امرار معاش مى نمود.
دستهاى پر آبله و چهره آفتاب سوخته اش گواه بر رنج و مرارت در عرصه كار و زندگى بود. غمى پنهان سينه ستبر او را در بر مى گرفت، سينه اى كه آماج توفان سهمگين و حوادث ملامت بار زندگى بود و جايگاه ذخيره صبر.
آرى غم او، محمد بود. فرزند ۲۰ ساله اش كه از هشت سالگى به بيمارى صرع (غش
(صفحه۱۵۵۹))مبتلاگرديدهبود.همهسختي هاىناشىازكاررابهجانمىخريد،اماوقتىبهچهره پارهتنشكهمانندشمعىآبمىشدنگاهمىكرد. گويىكهاوهموجودشدرمعرضسوختنوذوبش دنبود.
بيچاره محمد كه از رنج اين بيمارى همچون درختى خشك و پژمرده در باغچه حيات زندگى، نفسهاى كند خود را از ناى درون به عالم برون به سختى بر مى آورد و چشمان بى فروغش بر آينده اى مبهم و تاريك، دوخته بود. سر دردهاى پى درپى، محمد را به ستوه آورده بود. به همه اينها، مشكلات نتوانست محمد را از مدرسه و تحصيل باز دارد.
دكترهاى زيادى محمد را معاينه كرده بودند. آزمايشها و نوارهاى مغزى و... همه گواهى مى داد بر وجود بيمارى شدى صرع كه سالها در اعماق وجود او رخنه كرده و با دارو و درمان سر ناسازگارى داشت. محمد از دوران كودكى اش لذتى نبرد، همه چيز براى او بيگانه بود حتى يك لبخند.
پزشكان شهر او را مى شناختند و از مداواى او عاجز. دارو و درمان... همه و همه براى محمد بى نتيجه بود. او تصميم خود را گرفته بود. از همه طبيبان قطع اميد كرده و قصد رفتن به مشهد و زيارت حضرت رضا (ع) را با خانواده اش در ميان مى گذارد. گويى پدر و مادرش هم با او همدلند.
آرى، او بهبودى خود را در
پيش امامش جستجو مى كند؛ امام دردمندان و حاجتمندان، امام غريبان و بى كسان، امام رئوفى كه هيچ كس را نااميد از در خانه اش رد نمى كند. شب سيزدهم آبان ماه ۱۳۷۴ بود كه محمد زائر كوى رضا (ع) گرديد، آبشار صفا بر نهر چشمانش جارى شد. شب از نيمه گذشته بود.
خواب همچون شبحى بر چشمان محمد وارد شد و او را مسحور خود نمود و پلكهاى او را بر هم مى دوخت. در خواب ديد آقايى با لباس روحانى و عبايى سبز بر دوش به ديدنش مى آيد و بر بالينش مى نشيند و مى گويد تو سرطان مغز دارى ساعت ۳ بعد از ظهر چهارشنبه به كنار ضريح بيا و شفايت را از من بگير.
از خواب بيدار مى شود، ضربان قلبش شدت مى يابد، در تفكر رؤياى صادقانه اش غرق مى گردد، سرش را به زير مى اندازد و راهى مسافرخانه مى شود. روز موعود فرا مى رسد، به داخل حرم مشرف مى شود، نزديك ضريح مطهر مى رود و گوشه اى مى نشيند و عرض حاجت مى نمايد، دل شكسته و محزون، اشك در چشمانش حلقه مى زند، پلكهايش بر روى هم مى افتد.
همان آقا را مى بيند كه به او مى گويد: بلند شو، بلند شو، بلند شو!
محمد مى گويد: نمى توانم.
آقا دست مباركشان را روى سرش مى كشند و با دست خود او را بلند مى كنند و
مى فرمايند: برو و دو ركعت نماز زيارت شكر بخوان. محمد چشم مى گشايد، بدنش به لرزش افتاده، احساس عجيبى پيدا مى كند، گويى از ظلمت به نور رسيده است.
همه چيز برايش معنا مى گيرد. اويى كه زاييده رنج و محنت بود، اويى كه رفيق و مونسش درد بود، اويى كه در صفحات عمرش جز خاطره بيمارى و درد چيز ديگرى نداشت، اكنون نيرويى تازه در خود مى ديد، زبان به حمد الهى باز مى كند و بر اين كلام وحى ايمان مى آورد كه: انّ مع العُسرِ يُسراً.
و سپاس عنايت امام را دارد. امامى كه معدن جود و كرم است، و او در جوار نور، با دلى سرشار از عشق و ايمان به نماز مى ايستد و سجده شكر.
محمدتقى داروگر
#دانستنیهای امام رضا علیه السلام
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
۵- تحریم اجتماعی و اقتصادی واقفیان امام (علیه السلام)، اصحاب و یاران خود را از معاشرت با واقفیه و ن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا