#بر_سر_دوراهی
دالان تردید
معصومه تاوان
- قلبم خیلی درد می کنه دکترا گفتن فشار و استرس اصلا برات خوب نیست.
ـ فکر و خیال فکر و خیال امون از دست این فکر و خیال.
ـ فشارم فشارم مدام بالا پایین بالا پایین.
ـ دردام کم بود کمرم هم بهش اضافه شده همش از حرص و جوشه.
دردهای مادر بنا به هر اتفاقی کم و زیاد می شود بالا و پایین می رود و هیچ وقت هم تمام نمی شود. مادرم را خوب می شناسم اسلحه اش برای اینکه برادرهایم را قانع کند که کاری را که او دوست دارد انجام بدهند همین دردهای من درآوردی است. او نسبت به ما این دردها را در بدنش حس نمی کند اما نوبت به پسرهایش که می رسد واویلا است هر روز بدتر از دیروز.
در شنبهشبی دیگر از شما دعوت میکنیم «بر سر دوراهی» این هفته را در کانال زن روز بخوانید.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
به نام خداوند بخشنده مهربان...
🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹
🌷☘همراهان گرامی کانال زن روز، سلام! عصر یکشنبهتون بهخیر و خوشی، امیداریم شب بهاری زیبایی در انتظارتون باشه☘🌷
امام حسن مجتبی علیهالسلام میفرمایند: «هرکس خدا را بندگی کند خداوند همهچیز را بنده او میکند.» (تنبیه الخواطر، ج ۲، ص ۱۰۸)
@zane_ruz
هفتهنامه زن روز
#مشاوره
علت غر زدن در زنان و مردان و روشهای کنترل آن
یکی از ویژگی های غر زدن این است که گاهی افراد غرزننده متوجه دائمی شدن رفتار خود نیستند، اما اطرافیان و اعضای خانواده، به ویژه شریک زندگی آن ها به خوبی متوجه این وضعیت خواهد شد. آن ها بارها و بارها چیزی را از اطرافیان خود می خواهند که قبلا مطرح شده یا در مورد آن بحث شده است. در واقع آن ها چاره ای جز غر ندارند. کسانی که با یک فرد غرزننده که در اصطلاح عامه به آن ها غرغرو گفته می شود زندگی می کنند، دائما حس می کنند که تحت کنترل هستند و هر رفتار آن ها مورد قضاوت نادرست است. این کار می تواند یک تهدید جدی برای زندگی زناشویی زوج ها تلقی شود. در بخشی از این یادداشت میخوانیم:
به گفته مارگارت پل، متخصص زوج درمانی، درخواست هر چیزی از همسر تا دو بار مؤثر است، اما پس از آن حالت آزاردهنده به خود می گیرد و درخواست تلقی نمی شود. به جای مطرح کردن دائم درخواست خود، بهتر است شکاف ارتباطی موجود را شناسایی و مستقیما آن را برطرف کنید. برای جلوگیری از غر باید بگویید که من می خواهم بفهمم در مورد این مسئله چه روی داده است؟ آیا راهی برای حل آن وجود دارد؟ پس از آن خود را آماده هر پاسخی از سوی طرف مقابل خود قرار دهید. دکتر امی جانسون هم توصیه می کند که درخواست دوم را با همان لحن درخواست اول مطرح کنید. اگر لحن بیان درخواست مناسب نبوده و مورد قضاوت قرار گیرد، آزار دهنده بوده و به غر زدن تبدیل می شود. او پیشنهاد می کند که از تقویت مثبت به عنوان جایگزینی برای غر استفاده کنید. به جای تمرکز بر روی کارهایی که او انجام نمی دهد، تلاش خود را برای تحسین آنچه که درست انجام می دهد متمرکز کنید.
شما میتوانید متن کامل این نوشتار را در شماره این هفته مجله زن روز مطالعه فرمایید.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#منبرک
تعارض مستحب با واجب (۲)
حجتالاسلام والمسلمین حسینی قمی
گفت اتفاقا ما را هم بیدار می کرد [می فرمودند] شما بیدار شوید نماز شب بخوانید، چون دوست داشتیم نماز شب بخوانیم، ما را صدا می زد. ما را بیدار می کرد ولی خود ایشان نماز شب نمی خواند. گفتیم پس چرا خود آقا نمی خواند؟ گفت خود آقا به ما می فرمود این کار شما، نماز شب بهترین مستحب است. کار من این است که نامه های زیادی به من رسیده است و مردم منتظر جواب هستند من دل مردم را خوشحال کنم و قضای حاجت مؤمن، به داد مردم برسم. آن از نماز شب مهم تر است. چه زمانی ما می توانیم این را تشخیص دهیم؟ خیلی تشخیص این سخت است. یک کسی خدمت امام صادق علیه السلام آمد گفت آقا ما مکه حج خانه خدا که مشرف می شویم این همسفرها سر من کلاه می گذارند. حضرت گفت چه کار می کنند؟ گفت از راه که می رسیم اینها من را پیش اثاثیه نگه می دارند می گویند شما پیش اثاثیه باش کسی اینها را نبرد، خود آن ها فوری می روند طواف زیارت خانه خدا. امام صادق علیه السلام فرمود غصه نخور، کلاه سر آن ها رفته است، سر تو کلاه نرفته است. «أنت أعظمهم أجراً» ثواب تو از همه آن ها بالاتر است. چه کسی باید تشخیص بدهد که ثواب خدمت به مردم از طواف بالاتر است. این تشخیص می خواهد.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#پزشکی
تا چند ساعت میشود اجازه داد کودک بدون تغذیه بخوابد؟
نوزادان باید مکررا و هر چند وقت که می خواهند تغذیه شوند، بنابراین شاید لازم باشد وقتی کودک زیاد خوابیده او را بیدار کنید و به او شیر بدهید تا کالری و مواد مغذی موردنیاز بدنش را تأمین کنید. تغذیه مکرر کودک برای رشد او مهم است. نوزادان بعد از تولد فورا ۱۰ درصد از وزن خود را از دست می دهند و باید این وزن را دوباره سریع به دست بیاورند.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#داستان
از پیوند تا رهایی (۱)
فاطمه ضیائیپور
به دروازه دولت رسیده ایم. خیلی ها همین ایستگاه، خط عوض می کنند و یکراست به مقصدی که می دانند کجاست، می روند. بهشان حسودیم می شود. نقشه خط های رنگارنگ مترو به دیوار روبرو چسبیده، درست مثل رگ هایی که قرار است در تمام بدن بچرخند تا محموله های خون را به قلب برسانند. قطار تکان سختی می خورد. استخوان آرنجم به میله می کوبد. آماده باش، منتظر خالی شدن صندلی ای هستم که زنی نیم خیز از آن بلند شده، تا من هم میان جمعیتی که صندلی آبی رنگ کنار در را زیر نظر گرفتهاند، به سمت آن هجوم بیاورم. باورم نمی شود من حتی زن بارداری را هم کنار زده باشم تا خودم روی صندلی بنشینم.
از شما دعوت میکنیم این داستان زیبا را در کانال زن روز بخوانید.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
به نام خدایی که زیباست و زیبایی را دوست دارد...
🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹
🌾🌸سلام! صبح دوشنبهتون بهخیر و پر رحمت، روزتون نورانی و بابرکت. امیدواریم تعطیلات بهتون خوش گذشته باشه🌸🌾
امام سجاد علیه السلام میفرمایند: «من خوش ندارم خدا را به خاطر پاداش دادن بپرستم، مانند بندهای طمعکار، که تا پاداش نباشد نمیکوشد و خوش ندارم خدا را به خاطر هراس از کیفر بپرستک، مانند بندهای بدکار که اگر نهراسد گامی برنمیدارد. بلکه خداوند را به خاطر خودش و اینکه مرا با الطاف و دادن نعمتهایش گرامی داشته شایسته پرستش میدانم.» (بحارالانوار، ج ۳۳، ص ۲۱۰)
@zane_ruz
هفتهنامه زن روز
#کاشانه
جادوی پرکار
مریم کمالی نژاد
به نظر می رسد بعد از بازی های موبایلی و اینترنتی، بیشترین تمایل کودکان به سمت تماشای تلویزیون باشد. درصد کمی از بچه ها هستند که تمایلی به تماشای تلویزیون ندارند. اغلب آن ها از خردسالی شان، وقتی هنوز چهاردست و پا راه می روند، ناگهان جذب جعبه ی جادویی می شوند و رنگ و صداهایش برایشان جذاب است. پیش از این زیاد می شنیدم که تلویزیون دیدن تا قبل از ۲ سالگی برای بچه ها ضرر دارد. بعد از دو سالگی هم تماشای زیاد تلویزیون باعث از بین رفتن خلاقیت و به هم ریختن تمرکز می شود. ما در «کاشانه» این هفته می خواهیم به آثار مثبت و منفی تماشای تلویزیون بر کودکان اشاره کنیم. در بخشی از این نوشتار میخوانیم:
اینطور نیست که بگوییم تماشای تلویزیون توسط کودکان تماما آثار منفی به دنبال دارد. آثار مثبت تماشای تلویزیون عبارتند از: تقویت مهارت های یادگیری و شناخت احساسات، گسترش دایره لغات و کاهش افسردگی. تلویزیون در واقع بخش جدانشدنی از فرهنگ مدرن است. ما برای اخبار، آموزش، آب و هوا و مسائل فرهنگی و حتی موسیقی، قصه و... به تلویزیون وابسته ایم. می توانیم کودکانمان را با مدیریت به بخشی از محتواهای تلویزیونی که هدایت شده و الگوساز است و مهارت تفکر انتقادی را تقویت می کند، وصل کنیم یا با عدم نظارت و آزاد گذاشتن کودکان مضرات آن را فزاینده کنیم. بچه ها از طریق تلویزیون می توانند اشتراکات خود را با دیگران کشف کنند و با دنیاهای دیگر آشنا شوند. تلویزیون می تواند بچه ها را به مطالعه تشویق کند. تلویزیون می تواند ارزش ها و درس های مهم زندگی را به بچه ها بیاموزد. اخبار مناسب سن و سال، رویدادهای جاری و برنامه های تاریخی و مستندهای متنوع می توانند آگاهی کودکان را بالا برده و به توسعه تفکر انتقادی در جامعه کمک کنند.
شما میتوانید متن کامل این یادداشت را در شماره این هفته مجله زن روز مطالعه فرمایید.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97