#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
🍂 تا شهادت در جهادیم نماهنگی زیبا و خاطره برانگیز از دوران دفاع مقدس و حال و هوای رزمندگان اسلام د
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
24.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍂 نواهای ماندگار
بانوای:
حاج صادق آهنگران
همه آماده بهر عملیات دیگر
@zandahlm1357
┄═❁๑🍃๑🌸๑🍃๑❁═┄
🍂
🔻 #پنهان_زیر_باران 4⃣2⃣
سردار علی ناصری
رژیم صدام برای عراقی های بومی که با ایرانی ها همکاری می کردند مجازاتهای سختی وضع کرده بود. اگر یک عراقی متهم به همکاری با ایرانیان می شد، خود و خانواده اش در خطر اعدام و نابودی بود. رژیم عراق به مراتب رفتار بهتری با ایرانیانی که اسیر می شدند، داشت عراقی هایی که با ما همکاری می کردند و به دام آنها می افتادند. بیشتر آنان با خطر مرگ و جوخه های اعدام مواجه بودند.
همین خطر بالا، باعث تضعیف روحیه بومی های عراقی شده و آنان را زیر فشارهای روانی و عاطفی زیادی قرار داده بود. بیشتر کسانی که با ما همکاری می کردند، خانواده هایشان در داخل خاک عراق بودند و کافی بود لو بروند تا برای آنها دردسرهای پایان ناپذیری آغاز شود؛ دردسرهایی که معمولا به قمیت جان چند تن از خانواده ها به پایان می رسید.
گاه می شد گروه های عراقی را مدتها آموزش می دادیم؛ اما هنگامی که آنان را پای کار می بردیم، تسبیحی در می آوردند، سه صلوات می فرستادند، تسبیح می انداختند و بعد می گفتند:
- امروز، روز خوبی نیست! امروز نمی رویم! سه روز دیگر می رویم!
در کار خیره. تأخیر جایز نیست.
- نه، نمیشه. ما نمی رویم.
آنها برخی روزها را نحس می دانستند. مثلا در ایام هفته، روزهای چهارشنبه را روز نحس تلقی می کردند و حاضر نبودند در این روز به مأموریت بروند. همین اعتقادات خاص، گاه موجب تنش هایی می شد و مشکلاتی هم برای ما ایجاد می کرد؛ اما چاره ای نبود و با صبوری و متانت می بایست با آنها سلوک می کردیم تا به هدفمان که شناسایی كامل منطقه بود، می رسیدیم.
پیگیر باشید
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
واکنش ابوبکر و عمر پس از فرمان رسول خدا (صلی الله علیه و آله) امام صادق (علیه السلام) فرمود: چون ب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اَلسَّلامُ عَلی صاحِبِ المُعْجزات (سلام بر صاحب معجزات)
اشاره
در این فراز زیارت به حضرت با عنوان «صاحب المعجزات» سلام داده شده است.
معجزه از سوی پیامبر و امام: دلیلی بر حقانیت نبوت و امامت آن هاست که توضیحات آن در مقدمه تحت عنوان «توضیح نکاتی پیرامون معجزه» گذشت.
در طول زندگانی رسول خدا، امیرالمؤمنین و ائمه معصومین (علیهم السلام) معجزات فراوانی از حضرات بروز کرد.
دانشمندان اسلامی کتب مستقلی پیرامون معجزات معصومین (علیهم السلام) جمع آوری و تدوین کرده اند، به عنوان نمونه:
عیون المعجزات، نوادر المعجزات، الباهر من المعجزات، تثبیت المعجزات، الروضه فی المعجزات و الفضائل، ثاقب المناقب
فی المعجزات الباهرات، الخرائج و الجرائح،ام المعجزات، مدینه المعاجز، اثبات الهداة بالنصوص و المعجزات، کنز المعجزات، ربیع المعجزات، اشرف المعجزات، روضة المعجزات، غرفه المعجزات، کتاب المعجزات، نخبة المعجزات، نوادر المعجزات، الوجیز العلیه فی المعجزات العلویه، الهائیه فی المعجزات، الروضات الزاهرات فی المعجزات، المعجزات الخالدات، معجزات مرتضوی و...
بی شک آنچه از فضائل و معجزات به دست ما رسیده و در کتب نقل گردیده اندکی از بسیار، و قطره ای از اقیانوس بیکران است که غیر از معصومین (علیهم السلام) احدی احاطه بر آن نخواهد داشت.
ما به جهت اختصار - علاوه بر معجزاتی که در طول این نوشتار نقل شد - در این قسمت - تیمناً و تبرکاً - اکتفا به ذکر شش معجزه از حضرت نموده و خوانندگان محترم را به کتب مربوطه ارجاع میدهیم.
۱- به کشور یمن برو و از وادی برهوت سؤال کن
از امام رضا (علیه السلام) از پدران بزرگوارشان روایت شده که فرمودند:
روزی یک یهودی نزد شخصی آمد و گفت: پدرم مرده است و گنج هایش را پنهان کرده و جای آن را به ما نشان نداده است، اگر جای آن را به من نشان بدهی یک سوم آن را برای تو و یک سوم دیگر آن را برای مسلمانان و یک سوم آخرش را برای خودم میگذارم و اسلام خواهم
آورد. آن شخص گفت: هیچ کس به جز خدا از غیب مطّلع نیست.
مرد یهودی نزد حضرت علی (علیه السلام) آمد و از ایشان سؤال کرد، حضرت فرمودند: به کشور یمن برو و از وادی برهوت سؤال کن، وقتی به آنجا رسیدی بنشین تا خورشید غروب کند، سپس دو کلاغ سیاه پیش تو میآیند و با هم بازی میکنند، در این هنگام پدرت را به اسم صدا بزن و به او بگو: «من فرستاده وصی رسول خدا (صلی الله علیه و آله) هستم، با من سخن بگو من هم با تو سخن میگویم» سپس جای گنج را از او بپرس، همانا جای آن را به تو نشان میدهد.
مرد یهودی به یمن رفت و از وادی برهوت سؤال کرد، پس به آنجا رفت و نشست تا وقتی که خورشید غروب کرد، آن گاه دو کلاغ سیاه آمدند همان گونه که حضرت توصیف کرده بود. پدرش را صدا زد، پدرش نزد او آمد و گفت:
وای بر تو! چرا به اینجا آمده ای؟ اینجا یکی از سرزمینهای آتش است. مرد یهودی گفت: آمدهام تا از تو جای گنج را سؤال کنم. پدرش گفت: در فلان مکان است، سپس به او گفت:
وای بر تو! بر دین محمّد (صلی الله علیه و آله) وارد شو و اسلام بیاور. همانا آن راه، راه نجات است. سپس آن دو کلاغ رفتند و آن یهودی برگشت و گنج را پیدا کرد. گنج از طلا و نقره بود. آن را نزد امیرالمؤمنین (علیه السلام) آورد در حالی که میگفت:
«أشهد أن لا اله إلّا الله و أنّ محمداً رسول الله و أنّ علیاً وصی رسول الله و أخوه و أمیرالمؤمنین کما سمیت؛ شهادت میدهم به اینکه معبودی به جز خدای منان نیست و حضرت محمّد (صلی الله علیه و آله) رسول اوست و علی (علیه السلام) جانشین رسول خدا (صلی الله علیه و آله) و برادر او و امیر مؤمنان است».
سپس عرض کرد:
این هدیه ای از طرف من به شما است، آنچه را که دوست دارید انجام بدهید، همانا شما جانشین خداوند رب العالمین هستید. [۱]
----------
[۱]: . الخرائج والجرائح ۱ / ۱۹۲؛ مشارق انوار الیقین ۱۲۲؛ بحار الانوار ۴۱ / ۱۹۶؛ مدینة المعاجز ۲ / ۴۶.
#هفتمین_زیارت
#فاطمه_سادات_درچه_ای
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
شوق، انس، ترس انس و ترس و شوق از آثار محبت هستند، ولی این آثار برای شخص عاشق و محب فرق میکنند، وقت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
توبه
در نهج البلاغه آمده است: مردی در حضور امام علی علیه السلام استغفار نمود. امام فرمود: مادر بچه مرده به عزایت بنشیند، میدانی استغفار چیست؟ استغفار درجه علیین است و آن اسمی است که از شش چیز درست شده است. اول پشیمانی بر گذشته. دوم: عزم بر ترک عمل در آینده. سوم: اداء حق به مخلوقان تا وقت ملاقات با خدا گرفتاری در پی نداشته باشد. چهارم: هر واجبی را که تباه کرده قضا کند. پنجم: گوشتی که از گناه بر او روییده است با حزن و اندوه آب کند تا پوست بر استخوانش بچسبد و گوشت جدید بروید.
ششم: به جسم خود سختی عبادت را بچشاند همانطورکه شیرینی گناه را چشانده بود.
وقتی چنین کردی، آنگاه بگو استغفراللّٰه.
عید
عبداللّٰه مبارک میگوید: به راهبی گفتم: عید شما کی است؟ گفت: روزی که نافرمانی خدا نکنیم.
*
زاهدی با لباس چرکین در روز عید از خانه خارج شد، به او گفته شد: در چنان روزی با این هیبت خارج میشوی در حالی که مردم زینت کرده اند؟ گفت: به چیزی مانند اطاعت برای خدا زینت نتوان کرد.
#کشکول شیخ بهاء
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
پرسش از کودک حضرت علی علیه السلام همواره در حضور مردم از فرزندان خود پرسشهای علمی میفرمود، و در بر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
وفای به عهد
وفای به عهد یکی از عواملی است که اعتماد را در کودک به وجود میآورد و در رشد شخصیت او بسیار مؤثر است. پیشوایان راستین اسلام درباره وفای به عهد نسبت به کودک سفارشهای فراوانی کرده اند که چند نمونه آن را یادآور میشویم. حضرت علی علیه السلام میفرماید: شایسته نیست انسان به جدّی و یا به شوخی، دروغ بگوید. شایسته نیست کسی به فرزند خود وعده ای بدهد و به آن وفا نکند. [۱۰]. علی علیه السلام گوید: رسول خداصلی الله علیه وآله فرمود: اگر یکی از شما به فرزند خود وعده ای داد، باید به آن وفا کند و از عهد خود تخلف ننماید. [۱۱]. در مصادر و مدارک حدیث شیعه از قول امامان بزرگوار تشیع، درباره وفای به عهد از سوی پدران و مادران، روایات بی شماری نقل شده که به جهت اختصار، از نقل آنان خودداری میکنیم.
آشنا کردن کودک با سختیها
یکی دیگر از راههای شخصیت دادن به کودکان آشنا ساختن فرزندان خصوصاً پسران با سختیهاست تا بتوانند در آینده با مشکلات مبارزه کنند، زیرا کودکان باید عملاً درک کنند که به دست آوردن هر چیزی نیاز به کوشش و زحمت دارد، و اگر کودکی با مشکلات و سختیها آشنا نباشد، در آینده در برابر ناملایمات گوناگون زندگی ناراحت و در نهایت سر خورده خواهد شد. این حقیقت در روایات پیشوایان دینی نیز بیان شده است. امام موسی بن جعفرعلیه السلام فرمود: بهتر است که کودک در کوچکی با سختی و مشکلات اجتناب ناپذیر حیات که غرامت زندگی هستند روبرو شود، تا در جوانی و بزرگسالی، بردبار و صبور گردد. [۱۲]. لازم به تذکّر است که، آشنا کردن کودکان با مشکلات نباید باعث ناراحتی کودک شود. یعنی، نباید کارهایی که به وی واگذار میشود بیش از توانایی او باشد، بنابراین توانایی کودک را باید در نظر داشت. رسول خداصلی الله علیه وآله در همین راستا چهار نکته را یادآور میشود: ۱ - آنچه را که کودک در توان خود داشته و انجام داده است از او قبول کنند. ۲ - آنچه را که انجام آن برای کودک سنگین و طاقت فرساست از او نخواهند. ۳ - او را
به گناه و سرکشی وادار نکنند. ۴ - به او دروغ نگویند و در برابر او مرتکب اعمال احمقانه نشوند. [۱۳]. در روایات دیگری چنین نقل شده است: هنگامی که رسول خداصلی الله علیه وآله هفت ساله بود روزی از دایه اش (حلیمه سعدیه) پرسید، برادرانم کجا هستند؟ (چون در خانه حلیمه بود، فرزندان او را برادر خطاب میکرد). جواب داد: فرزند عزیز، آنان گوسفندانی را که خداوند به برکت وجود تو به ما مرحمت کرده است به چرا برده اند. طفل گفت: مادر، درباره من به انصاف رفتار ننمودی. مادر پرسید: چرا؟ گفت: آیا سزاوار است که من در سایه خیمه بمانم و شیر بنوشم ولی برادرانم در بیابان زیر آفتاب سوزان باشند؟ [۱۴].
#رفتا_پیامبر_با_کودکان_ونوجوانان
#محمد_علی_چنارانی
https://eitaa.com/zandahlm1357
004-Trabiate Farzand 1379 02 22.mp3
44M
#تربیت_فرزند
قسمت 4️⃣
🔸دوران بارداری
#استاد_شجاعی