♦️ متن نامه دكتر احمدی نژاد به وليعهد عربستان
بسم الله الرحمن الرحیم
عالی جناب آقای محمد بن سلمان بن عبدالعزیز آل سعود
ولیعهد محترم عربستان سعودی
سلام علیکم
مستحضرید که جنگ خانمانسوز در یمن که بر اثر برخی رقابت ها و دخالت های منطقهای و فرا منطقه ای آغاز شده و بیش از 5 سال ادامه یافته است تا کنون دهها هزار نفر کشته و زخمی و خرابیهای بی شمار بر جا گذاشته و علاوه بر تحمیل فقر بر ملت مظلوم یمن فرصت های تعالی و پیشرفت را از آنان سلب کرده است و برای دیگر کشورهای منطقه به خصوص کشورهای درگیر، علاوه بر ایراد خسارتهای جانی و مادی، از حیث مسائل معنوی و انسانی، به ویژه نقض فاحش حقوق بشر، سوابق سوء فراموش نشدنی را به ثبت رسانده است.
این جنگ همچنین موجب تشدید رقابت ها و دشمنی ها و دور شدن دولت ها و ملت های منطقه از همکاری سازنده، آسیب دیدن امنیت عمومی و نابودی آثار و ابنیه تاریخی و فرهنگی در یمن گردیده است.
بر هیچکس پوشیده نیست که این جنگ تا هر زمان طول بکشد جز خرابی و مرگ انسانهای بیگناه نفعی برای هیچ یک از طرفها نداشته و اصولاً طرف پیروز نخواهد داشت و همه بازنده و در پیشگاه ملت ها محکوم خواهند بود.
اگر چه قدرتهای فرامنطقهای این جنگ را در جهت منافع خود ارزیابی میکنند، لکن چون نیک بنگرند خواهند دانست که این فاجعه انسانی را به هیچ روی نمیتوان متضمن منافع هیچ طرفی به شمار آورد.
منافع حقیقی هر فرد و ملتی در حفظ کرامت انسانی و تقویت صلح، عدالت، آزادی، محبت، آبادانی و همکاری دوستانه و سازنده نهفته است و هر نوع تلاش برای سلطه و برتری بر دیگران اولاً به نابودی حقیقت انسانی بانیان آن منجر خواهد شد و ثانیاً جز خسارت برای ملت ها دستاوردی نخواهد داشت.
از طرفی میدانم که جنابعالی از وضعیت فعلی ناخشنود و از اینکه روزانه جمعی از مردم بی گناه کشته و زخمی میشوند، زیرساخت ها آسیب میببینند ومنابع ملت های منطقه به جای سازندگی و ارتقای رفاه، امنیت و پیشرفت، صرف تخریب میشود ناراحتید و از این رو از برقراری صلحی عادلانه استقبال مینمایید.
از طرف دیگر اطمینان دارم که با همراهی و همکاری سازنده جنابعالی، اقدامات موثر و تعیین کنندهای در جهت پیشگیری از ادامه وضع اسفبار کنونی و پایان دادن به جنگ و خصومت قابل انجام است. علاوه بر آن تردیدی ندارم که اگر هزینه های سنگین جنگ جاری در قالب برنامه اقدام مشترک منطقهای صرف همکاری برای عمران و آبادانی شود، سایه ترس، وحشت، فقر و مرگ از سر مردم برداشته شده و در پرتو صلح و برادری، حلاوت یک زندگی شرافتمندانه، عادلانه و آزادانه در کام همگان خواهد نشست.
مسئولیت انسانی ایجاب می نماید که همگان، در حد توان، در جهت توقف این جنگ و برقراری صلح، دوستی و همکاری تلاش نمایند.
اینجانب به عنوان عضوی از جامعه انسانی که روزانه از شنیدن اخبار و ناملایمات در گوشه و کنار جهان و به ویژه جنگ در یمن بسیار متاسف میشود، آمادگی دارم تا در صورت موافقت جنابعالی و عالیجناب سید عبدالمالک بدرالدین رهبر جنبش انصار الله یمن با تشکیل هیئتی از شخصیت های آزادی خواه، عدالت طلب و موجه جهانی و از طریق گفتگو با طرفین درگیر به حل مناقشه و برقراری صلح و دوستی یاری نمایم.
بر این باورم که آن برادر محترم در پاسخ به انتظار روشن مردم منطقه و جامعه بشری، با نیک اندیشی و تامل در آثار این درگیری خانمانسوز، به گونه ای عمل خواهید کرد که به نیکی از آن یاد شود و موجبات رضایت الهی و خشنودی پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی صلوات الله علیه و علی آله و علی صحبه را فراهم سازد.
برادرتان
محمود احمدی نژاد
رییس جمهور سابق ایران
رونوشت:
عالی جناب آقای آنتونیو مانوئل اولیویرا گوترش دبیرکل محترم سازمان ملل
💥 #عقیق ، کانالی ویژه اخبار و تحلیل های خاص 👌
http://eitaa.com/joinchat/1366032390C8fbb147e93
❌⭕️❌⭕️❌
🔴احمدینژاد و میانجیگری بین ظالم و مظلوم !!
🇮🇷امامخمینی: "من میخواهم به تمام مردم جهان بگويم كه هرگز ميانجى بين ظالم و مظلوم نشوند! بايد در چنين مواقعى طرف مظلوم را گرفت و خصمانه بر دشمن تاخت!! آخر، ميانجيگرى بين ظالم و مظلوم، خود ظلمى بزرگ است!!"
📚صحیفه نور، جلد ٢٢، صفحه ٢۶۵
🔴آقای احمدی نژاد در یک ماجراجویی جدید، امروز (۶مرداد۱۳۹۹) سه نامه را خطاب به دبیر کل سازمان ملل، بن سلمان ولیعهد عربستان و آقای سید عبدالملک بدرالدین حوثی رهبر جنبش انصارالله ارسال کرده و به عنوان میانجی جنگ یمن، خواستار پیوستن افراد عدالتخواه و موجه جهانی به خود، در این اقدام شده است!
♦️نکته مهم مشترک در هر سه نامه، عدم اشاره به تجاوزگری عربستان؛ و همچنین کنایه تلویحی به جمهوری اسلامی، بعنوان محرک پشت پرده جنگ است!
عجیب است که احمدینژاد در این نامهها، هم بن سلمان خونخوار را "برادر" خود معرفی کرده و هم مجاهد بزرگ سید عبدالملک بدرالدین حوثی را!!
♦️واقعا...!!! احمدی نژاد چه جایگاهی برای خود قائل است و اساسا وی هم اکنون با توجه به صدور این نامه، چقدر به موضوع مقاومت و مظلومیت و جنگ حق و باطل میتواند معتقد باشد!!؟
💥 #عقیق ، کانالی ویژه اخبار و تحلیل های خاص 👌
http://eitaa.com/joinchat/1366032390C8fbb147e93
نظر مراجع تقلید درباره وام ودیعه مسکن
آیتالله صافیگلپایگانی:
🔹قرض به شرطِ بهره، ربا و حرام است و فرقی نمیکند چنین قرضی صرف کسب شود یا نشود.
آیتالله علوی گرگانی:
🔹چون غالباً بانک اینگونه وامها را در قالب قرارداد جعاله به وامگیرنده میدهد و به نظر ما این نوع قرارداد در اینگونه وامها، دارای اشکال فقهی است، لذا دریافت این وام خالی از اشکال نیست.
🔹اگر مستأجری برای اجاره خانه دچار اضطرار باشد، دریافت آن از باب اضطرار برای گیرنده اشکال شرعی ندارد./دانشجو
💥 #عقیق ، کانالی ویژه اخبار و تحلیل های خاص 👌
http://eitaa.com/joinchat/1366032390C8fbb147e93
بخشی از کوه دماوند وقفی شد
🔹سند یک برش از کوه دماوند بهنام سازمان اوقاف ثبت شد
🔹این برش، یک یازدهم کل کوه است
🔹این بخش از دامنه آغاز می شود و تا قله ادامه دارد/ روزنامه همشهری
💥 #عقیق ، کانالی ویژه اخبار و تحلیل های خاص 👌
http://eitaa.com/joinchat/1366032390C8fbb147e93
ذره بین 🔍
بخشی از کوه دماوند وقفی شد 🔹سند یک برش از کوه دماوند بهنام سازمان اوقاف ثبت شد 🔹این برش، یک یازد
📢 سند هیچ برشی از کوه دماوند به نام سازمان اوقاف و امور خیریه زده نشده است
◀️ یکی از رسانهها امروز در گزارشی به نقل از سازمان جنگلها از صدور سند وقف یک برش از کوه دماوند به نام سازمان اوقاف خبر داد.
◀️ با پیگیری این موضوع از سازمان اوقاف و امور خیریه مشخص شد که زمین مذکور اونطور که اعلام شده کوه دماوند نیست بلکه بخشی از یک مرتع در دامنه دماوند است که سال ها پیش سند آن اخذ شده و اکنون دادگاه حکم به وقف بودن آن داده است
💥 #عقیق ، کانالی ویژه اخبار و تحلیل های خاص 👌
http://eitaa.com/joinchat/1366032390C8fbb147e93
🌀 مسؤولین حوزه و سادهانگاری تبلیغ
📝 اصلاح نگاهها، اولین قدم در پیشرفت تبلیغ
🖋 محمد حقپرست
🔹 هرگاه صحبت از آسیبها و مشکلات تبلیغ می شود، به ذهن بسیاری از حوزوی ها، مشکلاتی مثل ضعف طلاب در ارائه منبر-اعم از محتوا و روش سخنرانی- می رسد. برخی هم مشکلات ارتباط طلاب با مخاطب را مطرح می کنند. رویکرد آموزش و تربیت حوزه نیز همین مطلب را تأیید می کند چه اینکه بیشترین همت آموزش تبلیغ و مبلغ در همین عرصه است.
🔹 این مشکلات و موارد مشابه، به درستی ضعفهای تبلیغ هستند، اما بنظر می رسد مشکل اساسی تبلیغ، یک قدم قبل از قضاوت درباره سخنرانی های طلاب باشد. به اعتقاد نگارنده، مشکل اساسی نگاه طلاب، اساتید و مسئولین به عرصه تبلیغ و لوازم آن است. بسیاری گمان می کنند تبلیغ وظیفه طلابی است که از همه جا، مانده و رانده شده اند. کسانی که نمی توانند کار دیگری بکنند و به اجبار شرایط، تبلیغ بر ایشان تحمیل می شود. بنابراین یکی از زیرساختهای تبلیغ، اصلاح نگاه های سطحی و ساده انگارانه است.
اما نگاه طلاب از آن جهت اشکال دارد که گمان می کنند عرصه تبلیغ، عرصه ای ساده و دم دستی است. بسیاری از طلاب قبل از آنکه دانش و مهارت لازم را آموزش ببینند، ناآگاهانه وارد این عرصه می شوند. از این رو، معمولا نتیجه های خوبی نمی گیرند و مأیوس از تبلیغ می شوند.
اما نگاه برخی اساتید نسبت به تبلیغ از دو جهت صحیح نیست؛
1️⃣ جهت اول، برخی اساتید گمان می کنند تبلیغ مربوط به طلابی است که حظ کافی برای تحصیل و پژوهش ندارند و به ناچار باید وارد این عرصه شوند. کم نیستند اساتیدی که می گویند بسیاری از طلاب در سطح کتابهای فقه و اصول نیستند و باید بروند تبلیغ و امام جماعت شوند. اما حقیقت این نیست. تبلیغ اگر سخت تر و حساس تر از کارهای علمی-پژوهشی صرف نباشد، آسان تر هم نیست؛ چون تبلیغ، هم نیاز به دانش و مطالعات گسترده دارد، هم محتاج مهارت و تجربه فراوان است. اگر اساتید، تبلیغ را به اندازه تحصیل ارزشمند بدانند، می توانند برای طلاب انگیزه سازی کنند.
2️⃣ جهت دوم، برخی اساتید خودشان را وقف کار علمی کردهاند و تحصیل و پژوهش ایشان ثمرهای در تبلیغ ندارد. ایشان علم کافی را دارند، اما چون مهارتهای تبلیغی را کسب نکردند، نمیتوانند دانش خویش را به عموم مردم منتقل کنند. یا حتی اگر توانایی لازم را داشته باشند، باز هم تبلیغ کردن را کاری بیارزش میدانند. در حالیکه هدف از تحصیل، هدایت و تبلیغ است.
🔻 اما نگاه مسئولان از آن جهت سطحی است که اعتبار چندانی برای مبلغ قائل نیستند و نگاه تخصصی به این عرصه ندارند. ثمره این نگاه، در حمایتهای مالی و اعتبار اجتماعی از مبلغان است.
اما آیا اثر یک مبلغ کارآمد، کمتر از یک عضو هیئت علمی است؟ مگر جز این است که مبلغ باید با فکر و مهارت خود ناب ترین اندیشه های اسلامی را به زبان های مختلف به مردم ارائه دهد و در واقع بلندگوی فضای علمی در میان عموم مردم است؛ پس چرا باید درآمدش کمتر از هیئت علمی باشد؟!
🔹 از این حیث، اهمیت و کارآمدی مبلغ بیشتر از دیگر اصناف روحانیت است چراکه عهدهدار تربیت انسانهاست، یا –به عنوان مثال- کارآمدی یک قاضی که وظیفهاش رفع خصومت بین دیگران و احقاق حق است؛ مگر جز این است که اگر عرصه تبلیغ و تربیت تقویت شود، نیاز به پاسگاه و دادگاه کمتر می شود؟ پس چرا حمایتی که از یک قاضی میکنید، یک دهم آن را از مربی و مبلغ نمیکنید؟
🔹 در واقع اشکال اساسی به نگاه مسئولان بر میگردد که اولویت حمایتهای مالی را به قضاوت دادهاند در حالیکه برعکس است. باید بیشترین خدمات و حمایتهای مالی در تبلیغ باشد تا طلاب نخبه انگیزه پیدا کنند در این عرصه کار کنند و ریشههای فساد را بخشکانند. اما مبلغی که باید به فکر امرار معیشت حداقلی باشد، دیگر فرصت و تفکری برای کار فرهنگی دارد؟ نتیجهاش اوضاع فعلی است که به لحاظ کمیت، مبلغ و مسجد زیاد داریم، اما به لحاظ کیفیت بسیار ضعیف هستیم چون اولویتها گم شده است.
🔹 جا دارد یادی کنم از گزارش رئیس سازمان تبلیغات در مجلس شورای اسلامی، درباره طلبهی مبلغی که با فعالیت خوبش کیوسک کلانتری محله را بیکار کرده بود. آیا نمیتوان با برنامهریزی، نظارت و حمایتهای حسابشده این تجربه را توسعه داد؟
#💥 #عقیق ، کانالی ویژه اخبار و تحلیل های خاص 👌
http://eitaa.com/joinchat/1366032390C8fbb147e93
﷽
⭕️ شبهه شرعی پرداخت تسهیلات #ودیعه_مسکن رفع شده است
🔸اسلامی، وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به باشگاه خبرنگاران جوان:
🔹ثبت نام تسهیلات ودیعه مسکن شروع شده و برای آنکه شبهه شرعی ایجاد نشود، شورای فقهی بانک مرکزی مدلی طراحی کرد که بر اساس آن تسهیلات به موجر داده شود تا شبهه شرعی آن رفع شود.
👉🏻 yjc.ir/00VCdR
💥 #عقیق ، کانالی ویژه اخبار و تحلیل های خاص 👌
http://eitaa.com/joinchat/1366032390C8fbb147e93
📷عروج پروانه ها در جمعه خونین مکه
در نهم مرداد ۱۳۶۶ شمسی برابر با ششم ذیحجّه سال ۱۴۰۷ قمری، هزاران زائر ایرانی و شماری از زائران دیگر کشورهای اسلامی در مکه معظّمه، در حال اجرای فریضه الهی برائت از مشرکین بودند که به دست ماموران رژیم وهابی عربستان سعودی مورد تهاجم وحشیانه قرار گرفته و به شهادت رسیدند.
💥 #عقیق ، کانالی ویژه اخبار و تحلیل های خاص 👌
http://eitaa.com/joinchat/1366032390C8fbb147e93
🔺واکنش پرسپولیس به صحبتهای مجری تلویزیون
🔹باشگاه پرسپولیس با ارسال نامهای به سازمان لیگ ایران درخواست کرد که در بازیهای که این تیم میزبانی میکند دوربینهای صداوسیما اجازه ورود نداشته باشند.
💥 #عقیق ، کانالی ویژه اخبار و تحلیل های خاص 👌
http://eitaa.com/joinchat/1366032390C8fbb147e93
فرماندهی سابق سپاه: حساب توییتری ندارم
«علیرضا افشار» فرمانده سابق سپاه پاسداران به انصاف نیوز میگوید هیچ حسابی در توییتر ندارد. این درحالی است که یک حساب توییتری به نام علیرضا افشار در توییتر فعال است که خود را رزمنده و جانباز معرفی میکند، بیش از چهار هزار نفر نیز دنبال کننده دارد. کاربران توییتری به اشتباه این حساب توییتری را منتسب به علیرضا افشار فرماندهی سپاه سابق و معاون سیاسی وزارت کشور دولت محمود احمدی نژاد میدانستند. زیرا فرد مسئول دیگری با این مشخصات مذکور وجود ندارد.
متن کامل👇
http://www.ensafnews.com/247125/
💥 #عقیق ، کانالی ویژه اخبار و تحلیل های خاص 👌
http://eitaa.com/joinchat/1366032390C8fbb147e93
⬅️ یادداشت انتقادی برادر شهید یوسف زاده: نیست که ببیند چه بر سر آرمانهایش آمده است
📝 احمد یوسف زاده، نویسنده دفاع مقدس و کتاب در اینستاگرام نوشت:
🔹این مرد که آرام و آسوده ده سال در این نیزار خوابید برادر من است. این فیلم را فقط چند ساعت بعد از شهادتش گزارشگر تلویزیون عراق در منطقه عملیاتی کربلای چهار از پیکرش گرفته است و این تصویر را گروه تفحص از صفحه تلویزیون عراق گرفته و برای ما آوردند که ببینید این برادر گم شده شما نیست؟ خودش بود. موسای ما که ده سال مفقود بود.
🔸او برای آرمان، کشور و مردم جانش را فدا کرد. او بخشدار بود اما ترجیح داد رزمنده باشد. او الان نیست که ببیند چه بر سر آرمانهایش آمده است.
🔸نیست که تعفن لاشخورها مشامش را بیازارد. نیست که سیاستبازان بی خاصیت را در کاخ ها و گرسنگان آشغالگرد را نیمه شب ها دنبال نان ببیند.
👈نیست که جنگ شغالان را بر سر جیفه قدرت تماشا کند. نیست که عرق شرم کارگری را وقتی نا امید از پیدا کردن کار به خانه بر می گردد ببیند. نیست بغض پدری که در به در دنبال داروی فرزند میگردد و نمی یابد را ببیند. نیست که هر شب رونمایی از یک فساد جدید را از تلویزیون تماشا کند.
▪️نیست، نیست،نیست....و همان بهتر که نیست. مبارکش باشد شهد شیرین شهادت./ جماران
💥 #عقیق ، کانالی ویژه اخبار و تحلیل های خاص 👌
http://eitaa.com/joinchat/1366032390C8fbb147e93
⭕️کمین مجرمان سایبری برای نذورات مردمی در عید قربان
🔸سرهنگ رجبی، رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
🔹 در آستانه فرا رسیدن عید قربان ممکن است برخی از مجرمان با سوءاستفاده از احساسات و اعتقادات مذهبی افراد دست به کلاهبرداری از آنها بزنند.
🔹در این شیوه متخلفان اقدام به ارسال پیامک برای شهروندان کرده و در جریان آن یا با اعلام شماره کارت و حساب درخواست واریز کمکهای مردمی را کرده یا از طریق یک آدرس اینترنتی شهروندان را به صفحات فیشینگ هدایت کرده و با کپی اطلاعات حساب و کارتبانکی این افراد اقدام به برداشت از حساب آنان میکنند.
🔹شهروندان از اعتماد به پیامکهای ناشناس با مبدأ ارسال نامعلوم خودداری کرده و بههیچعنوان وجه نقدی به حسابهای اعلامی از سوی افراد غریبه واریز نکنند.
💥 #عقیق ، کانالی ویژه اخبار و تحلیل های خاص 👌
http://eitaa.com/joinchat/1366032390C8fbb147e93
🔺 چند راه حل برای کاهش مصرف اینترنت گوشی
💥 #عقیق ، کانالی ویژه اخبار و تحلیل های خاص 👌
http://eitaa.com/joinchat/1366032390C8fbb147e93
⬅️ این صدای حوزه نیست
🖊یادداشتی از: عبدالزهرا شاهرودی
📌 در این چند روز متاسفانه چند اظهار نظر غیر کارشناسانه باز هم وجهه حوزه های علمیه را در منظر عموم تخریب کرد. به دو نموه از آنها توجه کنید:
👈سید مهدی میرباقری عضو مجلس خبرگان رهبری: «ما در ماه مبارک رمضان کوتاهی کردیم. ضرورتی نداشت که مسأله قرنطینه را مقدم بر اجرای برگزاری مراسمها بدانیم. چه بسا جریان غربگرا ناراحت نمیشود که مراسم مذهبی بهطور کلی تعطیل شوند و از اینکه مراسم مذهبی و عزاداری تعطیل شود، خوشحال میشوند. غربگرایان تلاش میکنند تا مراسم عزاداری تعطیل شود.»
👈سید عباس موسوی مطلق هم دیروز در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه قم :«عدهای امروز بیجهت به خطر برگزاری مراسمهای محرم دامن میزنند. کرونا یک ویروس سکولار است که تلاش میکند کشورهای دینی را با آثار مخرب خود به سمت بیدینی سوق دهد. مراسم مذهبی ماه محرم و صفر باید با شور همیشگی خود و با رعایت پروتکلهای بهداشتی برگزار شود.»
🔻امروز هم برخی از اهل فضل در روزنامه ها به آنها پاسخ دادند که این امور در تخصص شما نیست:«کرونا و پیشگری و درمان آن، از اموری است که کارشناسی آن ارتباطی به روحانیت ندارد. و در فقه این یک اصل مسلّم است که واجب است "غیرخُبره" به "خبره"، یعنی کارشناس مربوطه مراجعه کند. و این وجوب، وجوب عقلی است که بوسیله "وجوب شرعی" تأیید شده است.
✳️ چه زیبا این معیار عقلانی از سخن آفتاب گونه امام علی(ع) قابل استفاده است که فرمود: "رحمت الهی بر آن شخصی که دانایی و دارایی و ظرفیت خود را ارزیابی کند و از آن خارج نشود؛ - رَحِمَالله امْرءً عَرَفَ قَدْرَهُ وَلَمْ یَتَعَدَّ طَوْرَهُ."»
🔸و هم چنین آیت الله هریسی عضو دیگر مجلس خبرگان گفته:«دین اسلام اجباری برای عزاداری تعیین نکرده است. فقها و مجتهدین با توجه به نظر پزشکان، درباره برگزاری مراسم عزاداری نظر خواهند داد درباره برگزار شدن یا نشدن عزاداری پزشکان باید به تشخیص برسند. هیچ فرد یا نهادی نمیتواند درباره برگزاری مراسم عزاداری در شرایط کرونا با زور حرفش را به کرسی بنشاند»
📍اما سوال اینجاست که کدام یک از این دو سخن، «صدای حوزه» است؟
🔸حوزه علمیه قم دقیقا همانند دانشگاه های معتبر ، از سلیقه ها و فکر های مختلف شکل گرفته است. در این حوزه در کمتر مسئله ای اجماع وجود دارد.
🔺 پس بدانید که هر سخنی که از حوزه علمیه می شنوید این «صدای حوزه» نیست بلکه «صدایی از حوزه» است.
متن کامل یادداشت را در اینجا بخوانید:
https://www.jamaran.news/fa/tiny/news-1458935
💥 #عقیق ، کانالی ویژه اخبار و تحلیل های خاص 👌
http://eitaa.com/joinchat/1366032390C8fbb147e93
⬅️ جهانگیری: نقشه دشمنان در ایجاد دوگانه علم و دین ناکام ماند
🔸معاون اول رییس جمهور در جلسه ستاد هماهنگی نقشه مهندسی فرهنگی کشور: حوزههای علمیه در موضوع مقابله با کرونا درخشیدند/ برخورد نظامی و امنیتی راهکار مقابله با آسیبهای اجتماعی نیست
💥 #عقیق ، کانالی ویژه اخبار و تحلیل های خاص 👌
http://eitaa.com/joinchat/1366032390C8fbb147e93
📝 شاکی است که چرا فلانی که نظرش با من_ و حکومت_ فرق دارد استاد دانشگاه است؟
🔸این آقا و همفکرانش معتقدند باید جلوی تمامی دانشگاه ها و مدارس و ادارات و بانک ها و صدا و سیما و ... یکی یک نماینده از شورای نگهبان بگذارند تا اول معلوم بشود آن شخص تمامی نظراتش در تمامی حوزه ها و زمینه ها با این قبیله یکی بوده و هست و خواهد بود، بعد مثلا اجازه بدهند توی اداره آبفا کار کند. البته کمابیش همین گونه هم هست. به گزینش و تفتیش ادارات مراجعه کنید.
🔹"آقا رای میدی؟ نماز جمعه میری؟"
شاه بیت همیشگی پرونده سازی هایشان هم اینست که: "فلانی نمک ج.ا را میخورد حق ندارد نمک دانش را بشکند."
🔸واقعا روحیه یک مافیای اشغالگر متجلی است که گمان میکند مواهب این مملکت ارثیه پدری و نمک سفره آن هاست و ملت همه نمک گیر!
مبنای تئوریزه شدن تمامی رانتخوری ها و خاصه بخشی هایشان و بلکه مبنای اصلی اداره کشور امروز دقیقا همین است.
🔹تمامی شریان ها و حوزه های گوناگون افتاده دست پیروزهای بدون رقابت! فاقد هر گونه شایستگی و مزیت رقابتی. هنوز هم راضی نیستند.
#حسین_شهبازی
💥 #عقیق ، کانالی ویژه اخبار و تحلیل های خاص 👌
http://eitaa.com/joinchat/1366032390C8fbb147e93
⏪ چرا آمریکا قابل اعتماد نیست؟
🔹ترامپ علاقه وافری به خارج شدن از معاهده ها و توافق های بین المللی دارد.
🔸هر چند طرفدارانش از این اقدامات به عنوان یک پیروزی و عملی شدن وعده های انتخاباتی وی یاد می کنند اما کارشناسان امر اذعان می دارند که هیچیک از این تصمیمات در اعتلای جایگاه آمریکا و افزایش قدرت این کشور، آنگونه که ترامپیست ها مدعی اند، تاثیری نداشته و بدتر از آن موجب تمسخر مقامات آن شده است.
👈شخصیت های اروپایی و موافقان و مخالفان وی در خاک آمریکا از عبارت «تعلیق در نظام بین الملل» استفاده کرده اند و اعتماد به آمریکا در دوره او بسیار کاهش یافته است./جماران
در مورد پیمان هایی که ترامپ از آنها خارج شد بیشتر بخوانید:
https://www.jamaran.news/fa/tiny/news-1459162
💥 #عقیق ، کانالی ویژه اخبار و تحلیل های خاص 👌
http://eitaa.com/joinchat/1366032390C8fbb147e93
🔺بدهی خارجی ایران ۴ درصد کم شد
🔹میزان بدهیهای خارجی ایران در پایان خردادماه سال ۹۹ به ۸ میلیارد و ۶۵۵ میلیون دلار رسید که نسبت به پایان سال ۹۸ معادل ۴.۱۶ درصد کاهش داشته است.
💥 #عقیق ، کانالی ویژه اخبار و تحلیل های خاص 👌
http://eitaa.com/joinchat/1366032390C8fbb147e93
🔰 از «امامت همگانی» تا انحصار در « نظریه پردازی»
🖊یادداشتی از: احمد حیدری
👈حدود یک سال پیش و بعد از اعتراضات بنزینی ۹۸؛ آقای عبدالله حاجیصادقی نماینده ولی فقیه در سپاه در یکی از سخنرانیهای خود اعلام کرد: «در نظام ولایی رئیسجمهور، رئیس مجلس، رئیس قوه قضائیه و دیگر مقامات حق سیاستگذاری و نظریهپردازی ندارند و مجری فرامین ولی فقیه هستند»(عصر ایران، کدخبر 704017).
👈اخیراً هم امام جمعه پردیسان قم گفته است: «ما رئیس جمهوری که خودش ایدئولوژی داشته باشد، نمیخواهیم؛ ما کارگزار[مجری] میخواهیم که تحت فرمان امام خامنهای باشد».
🔻تفصیل کلام این آقایان که اعتقاد جمعی از سران جناح اصولگرا است این است که رهبری برای فکر، سیاستپردازی، قانونگذاری و تعیین خط مشی در همه زمینه های سیاسی- اقتصادی- فرهنگی کافی است و بقیه مقامات باید بازوهای اجرایی او و مجریان اوامر و منویات ایشان باشند و لذا حتی قانون اساسی را بدون امضای رهبری ورق پاره ای بیش نمیدانند! (آقای مصباح یزدی، خبرگزاری رسا، کدخبر کد خبر: ۱۰۴۹۱۱)
📍در این زمینه چند نکته قابل تأمّل است:
🔸نظام دینی بر اساس تعالیم قرآن باید زمینه ساز «امامت عمومی» باشد زیرا قرآن دعای «عباد الرحمان» و بندگان برگزیده خدا را این گونه بیان میفرماید: «وَ اجْعَلْنا لِلْمُتَّقینَ إِماماً»(فرقان 74) «خدایا ما را پیشوا و مقتدای باتقوایان قرار بده».
🔸ما امروز همچنان که به اقتدا به امامان معصوم افتخار میکنیم به اقتدا به سلمان و ابوذر و عمارهای تاریخ هم افتخار میکنیم و لذا سزاوار است که بخواهیم خدا ما را به درجه مقتدا بودن برساند.
🔸وقتی این آیه را همه مسلمانان باید تلاوت کنند و زبان حال و دعای همه آنان از جان و دل باید باشد، پس بر خلاف گویندگان بالا؛ غایت دین و حکومت دینی، رساندن همه افراد جامعه به مقام امامت و مقتدایی است فضلاً از مقامات حکومتی که باید سرآمد بقیّه باشند.
⛔️قانون اساسی هم گر چه مقام نظریهپردازی و سیاستگذاری و گرفتن تصمیمهای کلیدی را به رهبری داده ولی تصریح کرده که «تعیین سیاستهای کلی نظام جمهوری اسلامی ایران پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام» و «حل معضلات نظام که از طرق عادی قابل حل نیست، از طریق مجمع تشخیص مصلحت نظام» (اصل 110) و اعضای تشخیص مصلحت نیز شخصیتهای حقوقی یعنی رؤسای قوا و ... و شخصیتهای حقیقیای هستند که باید توان نظریهپردازی داشته باشند.
⚜️اگر بنا باشد این شخصیتها توان نظریهپردازی نداشته باشند، نمیتوانند بازوان فکری مناسبی برای رهبر در تعیین سیاستهای کلی و حل معضلات نظام باشند.
⁉️جالب است که همین افراد که امروز فریاد برمیآورند که رئیس جمهور نظریهپرداز و اهل فکر و اجتهاد نمیخواهیم و نظریه پردازی و اجتهاد سیاسی باید منحصر در رهبری باشد، همان کسانی هستند که در زمان معجزه هزاره سوم نه تنها نظریهپردازیهای او را محکوم نمیکردند بلکه تقاضا داشتند نظریهپردازی های او از جمله نامهاش به رئیس جمهور امریکا در کتابهای دانشگاهی گنجانده شود و تدریس گردد!
🔸امید است به تبعیّت از قرآن و قانون اساسی، نه تنها در انتخاب مسئولان حکومتی نظریهپرداز، متفکر و صاحب ایده موفق باشیم بلکه زمینه رشد آگاهی عمومی را چنان بالا ببریم که همه افراد توان نظریهپردازی داشته و جامعهای الگو و نمونه به دنیا ارائه دهیم. بدان امید.
متن کامل یادداشت:
https://www.jamaran.news/fa/tiny/news-1459048
💥 #عقیق ، کانالی ویژه اخبار و تحلیل های خاص 👌
http://eitaa.com/joinchat/1366032390C8fbb147e93
⬅️ بن سلمان در تعقیب «مخزن اسرار خاندان سعودی»
🔹روزنامه نیویورک تایمز: «سعد الجبری» یکی از مسئولان اطلاعاتی سابق عربستان سعودی که در حال حاضر در کانادا به سر می برد، در معرض تهدید و تلاش برای بازگرداندن وی به عربستان قرار گرفته است.
🔹مقام فراری اطلاعات عربستان و اسراری که از خاندان سعودی می داند و نیز نگرانی های محمد بن سلمان در این زمینه٬ تبدیل به یکی از پربازدیدترین سوژه های رسانه های عربی شده است./جماران
🔸مخزن اسرار خاندان سعودی را بشناسید:
https://www.jamaran.news/fa/tiny/news-1459036
💥 #عقیق ، کانالی ویژه اخبار و تحلیل های خاص 👌
http://eitaa.com/joinchat/1366032390C8fbb147e93
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺وقتی حیثیت علم و وطن بازیچه سودجویان میشود!
🔹برگزاری نخستین جلسه دادگاه سلطان جعل مدرک ایران در مشهد.
🔹بسیاری از مدیران دولتی از این فرد مدرک جعلی گرفتهاند.
💥 #عقیق ، کانالی ویژه اخبار و تحلیل های خاص 👌
http://eitaa.com/joinchat/1366032390C8fbb147e93
مالک یک هزار واحد مسکونی خالی، یک بانک خصوصی-دولتی است!
🔻معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی:
🔹مالک یک هزار واحد مسکونی خالی که پیشتر اعلام شده بود، یک بانک خصوصی-دولتی است.
بر اساس پیامکی که به مالکان واحدهای خالی از هفته آینده ارسال میکنیم، از آنها میخواهیم تا اطلاعات مربوط به مالکیت این واحدها را ثبت کنند و بگویند که آیا ملک مذکور واگذار شده، یا خودشان در آن مستقر شده اند یا به بازار اجاره عرضه شده است.
#بانک_صادرات_ایران
💥 #عقیق ، کانالی ویژه اخبار و تحلیل های خاص 👌
http://eitaa.com/joinchat/1366032390C8fbb147e93
🔺واکنش محمد دلاوری به شایعه پردازیهای اخیر درباره خروج وی از کشور
🔻مجری «تهران ۲۰» در واکنش به شایعهسازی پیوستن به شبکه اینترنشنال:
🔹 هرچند وقت یک بار خبر مرگ و اخراج میزنند.
🔹 هرچیزی به ذهنشان میرسد را مینویسند و بر زبان میآورند.
🔹چه دلیلی دارد بروم، در «تهران ۲۰» اجرا میکنم و بنای رفتن ندارم.
💥 #عقیق ، کانالی ویژه اخبار و تحلیل های خاص 👌
http://eitaa.com/joinchat/1366032390C8fbb147e93
#زندگینامه_ملک_سلمان
67-15
5️⃣1️⃣قسمت پانزدهم
در این راستا، اقدام به خرید «مجموعه تحقیقات و انتشارات سعودی» از برادرزاده اش «ترکی بن فیصل» و دایی اش «کمال ادهم» و دو شریکشان «هشام» و «محمدعلی حافظ» کرد. این مجموعه روزنامه های فرا منطقه ای «عرب نیوز»، «الشرق الاوسط»، «الاقتصادیه» و نشریه های «سیدتی»، «الرجل» و «الجمیله» را دربرمی گیرد.
یکی از دلایل این اقدام «سلمان» آن بود که احساس می کرد، لازم است، به عنوان «شاهزاده ای روشنفکر» وارد دنیای فرهنگ و رسانه شود و نام خود را در آنجا مطرح کند.
🔰 شرایط سخت اجتماعی و فضای به شدت خشک مذهبی حاکم بر عربستان در نتیجه حاکمیت «وهابیت» که هرگونه تعامل با فرهنگ های دیگر را رد و در مواردی تکفیر می کرد، باعث شد، جامعه سعودی به جامعه ای منزوی و عقب مانده تبدیل شود.
اولین ارتباط دیپلماتیک سعودی ها با مصر در زمان حاکمیت «ملک فاروق» بود که طی آن پسران «ملک عبدالعزیز» با برخی مفاهیم سیاسی، اجتماعی و فرهنگی آشنا شدند.
این رابطه چندان دیری نپایید و با روی کار آمدن «جمال عبدالناصر» روابط دو کشور رو به تیرگی نهاد. اما از آنجا که حکام سعودی از یک سو، مصر را رقیب خود می دیدند و از سوی دیگر، شیفته تمدن و فرهنگ این کشور بودند، با دقت تمام ادبا، شعرا، نویسندگان، سینماگران و هنرمندان مصری و آثارشان را رصد می کردند.
🔘 (ادامه دارد..)
🗞عقیق ، کانالی ویژه اخبار خاص 👌
http://eitaa.com/joinchat/1366032390C8fbb147e93
آزمون مجلس در انتخاب رییس دیوان محاسبات
✍️ یادداشت وارده
آقای #بذرپاش متولد ۱۳۵۹ و 40 سالهاند. برای ریاست دیوان ۲۰ سال سابقه کار رسمی نیاز است پس آقای بذرپاش باید از ۲۰ سالگی (یعنی از سال سوم دانشجویی و با مدرک دیپلم)، رسماً مشغول به کار شده باشند. دو سال در کنار لیسانس و ۶-۷ سال در کنار ارشد و دکتری.
هم «کار رسمی» در کنار دانشجویی لیسانس، برای کسی مهیا نیست. و هم اگر گیر بیاید هم برای دانشجویان تماموقت ازجمله آقای بذرپاش، غیرقانونی و تخلف است. چون شغل اصلی ایشان در آن زمان، قانونا «دانشجویی تمام وقت» است. این موضوع را ندیدم کسی جواب دهد.
اما برای جور کردن این سابقه کار از ۲۰ سالگی تا ۴۰ سالگی، چه فرآیندی طی شد و چه ادعاهایی از طرف آقای بذرپاش و مدافعانشان مطرح شد
ابتدا گفتند سابقه کار ایشان در بسیج دانشجویی هم حساب شده تا سابقه ۲۰ سال شود. اما بسیج قانونا کار محسوب نمیشود. خود بسیج دانشجویی علیه سوءاستفاده احتمالی از بسیج، هشدار داد اما متأسفانه پرونده بررسی نشد (که شیههناک است)
مدافعان آقای بذرپاش برای جور کردن سابقه کار، نامه سابقه کار بعنوان «معاونت آموزشی در پژوهشکدهای در دانشگاه صنعتی شریف» از ابتدای ۷۸ (یعنی ۱۹ سالگی و هنگام تحصیل در ترم ۵ کارشناسی) را منتشر کردند. اما این نامه مبدأ رسوایی بزرگی در محورهای زیر شد.
مدرک آقای بذرپاش آن موقع #دیپلم بوده و نمیتوانسته معاون آموزشی پژوهشکده رسمی (که بخواهد شغل و سابقه کار رسمی محسوب گردد) باشد.
مدافعان در دفاع گفتند که یک کار دانشجویی بوده و لذا نیاز به مدرک رسمی نداشته.
اما مشکل این بود یک شغل دانشجویی رسماً سابقه کار حساب نمیشود
بعد داستان بدتر شد. تاریخ تأسیس رسمی پژوهشکده، سال ۹۱ بود اما تاریخ نامه گواهی سابقه کار، سال ۸۳. در ضمن نامه مهر هم نداشت و رسماً فاقد قابلیت استناد بود.
موضوع مهر را ندیدم کسی جواب دهد اما درباره زمان تأسیس پژوهشکده گفتند دو پژوهشکده است. اونی که به بذرپاش نامه داده سال ۷۸ وجود داشته و اونی که ۹۱ افتتاح شده پژوهشکده دیگری است.
این جواب هم خراب شد. چون در سربرگ نامه بذرپاش، از فونت نستعلیق استفاده شده بود که این فونت در سال ۸۶ تولید شده و قطعی شد که نامه نمیتواند سال ۸۳ تولید شده باشد.
وقتی قطعی شد، پژوهشکدهای صادر کننده گواهی، مجبور شد در دفاع از خودش، در یک بیانیه رسمی اعتراف کند که نامه جدیدا و به درخواست آقای بذرپاش تولید شده. اما چون تاریخ سال ۸۳ خورده بود، جعل قطعی شد و به رسوایی انجامید. در اینجا دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر، حجت الاسلام محبی هم وارد عرصه شدند و هشدار دادند که بیانیه پژوهشکده اثبات میکند که تخلف صورت گرفته.
آنچه گفته شد فقط راجع به یک قلم از مشکلات آفتاب بذرپاش، یعنی #سابقه_کار بود. اما مشکلات دیگری هم در این میان مطرح شد:
از جمله اینکه آقای بذرپاش با معدل ۱۲.۹۹ بدون دادن هیچ آزمونی بورسیه شده که این خلاف قانون بوده و به طور واضحی هم خلاف عدالت است
دیگر این که مشاور و همسر مشاورین ایشان هم بورسیه شده بود (در گزارش فراکسیون شفافیت مجلس قبل، اینها تصریح شده بوده)
دیگر اینکه ایشان بعنوان رزومه خود، دو مقاله خارجی با تاریخ ۲۰۱۶ از مجلهای در آفریقا گزارش کردند که نه isi است و نه isc و معتبر نیست. سال ۲۰۱۱ به بعد تعطیل بوده. این امر یک جعل سابقه فاحش است.
موضوع مطرح شده دیگر، کسب درآمد شبههناک از ارزش افزوده (سامانه ستاره مربع) از مدیران شرکتهای مسئلهدار بودند. این موضوع به اندازه کافی مطرح نشده و از قرائن پیداست که بحث عمیق و پرتبعاتی است
ابهام دیگر اینکه ایشان در ۲۷ سالگی بدون داشتن حتی سه-چهار سال #سابقه در خودروسازی، به مدیرعاملی سایپا انتخاب شدند که طبعاً چنین انتخابی در مظان زد و بند است. در میان متخصصان با تجربه و سابقه کاری، چطور یک خودروسازی مهم به یک فرد بیتجربه و فاقد سابقه حتی ۳-۴ ساله داده میشود؟
دیوانمحاسبات، محلی برای کشف و مبارزه با چنین زدوبندهایی است. آیا شایسته است که کسی که این همه تخلف قطعی یا اتهامات دارای قرائن عقلایی دربارهاش وجود دارد، بدون بررسی اتهامات و قرائن، رئیس دیوان گردد. اما مجلسیان گفتهاند که چون رأیگیری کردیم، سازوکاری دیده نشده که از رأیمان برگردیم و اشکالات را بررسی کنیم. امروز همذمراسم معارفه آقای بذرپاش برگزار شد.
بعید نیست دهان و قلم نظارتی چنین کسی، برای آشنایان و همجناحیها که از او نقطه ضعف دارند بسته بماند و بصورت کاملاً جناحی به نظارت بپردازد. و خوف این است که چشمپوشی امروز آقایان، به چشمپوشی متقابل دیوان از خطاهای آنها بیانجامد.
💥 #عقیق ، کانالی ویژه اخبار و تحلیل های خاص 👌
http://eitaa.com/joinchat/1366032390C8fbb147e93