فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#امام_زمان عجل
🔹 ماجرای سؤال استاد رحیم پور از رهبری در مورد اینکه آینده انقلاب اسلامی چه می شود❗️
ارسالی_مخاطبین
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
تو عصری زندگی میکنیم که! غش و ضعف رفتن برای یه سوپر استار، کاملا طبیعیه!!! در و دیوار اتاقتو پر عکس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✅#معرفی_کتاب📗
در صفحهی تقدیمیه ی کتاب نوشته شده است: تقدیم به همهی بسیجیان فنی و تعمیرکار! از همین جا معلوم میشود با یک کتاب متفاوت روبهرو هستیم. کتاب «عباس دستطلا» یکی از بیتعارفترین کتابهای دفاع مقدس است. خاطرات حاج عباسعلی باقری مشهور به «حاج عباس فابریک دستطلا» تعمیرکار خوشنام جبهههای جنوب ایران.
حاج عباسعلی باقری تعمیرکاری است که همسر، سه فرزند، تعمیرگاه بزرگش و کلاً خانه و زندگی اش در تهران را رها کرده و به معرکه پرخطر در عین حال پر از جاذبه جبههها پا میگذارد. در آنجا به همراه گروههای داوطلبی که به همراه خود میآورد نزدیک به 14 ساعت در روز کار می کنند و خودروها را به سرعت تعمیر و تحویل می دهند.کار خوب عباسعلی در تعمیر ماشینهای جبهه باعث میشود که او را همچون زمانی که در تهران بود «عباس دستطلا» صدا کنند.
عباس دست طلا کتاب جنگی و حماسی نیست؛ یعنی فقط جنگی نیست. بلکه یک کتاب اقتصادی است؛ یک کتاب کار است. اگر میخواهید یک داستان در مورد اقتصاد مردمی و مقاومتی بخوانید این کتاب یک پیشنهاد ویژه است.
9.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #شوخ_طبعی و نشاط رزمنده ها در جبهه
دوران #جنگ_تحمیلی
🌴 روایتگر رویدادهای جنگ تحمیلی
.... و حال و هوای رزمندگان جبهه ها
#دهه۶۰
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
ملائکه خاصّ الهی در بطون آسمانها قوله علیه السلام: وَ قَبَائِلِ الْمَلاَئِکَةِ الَّذِینَ اخْتَصَصْت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اقسام ملائکه روحانی و جسمانی
علی الجمله، چنان که از فقره دعا استفاده میشود، ملائکه بر مبعوث و قبایل متفاوته اند، از صوری و معنوی، جسمانی و روحانی، و هر یک از اقسام داخلی اند و خارجی.
اما روحانی خارجی: چون عقول مجرّده و نفوس کلّیه.
و روحانی داخلی: چون عقول نظریه و عقول عملیه، بل هر ملکه از ملکات انسان به منزله ملک داخلی است ؛ زیرا که هر صفتی که به حدّ ملکه راسخه رسید یصدر عنها آثارها بالسهولة ان کانت نوریة یسدّده إلی الصواب، و إن کانت ظلمانیةً یقوده إلی النار، لذا ورد فی الخبر: « أنّ لابن آدم لمّتان لمّة من الملک ایعاد بالخیر و
تصدیق بالحق [... [و لمّة من الشیطان [۱] إیعاد بالشر و تکذیب بالحقّ » [۲] .
و اللمّة: هی الهمة، و القصد تقع فی القلب فما کان من خطرات الخیر فهو من الملک، و ما کان من خطرات الشرّ فهو من الشیطان [۳] .
و اما جسمانی خارجی از ملائکه: چون ملائکه ذو اجنحه که بر انبیاء نازل میشدند، و جسمانی داخلی: چون قُوی و مدارک بدنیه، به لحاظ جهات نورانیه و وجه اللّهی آنها متدلّیات إلی اللّه لا من حیث جهاتهم الظلمانیة، متعلّقات بالطبیعة.
----------
[۱]: ۳ - مصدر: العدو / در برخی از منابع چون الکافی، ج ۲، ص ۳۳۰ « الشیطان » درج شده ولی عبارت حدیث دگرگون است.
[۲]: ۴ - بحارالأنوار، ج ۶۷، ص ۳۹.
[۳]: ۱ - مجمع البحرین، ج ۴، ص ۱۴۳.
.......:
📚✍ #شرحی بر صحیفه سجادیه
میرزا ابراهیم سبزواری وثوق الحکماء
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
مصادیق صدقه گفته شده: سخن نیک صدقه است. و نیز گفته اند صدقه بر خویشان صدقه و صله رحم است. رشوه هر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
غزالی
غزالی، شاگرد امام الحرمین است، که سالها در نیشابور از او بهره برد. وی پس از مرگ استاد از نیشابور خارج شد و به بغداد آمد. او استاد فرزانه ای بود و تدریس در نظامیه بغداد را عهده دار بود. در کلاس درس او سیصد تن از مدرسان و نیز بیش از یکصد تن از امیرزادگان حضور مییافتند. پس از چندی مدرسه را رهاکرد و زهد پیشه نمود و عزت اختیار کرد. و به عبادت پرداخت، غزالی سالها در دمشق ساکن گردید و سپس به قدس و مصر و اسکندریه رفت و باز به وطن اصلی خود یعنی طوس آمد. وی کتابهای بسیاری نوشته است. غزالی منسوب به غزاله است که قریه ای در طوس میباشد.
یکی از صالحان میگوید: غزالی را در بیابان دیدم که خرقه ای پوشیده و در دستش کوزه و عصایی دارد. گفتم: تدریس علم در بغداد بهتر از این نبود؟ به من نگاهی خیره کننده انداخت و گفت: وقتی ماه سعادت از فلک اراده و خورشید اصول از مغرب وصول بال زد، همان وقت عشق لیلی و سلمی را از سر خود بیرون کردم و به منزل اول خود برگشتم. آنجا منادی ندا داد که آرام پایین بیا که اینجا منزلگاه محبوب است.
ترکت هوی لیلی و سعدی بمعزل
وعدت الی مصحوب اول منزل
و نادت به الاشواق مهلاً فهذه
منازل من تهوی رویدک فانزل
پس از گوشه گیری طولانی، خواجه نظام الملک نامه ای به وی نوشت و او را به تدریس دوباره در نظامیه دعوت کرد، شرح این نامه قبلاً گذشت.
.......:
#کشکول شیخ بهاء
https://eitaa.com/zandahlm1357
صفحه
من نهج البلاغه میخوانم
https://eitaa.com/zandahlm1357