#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
.......: ۲۳- سرانجام پرونده ی شهردار تهران در س-ؤالِ اوّل اس-م خاص هست و من همان طور که گفت-م، جواب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
.......:
۲۴- علّت کاهش محبوبیّت روحانیون بعد از پیروزی انقلاب اسلامی
اینجانب روز یکشنبه ی همین هفته شاهد مجروح شدن یک روحانی در خیابان کارگر توسط یک نفر بودم. علّت کاهش محبوبیّت روحانیون بعد از انقلاب را توضیح دهید.
خب، ایشان که شاهد مجروح شدن یک روحانی هستند؛ من تقریباً شاهد شهید شدن چندین روحانی بودم. ایشان مجروح شدن یک روحانی را دیدند، من شهید شدنش را دیدم؛ چیز خیلی عجیبی نیست. بالاخره هر آدمی ممکن است دشمنی داشته باشد. یک روحانی در خیابان مجروح شده، در همان ساعت دهها غیرروحانی هم این طرف و آن طرف مجروح میشوند؛ این دلیل کمبود محبوبیّت نیست. نمیشود به طور کلی گفت بعد از انقلاب محبوبیّت روحانیون بالا رفته یا پائین آمده. بعضیها محبوبیتشان زیاد شده، بعضیها کم شده؛ بعد از انقلاب در یک برهه ای خیلی بالا رفته، در یک برهه ای یک خرده تنزل کرده؛ بسته به شرایط و بعضی از پدیدارهای زمانی است. عوامل گوناگونی روی این مسئله اثر میگذارد. اینها یک چیز معمولی است.
البتّه این را نباید من نگفته بگذارم، که ممکن است یک انسان قدسی اگر
چنانچه در هیچ کاری دخالت نکند و کنار بایستد، مقام قداستش محفوظ باشد - آن حالت جنّت مکانی انسان محفوظ است - بمجرّد اینکه وارد یک میدانی شد، بالاخره یک عدّه مخالف پیدا میکند، یک عدّه موافق پیدا میکند. اگر روحانیون در کارهای گوناگون - مثل اوّل انقلاب، در کمیته ها، و چه، و چه - دخالت نمیکردند، یک گوشه ای توی همان مسجد میماندند و یک وقتی هم مثلاً ریشی میجنباندند، یک انتقادی هم از اوضاع میکردند، یقیناً یک عدّه ای به اینها علاقه مند میشدند. ولی وقتی انسان وارد میدان شد، بدانید عزیزان من! یک عدّه ای را با انسان موافق میکند، یک عدّه ای را مخالف میکند. خب، سلیقهها دو جور است: بعضی میگویند خوب است ما جنّت مکان بمانیم، یک کناری بایستیم، در هیچ کاری دخالت نکنیم. یک سلیقه ی دیگر هم میگوید نه آقا، ول کن جنّت مکانی را؛ من وارد میدان میشوم، کاری را که تکلیف خودم میدانم، انجام میدهم؛ یک عدّه خوششان میآید، یک عدّه هم بدشان میآید؛ باید خدا خوشش بیاید. خب، این مال آنهایی است که خوب عمل میکنند. همه یک جور نیستند. «ای بسا خرقه که مستوجب آتش باشد» [۱] . اینجا هیچ دعوی کلی نمیکنیم که هر کسی این لباس را دارد، عالی مقام و عالی جاه است؛ نخیر، خیلی افراد هستند که در این لباس یا در هر لباس زیبا و پاک و مقدّسی، ممکن است باطن نامقدّسی داشته باشند.
----------
[۱]: . دیوان حافظ
#پاسخ پرسشهای دانشجویان
✍مقام معظم رهبری
https://eitaa.com/zandahlm1357
11.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#امام_خمینی
#معارف_الهی
🎥 فیلم دیده نشده و کامل دیدار «ادوارد شواردنادزه» آخرین وزیر امور خارجه #شوروی با امام خمینی (ره)
🔶 امام خمینی (ره): شما تماما درباره عالم طبیعت صحبت کردید و من میخواستم عالم بعد از موت را به شما نشان بدهم.
💠 یکی از جفاهای بزرگ به امام این است که ایشان را فقط از جنبه سیاسی ببینیم،
امام یک فقیه بزرگ، یک عارف کامل، یک متخصص علوم حدیث ،مفسر قرآن و فیلسوفی خردمند بود.
حیف است از این جنبه های امام غافل شویم.
🌺 روحت شاد ای مرد بزرگ تاریخ معاصر 🌺
https://eitaa.com/zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
#تلاوت_قرآن
🎙 قاری:
#استاد_شهریار_رهیزگار
📖 سوره مبارکه غافر ( آیه ۲۱)
┅═✼✿✵📖✵✿✼═┅
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
هر روز با امام رضا
@zandahlm1357
@HashtominEmam
آرشیو
مطالب صفحه هرروز با امام رضا (ع)
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
.......: كاهش صفراء متن حديث و من أراد أن يطفئ المرة الصفراء فليأكل كلّ بارد لين و يروح بدنه و يقل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
.......:
مراحل عمر و حالات آن
متن حديث
و اعلم يا أميرالمؤمنين أنّ أحوال الإنسان الّتى بناه الله تعالي عليها و جعله متصرفاً بها أربعة أحوال: الحالة الأولي: لخمس عشرة سنة و فيها شبابه و صباه و حسنه و بهاؤه و سلطان الدم فى جسمه. و الحالة الثانية: لعشرين سنة من خمس عشرة إلي خمس و ثلاثين سنة و فيها سلطان المرة الصفراء و غلبتها و هو أقوم ما يكون و أيقظه و ألعبه فلا يزال كذلك حتّي يستوفى خمس و ثلاثين سنة. ثمّ يدخل فى الحالة الثالثة: و هى من خمس و ثلاثين سنة إلي أن يستوفى ستّين سنة فيكون فى سلطان المرة السوداء و يكون أحكم ما يكون و أقوله و أدراه و أكتمه للسرّ و أحسنه نظراً فى الأمور و فكراً فى عواقبها و مداراة لها و تصرفاً فيها. ثمّ يدخل فى الحالة الرابعة: و هى سلطان البلغم و هى الحالة الّتى لايتحوّل منها ما بقى و قددخل فى الهرم حينئذ و فاته الشباب و استنكر كلّ شى ء كان يعرفه من نفسه حتّي صار ينام عند القوم و يسهر عند النوم و يذكر ما تقدّم و ينسي ما تحدث به و يكثر من حديث النفس و يذهب
ماء الجسم و بهاؤه و يقلّ نبات أظفاره و شعره و لايزال جسمه فى إدبار و انعكاس ما عاش لأنّه فى سلطان البلغم و هو بارد جامد فلجموده و رطوبته فى طباعه يكون فناء جسمه.
مراحل عمر و حالات آن بدان اي اميرالمؤمنين كه حالات انسان كه خداوند متعال ساختمان وجودي او را بر پايه آنها ساخته و آفريده و با اين حالات دوران زندگي خود را سپري ميكند، چهار حالت است: حالت اول: پانزده سال است كه نوجواني و جواني و زيبايي و طراوت آدمي در اين پانزده سال است و در اين مدت خون بر مزاج او غالب است. حالت دوم: بيست سال است كه از پانزده سالگي تا سي و پنج سالگي است، در اين سالها غلبه و چيرگي با صفراست، اين دوره اوج نيرومندي و هوشياري و لهو و لعب است. اين حالت ادامه دارد تا سي و پنج سال تمام شود. سپس وارد حالت سوم ميشود كه از سي و پنج سالگي تا پايان شصت سالگي است. در اين دوره سوداء غلبه دارد (و خردمندي و درايت و راز داري و دقت نظر و عاقبت انديشي و احتياط و محافظه كاري شدت ميگيرد). پس از آن به حالت چهارم قدم ميگذارد كه بلغم بر ساير اخلاط غلبه مييابد، و از اين حالت ديگر به ساير حالات بر نمي گردد (در اين هنگام وارد پيري شده و جوانيش را از دست داده است و دچار فراموشي ميشود و چيزهايي
را كه ميشناخته ديگر نمي شناسد) تا به حدّي كه در حضور مردم ميخوابد، و در وقتي كه بايد بخوابد بيدار ميماند، و گذشتهها را به ياد ميآورد، اما آنچه را كه اكنون به او ميگويي فراموش ميكند، با خودش زياد حرف ميزند، شادابي و طراوت جسمش از بين ميرود. رويش ناخنها و موهايش ضعيف ميگردد، و تا زماني كه زنده است قوايش پيوسته رو به سستي و ادبار دارد، زيرا جسم او تحت استيلاي بلغم قرار گرفته و بلغم سرد و خشك است، و همين خشكي و رطوبت در جسم او باعث نابودي اش ميشود.
.......:
#دانستنیهای امام رضا علیه السلام
https://eitaa.com/zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
داستان اثر گذار توسل به امام رضا ع توسط مهران رجبی
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
🎤💭🎤💭🎤💭🎤 ✅پاسخ به شبهات وهابیت علیه مهدویت ⬅️قسمت 5⃣1⃣ از 2⃣3⃣ 💭شبهه ی شماره 5⃣1⃣ ✍در این شبهه ب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا