اگر بخشش ...
باعث کوچک شدن می شد ،
خداوند ...
اینقدر بزرگ نبود ...
سلام صبح بخیر🌤
@zarrhbin🕊
#حدیث_بزرگان
✍امیرالمؤمنین عليه السلام:
✨پيروزى ، با دور انديشى و
اراده پايدار به دست مى آيد.
📚ميزان الحكمه ، جلد3 ، صفحه 54
@zarrhbin🕊
عوارض استفاده بیش از حد از تردمیل
در حالت عادی بهتر است با سرعت کم و کمتر از ۲۰ دقیقه انجام شود، اما استفاده بیش از حد هم عوارضی مثل ساییدگی زانو ،شل شدن عضلات بدن ،کمردرد، واریس به همراه دارد.
#پیامسلامتی
@zarrhbin🕊
📌توصیه های مربوط به آسم
🔸آسم،بیماری عفونی و مسری نیست هرچند عفونت های ویروسی تنفسی می توانند موجب بدتر شدن بیماری آسم شوند.
🔸استفاده از کورتون های استنشاقی در درمان آسم،تاثیری در رشد و یا قد کودکان ندارد.
🔸درمان های جایگزین نظیر هومیوپاتی،طب سوزنی،حجامت،طب سنتی و داروهای گیاهی و استفاده از ترکیباتی نظیر عنبر نسارا،تاثیر ثابت شده ای در درمان آسم ندارند.
🔸هیچ شواهدی مبنی بر مفید بودن مکمل ها نظیر ویتامین ها،فرآورده های حاوی الکترولیت ها (نظیرمنیزیم)،آنتی اکسیدان ها(ویتامین های C و E...) و پروبیوتیک ها در درمان بیماری آسم وجود ندارد.
🔸علائم آسم در طی زمان متغیر بوده و گاهی بیمار به طور طولانی مدت ممکن است فاقد علامت باشد،اما امکان بروز علائم در فرد مبتلا تا پایان عمر وجود دارد.
🔸اگرچه اختلالات روحی روانی مانند اضطراب و افسردگی می توانند باعث تشدید آسم شوند ولی آسم یک بیماری روحی روانی نیست.
🔸آسم شایع ترین بیماری مزمن دوران کودکی و شایع ترین علت بستری در بیمارستان در این سنین و نیز شایع ترین علت غیبت طولانی از مدرسه است.
🔸تغذیه با شیر مادر به ویژه در 6 ماهه اول زندگی موجب کاهش ابتلا به بیماری آسم و آلرژی می گردد.
@zarrhbin🕊
▪️اطلاعیه مراسم یادبود هفتمین سال درگذشت نوجوان عزیز #حسینابویی
یادش تا همیشه گرامی🖤
@zarrhbin🕊
▪️اعلامیه مراسم ترحیم و تشییع مرحوم #جوادکمالی (جوادکمال)
✍ عرض تسلیت کانال ذرهبین خدمت بیت داغدار و آرزوی صبری جمیل برای بازماندگان
روحش شاد و یادش گرامی🥀
@zarrhbin🕊