۱۵- ملاک تشخیص مرز اصول و سلایق
سؤال بعدی راجع به قتلهای زنجیره ای است که قبلاً جوابش را دادم.
سؤال بعدی. بحث در مورد اصول و سلیقهها مدّتی است که مطرح شده است و در این زمینه مغلطههایی رخ میدهد. لطفاً بفرمائید معیار و ملاک برای جدایی و مرز اصول و سلیقهها چیست؟ اصول را چگونه میتوان تشخیص داد؟
خب، اصول با سلیقههای گوناگون در زمینههای مختلف، اشتباه نمیشود. اصول پایههای فکری یک نظام و یک اساس حکومتی است. اسلام از اصول است، استقلال از اصول است، نظام دینی از اصول است، رعایت قوانین اسلامی از اصول است، جهتگیری عمومی ملّت و کشور به سمت متدیّن شدن و جامعه را به سمت جامعه ی اسلامیِ کامل کشاندن از اصول است؛ اصول از این قبیل است. سلیقهها این است که یک نفری با زید خوب است، با عمرو بد است؛ یکی از آن خوشش میآید، دیگری از آن خوشش نمی آید؛ اینها سلیقه است. در زمینههای اقتصادی، از سلیقه هم بالاتر است؛ امّا اصول نیست. فرض بفرمائید یک نفر معتقد به سیاست تعدیل اقتصادی است، یکی مخالف این سیاست است، معتقد به سیاست دیگری است؛
اینها از سلیقه هم بالاتر است، امّا با اصول نباید اشتباه شود. خب، آن کسی که دارای این روش سیاسی است، وقتی که مسؤولیّتی داشته باشد، بر طبق همان عمل میکند؛ آن دیگری که میآید، بر طبق آن عمل میکند؛ امّا اصول همیشه محفوظ است. الان شما ملاحظه بفرمائید؛ از زمان ریاست جمهوری بنده، که آن وقت رئیس دولت کسی بود، بعد رئیس دولت کس دیگری شد، بعد رئیس دولت کس دیگری شد، همواره در این مدّت، با اینکه سلائق سیاسی و اقتصادی تفاوتهای گوناگونی کرده، امّا در عین حال آن پایههای فکری، اساس فکر - یعنی اعتقاد به اسلام، اعتقاد به امام، اعتقاد به نظام اسلامی، اعتقاد به مردمی بودن جامعه - همه سر جای خود محفوظ است. این اعتقادها چیزهایی نیست که حتّی با آمدن و رفتن دولتها عوض شود. بنابراین اصول و سلیقهها قابل اشتباه [شدن با هم] نیست.
.......:
#پیامهای مقام معظم رهبری
https://eitaa.com/zandahlm1357
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
کتاب صوتی "روزگار قائم مقامی"
( نگاهی نو به پیشینه و پیامدهای قائم مقامی آقای حسینعلی منتظری)
#روزگار_قائم_مقامی
🕌در محضر امام روح الله (۲۴)
💠 بر میراث رسولالله چه گذشت
📌امام خمینی (ره):
خودخواهان و طاغوتيان، قرآن كريم را وسيله اى كردند براى حكومتهاى ضد قرآنى؛ و مفسران حقيقى قرآن و آشنايان به حقايق را كه سراسر قرآن را از پيامبر اكرم(ص) دريافت كرده بودند و نداى «انّى تاركٌ فيكُمُ الثقلان» در گوششان بود با بهانه هاى مختلف و توطئه هاى از پيش تهيه شده، آنان را عقب زده و با قرآن، در حقيقت قرآن را- كه براى بشريت تا ورود به حوض بزرگترين دستور زندگانى مادى و معنوى بود و است- از صحنه خارج كردند؛ و بر حكومت عدل الهى- كه يكى از آرمانهاى اين كتاب مقدس بوده و هست- خط بطلان كشيدند و انحراف از دين خدا و كتاب و سنت الهى را پايهگذارى كردند.
📚صحیفه امام؛ جلد ۲۱؛ صفحه ۳۴۱
#امام_خمینی
📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر #صلوات، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
@zandahlm1357
Page028.mp3
662.2K
📚ترتیل قرآن کریم صفحه۲۸
💐قاری قرآن ؛ سعدالغامدی
ص ۲۸.opus
1.62M
🌷بسْمِ اللَّهِ الـرَّحْمَنِ الـرَّحِيمِ
«ترجَمِـہ تَحْتُ اللّـ؋ظےقرآن کَریم»
🌟مترجم:آقای کریم بخشایش
✅#ترجمه_قرآن_صفحه۲۸
✅سوره مبارکه #بقره
هر روز با امام رضا
@zandahlm1357
@HashtominEmam
آرشیو
مطالب صفحه هرروز با امام رضا (ع)
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
متن حديث براى هر درد اُعيذُ نَفْسى بِرَبّ الْاَرْضِ وَ رَبّ السّماءِ اُعيذُ نَفْسى بِالّذى اِسْمُهُ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا